Revizuit de gazdă WordPress gestionat: Ghidul dvs. util în alegerea celor mai bune

Majoritatea companiilor cu site-uri web sunt conștiente de impactul unei gazde de prim rang în gestionarea activelor digitale. Unul de încredere ar putea declanșa un baraj de dezastre de social media. Chiar dacă timpul de întrerupere sau încălcarea securității nu este vina companiei, afacerea nu va ieși fără riscuri din irlanda părților interesate.


De aceea, performanța constantă și securitatea solidă ar trebui să fie prioritatea principală. Pentru a se asigura că experții tehnici își gestionează activele digitale, proprietarii site-urilor optează să utilizeze găzduirea WordPress administrată, în loc să o auto-administreze sau să angajeze o persoană internă care să o poată gestiona pentru ei. Pentru tehnologiile care nu sunt interesate, iată lista celor mai frecvente probleme cu WordPress și modul de rezolvare a problemelor.

În alegerea unui furnizor de găzduire web pentru site-ul dvs. WordPress, nu trebuie să vă bazați doar pe care este cel mai ieftin sau care are lățimea de bandă mai bună. Există mult mai mulți factori de luat în considerare, printre care:

 • Cost
 • Tipuri de plan de gazduire
 • Locațiile serverului
 • Panou de control
 • Domeniu personalizat
 • Lățimea de bandă și dimensiunea de stocare
 • Uptime
 • SSL și Firewall
 • CDN gratuit
 • Backup și întreținere
 • Migrarea site-ului web
 • Relații Clienți

Ce este gestionat WordPress Gazduire?

Întrucât WordPress deține aproximativ 30% din site-urile web pe Internet, mulți furnizori de găzduire web au decis să ofere găzduire WordPress gestionată. Aceasta înseamnă că gazda gestionează toate aspectele tehnice legate de rularea și menținerea site-ului dvs. WordPress.

Voi, în calitate de proprietar de site-ul web, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la menținerea securității, vitezei, performanței, uptime-ului, copiilor de rezervă și actualizărilor site-ului dvs., deoarece furnizorul de găzduire web a luat deja aceste sarcini de pe mâinile dvs..

Ce înseamnă asta pentru tine? Te poți concentra pe administrarea și construirea afacerii tale. Un alt lucru bun în ceea ce privește găzduirea administrată este că primești asistență premium.

Acum, există unele dezavantaje, în folosind găzduirea administrată. Este mai scump în comparație cu planurile de găzduire partajate. În plus, vă limitează să instalați unele plugin-uri WordPress, în special cele care vă pot încetini site-ul. Practic, limitarea este protecția liberă a site-ului dvs. web. De asemenea, veți avea mai puțin control asupra aspectelor tehnice. Dacă ești un non-tech, aceasta nu ar fi o problemă.

Cel mai bine gestionat WordPress Gazduire

1. SiteGround

SiteGround este o companie independentă de găzduire web care oferă soluții de găzduire de înaltă calitate pe piața mondială. Este foarte fiabil când vine vorba de viteză și performanțe. De asemenea, este recomandat oficial de WordPress.org.

TTFB sau Time To First Byte este unul dintre factorii de luat în considerare la testarea vitezei site-ului dvs. web. Este timpul necesar pentru navigatorul web al utilizatorului să primească primul octet de date trimis de server. Și, SiteGround trece acest factor deoarece are un timp de răspuns server stabil.

Centrele de date ale SiteGround sunt situate la Chicago, Londra, Amsterdam și Singapore. Locația centrelor de date pentru găzduirea web contează datorită distanței fizice pe care trebuie să o transfere fișierele.

De asemenea, are funcții de plasă de siguranță, care includ backup-ul zilnic al site-ului dvs. web. Deci, chiar dacă backup-ul personal nu reușește, puteți restabili fișierele din backup-ul SiteGround.

De asemenea, furnizează certificate SSL gratuite, care sunt, de asemenea, o necesitate pentru fiecare site web în zilele noastre. Asistența clienților este foarte atentă și atunci când ai nevoie de ajutor pentru rezolvarea problemelor de pe site-ul tău.

SiteGround oferă trei planuri diferite pentru găzduirea sa WordPress gestionată:

 • Planul de pornire – începe de la 3,95 USD pe lună, care poate suporta 1 site web cu 10 GB spațiu web.
 • Grow Big Plan – începe de la 5,95 USD pe lună, care poate suporta site-uri web nelimitate cu 20 GB spațiu web.
 • Planul GoGeek – începe de la 11,95 USD pe lună, care poate suporta site-uri web nelimitate cu 30 GB spațiu web.

Accesați SiteGround

2. Gazduire A2

A2 Gazduire este cunoscut pentru a fi un furnizor de gazduire web cu putere mare și ușor de utilizat. Viziunea sa este de a crea și menține o companie de gazduire web atât de bună încât personalul dorește să o folosească singuri.

Funcțiile de găzduire A2 se concentrează în principal pe furnizarea timpilor de încărcare rapidă a trăsnetului, 99,9% uptime și oferirea celor mai bune instrumente pentru dezvoltatori și a unei echipe de asistență constând în guri pentru a vă ajuta 24/7, ori de câte ori aveți nevoie de ajutor pe site-ul dvs..

Unele dintre caracteristicile deosebite ale găzduirii A2 sunt lățimea de bandă / transfer și stocare de date nelimitate, conturi de e-mail nelimitate, back-up-uri de rebobinare a serverului gratuit (pentru o securitate suplimentară), garanție de returnare a banilor fără riscuri, asistență gratuită prin telefon, chat în direct și e-mail – 24/7/365 și multe altele.

Cu toate acestea, spre deosebire de alți furnizori de găzduire web, trebuie să cumpărați propriul dvs. certificat SSL pentru a adăuga securitate pe site-ul dvs. web.

Planurile sale de găzduire WordPress administrate încep de la 11,99 USD pe lună pentru un singur site, 18,99 USD pe lună pentru 3 site-uri și 36,98 USD pe lună pentru site-uri nelimitate..

Accesați Găzduirea A2

3. Gazduire InMotion

InMotion Hosting este unul dintre cei mai mari furnizori independenți de găzduire care nu deține Endurance International – o corporație deținută pentru multe mărci cunoscute de găzduire.

Să vedem câteva caracteristici incredibile ale InMotion Hosting:

 • Serviciu clienți de calitate – au asistență tehnică bazată pe SUA prin telefon, chat, e-mail sau sistem de bilete.
 • Performanță – InMotion Hosting a obținut un scor constant peste media vitezei TTFB, ceea ce înseamnă că oferă o performanță de mare viteză ca gazdă.
 • Backup-uri gratuite de date – efectuarea unei copii de rezervă regulate este o necesitate pentru fiecare site web. În Gazduire InMotion, veți putea face backupuri zilnice pe site-uri gratuit.
 • Stocarea unității SSD – Unitățile SSD sunt mult mai rapide decât unitățile vechi, ceea ce face ca site-ul dvs. să se încarce și mai rapid.
 • Certificat SSL gratuit

InMotion oferă Managed WordPress Gazduire care începe de la 7,65 USD pe lună, în funcție de nevoile site-ului dvs. web. WordPress este preinstalat și gata de utilizare cu domeniu gratuit, de asemenea, sau transfer gratuit în cazul în care aveți deja un domeniu existent,

Accesați InMotion Hosting

4. Gazduire Win Kinsta

Kinsta WP Hosting se concentrează pe Gazduire WordPress Gestionată. Cu mai mult de 10 ani de experiență cu WordPress, vă garantează cea mai bună soluție pentru dvs..

Se concentrează pe crearea unei soluții all-in-one pentru clienți care să ajute la gestionarea site-ului aproape fără efort. Kinsta rulează de asemenea folosind platforma Google Cloud, ceea ce o face o gazdă web ușor de utilizat. Factori precum asistența clienților 24/7, fiabilitatea și timpul de funcționare sunt părțile satisfăcătoare ale promisiunii lor.

Alte caracteristici includ:

 • Folosind cea mai actualizată tehnologie pentru a vă asigura că site-ul dvs. web se încarcă la fel de rapid ca clipirea unui ochi
 • Utilizarea metodelor active și pasive de prevenire a atacurilor
 • Migrație gratuită a site-ului fără timp de oprire
 • SSL și CDN gratuite

Prețul său începe de la 30 USD pe lună pentru un singur site web. Dacă sunteți o afacere mai mare, prețurile pot ajunge la 1.500 USD pe lună sau mai mari, în funcție de nevoile site-ului dvs. web.

Vizitați Kinsta

5. Motor WP

WP Engine Hosting este unul dintre pionierii acestei industrii. În afară de a fi primii furnizori de găzduire, continuă să-și îmbunătățească credibilitatea și serviciile pentru utilizatorii săi. Amazon Web Services și platforma Google Cloud sunt printre partenerii săi pentru a oferi cea mai mare disponibilitate, viteză, scalabilitate și securitate pe site-ul dvs. web.

Centrele sale de date sunt situate în SUA (Iowa, Carolina de Sud, Oregon), Belgia, Taiwan, Tokyo, Londra, Frankfurt, Sydney, Irlanda, Montreal. Vă puteți abona la orice locație apropiată.

Puteți avea acces la asistența sa 24/7 când sunteți abonat la planurile sale de creștere, scară, Premium și Enterprise.

Toate funcțiile sunt enumerate în tabloul de bord și, odată ce v-ați înscris, acestea vor efectua o orientare pentru a vă familiariza cu funcțiile.

Serviciul de gazduire gestionat de WP Engine pune accent pe performanță, iar prețul acestuia se bazează pe cantitatea de trafic pe care o atrageți pe site-ul dvs. Deci, dacă sunteți un începător, puteți obține un plan Startup care are un preț de 35 USD pe lună. Dacă sunteți o afacere la scară largă, ar trebui să aveți un plan superior sau un plan personalizat.

Vizitați WP Engine

6. Gazduire Flywheel

Misiunea Flywheel Gazduire este de a facilita designerii web și dezvoltatorii web din întreaga lume să își construiască site-urile web pe platforma WordPress. În parteneriat cu Google Cloud, acesta își propune să creeze o platformă de găzduire personalizată, rapidă, scalabilă și sigură.

Câteva dintre caracteristicile Flywheel:

 • Migrații gratuite pe site
 • Copii de rezervă de noapte
 • Site-uri rapide – are o funcție de punere în scenă cu un singur clic pentru a transmite și citi toate informațiile solicitate.
 • Curățarea malware gratuită
 • Instrumente de colaborare
 • Caching încorporat – conceput pentru a face găzduirea cât mai rapidă.
 • Suport clienți 24/7

Accesați Flywheel Gazduire

În plus, Flywheel este construit pe o infrastructură de rețea solidă, care efectuează întreținere și backup regulat, ceea ce garantează dezvoltatorilor și proprietarilor site-ului web că este sigur să găzduiască site-uri web cu acestea.

Centrele sale de date sunt situate în SUA (New York, Atlanta, Dallas, San Francisco), Singapore, Tokyo, Japonia, Toronto, Canada, Amsterdam, Olanda, Frankfurt, Germania și Londra, Regatul Unit.

Prețul său începe de la 23 USD pe lună și poate merge până la 266 USD pe lună sau mai mare dacă site-ul dvs. web are vizite lunare masive și are nevoie de lățimea de bandă corespunzătoare.

Concluzie

Deoarece există o mulțime de furnizori de găzduire standard, trebuie să alegeți care dintre voi credeți că este calificat pentru a gestiona site-ul pe care îl aveți în minte. Este mai bine să parcurgeți recenziile online pentru fiecare furnizor de hosting pentru a vă asigura că achiziționați un pachet de hosting care verifică toate casetele nevoilor tehnice ale afacerii dvs..

De asemenea, prețul este o considerație de top pentru a vă asigura că este demn de investiția dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map