Revista MailerLite 2020

MailerLite: Prezentare generală

MailerLite este un instrument de marketing prin e-mail bazat pe web, în ​​care sunt încrederi de peste 600.000 de utilizatori din întreaga lume. Început în 2010, acest software de marketing prin email își propune să ajute freelancerii și întreprinderile mici și mijlocii să se bucure de avantajele de marketing prin e-mail la un cost accesibil.


Printre punctele principale ale MailerLite se numără ușurința de utilizare, design-uri frumoase de e-mail și newsletter și asistență excelentă pentru clienți. În ciuda simplității sale, MailerLite are o mulțime de caracteristici și integrări extraordinare.

Problemă comună cu software de marketing prin e-mail

Cu atât de multe instrumente de email care oferă astăzi aproape același set de funcții standard, alegerea unuia bun ar depinde de bugetul dvs. Există instrumente premium care oferă un set de caracteristici mai robust, dar se așteaptă ca acestea să vină la un preț ridicat. Pe de altă parte, unele instrumente sunt gratuite sau mai ieftine, însă caracteristicile pe care le oferă sunt destul de de bază.

MailerLite este unul dintre puținele instrumente de marketing prin e-mail care au o combinație plăcută de caracteristici și accesibilitate.

Caracteristici cheie ale MailerLite

Caracteristicile cheie ale MailerLite pot fi clasificate în următoarele:

 • Crearea campaniilor
 • Gestionarea abonaților
 • Forme de construcție
 • Automatizare
 • integrările

Aceste caracteristici sunt accesibile în meniul tabloului de bord, cu unele disponibile pe pagina de bun venit. În următoarele secțiuni, vom trece la detaliile acestor funcții.

Pagina de bun venit MailerLite.

1. Campanii

MailerLite vă va permite să realizați campanii de e-mail frumoase și de înaltă conversie pentru noua dvs. postare pe blog, webinar sau alte evenimente. Puteți începe o campanie accesând „Campanii” din meniul tabloului de bord, apoi faceți clic pe „Creare campanie”. Această caracteristică „Campanii” poate fi accesată și pe pagina de întâmpinare.

Campanii MailerLite

Vi se vor oferi patru tipuri de campanii din care să alegeți:

 • Regulat: Campania clasică prin e-mail.
 • Split A / B: Split-testează două formate de e-mail diferite. Cu această caracteristică, puteți determina cea mai bună configurare a campaniei care se va converti mai mare decât celelalte.
 • Auto-Retrimiteți: Vă ajută să retrimiteți campaniile anterioare către abonații care nu au deschis sau nu au dat clic pe e-mailurile dvs. Subiectul și conținutul e-mailului care trebuie trimis poate fi personalizat pentru a motiva abonații să rămână conectați cu dvs..
 • Campanie RSS: O campanie recurentă pentru trimiterea automată a e-mailurilor RSS RSS ori de câte ori ați publicat o nouă postare.
MailerLite Alegeți tipul campaniei

Crearea unei campanii obișnuite

Să trecem peste procesul de realizare a unei campanii obișnuite. După alegerea unei campanii obișnuite, vi se va cere dacă doriți să începeți de la zero sau nu. Dacă vă place un început nou, vi se va solicita editorul preferat: drag-and-drop nou sau clasic, text bogat sau HTML personalizat.

Campanii MailerLite Proiectare prin e-mail 1

Am încercat editorul clasic de drag-and-drop și mi se pare corect. Setul de blocuri de conținut din bara laterală acoperă majoritatea lucrurilor de care aveți nevoie, cum ar fi videoclipuri, imagini, semnătura, articole RSS, butoane și legături sociale. Editorul urmărește, de asemenea, modificările, astfel încât corectarea greșelilor va fi o briză. Există, de asemenea, o galerie care vă va permite să alegeți imagini fără a părăsi editorul. O altă caracteristică unică este că puteți adăuga postări Facebook direct la e-mail.

Campaniile MailerLite Creați conținut prin e-mail

Principalul desen al editorului drag-and-drop este că nu veți avea nevoie de HTML sau de cunoștințe de codare pentru a-l putea utiliza. Cu toate acestea, dacă doriți să lucrați cu HTML, puteți trece pur și simplu la editorul HTML personalizat.

Dacă pornirea de la zero nu este ceva dorit, puteți alege un șablon sau reutilizați unul dintre e-mailurile dvs. curate. Din păcate, șabloanele sunt disponibile doar pentru abonații plătiți.

Campanii MailerLite Proiectare prin e-mail 2

După ce ați conceput e-mailul cu un editor sau un șablon, faceți clic pe „Editare finalizată” și alegeți un grup sau un segment de abonați. (Rețineți că grupul este diferit de un segment, pe care îl vom aborda în următoarea secțiune din „Gestionarea abonaților.”)

Destinatari de campanii MailerLite

Atunci vi se va solicita să verificați și să confirmați campania dvs. Ultimul pas este programarea campaniei.

Planificarea campaniilor MailerLite

Celelalte trei tipuri de campanie – divizare A / B, resemnare automată și RSS – urmează pașii obișnuiți ai campaniei, cu câteva opțiuni suplimentare.

2. Managementul abonaților

Segmente și grupuri

Trimiterea unui e-mail generic tuturor abonaților dvs. este un no-no în email marketing. Dacă doriți să vă măriți ratele de deschidere, clicuri și conversii, este necesar să vă personalizați campaniile. Acesta este motivul pentru care trebuie să vă clasificați abonații în diverse persoane cât mai mult posibil.

Majoritatea instrumentelor de e-mail marketing fac acest lucru prin „etichete”, dar MailerLite folosește „segmente” și „grupuri”. Dacă credeți că segmentele și grupurile sunt concepte similare, fiți conștienți că MailerLite tratează aceste două în mod diferit. Acest lucru face ca abordarea lui MailerLite să fie destul de confuză.

Dacă faceți clic pe „Abonați”, veți vedea două file separate pentru „Segmente” și „Grupuri”.

Pagina Abonaților MailerLite

Să discutăm despre segmente. Segmentele se bazează pe o varietate de reguli. Abonații vor fi incluși într-un segment dacă respectă regulile pe care le-ați definit pentru acel segment. Puteți combina reguli sau puteți seta o regulă alternativă. Configurarea unei reguli va arăta astfel:

Segmente de abonați MailerLite

Pe de altă parte, grupurile pot fi echivalate cu „etichetele” altor instrumente de marketing prin e-mail. Vă puteți actualiza grupurile manual sau cu o regulă de automatizare. (Consultați secțiunea „Automatizare” de mai jos pentru a afla mai multe despre automatizare.)

Grupuri de abonați MailerLite

Datorită ajutorului MailerLite, există un ghid suplimentar care vă va ajuta să diferențiați segmentele și grupurile. În timp ce segmentele și grupurile pot fi confuze de utilizat, aceste două opțiuni oferă o nouă modalitate pentru a vă clasifica în continuare abonații și a face campanii mai personalizate. Dacă sunteți încă copleșit, puteți opta să nu utilizați segmente sau grupuri, deoarece aceste două sunt pur opționale.

Grupuri de abonați MailerLite vs. segmente

Câmpuri, statistici și curățare inactivă

Aceste trei sunt filele rămase la „Abonați”. În „Câmpuri”, MailerLite deja a enumerat propriile câmpuri aici, precum e-mail, nume, prenume, companie și țară. De asemenea, puteți crea câmpuri personalizate în această secțiune fie încărcând un fișier CSV din lista abonaților dvs., fie adăugând manual câmpuri noi. Câmpurile sunt utile atunci când se construiesc forme.

Câmpurile abonaților MailerLite

„Statistici” oferă diferite statistici, inclusiv ratele medii de deschidere, clic, abonare și dezabonare.

Statistici pentru abonați MailerLite

În cele din urmă, fila „Curățare inactivă” vă permite să eliminați membrii inactivi care au fost pe lista dvs. de mai mult de șase luni, dar nu v-au deschis niciunul dintre e-mailurile dvs..

Curățarea abonaților MailerLite Inactiv

3. Formulare

Creatorii de formulare MailerLite vă vor permite să creați forme încorporate, ferestre de tip pop-up și pagini de destinație.

Forme încorporate

Crearea unui nou formular, denumirea formularului și selectarea unui grup de abonați – aceștia sunt primii pași în crearea unui formular încorporat. MailerLite vă va duce la o pagină unde puteți edita aspectul atât al formularului de abonare, cât și al mesajului de succes cu fila „Design”. După cum puteți vedea din imaginile de mai jos, formularele încorporate sunt de bază și nu există șabloane disponibile pentru personalizare.

Formulare încorporate MailerLite Abonați-vă
MailerLite Forme încorporate de succes

Puteți așeza apoi codul de încorporare pe site-ul dvs. web, astfel încât formularul să apară pe paginile selectate. De asemenea, puteți configura funcțiile formularului cu fila „Setări”.

Setări ale formularului încorporat MailerLite

popup-uri

Pașii pentru crearea, denumirea și selectarea unui grup de abonați pentru ferestrele noi sunt similare cu cele ale formelor încorporate. Cu toate acestea, spre deosebire de formele încorporate, pop-up-urile au șabloane din care să aleagă.

Popup Formulare MailerLite Alege șablonul

MailerLite vă va duce la o altă pagină unde puteți schimba designul atât pentru formularul pop-up, cât și pentru mesajul de succes.

Pop-up 1 Proiectare formulare MailerLite
Pop-up 2 Proiectare MailerLite Forms
Pop-up 3 Proiectare MailerLite Forms

Asta nu e tot. MailerLite oferă opțiuni suplimentare pentru a controla comportamentul pop-up prin fila „Setări”.

Pop-up 4 Proiectare MailerLite Forms

Pagina de destinație

Dacă nu sunteți încă impresionat de creatorul de formulare încorporate și popups, atunci poate că editorul de pagini de destinație – o caracteristică unică a MailerLite – vă poate face credincios.

După ce ați creat o nouă pagină de destinație, i-ați dat un nume și ați ales un grup de abonați, vi se va cere să alegeți un șablon. Opțiunile actuale includ: e-book, e-course, invitați, pre-lansare, webinar, „în curând”, generare de plumb și produs. Deși selecțiile actuale sunt puține, acestea ar trebui să fie suficiente pentru a vă începe să construiți o pagină de destinație.

Pagina de destinație a formularelor MailerLite Alegeți șablonul

Am încercat șablonul webinar. Editorul MailerLite a oferit 17 blocuri de construcție, plus opțiuni de styling suplimentare pentru construirea și modificarea atât a paginii mele de destinație, cât și a mesajului de succes.

MailerLite Forming Design Landing Pagina 1
MailerLite Forms Design Landing Page 2
MailerLite Forming Design Landing Pagina 3

Mai mult, există următoarea secțiune în care puteți optimiza noua dvs. pagină de destinație în scopuri SEO.

Setări MailerLite Formulare de pagini de destinație

Este impresionant faptul că MailerLite oferă o modalitate de a construi aceste trei forme – formulare încorporate, ferestre pop-up și pagina de destinație – chiar și pentru versiunea sa gratuită. Puteți potrivi chiar culorile și alte elemente de styling pentru a se potrivi cu aceste forme de branding. În timp ce alți furnizori de servicii de e-mail oferă funcții de creare a formularelor, poate fi necesar să plătiți pentru a vă face formularele.

4. Automatizare

Automatizarea prin e-mail este una dintre caracteristicile utile ale MailerLite și este utilizată pentru a crea fluxuri de lucru pe baza acțiunilor campaniei. Câteva exemple de acțiuni sunt: ​​abonații care deschid și fac clic pe linkuri, abonați care se alătură unei liste, abonați care actualizează unul sau mai multe câmpuri de contact sau abonați care trec de la freemium la un plan plătit. Automatizarea MailerLite este corectă, simplă și ușor de navigat. Aceste descrieri nu pot fi spuse pentru automatizarea altor programe de marketing prin e-mail.

Pentru a crea o nouă automatizare, creați mai întâi un flux de lucru, apoi configurați un declanșator al fluxului de lucru. După setarea unui declanșator, puteți adăuga pași, cum ar fi trimiterea unui e-mail sau adăugarea unei întârzieri, condiții sau acțiuni. De exemplu, puteți crea sucursale da / nu în diferite puncte pentru a trimite e-mailuri separate ori de câte ori abonații îndeplinesc sau nu îndeplinesc criterii specifice. Puteți utiliza, de asemenea, automatizarea pentru a configura autorespondere sau pentru a vă actualiza grupurile.

MailerLite Automation Setup Flux de lucru declanșare

În timp ce MailerLite are multiple automatizări pentru nenumărate posibilități, nu este încă atât de bogat în funcții precum ActiveCampaign și alte platforme de marketing e-mail mai sofisticate. Ii lipsesc elemente condiționate avansate și nu vă va permite să urmăriți interacțiunea abonaților cu paginile site-ului dvs. web.

5. Integrare

MailerLite are o serie de integrări disponibile. Lista este lungă și include Shopify, WooCommerce, PayPal, Stripe, Magento, WordPress, Facebook, Zapier, Zendesk, ClickFunnels, Slack, Trello, Basecamp 3, Google Docs, Google Sheets și Formulare Google..

Lista de integrări MailerLite

Mai mult, este ușor de integrat MailerLite cu site-urile WordPress prin intermediul plugin-ului WordPress. MailerLite permite, de asemenea, accesul la API-ul pentru dezvoltatori, ceva care ajută la integrarea sa cu alte aplicații.

6. Alte caracteristici

Iată alte caracteristici ale MailerLite:

 • Rapoarte și analiză: MailerLite are funcția de raportare de bază, dar nu există o secțiune dedicată pentru aceasta. Există „Statistici” la „Abonați” și există, de asemenea, rapoartele din cadrul campaniilor. MailerLite are o urmărire limitată a comerțului electronic, care se aplică WooCommerce și Shopify. Nu are urmărire socială, dar are mapare cu clicuri.
 • Gestionarea respirației: După o respingere puternică sau cinci respingeri puternice, MailerLite mută automat abonații într-un folder de respingere unde îi puteți gestiona. Adresele de e-mail rebutate se produc atunci când inbox-ul abonatului este plin sau când o adresă de e-mail este nevalidă.
 • Bibliotecă de imagini nelimitată: De asemenea, MailerLite nu impune nicio limită la dimensiunea imaginii.

Prețuri MailerLite

MailerLite este un furnizor de servicii de e-mail la prețuri accesibile. Este excelent pentru startup-uri, întreprinderi mici și mijlocii și persoane fizice care nu au prea mulți bani pentru a cheltui. Există cinci modele de prețuri, inclusiv o versiune freemium. Cu toate acestea, dacă intenționați să utilizați MailerLite pentru utilizare în afaceri, vă sugerez să mergeți cu planul de 10 USD / lună, astfel încât să vă puteți bucura de toate funcțiile și să vi se permită să trimiteți e-mailuri nelimitate..

Iată planurile de stabilire a prețurilor:

 • 0 USD / lună (gratuit): până la 1.000 de abonați; până la 12.000 de e-mailuri pe lună; cu caracteristici limitate.
 • 10 USD / lună (84 USD / an): până la 1.000 de abonați; e-mailuri nelimitate pe lună; acces la toate caracteristicile.
 • 15 USD / lună (126 USD / an): De la 1.001 la 2.500 de abonați; e-mailuri nelimitate pe lună; acces la toate caracteristicile.
 • 30 USD / lună (252 USD / an): 2.5001 la 5.000 de abonați; e-mailuri nelimitate pe lună; acces la toate caracteristicile.
 • 50 USD / lună (420 USD / an): 5.001 la 10.000 de abonați; e-mailuri nelimitate pe lună; acces la toate caracteristicile.
Planul anual al prețurilor MailerLite

Dacă sunteți curios despre diferențele dintre funcțiile dintre planurile gratuite și cele plătite, verificați această imagine:

Planuri MailerLite Free vs Plătite

rambursări

Abonații pot primi o rambursare numai dacă MailerLite încheie serviciile fără cauză. Alte situații vor fi la discreția MailerLite.

MailerLite: Ce mi-a plăcut despre asta

În primul rând, MailerLite este prietenos pentru începători și ușor de utilizat. Cu siguranță mi-a plăcut tabloul de bord, constructorul drag-and-drop, numărul generos de blocuri de conținut, constructorii de forme, integrări transparente și automatizarea simplă, dar suficient de puternică.

Asistența clienților (cuprinsă prin e-mail și chat live 24/7) este excelentă și receptivă. Echipa poate vorbi 12 limbi, inclusiv engleză, franceză, spaniolă, germană, rusă și olandeză. MailerLite are, de asemenea, o bază de cunoștințe cuprinzătoare.

Cu toate acestea, principalul lucru care m-a gravitat pe MailerLite este planul gratuit. Cu toate că acest plan nu poate avea toate clopotele și fluierele planurilor plătite, opțiunea lor gratuită include deja o automatizare destul de puternică și majoritatea caracteristicilor cheie ale MailerLite. Adăugați faptul că primii 1.000 de abonați de e-mail sunt gratuite. Acest plan gratuit este pur și simplu perfect pentru oricine dorește să înțeleagă cum funcționează un instrument de marketing prin e-mail.

MailerLite: Ce nu îmi place mie despre asta

În timp ce MailerLite are funcții utile de automatizare, îi lipsește încă anumite declanșatoare. Diferența dintre segmente și grupuri este confuză. Șabloanele disponibile, opțiunile de plată și instrumentele de personalizare sunt limitate.

Partea cea mai frustrantă despre MailerLite este procesul strict de aprobare. În timp ce procesul de aprobare poate dura doar o zi, dacă contul dvs. nu este aprobat, MailerLite nu va oferi nicio explicație pentru dezaprobare. Deși este posibil efortul lui MailerLite de a elimina spam-ul și de a menține livrabilitatea campaniilor de e-mail la un ritm ridicat, procesul este încă enervant.

Recenzie MailerLite: Gânduri finale

MailerLite este un software ușor de utilizat e-mail de marketing, cu suficiente caracteristici care ar trebui să se potrivească întreprinderilor mici și mijlocii, bloggerilor și comercianților independenți care operează cu un buget modest. Utilizatorilor începători și intermediari, cu cunoștințe minime de cod HTML sau codificare, le va plăcea constructorul drag-and-drop și alte aspecte simple ale interfeței MailerLite..

MailerLite este la egal (dacă nu mai bine) decât MailChimp, cu planurile plătite ale MailerLite fiind, de asemenea, mai accesibile. Planul gratuit nu are toate caracteristicile, dar cu 1.000 de abonați și 12.000 de e-mailuri lunare, este încă o ofertă bună. MailerLite are o mulțime de automatizări pentru declanșări simple, dar nu vă așteptați să efectueze automatizări avansate văzute în ActiveCampaign și alte instrumente mai sofisticate..

MailerLite oferă o gestionare substanțială a listelor care va veni la îndemână în realizarea campaniilor mai personalizate. Totuși, crearea de segmente și grupuri poate fi confuză pentru început, mai ales dacă ești obișnuit să „etichetezi” alte instrumente de marketing prin e-mail. Mai mult, procesul de aprobare al MailerLite pentru conturile noi este mai riguros decât cel al altor furnizori.

Deci, MailerLite este pentru tine? Dacă aveți un buget limitat, dar aveți nevoie de un instrument care să depășească campanii de e-mail, atunci MailerLite ar corespunde facturii.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map