Revista Beaver Builder 2020

Dacă ați fost în căutarea unui constructor de pagini WordPress, este posibil să întâlniți Beaver Builder. Acesta a devenit unul dintre cei mai de încredere construitori de pagini de când a fost lansat în 2014, datorită fiabilității sale, a interfeței ușor de utilizat și a suportului de top.


Pagina principală Beaver Builder

Eu personal folosesc acest constructor de pagini în fiecare zi de ani buni, așa că am multe de spus despre acest plugin – atât bun, cât și nu atât de bun. Deci, dacă doriți o recenzie onestă, extrasă din experiență extinsă, sunteți la locul potrivit.

Iată o descriere a ceea ce vom acoperi:

 1. Beaver Builder: Cum funcționează
 2. Caracteristici Beaver Builder: Free / Lite vs. Pro
 3. Reactivitate mobilă
 4. Beaver Builder Pro: prețuri
 5. Beaver Builder: Ce îmi place mie despre asta
 6. Beaver Builder: Ce nu îmi place mie despre asta
 7. Beaver Builder: Gânduri finale

Să începem!


Beaver Builder: Cum funcționează

Beaver Builder este un plugin WordPress care ajută utilizatorii să creeze o pagină web prin glisarea și plasarea elementelor precum texte, imagini, pictograme sau videoclipuri.

După ce ați intrat în constructor, veți vedea o interfață curată, fără chei, care vă oferă spațiu pentru a explora și a vedea singur cum funcționează. Iată ce arată constructorul Beaver în interior:

Interfață Beaver Builder

În acest exemplu, folosesc tema Astra care cred că este cea mai bună temă pentru orice constructor de pagini, inclusiv Beaver Builder. Bara laterală este dezactivată pentru o pânză complet goală.

Pentru a începe să adăugați elemente la pagina dvs., faceți clic pe butonul pictograma albastru Plus în colțul din dreapta sus al ecranului. Puteți începe adăugând fie o modul sau rând.

Un rând poate avea mai mult de o coloană și fiecare coloană poate avea un modul sau element precum o fotografie, un text sau un videoclip.

Să zicem că vreau să adaug un rând la pagina mea. Voi trage și arunca un rând în zona de conținut și voi continua să adaug fotografii în coloane. Iată cum funcționează:

adăugarea de rânduri și module

Pe măsură ce renunțați la rândul sau modulul, veți vedea un pop-up care arată setările generale, stilul și setările avansate pentru modul.

Un lucru bun despre acest pop-up este că îl puteți muta liber pe ecran, astfel încât să nu blocheze modulul pe care îl editați. Pe măsură ce îl deplasați spre stânga sau spre dreapta, veți observa că apar linii albastre, ceea ce înseamnă că îl puteți ancora în partea stângă sau dreaptă a ecranului pentru a-l scoate complet din cale.

mutând editorul pop-up

Puteți accesa de asemenea acest pop-up plutind mouse-ul peste modulul sau rândul pe care doriți să îl editați și dând clic pe pictograma cheii:

pictograma cheii

Dacă faceți clic pe butonul săgeata derulantă în partea stângă sus a ecranului, veți vedea mai multe instrumente care vă vor ajuta în continuare să vă construiți pagina și să vă eficientizați procesul. Vom discuta unele dintre aceste instrumente în mai multe detalii mai târziu.

Veți găsi opțiuni de salvare a șablonului, de duplicare a aspectului, de previzualizare a aspectului, de editare în moduri receptive, de revizuire a paginilor, de adăugare a layout-ului CSS și de Javascript, de a schimba luminozitatea utilizatorului (există un mod întunecat) și multe altele. Ceea ce veți vedea aici va depinde de versiunea pe care o aveți. De exemplu, versiunea Lite nu va avea opțiunea de a salva un șablon.

instrumente de constructor

Unul dintre lucrurile care le place majoritatea oamenilor este să aibă zone de conținut cu lățime completă. Ce vreau să spun prin aceasta este o zonă de conținut care se întinde pe ambele capete ale paginii astfel:

zona de conținut de lățime completă

Deși Beaver Builder are o opțiune de a transforma zona de conținut la toată lățimea, nu a funcționat imediat pentru mine. A trebuit să fac câteva configurații cu tema mea înainte să funcționeze toată lățimea.

Pentru ca acesta să funcționeze pentru Astra, am personalizat aspectul temei și am setat containerul Lățime completă / întinsă.

setați containerul la lățimea completă / întins în tema Astra

Apoi m-am întors la creatorul de pagini, am mers la Setări globale, și setați tasta lățimea implicită a rândului și lățimea implicită a conținutului rândului la Lățime maximă.

setări globale - lățimea implicită a rândului și lățimea implicită a conținutului rândului

Făcând asta a făcut trucul. Dar cred că este ceva pe care Beaver Builder trebuie să-l îmbunătățească, deoarece este destul de mult o caracteristică standard la alți construitori de pagini pentru a putea seta un rând la lățimea completă chiar în interiorul constructorului de pagini, fără a fi nevoie de configurații suplimentare de temă..

În afară de modul ușor incomod de a seta un rând la lățimea completă, constructorul de pagini în sine este ușor de învățat și utilizat. Nu va trebui să mergeți înainte și înapoi o mulțime de articole despre cum să funcționați. Interfața curată vă permite, de asemenea, să explorați totul în ritmul propriu, fără a vă copleși.

Să aruncăm o privire mai atentă la caracteristicile versiunilor Pro Beaver Builder Lite și Pro.


Caracteristici Beaver Builder: Free / Lite Vs. Pro

Beaver Builder are o versiune Lite / Free și o versiune premium oferită în 3 pachete. În această secțiune, vom examina diferitele caracteristici ale acestor versiuni.

Versiunea Lite / Free este disponibilă în repozația pluginului WordPress. Deși cu siguranță puteți crea o pagină web simplă cu versiunea Lite / Free, aceasta este dezbrăcată de toate caracteristicile puternice ale versiunii profesionale, deci este foarte bună doar pentru o demonstrație dacă doriți să vă dați seama cum funcționează Beaver Builder în general. Dar dacă sunteți serios cu privire la crearea unui site web care poate obține rezultate pentru afacerea dvs., actualizarea la versiunile premium este calea de urmat..

Module de bază (Free Vs. Pro)

Una dintre limitările Beaver Builder Lite sunt foarte puține module de bază incluse. Lite are doar 5 module de bază, în timp ce versiunea Pro are 8 module de bază, inclusiv butoane, separator și titlu:

Module Lite vs. Pro

Nefiind în măsură să adăugați un buton pe un site web, elimină punctul de a crea un site web. Chiar nu îmi imaginez un site web fără un singur buton. Este ca și cum ai avea o ușă fără mâner!

Deci, așa cum am mai spus, versiunea gratuită nu este chiar suficientă pentru a crea un site web serios.

Module avansate (versiunea Pro)

Pe lângă modulele de bază, versiunea Pro are și module avansate care vor adăuga și mai multe funcționalități site-ului dvs. web. Modulele avansate includ un slider de conținut, hartă, pictograme, prezentare de diapozitive, galerie, formular de contact, apel la acțiune, callout, butoane sociale, o numărătoare inversă și multe altele.

module avansate ale versiunii Pro

Șabloane (versiunea Pro)

Un alt lucru de care lipsește versiunea Lite este șabloanele pre-făcute incluse în versiunea Pro. Deși personal nu sunt chiar un fan al acestor șabloane, ele te pot ajuta să îți ofere inspirații de proiectare și undeva să începi, dacă începe cu o canapea goală este prea intimidant.

Șabloanele sunt clasificate în pagini de destinație și pagini de conținut:

șabloane pre-făcute - pagina de destinație și pagina de conținut

Crearea și salvarea propriilor șabloane (versiunea Pro)

Când creezi un aspect cu care ești mulțumit și dorești să îl folosești în alte pagini ale site-ului tău, nu vrei să petreci ore întregi copiind fiecare modul și rând. Asta ar fi o pierdere imensă de timp!

Versiunea Pro vă permite să salvați orice șablon creat, astfel încât să îl puteți reutiliza în alte pagini.

Pentru a salva un șablon, accesați Unelte și faceți clic pe Salvați șablonul:

salvați un șablon

Puteți găsi șabloanele salvate împreună cu șabloanele pre-făcute:

șabloane salvate

Salvarea rândurilor, coloanelor și modulelor

De asemenea, puteți salva rânduri, coloane și module individuale, astfel încât să le puteți refolosi în celelalte pagini. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe pictograma cheie a elementului pe care doriți să îl salvați și faceți clic pe Salvează ca în partea de jos.

Dați-i un nume și aici veți primi opțiunea de al face Global. Un element global apare în mai multe pagini de pe site-ul dvs., dar poate fi editat într-un singur loc. Mai târziu vom arunca o privire mai atentă asupra acestei funcții. Rândurile, coloanele și modulele dvs. salvate pot fi găsite făcând clic pe butonul pictograma albastru Plus împreună cu modulele, rândurile și șabloanele constructorului.

salvarea unui rând

Rânduri globale (versiunea Pro)

După cum am spus mai devreme, atunci când salvați un rând și chiar un modul, vi se va da opțiunea de a-l face global. Veți ști că ceva este global în portocaliu Global etichetă lângă ea:

elementele globale au etichete portocalii

Când editați un element global, primul lucru pe care îl veți observa este că linia din jurul său va fi acum portocalie în loc de albastru. De asemenea, atunci când faceți clic pe pictograma cheie, va apărea deschis la o fereastră nouă unde veți face toată editarea.

După ce ați editat elementul global, apăsați Publica, și toate modificările pe care tocmai le-ați făcut vor fi reflectate în elementul global din toate paginile.

editarea unui element global

Funcție de import / export (versiune Pro)

Imaginează-ți crearea unui șablon atât de frumos încât vrei să-l folosești și pe celelalte site-uri web. Versiunea Pro face acest lucru ușor de făcut, deoarece vă puteți crea propriile șabloane și le puteți exporta / importa pe un alt site web.

Pentru a exporta un șablon, în tabloul de bord WordPress, accesați Unelte > Export și selectați Template-uri. În derularea de sub el, alegeți dacă doriți să exportați toate șabloanele sau doar unele specifice.

După ce ați selectat ce să exportați, atingeți Descărcați fișierul de export. Vei descărca un fișier XML.

exportarea unui șablon

Pentru a importa un șablon, accesați Unelte > Import > WordPress. Dacă importați prima dată, se va spune Instaleaza acum, dar dacă nu, se va spune Rulați importatorul. Rulați importatorul și selectați fișierul XML pe care doriți să-l importați.

importarea unui șablon

Toate șabloanele dvs. importate vor fi găsite în Șabloane salvate în interiorul constructorului Beaver.

Opțiuni de fundal (Free Vs. Pro)

Atât în ​​versiunile gratuite, cât și în cele plătite, puteți modifica fundalul oricărui rând. Versiunea gratuită vă va permite să folosiți un fundal de culoare, gradient, fotografie sau videoclip. Cu versiunea plătită, veți putea face toate cele două opțiuni de fundal mai avansate: paralaxa și prezentarea de diapozitive.

Opțiuni de fundal Lite vs. Pro

Control complet al paginii (versiunea Pro cu Beaver Themer)

În mod normal, constructorii de pagini nu sunt capabili să editeze anumite zone ale unei pagini web, cum ar fi anteturile, subsolurile și barele laterale, precum și paginile generate de WordPress, cum ar fi postările de blog, paginile de arhivă și 404 de pagini. Dar constructorii de pagini de sus au găsit soluții de rezolvare pentru acestea și au inclus funcții în versiunile plătite care vor permite utilizatorilor să editeze aceste zone anterior neatinse.

Puteți face acest lucru și cu Beaver Builder cu suplimentul lor numit Beaver Themer. Cu acest supliment, veți putea construi fiecare parte a site-ului dvs. web cu Beaver Builder. Veți putea să vă proiectați propriile antete, subsoluri, postări de grilă, pagini de arhivă, zona de conținut dinamică și multe altele.

Destul de minunat, dar va trebui să obțineți o sumă suplimentară de 199 $ pe an pentru a putea face asta.

Accesul și restricționarea utilizatorului (Free Vs. Pro)

O caracteristică foarte utilă este Acces utilizator unde puteți acorda sau restricționa accesul la anumite aspecte ale constructorului la diverse roluri de pagină. Acest lucru va fi util dacă doriți să blocați designul și să permiteți doar unei persoane, precum un scriitor de conținut, să poată edita conținut.

Setările pentru Accesul utilizatorului în versiunea Lite sunt limitate în comparație cu versiunea premium. Cu versiunea Lite, veți putea restricționa accesul numai la acesta numai conținut sau conținut și design.

Dar, cu versiunea plătită, puteți permite editarea anumitor roluri de pagină rânduri, coloane și module globale. Puteți permite, de asemenea, accesarea anumitor roluri constructor meniu admin si instrument de exportator de șabloane.

Setările de acces ale utilizatorului Beaver Builder Lite

setările de acces ale utilizatorului Beaver Builder Lite

Setări de acces utilizator pentru Beaver Builder Pro

setările de acces ale utilizatorului Beaver Builder Pro

Asistență prioritară (versiune gratuită Vs. Pro)

Clienții premium primesc asistență prioritară din partea echipei Beaver Builder, dar acest lucru este de așteptat doar de la o companie pe un model freemium. Toată experiența mea trecută în obținerea ajutorului lor cu ceva a fost plăcută și rapidă. Suporturile lor tehnologice își cunosc cu adevărat produsele și au părut întotdeauna să rezolve orice problemă am avut într-o perioadă scurtă de timp.

De asemenea, este disponibil pentru toată lumea Bază de cunoștințe unde veți găsi răspunsuri la întrebări pre-vânzare și orice este legat de modul de utilizare a Beaver Builder și depanare a problemelor comune cu constructorul de pagini.


Reactivitate mobilă

În ceea ce privește videoclipul meu de recenzie, am făcut câteva observații despre receptivitatea mobilă a Beaver Builder, dar la scurt timp după publicarea videoclipului, toate aceste probleme au fost rezolvate rapid..

Așa cum spuneam în videoclipul meu, am urât editarea mobilă în Beaver Builder. A fost o mizerie absolută, deoarece previzualizările mobile nu arătau cu exactitate cum arată pagina în diferite dispozitive.

Dar, din fericire, echipa Beaver a ascultat imediat și a îmbunătățit problemele. Acum, experiența de editare mobilă din interiorul constructorului este mult mai bună. Puteți vedea o imagine exactă a aspectului paginii atât pe tabletă, cât și pe telefonul mobil și puteți edita atunci când este necesar.

Pentru a trece de la desktop la editare mobilă, trebuie doar să faceți clic pe butonul săgeata derulantă în partea stângă sus a ecranului și faceți clic pe Editare responsivă.

editarea receptivă

Vei putea apoi să vezi cum arată pagina ta pe tabletă și telefonul mobil făcând clic pe pictogramele corespunzătoare din partea de sus a paginii:

editare receptivă - tabletă și telefon mobil

Beaver Builder Pro: prețuri

Beaver Builder Pro vine în trei pachete, pachetul Standard, Pro și Agenție.

Prețuri Beaver Builder Pro

Fiecare pachet vă permite să folosiți Beaver Builder pe un număr nelimitat de site-uri, vă califică pentru asistență prioritară timp de un an până la expirarea licenței și vă oferă acces la module și modele premium..

Principala diferență între cele trei este că veți avea acces doar la Beaver Builder Theme cu pachetul Pro și Agency.

Deci care este Beaver Builder Tema?

Unele teme nu funcționează bine cu Beaver Builder. Există câteva setări incompatibile care fac dificilă executarea viziunii dvs. creative pentru pagina dvs..

Tema Beaver Builder este o temă cadru care este integrată cu pluginul Beaver Builder, deci nu veți avea probleme cu compatibilitatea și cu ce. Cu alte cuvinte, cu pachetul Pro și Agenție, veți primi un constructor de pagini ȘI o temă complet compatibilă.

În cele din urmă, doar pachetul Agency oferă etichetare albă, care este de unde utilizatorii pot elimina numele Beaver Builder, de obicei la subsolul paginii și să-l înlocuiască cu propria lor marcă. Dezvoltatorii web care creează site-uri web pentru clienți au de obicei nevoie de această caracteristică, din ce în ce mai multe companii doresc să vadă propriile nume de marcă în locul unei companii de construire de pagini.

Valoare pentru preț

Trebuie să fiu sincer și să spun că, deși Beaver Builder este un constructor de pagini uimitor, de încredere, există multe instrumente similare care pot face ceea ce face cu un cost mai mic.

Pachetul Pro nu diferă mult de pachetul Standard, cu excepția funcției tematice și multisite, care pentru mine personal sunt inutile, deoarece folosesc frecvent tema Astra pentru orice site web pe care îl construiesc și nu folosesc cu adevărat multisite.

Deci cred că depinde cu adevărat de ceea ce aveți nevoie ca utilizator. Dacă sunteți un dezvoltator sau o agenție care are nevoie de o temă-cadru care este garantată să lucreze cu Beaver Builder și dacă aveți nevoie de funcția multisite și / sau de etichetare albă, atunci obținerea pachetelor superioare merită cu siguranță.

Politica de rambursare

Dacă sunteți de tipul care doriți să puteți testa mai întâi un produs înainte de a decide dacă este potrivit, puteți merge înainte și să cumpărați un pachet și să solicitați o rambursare în termen de 30 de zile de la cumpărare dacă constatați că constructorul nu face acest lucru. nu vă îndepliniți așteptările.

Reînnoirea licenței

În ceea ce privește licența, aceasta expiră după un an și se reînnoiește automat în mod implicit. Dacă nu vă reînnoiți licența, veți putea totuși să vă accesați conținutul, dar toate formatările vor fi dispărute. Puteți reînnoi licența cu 40% reducere.


Beaver Builder: Ce îmi place mie despre asta

 • Beaver Builder este realizat de o companie de renume, care va rămâne mult timp, asigurând actualizări periodice și asistență pentru clienți.
 • Este un constructor prietenos cu dezvoltatorii, cu coduri curate și actualizări fiabile.
 • Au implementat atât de multe îmbunătățiri în trecut pe baza reclamațiilor utilizatorilor și acesta este un semn că opiniile utilizatorilor nu cad pe urechile surde.
 • Editarea cu răspuns mobil funcționează acum foarte bine.
 • Acest constructor de pagini poate fi bazat pentru actualizări care nu vă vor sparge site-ul și nu răspund prompt la probleme. Perfect pentru agenții și dezvoltatori web care au nevoie de fiabilitate 100% pentru proiecte cu miză mare.
 • Beaver Builder are mici lucruri care fac viața utilizatorilor mai ușoară pe care nu o au ceilalți construitori de pagini. De exemplu, în interiorul constructorului de pagini există un link direct către tabloul de bord WordPress sau Personalizatorul de teme care se deschide pe o nouă filă, astfel încât să puteți rămâne pe constructorul de pagini..
 • Suportul lor este cu adevărat de nivel mondial, cu răspuns prompt și soluții care funcționează.

Beaver Builder: Ce nu îmi place mie despre asta

 • Dezvoltarea poate fi destul de lentă în sensul că necesită mai mult timp pentru a adăuga noi funcții. Prin urmare, dacă doriți să creați un stil mai avansat sau modele flashy, va trebui să utilizați suplimente terțe. Problema cu unele dintre aceste suplimente este, în afară de costurile suplimentare, unele actualizări ale acestora vor cauza probleme din cauza incompatibilității fie cu Beaver Builder în sine, fie cu WordPress. Face lucrurile mai complicate, deoarece acum trebuie să faceți față și să comunicați cu două companii separate pentru a rezolva problemele.
 • Șabloanele lor premium palide în comparație cu șabloanele altor construitori de pagini premium.
 • Nu se anulează / refac! Acest lucru poate fi mai enervant decât crezi.
 • Pentru a activa lățimea completă pentru zonele de conținut, a trebuit să personalizez tema Astra în afara Beaver Builder, în timp ce, în alte construitoare de pagini, utilizatorii pot activa conținut full-wide pentru aproape orice temă chiar din interiorul constructorului..

Beaver Builder Review: Gânduri finale

În ciuda limitărilor sale, Beaver Builder este încă un plugin de constructor de pagini WordPress de încredere, ușor de utilizat, pe care eu personal l-am folosit pentru a crea site-uri web cu aspect uimitor. Codul său curat, caracteristicile prietenoase pentru dezvoltatori, actualizările fiabile și suportul deosebit îl fac unul dintre cei mai buni construitori de pagini de pe piață..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector