Revizuirea spațiului

Utilizarea Squarespace ca constructor de site-uri vă oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a construi un site web frumos.


În ultimii câțiva ani, Squarespace a evoluat cu adevărat ca companie. Produsul inițial a fost o versiune foarte barebones a ceea ce semăna cu editorul Dreamweaver WYSIWYG de la școala veche (un constructor de site foarte vechi).

De atunci, este extins pe ambele funcționalități ale constructorilor, oferind utilizatorului său o revizuire completă și investind în sute de teme și ghiduri gratuite.

Cu Squarespace veți obține un puternic constructor de site-uri și editor care este ușor și eficient de învățat. În locul curbei de învățare de câteva săptămâni de care aveți nevoie pentru WordPress, puteți învăța aproape tot ce aveți nevoie într-o săptămână.

Această funcționalitate face Squarespace excelent pentru bloggerii noi sau întreprinderile care au nevoie de un site web simplu centrat pe informații. Există anumite tipuri de site-uri și funcții pentru care credem că Squarespace nu este cel mai bun.

În această recenzie vom analiza modul în care Squarespace se acumulează în categoria din ce în ce mai competitivă a celor mai bune categorii de site-uri web.

Defalcarea noastră rapidă

Squarespace vă permite să construiți un site web frumos și rapid, cu aproape nicio curbă de învățare.

Acestea fac acest lucru oferindu-vă opțiunea de a alege dintre o serie de șabloane uimitoare. Odată ce șablonul este ales, poți încărca media, scrie text și adăuga o mână de alte elemente utile. În acel moment, puteți rearanja aceste elemente diferite în temă.

Dacă doriți să mergeți și mai departe pentru personalizare – va fi dificil. Squarespace prosperă în lumea șabloanelor. În afara acestei lumi, apar bariere. Alte opțiuni pentru crearea site-urilor web sunt mai bune decât Squarespace dacă personalizarea este ceea ce urmează.

Mulți oameni sunt în acord cu construirea rapidă și ușoară a unui site web frumos, cu aproape nicio curbă de învățare în cadrul unui șablon. Nu este nimic în neregulă cu asta.

Squarespace oferă, de asemenea, o probă gratuită de 14 zile pentru persoanele care doresc să o încerce. Bacsis – asigurați-vă că anulați înainte de cele 14 zile sau veți fi taxat. 

Deci, să rezumSpațiul este ideal pentru persoanele care doresc o ședință incredibil de ușoară pentru a construi fără prea multă opționalitate. 

Cum funcționează spațiul

Când începeți pe Squarespace, vi se oferă două opțiuni.

  1. Începeți să răspundeți la câteva întrebări.
  2. Începeți răsfoind șabloane.

daca tu’re ușor copleșit vă sugerăm să faceți clic pe prima opțiune. Practic, ceea ce va face Squarespace este să vă întrebe ce intenționați să faceți cu site-ul dvs. web și apoi să vă plasați într-o categorie de șabloane pentru a vă uita..

Aici, am răspuns la o singură întrebare pe care au avut-o. Le-am spus că vreau să creez un site web pentru portofoliul meu. În funcție de ceea ce răspundeți, Squarespace vă duce apoi într-o categorie de șabloane și vă sugerează un șablon.

site-uri web personale

Mi s-a oferit sugestia șablonului Jasper. Șablonul Jasper a fost creat special pentru a prezenta oamenilor’s portofolii. Dacă ați fi răspuns la o altă categorie, Squarespace ar fi sugerat un șablon diferit. Am decis să selectez doar Jasper și să merg mai departe.

Boom, ai un site web și tu’reîncercați-vă în procesul liber. Puteți face mereu upgrade imediat. Mare lucru despre Squarespace este că aș putea încărca doar câteva imagini și să fiu făcută imediat cu site-ul meu web. Puțin mai multă personalizare este întotdeauna bună, dar conștientizează că nu există’mă pot mișca mult în jurul tău.

Trăiești și mori după șablon.

Asta nu este’să spun că poți’nu construiesc un site web frumos. Iată un exemplu de site web construit pe Squarespace care arată ce este posibil într-un timp scurt.

Pentru cine este spațiul (Hint – Site-uri cu imagini)

Squarespace este cel mai potrivit pentru persoanele care doresc să prezinte fotografii. Acesta ar putea fi orice tip de persoană, dar este potrivit pentru persoanele care prezintă fotografii și alte arte. După cum puteți vedea din șabloanele de mai jos, crearea unei vitrine frumoase este foarte posibilă pe Squarespace.

puțuri

Dincolo de asta, Squarespace este de asemenea pentru oricine dorește să construiască un site web, dar nu dorește să fie dificil. Nu este exagerat să spuneți că puteți crea un șablon și puteți schimba imagini și text în 30 de minute și aveți un site web complet.

Nu sugerez să folosiți Squarespace pentru comerț electronic decât dacă vindeți mai puțin de cinci produse și nu vă interesează funcționalitatea de comerț electronic suplimentar pe care le oferă alte platforme.

Ce ne place despre spațiu

În următoarea secțiune, vom intra în unele dintre elementele minunate ale serviciului pentru a evidenția ceea ce ne place și nu ne place.

Ușurință în utilizare

Sunt destule constructor de site-uri web cu mai multe opțiuni decât Squarespace. Revenind la analogia mobilierului din dormitorul meu – puteți utiliza un constructor de site-uri unde puteți alege dintr-un întreg magazin de mobilă și chiar să vă alegeți camera din casa dvs. Acei constructori de site-uri, precum Wix, oferă personalizare completă.

Cu această personalizare completă vine mai mult o curbă de învățare și mai multe dificultăți. Squarespace doesn’nu aveți într-adevăr o curbă de învățare și nu este’nu este deloc dificil.

Dacă doriți să depășiți un constructor de site-uri, puteți alege propriul mobilier, casă, cameră și cartier pentru asta. Acea’ce este’le place folosirea WordPress. Dacă doriți să utilizați HTML, dvs.’îți construiești casa și mobilierul de la zero.

Frumusețea internetului de astăzi este că oferă servicii precum Squarespace posibilitatea de a permite oamenilor ca tine posibilitatea de a construi site-uri web superbe.

Mare lucru despre Squarespace este cât de intuitiv este totul. Puteți parcurge diferitele elemente pentru a alege și edita setările acelui element.

Sau puteți pur și simplu să faceți clic pe ceea ce este plasat pe pagina web și să editați setările fără să fiți nevoit să cercetați ceea ce căutați.

Șabloane spațiu

Magia Squarespace este în șablon. Acest lucru ar fi un motiv pentru a alege Squarespace peste concurenți precum Wix. Sunt cu adevărat cele mai bune șabloane de pe piață când vine vorba de construitori de site-uri web. Aș putea alege oricare dintre șabloanele oferite și să fiu sigur că pot construi un site web de care oricine ar putea fi mândru.

Squarespace separă șabloanele lor în categorii. Cel mai probabil site-ul dvs. web va intra într-una din categorii – tot ce trebuie să faceți este să alegeți una.

După ce îl restrângeți, există de obicei două opțiuni din care să alegeți. În categoria nunții, puteți alege dintre Julia sau Sonny.

După ce ați trecut prin primele două, s-ar putea să simțiți că ați avut’nu mi s-au oferit suficiente opțiuni. Ei bine, în fiecare categorie există și o secțiune numită “altele pe care le-ar putea dori”. În categoria nunții, mai găsiți încă 6 șabloane numite Anya, Naomi, Sonora, Charlotte, Aubrey și Kin.

Ce nu ne place despre spațiu

Personalizare

Beneficiile Squarespace influențează direct contra de la Squarespace.

Dacă ceva este extrem de ușor de utilizat, înseamnă de obicei că nu oferă foarte multe opțiuni. Există atât de multe metode de a construi un site web, încât nu are niciun rost să încercați să încadrați o buclă rotundă într-o gaură pătrată.

Squarespace nu este menit să fie utilizat ca constructor de site-uri web unde construiți orice doriți. Scopul său este de a lucra în cadrul unui șablon care vă asigură un site web plăcut din punct de vedere estetic.

Există opțiuni – doar acele opțiuni sunt limitate.

Blogging și SEO

Funcționalitatea bloggingului este bine pe Squarespace. În mod evident, nu’nu țineți o lumânare pe WordPress când vine vorba de funcționalitate, dar totuși se termină treaba.

Sincer, este’este mai bun decât alți construitori de site-uri web, deoarece are caracteristici, cum ar fi simțiri, comentarii și o pictogramă de partajare. De asemenea, puteți activa un flux RSS și puteți configura o integrare de podcasting.

În plus, oferă un blogger posibilitatea de a programa postări pentru a le publica ulterior. Acest lucru este excelent pentru persoanele cărora le place să scrie o mână de postări pe blog. Le permite să eșaloneze zilele de publicare, mai degrabă decât să bombardeze oameni cu postări noi pe blog.

Când vine vorba de SEO, nu există plugin-uri care să vă ajute să evaluați cât de bine sunteți’am optimizat o pagină. Pe alte platforme, este ușor să utilizați un plugin pentru a vă spune ce aveți’am făcut greșit și corect.

Squarespace vă permite, de asemenea, să editați structuri URL și titluri care vor parcurge un drum lung în organizare pentru motoarele de căutare. O mulțime de constructori și platforme simple de site-uri don’nu permit asta.

Dacă SEO este obiectivul tău principal, dar literalmente poți’nu folosiți WordPress – Spațiul este o alegere bună. daca tu’planific să merg pe SEO, dar pot’nu folosiți WordPress, probabil ați câștigat’nu pot fi capabil să treci pe SEO. WordPress este încă rege în lumea blogging și SEO.

Dacă în cele din urmă doriți să construiți un site foarte orientat spre SEO decât ar trebui să luați în considerare un gazdă wordpress.

Relații Clienți

Vreau să încep spunând că Squarespace’asistența clienților nu este rea.

Cu toate acestea, este cam enervant.

Squarespace are o bază de cunoștințe uimitoare, un centru de ajutor, un catalog de tutorial și prezența forumului. Acest lucru este prin design și ei știu acest lucru. Spațiul este simplu – întrebările ar trebui să nu’nu va fi numeroasă. Cu toate acestea, dacă vrei să vorbești cu un om, este dificil.

Compania dorește să folosești toate materialele lor de ajutor înainte de a le contacta. Acest lucru este de înțeles, deoarece economisesc timp și bani, orientând utilizatorii în direcția materialelor deja create pentru a răspunde aproape la toate întrebările.

Uneori, trebuie să vorbești cu cineva. Când vrei să faci asta, asta’este o problemă Site-ul web vă face să faceți clic pe o grămadă de opțiuni spunând de ce trebuie să vorbiți cu cineva. Deși acest lucru este util în unele moduri, în principal pentru că vă indică articolul exact de ajutor, videoclipurile sau alte resurse pe care le-ați putea oferi, este totuși enervant.

Orice s-a întâmplat cu posibilitatea de a cere ajutor? ��‍♂️

Înțeleg, unii oameni abuzează de sistem. Pentru aceia dintre noi care punem o întrebare o singură dată pe lună albastră, poate fi foarte enervant să plătești pentru un serviciu și să nu ai acces complet la personalul de asistență pentru clienți atunci când este nevoie..

Prețuri spațiale

Marele lucru despre Squarespace este că oferă un Proces gratuit de 14 zile. Cu procesul, puteți începe să vă construiți site-ul și să vedeți cum vă place software-ul. Acesta este mai mult decât suficient timp pentru a vedea dacă de fapt îți place să folosești Squarespace.

După încheierea încercării gratuite, vi se oferă patru opțiuni diferite. Două pentru un site web normal și două pentru comerț electronic

PersonalAfaceriComerț electronic de bazăComerț electronic avansat
Cost dacă plătiți lunar$ de 16$ de 26$ de 30$ 46
Cost dacă plătiți anual$ de 12$ de 18$ de 26$ de 40
CaracteristiciLățime de bandă și stocare nelimitată, site web optimizat pentru mobil, valori ale site-ului web, domeniu personalizat gratuit, securitate SSL, asistență 24/7 pentru clienți, 2 contribuabiliTotul în Contribuitori personali, nelimitați, e-mail profesionist de la Google, credit Google Ads 100 USD, pop-up-uri de promovare, comerț electronic complet integrat, protejează nelimitat, acceptă donații, taxa de tranzacție de 3%, bara de informații mobile, capacitate CSS și JavaScript, blocuri premium și integrări și o bară de anunțuriTotul în afaceri, fără taxe de tranzacție, checkout optimizat pentru mobil, valori de comerț, inventar, comenzi, impozite, cupoane, imprimare de etichete, contabilitate integrată, checkout pe domeniu, conturi pentru clienți, produse pe InstagramTotul în Basic eCommerce, abonamente, recuperare avansată a coșurilor, reduceri flexibile, carduri cadou și API-ul comenzilor

Dacă se plătește anual – abonamentele Squarespace corespund concurenților. Dacă este plătit lunar – costul este relativ ridicat. La fel ca în cazul oricărui constructor de site-uri, plătiți o primă pentru ușurința de utilizare și soluția integrală într-o singură soluție.

Istoric spațiu

Anthony Casalena a creat Squarespace din necesitate. El a vrut să-și găzduiască propriul blog și a descoperit că nu există’T orice opțiuni de blog-uri self-hosting pentru persoane obișnuite. Acesta a fost anul 2004, iar opțiunile pentru construirea propriului site web au fost rare.

Un împrumut inițial de la părinții lui i-a obținut două servere, pe care le-a păstrat în camera lui de dormitor de la Universitatea Maryland. Anthony a fost singurul angajat până în 2007 și a vrut să se asigure că toți cei care folosesc Squarespace au un site web de care ar putea fi mândri. În timp ce construim afacerea în următorii câțiva ani, obiectivul principal era să ofere oamenilor un mod plăcut din punct de vedere estetic pentru a-și construi propriile site-uri web..

În 2014, Squarespace a renovat complet modul în care site-ul web funcționează în frumoasa platformă de design care există astăzi. Au trebuit să facă acest lucru pentru a rămâne competitivi și pentru a oferi optimizare mobilă. Această modificare permite ca toate șabloanele și desenele de pe Squarespace să fie văzute pe mobil la fel de ușor ca versiunea de desktop a site-ului.

Acum, compania este în valoare de aproape 2 miliarde de dolari.

Pentru a auzi povestea Squarespace și Anthony Casalena’s călătoria pentru a construi ceea ce este astăzi Squarespace, consultați Cum am construit Acest episod care îl prezintă pe fondator. Dacă sunteți fan al designului web, este bine să ascultați.

FAQ

Spațiul este mai bun decât WordPress?

Răspunsul scurt este nr. Răspunsul lung este că poate fi. Consultați întrebările de mai sus pentru referință. Spațiul spațial este mult mai ușor de utilizat decât WordPress și are aproximativ o jumătate din a curbei de învățare. Ca începător, WordPress poate fi descurajant.

Spațiul este gratuit?

Squarespace oferă o probă gratuită de 14 zile. Acest lucru vă va permite să testați serviciul pentru a lua o decizie educată cu privire la dacă doriți sau nu să plătiți pentru serviciu full time.

Care Site Web Builder este cel mai bun?

În general, Wix este cel mai bun constructor de site-uri web. Cu toate acestea, Squarespace este mult mai ușor de utilizat și poate crea cel mai frumos site web în cel mai mic timp.

Citiți mai multe despre ghidul nostru la cei mai buni constructori de site-uri.

Spațiul este dificil?

Nu, Squarespace este unul dintre cele mai ușoare servicii de construit site-uri web. Există câteva care sunt mai ușoare, dar nu sunt’este la fel de bun ca Squarespace.

Spațiul este bun pentru începători?

Squarespace este o alegere excelentă dacă simți că ești începător și ai un pic de anxietate când vine vorba de construirea unui site web. Wix este și o alegere fantastică și ar trebui să fie utilizat dacă vă simțiți un pic mai încrezător în abilitățile dvs. de a învăța software-ul. Utilizați Squarespace dacă’cauți cea mai simplă abordare pentru construirea unui site web.

Pentru a vedea alte două opțiuni, consultați pagina noastră cel mai bun ghid al platformei de comerț electronic.

Squarespace este bun pentru un magazin online?

Squarespace este bun pentru un simplu magazin de comerț electronic. Dacă doriți să depășiți acest lucru, atunci Shopify este cea mai bună soluție de comerț electronic.

Cât de scump este spațiul?

Pentru site-urile web obișnuite, există două opțiuni de stabilire a prețurilor. Puteți plăti 12 USD pe lună de 18 USD pe lună.

Spațiul este mai bun decât Wix?

Ambele opțiuni oferă avantaje. Squarespace este destinat persoanelor care doresc să construiască un site web frumos într-un șablon fantastic, în timp ce Wix este destinat persoanelor care caută mai multe personalizări..

Concluzie

daca tu’Caut o modalitate ușoară de a construi un site web frumos, atunci Squarespace este o alegere de top pentru tine. Dacă nu’Nu intenționați să găzduiți un site web și să folosiți WordPress, sunteți limitat la o serie de opțiuni pe tărâmul constructorului de site-uri. Iată care sunt alegerile noastre pentru cel mai bun gazdă web.

Acea’s unde vine Squarespace. Dacă’reîncercăm să construim un site nemaipomenit în șabloane frumoase, atunci Squarespace este o idee sigură. Problemele apar atunci când doriți să personalizați în afara șabloanelor furnizate.

Nu este în afara domeniului posibilității de a construi un site web de care sunteți complet mulțumit, folosind Squarespace, într-o oră.

Facem tot posibilul să cercetăm în mod independent produsele pentru a ne ajuta mai bine cititorii să ia decizii. Acestea fiind spuse, vrem să auzim și părerile voastre. Acceptăm recenzii individuale care sunt informative și care nu sunt promoționale. Completați formularul de mai jos și vă vom publica recenzia. Recenziile promoționale ale companiilor în sine nu vor fi publicate. Mulțumiri!

Făcând clic pe butonul de mai jos, recunosc că am citit și accept Termeni de utilizare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map