21 trucuri pentru a vă îmbunătăți viteza site-ului

încărcare lentăViteza site-ului dvs. web poate avea un impact mare asupra traficului, conversiilor și veniturilor. Ca măsurătoare a performanței, viteza nu trebuie subestimată. Conform Akami, aproape jumătate din toți utilizatorii de Internet se așteaptă ca o pagină web să se încarce în mai puțin de două secunde, iar 40% dintre utilizatori vor face clic pe un site web dacă durează peste trei secunde pentru a încărca.


În “De ce contează performanța web: site-ul dvs. conduce clienții departe?”, Un studiu realizat în 2010 de Gomez care a examinat 1.500 de cumpărători online despre modul în care performanța site-ului web afectează comportamentul lor online, aflăm următoarele:

 • “O creștere a timpului de încărcare a site-ului web de la 2 la 10 secunde a crescut rata de abandonare a paginii cu 38%.”
 • “În perioadele de vârf de trafic, mai mult de 75% din consumatori au plecat la un concurent’site-ul web în loc să sufere o întârziere.”

Pentru a sublinia în continuare impactul pe care viteza site-ului web îl are asupra comportamentului consumatorului, a fost studiat de Aberdeen Group dezvăluie că o simplă întârziere de o secundă a timpului de încărcare produce o scădere cu 7% a conversiilor site-ului. În plus, afișările paginilor scad cu 11%, iar satisfacția clienților scade cu 16%. Ca și cum asta nu ar fi fost’Nu este suficient să te lovești de acasă și să ne facem curse pentru a optimiza timpul de încărcare a site-ului nostru web, proprietarii ar trebui să fie, de asemenea, conștienți de faptul că Google folosește viteza site-ului ca factor în clasarea site-ului dvs. pe pagina sa de rezultate..

În rezumat, un site web lent va duce la următoarele:

 • Mai puțin trafic și afișări de pagini
 • Conversii scăzute
 • Scăderi ale vânzărilor
 • O imagine de marcă cu impact negativ

Ca o resursă de frunte cu privire la modul de creare a unui site web de succes, HostingFacts.com prezintă următoarele sfaturi și trucuri cu privire la modul de creștere a vitezei site-ului dvs..

Viteza site-ului dvs. web poate avea un impact mare asupra traficului, conversiilor și veniturilor. Ca măsurătoare a performanței, viteza nu trebuie subestimată. Conform Akami, aproape jumătate din toți utilizatorii de Internet se așteaptă ca o pagină web să se încarce în mai puțin de două secunde, iar 40% dintre utilizatori vor face clic pe un site web dacă durează peste trei secunde pentru a încărca.

În „De ce contează performanțele web: site-ul dvs. conduce clienții departe?”, Un studiu realizat în 2010 de Gomez, care a anchetat 1.500 de cumpărători online despre modul în care performanța site-ului web afectează comportamentul lor online, aflăm următoarele:

 • „O creștere a timpului de încărcare a site-ului de la 2 la 10 secunde a crescut rata de abandonare a paginii cu 38%.”
 • „În timpul perioadelor maxime de trafic, mai mult de 75% dintre consumatori au plecat pe site-ul web al unui concurent în loc să sufere o întârziere.”

Pentru a sublinia în continuare impactul pe care viteza site-ului web îl are asupra comportamentului consumatorului, a fost studiat de Aberdeen Group dezvăluie că doar o secundă de întârziere în timpul încărcării generează o scădere cu 7% a conversiilor site-ului. În plus, afișările paginilor scad cu 11%, iar satisfacția clienților scade cu 16%. De parcă acest lucru nu ar fi fost suficient pentru a lăsa acasă și pentru a ne încuraja să optimizăm timpul de încărcare a site-ului nostru web, proprietarii ar trebui să fie conștienți de faptul că Google folosește viteza site-ului ca factor în clasarea site-ului dvs. pe pagina sa de rezultate..

În rezumat, un site web lent va duce la următoarele:

 • Mai puțin trafic și afișări de pagini
 • Conversii scăzute
 • Scăderi ale vânzărilor
 • O imagine de marcă cu impact negativ

Ca o resursă de frunte cu privire la modul de creare a unui site web de succes, HostingFacts.com prezintă următoarele sfaturi și trucuri cu privire la modul de a spori viteza site-ului. În acest ghid, vom atinge următoarele puncte:

Pasul 1: Eliminați pluginurile și suplimentele inutile

Luați în considerare studiul de caz realizat de Mike, în care a analizat viteza site-ului său și l-a optimizat, astfel încât a trecut de la un timp de încărcare de 4,23 secunde la un timp de încărcare de 1,33 secunde. De ce site-ul său era atât de lent? Un cuvânt. Plugin-uri.

dezinstalare plugin-Pluginele și suplimentele inutile pot afecta dramatic viteza site-ului dvs. web. În Mike’S-a aflat că un uimitor 86% din timpul său de încărcare a site-ului se datora pluginurilor. Dacă utilizați CMS-uri precum WordPress (utilizatorii pot dori să instaleze P3 sau Profilul de performanță a pluginurilor, care vă va scana pluginurile WordPress pentru a localiza blocajele și a genera un raport despre modul în care fiecare plugin afectează performanțele site-ului dvs. web), Drupal sau Joomla, este esențial să acordați atenție pluginurilor și suplimentelor care ar putea încetini site-ul dvs..

Pentru a aborda această problemă, este esențial să nu vă concentrați numai pe numărul de plugin-uri pe care le-ați instalat, ci și pe calitate din aceste plugin-uri. Atenție la plugin-uri care încarcă scripturi și stiluri excesive. De asemenea, eliminați pluginurile care efectuează o mulțime de solicitări la distanță, precum și pluginuri care cresc numărul de interogări ale bazelor de date pe fiecare pagină a site-ului dvs..

Linie de fund: utilizați pluginuri care sunt absolut necesare doar pentru îmbunătățirea funcționalității site-ului dvs. web. Renunțați la restul.

Luați în considerare studiul de caz de Mike, în care și-a analizat viteza site-ului și l-a optimizat, astfel încât a trecut de la un timp de încărcare de 4,23 secunde la doar un timp de încărcare de 1,33 secunde. De ce site-ul său era atât de lent? Un cuvânt. Plugin-uri.

Pluginele și suplimentele inutile pot afecta dramatic viteza site-ului dvs. web. În cazul lui Mike, el a descoperit că un uimitor 86% din timpul său de încărcare a site-ului se datora pluginurilor. Dacă utilizați CMS-uri precum WordPress (utilizatorii pot dori să instaleze P3 sau Profilul de performanță a pluginurilor, care vă va scana pluginurile WordPress pentru a localiza blocajele și a genera un raport despre modul în care fiecare plugin afectează performanțele site-ului dvs. web), Drupal sau Joomla, este esențial să acordați atenție pluginurilor și suplimentelor care ar putea încetini site-ul dvs..

Pentru a aborda această problemă, este esențial să nu vă concentrați numai pe numărul de plugin-uri pe care le-ați instalat, ci și pe calitate din aceste plugin-uri. Atenție la plugin-uri care încarcă scripturi și stiluri excesive. De asemenea, eliminați pluginurile care efectuează o mulțime de solicitări la distanță, precum și pluginuri care cresc numărul de interogări ale bazelor de date pe fiecare pagină a site-ului dvs..

Linie de fund: utilizați pluginuri care sunt absolut necesare doar pentru îmbunătățirea funcționalității site-ului dvs. web. Renunțați la restul.

Pasul 2: Reduceți sau eliminați cantitatea de butoane de partajare socială de pe site-ul dvs. Web

reduce butoanele de partajareNu vă lăsați să înțelegeți greșit faptul că o mulțime de butoane de partajare socială pe site-ul dvs. web este întotdeauna un lucru bun. Este N’T. Există puține, dacă există studii, care dovedesc orice fel de creștere semnificativă a traficului de site-uri datorită existenței de butoane de partajare socială. Tot ce face este să vă confundați vizitatorii.

Deoarece majoritatea butoanelor de partajare socială rulează JavaScript, având prea multe butoane poate crea probleme de performanță a site-ului web. Când un site de socializare are o întrerupere, acestea pot fi semnificative ramificații pentru site-urile web cu butonul instalat.

În loc să aveți o gamă largă de butoane, editați-le în funcție de elementele esențiale sau altfel setați-le să se încarce asincron, astfel încât întreruperile să nu afecteze în mod negativ viteza site-ului dvs..

Nu vă lăsați să înțelegeți greșit faptul că o mulțime de butoane de partajare socială pe site-ul dvs. web este întotdeauna un lucru bun. Nu este. Există puține, dacă există studii, care dovedesc orice fel de creștere semnificativă a traficului de site-uri datorită existenței de butoane de partajare socială. Tot ce face este să vă confundați vizitatorii.

Deoarece majoritatea butoanelor de partajare socială rulează JavaScript, având prea multe butoane poate crea probleme de performanță a site-ului web. Când un site de socializare are o întrerupere, acestea pot fi semnificative ramificații pentru site-urile web cu butonul instalat.

În loc să aveți o gamă largă de butoane, editați-le în funcție de elementele esențiale sau altfel setați-le să se încarce în mod asincron, astfel încât întreruperile să nu afecteze în mod negativ viteza site-ului dvs..

Pasul 3: Configurați toate codurile de urmărire analitice și codurile rețelelor publicitare pentru a le încărca în mod asincron

Coduri de urmărire analitice și rețele de anunțuri’ codurile pot încetini site-ul. Uneori, serverele de la distanță sunt lente sau scad, iar rezultatul este o lungă perioadă de încărcare pentru site-ul dvs. web. analiza site-urilor

Cu toate acestea, dacă configurați codurile pentru livrare asincronă, vă puteți asigura că un server încet sau lent a câștigat’nu au impact negativ asupra vitezei site-ului dvs. web.

Pasul 4: Folosiți Expiră anteturile

antetul site-uluiDupă cum știți, viteza serverului este un contribuabil esențial la viteza site-ului dvs. web. Mai multe solicitări de server înseamnă un site web mai lent. Pentru a rezolva această problemă, folosiți anteturile expiră.

Expiră Anteturile reduc timpul de încărcare pentru întoarcerea vizitatorilor, spunându-le browserului când vor solicita fișiere de la server sau când vor încărca fișierul din memoria cache a browserului. De exemplu, puteți configura antetul Expiră numai pentru a solicita un anumit fișier o dată în fiecare lună, iar până atunci, fișierul va fi stocat și încărcat din cache.

Site-ul dvs. web va beneficia de utilizarea Expirilor antet în două moduri. În primul rând, va reduce numărul de solicitări HTTP pe server. În al doilea rând, întrucât același fișier nu este solicitat de mai multe ori, sarcina pe serverul dvs. va fi mai mică.

Pentru a folosi anteturile expiră pe site-ul dvs. web, urmați acest tutorial realizat de GTmetrix.

După cum știți, viteza serverului este un contribuabil esențial la viteza site-ului dvs. web. Mai multe solicitări de server înseamnă un site web mai lent. Pentru a rezolva această problemă, folosiți anteturile expiră.

Expiră Anteturile reduc timpul de încărcare pentru întoarcerea vizitatorilor, spunându-le browserului când vor solicita fișiere de la server sau când vor încărca fișierul din memoria cache a browserului. De exemplu, puteți configura antetul Expiră numai pentru a solicita un anumit fișier o dată în fiecare lună, iar până atunci, fișierul va fi stocat și încărcat din cache.

Site-ul dvs. web va beneficia de utilizarea Expirilor antet în două moduri. În primul rând, va reduce numărul de solicitări HTTP pe server. În al doilea rând, întrucât același fișier nu este solicitat de mai multe ori, sarcina pe serverul dvs. va fi mai mică.

Pentru a folosi anteturile expiră pe site-ul dvs. web, urmați acest tutorial realizat de GTmetrix.

Pasul 5: Activați stocarea în cache a site-urilor web

Cache site-ul webCaching-ul reduce foarte mult timpul de încărcare a site-ului dvs., stocând o versiune a site-ului dvs. web pe vizitator’browser-ul s și se încarcă versiunea de fiecare dată când se întorc. Cache-ul este apoi stocat și utilizat până când site-ul este actualizat sau îl setați pentru a reîmprospăta.

Conform cercetărilor, utilizarea unei memorii cache complete pentru un site web are un impact uluitor asupra timpului de încărcare: de la 2,4 secunde până la 0,9 secunde!

Pentru a activa cache-ul, trebuie mai întâi să stabiliți ce platformă utilizați. Puteți instala pluginurile de mai jos dacă utilizați WordPress:

Unul dintre cele mai avansate plug-in-uri de memorie avansată și optimizare a performanței pe piață este acum Racheta WP. Necesită o investiție, dar rezultatele merită. Dacă utilizați Drupal ca platformă, urmați acest lucru ghid privind tehnicile de optimizare.

Pentru informații suplimentare despre cum puteți activa memorarea în cache, urmați aceste tutoriale excelente:

Caching-ul reduce foarte mult timpul de încărcare a site-ului dvs. stocând o versiune a site-ului dvs. web în browserul vizitatorului și încărcând versiunea respectivă de fiecare dată când se întorc. Cache-ul este apoi stocat și utilizat până când site-ul este actualizat sau îl setați pentru a reîmprospăta.

Conform cercetărilor, utilizarea unei memorii cache complete pentru un site web are un impact uluitor asupra timpului de încărcare: de la 2,4 secunde până la 0,9 secunde!

Pentru a activa cache-ul, trebuie mai întâi să stabiliți ce platformă utilizați. Puteți instala pluginurile de mai jos dacă utilizați WordPress:

Unul dintre cele mai avansate plug-in-uri de memorie avansată și optimizare a performanței pe piață este acum Racheta WP.  Necesită o investiție, dar rezultatele merită. Dacă utilizați Drupal ca platformă, urmați acest lucru ghid privind tehnicile de optimizare.

Pentru informații suplimentare despre cum puteți activa memorarea în cache, urmați aceste tutoriale excelente:

Pasul 6: Utilizarea unei rețele de livrare de conținut (CDN)

Site-urile web găzduite pe serverele din SUA se vor încărca mai rapid pentru utilizatorii din Statele Unite (sau pentru vizitatorii cu un serviciu VPN din SUA). Cu toate acestea, utilizatorii din alte părți ale globului vor experimenta un site web mai lent. Pentru a rezolva această problemă, folosiți o rețea de livrare a conținutului sau CDN, care vă va redistribui fișierele de pe site-ul dvs. web într-o rețea de servere situate în diferite părți ale lumii. Acest lucru va accelera considerabil site-ul dvs. pentru utilizatorii din alte țări.

Într-o studiu de caz de Matthew Woodward, utilizarea unui CDN crește viteza unui site web cu până la 60%.

Mai jos sunt două dintre cele mai bune opțiuni CDN disponibile:

Site-urile web găzduite pe serverele din SUA se vor încărca mai rapid pentru utilizatorii din Statele Unite (sau pentru vizitatorii cu un serviciu VPN din SUA). Cu toate acestea, utilizatorii din alte părți ale globului vor experimenta un site web mai lent. Pentru a rezolva această problemă, folosiți o rețea de livrare a conținutului sau CDN, care vă va redistribui fișierele de pe site-ul dvs. web într-o rețea de servere situate în diferite părți ale lumii. Acest lucru va accelera considerabil site-ul dvs. pentru utilizatorii din alte țări.

Într-o studiu de caz de Matthew Woodward, utilizarea unui CDN crește viteza unui site web cu până la 60%.

Mai jos sunt două dintre cele mai bune opțiuni CDN disponibile:

Pasul 7: Aruncați-vă gazda web pentru unul mai bun

alege webhostTrebuie spus că uneori trebuie doar să mergeți cu un mai bună gazdă web. Dacă ați lucrat din greu pentru a face site-ul dvs. web mai rapid și ați epuizat toate celelalte posibilități, dar încă experimentați un timp de încărcare lent, poate fi timpul să vă schimbați gazda web.

Marcus Taylor, în Smashing Magazine, a discutat despre modul în care doi dintre clienții săi, care aveau ambele site-uri web similare, foloseau diferiți furnizori de găzduire și se confruntau cu diferențe drastice în timpii de răspuns.

Clientul care folosea un server de încredere, dedicat pentru a-și găzdui site-ul, a experimentat un timp de răspuns DNS de 7 milisecunde, iar clientul care folosea un server ieftin experimenta un timp de răspuns DNS de 250 milisecunde. Plugin-urile și modificările vă vor obține până acum fără o gazdă web de calitate.

Datorită importanței alegerea unei gazde web bune, este recomandat să citiți recenziile de găzduire pentru a determina ce gazdă web vă va servi cel mai bine site-ul dvs. web’nevoile s. De asemenea, ar trebui să comparați gazdele web, astfel încât să puteți lua cea mai informată decizie.

Aici, la HostingFacts.com, ne-am făcut temele și am găsit primii trei cei mai buni furnizori de găzduire pentru a oferi un timp de încărcare mai mic de 500 de milisecunde:

 1. A2 Gazduire – aproximativ 300 de milisecunde
 2. SiteGround – aproximativ 400 de milisecunde
 3. HostGator Cloud – aproximativ 500 de milisecunde

Folosirea de producători precum Wix elimină nevoia de a găsi o gazdă web de calitate, dar pentru restul dintre noi, este important să ne facem temele pentru a găsi cea mai bună opțiune.

Trebuie spus că uneori trebuie doar să mergeți cu o gazdă web mai bună. Dacă ați lucrat din greu pentru a face site-ul dvs. web mai rapid și ați epuizat toate celelalte posibilități, dar încă experimentați un timp de încărcare lent, poate fi timpul să vă schimbați gazda web.

Marcus Taylor, în Smashing Magazine, a discutat despre modul în care doi dintre clienții săi, care aveau ambele site-uri web similare, foloseau diferiți furnizori de găzduire și se confruntau cu diferențe drastice în timpii de răspuns. Clientul care folosea un server de încredere, dedicat pentru a-și găzdui site-ul, a experimentat un timp de răspuns DNS de 7 milisecunde, iar clientul care folosea un server ieftin experimenta un timp de răspuns DNS de 250 milisecunde. Plugin-urile și modificările vă vor obține până acum fără o gazdă web de calitate.

Datorită importanței alegerii unei gazde web bune, este recomandat să citiți recenzii de gazduire pentru a determina ce gazdă web va satisface cel mai bine nevoile site-ului dvs. Ar trebui și tu comparați gazdele web astfel încât să puteți lua cea mai informată decizie.

Aici, la HostingFacts.com, ne-am făcut temele și am găsit primii trei cei mai buni furnizori de găzduire pentru a oferi un timp de încărcare mai mic de 500 de milisecunde:

 1. A2 Gazduire – aproximativ 300 de milisecunde
 2. SiteGround – aproximativ 400 de milisecunde
 3. HostGator Cloud – aproximativ 500 de milisecunde

Utilizarea constructori ca Wix elimină nevoia de a găsi o gazdă web de calitate, dar pentru restul dintre noi, este important să ne facem temele pentru a găsi cea mai bună opțiune.

Pasul 8: Schimbă tema site-ului tău

Tema unui site web poate afecta foarte mult viteza site-ului respectiv. Codul bloat sau codul excesiv de lung și slab scris va reduce performanța site-ului dvs. web. Pentru un exemplu despre cât de multă diferență poate aduce un site web în ceea ce privește viteza sa, citiți studiul de caz al lui Julian Fernandes, în care a fost capabil să-și reducă timpul de încărcare de la 630ms la 172ms, prin simpla schimbare a temei sale la o mai bună scriere. unu.

Linie de fund: nu vă concentrați doar pe aspectul unei teme atunci când alegeți una pentru site-ul dvs. web; ia în considerare modul în care această temă va afecta viteza site-ului tău.

Pasul 9: Utilizați Google Pagespeed

PageSpeed ​​este un modul de server open source care îmbunătățește viteza site-ului dvs. web, făcând modificări și ajustări la server și fișiere în conformitate cu cele mai bune practici..

instalarea PageSpeed tu însuți necesită un pic de înțelepciune tehnologică, dar se poate realiza. Pe de altă parte, ar trebui să fie întotdeauna capabil să ceri gazda / dezvoltatorii web să facă instalarea.

PageSpeed ​​este un modul de server open source care îmbunătățește viteza site-ului dvs. web, făcând modificări și ajustări la server și fișiere în conformitate cu cele mai bune practici..

instalarea PageSpeed tu însuți necesită un pic de înțelepciune tehnologică, dar se poate realiza. Pe de altă parte, ar trebui să fie întotdeauna capabil să ceri gazda / dezvoltatorii web să facă instalarea.

Pasul 10: Folosiți fișiere cu imagini mai mici

Dimensiunile mari de imagini (1mb sau mai mari) duc la legarea resurselor serverului și necesită mai mult timp pentru încărcare. Utilizați următoarele instrumente pentru a optimiza fișierele de imagine de pe site-ul dvs. web pentru a le face mai mici, asigurându-vă în același timp că calitatea imaginii nu este compromisă:

Pasul 11: Comprimați fișierele site-ului dvs. Web utilizând Gzip

Fișierele de dimensiuni mai mici duc la un timp de încărcare mai rapid. Similar cu compresia obișnuită a fișierelor computerului, Gzip reduce dimensiunea fișierelor site-ului dvs. web prin comprimarea acestora în fișiere zip.

Smashing Magazine evidențiază cazul unui site web de la 68KB la 13KB activând Gzip.

Foloseste asta ghid de GTmetrix pentru a activa Gzip pe site-ul dvs. web.

Pasul 12: Curățați baza de date pe bază regulată

Curățarea bazelor de dateUnele CMS-uri precum WordPress și, de asemenea, plugin-uri, stochează date în baza de date, care la rândul său încetinește site-ul dvs. în timp.

Funcțiile din WordPress, precum activarea reviziilor post, pingbacks și trackbacks se bazează foarte mult pe baza de date pentru stocare. De asemenea, aveți grijă de pluginurile care salvează datele și jurnalele statistice și ale utilizatorilor.

Pentru a remedia acest lucru, curățați-vă regulat baza de date folosind pluginuri automatizate, cum ar fi WP-Optimize (pentru WordPress). Dacă aveți orice altă platformă, utilizați această resursă pentru a vă curăța baza de date manual. Aceste măsuri sunt adesea trecute cu vederea de către proprietarii site-urilor web, dar pot avea un impact extraordinar asupra creșterii vitezei site-ului.

Unele CMS-uri precum WordPress și, de asemenea, plugin-uri, stochează date în baza de date, care la rândul său încetinește site-ul dvs. în timp. Funcțiile din WordPress, precum activarea reviziilor post, pingbacks și trackbacks se bazează foarte mult pe baza de date pentru stocare. De asemenea, aveți grijă de pluginurile care salvează datele și jurnalele statistice și ale utilizatorilor.

Pentru a remedia acest lucru, curățați-vă regulat baza de date folosind pluginuri automatizate, cum ar fi WP-Optimize (pentru WordPress). Dacă aveți orice altă platformă, utilizați această resursă pentru a vă curăța baza de date manual. Aceste măsuri sunt adesea trecute cu vederea de către proprietarii site-urilor web, dar pot avea un impact extraordinar asupra creșterii vitezei site-ului.

Pasul 13: Reduceți numărul de fișiere Javascript și CSS de pe site-ul dvs. Web

Browserul unui vizitator ar putea trata toate fișierele JavaScript și CSS de pe site-ul dvs. ca fișiere individuale. La rândul său, aceasta produce mai multe solicitări, ceea ce încetinește timpul de încărcare a site-ului. Puteți reduce numărul acestor fișiere individuale sau le puteți minima, punându-le într-un singur loc.

Pasul 14: Eliminați mai multe imagini de fundal

Dacă aveți mai multe imagini de fundal, rezultați mai multe solicitări către serverul dvs. pentru a încărca imaginile. Mai multe solicitări duc la un timp de încărcare mai lent. Puteți rezolva acest lucru combinând imaginile de fundal într-un singur fișier. Utilizați sprituri de imagine pentru a vă asigura că browserele trebuie să facă o singură solicitare pentru a încărca imaginea de fundal.

Multe șabloane de site-uri web sunt alcătuite din mai multe imagini de fundal diferite. Când le combini într-unul, obții trei lucruri. În primul rând, minimizați numărul de solicitări adresate serverului dvs. De asemenea, reduceți numărul de octeți pe care browserul trebuie să îl descarce. În cele din urmă, reduceți întârzierile dus-întors cauzate atunci când serverul dvs. trebuie să descarce din alte locuri.

Faceți-vă site-ul mai rapid utilizând SpriteMe. Acest Articolul din revista Smashing face și sugestii bune.

Dacă aveți mai multe imagini de fundal, rezultați mai multe solicitări către serverul dvs. pentru a încărca imaginile. Mai multe solicitări duc la un timp de încărcare mai lent. Puteți rezolva acest lucru combinând imaginile de fundal într-un singur fișier. Utilizați sprituri de imagine pentru a vă asigura că browserele trebuie să facă o singură solicitare pentru a încărca imaginea de fundal.

Multe șabloane de site-uri web sunt alcătuite din mai multe imagini de fundal diferite. Când le combini într-unul, obții trei lucruri. În primul rând, minimizați numărul de solicitări adresate serverului dvs. De asemenea, reduceți numărul de octeți pe care browserul trebuie să îl descarce. În cele din urmă, reduceți întârzierile dus-întors cauzate atunci când serverul dvs. trebuie să descarce din alte locuri.

Faceți-vă site-ul mai rapid utilizând SpriteMe.  Acest Articolul din revista Smashing face și sugestii bune.

Pasul 15: Utilizați o singură conexiune deschisă pentru a face solicitări de server

utilizare httpDe obicei, cererile de fișiere server sunt completate individual. Se deschide o conexiune, fișierul este luat, conexiunea se închide și o nouă conexiune este deschisă pentru următoarea captură de fișiere. Acest lucru este ineficient, ceea ce duce la o utilizare mai mare a memoriei și la un timp de încărcare a site-ului mai lent.

Folosiți HTTP ținută în viață pentru a face toate solicitările de fișiere efectuate printr-o conexiune deschisă. Procesul este suficient de simplu. Trebuie doar să copiați și să lipiți următorul cod în fișierul .htaccess:

Set antet Conexiune menținută în viață

În funcție de serverul dvs., puteți urma, de asemenea, pașii aici sau aici pentru a permite menținerea în viață.

De obicei, cererile de fișiere server sunt completate individual. Se deschide o conexiune, fișierul este luat, conexiunea se închide și o nouă conexiune este deschisă pentru următoarea captură de fișiere. Acest lucru este ineficient, ceea ce duce la o utilizare mai mare a memoriei și la un timp de încărcare a site-ului mai lent.

Folosiți HTTP ținută în viață pentru a face toate solicitările de fișiere efectuate printr-o conexiune deschisă. Procesul este suficient de simplu. Trebuie doar să copiați și să lipiți următorul cod în fișierul .htaccess:

Set antet Conexiune menținută în viață

În funcție de serverul dvs., puteți urma, de asemenea, pașii aici sau aici pentru a permite menținerea în viață.

Pasul 16: Scanați linkurile sparte în adresele URL de JavaScript, CSS și imagine

Dacă aveți legături stricate în adresele URL de JavaScript, CSS sau Imagine, site-ul dvs. web poate avea timp de încărcare frustrant de lent. Ar trebui să scanați aceste legături sparte și să le rezolvați pentru a oferi vizitatorilor o experiență de navigare mai bună. În timp ce vă aflați, căutați toate celelalte link-uri sparte, care nu afectează în mod necesar viteza site-ului dvs. web, dar afectează în mod negativ experiența utilizatorului.

Pasul 17: Găzduiește toate imaginile de pe propriul dvs. site web

Conectare rapidă a imaginii sau “legătura inline” este atunci când evitați să încărcați imagini pe propriul dvs. server doar conectând la o imagine de pe un alt site web. Teoretic, acest lucru vă economisește lățimea de bandă, dar poate reduce efectiv viteza site-ului dvs. web, mai ales dacă site-ul web care găzduiește imagini este în scădere sau este în sine încărcare lentă.

O regulă bună este să găzduiești imaginile pe propriul site web înainte de a face legătura cu ele.

Pasul 18: Găzduiește cât mai multe fișiere pe propriul tău server

Este aproape inevitabil ca site-ul dvs. web să se bazeze pe alte site-uri web pentru fișiere, cum ar fi videoclipuri încorporate și alte materiale multimedia. Cu toate acestea, dacă există prea multe solicitări externe sau solicitați site-uri web lente, viteza site-ului dvs. va fi afectată negativ.

Limitați această posibilitate prin găzduirea cât mai multor fișiere pe propriul server. Asigurați-vă că verificați fiabilitatea site-urilor web de la care solicitați.

Pasul 19: Verificați calitatea CMS

Ca cadru al întregului site web, un CMS poate afecta viteza site-ului. CMS-urile renumite, cum ar fi WordPress și Drupal, precum și HTML-urile simple sunt perfect potrivite pentru a optimiza timpul de încărcare a site-ului. CMS-urile cu mai puțin reputație îți pun site-ul în pericol pentru timp de încărcare mai lent. Este vital să efectuați teste și să vă faceți temele pentru a vă asigura că CMS-ul dvs. este cel mai bun pentru optimizarea vitezei site-ului.

Ca cadru al întregului site web, un CMS poate afecta viteza site-ului. CMS-urile renumite, cum ar fi WordPress și Drupal, precum și HTML-urile simple sunt perfect potrivite pentru a optimiza timpul de încărcare a site-ului. CMS-urile cu mai puțin reputație îți pun site-ul în pericol pentru timp de încărcare mai lent. Este vital să efectuați teste și să vă faceți temele pentru a vă asigura că CMS-ul dvs. este cel mai bun pentru optimizarea vitezei site-ului.

Pasul 20: Acordați atenție dacă fișierele dvs. php încetinesc site-ul

În timp ce PHP elimină nevoia de a introduce aceleași informații pe site-ul dvs. de mai multe ori, acesta poate încetini site-ul. Puteți face unul dintre cele două lucruri pentru a remedia acest lucru: înlocuiți fișierele PHP cu fișiere HTML statice sau dacă puteți’Nu faceți acest lucru, utilizați un accelerator PHP.

Acceleratoarele PHP sunt utile pentru site-urile care trebuie să se bazeze foarte mult pe PHP. Acest Articolul Wikipedia este util în listarea câtorva acceleratoare PHP bune pe care le puteți utiliza.

În timp ce PHP elimină nevoia de a introduce aceleași informații pe site-ul dvs. de mai multe ori, acesta poate încetini site-ul. Puteți face unul dintre cele două lucruri pentru a remedia acest lucru: înlocuiți fișierele PHP cu fișiere HTML statice sau dacă nu puteți face acest lucru, utilizați un accelerator PHP.

Acceleratoarele PHP sunt utile pentru site-urile care trebuie să se bazeze foarte mult pe PHP. Acest Articolul Wikipedia este util în listarea câtorva acceleratoare PHP bune pe care le puteți utiliza.

Pasul 21: Dezactivați conectarea externă a imaginilor proprii

Când alte site-uri web conectează la propriile dvs. imagini, acestea sunt în esență să elimine lățimea de bandă. De fiecare dată când unul dintre vizitatorii lor încearcă să vadă imaginile, se face o solicitare către serverul tău. Dezactivați conectarea rapidă pentru a preveni acest lucru!

Urmați sfaturile date în acest sens articol despre Hongkiat pentru a preveni conectarea la cald a imaginilor. În plus, aceasta instrument vă permite să generați un fișier .htaccess pentru a preveni conectarea la cald a imaginilor dvs..

Când alte site-uri web conectează la propriile dvs. imagini, acestea sunt în esență să elimine lățimea de bandă. De fiecare dată când unul dintre vizitatorii lor încearcă să vadă imaginile, se face o solicitare către serverul tău. Dezactivați conectarea rapidă pentru a preveni acest lucru!

Urmați sfaturile date în acest sens articol despre Hongkiat pentru a preveni conectarea la cald a imaginilor. În plus, aceasta instrument vă permite să generați un fișier .htaccess pentru a preveni conectarea la cald a imaginilor dvs..

Începeți acum prin testarea vitezei site-ului dvs. web!

Acum că ați urmat sfaturile și trucurile de mai sus pentru a îmbunătăți viteza și performanța site-ului dvs., luați un moment pentru a testa viteza site-ului dvs. pentru a vedea impactul pe care l-am făcut. Asigurați-vă că lăsați un comentariu mai jos dacă v-am ajutat să optimizați și să îmbunătățiți calitatea experienței site-ului dvs..

Acestea sunt instrumentele mele preferate pentru evaluarea vitezei site-ului dvs. web:

Test Pingdom Speed ​​Speed: Acest instrument vă permite să vă concentrați pe minimizarea timpului de încărcare a site-ului dvs. web și reducerea numărului de solicitări de server efectuate. În plus, dispune de un instrument de comparație care vă permite să vedeți cum funcționează site-ul dvs. web față de alte site-uri web.

GTMetrix: Aici vi se acordă un rating de la A la F după analize realizate de Google Pagespeed Insights și Yslow. Sunt oferite sugestii pentru optimizare.

Analizator de pagini web: Folosiți acest instrument pentru a afla informații despre dimensiunea paginii și timpul de descărcare. Sugestii de îmbunătățire sunt furnizate.

Google Pagespeed Insights: Aici primiți un scor de până la 100. O caracteristică interesantă este că acest instrument vă permite să testați viteza mobilă.

YSlow: Acest instrument pentru a măsura viteza site-ului este eliminat de regulile Yahoo pentru performanța site-ului web.

WebPage Test: Aici viteza site-ului dvs. este evaluată pe o scară care se ridică la 100.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector