Gazduit WordPress Gestionat Unboxed: Aveți nevoie?

Fiecare proprietar de afaceri se poate raporta la jonglarea o mulțime de lucruri pentru a menține totul funcționând fără probleme. Și adăugați la asta, gestionând toate aspectele tehnice ale unui site web? Cu siguranță ați dori să descărcați aceste sarcini complicate de la dvs. Ei bine, atunci atunci când găzduirea WordPress administrată va veni ca o binecuvântare deghizată.


Dar care sunt avantajele găzduirii WordPress gestionate? Este o opțiune mult mai bună decât pachetele comune cPanel partajate? Merită investiția ta? Pentru ce ai nevoie?

Haideți să ne cufundăm pentru a răspunde la aceste întrebări, astfel încât să puteți evalua dacă acest lucru este potrivit pentru afacerea dvs..

Ce este gestionat WordPress Gazduire?

Doriți să vă concentrați pe creșterea afacerii dvs., pe crearea de conținut și pe alte sarcini mai importante decât administrarea site-ului dvs. WordPress. În plus, nu ești suficient de tehnic pentru astfel de lucruri.

Acesta este motivul pentru care majoritatea furnizorilor de găzduire web se oferă să vă ia de pe mâini. Cu găzduirea WordPress administrată, furnizorul dvs. de găzduire vă va ajuta să vă asigurați că site-ul dvs. WordPress este într-o formă de top. Acest lucru înseamnă că site-ul dvs. web este întotdeauna sigur, se încarcă și funcționează rapid, se supune backup-urilor zilnice, este mereu la curent și se actualizează periodic.

Practic, ideea este ca dumneavoastră să aveți experiență fără probleme cu site-ul dvs. web, astfel încât să vă puteți concentra asupra lucrurilor dvs. de afaceri.

Un alt lucru cel mai bun cu găzduirea WordPress administrată este faptul că vi se oferă un suport premium.

Avantajele găzduirii WordPress gestionate

Deci, ce avantaje puteți obține de la acest serviciu?

 • Servere rapide pentru găzduirea site-ului dvs. web
 • Securitate foarte strânsă pentru site-ul dvs. web
 • Suport din partea experților WordPress
 • Copii de rezervă zilnice
 • Actualizari automate
 • Zero dezactivare
 • Site-urile de instalare și controlul versiunilor, în funcție de oferta furnizorului de hosting

Dezavantaje ale găzduirii WordPress gestionate

Vreau să spun imediat, acest serviciu nu este pentru toată lumea. Și mai jos ar putea fi motivul pentru care nu veți alege acest serviciu.

 • Mai scump, prețul începe de obicei de la 29 dolari pe lună, comparativ cu găzduirea partajată la aproximativ 3,95 USD pe lună. Motor WP începe de la 35 USD pe lună. SiteGround oferă, de asemenea, găzduire WordPress administrată, care începe de la 3,95 USD pe lună.
 • Unele pluginuri pot fi blocate de către furnizorul dvs. de găzduire dacă par să încetinească site-ul dvs. web. Dacă aveți nevoie de aceste pluginuri pentru site-ul dvs. web, acesta poate fi o problemă.
 • Dacă sunteți suficient de tehnic pentru a configura lucrurile pe serverul dvs., poate preferați să nu folosiți acest serviciu. Când vă aflați într-un serviciu de găzduire WordPress gestionat, veți avea mai puțin control.

Aveți nevoie într-adevăr de o găzduire WordPress gestionată?

Dacă tocmai începeți, nu vă recomand să alegeți acest serviciu. În plus, este posibil să doriți să luați în considerare bugetul dvs. și să optați pentru un serviciu mai accesibil, cum ar fi o găzduire WordPress obișnuită.

Dacă site-ul dvs. web generează deja trafic ridicat și afacerea dvs. crește, puteți obține găzduirea WordPress gestionată. Mai mult decât atât, dacă nu sunteți suficient de tehnic pentru a face tot managementul site-ului. Ei bine, ar putea fi fie că alegeți o găzduire WordPress administrată sau să angajați un administrator de sistem.

Dacă doriți un site web de inactivitate rapid și zero pentru afacerea dvs., atunci accesați găzduirea WordPress gestionată.

De fapt, se reduce la doi factori decisivi. În primul rând și mai important, care sunt nevoile tale? În al doilea rând, aveți suficient buget pentru o găzduire mai scumpă?

Ce caracteristici trebuie să căutați într-un plan de găzduire WordPress gestionat?

Dacă decideți să alegeți o găzduire WordPress administrată, următorul lucru pe care trebuie să îl faceți este să faceți o mică cercetare despre ce plan de achiziție. Nu vrei să investești în ceva care nu merită costul, nu?

Iată, așadar, câteva sfaturi pentru a alege planul de găzduire WordPress gestionat corect pentru site-ul dvs. web:

 • Asigurați-vă că furnizorul de găzduire îndeplinește cu adevărat promisiunea sa de un site web fulger rapid.
 • Asigurați-vă că vă actualizează și asigură site-ul dvs. în mod regulat.
 • Asigurați-vă că beneficiază de cel mai bun suport pentru a vă ajuta atunci când este nevoie.

Cum te asiguri de aceste lucruri? Faceți diligența cuvenită parcurgând recenziile și ce spun alți clienți despre furnizorul de hosting. Ați putea naviga și pe site-ul nostru Recomandări gestionate WP de găzduire.

Un alt lucru de care să vă asigurați este că dacă furnizorul dvs. de găzduire vă poate configura serverul pentru dvs. mai ales dacă intenționați să achiziționați un VPS sau un plan dedicat și dacă au site-uri WordPress și plugin-uri preinstalate pentru copii de rezervă și memorie în cache.

Concluzie

Dacă sunteți proprietar de afaceri și doriți să vă concentrați mai mult asupra creșterii afacerii dvs., fără a vă chinui să gestionați site-ul dvs. WordPress, atunci poate doriți să alegeți găzduirea WordPress gestionată.

Găzduirea WordPress administrată nu este pentru toată lumea. Dar într-adevăr vă poate economisi timp și efort în gestionarea site-ului dvs. și în realizarea tuturor lucrurilor tehnice.

Dar, de asemenea, luați în considerare prețul și nevoia de a avea unul. În plus, dacă alegeți acest serviciu, asigurați-vă că obțineți furnizorul potrivit pentru dvs..

Poate doriți să începeți mai întâi cu un hosting WordPress obișnuit. Puteți oricând să faceți upgrade.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map