Cel mai bun WordPress Gazduire

WordPress alimentează 27% din internet așa cum îl știm astăzi. Lasă acest număr să se scufunde. Peste un sfert dintre companiile de pe internet au fost create folosind WordPress. Site-uri precum The NY Times și TechCrunch folosesc WordPress. Trebuie să facă ceva corect.


Toată lumea iubește internetul (în majoritatea cazurilor) și WordPress a făcut posibilă existența unui număr mare de lucruri distractive pe internet.

Cum ne permite WordPress să folosim internetul? În primul rând, utilizatorii WordPress trebuie să găsească un serviciu de găzduire pentru a găzdui software-ul WordPress.

Gazduirea WordPress în Australia ar trebui să fie mai ușoară decât să folosești WordPress. În această recenzie, vom analiza câteva opțiuni de găzduire WordPress în funcție de tipul de site pe care doriți să îl construiți.

Să începem.

Contents

Prezentare generală a celor mai bune WordPress Hosting (AU)

Poti’nu greșesc cu oricare dintre opțiunile din această listă. Nu trebuie decât să arunci o privire profundă asupra a ceea ce fiecare oferă pentru a vedea care lucrează pentru tine.

În ceea ce credem, este cea mai bună opțiune pentru banii tăi. În timp ce SiteGround nu este’nu este o opțiune super ieftină, nu este’nici nu este aproape de cea mai scumpă opțiune de găzduire din Australia.

Începerea cu SiteGround este la fel de ușoară cu instalarea WordPress cu 1 clic. Caracteristicile oferite sunt de vârf de linie și scalare nu’nu pun o problemă.

La sfârșitul scump, Kinsta este cea mai bună opțiune și oferă câteva lucruri pe care SiteGround nu. Pe cel mai ieftin capăt, vă recomandăm Hostinger deoarece oferă un serviciu excelent, în timp ce este absurd de ieftin.

1. HostPapa – cea mai bună alegere

Caracteristici cheie
 • Bază mare de cunoștințe
 • Haideți să cripțăm SSL
 • CDN gratuit Cloudflare
 • Transferuri gratuite de domenii și migrare a site-ului web
 • Stocare SSD
 • CloudLinux


Imagine

Preț: 3,95 USD pe lună
Durata medie de utilizare: 99,99%
Timpul mediu de încărcare: 355 ms

Accesați HostPapa.com

Întreprinderile mici au adesea mici bugete cu care să lucreze și de aceea alegerea dvs. de găzduire de site-uri este esențială pentru succesul, securitatea și rentabilitatea dvs. Vrei o companie care să fie fiabilă, sigură și rentabilă.

În opinia noastră, HostPapa oferă toate acestea și multe altele.

Acesta oferă instrumente și servere prietenoase care sunt construite pentru viteză și puteți avea totul în funcțiune în câteva minute.

Ce altceva face HostPapa ideal pentru găzduirea web pentru întreprinderile mici? Verificați aceste caracteristici și planuri.

Ce oferă HostPapa site-uri web pentru afaceri mici

Există zeci de servicii de găzduire în Australia, care apar mai mult în fiecare zi. De aceea, este important să îl găsiți pe cel care oferă cea mai bună combinație de caracteristici și preț.

HostPapa a încercat să vă ofere toate serviciile într-un singur loc și vă oferă orice nivel de control aveți nevoie pentru a vă servi clienții. Aveți o afacere de comerț electronic cu trafic ridicat și o echipă tehnică internă? Verificați planul lor de întreprindere care vă pune pe scaunul șoferului. Startup-urile vor găsi constructorul web, înregistrare de domenii ieftine și planuri gestionate utile și accesibile. Veți găsi chiar și hosting dedicat WordPress și transferuri gratuite de domenii.

Prețuri și planuri ��

HostPapa oferă mai multe niveluri de servicii și opțiuni de stabilire a prețurilor. În primul rând, veți primi o garanție de returnare a banilor de 30 de zile înainte de a vă angaja la orice. Planul Starter face una mai bună decât majoritatea companiilor oferindu-vă două site-uri web și lățimea de bandă neschimbată. Planul pornește de la 3,95 USD pe lună pentru un an, reînnoibil după 12 luni pentru 7,99 dolari. De asemenea, au un plan Business Pro pentru afaceri în creștere, care începe de la 12,95 USD pe lună, 19,99 USD la reînnoire.

Cu toate acestea, cea mai bună ofertă a acestora este planul standard de găzduire de afaceri. Acest lucru vine cu un angajament de 36 de luni, dar îl obțineți la o rată de doar 2,95 USD pe lună. Ratele de reînnoire pentru acest plan sunt de 12,99 USD. Pentru acest preț, veți primi tot ce este inclus în planul de bază și o serie de funcții avansate.

Succesul și viabilitatea site-ului dvs. web sau a afacerii dvs. de comerț electronic depinde de fiabilitatea serviciului dvs. de găzduire. HostPapa oferă o mulțime de caracteristici cu găleți la un preț corect, iar acestea o fac fără a pune în pericol vizitatorii sau datele. Peste 500.000 de clienți pot’nu greșesc.

2. SiteGround – Cel mai bun suport pentru clienți

Caracteristici cheie
 • Instalații cu un singur clic pentru Joomla și Drupal
 • Tragere și plasare
 • SSL gratuit
 • Backup-uri zilnice


Imagine

Preț: 3,95 USD pe lună
Durata medie de utilizare: 99,95%
Timpul mediu de încărcare: 375 ms

Accesați SiteGround.com

SiteGround intră pe locul doi în această listă dintr-un motiv de bază. Îl folosim.

Este, de asemenea, locul de top al ghidului nostru pentru cel mai bun gazduire web.

Motivul pentru care SiteGround este unul dintre gazdele noastre web preferate se datorează mai multor motive.

Asistență fantastică pentru clienți ☎️

Pentru a rezuma rapid, SiteGround bifează toate casetele din lista cu tot ce ai putea dori să facă o gazdă web, prețurile nu sunt absurd de scumpe și SiteGround’sprijinul este unele dintre cele mai bune asistență pentru clienți pe care le-am întâlnit vreodată.

Dacă aveți o problemă tehnică, asistența pentru clienți SiteGround este practic ca să contactați un angajat. ei’Voi arunca totul pentru a vă ajuta și a merge mai sus și dincolo pentru a vă asigura’te ajut.

Alte aspecte care merită menționate sunt viteza de funcționare și de încărcare. După cum puteți vedea din numerele de mai sus, site-urile web se încarcă sub jumătate de secundă, iar serverele sunt aproape întotdeauna performante la egalitate.

Cu centre de date din întreaga lume și instalare WordPress cu un singur clic, SiteGround este accesul nostru la gazduire WordPress.

Vezi completul nostru Recenzie siteGround dacă ai dori să afli mai multe.

3. Hostinger – cea mai bună alegere ieftină

Caracteristici cheie
 • Cele mai ieftine mâini de gazdă
 • Viteză mare
 • Interfață ușor de utilizat
 • Suport 24/7/365
 • Politica de returnare de 30 de zile


Imagine

Preț: 0,80 USD pe lună
Durata medie de utilizare: 99,91%

Timpul mediu de încărcare: 389 ms

Accesați Hostinger.com

Lumea de găzduire australiană este plină de prețuri promoționale. Acest lucru poate fi considerat pozitiv și negativ pentru utilizatorii care găzduiesc. Pe de o parte, puteți profita de câteva prețuri cu adevărat uimitoare. Pe de altă parte, atunci veți obține un preț mult mai mare atunci când perioada de promovare a fost terminată.

În sărituri Hostinger. ➡️

Oferă prețuri promoționale tot timpul. Prețul merge înainte și înapoi între 0,80 USD pe lună și 1,45 USD pe lună. Lucrul nebun în acest sens este faptul că puteți bloca acest preț timp de trei ani.

Lucrul chiar mai nebunesc despre acest lucru este că Hostinger este de fapt un serviciu de găzduire excelent, cu propriul său constructor de site-uri – Zyro. Nu este necesar să fiți un master în codificare sau design. Este ușor de utilizat fără nimeni’ajutor.

Vine cu caracteristicile clasice pe care majoritatea constructorilor le fac și cu câteva altele noi. Ca o bibliotecă plină de imagini gratuite care să lumineze starea de spirit a site-ului dvs. web și una destul de inovatoare numită Logo Maker; A DIY care vă permite să vă reinventați sigla cu ușurință.

daca tu’căutați să economisiți bani și mai aveți toate clopotele și fluierele, Hostinger este o opțiune fantastică

Citiți integral Recenzie Hostinger aici.

4. Hostgator – O altă mare alegere

Caracteristici cheie
 • Domenii nelimitate
 • SSL gratuit
 • Softwar gratuit de gestionare a clienților WHMCS / facturare
 • Suport 24/7/365
 • 99.9% Garanție Optime


Imagine

Preț: 2,99 USD pe lună
Durata medie de utilizare: 99,4%

Timpul mediu de încărcare: 657 ms

Accesați Hostgator.com

Toată lumea știe despre Hostgator. ei’sunt una dintre cele mai comercializate servicii de hosting și deținută de una dintre cele mai mari companii de găzduire de acolo.

Aceasta este cea mai bună opțiune dacă doriți garanția unei companii masive și de lungă durată. Hostgator oferă tot ceea ce un site web găzduit de WordPress ar avea nevoie la un preț introductiv ieftin uptime ridicate și timpi de încărcare rapidă.

Citiți-ne Recenzie HostGator aici.

5. Gazduire A2 – Serviciu excelent pentru preț

Caracteristici cheie
 • Opțiune Turbo la planuri de nivel înalt
 • Banii inapoi garantat
 • SSL și SSD gratuit
 • Suport 24/7/365
 • Transfer de 1000 GB


Imagine

Preț: 3,92 USD pe lună
Durata medie de utilizare: 99,1%
Timpul mediu de încărcare: 601 ms

Accesați A2hosting.com

A2 Gazduire este alternativa noastră preferată la SiteGround. Sincer, noi’n-am avut niciodată o experiență proastă cu găzduirea A2, deci dacă ai’te uiți la mai puțin de 10 USD pe lună și opțiunile de găzduire, iar SiteGround te-a supărat irațional din anumite motive, A2 ar trebui să fie următoarea alegere.

Un lucru nemaipomenit despre A2 Hosting este dacă alegeți planul lor cel mai înalt nivel, veți primi viteze Turbo. Pe scurt, au servere premium mai rapide. Lucrul nebun despre asta este că serverele lor de bază sunt deja la fel de rapide ca și alți furnizori de hosting din Australia.

A2 oferă tot ce ți-ai putea dori într-un serviciu de găzduire, cu o garanție de returnare a banilor și o singură clic pe instalarea WordPress.

Citiți integral A2 Recenzie gazduire.

6. Gazduire WordPress Gestionată Cloudways

Caracteristici cheie
 • Desfășurare Git
 • Firewall-uri la nivel de platformă
 • Monitorizare în timp real
 • Patching de securitate
 • Gazduire bazată pe SSD
 • Acces SSH și SFTP
 • 24/7 365 zile suport de chat live


Imagine

Preț: 10 USD pe lună

Accesați Cloudways.com

Dacă sunteți în căutarea unui hosting WordPress gestionat, este dificil de făcut mai bine decât Cloudways. Această companie are misiunea de a simplifica procesul de găzduire WP pentru dvs. și au livrat în măsura în care putem spune. Platforma lor este configurați-vă astfel încât să puteți fi în funcțiune în câteva minute. De asemenea, este dotat cu toate caracteristicile și avantajele pe care speri să le găsești într-un serviciu de găzduire gestionat.

Planurile încep de la doar 10 dolari pe lună și puteți plăti în timp ce mergeți dacă nu doriți să vă angajați pe termen lung. Căutați mai mult spațiu de stocare, lățime de bandă și putere? Cel mai înalt nivel al setului lor de pachete obișnuite vă va costa 80 USD pe lună de opt ori mai mare RAM a planului lor de bază, încă patru terabyți de lățime de bandă și 160 GB de stocare.

Ce primești pentru banii tăi?

Fiecare plan include tone de funcții și funcționalități, cum ar fi migrații gratuite și certificate SSl, aplicații nelimitate, suport 24/7 prin chat live, firewall-uri dedicate, servere gata PHP7 și multe altele.

De încredere și rapid ⏩

Toate acestea sunt orientat către viteză și fiabilitate. Veți avea acces la 62 de centre de date din 33 de orașe, împrăștiate în 15 țări din întreaga Europă, Asia și America de Nord, precum și locații în Brazilia și Australia. Cloudway, de asemenea, pune securitatea la un nivel premium cu autentificare 2F, corecții de securitate periodice și listare de date IP pentru a permite colaborarea în siguranță cu alte rețele și SSH și SFTP fără restricții.

Cel mai popular pachet va costa 42 USD pe lună și 0,0583 USD pe oră. Asta vă va oferi:

 • 4 GB RAM
 • Procesor dual core
 • 80 GB stocare
 • 4 TB de lățime de bandă

Cloudways are, de asemenea, o soluție Enterprise pentru corporații în creștere rapidă care au nevoie de servicii de lux la prețuri competitive. Această opțiune include bord dedicat, asistență prioritară și o platformă scalabilă cu echilibrarea sarcinii pentru companiile aflate în mișcare.

Cum arată găzduirea administrată sub Cloudways? Pare libertate.

Se străduiesc să ofere un nivel ridicat de versatilitate și Personalizare WordPress, și apoi se ocupă de toate supravegherea și actualizările pentru tine. Tot ce va trebui să vă faceți griji este să vă construiți marca.

Unele dintre noile inovații cu găzduirea administrată de Cloudways includ notificări Chatbot, suplimente compatibile Cloudways și webroot pentru aplicații Change. În timp ce gestionează toate detaliile tehnice și de întreținere, veți avea libertatea de a controla parametrii și configurația serverului, de a schimba setările aplicației, de a configura setările Advanced / Custom Laarn pentru a efectua modul în care doriți lucrurile.

Printr-un singur cont, vă veți bucura de CloudwaysBot Channel și API. Dar asta nu este tot. Extrasele abundă cu e-mail, upgrade de aplicație, DNS Made Easy și suplimente SMTP.

Considerăm că cantitatea de funcționalitate și dedicația de a avea grijă de fiecare detaliu pune Cloudways deasupra majorității platformelor de găzduire WordPress. Te vor lăsa chiar să încerci gratuit. Fiecare dintre nivelurile de servicii vine cu un proces gratuit de 30 de zile.

7. Motor WP – cea mai bună alegere premium

Caracteristici cheie
 • Cadrul gratuit al Genezei
 • Peste 35 de teme StudioPress
 • Suport pentru chat 24/7
 • 2 transferuri de site-uri web
 • Acces la un CDN global
 • Un certificat SSL gratuit


Imagine

Preț: 35 USD pe lună
Durata medie de utilizare: 99,5%
Timpul mediu de încărcare: 601 ms

Accesați WPEngine.com

Cea mai scumpă opțiune a noastră din listă și cea mai relevantă. WP Engine a fost creat special pentru găzduirea WordPress.

Nu veți avea o experiență negativă cu găzduirea WordPress pe WP Engine. Totuși veți cheltui mulți bani.

Motor WP include teme grozave deci ai câștigat’nu trebuie să vă faceți griji despre a afla cum să vă proiectați site-ul. De asemenea, oferă literalmente orice altceva pe care oricine și-ar putea dori să îl găzduiască în general. WP Engine mai bine cu acel preț.

8. Kinsta – Cel mai bun gazdă WordPress de afaceri

Caracteristici cheie
 • Platforma Google Cloud
 • Migrare site gratuit
 • Serviciu de asistență 24/7
 • Panou de bord puternic
 • Copii de rezervă automate ale site-ului web
 • Site de înscenare
 • SSL gratuit


Imagine

Preț: 30 $ pe lună
Durata medie de utilizare: 99,9%
Timpul mediu de încărcare: 520 ms

Accesați Kinsta.com

A merge în capătul înalt al găzduirii poate fi o experiență plină de satisfacții, dar costisitoare. Kinsta nu este diferit.

Furnizorul de hosting vă va percepe cu siguranță o primă, dar nu veți primi nimic mai puțin decât un serviciu premium. Citiți integral Recenzie Kinsta aici.

Kinsta este obsedat de crearea celei mai bune arhitecturi de găzduire pentru clienții săi. Infrastructura lor folosește platforma Google Cloud și oferă puterea celor 19 centre de date din întreaga lume.

Odată cu costul la nivelul următor securitate la nivelul următor. Ei verifică starea fiecăruia dintre site-urile lor web la fiecare două minute. Aceasta înseamnă că site-ul dvs. web va fi verificat de 720 de ori în fiecare zi pentru a vă asigura că nu există probleme.

L-am selectat pe Kinsta drept alegerea noastră de top cel mai bine dedicat găzduire ghid.

9. Gazduire WPX-Mare, dar costisitor

Caracteristici cheie
 • Migrări nelimitate de site-uri web
 • Certificate SSL gratuite nelimitate
 • Copii de rezervă manuale și copii automate de 28 de zile
 • 99,95% garanție uptime
 • CDN personalizat de mare viteză
 • Garanție de returnare de 30 de zile


Imagine

Preț: 20,83 USD pe lună
Durata medie de utilizare: 99,5%
Timpul mediu de încărcare: 601 ms

Accesați WPXHosting.com

Totuși, rămânând în eșalonul superior al costurilor, găzduirea WPX este un serviciu premium care este ușor mai ieftin decât Kinsta.

Ceea ce obțineți atunci când plătiți pentru o gazdă premium este liniște sufletească completă. Sigur, gazdele mai ieftine pot oferi viteze și uptime mari, dar atunci când plătiți acest preț ridicat de un preț, știți că veți avea întotdeauna timp de încărcare rapid și uptime minunate.

Celălalt aspect al utilizării găzduirii WPX este în planul de bază puteți avea până la cinci site-uri web. Dacă intenționați să găzduiți câteva site-uri chiar din poartă, găzduirea WPX este o opțiune excelentă.


Gazduire WordPress: Ce să caute

În următoarea secțiune, vă voi conduce printr-o serie de lucruri diferite pe care le analizăm atunci când încercăm să găsim cea mai bună wordpress hosting din Australia.

Puteți vedea, de asemenea, urmărirea noastră în direct Pe aceasta pagina pentru a înțelege mai bine ratele de funcționare și perioadele de oprire pentru unele dintre serviciile noastre revizuite.

Pentru orice tip de cumpărături, trebuie să cântăriți diferitele aspecte ale unui produs față de alt produs.

Recenziile sunt întotdeauna o modalitate bună de a descoperi ce produs să cumpărați, dar trebuie să cunoașteți diferitele aspecte ale unui produs privit în prealabil..

Aspectele cheie ale serviciilor de găzduire care trebuie luate în considerare sunt orele de funcționare, timpul de încărcare, prezența unui certificat SSL, migrația site-ului, backup-uri gratuite, numărul de servere și centre de date, asistență pentru clienți, securitate și instalarea WordPress.

Uptimes

imaginea urmăririi în direct a timpului de funcționare și a perioadei de oprire a site-uluiCe înseamnă de fapt uptime?

Aceasta este o întrebare bună, deoarece timpul de funcționare este unul dintre cele mai importante aspecte de evaluat în ceea ce privește furnizorii de găzduire web.

Optime este un procent care indică timpul general în care un furnizor de găzduire este online și funcționează normal.

Dacă un furnizor de găzduire are o durată de utilizare de 100%, acesta funcționează întotdeauna. Dacă un furnizor de găzduire are un timp de funcționare de 90%, înseamnă că 1 din 10 minute, serverele sunt funcționale sau nu funcționează normal.

O fracțiune dintr-un punct procentual poate face o diferență semnificativă în disponibilitatea site-ului dvs. web.

Considerăm că valorile uptime peste 98% sunt puternice. Cel mai bun pariu este orice altceva în jurul valorii de 100%. Nicio companie nu poate fi perfectă, dar companiile care sunt cu adevărat mari au valori peste 99%. De câte ori au probleme, de obicei serverele nu sunt reduse, au doar un fel de problemă mică.

Timpurile de încărcare comparativ

imaginea vitezei site-ului webDupă cum v-ați dat seama, timpii de încărcare sunt la fel de importanți ca uptimes. Obișnuită bifați prima casetă, deoarece aveți nevoie de site-ul dvs. web care să funcționeze de fapt. Timpurile de încărcare sunt următorul aspect pe care trebuie să-l analizezi, deoarece un site web lent face ca utilizatorii să nu fie mulțumiți.

Timpul de încărcare este măsurarea vitezei efective a unui serviciu de găzduire. Unitatea de măsură este în milisecunde și ilustrează lungimea unei cereri complete și a unui răspuns la un server web.

Utilizatorii de pe un site web vor avea întotdeauna o varietate de timpi de răspuns, deoarece există atât de multe variabile în joc. Aceasta include viteza de internet reală pe care utilizatorii site-ului web o primesc acasă.

Timpurile de încărcare bune sunt de sub 2.000 de milisecunde. Adică două secunde complete. Două secunde pot părea mult timp când vine vorba de așteptarea încărcării unei pagini web în această zi și vârstă. Furnizorii de găzduire web australieni cu adevărat de elită se ridică la aproximativ 500 de milisecunde sau jumătate de secundă.

Aflați mai multe despre uptime în principalul nostru ghid cea mai bună găzduire din Australia.

Migrarea site-ului

Lucrurile se întâmplă – s-ar putea să fie nevoie să vă luați site-ul și să-l mutați la o altă gazdă Uneori, chiar trebuie să rămâneți pe aceeași gazdă, dar treceți la un alt domeniu.

Dacă serviciul dvs. de găzduire nu oferă migrare automată a site-ului (o fac pentru voi), este o durere în ceea ce știți ce.

Trebuie să comprimați totul pe site-ul dvs. și apoi să le transferați într-o locație nouă. Dacă nu sunteți priceput de tehnologie, acesta poate fi un proces.

Dacă sunteți priceput în tehnologie, aceasta este o supărare.

La fel de bine puteți alege un serviciu de găzduire care oferă migrare pe site. Sunt atât de multe, ceea ce face o prostie să o folosești pe una care nu.

Ceea ce căutați într-un serviciu de găzduire este posibilitatea de a migra un site web fără a fi necesar să le plătiți mai mulți bani. Serviciile bune de găzduire fac reclamă undeva pe site-ul lor web, care vă ajută să faceți acest lucru și să faceți asta gratuit.

Există câteva servicii de găzduire pe lista noastră de cele mai bune găzduire WordPress pentru australieni care depășesc și te ajută să faci acest lucru. Unii o fac doar pentru tine, iar alții își vor face timp pentru ca un agent de asistență pentru clienți să te conducă, pas cu pas, cum să îndeplinești sarcina.

Copii de rezervă gratuite

Desigur, dacă tu’serviciul de găzduire nu face’nu oferim o copie de rezervă gratuită – nu este’sfârșitul lumii.

WordPress oferă o serie de soluții diferite de aplicații și pluginuri care vor face backup la site-ul dvs. web în orice moment al zilei.

Cu toate acestea, este întotdeauna bine să fii redundant în această categorie. Serviciul dvs. de găzduire web ar trebui să fie cu siguranță susținerea site-ului dvs. web cel puțin o dată pe săptămână. Acest lucru nu ar trebui să vă coste un ban în plus.

Dacă din anumite motive, site-ul dvs. web nu dispare din nicăieri, nu ar trebui’nu te sperii. Ar trebui să fiți capabil să accesați direct serviciul de backup al pluginului WordPress și să aveți site-ul dvs. în câteva minute. Ce se întâmplă dacă asta eșuează?

În mod normal, tu’aș fi înșurubat. Dacă ați accesat un serviciu de găzduire care oferă copii de rezervă în mod regulat gratuit, acestea vor avea site-ul dvs. web stocat și disponibil pentru dumneavoastră. Aceasta’e mai bine să fii redundant și fără griji.

Legate de: Cum să faceți backup pentru site-ul dvs. web

Servere și centre de date

Nu face asta’chiar sună ca un lucru real, dar distanța față de centrele de date afectează site-ul dvs. web.

Serviciul dvs. de găzduire va stoca tot site-ul dvs. web’s informații pe un server dintr-un centru de date. Acest centru de date ar putea fi în Muncie, Indiana sau Bangkok, Thailanda.

Latenția este timpul necesar pentru ca orice date să treacă de la un centru de date sau server la destinația sa. Dacă sunteți mai departe de centrul de date, există mai multe oportunități pentru ca datele să fie întârziate sau redirecționate. Acest lucru ar provoca viteze mai mici pe site-ul dvs. web.

Dacă aveți opțiunea de a alege o gazdă care are serverele mai aproape de dvs., ar trebui să o luați. Evident, există o mulțime de alți factori pentru viteza site-ului. Aceasta este o variabilă cu care aveți capacitatea de a controla și îmbunătăți viteza site-ului. La fel de bine o puteți lua.

Securitate îmbunătățită

securitatea fișierului htaccessAmenințările de securitate sunt reale. În orice moment, site-ul dvs. web poate fi hacked sau supus oricărui fel de atac cibernetic. Există o mulțime de mijloace de bază pentru a opri aceste tipuri de interferențe rău intenționate pe WordPress. De la pluginuri la cele mai bune practici, vă puteți proteja.

Mergând cu un pas mai departe, serviciile de găzduire de înaltă calitate oferă practici de securitate de înaltă calitate. Câteva dintre serviciile de pe lista de mai sus merg dincolo și dincolo. Ei scanează site-ul dvs. zilnic (sau mai multe) pentru a diagnostica orice amenințare la adresa securității. Dacă găsesc unul, serviciul de găzduire vă avertizează și face o sarcină prioritară pentru remedierea situației.

Serviciile de găzduire inferioare nu oferă acest lucru. Plata acestui preț ridicat vă permite să primiți servicii cu resurse care permite scanarea și remedierea constantă. Dacă nu doriți să extrageți această sumă de bani, se pot face multe lucruri pe WordPress pentru a opri intrusii.

Din ce în ce mai multe reglementări sunt puse în aplicare pentru a încuraja companiile mari și mici să ia în serios datele clienților și confidențialitatea. Acum există amenzi majore asociate practicilor de securitate slabe și încălcărilor de date.

Instalare ușoară WordPress

Dacă serviciul dvs. de găzduire nu oferă o instalare WordPress cu un singur clic, așa procedați.

 1. Descarcă WordPress
 2. Încărcați WordPress în contul de găzduire
 3. Creați baza de date MySQL și …

Niciodată, aceștia sunt deja prea mulți pași. Nici măcar nu am apucat să editez fișiere și să schimb codul.

Instalarea WordPress nu ar trebui să fie dificilă, deoarece o mulțime de servicii de găzduire web vă permite să instalați WordPress cu un singur clic.

Instalarea WordPress nu ar trebui nici măcar să fie gândită. Faptul că scriu despre asta este o prostie. Fiecare serviciu de găzduire ar trebui să furnizeze instalarea WordPress cu un singur clic. Dacă nu o faceți, aruncați-i din conținut ca serviciu de găzduire.

Protecție SSL gratuită

Certificatele SSL sunt ceva ce mulți oameni îți spun să ai pentru serviciul de găzduire web. Sunt, de asemenea, ceva pe care mulți oameni nu îl înțeleg de fapt.

Sursa certificatelor SSL constă în asigurarea site-ului dvs. web. Dacă vă uitați la adresa URL din browserul dvs. web, certificatul SSL este ceea ce oferă acea pictogramă mică de lacat. De obicei, un certificat SSL este utilizat astfel încât tranzacțiile cu cardul de credit, login-urile și transferurile de date, în general, sunt securizate. Motoarele de căutare încep, de asemenea, să penalizeze site-urile web care nu au certificat SSL.

Cum securizează într-adevăr site-ul dvs. un certificat SSL?

Un SSL este un fișier de date mic care leagă digital o cheie criptografică de un server web. Utilizează protocolul https, ceea ce înseamnă că criptează toate datele care se duc către și de pe serverul web. Acest lucru face ca totul să fie mult mai sigur.

Pe măsură ce trece timpul, certificatele SSL vor fi toate, dar obligatorii dacă doriți ca motoarele de căutare să vă găsească site-ul. Google va dori să se asigure că fiecare site web pe care le direcționează către oameni este sigur și sigur.

Dacă o companie încearcă să vă plătească pentru certificatul dvs., ar trebui să alergați pentru dealuri. Chiar și cele mai bune companii de hosting ieftine oferă protecție SSL gratuită.

Nu este niciodată nevoie să plătiți pentru un certificat SSL și orice companie care se preface altfel vă fură banii. Toate companiile bune de găzduire web se vor oferi să-ți configureze SSL-ul gratuit, folosind un serviciu apelat Să criptăm.

Întrebări frecvente de gazduire WordPress

Care gazduire este cea mai potrivita pentru WordPress? Linux sau Windows?

Gazduirea Linux sau găzduirea Windows înseamnă doar ce sistem de operare rulează pe serverele pe care le folosește compania. Linux este cel mai popular pe servere, de aceea are mai multe funcții, iar majoritatea proiectanților web preferă găzduirea web bazată pe Linux din acest motiv. Singura dată când Windows ar avea sens este dacă există aplicații specifice pentru Windows care trebuie utilizate.

Cu aceste informații, găzduirea Linux este de obicei alegerea – dar nu contează cu adevărat.

Ai nevoie de un site de gazduire pentru WordPress?

Da, pentru a utiliza WordPress, trebuie să achiziționați găzduire de la un serviciu de hosting de la terți. În acel moment, puteți instala WordPress pe platforma de găzduire.

Ce serviciu de găzduire a site-ului este cel mai bun?

Pentru costuri, combinate cu tot ceea ce este inclus, SiteGround este alegerea noastră pentru cel mai bun serviciu de găzduire de site-uri web. Alte servicii de găzduire mai scumpe pot produce rezultate mai bune, dar SiteGround este cea mai bună opțiune.

Dacă sunteți în căutarea unei performanțe mai bune, v-aș sfătui să citiți ghidul nostru pentru cele mai bune gazde dedicate sau pentru cei mai atenți din punct de vedere tehnic, consultați ghidul nostru de găzduire VPS.

Pot gazdui un site WordPress oriunde?

Puteți găzdui WordPress pe majoritatea serviciilor de găzduire. Toate serviciile de găzduire mainstream și bine-cunoscute vă vor permite să găzduiți un site web WordPress.

Windows Gazduire acceptă WordPress?

Da, puteți găzdui WordPress pe gazduirea Windows. Este la fel de ușor ca utilizarea WordPress pe gazduirea Linux.

Care este diferența dintre gazduire web și gazduire WordPress?

Diferența dintre un plan de găzduire WordPress și un plan standard de găzduire web este minimă. Planurile dedicate care sunt specific pentru WordPress știu doar software-ul care va fi rulat pe server. Aceasta permite companiei de găzduire să configureze corect serverul și să aloce resursele specifice necesare pentru a rula WordPress.

WordPress vă găzduiește site-ul?

Există o versiune a WordPress pe WordPress.com și nu WordPress.org care vă permite să găzduiți propriul dvs. site web. Vă recomandăm să găzduiți site-ul dvs. web pe un alt serviciu de găzduire.

Gânduri de închidere

Gazduirea poate fi copleșitoare pentru o mulțime de oameni fără cunoștințe prealabile despre modul în care funcționează site-urile web. Utilizarea WordPress poate adăuga la această copleșire.

În timp ce înveți toate aceste lucruri distractive, ajută să ai un furnizor cu adevărat excelent de găzduire web. Serviciul ar trebui să fie un ajutor pe parcurs – nu un obstacol.

Acesta este motivul pentru care am ales SiteGround ca alegere numărul unu. Prețul are sens și doar bifează toate casetele. Mare lucru este că, de asemenea, depășesc asta, deoarece echipa lor de asistență client se simte ca un angajat în plus.

Dacă doriți și mai multe funcții adăugate, cum ar fi securitatea extrem de mare, a merge cu o opțiune mai scumpă, cum ar fi Kinsta are mult sens. Doar asigurați-vă că sunteți bine să începeți la punctul respectiv.

Facem tot posibilul să cercetăm în mod independent produsele pentru a ne ajuta mai bine cititorii să ia decizii. Acestea fiind spuse, vrem să auzim și părerile voastre. Acceptăm recenzii individuale care sunt informative și care nu sunt promoționale. Completați formularul de mai jos și vă vom publica recenzia. Recenziile promoționale ale companiilor în sine nu vor fi publicate. Mulțumiri!

Făcând clic pe butonul de mai jos, recunosc că am citit și accept Termeni de utilizare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map