Ce este gazduirea cu probă de gloanțe?

În timp ce termenul “anti-glont” ar putea părea că este un lucru bun, de fapt nu. Oamenii de securitate din industria web folosesc numele pentru a se referi la serviciile de găzduire care sunt laxe atunci când vine vorba de ceea ce le permite clienților lor să încarce și să distribuie pe site-urile lor web.


Furnizorii de găzduire web mai credibili au de regulă linii directoare stricte și o listă lungă de reguli care guvernează ceea ce clienții lor pot și nu pot pune pe site-urile lor.

În plus, majoritatea companiilor de găzduire web nu ar găzdui cu bună știință hackerii și organizațiile rău intenționate care intenționează să încalce legile sau să fure date și bani. Gazdele antigol, cu toate acestea, se mândresc că oferă un loc de siguranță acestor tipuri de criminali.

Ce se întâmplă cu serverele gazdă care nu au probe de gloanțe?

De cele mai multe ori, aceste gazde web care nu conțin gloanțe sunt găsită în țările cu mai multă îndemnare cu aplicarea legii de infracțiuni informatice. Aceasta oferă un teren fertil atât pentru organizațiile umbrite, cât și pentru hackeri, atunci când știu că “don’nu întreb, don’nu spun” abordarea gazdei le permite să opereze cu impunitate și fără urmărire penală pentru furt de date, luare de mită, trafic ilegal și extorsiune.

Sursa: raportul McAfee / CSIS 2018

Principalul obiectiv al unei gazde care nu are probe de glonț este să rămână online și păstrează-și clientul’datele securizate și datele de acreditare sunt sigure chiar dacă sunt abordate de agențiile de aplicare a legii. Acesta este într-adevăr acolo unde termenul “anti-glont” vine de când se prezintă ca indestructibili.

Tu’Probabil că am auzit de atacuri bot, ransomware, malware și atacuri de phishing. Ce poate nu știți dacă există o rețea subterană care acceptă, facilitează și găzduiește acești hackeri. Configurarea acestor gazde rezistente la gloanțe este configurată în mod similar companiilor de găzduire legitime, dar sunt foarte îndelungate cu ceea ce permit să fie găzduite pe serverele lor.

Gazdele antiglonț profită de legile laxe din diferite țări pentru a obține sistemul și pentru a profita de activitățile subiacente, ilicite ale hackerilor pe care îi găzduiesc.

Aceste organizații nefaste, cu regulile lor laxe și presupuse protecție împotriva forțelor de ordine, sunt un teren de reproducere pentru tot ceea ce este urât pe internet. Gazduiesc hackeri, criminali și conținut ilicit. Aici’este doar un gust din ceea ce s-ar putea găsi pe o gazdă antiglonț’serverele s.

malware

Hackerii au nevoie de o casă pentru instrumentele lor cele mai profitabile, iar principalul dintre ele este malware-ul care îi ajută să atace calculatoarele și site-urile web. Hackerii folosesc malware pentru date corupte, preluarea mașinilor utilizatorilor, generarea răscumpărării și site-uri de hack-uri prin vulnerabilități software. Phishingul este un exemplu excelent a unei tehnici de hacking care ajută malware să intre într-un computer.

Site-uri ale Pieței Negre

Orice site web care promovează comportamentul ilegal sau traficul ilicit de date, contrabandă sau bunuri furate este probabil găzduit de un server antiderapant. Aceste site-uri găzduiesc jocuri de noroc ilegale, pornografie pentru copii, rețele de trafic de persoane, teroriști, resurse de hacking, date furate ale cărților de credit, droguri, pașapoarte false și multe alte materiale și activități ale pieței negre. Dacă puteți numi o activitate ilegală sau ilicită, aceasta are loc probabil pe unul dintre aceste site-uri.

Rețele bot

Robotii sunt un alt instrument de hackeri folosiți pentru a ataca serverele web în sisteme de refuz de serviciu (DDoS) în care sute, mii sau chiar milioane de computere la distanță care au fost compromise și, în esență, s-au transformat în mod inconștient într-un “bot” prin malware sunt folosite pentru a prăbuși site-uri. Acesta este un alt instrument preferat de hackeri care prăbușesc adesea site-urile web și costă comercianții cu amănuntul, întreprinderile și organizațiile care pierd milioane de venituri sau trafic.

Cunoașterea este putere

Deși poate fi destul de ușor să evitați utilizarea unui serviciu de găzduire antiderapant, alegând doar un site de găzduire bine-cunoscut, bine revizuit, care nu înlătură sau nu reduce necesitatea unor măsuri de securitate sporite. Acest lucru nu înseamnă, de asemenea, că hackerii care se ocupă de gazdele care nu conțin gloanțe vor dispărea. Făcând pași și măsurile de securitate vor ajuta la întărirea securității și la păstrarea site-urilor în siguranță într-o zi și o vârstă când se pare că atacurile vin din toate părțile.

Cea mai bună metodă de a combate hackerii și găzduirea antiglonț este de a elimina site-ul dvs. web ca țintă și de a-l face cât mai sigur.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map