Revizuirea domeniilor nebune

logo-uri de domenii nebunePe site-ul său, Crazy Domains face tot felul de promisiuni cu privire la simplificarea procesului de publicare a unui site web.


Ei trăiesc la maxim?

Crazy Domains oferă înregistrare de domenii și marketing online, pe lângă servicii de găzduire web. În timp ce fac unele lucruri destul de bine, există mulți alți furnizori de servicii acolo care oferă servicii mai bune la prețuri mult mai competitive.

Domeniile nebune oferă găzduire web foarte de bază pentru un punct de preț care îl face mai scump decât alți furnizori de hosting cu performanțe, funcții și prețuri mai bune.

Haideți să aruncăm o privire mai atentă la Domeniile Crazy, astfel încât să puteți decide dacă este cel mai bun furnizor de hosting pentru scopurile dvs..

Ce credem despre domeniile nebune

Înființată în anul 2000, această companie și-a făcut un nume prin oferirea sa servicii de înregistrare a numelor de domeniu incredibil de ieftine. Aceștia susțin chiar că este liderul înregistrării de nume de domeniu ieftine în regiuni precum Australia, Orientul Mijlociu, India și Europa.

Compania mamă a Crazy Domains este DreamScape Networks, o organizație cu sediul în Australia. Printre mărcile pe care le dețin sunt CHEAP Domenii, AustDomains, WebCity, NetLogistics, WhoIs și multe altele.

Pe site-ul DreamScape Networks, compania mamă spune că Crazy Domains oferă „servicii premium” la „prețuri accesibile”. Mai mult, site-ul afirmă că Domeniile Crazy are trei centre de asistență, cinci centre de date, 28 de produse web și mai mult de 500 de tipuri de domeniu.

Pentru a fi un furnizor de găzduire web low cost, Domeniile Crazy nu este groaznic. Cu toate acestea, credem cu tărie că există mai bune gazde acolo, care oferă servicii mai bune și prețuri mai competitive. De exemplu, ambele Siteground și Bluehost ofera performante mai bune pentru acelasi punct de pret.

Prețuri la domenii nebune

Crazy Domenii oferă o gamă largă de planuri de prețuri. Multe dintre ele sunt destul de accesibile, dar nu toate opțiunile au un sens mare. De exemplu, puteți achiziționa servicii de găzduire pentru perioade de un an, doi ani, trei ani sau 10 ani. Primele trei opțiuni par rezonabile. Cu toate acestea, dacă începeți doar cu un nou site web, opțiunea de 10 ani pare excesivă. Nu am recomanda niciodată primăvara pentru planul de 10 ani, decât dacă aveți bani pentru a arde și multă încredere.

Cealaltă ciudă este că puteți obține găzduire Windows sau WordPress timp de cel puțin trei luni. Cu toate acestea, cel mai scurt termen pe care îl puteți achiziționa pentru gazduire Linux este de un an.

Iată defalcarea prețurilor pentru serviciile de găzduire web a domeniilor nebune. Urmează o discuție mai detaliată despre ce obțineți cu fiecare pachet de găzduire.

Gazduire LinuxEconomiepremiuNelimitat
Un an7,17 USD / lună. (În total 93 USD)12,92 USD / lună. (În total 155 USD)21,50 USD / lună. (În total 258 USD)
Doi ani6,46 USD / lună. (În total 155 USD)11,63 USD / lună. (În total 280 USD)19,33 USD / lună. (În total 464 USD)
Trei ani6,11 USD / lună. (220 USD în total)10,97 USD / lună. (În total 395 USD)18,25 USD / lună. (În total 657 USD)
10 ani3,58 USD / lună. (În total 430 USD)6,45 USD / lună. (În total 774 USD)10,74 USD / lună. (În total 1.288 USD)

Gazduire WindowsEconomiepremiuNelimitat
Trei luni13 USD / lună. (În total 39 USD)18,67 USD (56 USD în total)27,33 USD (în total 82 USD)
Un an12,92 USD / lună. (În total 155 USD)18,67 USD / lună. (În total 224 USD)27,25 USD / lună. (În total 327 USD)
Doi ani11,58 USD / lună. (În total 278 USD)16,75 USD / lună. (În total 402 USD)24,50 USD / lună. (În total 588 USD)
Trei ani10,94 USD / lună. (În total 394 USD)15,83 USD / lună. (În total 570 USD)23,14 USD / lună. (În total 833 USD)
10 ani6,45 USD / lună. (În total 774 USD)9,32 USD / lună. (În total 1.118 USD)13,60 USD / lună. (În total 1.632 USD)

Gazduire WordPressEconomiepremiuNelimitat
Trei luni13 USD / lună. (În total 39 USD)20,67 USD (62 USD în total)33,33 USD (100 USD în total)
Un an10,67 USD / lună. (În total 128 USD)17,25 USD / lună. (În total 207 USD)27,83 USD / lună. (Total 334 USD)
Doi ani9,29 USD / lună. (În total 223 USD)15,04 USD / lună. (În total 361 USD)24,33 USD / lună. (În total 584 USD)
Trei ani8,83 USD / lună. (În total 318 USD)14,33 USD / lună. (În total 516 USD)23,17 USD / lună. (În total 834 USD)
10 ani5,30 USD / lună. (În total 636 USD)8,59 USD / lună (În total 1.030 USD)13,89 USD / lună. (În total 1.667 USD)

Este aproape un număr amețitor de opțiuni, dar șansele sunt bune că știți deja dacă doriți gazduire Linux, Windows sau WordPress. Asta cu siguranță restrânge alegerile. Economisiți bani dacă mergeți cu planurile de doi sau trei ani, dar planurile de trei luni și un an sunt suficient de accesibile dacă doriți doar să vă aruncați un picior în apă.

Pachetele All-in-One

Dacă începeți cu adevărat de la zero, atunci poate merita să luați în considerare un pachet de la Crazy Domains. Aceste pachete nu sunt doar pentru gazduire web. În schimb, acestea includ, de asemenea, înregistrarea numelor de domeniu, construirea site-urilor web și instrumente de comerț electronic.

În prezent, domeniile nebune oferă trei pachete all-in-one. Primul este Pornire online. Acesta este un pachet cu adevărat de bază care vine cu un nume de domeniu, găzduire și o adresă de e-mail personală cu numele dvs. de domeniu.

Cu acest plan, puteți înregistra un nume de domeniu australian sau global, iar site-ul dvs. web va fi găzduit pe o rețea DNS cloud. În plus, veți beneficia de pachetul de găzduire economic cu 150 GB spațiu web și până la 100 de adrese de e-mail personale din domeniul dvs. Întregul pachet costă 128 USD.

Pachetul Business Builder include totul în planul de pornire online, plus posibilitatea de a construi un site web cu constructorul de site-uri Crazy Domains. Site-ul dvs. web poate include până la cinci pagini. În plan este inclusă și aplicația Traffic Booster pentru a vă asigura că site-ul dvs. web este găsit de toate motoarele de căutare majore. Acest pachet intermediar costă 318 USD.

Cel mai mare pachet este Imperiul final. Prezintă tot ceea ce fac cele două pachete mai mici, pe lângă capacitatea de a vinde online, instrumente de marketing prin e-mail și acces la analiză web. Cu un preț de 537 USD, nu este o afacere proastă.

Caracteristici de domenii nebune

În primul rând, să aruncăm o privire la ceea ce promite Crazy Domains în ceea ce privește serviciile sale de găzduire:

 • Garantat 99.9% timp de funcționare
 • Copii de rezervă automate care sunt păstrate maxim 30 de zile
 • Gazduire de mai multe domenii cu pachete mai scumpe
 • Alegerea SSD de 150 GB, SSD de 500 GB sau spațiul de disc SSD nelimitat în funcție de pachetul ales
 • Transfer de date nelimitat
 • Înregistrarea domeniului, contra cost
 • Certificat SSL, contra cost

Devotații Linux și Windows vor fi bucuroși să observe că Domeniile Crazy suportă ambele sisteme de operare. Ce e mai mult, aveți acces la cPanel cu sisteme bazate pe Linux și Plesk cu Windows. Dacă aveți nevoie de o aplicație sau un supliment, Crazy Domains oferă instalarea unui singur clic pe aproximativ 200 de diferite. În consecință, Crazy Domains funcționează cu integrări precum Drupal, Joomla, WordPress, LimeSurvey, PrestaShop, Magneto, ZenCart și multe altele.găzduire wordpress

Cei cunoscuți din punct de vedere tehnic vor aprecia în continuare abilitatea de a coda pe domenii nebune cu Ajax, Ruby, Python și o mulțime de altele. Acest lucru este surprinzător de ambițios pentru un furnizor de servicii cu oase relativ goale.

Gazduire Linux in detaliu

Toți cei care aleg gazduirea Linux beneficiază de aceleași caracteristici de bază precum accesul la cPanel, date nelimitate, protecție DDos, suport multi-cod, acces FTP și SSH și backup-uri de fișiere..

Cu planul Economic, clienții primesc un site web cu 150 GB stocare. Două imagini stoc, 10 baze de date și 100 de adrese de e-mail sunt incluse în pachet.

Actualizarea la planul Premium acordă clientului un număr nelimitat de site-uri web și imagini gratuite. Cu 500 GB spațiu de stocare, 500 de adrese de e-mail și 50 de baze de date, acesta ar putea fi planul potrivit pentru o afacere în creștere. De asemenea, este vital să rețineți că planul Premium include găzduirea într-o rețea cloud, despre care Crazy Domains spune că va însemna viteze cu 300% mai rapide.

Cel mai mare plan se numește Unlimited, iar numele este potrivit. Clienții care aleg acest pachet obțin spațiu de stocare nelimitat pentru un număr nelimitat de site-uri web. Numărul de adrese de e-mail și baze de date pe care le sunt permise în mod similar este nelimitat. Sunt incluse zece imagini, găzduire în rețea cloud și un an de acces la Search Send, astfel încât site-ul dvs. web să fie observat sunt incluse.

Windows Gazduire în detaliu

Când alegeți găzduirea Windows, fiecare plan vă oferă acces la Plesk, ASP.NET Gazduire și copii de rezervă. Alte caracteristici includ date nelimitate, protecție DDOS, acces FTP și SSH, suport multi-cod, gazduire server SQL MS și multe altele.

De aici, planurile Windows sunt practic identice cu planurile Linux în ceea ce privește spațiul de stocare, numărul de adrese de e-mail și numărul de imagini stoc. Principalele diferențe sunt cele 10 GB de MS SQL BD cu planul Economic, 50 GB de MS SQL DB cu Planul Premium și nelimitatul MS SQL BD cu planul Unlimited.

Gazduire WordPress

Gazduire WordPress este cu totul altceva, ceea ce este o considerație importantă dacă doriți să utilizați Domenii Crazy ca gazdă, dar nu sunteți hotărât despre ce platformă are cel mai mult sens.

Fiecare plan WordPress include abilitatea de a implementa cel mai recent software WordPress cu un singur clic, precum și punerea în scenă a unui singur clic. GIT este preinstalat, iar domeniile Crazy este activat WP-CLI. Accesul SSH și SFTP este disponibil la fel ca actualizările automate.

Cu pachetul Economic pentru găzduire WordPress, puteți găzdui un site web cu 10 GB stocare SSD. Vi se permit 100.000 de vizite pe lună și aveți transferuri nelimitate de date.

Planul Premium face posibilă existența a două site-uri web WordPress 25 GB stocare SSD partajată. Transferurile de date sunt nelimitate, dar este posibil să aveți doar maximum 400.000 de vizite lunare.

Planul Ultimate vă permite să aveți până la cinci site-uri WordPress, dar veți avea doar 50 GB de stocare SSD. În plan sunt incluse un milion de vizite lunare și transferuri de date nelimitate.

Centre de date
imaginea unui centru de date cu reduceri

Crazy Domains are centre de date situate în U.K., Perth și Sydney. Serverele se găsesc în Newark, New Jersey în SUA, precum și în Hong Kong și Singapore. În plus, serverele EPP sunt situate în Newark, New Jersey; Bruxelles, Belgia; Delhi, India și Melbourne, Australia.

Dacă centrele de date și serverele EPP suplimentare situate în Australia ar trebui să însemne rate de latență mai mici și timpi de încărcare mai rapide pentru persoanele care navighează de pe întregul continent.

Aceste centre de date utilizează tehnologia Dell însoțită de routerele Cisco. Acestea sunt alegeri respectabile, deși unii utilizatori notează totuși acest lucru performanțele de pe site-urile lor tinde să fie puțin lente.

Echilibratoarele de sarcină și puterea redundantă N + 1 înseamnă că centrele de date ale domeniilor nebune sunt destul de solide. Cu o rețea redundantă, probabil că sunt capabili să trăiască până la 99,9% din garanția de disponibilitate de cele mai multe ori.

Rețeaua echilibrată în sarcină înseamnă că traficul web este distribuit pe mai multe servere, toate îndeplinesc funcții similare în aceeași locație. Folosind tehnologia cloud, această rețea de echilibrare a sarcinilor ar trebui să garanteze performanțe mai bune.

Transferul de la o altă gazdă

Aveți deja un site web activ, găzduit în altă parte? Dacă da, ai noroc. Domeniile nebunești chiar par simplifică transferul unui site web existent către serviciile de găzduire.

Interfața automată pentru transfer de site-uri pare ușor de utilizat. Primul pas este alegerea unui plan de găzduire la Domeniile Nebune. Aceasta este urmată de primirea unui e-mail care solicită informații despre gazda anterioară. După ce noul client răspunde la e-mail, echipa de transfer a site-urilor Crazy Domains are grijă de restul.

Acesta pare a fi un proces relativ simplu, iar compania oferă frecvent prețuri de stimulare pentru clienții care transferă un site web existent. Doar fi sigur că citiți toate tipăriturile fine. Prea mulți clienți raportează că sunt luați prin surprindere cu taxe ascunse.

Crearea unui site web nou
constructor de site-uri web

Dacă aveți nevoie de mai mult decât de găzduire, domeniile nebune s-ar putea să vă găzduiască. Construirea propriului site web este destul de ușoară cu constructorul de site-uri SiteBeat drag-and-drop al companiei.

De fapt, puteți începe procesul construind un site web și alegând un pachet care să includă web hosting. De acolo, puteți alege pachete din ce în ce mai scumpe pentru perioade de timp de până la opt ani.

SiteBeat are niște șabloane cu aspect plăcut, dar nu are nicăieri aproape de stilul, funcționalitatea și versatilitatea celorlalte constructor de site-uri web. Cu toate acestea, dacă construiți un prim site de bază, poate face trucul.

Alte servicii de la Domeniile Nebune

Crazy Domenii încearcă într-adevăr să facă totul pentru tine, oferindu-ți să creezi un site web pentru tine. De asemenea, vor avea grijă de tot felul de instrumente de marketing online și chiar vor proiecta logo-ul companiei tale. Desigur, toate aceste servicii au un cost suplimentar.

A sustine

Pe site-ul său, Crazy Domains se laudă cu privire la acestea 24/7 de îngrijire a clienților, despre care spun ei oferă „sfaturi de experti” și „suport tehnologic prietenos”. Compania susține în plus că le puteți contacta prin telefon, chat live sau e-mail.

În realitate, mulți clienți raportează incredibil experiențe frustrante cu încercarea de a interacționa efectiv cu echipa de suport. Printre cele mai frecvente reclamații este prezența unei casete „Start Chat Now” pe fiecare pagină a site-ului companiei. Acest lucru îi determină pe oameni să creadă că ar trebui să poată iniția un chat live în orice moment.

Cu toate acestea, un client după altul notează că făcând clic pe caseta de chat în direct, le duce doar la o interfață de e-mail. Aceste incidente se întâmplă atât de des încât este puțin dificil să crezi că funcția de chat live funcționează vreodată.

În plus, chiar și atunci când clienții ajung la echipa de asistență, ei raportează că au experiențe proaste. Timpul de răspuns este lent, iar răspunsurile primite frecvent sunt inutile. Dacă încercați să operați o afacere pe un site web găzduit pe Domenii nebune, atunci aveți nevoie de răspunsuri imediate și utile. Orele de așteptare pentru un răspuns îndoielnic nu sunt acceptabile.

Lipsa de asistență pentru clienți poate să nu fie o problemă pentru oamenii cu experiență tehnică, dar toată lumea are nevoie de ajutor ocazional. Domeniile nebune nu măsoară.

Domeniile nebune merită banii tăi?

În mod clar, Domeniile Nebune probabil nu merită banii tăi. Gazduirea lor web nu este neapărat groaznică, dar există opțiuni mult mai bune și mai fiabile acolo. În plus, dacă aveți senzația că veți avea nevoie de asistență tehnică la un moment dat, Domeniile Crazy nu sunt un pariu sigur. Chiar dacă obiectivul principal este găzduirea ieftină, puteți face mai bine.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector