Cum să personalizați WordPress

dezvoltare wordpressWordPress este platforma web dominantă din jur și dintr-un motiv întemeiat. Aceasta’este ușor de utilizat, incredibil de personalizabil și este inclus cu majoritatea furnizori de calitate web hosting.


Haideți să ne adâncim în modul în care vă puteți personaliza site-urile WordPress după ce ați rămas spațiul de găzduire.

Setări Mai întâi

Imediat ce WordPress a fost instalat și doriți să începeți să-l personalizați pentru nevoile dvs., acesta’e bine să începi cu elementele de bază. Personalizarea setărilor și a controalelor vă va oferi o precizie mai mare asupra ajustărilor pe care le faceți și vă vor permite să personalizați restul site-ului după bunul plac.

Pagina dvs. inițială WordPress va avea “Bine ati venit” și a “personalizează-ți site-ul” buton. Ignoră asta; in schimb, faceți clic pe butonul “opțiuni de ecran” fila din colțul din dreapta sus al ecranului. Acest loc aduce o colecție de casete de selectare care vă arată ce vedeți pe ecran în orice moment. Puteți debifa aceste mențiuni, dacă este necesar, dacă nu’nu-mi pasă de unii dintre ei.

În continuare, puteți trage și arunca casetele pe care doriți să le păstrați pe ecran, în funcție de preferințele dvs. sau de cât de des credeți că’Voi folosi casetele. De exemplu, Quick Draft poate fi o alegere bună dacă vă descoperiți frecvent cu note sau schițe pentru postările de pe blog. Pe de altă parte, majoritatea oamenilor au câștigat’nu vă interesează evenimente și știri WordPress decât dacă sunteți’ești dezvoltator.

După aceasta, îndreptați-vă către Butonul de setări WordPress, care se află în meniul din stânga. Acestea ar trebui să fie configurate suficient de bine pentru majoritatea utilizatorilor chiar de pe lână, dar vă ajută să parcurgeți și să vă asigurați că totul este în stare excelentă. Acesta este și locul în care veți personaliza mai multe aspecte majore ale site-ului dvs., cum ar fi Titlul.

Setări WordPress

De asemenea, este o idee bună să verificați de două ori că adresa site-ului și adresa WordPress se potrivesc; tu nu’Nu vreau ca vizitatorii să se piardă în drum spre site-ul tău!

Aici, puteți face, de asemenea, astfel încât pagina dvs. de origine este ce’este afișat inițial, mai degrabă decât fluxul dvs. de blog (care este implicit).

Noi’Recomand, de asemenea, setarea “Pentru fiecare post într-un flux, includeți…” opțiunea de “rezumat”. Acest lucru determină rezumarea postărilor dvs., care ajută oamenii să deruleze mai rapid conținutul dvs. și vă ajută să încărcați pagina dvs. mai repede. În plus, asigurați-vă că “vizibilitatea motorului de căutare” este bifat, astfel încât Google să îți găsească site-ul în scopuri de trafic.

Dincolo de aceste elemente de bază, există o mulțime de alte setări cu care vă puteți încurca prin această pagină. Noi’d recomand să verificați setările de confidențialitate, deoarece vă permite să ridicați o pagină de confidențialitate creată automat de WordPress. Acest lucru este de neprețuit dacă intenționați să aveți trafic internațional în lumina GDPR.

Utilizatori – Adăugarea și îndepărtarea

Lăsa’este următorul cap către meniul Utilizatori, care ar trebui să fie pe aceeași consolă din stânga. Aici, puteți crea noi profiluri de utilizator sau puteți edita profilurile de utilizator ale oricui se află în prezent în sistem. Acest lucru vă permite să determinați cine are anumite privilegii și informații de conectare.

Butoanele sunt destul de explicative. “Adăugați un utilizator nou” vă permite să adăugați un utilizator nou pe site și necesită completarea anumitor informații despre acestea, inclusiv un nume de utilizator și o adresă de e-mail. Puteți personaliza rolul lor și le puteți acorda anumite privilegii folosind funcția “rol” control în partea de jos.

Wordpress-add-nou-utilizator

De asemenea, puteți edita profiluri de utilizator și puteți ajusta privilegii sau controale administrative dacă decideți să aduceți mai multe persoane pe site în scopul creării sau editării de conținut. Aveți grijă când utilizați acest meniu dacă doriți’aduci pe cineva pentru ca tu să nu faci’nu le acordați din greșeală privilegii complete de administrator decât dacă aveți încredere în ei 100%.

În cele din urmă, această parte a site-ului vă permite să vă schimbați parola și puteți utiliza chiar și WordPress pentru a genera parole puternice dacă doriți ajutor. Având în vedere WordPress’Probleme ocazionale cu securitate, acesta’este o idee grozavă să folosiți acest control pentru a schimba parola de câteva ori pe an.

Tema Lucruri

Acum’este timpul pentru a intra în partea distractivă a personalizării WordPress: teme!

În funcție de pachetul de găzduire sau de planul dvs. WordPress’am ales, tu’Voi avea acces la câteva zeci sau la câteva mii de teme. Această multitudine de oportunități creative poate fi un pic copleșitoare.

Puteți modifica sau selecta o temă după merge la “Aspect” în partea stângă a tabloului de bord. WordPress instalează automat teme pe sistemul dvs., dar puteți utiliza acest meniu pentru a căuta noi teme dând clic “adăugați o nouă temă”.

Adăugați o nouă temă în WordPress

Orice teme gratuite pe care le aveți deja ar trebui să fie deja în colecția dvs. Temele de la furnizori terți pot fi găsite în contul dvs. făcând clic pe site-ul dvs. “download-uri” fila.

În caz contrar, puteți utiliza filele din partea de sus a ecranului pentru a căuta teme manual sau pentru a le selecta din colecții precum “Popular”, “Cele mai recente”, sau “Favorite”.

Odata ce tu’ai găsit o temă care îți place, poți descărca fișierele și reveni la WordPress. După adăugarea temei, puteți “Încărcați tema” folosind butonul din partea de sus a ecranului. Ar trebui să apară o casetă de încărcător de fișiere, permițându-vă să aruncați fișierele WordPress în spațiu. WordPress instalează și activează automat tema în acest moment.

Cum să încărcați o temă în WordPress

Apoi, faceți clic pe “Personalizează” sub “Aspect”; acest lucru vă va oferi posibilitatea de a vă personaliza tema după bunul plac. Unealta’Controalele și aspectul vor arăta ușor diferite, în funcție de ceea ce vă permite fiecare temă, dar aspectul general este identic. Opțiunile de personalizare WordPress sunt în partea stângă a ecranului, iar previzualizarea este direct în centru.

Identitatea site-ului dvs. este titlul site-ului, și apare dacă dați’nu aveți un logo în loc. Pictograma site-ului nu este’totuși logo-ul; aceasta este pictograma mică care apare în fila browserului (adică “G” pentru Google).

În schimb, logo-ul se găsește sub “Antet”. Puteți selecta logo-ul dvs. de pe un dispozitiv sau computer, deși asigurați-vă că fundalul său este transparent, astfel încât să apară indiferent de culoarea de fundal pe care o alegeți.

Vorbind despre culoare, puteți schimba nuanțele universale disponibile pentru tema și site-ul dvs. web făcând clic pe butonul corespunzător din tabloul de bord din stânga. Culoarea fundalului este explicativă; antetul și culoarea fundalului de subsol vă permit să distingeți diferite sectoare ale paginii dvs. de site.

“Global” butonul vă permite să personalizați setările globale conform mărcii tale sau temă predeterminată. Acestea includ lucruri precum dimensiunile fonturilor sau aspectele diferitelor pagini. S-ar putea să vă ajute să arătați toate aceste setări chiar dacă decideți să le păstrați în esență la fel în funcție de ceea ce oferă tema implicit..

In cele din urma, dacă ai achiziționat o temă premium WordPress, este posibil să ai opțiuni de personalizare suplimentare în partea stângă și pe tabloul de bord. Acestea pot fi găsite pe un buton numit după tema în sine.

De exemplu, “Astra” opțiunile vor apărea în timp ce sunt denumite aceeași, deși pot fi în aparență în loc de tablou de bord ca o categorie proprie.

Acestea vă permit să instalați pluginuri suplimentare sau să modificați aspecte specifice temelor respective. Vă recomandăm să petreceți puțin timp experimentând toate opțiunile dvs., deoarece acesta este unul dintre cele mai aprofundate aspecte ale experienței de personalizare WordPress.

Pluginuri și SEO

Plugin-urile sunt completări excelente la orice site web și pot îmbunătăți funcționalitatea, performanțele și funcțiile sale pentru vizitatorii dvs. În același timp, doriți să alegeți și să alegeți cu atenție plugin-urile, astfel încât să nu faceți’nu vă suprasolicitați accidental site-ul’lățimea de bandă sau limitele de stocare sau face ca site-ul dvs. să se încarce prea încet pentru vizitatorii dvs..

Sunt câteva “trebuie să am” tipuri de plugin noi’recomand. Acestea includ pluginuri pentru securitate, cum ar fi Wordfence, care protejează site-ul dvs. de atacuri de forțe brute și de malware. Tu’Vreau, de asemenea, câteva plugin-uri pentru optimizarea imaginii dacă intenționați să utilizați o mulțime de materiale vizuale pe site-ul dvs.. Smush este o opțiune bună, deoarece vă permite să utilizați imagini de înaltă rezoluție, fără a încetini prea mult lucrurile.

Tu’Probabil, de asemenea, vreau să recuperați pluginul, chiar dacă furnizorul dvs. de hosting include copii de rezervă gratuite ca beneficii. Copiile de rezervă vă permit să păstrați datele dvs. stocate în altă parte, în cazul în care ceva se prăbușește sau se întâmplă ceva catastrofal pe site-ul dvs.’versiunea live.

Pluginurile de memorie cache pot fi de asemenea utile. Acestea permit site-ului dvs. WordPress să se simtă mai receptiv, oferind site-ului și datele dvs. vizitatorilor un pic mai eficient și mai rapid. W3 Cache totală este un exemplu excelent.

După ce ați identificat pluginurile pe care doriți să le instalați (fie ele’revedeți cele de mai sus sau cele separate), le puteți instala și activa, accesând secțiunea “Plugin-uri” butonul din stânga și tabloul de bord și dați clic “Adăuga nou”.

Adăugați nou plugin în WordPress

Acest ecran vă duce, de asemenea, la colecția gratuită de pluginuri WordPress. Puteți căuta pluginuri gratuite tastând numele în caseta de căutare din partea dreaptă sus. Odata ce tu’ați găsit pluginurile pe care doriți, faceți clic “Instaleaza acum” iar pluginul va fi instalat automat. Clic “Activati” odată făcut acest lucru pentru a iniția efectele sale pe site-ul dvs. Repetați de câte ori aveți nevoie, dar nu uitați să mențineți limita totală a pluginului dvs. cât mai scăzută pentru a facilita o mai bună utilizare a resurselor site-ului.

Plugin-urile premium funcționează exact la fel, deși tu’va trebui să cumpărați și să descărcați fișierele de plugin pe computer înainte de a le încărca în “Adăugați plugin” pagina mentionata mai sus.

configurație

Puteți personaliza apoi setările și caracteristicile individuale ale diferitelor pluginuri odată ce au fost instalate site-ul dvs. WordPress. De fapt, majoritatea pluginurilor vor oferi un tur al funcțiilor lor la instalare, așa că vă recomandăm să vă acordați timp pentru a verifica fiecare plugin dacă nu le-ați folosit înainte.

În mod alternativ, puteți privi tabloul de bord din partea stângă și puteți vedea meniuri noi pentru fiecare plugin pe care l-ați instalat. Acest lucru vă permite să modificați manual caracteristicile ori de câte ori aveți nevoie. Cu toate acestea, rețineți că unele plugin-uri sunt ascunse sub diferite nume generice, cum ar fi „Performanță” pentru W3 Total Cache. De asemenea, poate fi necesar să găsiți diverse pluginuri ascunse sub meniuri de nivel superior. 

Lucruri SEO

A doua jumătate a acestui pas este concentrându-vă pe eforturile dvs. de optimizare a motorului de căutare. Optimizarea site-ului dvs. web pentru a se clasifica extrem de mult în Google și a aduna traficul de vizitatori este un articol propriu, așadar’Mă scufund în modul în care să am grijă de asta doar pentru mine personalizarea perspectivei WordPress.

Folosiți tutorialul de mai sus pentru a găsi Yoast SEO; aceasta’este cel mai bine utilizat plugin SEO disponibil pentru utilizatorii WordPress. Vă permite să adunați date de cuvinte cheie și să le utilizați pentru a vă optimiza conținutul și practicile SEO.

Plugin SEO WordPress Yoast

Odată ce’s instalat și activat, localizați meniul său pe tabloul de bord lateral. Ar trebui să arate ca un stilizat “Y” cu “SEO” lângă ea.

Aici, puteți accesa tabloul de bord Yoast de unul singur. Utilizați asistentul de configurare care apare la accesarea acestei pagini pentru a obține tot ce rulează în utilizarea legăturilor furnizate pentru a începe optimizarea SEO. Pluginul vă va pune o serie de întrebări.

În primul rând, asigurați-vă că selectați “site-ul este live și gata de a fi indexat” când vi se solicită. Acest lucru vă asigură că Google vă va indexa site-ul dvs. web imediat ce conținutul dvs. este creat și postat. Întrebări suplimentare vă vor răspunde de felul site-ul web pe care îl construiți, precum și completați informații critice precum adresa URL, adresele URL asociate cu marca sau compania dvs. și, în final, dacă paginile, postările și șabloanele dvs. trebuie să apară toate în rezultatele căutării. Asigurați-vă că acestea sunt setate pe “da” pentru cele mai bune rezultate.

Setări suplimentare sunt disponibile, precum specificarea dacă există un singur autor sau un singur autor pentru diverse postări pe blogul dvs. și mai multe setări de titlu.

Informatii de contact

Lăsa’construim o pagină de contact în continuare înainte să ne scufundăm în a doua cea mai mare piesă a personalizării site-ului dvs. WordPress: construirea de conținut.

Acest lucru se poate face făcând clic pe un prefabricat “a lua legatura” pagină care vine cu aproape fiecare temă WordPress, inclusiv multe dintre temele gratuite. Ar trebui să completați această pagină cu informațiile dvs. de bază și să includeți mai multe link-uri către informații relevante, după cum este necesar, inclusiv pagina cu politica de confidențialitate.

Puteți utiliza, de asemenea, Plug Formular de contact 7 pentru a crea un formular de contact special, care vă permite să conectați formularul la pagina dvs. de contact. Oferă oamenilor o modalitate simplificată de a-ți trimite un comentariu sau o reclamație, ceea ce este mult mai ușor decât să citim toate comentariile pe care le poți avea pe diversele tale postări. Puteți utiliza acest plugin pentru a trimite mesaje pre-scrise utilizatorului care trimite mesajul.

Plug Formular de contact 7

În ultimă instanță, punerea la dispoziție a paginii dvs. de contact și funcționarea unui formular de contact asociat este o modalitate excelentă de a vă asigura că vizitatorii dvs. se vor simți auziți și de a vă asigura că puteți comunica cu ei în caz de dificultate tehnică. Acest lucru este deosebit de critic dacă rulați un magazin online și trebuie să vă ocupați din timp în timp de lucruri precum restituirile.

Crearea de conținut

Site-ul dvs. WordPress are deja câteva pagini de bază configurate și ușor accesibile din tabloul de bord din stânga. Acestea se numesc lucruri de genul “Acasă”, “Despre” si asa mai departe.

Puteți și ar trebui să completați aceste pagini în primul rând, atât pentru a obține un mâner pe interfața WordPress, dacă aveți refugiu’Nu l-am folosit înainte și pentru a vă asigura că nu sunt’nu este gol în comparație cu celelalte pagini de conținut.

Dar când vine momentul să creezi o pagină nouă, poți face asta prin clic “Pagini” pe tabloul de bord din stânga, apoi „Adăugare nou”. WordPress vă va duce pe un ecran în care puteți crea o pagină-exemplu, o pagină de confidențialitate sau o pagină nouă cu totul. Majoritatea oamenilor sfârșesc prin a șterge pagina de exemplu, FYI.

Adăugați o nouă pagină în wordpress

Odata ce tu’Am decis să creezi o nouă pagină, tu’Voi fi dus la editorul de bloguri WordPress, care include previzualizarea pe partea stângă și porțiunile centrale ale ecranului și diverse setări din partea dreaptă. Un plugin pentru creatorul de pagini va schimba acest șablon.

Puteți denumi pagina unde doriți și adăugați un link permanent, dacă este necesar. Apoi puteți crea designul și aspectul utilizând blocul sau explorând opțiunile șablonului prin intermediul comenzilor din dreapta. Puteți, de asemenea, să completați majoritatea paginii cu conținut pe care îl scrieți direct în blocul WordPress, sau pe Word prin copy / paste.

Nu uitați să folosiți “Salveaza schita” buton destul de frecvent, așa că nu’nu vă ștergeți accidental conținutul.

Cele mai multe șabloane sau plugin-uri vor încorpora, de asemenea, un “Adăugați media” buton sau ceva similar. Puteți utiliza acest lucru pentru a insera imagini sau videoclipuri în conținut; aceasta este de obicei adăugată printr-un dispozitiv separat sau computer. În plus, multe pluginuri pentru creatorul de pagini vă permit să adăugați blocuri noi în pagină pentru a menține conținutul până la dvs.’trece prin.

Biblioteca media WordPress

Editorul WordPress este cel mai ușor exemplu și vine cu o listă de blocuri din care puteți trage făcând clic pe butonul “+” butonul din colțul din stânga sus al editorului.

După postarea fiecărei pagini, noi’v-aș recomanda să profitați de pluginul Yoast înainte de a posta pagina. Aceasta’Voi adăuga mai multe puncte de date de căutare, cum ar fi cuvântul cheie focalizat și meta descrierea, înainte de a nota cât de bine optimizați acel conținut în scopuri SEO.

Făcând acest lucru cu fiecare conținut conținut, vă va ajuta site-ul să se poziționeze mai mult pe Google pe termen lung și vă va împiedica să petreceți timp costisitor pentru a edita conținut ulterior.

Înainte de a posta, asigurați-vă că totul este etanș și că dvs.’am setat o imagine caracteristică care reprezintă cu exactitate conținutul. Nu uitați de categorii și etichete dacă scrieți o postare pe blog! Puteți seta, de asemenea, pagina de pornire pe pagina dvs.’m-am făcut mergând la “Setări”, apoi “Citind”, apoi făcând clic “o pagină statică” și selectând din listă pagina dorită.

În sfârșit, puteți plasa site-ul dvs. în “modul de întreținere” în fila Pagina. Acest lucru împiedică oamenii să vadă site-ul dvs. web și starea sa neterminată.

Widget-uri

Widget-uri (găsite și în secțiunea de mai jos “Subsol”) poate fi găsit în setările principale. Acestea sunt în esență blocuri personalizabile pe care le puteți plasa în diverse locuri pe site-ul dvs. WordPress. ei’accesați barele laterale, meniuri suplimentare, etc., care vă permit să personalizați accesibilitatea site-ului dvs. pentru dvs. și vizitatorii dvs..

Widgets pentru WordPress

Mergi la “Aspect”, apoi “Widget-uri” pentru a incepe. Vă arată widget-urile disponibile în partea stângă a ecranului, iar partea din dreapta vă arată locurile pe care le puteți “slot” acele widget-uri. Unele dintre aceste spații pot fi deja populate, dar nu ezitați să schimbați lucrurile în funcție de necesitate.

Puteți modifica diferitele caracteristici ale fiecărui widget, inclusiv numele și funcționalitatea acestora. Sau puteți utiliza cât de puține dintre ele doriți. Aceasta’ține de tine!

Meniuri

Noi’d recomand să salvați această parte a procesului până când veți avea majoritatea conținutului deja configurat, deoarece aveți nevoie de lucruri pentru a vă conecta în meniuri. Mergi la “Aspect”, apoi “Meniuri”.

Meniuri WordPress

Puteți crea meniuri din această pagină și Acolo’nu are nicio limită la câți puteți genera. Majoritatea site-urilor folosesc doar unul, desigur. Ar trebui să numiți meniul ceva simplu; numele meniului isn’afișat oriunde poate vedea un vizitator.

După crearea meniului, puteți stabili unde doriți să mergeți prin opțiunile oferite pe site “Setări meniu” ecran. “Salvați meniul” cand tu’sunt multumit.

În cele din urmă, mențineți secțiunea pentru a face automat “adăugați noi pagini de nivel superior la acest meniu” bifată, astfel încât să puteți plasa manual noi pagini în meniu, la locul potrivit, pe măsură ce le generați.

Puteți adăuga noi pagini în meniu făcând clic pe casetele de selectare din partea stângă de sub “adăugați elemente din meniu”, apoi făcând clic “adăugați la meniu”. Acest lucru vă permite, de asemenea, să glisați și să fixați paginile de meniu în locul lor adecvat.

Și mai bine, fiecare pagină de meniu poate fi deschisă și setările sale pot fi personalizate în continuare, inclusiv dezactivarea legăturii, lățimea coloanei și eticheta de navigare.

Conexiune Google

Ultima piesă din puzzle-ul dvs. de personalizare: conectarea cu Google!

După crearea unui Google Analytics cont și conectarea la site-ul dvs. web, vă puteți monitoriza site-ul’s trafic și alte date de la tabloul de control Google Analytics. Puteți, de asemenea, să configurați Search Console, pe care o faceți accesând secțiunea Consola de căutare site web și clic “Începe acum”.

Procesul de configurare este destul de simplu și vă solicită să vă verificați dreptul de proprietate asupra contului. Odată verificat, Search Console va face acest lucru de asemenea colectați date pe site-ul dvs. web, permițându-vă să vă supraîncărcați eforturile SEO!

Accesați Google Analytics și stabiliți și o conexiune la Search Console; faceți acest lucru via “admin”, apoi “Proprietate”, apoi “Setări proprietate”.

Fila de administrare Google Analytics

După toate acestea, accesați setările SEO Yoast și faceți clic pe butonul “Caracteristici” fila din partea de sus a ecranului. Yoast deja creează “Sitemaps”, care sunt date pe care Google Search Console le poate utiliza pentru a vă îmbunătăți clasamentul SEO și a genera date noi pentru instrumentele dvs. Făcând clic pe butonul “?” de mai sus Sitemaps vă va oferi un link pe care îl puteți transfera apoi pe tabloul de bord Search Console.

Concluzie

În general, personalizarea site-ului dvs. WordPress este un efort masiv și va fi probabil să vă luați câteva săptămâni sau luni pentru a înțelege pe deplin toate funcționalitățile și setările disponibile pentru a face legături. Totuși, urmați pașii de mai sus și veți fi bine în calea dvs. de a crea un site funcțional, eficient și prietenos cu SEO pe care îl puteți utiliza după bunul plac!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map