Cum să faci bani online – idei, sfaturi și întrebări frecvente pentru antreprenorii online

a face bani onlineÎn era modernă, nu mai trebuie să lovești trotuarul pentru a găsi și ține un loc de muncă în persoană pentru a-l face. De fapt, tot mai mulți oameni își dau seama de asta’e posibil să câștigi mulți bani online: suficient pentru a supraviețui și chiar prospera.


Acestea fiind spuse, complicațiile și complexitățile creării de bani online sunt încă un pic neghiob – cei care do faceți să fie adesea mămici despre modul în care reușesc să adune mulți bani prin munca online.

Având în vedere COVID-19 în economie, ne-am gândit acum că va fi un moment bun pentru a explica cum puteți câștiga bani online și vă puteți oferi câteva sfaturi în cazul în care trebuie să vă profitați la maxim de timp în interior. Lăsa’am început.

Legate de: Cel mai bun gazdă pentru întreprinderile mici

# 1 Începeți blogul


începe blogurileBloggingul este una dintre cele mai frecvente metode prin care poți câștiga bani online și dintr-un motiv întemeiat: acesta’este, de asemenea, una dintre cele mai ușoare. Tot ce ai nevoie este un gazdă web de calitate pentru a vă sprijini site-ul și sunteți bine să mergeți.

Marele lucru despre blogging este că puteți scrie despre aproape orice. Puteți avea un blog hobbyist, un blog educațional sau orice alt tip de spațiu online adaptat intereselor sau afacerii dvs..

Legate de: Cum să începeți un blog

Dar, mai important, există mai multe modalități prin care poți câștiga bani prin blogging. De exemplu, puteți să vă generați bani prin intermediul blogurilor dvs. “cost pe clic” sau “plata pe click” anunțuri.

Acestea sunt în esență bannere sau alte reclame pe care le plasați în conținutul dvs. sau în bara laterală a blogului dvs. De fiecare dată când un potențial cititor face clic pe reclamă, veți fi plătit pentru clic! Desigur, acest model de monetizare se potrivește unor stiluri de bloguri mai bune decât altele.

De asemenea, puteți vinde reclame private, în special dacă aveți un parteneriat de afaceri cu o altă prezență sau organizație online. Sau puteți utiliza marketing afiliat în cadrul blogului tău’conținut – mai multe despre asta mai târziu.

Există și mai multe modalități prin care vă puteți monetiza blogurile. De exemplu, dacă conduci o afacere online, poți folosi conținutul tău pentru a-ți comercializa propriile produse sau servicii. Sau puteți vinde calitatea de membru pentru organizația sau afacerea dvs. Blogurile vă pot ajuta să creați credibilitate, deviați oamenii către magazinul dvs. online, și să produceți mai multe conversii ale clienților decât dacă v-ați baza pe metodele de publicitate tradiționale.

În total, blogging-ul este pe primele noastre modalități de a câștiga bani online, deoarece’este cea mai versatilă și ceva pe care îl poți atașa practic oricărei alte metode de a face bani. Adăugarea de bloguri la lista dvs. de “lucruri pe care le faci pentru brandul tău online” este întotdeauna o idee inteligentă.

În timp ce’nu este probabil ca tu’Voi putea folosi blogul dvs. pentru a câștiga suficienți bani pentru a trăi mai departe de la sine, blogging-ul este atât de omniprezent, deoarece’este o parte critică a oricărui efort digital.

Gazdă Web recomandată: HostPapa

Pentru a menține blogul „viu”, aveți nevoie de o gazdă web. Pana si cele mai bune gazde web gratuite nu sunt suficient de bune pentru un site web care câștigă tone de bani.

Cu toate acestea, există câteva oferte minunate atunci când te uiți la gazdele premium.

Noi, la Aussie Hosting, recomandăm HostPapa bloggerilor care încep doar datorită reducerii de starter și ușurinței de utilizare.

Site Builder recomandat: Wix

Când vine vorba de gestionarea conținutului și de proiectarea blogului dvs., este posibil să doriți să apucați unul dintre cei mai buni producători de site-uri web acolo.

Este posibil să ocoliți acest pas, dar nu fără un design extins și cunoștințe SEO.

# 2 Porniți un podcast!


porniți un podcastPoziția poate să nu fie la fel de obișnuită ca bloggingul inca, dar’Sunt sigur că va prinde ceva timp curând. În aceste zile, tot mai mulți oameni încep propriile lor podcast-uri din multe din aceleași motive ca și-ar face un blog: să vorbească despre interesele lor, să își promoveze afacerile online și să adune adepți pentru brandul lor digital general..

Podcast-urile sunt o modalitate excelentă de a vă conecta cu baza de utilizatori și de a aduna potențialii noi vizitatori pentru site-ul principal sau afacerea dvs. de comerț electronic. Așadar, puteți monetiza un podcast în multe din aceleași moduri în care puteți monetiza un blog.

Marketingul afiliat este un exemplu sau puteți folosiți podcast-ul pentru a vorbi despre conținutul plătit și obțineți noi abonați sau membri pentru marca dvs..

Dar podcasting-ul vine cu metodele proprii de monetizare de care puteți profita. De exemplu, podcasting vă permite să primiți direct plata prin sponsori și campanii publicitare. daca tu’Am ascultat vreodată un podcast care a avut un succes rezonabil, șansele sunt că le-ați auzit și când au conectat o altă afacere sau produs cândva pe parcursul episodului.

Aceasta este publicitate sau sponsorizare în schimbul plății de la o altă firmă sau brand online. Aceasta’este ceva ce trebuie să vă rafinați livrarea în timp, așa că nu’nu simt “cumpărat și plătit pentru” de ascultători sau abonați fideli. Dar este o modalitate bună de a aduce un venit suplimentar și de a forma parteneriate de afaceri de succes cu alte organizații.

Puteți utiliza, de asemenea, podcast-ul pentru oferă un serviciu sau un curs educațional. Aceste podcast-uri vor fi plătite mai degrabă decât gratuit, așa că probabil veți avea nevoie de o grămadă de membri sau abonați pentru a face unele zgârieturi serioase folosind această metodă. Dar este încă o modalitate bună de a câștiga bani dacă sunteți interesat în primul rând de educarea oamenilor sau de vânzarea expertizei într-un format mai direct.

In cele din urma, podcastingul poate aduce venituri și prin episoade de coaching și consultanță. Din nou, acest lucru vă va face să faceți episoade de podcast pe care oamenii le plătesc în schimbul sfaturilor directe sau al experienței de consultanță. Așadar, trebuie să aveți o abilitate sau o expertiză pentru care oamenii sunt dispuși să încerce bani. Dar, în general, podcastingul poate fi o modalitate excelentă de a câștiga bani online dacă vă bucurați de formatul media și doriți să formați o conexiune mai directă cu baza de utilizator

# 3 Utilizați platforme de freelancing


platforme independenteÎn aceste zile, forța de muncă este în continuare cale să fie format din aproximativ 50% lucrători independenți în loc de lucrători angajați în mod tradițional în viitorul apropiat. Aceasta este o schimbare uluitoare de la tendințele anterioare ale ocupării forței de muncă’e ceva de care poți profita… cu condiția să aveți o abilitate pe care alții pot fi dispuși să o plătească.

Platforme precum Upwork, Fiverr, Toptal, PeoplePerHour și multe altele sunt piețe online în care freelancerii și angajații deopotrivă se pot convoca și căuta unul pe altul..

Freelancerii pot creează portofolii care demonstrează expertiza lor sau au finalizat proiecte în orice domeniu pentru care au competență, iar angajatorii pot căuta freelanceri calificați care să își completeze slujba.

Aceasta este o opțiune atractivă pentru mulți, comparativ cu ocuparea forței de muncă tradiționale, având în vedere dificultatea de a intra în anumite sectoare sau domenii de muncă. Aceasta’este, de asemenea, o modalitate prin care lucrătorii își asumă responsabilitatea programelor zilnice și își conduc propriul business fără să se simtă ca și cum ar fi’nu li se plătește ceea ce ei’merită.

Puteți găsi activități independente pentru:

 • Scris
 • dezvoltare web
 • Codificare
 • învățământ
 • Pictura sau desen
 • Mult mai mult

Trucul, desigur, este că lucrul online ca freelancer aduce, de asemenea, toată responsabilitatea succesului sau eșecului pe umerii tăi. viața independentă nu este’T pentru toată lumea, dar este o modalitate viabilă de a câștiga bani online pe termen lung și chiar ca o carieră, dacă reușești să construiești o platformă și un portofoliu care să te poată munci în mod constant. Aceasta’este o opțiune atractivă pentru mulți datorită flexibilității, libertății și responsabilității sale.

Platformele menționate mai sus au toate pozitive și negative, dar fiți conștienți că multe dintre ele iau taxe mici sau reduceri din profiturile dvs. ca cost al utilizării platformei lor pentru a vă conecta cu angajatorii. Pe măsură ce câștigi experiență și credibilitate, aceasta’e posibil ca tu’Voi putea evita să folosiți aceste platforme în totalitate și să vă bazați pe conexiunile proprii din industria dvs. Totuși, este nevoie de timp.

# 4 Predați engleza online


predă engleza onlineAcolo’este o întreagă industrie online pentru cei cu abilități și dorință de a învăța engleza altora. Întrucât engleza (alături de chineza în vigoare) este cea mai importantă limbă comercială din lume’este un număr foarte mare de oameni internaționali care doresc să învețe să citească, să scrie și să vorbească engleza mai capabil.

Începerea carierei de predare engleză online este mult mai ușor decât ai putea crede. Evident, trebuie să cunoașteți limba și să puteți dovedi acest lucru atunci când candidați la un loc de muncă online.

Tu’De asemenea, probabil că va trebui să vă certificați, cel puțin dacă doriți să aterizați un concert la o companie de predare engleză de renume în loc de un site mai umbr. Există câteva diferite Programe de certificare în limba engleză poți lua, cea mai populară ființă TEFL, TESL și TESOL, care se referă la predarea limbii engleze ca limbă străină, a doua limbă și, respectiv, vorbitorilor altor limbi.

După ce sunteți certificat și aveți un computer minunat, cu o conexiune la internet stabilă și o cameră web, puteți aplica pentru joburi de predare. Există o mulțime de site-uri de calitate care îi vor angaja pe cei cu fluență engleză și licență’s grade, cum ar fi Predați departe sau VIPKID.

Cât poți face? Depinde de experiența dvs. și de cât de mult sunteți dispus să învățați. Unele platforme online ca DaDa (care angajează profesori de engleză pentru a instrui studenții chinezi) plătesc până la 25 USD pe oră, în funcție de nivelul de experiență. Alții pot plăti mai puțin, dar oferă o muncă mai consecventă.

Marele lucru despre predarea limbii engleze online este că sunteți în mare parte responsabil cu programul propriu și aveți libertatea de a călători în timp ce lucrați. Aceasta’cu siguranță este mult mai puțin stresant decât predarea într-un mediu real de clasă! În funcție de aranjamentele tale de viață, acesta’Este cu totul posibil să câștigi suficienți bani pentru a trăi învățând engleza online, cel puțin odată ce ai suficientă experiență și credibilitate cu un site.

# 5 Faceți sondaje plătite


fă sondaje plătitePe partea de flip, există mai multe metode de luare a banilor care se bazează online care pot’nu poate fi folosit ca sursă unică de venit. Dar efectuarea de sondaje plătite este o modalitate excelentă de a face bani în numerar, mai ales dacă activitățile pe care le desfășurați’Voi fi plătit pentru cei care sunteți’Aș fi făcut oricum în timpul oprit.

Pe scurt, companiile le place Swagbucks, Toluna și OnePoll sunt toate organizațiile care angajează oameni pentru a efectua sondaje și pentru a efectua alte sarcini, cum ar fi să vizioneze videoclipuri sau să răsfoiască folosind anumite aplicații, în scopul colectării datelor și analizei de piață.

Aceste companii iau apoi răspunsurile la sondaj sau obiceiurile de vizualizare ale utilizatorilor lor și obțin bani de la agențiile de publicitate și companiile de marketing.

Cât poți face? Nu prea mult. Toate aceste site-uri care efectuează sondaje vă acordă puncte de proprietate sau „stele” sau ceva similar, care pot fi apoi transferate pentru carduri cadou Amazon sau chiar numerar direct printr-o platformă de distribuție precum PayPal. Majoritatea sistemelor punct-dolar au raporturi foarte mari; de exemplu, 1000 de platforme’punctele s-ar putea adăuga până la aproximativ 10 USD. Ținând cont că sondajele pot dura uneori o jumătate de oră pentru a fi finalizate, aceasta înseamnă că puteți netifica doar 10 USD sau mai puțin pe oră atunci când completați sondajele folosind aceste platforme.

Acestea fiind spuse, completarea sondajelor menționate este o modalitate viabilă de a face venituri suplimentare dacă’sunt plictisit și ar răspunde deja la sondaje și ar învârti roțile online. Aceasta’e mai bine să facem un pic de bani, decât să facem nimic deloc, cel puțin în ochii noștri. Mai mult, multe dintre aceste site-uri web oferă bonusuri suplimentare și alte premii de care puteți beneficia dacă le utilizați în mod constant.

Cheia pentru a câștiga o sumă bună de bani folosind site-urile web ale sondajului este să mergi la cele mai scurte și eficiente sondaje pe care le poți găsi și să completezi cât mai multe într-un interval de timp stabilit – să zicem, o jumătate de oră. Faceți acest lucru de câteva ori pe săptămână și veți avea destui bani pentru a mânca un timp suplimentar pe săptămână, totul fără a depune prea mult efort.

# 6 eCommerce – Vând lucruri online


Proiectare comerț electronicAșa cum am menționat înainte cu blogging și podcasting, puteți utiliza, de asemenea, e-commerce ca metoda principală de a face bani online.

Cert este că piețele online sunt în plină expansiune din punct de vedere al oportunității și potențialului, în special în comparație cu piețele de cărămidă și mortar (și mai ales în lumina COVID-19).

Puteți rula un magazin de comerț electronic care vinde aproape orice, de la tricouri personalizate la vechea dvs. colecție de modele până la desene personalizate, dacă aveți o anumită abilitate artistică.

Poti de asemenea face A Platforma de comerț electronic de top-of-the-line destul de ușor prin WordPress sau altele construitori de site-uri gratuite, dintre care multe vin Funcționalitatea comerțului electronic integrat în design-urile lor. De asemenea, pot utiliza pluginuri care vă ajută să analizați traficul utilizatorilor și obiceiurile vizitatorilor, astfel încât să vă puteți optimiza mai bine site-ul pentru conversii (adică vizitatorii care cheltuiesc bani).

Desigur, trucul pentru orice afacere în care vindeți ceva este că trebuie să aveți ceva care merită să cumpărați. Asta înseamnă să vă faceți singur conținutul sau produsele sau să faceți un aranjament de afaceri cu un producător, cu dvs. acționați ca un fel de intermediar sau comerciant.

În plus, Magazinul dvs. de comerț electronic va avea întotdeauna nevoie de expunere și marketing, chiar dacă faceți singur lucrurile. Aceasta înseamnă să plătiți pentru reclame care sunt răspândite pe Internet sau prin utilizarea platformelor menționate mai sus, cum ar fi blogurile și podcast-urile pentru a face publicitate propriului dvs. site web. daca tu’faceți un fel de magazin online în orice capacitate, ar trebui să vă consolidați brandul online și să vă răspândiți prezența cât mai departe și cât mai mult posibil, oricum.

Aceasta’este, de asemenea, o idee bună să vă concentrați pe o singură nișă de produse, ca desene ale unor persoane într-un anumit stil sau ceva similar. Internetul este un mare iaz, iar tu’e mai probabil să vă pierdeți dacă vindeți ceva generic sau ceva pe care toți ceilalți îl pot face ușor.

Acolo’este o altă alternativă pentru a câștiga bani prin comerțul electronic: folosirea unei platforme existente precum Etsy, în special dacă vindeți produse artistice sau de casă. Există o mulțime de producători de bijuterii, lucratori de lemn, crafters de mobilă și artiști care folosesc platforme precum Etsy exclusiv ca unică sursă de venit.

Aceasta poate fi o opțiune foarte viabilă dacă ați dorit întotdeauna să vă deschideți propriul magazin, dar nu’nu aveți dorința sau venitul să vă asigurați o locație fizică sau dacă credeți că aveți o șansă mai bună de a vă vinde produsele pe piața digitală a Internetului.

Platforma eCom recomandată și gazduire: Shopify

Nu numai cea mai bună platformă eCom, ci și absolutul cea mai bună gazdă eCom acolo – vă recomandăm Shopify.

Este rapid, fiabil și perfect conceput pentru oricine caută să deschidă un magazin online, indiferent de felul de mărfuri pe care le vând.

# 7 Aflați un comerț – Web Design


învață design webDesignul web este unul dintre cele mai solicitate meserii pe care le puteți învăța, dar acesta’este, de asemenea, unul dintre cele mai dificile din a câștiga bani, deoarece domeniul este oarecum inundat de noi profesioniști.

Acea’este motivul pentru care mulți designeri web încearcă să apară pe platforme freelance precum Upwork și care să atragă pe cont propriu.

Învățarea proiectării web dacă nu faceți acest lucru’Știu deja cum să o fac este încă o idee bună’este o modalitate foarte bună de a câștiga bani online.

În timp ce există o mulțime de noi designeri web acolo, toate publicitatea abilităților lor, ea’Este la fel de adevărat că există o mulțime de clienți noi care se ridică în fiecare zi, care au nevoie de designeri web talentați.

Învățând acest comerț, puteți face cel puțin niște bani în plus față de sursa principală de venit sau, eventual, chiar tranziția către a deveni un web designer full-time..

A câștiga bani cu succes în acest fel necesită multe din aceleași abilități și multă aceeași determinare ca fiind orice fel de freelancer. Tu’Va trebui să vă adresați proactiv clienților și, în cele din urmă, să cultivați o rețea de clienți de încredere, astfel încât să aveți o muncă constantă în fiecare moment.

Puteți utiliza, de asemenea, multe dintre aceleași metode de mai sus pentru a răspândi cuvintele abilităților dvs. sau pentru a crea un portofoliu. Crearea unui blog care demonstrează toate abilitățile de proiectare web este o idee bună, deoarece oferă clienților potențiali o fereastră către ceea ce se pot aștepta pentru propriul proiect.

Mai mult, puteți câștiga bani ca designer web vânzarea graficelor de stoc. Dacă nu’nu aveți nicio slujbă de care să aveți grijă pentru un client în acest moment, puteți întocmi întotdeauna grafică de stoc și să le vindeți proprietarilor de afaceri mici sau site-uri web de stocuri precum Unsplash. Mare lucru despre graficul de stoc sau alte șabloane este că acestea sunt întotdeauna necesare pentru site-uri web noi și le puteți revinde din nou. Ei nu’nu este neapărat un profit mare pentru fiecare vânzare, desigur, dar’este încă o sursă bună de venit.

# 8 Aflați un comerț – Dezvoltare web


învață dezvoltarea webÎn mod similar, puteți învăța să fiți dezvoltator web, care este un alt dintre cele mai solicitate meserii pe care le puteți găsi în aceste zile. Tu’Va trebui să vă alăturați platformelor de freelancing pentru a începe în majoritatea cazurilor, cu excepția cazului în care aveți cumva o colecție sănătoasă de clienți gata de a merge sub centură atunci când renunțați la munca dvs. de zi.

Acest lucru este valabil mai ales dacă’reînvățați dezvoltarea web de la zero sau trebuie să urmați cursuri online sau cursuri de colegiu pentru a obține abilitățile necesare în capul dvs.. Indiferent, puteți câștiga destul de mulți bani online prin dezvoltarea web.

Aceasta’e la cerere oriunde te uiți, deoarece site-urile noi apar mereu. Și mai bine, cererea pentru dezvoltatori web extrem de calificați și competenți este mult mai mare decât ai putea crede.

Vă amintiți de glutul pe care l-am menționat? Acea’este format în cea mai mare parte din designeri și dezvoltatori web low cost. Acest lucru duce adesea la activități secundare, astfel că mulți proprietari de întreprinderi mici și chiar agenții mai mari sunt dispuși să plătească prețuri mai mari pentru rezultate deosebite.

În acest scop, noi’Aș recomanda să vă specializați în ceva ca dezvoltator web, indiferent dacă’s o anumită platformă, câteva limbaje de codare diferite sau un anumit tip de site web. De asemenea, ar trebui să faceți cu siguranță un blog care să vă demonstreze abilitățile într-un portofoliu, mai ales că, desigur, abilitățile dvs. pot fi arătate prin Cum blogul în cauză este creat.

Trăirea vieții independente ca dezvoltator web sau designer creează cu siguranță provocările sale, chiar dacă există o mulțime de avantaje (cum ar fi capacitatea de a te trezi ori de câte ori vrei). Tu’Va trebui să mențin o disciplină constantă și să poți rămâne la sarcină chiar și atunci când munca devine dificilă.

În plus, dumneavoastră’Probabil că va trebui să pun mai multe ore în plus “în afara ceasului” pentru a construi o clientelă de succes și a achiziționa suficient “stradă cRED” că sfârșești să obții afaceri repetate, în loc să folosești platformele de freelancing menționate anterior.

În total, a câștiga bani online pentru a fi dezvoltator web sau designer este în întregime posibil, și probabil destul de profitabil, dacă te pui în muncă și ai abilitățile pentru a face succesul. Învățarea acestor meserii acum este o idee grozavă, deoarece aceste abilități vor deveni mai valoroase pe măsură ce timpul trece.

# 9 Marketing de afiliere


programul de afiliere amazonAm vorbit mai devreme despre cum puteți utiliza marketingul afiliat prin intermediul blogului sau podcastului pentru a câștiga bani. Lăsa’acum mă afund mai adânc în această metodă de a face bani.

Pe scurt, marketingul afiliat înseamnă că faceți publicitate sau discutați altfel despre un produs de la un vânzător pe platforma web sau blogul dvs. și oferiți un link către produsul menționat.

Dacă un vizitator face clic pe un link către acel produs / face o vânzare, obții o reducere foarte mică a profiturilor. Anunțurile cu plată pe clic sunt variații ale marketingului afiliat, deoarece câștigați bani în funcție de câți vizitatori redirecționați către site-ul web al agentului de publicitate.

Programele de afiliere sunt acorduri între piețele mai mari, cum ar fi Amazon, unde vă plătesc pentru a trimite oameni la produsele lor. Alăturarea acestor programe este destul de ușor și nu’nu depuneți mult efort, dar să faceți un numerar constant prin programe de afiliere este un pic mai dificil.

Pentru început, clienții sunt foarte conștient de cât de inundat este web-ul în aceste zile cu efort redus “comentarii” a produselor care sunt concepute doar pentru a genera clicuri. Aceasta’este un pariu mult mai bun pentru a avea răbdare și a face publicitate sau a revizui doar produsele sau serviciile de pe site-ul dvs. care merită timpul… și sunteți cei care credeți că sunt utili.

În plus, dumneavoastră’Va trebui să fac niște cercetări de marketing și fasigurați-vă ce produse sau industrii sunt în prezent la cerere. Nu are sens să întocmiți un blog cu echipamente de vară în curte’cad toamna si in curand va fi iarna.

Tu’De asemenea, va trebui să vin în mod constant cu noi linkuri de afiliere pentru a face legătura cu agentul de publicitate sau site-ul dvs. de marketing. Produsele noi apar mereu și asigurarea faptului că blogul dvs. are suficient conținut nou pentru a face ca oamenii să facă clic și să verifice produsele recomandate înseamnă pentru dvs.’Va trebui să cheltuiți bani pentru a câștiga bani angajând redactori sau manageri media sau altfel veți veni cu conținutul dvs..

În total, ea’e puțin probabil că tu’Voi putea face marketingul afiliat singura dvs. sursă de venit, cu excepția cazului în care aveți la dispoziție o multitudine de bloguri dedicate tuturor acestui tip de venit. Cu toate acestea, puteți utiliza marketingul afiliat împreună cu blogul, magazinul de e-commerce sau podcastul pentru a atrage ascultători, cititori și clienți pe aceleași canale principale de conținut. Acest model de „venit multi-stream” are mare succes pentru cei care doresc să câștige bani online.

# 10 Deveniți Social Media Manager


deveniți un manager de socializareÎn sfârșit, puteți câștiga bani online dacă vă folosiți cunoștințele de social media și vinde acea abilitate pentru cei care nu sunt’sunt atât de abili în a-și gestiona prezențele sau platformele online.

În aceste zile, social media este unul dintre cei mai buni factori pentru conversia clienților și menținerea reputației online de succes. Drept urmare, gestionarea social media este o abilitate la cerere. Aceasta nu face asta’Nu înseamnă doar că trebuie să știi cum să îți lucrezi propria pagină de Facebook.

Trebuie să aveți cunoștințe semnificative de marketing și relații publice – un grad în aceste domenii ajută cu siguranță atunci când căutați una dintre aceste poziții.

Tu’De asemenea, va trebui să știu să jonglezi mai multe conturi de social media simultan și să vin cu campanii de marketing sau relații publice.

Dar’este foarte mult un traseu către bani buni dacă știi ce ești’faceți și dacă vă place să vă ocupați deja de problemele de socializare. Social media este, într-adevăr, un subiect fascinant atunci când este privit prin lentila psihologiei umane.

Cei mai mulți manageri sociali de succes alege câteva platforme în care să te specializezi și face publicitate abilităților lor printr-un portofoliu ca în cazul celor mai multe alte tipuri de freelanceri. Însă gestionarea independentă a social media nu este’singura ta cale către succes. Puteți găsi acest lucru ca și “slujbă tradițională” dacă aveți calificările și gradul universitar necesar (care este de obicei în comunicare, marketing sau ceva similar).

Acesta este un mod eficient de a câștiga bani online, deoarece munca dvs. are loc aproape în întregime pe Internet. Tu’Probabil că vei avea un program de lucru foarte flexibil, fie că mergi independent sau tradițional, iar tu’Voi efectua cea mai mare parte a activității dvs. din confortul scaunului computerului. În total, este o metodă de a face bani, care este probabil să devină și mai comună și la cerere, întrucât companiile continuă să tranziteze online și să primească mai mulți clienți de pe canalele digitale..

5 sfaturi pentru a face bani online


Toate strategiile de mai sus sunt idei grozave, indiferent de nivelul de experiență, deși, desigur, oamenii cu o anumită experiență vor avea un pic de picioare. Indiferent, iată câteva sfaturi pe care le puteți folosi în timp ce încercați să câștigați bani online.

 • Lucrați prin mai multe fluxuri de venituri. Am atins acest lucru un pic înainte când am vorbit despre câștigul de bani prin sondaje, dar este foarte adevărat că nu este probabil să câștigați suficienți bani pentru a supraviețui printr-o singură metodă de mai sus. Acest lucru rămâne valabil chiar și după ce ați fost la el pentru puțin timp. Trucul de a face consistent banii online sunt urmărind mai multe fluxuri de venituri în același timp, obținând un pic de la fiecare. S-ar putea ca toate să se ridice la mai mult decât ceea ce vă așteptați.
 • Ar trebui să vă urmăriți întotdeauna următoarea oportunitate. Nu negați că munca online este o economie „gigantă” – adică există întotdeauna un alt loc de muncă pe care ar trebui să-l cauți și o altă oportunitate de a câștiga ceva zgârieturi pe care ar trebui să le închizi. Este foarte rar că vei putea câștiga atât de mulți bani dintr-un singur loc de muncă sau cu un singur blog sau podcast pe care te poți odihni pe lauri. Dacă nu vă deranjează să lucrați și să lucrați cinci zile pe săptămână (sau mai multe), lucrul online poate fi într-adevăr profitabil.
 • Mențineți toate profilurile și conturile dvs. interconectate. Aceasta nu înseamnă că utilizați aceeași parolă pentru toate conturile sau site-urile dvs. web (de fapt, ar trebui să faceți întotdeauna contrariul!). Dar înseamnă că ar trebui să profitați de orice ocazie pentru a vă conecta diferitele eforturi online unul cu celălalt. De exemplu, profilurile dvs. de social media ar trebui să aibă legături între ele pe pagina lor principală. Dar ar trebui să includeți și link-uri către blogul dvs., podcast-ul, magazinul de comerț electronic sau orice altă pagină online pe care vă puneți numele. Dacă oamenilor le place ceea ce faceți într-un singur loc, șansele sunt bune să vă verifice celelalte site-uri și poate chiar să vă ofere afaceri.
 • Rămâneți profesionist. Contrar credinței populare, internetul nu poate fi șters. Tratați tot ceea ce tastați așa cum este scris cu cerneală, întrucât reputația vă poate urmări mult timp. Vă recomandăm cu tărie să mențineți o conduită profesională cu orice preț, indiferent de efortul de a face bani pe care decideți să-l urmați. Este mai ușor să obții afaceri repetate, să obții locuri de muncă din referințe și să începi un nou podcast sau o aventură de divertisment dacă reputația ta este profesională, prietenoasă și respectabilă. 
 • Învățați întotdeauna noi abilități. Internetul este un loc de muncă mult mai maleabil și mai divers decât lumea reală datorită multitudinii de conținut și a nivelului inovativ care conduce la evoluția sa. Ar trebui să învățați întotdeauna noi abilități și să le folosiți pentru a face bani și pentru a vă spori succesul online. Nu învățați doar să codați; învățați întotdeauna cum să codați în limbi noi și să fiți la curent cu noile evoluții de codare. 

Întrebări frecvente


Plătiți impozite atunci când lucrați online sau prin freelancing?

plata impozitelor ca freelancerDa! Mulți lucrători online sau freelanceri se declanșează atunci când încep să câștige bani în primul rând prin internet, deoarece impozitele lor nu sunt’nu au fost deduse automat din plățile lor, cum ar fi în mod normal.

Dar doar pentru că angajatorul tău nu face asta’nu vă scoateți impozitele în mod automat’Adică nu ești’nu datorez guvernul la sfârșitul anului.

În schimb, banii câștigați online, fie printr-o societate independentă, fie prin muncă independentă, trebuie raportați la IRS și trebuie dedusă o sumă corespunzătoare de impozit..

Cel mai simplu mod de a face acest lucru este pur și simplu așteptați până la sfârșitul anului și depuneți-vă impozitele. Tu’Voi raporta veniturile dvs. totale, iar IRS vă va cita ceea ce le datorați să vină în februarie. Totuși, aceasta este probabil o sumă destul de semnificativă.

Tu’Va trebui să economisești banii tot anul și să trăiești mult sub mijloacele tale, cel puțin pentru primul an când faci don’nu știu exact cât de mult’voi fi impozitat. Acest lucru poate fi dificil pentru mulți, mai ales că majoritatea oamenilor obișnuiesc să aibă acces la toți banii din contul lor bancar, deoarece impozitele sunt scoase automat în majoritatea locurilor de muncă.

Sau puteți plăti impozite trimestriale, ceea ce vă va ajuta să calculați tot ce ați câștigat într-un trimestru dat (să zicem, ianuarie-martie) și să plătiți IRS la fiecare câteva luni. Încerci să plătești aceeași sumă în total, dar fiecare plată este o mușcă mai mică din contul tău bancar și ea’e puțin mai ușor de manevrat.

Noi’V-aș recomanda să faceți acest lucru dacă îl puteți gestiona. De fapt, chiar dacă plătiți IRS gresit suma, tu’Încă probabil că vei plăti mai puțin în general pentru că ai câștigat’nu mă lovesc de a “plata tarzie” taxa la sfârșitul anului impozabil.

Puteți găsi o foaie de lucru pentru a afla cum să vă calculați impozitele trimestriale și cum să efectuați plățile direct la IRS prin depozit direct prin site-ul lor web.

Care sunt cele mai de succes afaceri online?

Există câteva modele cheie de afaceri online pe care le puteți încerca să imitați dacă doriți să vă maximizați succesul monetar.

Primul dintre acestea este fără îndoială modelul de afaceri al blogului de bază, sau chiar modelul rețelei de bloguri. Pe scurt, derularea unei afaceri online în care țineți mai multe bloguri care curg cu conținut vă poate aduce un venit lunar semnificativ doar în profitul afiliat.

Acest lucru înseamnă că trebuie să scrieți tone de conținut sau să angajați copywriters pentru a face scrisul pentru dvs., dar poate duce la un succes serios dacă găsiți nișa de marketing potrivită și ajungeți să generați o mulțime de clicuri.

Lucrul despre rețelele de bloguri este că le puteți conecta cu ușurință unele cu altele, conducând traficul într-un ciclu de susținere pe site-urile dvs..

Puteți câștiga bani și prin bloguri cu campanii de marketing sau promoționale, sau faceți echipă cu alți bloggeri și organizații corporative. Rularea blogurilor ca afacere devine din ce în ce mai mult o idee de carieră. Aproape oricine poate sări și să găsească succes, motiv pentru care’este una dintre cele mai populare opțiuni de acolo.

Dar puteți derula, de asemenea, o afacere online prin vânzarea de produse digitale. Noi’vorbesc cărți electronice, cântece, pluginuri WordPress, teme, artă și multe altele. Oamenii depun foarte mult efort pentru a face cele mai bune spații online pe care le pot face și, dacă puteți oferi conținut pentru acele spații, puteți face un profit ordonat.

Acordat, acesta nu este exact un venit pasiv, deoarece trebuie să depuneți munca pentru a crea toate produsele descrise mai sus. Dar este o mare carieră potențială și afaceri online dacă doriți să creați în primul rând.

În cele din urmă, derularea propriei afaceri independente, fie cu scrierea, fie cu o altă abilitate precum codarea sau designul web, este o idee minunată. Aceasta este cea mai bună afacere online pe care o puteți alege dacă aveți un spirit independent și doriți să vă asumați responsabilitatea pentru tot succesul dvs..

Am atins ideea mai în profunzime un pic mai devreme, dar poate produce beneficii mari dacă puneți timp și aveți abilitățile pentru a vă face un backup.

Cum găsesc modele de afaceri online dovedite?

Pe scurt, descoperiți modele bune de Googling oricare ar fi tu’te gândești să începi și să te uiți la rezultatele de top.

Algoritmii de căutare Google filtrează automat cele mai de succes site-uri web de sus. Desigur, site-urile web pe care faceți clic pe primul lucru vor funcționa prin modele bune de afaceri online. Faceți un pic de somn economic și aruncați o privire la ceea ce fac site-urile de top și luați în considerare cum ar putea să o facă.

De asemenea, puteți continua să citiți ghiduri ca acesta, care defalează diverse modele de afaceri online și idei de creare de bani. Dar, de cele mai multe ori, să-ți dai seama care modele de afaceri online sunt cele pe care ar trebui să le imite este la fel de simplu ca să te gândești la ce funcționează pentru tine și ce site-uri web tu îmi place să petrec timp cu.

De exemplu, ați văzut vreodată un portofoliu pentru un dezvoltator web independent care v-a plăcut? Consultați modelul de preț al acestora sau chiar trimiteți-i un e-mail de anchetă întrebând despre o propunere de afaceri. Puteți lua cu ce răspund și să vă gândiți la modul în care acel model de afaceri s-ar putea traduce spre succes pentru ei.

Ce afaceri online ar trebui să începi fără bani pentru a investi?

Acolo’este o varietate de afaceri online pe care le poți începe fără să primești bani pentru a investi în orice:

 • Scriere independentă este un exemplu ușor; tot ce ai nevoie este o educație engleză și abilități de scriere de bază. Vă puteți alătura unei platforme precum Upwork și puteți aplica pentru scrierea de locuri de muncă acolo. Sau puteți utiliza site-uri precum Textbroker, care sunt cu adevărat liber prin faptul că ei don’nu-ți trebuie “ofertă” pentru locuri de muncă.
 • De asemenea, puteți deveni un web designer și începeți propria afacere printr-un format similar, utilizând platforme freelance pentru a obține locuri de muncă. Tehnic, trebuie să cheltuiți ceva bani la început pentru a obține o educație în dezvoltare web sau design.
 • Deveniți un artist prin Etsy sau o altă platformă. Dacă aveți capacitate artistică, a câștigat’nu te costă niciun ban să începi să folosești această abilitate și să începi să-ți vinzi produsele pe internet.
 • Crearea unei afaceri pe blog a începe can teoretic fi făcut fără a cheltui bani, deși tu’Va trebui să căutați în sus și în jos pentru o platformă excelentă de găzduire web, care are un pachet gratuit, fără să existe puncte slabe sau șiruri atașate. Șansele sunt tu’În cele din urmă, va trebui să scoateți ceva bani pentru a vă îmbunătăți capacitățile de stocare sau de construire a site-urilor web, dar voi poate sa începe fără un dolar pe numele tău.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map