Cel mai bun distribuitor de găzduire

imagine care arată cum funcționează gazduirea revânzătorilorCa revânzător de găzduire, aveți ocazia să creați o afacere în care vindeți alte spații pe Internet. Tu ești cel care dictează prețul. Tu ești cel care comercializează și vinde clienților. Tu ești cel care este responsabil pentru întreținerea relațiilor pe care le ai cu clienții tăi.


Cu toate acestea, compania de la care achiziționați serviciul de găzduire este responsabilă pentru probleme de hardware, probleme de software și abordează orice probleme tehnice. Practic închiriați spațiul serverului. Plătiți un preț en-gros, astfel încât să puteți revinde-l la un preț de vânzare cu amănuntul și să obțineți un profit.

Cu asta în minte, alegerea unui program de revânzători de calitate vă va asigura clienții să rămână cu voi timp de 2-3 ani.

În acest ghid vom acoperi o serie de programe de distribuitori și vă vom ajuta să înțelegeți mai bine fiecare.

Există o piață pentru servicii de găzduire?

Da. Gândiți-vă, în 2016, au existat aproximativ un miliard de site-uri web live. În 2020, doar trei ani mai târziu, avem aproape două miliarde de site-uri web live. În fiecare zi apar noi site-uri web. Când revindeți gazduirea, puteți face bani din această tendință în creștere. Pentru a avea succes în această afacere, trebuie să aveți o bună înțelegere a celorlalți jucători din teren. Trebuie să știți de la cine ar trebui să vă închiriați serverele, precum și companiile pe care ar trebui să le evitați. Ar trebui să știți criteriile pe care le doresc majoritatea persoanelor care doresc să înceapă un nou site web și ar trebui să știți specificațiile pe care trebuie să le aibă serverele dvs. pentru a putea oferi clienților dvs. un serviciu decent.

Majoritatea companiilor de găzduire își câștigă profiturile în al doilea-al treilea an de găzduire, profiturile din primul an sunt consumate în general de eforturile de marketing. Serviciile de găzduire de calitate vă asigură o rentabilitate de doi ani.

Ce căutăm în distribuitori

Vom analiza câteva zone pe care le considerăm importante în selectarea unei revânzări de găzduire.

Rețineți că majoritatea vânzătorilor oferă un pachet foarte similar, dispozitivul este adesea în detalii. Veți dori să știți exact ce oferă gratuit, astfel încât să puteți ști cum să prețul ofertei dvs. de găzduire și să vă extindeți afacerea.

Iată câteva. Dacă aveți nevoie de recomandări mai specifice pe mai multe site-uri web tehnice (spun aplicații web), vă rugăm să-mi trimiteți un e-mail ([email protected]) pentru mai multe informatii. Mulțumiri!

Uptime și fiabilitate

imaginea vitezei site-ului webUn alt domeniu la care ne-am uitat a fost uptime și fiabilitate. Tu nu vrei nimic mai puțin decât o garanție de funcționare 99,9 la sută. Orice altceva mai puțin decât atât înseamnă că clienții tăi ar putea privi până la o oră de oprire în fiecare lună. Acea oră ar putea fi suficientă pentru a face diferența între succesul afacerii clientului dvs. sau este un eșec.

Ceva pe care clienții tăi vor să-l dorească de la tine și deci ar trebui să-l ceri de la compania de la care achiziționezi serviciul de găzduire, este stocarea SSD și serverele HTTP / 2. După cum veți vedea, companiile pe care le vom examina ulterior în acest ghid asigură o viteză bună și un timp de funcționare bun. Unii oferă chiar o garanție de returnare a banilor dacă timpul de funcționare scade sub pragul de 99,9 la sută.

Ne puteți vedea urmărire live hosting pentru a vedea ce gazde au performanțe bune / slabe.

Suport tehnic

Chiar și într-o lume perfectă cu cele mai bune servere, lucrurile vor merge prost. suport tehnicCând vor face acest lucru, clienții pe care i-ați vândut serviciul vă vor căuta pentru ajutor. La rândul dvs. vă veți uita la compania de găzduire web. Acesta este motivul pentru care vrei compania de găzduire web pe care o utilizați pentru a oferi răspunsuri în timp util și pentru a avea tehnicieni experți. Orice întârziere din partea companiei de găzduire în furnizarea de răspunsuri sau corectarea problemelor înseamnă o întârziere în creșterea și funcționarea site-ului web al clienților..

Suportul 24/7 este o necesitate absolută pentru a rezolva orice probleme tehnice. Nici măcar nu luați în considerare un distribuitor care găzduiește care utilizează un sistem de bilete. ��♂️

Preț

Ultimul factor pe care îl vom lua în considerare este prețul. După cum am menționat, aceasta este o afacere. Întreprinderile sunt pentru a câștiga bani. pușculițăCu cât puteți achiziționa găzduirea cu ridicata, cu atât veți obține un profit mai mare atunci când revindeți serviciul. Toate companiile pe care urmează să le analizăm au ​​un preț suficient de mic pentru a vă permite să câștigați câțiva dolari și să aveți un pic de spațiu pentru a crește.

Acum că avem preliminarele din drum, să ne scufundăm și să discutăm alegerile noastre pentru cele mai bune companii de hosting web. Le-am enumerat în ordinea preferințelor noastre.

Cele mai bune revânzători de găzduire web

HostGator – Cel mai bun plan de performanță

Caracteristici cheie
 • Domenii nelimitate
 • SSL gratuit
 • Software gratuit de gestionare a clienților / facturare WHMCS
 • Suport 24/7/365
 • 99.9% Garanție Optime

Pro-uri

 • Gazduire eticheta alba
 • Control complet al resurselor
 • Cont ResellerClub fără costuri suplimentare

Contra

 • Lipsește stocarea SSD

HostGator oferă ceea ce simțim unele dintre cele mai complete planuri de revânzări de pe piață. Planurile pe care le oferă le facilitează revânzătorilor să ofere clienților caracteristici necesare și să-și gestioneze clienții. Vă va permite ca distribuitor să puneți la dispoziție clienților noștri funcții noi atunci când vin online, iar clienții dvs. au acces la asistență pentru clienți. Toate acestea se fac la un preț relativ ieftin.

Reducere la înregistrare ��

Toate planurile enumerate mai sus vă oferă un cont gratuit ResellerClub. Aceasta înseamnă că puteți vinde 70 de gTLD-uri și ccTLD-uri către clienți. Există o 80% reducere la costurile de înregistrare. Puteți vinde nume de domenii clienților dvs. Îi puteți ajuta să-și migreze site-ul web de pe serverul lor curent către al vostru. Întrucât achiziționați toate serviciile cu costuri, puteți câștiga bani atunci când le revindeți.

HostGator are o serie de instrumente unice care vă permit să vă marcați afacerea. De exemplu, HostGator are un cPanel proiectat în mod unic pe care le poți oferi clienților tăi. Ce este grozav în acest sens este că puteți adăuga propriul logo și propriul brand.

HostGator a creat o serie de videoclipuri și tutoriale. Puteți să le utilizați împreună cu clienții și să le marcați, astfel încât să pară că toate aceste informații provin din afacerea dvs..

Aveți un control de 100 la sută asupra lățimii de bandă, a stocării, a RAM, etc. Puteți controla modul în care resursele dvs. sunt alocate. HostGator vă oferă posibilitatea de a trece la un alt nivel la jumătatea lunii, dacă simțiți că sunteți pe punctul de a rămâne fără resurse. În acest fel, nu pierdeți potențiali clienți.

Încredere imensă & # x1f600;

Am ales HostGator ca alegerea noastră numărul unu din cauza cât de fiabile sunt. Ei au o 99,9 la sută garanție uptime. Veți vedea acest tip de garanție cu multe companii de hosting. Ceea ce ne place la HostGator este faptul că ei urmăresc efectiv cu garanția lor. Dacă serverele lor nu îndeplinesc acest prag în cursul lunii, HostGator vă va compensa pentru întreaga lună.

După cum am menționat, clienții dvs. vor putea utiliza cPanel odată cu marca dvs. Veți putea folosi și cPanel. HostGator a făcut o treabă frumoasă de reproiectare a cPanel, astfel încât să fie ușor de utilizat. Are foarte multă putere în spatele ei. Dvs. și clienții dvs. veți avea toate opțiunile pe care le-ați aștepta de la cPanel, cu o reproiectare unică care nu poate fi bătută.

Când citiți recenziile HostGator, este clar să vedeți de ce se clasează ca unul dintre cei mai buni furnizori de azi. Ei au viteze excelente, uptime uimitoare și un cPanel ușor de utilizat. HostGator atinge fiecare punct important pe care l-ați aștepta de la o companie de găzduire în această categorie de prețuri.

Este destul de ușor de utilizat, astfel încât noii completi să-l poată stăpâni rapid. Cu toate acestea, are puterea și caracteristicile care permit utilizatorilor de energie să obțină ceea ce vor să facă. Există o serie de caracteristici de securitate disponibile. Unele dintre ele sunt incluse, iar altele costă suplimentar. De ce să nu-l dai singur? HostGator oferă în prezent o garanție de înapoiere de 45 de zile.

A2 Gazduire – Gazduire Premium pentru Reseller

Caracteristici cheie
 • Cont gratuit pentru revânzători eNom
 • Banii inapoi garantat
 • SSL și SSD gratuit
 • Suport 24/7/365
 • 1000 GB Transfer
 • 20X mai repede Opțiune Turbo

Pro-uri

 • integrare cPanel
 • Alegeți între servere Linux sau servere Windows
 • Două programe gratuite de facturare din care să alegeți

Contra

 • Nu foarte mult spațiu de depozitare

Am selectat A2 Hosting ca alegere numărul doi pentru că, similar cu HostGator, aceștia sunt capabili să ofere clienților lor aproape tot ceea ce ar avea nevoie. Planurile lor de revânzători sunt unele dintre cele mai bune de pe piață. Ei includ:

 • integrare cPanel
 • Stocare SSD
 • WHMCS sau Blesta pentru gestionarea conturilor

Set complet de caracteristici & # x1f4c3;

Aproape toate planurile de găzduire a distribuitorilor, indiferent de companie, au un tip de software de facturare. A2 Gazduirea este diferită prin faptul că vi se oferă două opțiuni. Dacă achiziționați contul „Silver”, puteți alege între WHMCS și Blesta. WHMCS a obținut recunoașterea printre mulți ca instrument de rezolvare a problemelor. Blesta este favorizat pentru că este open source, ceea ce înseamnă că utilizatorii sunt capabili să-l personalizeze pentru a răspunde nevoilor lor.

Puteți alege un server Linux sau un server Windows. Sistemul de operare pe care îl alegeți va determina opțiunile software disponibile pentru dvs. Această alegere se face pe baza serviciilor pe care doriți să le oferiți clienților. De exemplu, Linux folosește cPanel și PHP. Windows va folosi nucleele Plesk și.NET.

Indiferent de planul pe care îl alegeți, vi se va aloca o cantitate decentă de resurse. Cel mai scăzut plan pe care îl oferă A2 Hosting acceptă până la 40 de conturi. Poți continua să crești de acolo. Pe măsură ce afacerea dvs. crește, puteți selecta conturi de nivel superior care oferă mai mult spațiu de stocare.

Una dintre cele mai rapide gazde web & # x1f686;

Am fost impresionat de viteza A2 Hosting. Sunt printre cele mai rapide gazde web pe care le-am testat. Viteza de bază a acestora este rapidă, dar aceasta este îmbunătățită doar datorită stocării SSD. Există o serie de centre de date din întreaga lume pentru a furniza conținut. Aveți opțiunea de a obține un server „turbo”. Acest server oferă viteze cu 20 de ori mai rapide decât în ​​mod normal.

A2 Gazduire oferă suport uimitor. Puteți comunica cu ei prin:

 • E-mail
 • Chat live
 • Asistență telefonică

În plus, puteți utiliza o bază de cunoștințe bine susținută. Există o serie de ghiduri pe care le puteți utiliza pentru a vă ajuta clienții să răspundă la întrebări de bază și să începeți să găzduiți site-ul web.

A2 Gazduire oferă servicii constante de mai bine de 15 ani. Acest lucru i-a ajutat să-și construiască un nume pentru calitate în lumea găzduirii web. Dacă nu sunteți complet mulțumit de serviciul lor, oferă o garanție de returnare a banilor oricând.

Gazduirea A2 este o companie care se concentrează pe a face lucrurile cât mai personalizabile. Poate dura puțin pentru a înțelege modul în care au configurat lucrurile, dar, odată ce veți avea o idee pentru asta, veți avea o gazdă web ieftină și rapidă, care are o serie impresionantă de funcții. Citiți recenzia noastră completă de găzduire A2.

InMotion – Caracteristici extraordinare mai puține

Caracteristici cheie
 • 100G + Diskspace
 • IP dedicat gratuit
 • CPanele nelimitate
 • Suport 24/7/365
 • Copie de rezervă a site-ului

Pro-uri

 • Stocare SSD
 • Gazduire eticheta alba
 • Securitate excelentă a site-ului

Contra

 • Oprirea ocazională

Când te uiți la toate produsele pe care le oferă InMotion, vezi că unele dintre ele sunt foarte drăguțe, iar altele par să nu aibă caracteristici. Din fericire, planurile lor de revânzători sunt unele dintre caracteristicile mai frumoase pe care le oferă. InMotion vă oferă opțiunea de a alege între șase configurații diferite. Acestea oferă multe funcții, inclusiv funcții care vă pot ajuta cu facturarea și backup-urile.

Serviciu transparent ��

Pentru noi, beneficiul numărul unu al InMotion este transparența acestuia. Ca produs de etichetă albă, atunci când utilizați resursele lor, marca dvs. sau numele dvs. sunt ceea ce văd alții. InMotion funcționează în fundal. În acest fel, nu există nicio confuzie între afacerea dvs. și a lor. Acest lucru vă adaugă credibilitatea.

Resursele care vă sunt oferite sunt impresionante. Serverele de reseller sunt echipate cu stocare SSD, precum și protecție de date RAID – 6. Acest lucru vă oferă cele mai rapide viteze disponibile pentru transferul de date. În același timp, puteți menține redundanța.

Există alte două avantaje pe care le veți obține de la ei ca revânzător. De exemplu, veți primi un cont gratuit cu Enom. Acest lucru va face posibil să oferiți clienților dvs. înregistrare SSL și nume de domeniu. Vei primi software de facturare WHMCS. Acest software este popular deoarece face facturi automate, colectarea plăților și urmărirea ușoară a clienților.

Echipa de asistență excelentă & # x1f4de;

InMotion oferă clienților lor o serie de alte bunătăți. Una este echipa de sprijin pe care o au. Este unul dintre cei mai buni cu care am interacționat. Personalul lor este împărțit în două departamente diferite. Acest lucru vă face mai ușor să găsiți răspunsul la întrebarea exactă pe care v-ați putea adresa dvs. sau clienții dvs. Mulți dintre personalul lor sunt instruiți încrucișat. Așadar, este posibil să vorbiți cu un agent de vânzări, dar vor putea oferi și suport tehnic.

InMotion vă oferă o serie de caracteristici de securitate. Protecția împotriva programelor malware împotriva Patchman înseamnă că serverul dvs. este căutat în permanență de software rău intenționat. Orice lucru care se consideră că este discutabil va fi pus în carantină și eliminat. Protecția Corero DDoS există pentru a vă proteja serverul împotriva atacurilor de forță brută.

InMotion oferă clienților lor aproape tot ceea ce au nevoie. Pot fi incluse programe suplimentare gratuit sau vor putea fi achiziționate. Nu putem trece peste cât de impresionați suntem de funcțiile pe care le au la dispoziție.

Suportul lor WordPress este excelent. Au o echipă de suport receptivă și oferă o gamă largă de caracteristici de securitate. InMotion oferă clienților lor o garanție de returnare de 90 de zile, astfel încât să le puteți încerca fără riscuri.

SiteGround – Găzduire Great Reseller Cloud

Caracteristici cheie
 • Scăzut la 42 $ / an
 • Cel mai bun sprijin mâinile în jos
 • SSL gratuit
 • Suport 24/7/365
 • Mai multe locații de server

Pro-uri

 • Stocare SSD
 • Preț ieftin
 • Serviciu de asistență pentru clienți

Contra

 • Puteți achiziționa doar găzduire anuală

Am discutat adesea ce ne place despre SiteGround. Este una dintre cele mai bune opțiuni de găzduire pentru WordPress. Toate motivele menționate și multe altele sunt motivele pentru care le-am adăugat în această listă. SiteGround este o opțiune de găzduire rapidă la un preț mic. Ei ofera suport fenomenal.

Vă oferă credite

SiteGround are un plan de găzduire a revânzătorului care este diferit de ceea ce obțineți cu majoritatea celorlalți gazde. Cu majoritatea celorlalte gazde, veți achiziționa un plan lunar sau un plan anual pe care îl puteți revinde. SiteGround vă oferă credite. Fiecare credit vă oferă un an de service revânzător. Puteți cumpăra oricâte credite doriți în orice moment. Ce este grozav la ei este că nu expiră. Aceasta înseamnă că puteți reînnoi contul unui client sau puteți deschide un cont nou oricând doriți.

Pentru mulți, acest mod de interacțiune funcționează mai bine decât planurile care vă limitează accesul la resurse, în funcție de nivelul planului achiziționat. Cu SiteGround, fiecare cont este pentru un site web. Astfel, puteți oferi clienților dvs. un plan cuprinzător. Un client poate dori ca un site web să fie găzduit timp de trei ani. Așadar, cumpărați trei credite. Sau un client diferit poate dori ca șapte site-uri web să fie găzduite timp de un an, astfel încât să cumpărați și să le acordați șapte credite.

Pentru revânzătorii obișnuiți să se ocupe de alte companii de hosting, acest mod de interacțiune ar putea părea un pic ciudat. Cu toate acestea, mulți ajung să aprecieze rapid flexibilitatea pe care acest tip de plan o oferă. În loc să aibă un cont universal, fiecare plan poate fi modificat pentru a răspunde nevoilor clientului care îl va primi.

Copii de rezervă gratuite zilnice & # x1f193;

În plus față de modul unic în care abordează gazduirea revânzătorilor, SiteGround are multe de oferit. SiteGround oferă găzduire de etichete albe. Acest lucru înseamnă că toate mărcile lor sunt eliminate și puteți pune marca dvs. la locul ei.

Clienții dvs. primesc o serie de funcții atractive. Fiecare dintre site-urile lor poate fi salvat gratuit zilnic. Treizeci de copii anterioare sunt păstrate în fișier. Clienții dvs. vor primi un CDN gratuit Cloudflare. Aceasta nu numai că va îmbunătăți vitezele, dar va ajuta clienții să lupte împotriva atacurilor DDoS.

Fiecare server este activat HTTP / 2. Toate sunt echipate cu stocare SSD. Clienții dvs. au încrederea în a ști că primesc cea mai nouă tehnologie.

În opinia noastră, SiteGround este printre cele mai bune opțiuni de revânzare. Au planuri cuprinzătoare. Personalul lor oferă asistență uimitoare. Oferă viteze solide. Există multe despre această gazdă care este atractivă. Puteți încerca singur pentru dvs. datorită garanției lor de returnare a banilor de 30 de zile.

Legate de: Cum să faceți backup pentru site-ul dvs. web

Cuvinte finale

A fi distribuitor de găzduire web este o afacere cu potențial nelimitat. Creșterea afacerii dvs. și fericirea clienților dvs. depinde de gazda web de la care vă închiriați serviciul. Pe măsură ce ați făcut propriile dvs. cercetări, ați văzut probabil că nu există o mulțime de furnizori care renunță la spațiu pe serverele lor pentru ca alții să le revândă. Și mulți dintre cei care susțin distribuitori de sprijin nu oferă cele mai bune instrumente sau servicii. Acesta este motivul pentru care am făcut acest ghid pentru a include ceea ce am considerat că suntem cei mai buni furnizori.

De asemenea, trebuie menționat faptul că unele companii de hosting ieftine oferă, de asemenea, planuri de revânzători la o fracțiune din preț.

Ați lucrat cu alți distribuitori? Care sunt pro și contra de a fi în această afacere? Ne-ar plăcea să auzim de la tine. Spuneți-ne ce credeți în secțiunea de comentarii de mai jos.

Pentru mai multe informații despre celelalte recenzii, vă rugăm să citiți cel mai bun ghid al nostru de web hosting. Vă mulțumim întotdeauna că ne-ați acordat timp pentru a citi ghidurile noastre.

Facem tot posibilul să cercetăm în mod independent produsele pentru a ne ajuta mai bine cititorii să ia decizii. Acestea fiind spuse, vrem să auzim și părerile voastre. Acceptăm recenzii individuale care sunt informative și care nu sunt promoționale. Completați formularul de mai jos și vă vom publica recenzia. Recenziile promoționale ale companiilor în sine nu vor fi publicate. Mulțumiri!

Făcând clic pe butonul de mai jos, recunosc că am citit și accept Termeni de utilizare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map