Revista Ucraft

Este în sfârșit momentul să vă construiți primul site web. Nu ești programator sau designer web, așa că știi că ai nevoie de un constructor de site-uri pentru a face ridicarea grea. Cea mai grea parte a procesului poate fi alegerea celui mai bun constructor de site-uri pentru a se potrivi nevoilor dvs., ceea ce este important la fel ca alegerea unui gazdă web.


Ucraft este o alegere solidă dacă trebuie construiți un site web care arată grozav și este greu pentru imagini.

Din păcate, Ucraft nu este perfect. Există opțiuni mai flexibile, care se potrivesc cu mai multe funcții și sunt la fel de ușor de utilizat.

În favoarea Ucraft este pachetul lor gratuit. Dacă îți dai cu degetul de la cap pentru a fi un webmaster, aceasta este opțiunea perfectă. Ucraft este, de asemenea, ușor de utilizat. Chiar dacă nu ești priceput în tehnologie, nu vei avea prea multe probleme în navigarea editorului. Poate cel mai important, Ucraft pune accent pe imagini. Este posibil ca profesioniștii creativi să iubească această platformă.

Ucraft: o imagine de ansamblu

Ucraft se descrie ca un constructor de site-uri drag-and-drop, dar acest lucru nu este strict adevărat. Poate fi descris mai precis ca fiind bazat pe blocuri. Această platformă este aproape la fel de ușor de utilizat. Cu toate acestea, este, de asemenea, mult mai puțin flexibil. Cu opțiunile limitate, există șanse mici să fii copleșit de alegeri. În schimb, este posibil să vă simțiți blocați de restricții.

cu toate acestea, Șabloanele Ucraft arată fantastic, și crearea site-ului dvs. este relativ ușoară. Nu aveți nevoie de cunoștințe tehnice sau abilități pentru construiți un site web funcțional și atractiv. Este chiar posibil să adăugați un blog, instrumente de comerț electronic și multe altele.

Pro-uri

 • Un plan gratuit pentru buget
 • Securitatea și analizele vin cu fiecare pachet
 • Șabloane frumoase, în special pentru site-urile web cu imagini mari
 • Integrare cu Ecwid pentru comerț electronic
 • Instrumente de blog frumoase

Contra

 • Opțiunile de asistență pentru clienți sunt limitate
 • Blocurile de conținut tind să arate prea mult la fel
 • Unii utilizatori pot dori mai mult control asupra designului paginilor lor
 • Nu este la fel de ușor de utilizat ca un adevărat constructor de site-uri draganddrop

Șabloanele Ucraft

Ucraft oferă peste 60 de șabloane din care să alegi. În comparație cu alți constructori de site-uri web care prezintă sute de opțiuni, acesta nu este un câmp mare. Cu toate acestea, unii apreciază că au mai puține opțiuni, deoarece evită să fie copleșiți de prea multe decizii.

șablon ucraft

În partea stângă a ecranului „Șabloane”, veți vedea categorii, inclusiv evenimente, blog, afaceri, personal, restaurante și multe altele. Acest lucru face mai ușor de cernut prin opțiuni.

Multe dintre acestea șabloanele sunt frumoase.

la zgârcit

Căutarea prin ele dezvăluie cât de mare este accentul pus pe imagini atrăgătoare.

stacey

Dacă sunteți artist sau fotograf, șansele sunt bune că veți găsi șablonul perfect pentru prezentarea operei voastre.

digart

Este util faptul că Ucraft face posibilă previzualizarea fiecărui șablon. Acest lucru vă permite să faceți clic pentru a explora diverse opțiuni înainte de a face o selecție. De fapt, este esențial să fii atent în această etapă. După ce faceți o selecție și începeți editarea, nu puteți să vă întoarceți și să schimbați șabloane.

Ucraft este ușor de utilizat?

Lucrurile sunt simple cu Ucraft, deși nu este la fel de ușor de utilizat ca un adevărat constructor de site-uri drag-and-drop.

A începe să fie o briză. Trebuie doar să faceți clic pe butonul „Start Crafting” din pagina principală Ucraft. Obții un Proces gratuit de 14 zile, și nu trebuie să introduceți informații despre cardul de credit.

Sunteți direcționat către pagina unde puteți alege șablonul. După selectarea celui potrivit, alegeți subdomeniul. Aceasta este o adresă URL temporară care are forma de „youritename.ucraft.net”.

alege subdomeniul

Ucraft vă permite să știți că vă puteți conecta propriul dvs. domeniu ori de câte ori este convenabil.

În continuare, introduceți numele și e-mailul și alegeți o parolă. Dacă preferați să vă înscrieți prin Facebook sau Google, puteți.

înscriere ucraft

Asta e tot ce trebuie să faci. Acum, introduceți editorul. Aici lucrezi la „blocurile” care vor deveni în cele din urmă componente ale site-ului tău.

Editorul face posibilă adăugați elemente precum un blog, un buletin informativ sau un formular de contact. Rețineți că fiecare element este conținut într-un bloc. Din păcate, acestea nu pot fi mutate nicăieri așa cum se poate cu alți constructori de site-uri. Ești destul de mult blocat în oriunde se află blocul pe pagina ta. Cu toate acestea, puteți stiva elemente una peste alta pentru a construi un site web bogat în conținut.

Interfața pentru editor are un aspect cu oase, dezbrăcate, cu adevărat. Fără multă aglomerație pe ecran, este destul de ușor să vezi care sunt opțiunile tale. O bară laterală din stânga conține toate funcțiile principale de editare, restul ecranului fiind rezervat pentru vizualizarea site-ului.

Când faceți clic sau faceți dublu clic pe un obiect de pe site-ul dvs. web, Ucraft face posibilă editarea acelei componente. Puteți introduce un text nou, puteți schimba formatarea acestuia, înlocuiți imaginile și chiar adăugați o anumită animație de bază.

Blocurile predefinite pot fi târâte și aruncate pe pagină. Ucraft oferă în prezent aproximativ 100 din aceste blocuri, care conțin titluri, machete de corpuri, bloguri, anteturi, căruțe de cumpărături și magazine online. Aceste blocuri acoperă elementele de bază, dar nu există o mulțime de opțiuni dintre care să alegeți.

Mai mult, multe dintre blocuri arată într-adevăr asemănătoare între ele, ceea ce nu se pretează la un grad ridicat de personalizare. Puteți rula într-un bloc de drum atunci când încercați să schimbați fontul sau să vă jucați cu dimensiunea coloanei, cu Ucraft vă avertizează să faceți upgrade înainte de a putea realiza aceste sarcini. Acest lucru înseamnă doar instalarea unui instrument de proiectare aplicația care este gratuită. De ce nu este activat automat este un mister.

În general, Ucraft este puțin mai dificil de utilizat decât alți constructori de site-uri. Odată ce editorul devine mai familiar, totul este destul de simplu. Atâta timp cât nu vă așteptați o mulțime de opțiuni și personalizări, puteți fi mulțumit de această platformă. În plus, este o simplă creare a unui site web cu aspect excelent pe această platformă.

Caracteristicile Ucraft

Caracteristicile de bază ale Ucraft sunt fantastice. Fiecare site web are un Certificat SSL pentru a vă proteja datele și pentru a vă informa vizitatorii că site-ul dvs. web este credibil și de încredere. Veți găsi, de asemenea, instrumente de optimizare a motorului de căutare sau SEO, instrumente care vă vor asigura că site-ul dvs. web va fi observat de toate motoarele de căutare majore.

Ucraft nu are propria aplicație pentru analiză. E în regulă pentru că puteți integra Google Analytics în site-ul dvs. web, și aceasta este o veste excelentă pentru verificarea ratelor de respingere, numărul de vizitatori pe site-ul dvs. și multe altele.

Integrarea social media este în mod similar o parte de bază a pachetului. Dacă utilizați Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn sau alte platforme de socializare, acestea pot fi conectate la site-ul dvs. web.

De asemenea, deoarece Ucraft plasează un astfel de premium pe imagini de înaltă calitate, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că acestea oferă instrumente complete pentru editarea imaginilor. Veți găsi în continuare imagini video pentru a oferi site-ului dvs. web un sentiment mai interactiv.

aplicații ucraft

Fiecare dintre Șabloanele Ucraft sunt optimizate pentru vizualizarea mobilă. Aceasta înseamnă că nu va trebui să construiți un al doilea site web sau să vă faceți griji pentru că vizitatorii care nu au o experiență bună atunci când navighează pe site-ul dvs. de pe un dispozitiv mobil.

Dacă începeți o afacere și aveți nevoie de un logo, puteți cere ajutor Ucraft. Vă vor proiecta un logo pentru dvs. după ce veți răspunde la câteva întrebări.

Mai multe integrări terțe sunt, de asemenea, disponibile cu site-urile web Ucraft. De la Disqus la chat-ul zendesk, aveți multe opțiuni pentru a face site-ul dvs. mai funcțional.

Prețul Ucraft

Ucraft oferă mai multe opțiuni de prețuri. Acestea includ un site web gratuit, care este practic o pagină de destinație care include o aplicație SEO, Google Analytics, un certificat SSL și multe altele.

Site-ul Pro coletul costă 10 dolari pe lună atunci când este plătit anual. Dacă magazinul dvs. online vinde până la 50 de produse, acest pachet poate fi perfect. Obțineți mai multe aplicații, un site web multilingv, suport 24/7, fonturi Google, pagini protejate prin parolă și peste 70 de opțiuni de plată și expediere.

Pro Shop opțiunea poate fi pentru dvs. dacă site-ul dvs. de vânzare cu amănuntul online conține mai mult de 1.000 de produse. Costă 21 de dolari pe lună pe o bază anuală și conține totul în planul site-ului Pro. În plus, primiți cupoane, o aplicație de gestionare a magazinului, posibilitatea de a edita facturi și multe altele.

Cel mai mare pachet Ucraft este Planul BigCommerce la 39 USD pe lună, atunci când plătiți cu un an în avans. Funcțiile suplimentare includ vânzarea pe eBay, Amazon, Facebook și Yandex, pe lângă un feed de cumpărături Google.

Asistență pentru clienți Ucraft

Ar fi bine dacă clienții ar putea contacta Ucraft prin telefon sau e-mail, dar primiți un chat live care ar trebui să facă acest lucru. Majoritatea oamenilor nu vor trebui să apeleze în orice caz. Din fericire, au și un blog și mai multe ghiduri online care acoperă cele mai multe întrebări și probleme de bază dacă nu doriți să utilizați funcția de chat. Rapiditatea Ucraft de a răspunde cererilor de la chat-ul live a fost destul de rapidă la testele noastre, dacă aveți o nevoie urgentă.

Merită Ucraft?

Dacă sunteți în căutarea unui site web de bază care să conțină un număr suficient de clopote și fluiere și să arate fantastic, atunci Ucraft poate fi perfect pentru dvs. Are o interfață simplă și prețuri accesibile. Cu o probă gratuită de 14 zile, veți avea timp să testați serviciul înainte de a cumpăra.

Facem tot posibilul să cercetăm în mod independent produsele pentru a ne ajuta mai bine cititorii să ia decizii. Acestea fiind spuse, vrem să auzim și părerile voastre. Acceptăm recenzii individuale care sunt informative și care nu sunt promoționale. Completați formularul de mai jos și vă vom publica recenzia. Recenziile promoționale ale companiilor în sine nu vor fi publicate. Mulțumiri!

Făcând clic pe butonul de mai jos, recunosc că am citit și accept Termeni de utilizare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector