21 trucs om de snelheid van uw website te verhogen

langzaam ladenDe snelheid van uw website kan een grote impact hebben op verkeer, conversies en inkomsten. Als prestatiestatistiek mag snelheid niet worden onderschat. Volgens Akami, bijna de helft van alle internetgebruikers verwacht dat een webpagina binnen twee seconden wordt geladen, en 40% van de gebruikers klikt uit een website als het meer dan drie seconden duurt om te laden.


In “Waarom webprestaties belangrijk zijn: drijft uw site klanten weg??”, uit een studie van Gomez uit 2010 waarin 1.500 online shoppers werden ondervraagd over hoe websiteprestaties hun online gedrag beïnvloeden, leren we het volgende:

 • “Een toename van de laadtijd van de website van 2 naar 10 seconden verhoogde het percentage verlaten pagina’s met 38%.”
 • “Tijdens piekuren vertrok meer dan 75% van de consumenten naar een concurrent’s website in plaats van vertraging op te lopen.”

Om de impact die websitesnelheid heeft op consumentengedrag verder te benadrukken, stelt de studie van Aberdeen Group onthult dat een vertraging van slechts één seconde in de laadtijd een daling van 7% in websiteconversies oplevert. Bovendien dalen de paginaweergaven met 11% en daalt de klanttevredenheid met 16%. Alsof dit niet zo was’genoeg om naar huis te gaan en ons te laten racen om de laadtijd van onze website te optimaliseren, eigenaren moeten zich er ook van bewust zijn dat Google de snelheid van de website gebruikt als factor bij het rangschikken van uw site op de pagina met zoekresultaten.

Samengevat zal een trage website het volgende opleveren:

 • Minder verkeer en paginaweergaven
 • Verminderde conversies
 • Verkoopdalingen
 • Een negatief beïnvloed merkimago

Als een toonaangevende bron voor het maken van een succesvolle website, presenteert HostingFacts.com de volgende tips en trucs voor het verbeteren van uw websitesnelheid.

De snelheid van uw website kan een grote impact hebben op verkeer, conversies en inkomsten. Als prestatiestatistiek mag snelheid niet worden onderschat. Volgens Akami, bijna de helft van alle internetgebruikers verwacht dat een webpagina binnen twee seconden wordt geladen, en 40% van de gebruikers klikt uit een website als het meer dan drie seconden duurt om te laden.

In “Waarom webprestaties ertoe doen: zorgen uw site ervoor dat klanten wegkomen?”, Een onderzoek van Gomez uit 2010 waarin 1.500 online shoppers werden ondervraagd over hoe websiteprestaties hun online gedrag beïnvloeden, leren we het volgende:

 • “Een toename van de laadtijd van de website van 2 naar 10 seconden verhoogde het percentage verlaten pagina’s met 38%.”
 • “Tijdens piekuren vertrok meer dan 75% van de consumenten naar de website van een concurrent in plaats van vertraging op te lopen.”

Om de impact die websitesnelheid heeft op consumentengedrag verder te benadrukken, stelt de studie van Aberdeen Group laat zien dat een vertraging van slechts één seconde in de laadtijd een daling van 7% in websiteconversies oplevert. Bovendien dalen de paginaweergaven met 11% en daalt de klanttevredenheid met 16%. Alsof dit niet genoeg was om naar huis te gaan en ons te laten racen om de laadtijd van onze website te optimaliseren, moeten eigenaren zich er ook van bewust zijn dat Google websitesnelheid gebruikt als een factor bij het rangschikken van uw site op de pagina met zoekresultaten.

Samengevat zal een trage website het volgende opleveren:

 • Minder verkeer en paginaweergaven
 • Verminderde conversies
 • Verkoopdalingen
 • Een negatief beïnvloed merkimago

Als een toonaangevende bron voor het maken van een succesvolle website, presenteert HostingFacts.com de volgende tips en trucs voor het verhogen van de snelheid van uw website. In deze gids behandelen we de volgende punten:

Stap 1: Elimineer onnodige plug-ins en add-ons

Bekijk de casestudy van Mike, waarin hij de snelheid van zijn website analyseerde en deze optimaliseerde, zodat deze van een laadtijd van 4,23 seconden naar een laadtijd van slechts 1,33 seconden ging. Waarom was zijn website zo traag? Een woord. Plug-ins.

uninstall-pluginOnnodige plug-ins en add-ons kunnen de snelheid van uw website drastisch beïnvloeden. In Mike’In dit geval ontdekte hij dat maar liefst 86% van de laadtijd van zijn website te danken was aan plug-ins. Als u gebruik maakt van CMS’s zoals WordPress (gebruikers willen misschien de P3 of Plugin Performance Profiler, die uw WordPress-plug-ins scant om knelpunten te lokaliseren en een rapport te genereren over hoe elke plug-in uw website-prestaties beïnvloedt), Drupal of Joomla, het is van cruciaal belang dat u aandacht besteedt aan plug-ins en add-ons die uw website zouden kunnen vertragen.

Om dit probleem aan te pakken, is het cruciaal om niet alleen te focussen op het aantal plug-ins dat u hebt geïnstalleerd, maar ook op de kwaliteit van die plug-ins. Besteed aandacht aan plug-ins die overmatige scripts en stijlen laden. Verwijder ook plug-ins die veel externe verzoeken uitvoeren, evenals plug-ins die het aantal databasequery’s op elke pagina van uw website vergroten.

Kort gezegd: gebruik plug-ins die alleen absoluut noodzakelijk zijn om de functionaliteit van uw website te verbeteren. Gooi de rest weg.

Overweeg de casestudy door Mike, waarin hij de snelheid van zijn website analyseerde en deze optimaliseerde zodat deze van een laadtijd van 4,23 seconden naar een laadtijd van slechts 1,33 seconden ging. Waarom was zijn website zo traag? Een woord. Plug-ins.

Onnodige plug-ins en add-ons kunnen de snelheid van uw website drastisch beïnvloeden. In het geval van Mike ontdekte hij dat maar liefst 86% van de laadtijd van zijn website te danken was aan plug-ins. Als u gebruik maakt van CMS’s zoals WordPress (gebruikers willen misschien de P3 of Plugin Performance Profiler, die uw WordPress-plug-ins scant om knelpunten te lokaliseren en een rapport te genereren over hoe elke plug-in uw website-prestaties beïnvloedt), Drupal of Joomla, het is van cruciaal belang dat u aandacht besteedt aan plug-ins en add-ons die uw website zouden kunnen vertragen.

Om dit probleem aan te pakken, is het cruciaal om niet alleen te focussen op het aantal plug-ins dat u hebt geïnstalleerd, maar ook op de kwaliteit van die plug-ins. Besteed aandacht aan plug-ins die overmatige scripts en stijlen laden. Verwijder ook plug-ins die veel externe verzoeken uitvoeren, evenals plug-ins die het aantal databasequery’s op elke pagina van uw website vergroten.

Kort gezegd: gebruik plug-ins die alleen absoluut noodzakelijk zijn om de functionaliteit van uw website te verbeteren. Gooi de rest weg.

Stap 2: Verminder of elimineer het aantal knoppen voor sociaal delen op uw website

deelknoppen verminderenVal niet voor de misvatting dat het hebben van een overvloed aan knoppen voor sociaal delen op uw website altijd een goede zaak is. Het is n’t. Er zijn weinig of geen onderzoeken die een significante toename van het websiteverkeer aantonen als gevolg van social sharing-knoppen. Het enige dat het doet, is uw bezoekers verwarren.

Aangezien de meeste knoppen voor sociaal delen JavaScript gebruiken, kan het hebben van te veel knoppen prestatieproblemen met de website veroorzaken. Wanneer een sociale mediasite een storing heeft, kan dit aanzienlijk zijn vertakkingen voor websites waarop die knop is geïnstalleerd.

In plaats van een assortiment knoppen te hebben, bewerk ze dan tot de essentie, of stel ze anders in om asynchroon te laden, zodat uitval de snelheid van uw website niet negatief beïnvloedt.

Val niet voor de misvatting dat het hebben van een overvloed aan knoppen voor sociaal delen op uw website altijd een goede zaak is. Dat is het niet. Er zijn weinig of geen onderzoeken die een significante toename van het websiteverkeer aantonen als gevolg van social sharing-knoppen. Het enige dat het doet, is uw bezoekers verwarren.

Aangezien de meeste knoppen voor sociaal delen JavaScript gebruiken, kan het hebben van te veel knoppen prestatieproblemen met de website veroorzaken. Wanneer een sociale mediasite een storing heeft, kan dit aanzienlijk zijn vertakkingen voor websites waarop die knop is geïnstalleerd.

In plaats van een assortiment knoppen te hebben, bewerk ze dan tot de essentie, of stel ze anders in om asynchroon te laden, zodat uitval de snelheid van uw website niet negatief beïnvloedt.

Stap 3: Configureer alle Analytics-trackingcodes en advertentienetwerkcodes om asynchroon te laden

Analytics-trackingcodes en advertentienetwerken’ codes kunnen uw website vertragen. Soms zijn de externe servers traag of gaan ze uit, en het resultaat is een lange laadtijd voor uw website. site-analyse

Als u echter de codes voor configureert asynchrone levering, je kunt ervoor zorgen dat een down of trage server wint’t heeft een negatieve invloed op de snelheid van uw website.

Stap 4: Gebruik Expires Headers

sitekopZoals u weet, levert de snelheid van de server een belangrijke bijdrage aan de snelheid van uw website. Meer serveraanvragen betekenen een tragere website. Gebruik de Expires Headers om dit probleem aan te pakken.

Vervallen Headers verkorten de laadtijd voor terugkerende bezoekers door hun browser te vertellen wanneer ze bestanden van de server moeten opvragen of wanneer ze het bestand vanuit de browsercache moeten laden. U kunt bijvoorbeeld de Expires Header configureren om slechts één keer per maand een bepaald bestand aan te vragen, en tot die tijd wordt het bestand opgeslagen en geladen vanuit de cache.

Uw website kan op twee manieren profiteren van het gebruik van Expires Headers. Ten eerste zal het het aantal HTTP-verzoeken op de server verminderen. Ten tweede, omdat hetzelfde bestand niet steeds opnieuw wordt opgevraagd, zal de belasting op uw server minder zijn.

Volg de onderstaande stappen om Expires Headers op uw website te gebruiken deze tutorial van GTmetrix.

Zoals u weet, levert de snelheid van de server een belangrijke bijdrage aan de snelheid van uw website. Meer serveraanvragen betekenen een tragere website. Gebruik de Expires Headers om dit probleem aan te pakken.

Vervallen Headers verkorten de laadtijd voor terugkerende bezoekers door hun browser te vertellen wanneer ze bestanden van de server moeten opvragen of wanneer ze het bestand vanuit de browsercache moeten laden. U kunt bijvoorbeeld de Expires Header configureren om slechts één keer per maand een bepaald bestand aan te vragen, en tot die tijd wordt het bestand opgeslagen en geladen vanuit de cache.

Uw website kan op twee manieren profiteren van het gebruik van Expires Headers. Ten eerste zal het het aantal HTTP-verzoeken op de server verminderen. Ten tweede, omdat hetzelfde bestand niet steeds opnieuw wordt opgevraagd, zal de belasting op uw server minder zijn.

Volg de onderstaande stappen om Expires Headers op uw website te gebruiken deze tutorial van GTmetrix.

Stap 5: Schakel Website Caching in

Website cachingCaching vermindert de laadtijd van uw site aanzienlijk door een versie van uw website op de bezoeker op te slaan’de browser en laadt die versie elke keer dat ze terugkeren. De cache wordt vervolgens opgeslagen en gebruikt totdat de website wordt bijgewerkt of u deze instelt om te vernieuwen.

Volgens onderzoek heeft het gebruik van een volledige cache voor een website een enorme impact op de laadtijd: van 2,4 seconden tot 0,9 seconden!

Om caching mogelijk te maken, moet u eerst bepalen welk platform u gebruikt. U kunt de onderstaande plug-ins installeren als u WordPress gebruikt:

Een van de beste geavanceerde plug-ins voor caching en prestatie-optimalisatie die momenteel op de markt is, is WP Rocket. Het vergt een investering, maar de resultaten zijn het waard. Als je Drupal als platform gebruikt, volg dan dit gids over optimalisatietechnieken.

Volg deze uitstekende tutorials voor meer informatie over het inschakelen van caching:

Caching vermindert de laadtijd van uw site aanzienlijk door een versie van uw website op te slaan in de browser van de bezoeker en die versie te laden elke keer dat ze terugkeren. De cache wordt vervolgens opgeslagen en gebruikt totdat de website wordt bijgewerkt of u deze instelt om te vernieuwen.

Volgens onderzoek heeft het gebruik van een volledige cache voor een website een enorme impact op de laadtijd: van 2,4 seconden tot 0,9 seconden!

Om caching mogelijk te maken, moet u eerst bepalen welk platform u gebruikt. U kunt de onderstaande plug-ins installeren als u WordPress gebruikt:

Een van de beste geavanceerde plug-ins voor caching en prestatie-optimalisatie die momenteel op de markt is, is WP Rocket.  Het vergt een investering, maar de resultaten zijn het waard. Als je Drupal als platform gebruikt, volg dan dit gids over optimalisatietechnieken.

Volg deze uitstekende tutorials voor meer informatie over het inschakelen van caching:

Stap 6: Gebruik een Content Delivery Network (CDN)

Websites die op Amerikaanse servers worden gehost, worden sneller geladen voor gebruikers in de Verenigde Staten (of bezoekers met een Amerikaanse VPN-service). Gebruikers uit andere delen van de wereld zullen echter een langzamere website ervaren. Om dit probleem op te lossen, maakt u gebruik van een Content Delivery Network of CDN, dat uw websitebestanden zal herverdelen over een netwerk van servers in verschillende delen van de wereld. Dit zal uw website aanzienlijk versnellen voor gebruikers in andere landen.

In een casestudy door Matthew Woodward, het gebruik van een CDN bleek de snelheid van een website met maar liefst 60% te verhogen.

Hieronder staan ​​twee van de beste beschikbare CDN-opties:

Websites die op Amerikaanse servers worden gehost, worden sneller geladen voor gebruikers in de Verenigde Staten (of bezoekers met een Amerikaanse VPN-service). Gebruikers uit andere delen van de wereld zullen echter een langzamere website ervaren. Om dit probleem op te lossen, maakt u gebruik van een Content Delivery Network of CDN, dat uw websitebestanden zal herverdelen over een netwerk van servers in verschillende delen van de wereld. Dit zal uw website aanzienlijk versnellen voor gebruikers in andere landen.

In een casestudy door Matthew Woodward, het gebruik van een CDN bleek de snelheid van een website met maar liefst 60% te verhogen.

Hieronder staan ​​twee van de beste beschikbare CDN-opties:

Stap 7: Dump uw webhost voor een betere

kies webhostHet moet gezegd dat je soms gewoon met een betere webhost. Als u hard heeft gewerkt om uw website sneller te maken en alle andere mogelijkheden heeft uitgeput, maar nog steeds een trage laadtijd ervaart, is het misschien tijd om uw webhost te veranderen.

Marcus Taylor besprak in Smashing Magazine hoe twee van zijn klanten, die beide vergelijkbare websites hadden, verschillende hostingproviders gebruikten en drastische verschillen ondervonden in responstijden van websites.

De klant die een betrouwbare, toegewijde server gebruikte om zijn site te hosten, ervoer een DNS-responstijd van 7 milliseconden en de klant die een goedkope server gebruikte ervoer een DNS-responstijd van 250 milliseconden. Met plug-ins en tweaks kom je alleen tot nu toe zonder een hoogwaardige webhost.

Vanwege het belang van het kiezen van een goede webhost, Het is aan te raden om de recensies van hosting te lezen om te bepalen welke webhost uw website het beste zal bedienen’s behoeften. U moet ook webhosts vergelijken, zodat u de best geïnformeerde beslissing kunt nemen.

Hier bij HostingFacts.com hebben we ons huiswerk gedaan en hebben we de drie beste hostingproviders gevonden die een laadtijd van minder dan 500 milliseconden opleveren:

 1. A2-hosting – ongeveer 300 milliseconden
 2. SiteGround – ongeveer 400 milliseconden
 3. HostGator Cloud – ongeveer 500 milliseconden

Het gebruik van bouwers zoals Wix elimineert de noodzaak om een ​​goede webhost te vinden, maar voor de rest van ons is het belangrijk om ons huiswerk te maken om de beste optie te vinden.

Het moet gezegd dat je soms gewoon met een betere webhost moet gaan. Als u hard heeft gewerkt om uw website sneller te maken en alle andere mogelijkheden heeft uitgeput, maar nog steeds een trage laadtijd ervaart, is het misschien tijd om uw webhost te veranderen.

Marcus Taylor besprak in Smashing Magazine hoe twee van zijn klanten, die beide vergelijkbare websites hadden, verschillende hostingproviders gebruikten en drastische verschillen ondervonden in de responstijden van websites. De client die een betrouwbare, toegewijde server gebruikte om zijn site te hosten, ervoer een DNS-responstijd van 7 milliseconden en de client die een goedkope server ervoer een DNS-responstijd van 250 milliseconden. Met plug-ins en tweaks kom je alleen tot nu toe zonder een hoogwaardige webhost.

Vanwege het belang van het kiezen van een goede webhost, is het raadzaam om door te lezen hosting beoordelingen om te bepalen welke webhost het beste aansluit op de behoeften van uw website. Je zou ook moeten vergelijk webhosts zodat u de best geïnformeerde beslissing kunt nemen.

Hier bij HostingFacts.com hebben we ons huiswerk gedaan en hebben we de drie beste hostingproviders gevonden die een laadtijd van minder dan 500 milliseconden opleveren:

 1. A2-hosting – ongeveer 300 milliseconden
 2. SiteGround – ongeveer 400 milliseconden
 3. HostGator Cloud – ongeveer 500 milliseconden

Gebruik makend van Bouwers zoals Wix elimineert de noodzaak om een ​​goede webhost te vinden, maar voor de rest van ons is het belangrijk om ons huiswerk te maken om de beste optie te vinden.

Stap 8: Wijzig het thema van uw website

Het thema van een website kan de snelheid van die site sterk beïnvloeden. Code bloat, of te lange en slecht geschreven code, zal de prestaties van uw website verminderen. Voor een voorbeeld van hoeveel verschil het thema van een website kan maken op zijn snelheid, lees de casestudy van Julian Fernandes, waarin hij zijn laadtijd kon terugbrengen van 630 ms naar 172 ms door zijn thema alleen maar te veranderen in een beter geschreven een.

Kort gezegd: focus niet alleen op het uiterlijk van een thema bij het kiezen van een thema voor uw website; Bedenk hoe dat thema de snelheid van uw website zal beïnvloeden.

Stap 9: Maak gebruik van Google Pagespeed

PageSpeed ​​is een open source servermodule die de snelheid van uw website verbetert door wijzigingen en aanpassingen aan de server en bestanden aan te brengen volgens de beste praktijken.

Installeren Paginasnelheid zelf vereist een beetje technische kennis, maar het kan worden gedaan. Aan de andere kant zou u uw webhost / ontwikkelaars altijd moeten kunnen vragen om de installatie te doen.

PageSpeed ​​is een open source servermodule die de snelheid van uw website verbetert door wijzigingen en aanpassingen aan de server en bestanden aan te brengen volgens de beste praktijken.

Installeren Paginasnelheid zelf vereist een beetje technische kennis, maar het kan worden gedaan. Aan de andere kant zou u uw webhost / ontwikkelaars altijd moeten kunnen vragen om de installatie te doen.

Stap 10: Gebruik kleinere afbeeldingsbestanden

Grote afbeeldingsformaten (1 MB of meer) resulteren in het vastzetten van serverbronnen en het laden duurt langer. Gebruik de volgende tools om afbeeldingsbestanden op uw website te optimaliseren om ze kleiner te maken, terwijl u ervoor zorgt dat de kwaliteit van de afbeelding niet in het gedrang komt:

Stap 11: Comprimeer uw websitebestanden met Gzip

Kleinere bestanden resulteren in een snellere laadtijd. Net als bij gewone computerbestandcompressie, verkleint Gzip de grootte van uw websitebestanden door ze te comprimeren tot zip-bestanden.

Smashing Magazine belicht het geval van een website die van 68KB naar 13KB gaat door Gzip in te schakelen.

Gebruik dit gids door GTmetrix om Gzip op uw website in te schakelen.

Stap 12: Maak uw database regelmatig schoon

Database opschonenSommige CMS-systemen zoals WordPress en ook plug-ins slaan gegevens op in uw database, wat op zijn beurt uw website in de loop van de tijd vertraagt.

Functies in WordPress, zoals het inschakelen van postrevisies, pingbacks en trackbacks, zijn sterk afhankelijk van uw database voor opslag. Wees ook op uw hoede voor plug-ins die statistische en gebruikersgegevens en logboeken opslaan.

Om dit te verhelpen, moet u uw database regelmatig opschonen met behulp van geautomatiseerde plug-ins zoals WP-Optimize (voor WordPress). Als je een ander platform hebt, gebruik dan deze bron om uw database handmatig op te schonen. Deze maatregelen worden vaak over het hoofd gezien door website-eigenaren, maar ze kunnen een enorme impact hebben op het verhogen van de snelheid van uw website.

Sommige CMS-systemen zoals WordPress en ook plug-ins slaan gegevens op in uw database, wat op zijn beurt uw website in de loop van de tijd vertraagt. Functies in WordPress, zoals het inschakelen van postrevisies, pingbacks en trackbacks, zijn sterk afhankelijk van uw database voor opslag. Wees ook op uw hoede voor plug-ins die statistische en gebruikersgegevens en logboeken opslaan.

Om dit te verhelpen, moet u uw database regelmatig opschonen met behulp van geautomatiseerde plug-ins zoals WP-Optimize (voor WordPress). Als je een ander platform hebt, gebruik dan deze bron om uw database handmatig op te schonen. Deze maatregelen worden vaak over het hoofd gezien door website-eigenaren, maar ze kunnen een enorme impact hebben op het verhogen van de snelheid van uw website.

Stap 13: Verminder het aantal JavaScript- en CSS-bestanden op uw website

De browser van een bezoeker behandelt mogelijk alle JavaScript- en CSS-bestanden op uw website als afzonderlijke bestanden. Dit levert op zijn beurt meerdere verzoeken op, wat de laadtijd van uw website vertraagt. U kunt het aantal van deze afzonderlijke bestanden verkleinen of verkleinen door ze op één plaats te plaatsen.

Stap 14: Elimineer meerdere achtergrondafbeeldingen

Het hebben van meerdere achtergrondafbeeldingen resulteert in meerdere verzoeken aan uw server om de afbeeldingen te laden. Meer verzoeken resulteren in een langzamere laadtijd. U kunt dit oplossen door de achtergrondafbeeldingen in slechts één bestand te combineren. Gebruik afbeeldingssprites om ervoor te zorgen dat browsers maar één verzoek hoeven te doen om de achtergrondafbeelding te laden.

Veel websitesjablonen bestaan ​​uit verschillende achtergrondafbeeldingen. Wanneer je ze in één combineert, bereik je drie dingen. Ten eerste minimaliseert u het aantal verzoeken aan uw server. U vermindert ook het aantal bytes dat de browser moet downloaden. Ten slotte vermindert u retourvertragingen die worden veroorzaakt wanneer uw server moet downloaden van andere plaatsen.

Maak uw website sneller door te gebruiken SpriteMe. Deze Smashing Magazine artikel doet ook goede suggesties.

Het hebben van meerdere achtergrondafbeeldingen resulteert in meerdere verzoeken aan uw server om de afbeeldingen te laden. Meer verzoeken resulteren in een langzamere laadtijd. U kunt dit oplossen door de achtergrondafbeeldingen in slechts één bestand te combineren. Gebruik afbeeldingssprites om ervoor te zorgen dat browsers maar één verzoek hoeven te doen om de achtergrondafbeelding te laden.

Veel websitesjablonen bestaan ​​uit verschillende achtergrondafbeeldingen. Wanneer je ze in één combineert, bereik je drie dingen. Ten eerste minimaliseert u het aantal verzoeken aan uw server. U vermindert ook het aantal bytes dat de browser moet downloaden. Ten slotte vermindert u retourvertragingen die worden veroorzaakt wanneer uw server moet downloaden van andere plaatsen.

Maak uw website sneller door te gebruiken SpriteMe.  Deze Smashing Magazine artikel doet ook goede suggesties.

Stap 15: gebruik een enkele open verbinding om serververzoeken te doen

gebruik httpSerververzoeken worden doorgaans op individuele basis afgehandeld. Er wordt een verbinding geopend, het bestand wordt opgehaald, de verbinding wordt gesloten en er wordt een nieuwe verbinding geopend voor de volgende bestandsgreep. Dit is inefficiënt, wat resulteert in meer geheugengebruik en een tragere laadtijd van de website.

Gebruik HTTP keep-alive om alle bestandsaanvragen via één open verbinding te laten doen. Het proces is eenvoudig genoeg. Kopieer en plak de volgende code in het .htaccess-bestand:

Koptekstset Verbinding keep-alive

Afhankelijk van je server kun je ook de stappen volgen hier of hier om levend te houden.

Serververzoeken worden doorgaans op individuele basis afgehandeld. Er wordt een verbinding geopend, het bestand wordt opgehaald, de verbinding wordt gesloten en er wordt een nieuwe verbinding geopend voor de volgende bestandsgreep. Dit is inefficiënt, wat resulteert in meer geheugengebruik en een tragere laadtijd van de website.

Gebruik HTTP keep-alive om alle bestandsaanvragen via één open verbinding te laten doen. Het proces is eenvoudig genoeg. Kopieer en plak de volgende code in het .htaccess-bestand:

Koptekstset Verbinding keep-alive

Afhankelijk van je server kun je ook de stappen volgen hier of hier om levend te houden.

Stap 16: Scan op verbroken links in uw JavaScript-, CSS- en afbeeldings-URL’s

Als u verbroken links in uw JavaScript-, CSS- of afbeeldings-URL’s heeft, kan uw website frustrerend trage laadtijden ervaren. U moet deze gebroken links scannen en oplossen om uw bezoekers een betere browse-ervaring te geven. Terwijl u bezig bent, zoekt u naar alle andere gebroken links, die niet noodzakelijkerwijs de snelheid van uw website beïnvloeden, maar wel de gebruikerservaring negatief beïnvloeden.

Stap 17: Host alle afbeeldingen op uw eigen website

Hotlinking van afbeeldingen, of “inline koppelen” is wanneer u het laden van afbeeldingen op uw eigen server vermijdt door alleen naar een afbeelding op een andere website te linken. Theoretisch bespaart dit u bandbreedte, maar het kan de snelheid van uw website zelfs verminderen, vooral als die website voor het hosten van afbeeldingen niet werkt of zelf langzaam laadt.

Een goede vuistregel is om de afbeeldingen eerst op uw eigen website te hosten voordat u ernaar linkt.

Stap 18: Host zoveel mogelijk bestanden op uw eigen server

Het is bijna onvermijdelijk dat uw website voor bestanden afhankelijk is van andere websites, zoals ingesloten video’s en andere multimedia. Als er echter te veel externe verzoeken zijn of als u een verzoek indient bij trage websites, wordt de snelheid van uw website negatief beïnvloed.

Beperk deze mogelijkheid door zoveel mogelijk bestanden op uw eigen server te hosten. Zorg ervoor dat u de betrouwbaarheid verifieert van websites waar u wel om vraagt.

Stap 19: Controleer de kwaliteit van uw CMS

Als raamwerk van uw gehele website kan een CMS de snelheid van uw website beïnvloeden. Gerenommeerde CMS’s zoals WordPress en Drupal, evenals eenvoudige HTML zijn perfect geschikt om de laadtijd van uw website te optimaliseren. Minder gerenommeerde CMS’en brengen uw website in gevaar voor langzamere laadtijden. Het is essentieel dat u tests uitvoert en uw huiswerk maakt om ervoor te zorgen dat uw CMS het beste is voor het optimaliseren van uw websitesnelheid.

Als raamwerk van uw gehele website kan een CMS de snelheid van uw website beïnvloeden. Gerenommeerde CMS’s zoals WordPress en Drupal, evenals eenvoudige HTML zijn perfect geschikt om de laadtijd van uw website te optimaliseren. Minder gerenommeerde CMS’en brengen uw website in gevaar voor langzamere laadtijden. Het is essentieel dat u tests uitvoert en uw huiswerk maakt om ervoor te zorgen dat uw CMS het beste is voor het optimaliseren van uw websitesnelheid.

Stap 20: Let erop of uw php-bestanden uw website vertragen

Hoewel PHP vrijwel elimineert dat u steeds dezelfde informatie op uw website moet invoeren, kan het ook uw website vertragen. U kunt een van de volgende twee dingen doen om dit te verhelpen: vervang PHP-bestanden door statische HTML-bestanden, of indien mogelijk’gebruik daarvoor een PHP-accelerator.

PHP-accelerators zijn handig voor sites die sterk op PHP moeten vertrouwen. Deze Wikipedia-artikel is handig bij het vermelden van een paar goede PHP-versnellers die u kunt gebruiken.

Hoewel PHP vrijwel elimineert dat u steeds dezelfde informatie op uw website moet invoeren, kan het ook uw website vertragen. U kunt een van de volgende twee dingen doen om dit te verhelpen: vervang PHP-bestanden door statische HTML-bestanden, of gebruik een PHP-accelerator als u dat niet kunt..

PHP-accelerators zijn handig voor sites die sterk op PHP moeten vertrouwen. Deze Wikipedia-artikel is handig bij het vermelden van een paar goede PHP-versnellers die u kunt gebruiken.

Stap 21: Schakel externe hotlinking van uw eigen afbeeldingen uit

Wanneer andere websites hotlinken naar uw eigen afbeeldingen, scheuren ze in wezen uw bandbreedte af. Elke keer dat een van hun bezoekers de afbeeldingen probeert te bekijken, wordt er een verzoek ingediend bij uw server. Schakel hotlinking uit om te voorkomen dat dit gebeurt!

Volg het advies hierin gegeven artikel over Hongkiat om hotlinking van uw afbeeldingen te voorkomen. Bovendien dit gereedschap kunt u een .htaccess-bestand genereren om het hotlinken van uw afbeeldingen te voorkomen.

Wanneer andere websites hotlinken naar uw eigen afbeeldingen, scheuren ze in wezen uw bandbreedte af. Elke keer dat een van hun bezoekers de afbeeldingen probeert te bekijken, wordt er een verzoek ingediend bij uw server. Schakel hotlinking uit om te voorkomen dat dit gebeurt!

Volg het advies hierin gegeven artikel over Hongkiat om hotlinking van uw afbeeldingen te voorkomen. Bovendien dit gereedschap kunt u een .htaccess-bestand genereren om het hotlinken van uw afbeeldingen te voorkomen.

Ga nu aan de slag door de snelheid van uw website te testen!

Nu u de bovenstaande tips en trucs hebt gevolgd om de snelheid en prestaties van uw website te verbeteren, moet u even de tijd nemen om de snelheid van uw website te testen om de impact te zien die we hebben gemaakt. Laat hieronder een reactie achter als we u hebben geholpen de kwaliteit van uw website-ervaring te optimaliseren en te verbeteren.

Dit zijn mijn favoriete tools om de snelheid van uw website te beoordelen:

Pingdom Website snelheidstest: Met deze tool kunt u zich concentreren op het minimaliseren van de laadtijd van uw website en het verminderen van het aantal serververzoeken dat wordt gedaan. Bovendien beschikt het over een vergelijkingstool waarmee u kunt zien hoe uw website presteert ten opzichte van andere websites.

GTMetrix: Hier krijgt u een beoordeling van A tot F na analyse door Google Pagespeed Insights en Yslow. Er worden suggesties voor optimalisatie gegeven.

Webpagina Analyzer: Gebruik deze tool om informatie te vinden over paginagrootte en downloadtijd. Suggesties voor verbetering worden gegeven.

Google Pagespeed Insights: Hier ontvang je een score tot 100. Een leuke functie is dat je met deze tool de mobiele snelheid kunt testen.

Yslow: Deze tool om de snelheid van de website te meten, is in strijd met de regels van Yahoo!.

Webpaginatest: Hier wordt de snelheid van uw website beoordeeld op een schaal die oploopt tot 100.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map