De ce trebuie să fii atent la Prea multe plugin-uri

Pluginurile sunt uimitoare. Extensibilitatea și funcționalitatea pe care le oferă sunt una dintre cele mai mari caracteristici ale WordPress și ale altor site-uri web. Proprietarii de site-uri web pot doar să instaleze un plugin pentru optimizarea imaginilor, urmărirea traficului, oferirea de opt-in-uri vizitatorilor și chiar îmbunătățirea securității.


Cu toate acestea, există probleme de luat în considerare atunci când instalați prea multe pluginuri. Un număr mare de pluginuri poate afecta performanța site-ului, provoacă întârzieri cu timpul de încărcare a paginii și chiar pot introduce vulnerabilități de securitate pe site-ul dvs..

Iată câteva dintre cele mai bune argumente pentru a merge peste bord cu pluginurile.

Securitatea poate deveni compromisă

Prin instalarea de plugin-uri, vă bazați pe codul terților pentru a vă elibera de vulnerabilitățile de securitate. Acesta este unul dintre compromisurile cu funcționalitate avansată prin simpla instalare de pluginuri.

Conform site-ului de securitate WordPress Wordfence, Aproape jumătate din toate atacurile site-urilor provin din Scripturi încrucișate (cunoscute și sub denumirea de XSS).

Hackerii adaugă scripturi rău intenționate direct în codul unui plugin învechit sau nesigur. Odată ce scripturile oferă hackerilor accesul site-ului este compromis.

Probleme privind performanța și blocarea site-ului

Este bine știut că vizitatorii vor ieși dintr-un site web dacă o pagină durează mai mult de trei secunde pentru a se încărca. Conform Neil Patel, cunoscut internet marketer, scăderea timpului de încărcare a paginii poate crește drastic conversiile pentru un site.

Chiar dacă scopul site-ului dvs. nu este conversiile, încărcările rapide de pagină îi mențin pe vizitatori angajați și îi împiedică să plece prea curând. Rata ridicată de respingere (vizitatorii care părăsesc rapid un site) poate fi o indicație a problemelor de performanță.

Fiecare plugin instalat adaugă linii de cod în browser și necesită timp pentru procesare. Cu cât este mai puțin codul, cu atât vor fi mai bune viteze de încărcare a paginii. Lucruri destul de simple.

Prea multe plugin-uri că don’Așezați-vă bine unul cu celălalt sau performanța impactului poate încetini dramatic timpul de încărcare a paginii și chiar poate crea blocaje pe site. Acesta este încă un argument pentru alegerea înțelepciunii dvs. de pluginuri.

Probleme de spațiu de fișiere și baze de date

spațiul bazei de dateCa în orice cod, pluginurile ocupă spațiu. Unele pluginuri ocupă mai mult spațiu decât altele, și ar putea chiar să colecteze o mulțime de date care ar ocupa de asemenea spațiu de fișiere și baze de date pentru site-ul dvs. web. Înmulțiți această taxă pentru fișiere și baze de date cu un număr mare de plugin-uri instalate și puteți vedea unde ar putea deveni o problemă.

Cercetarea cerințelor sistemului și a spațiului de stocare ar trebui efectuată înainte de instalarea oricărui plugin (sau software pentru acea problemă).

Continuarea actualizărilor și a pluginurilor inactive

Pluginurile inactive sau depășite pot fi utilizate de hackeri pentru a avea acces la un site web. Este recomandat să vă conectați frecvent pe site-ul web’tabloul de bord și faceți clic pe butonul “Plugin-uri” secțiune. De aici, ar trebui să existe o secțiune pentru “Inactiv” Plugin-uri. Pluginurile inactive ar trebui dezactivate și șterse.

Dacă funcționalitatea pe care o căutați cu pluginul șters este încă necesară pentru ca site-ul să funcționeze așa cum intenționează, căutați un alt plugin ca înlocuitor.

În plus, adesea, pluginurile necesită actualizări frecvente care ar putea include patch-uri pentru actualizări esențiale de securitate. Prin faptul că nu ții pasul cu actualizările, site-ul tău ar putea fi expus în continuare riscurilor. Prea multe plugin-uri și s-ar putea să fiți la curent cu toate actualizările o provocare.

Conflicte de pluginuri

plugin-uri pentru site-uri webProgramatorii scriu cod pentru pluginuri. Acest cod poate fi în conflict direct cu codul scris de un alt inginer pentru un alt plugin. Introduceți ambele aceste pluginuri pe site-ul dvs. web și ar putea avea consecințe severe și ar putea chiar să corupe datele.

Plugin-urile pot fi alcătuite din mii de linii de cod și, chiar dacă există standarde de codare pentru pluginuri, inginerii încă fac greșeli. Aceste greșeli ar putea afecta și alte pluginuri sau performanța generală a unui site web.

Cu cât mai multe plugin-uri sunt instalate, cu atât este mai probabil să întâmpinați aceste probleme conexe. Reducerea numărului de pluginuri reduce șansele de conflicte și probleme cu codul pluginului.

Acum că știm impacturile potențiale ale prea multor plugin-uri, aici’s cum să procedăm.

Cum să abordați alegerile de plugin

web design

 1. Determinați nevoia de plugin’s Funcționalitate – există o necesitate evidentă de pluginuri specifice, cum ar fi securitatea, optimizarea paginilor, SEO, marketing, etc..
 2. Asigurați-vă că îl obțineți de la o sursă de încredere – nu toate pluginurile sunt create egale. Este tentant să mergi mai departe și să instalezi pluginuri, mai ales dacă sunt gratuite. Totuși, amintirea a ceea ce se poate întâmpla ar trebui să vă determine să efectuați cercetări și să citiți recenzii înainte de a instala ceva pe site-ul dvs. web. Continuați cu scop și precauție.
 1. Testați compatibilitatea pluginurilor cu alte aplicații / plugin-uri – este posibil ca chiar și un plugin dintr-o sursă de încredere să nu se joace bine cu alte plugin-uri. Chiar și un cod bun poate prezenta conflicte. Cel mai bine este să monitorizați un site’performanța după instalarea unui plugin pentru a vă asigura că nu există probleme.

Câte plugin-uri este prea mult

Nu există o știință exactă sau un răspuns direct la întrebarea despre câte plugin-uri este prea mult. Răspunsul depinde de detaliile unui site web și de combinația unică de pluginuri și cod. Deși poate părea contraintuitiv, cel mai bine ar fi să instalați un plugin pentru a monitoriza performanțele celorlalte pluginuri. Acest lucru poate ajuta la identificarea plugin-ului infracțional și vă poate avertiza cu privire la problemele legate de site-ul dvs. web.

În plus față de un plugin care monitorizează celelalte pluginuri, este mai bine să aveți o atenție atentă asupra performanței generale a site-ului și a plugin-urilor depășite sau inactive, efectuând, de asemenea, audituri de rutină ale componentelor unui site web și nevoia de plugin-uri active. Acești pași pot reduce semnificativ riscul rulând afoul de a avea prea multe plugin-uri.

Lecția zilei – încetiniți pluginurile

Un site web hacked sau cu performanțe slabe poate distruge reputația unei mărci și poate duce chiar la pierderi financiare substanțiale. Deși ușurința de instalare și libertatea de a fi obligat să vă autorizați propriul cod pentru un site este tentant, este important să vă amintiți că pluginurile prezintă o serie de riscuri, așa cum este prezentat mai sus. Software-ul adăugat la un site web ar trebui ales cu înțelepciune.

Un proces excelent de urmat la evaluarea pluginurilor este să încercați să determinați nevoia reală. Dacă un plugin nu este necesar și nu avansează obiectivele site-ului dvs., nu îl instalați. De asemenea, asigurați-vă că dezinstalați pluginuri care sunt inactive sau pe care nu le utilizați pur și simplu. Testați pluginurile pentru a vă asigura că evitați problemele înainte de a începe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map