Fixează repede ecranul de moarte temut al WordPress

White Screen of Death sau WSOD este una dintre problemele obișnuite care afectează site-urile WordPress. Se poate întâmpla când sunteți conectat în prezent pe site-ul dvs. sau în timp ce încercați să vă autentificați.


Calmează-te și te vom îndruma către sondarea cauzelor posibile de ce se întâmplă ecranul alb al morții și soluțiile rapide pe care le-ai putea face pentru a pune capăt acestei probleme în întregime.

Ce cauzează ecranul alb al morții?

eroare WSOD wordpress

WSOD poate fi adesea declanșat de baza de date sau PHP. Acest lucru se întâmplă de obicei din câteva motive:

 • Problema de compatibilitate cu pluginul instalat
 • Tema pe care o utilizați în prezent nu este compatibilă cu alte pluginuri, teme sau WordPress în sine
 • Tema dvs. este redenumită sau lipsește

Cum să rezolvi ecranul alb al morții

1. Dezactivați temele și pluginurile

După cum am menționat mai sus, cel mai frecvent motiv pentru WSOD va fi tema sau pluginul. Deci, primul lucru pe care îl veți face este să le dezactivați. Aceste probleme se pot întâmpla când instalați un nou plugin sau o temă sau când este lansată o actualizare la o temă sau plugin.

Pentru a face acest lucru, trebuie să accesați site-ul dvs. utilizând Secure File Transfer Protocol (SFTP) sau conectându-vă la cPanel pentru a accesa File Manager..

Verificați și redenumiți folderele pluginului. Procedând astfel, va dezactiva pluginurile din site-ul dvs. web. Du-te înapoi pe site-ul tău și vezi dacă WSOD a dispărut. Dacă rezolvă problema, înseamnă doar că plugin-urile sunt vinovat de ce apare WSOD.

Manager de fișiere pentru a accesa pluginuri

După aceasta, va trebui să redenumiți folderul pluginului înapoi la „Plugins” și redenumirea / restaurarea fiecărui folder în interiorul acestuia, până când veți găsi ce plugin specific cauzează problema.

După ce ați găsit pluginul care cauzează problema, trebuie să îl înlocuiți cu pluginul compatibil sau trebuie să contactați dezvoltatorul pentru o rezolvare rapidă.

Această soluție se va aplica și temelor. Dacă bănuiți că tema dvs. ar putea fi motivul problemei, atunci trebuie să activați / să dezactivați tema pentru a testa dacă aceasta este cauza principală a WSOD.

2. Rezolvați eroarea de sintaxă

Dacă ați terminat verificarea temelor sau a pluginurilor care ar putea fi declanșat WSOD și încă nu funcționează. Atunci este timpul să săpați mai adânc pentru a rezolva problema.

Uneori, WSOD este cauzat de erori de sintaxă, se întâmplă în timp ce editați codurile și greșești unele linii sau chiar uiți parantezele de închidere.

Pentru a verifica acest lucru, accesați site-ul dvs. utilizând SFTP sau prin cPanel și eliminați ultimul bit de cod introdus manual. Dacă funcționează, contra-verificați toate codurile și asigurați-vă că îl introduceți corect.

3. Porniți Debugging

O altă soluție pentru a rezolva WSOD este activarea depanării. Pentru a face acest lucru, accesați site-ul dvs. utilizând SFTP sau cPanel. Localizați fișierul „wp-config.php și găsiți linia

define („WP_DEBUG”, fals)

și schimbați la

define („WP_DEBUG”, adevărat)

După acest lucru, salvați și verificați site-ul dvs. web. Veți vedea un mesaj de eroare pe site-ul dvs. web, dar vă va conduce să știți care este principalul motiv pentru care WSOD se întâmplă pe site-ul dvs..

4. Măriți limitele de memorie

Uneori motivul pentru care site-ul dvs. web provoacă WSOD este din cauza memoriei dvs. limitate. Aceasta este cauzată de un plugin sau teme care au un număr mare de fișiere. Singura modalitate de a remedia acest lucru este să vă extindeți limitele de memorie.

Procedând astfel, trebuie să faceți următoarele:

 • Accesați fișierul dvs. wp-config.php fie prin SFTP, fie prin cPanel. Adăugați următoarea linie de cod:
define ('WP_MEMORY_LIMIT', '64M');
 • Dacă cele de mai sus nu funcționează și utilizați o companie de găzduire care utilizează servere Apache, editați fișierul .htaccess pentru a include linia:
php_value memory_limit 64M
 • Dacă gazda dvs. utilizează NGINX, atunci va trebui să editați fișierul php.ini pentru a include linia:
memory_limit = 64M

După ce ați respectat cu succes pașii, verificați site-ul dvs. web dacă eroarea a dispărut și sunteți gata să mergeți.

5. Verificați dacă actualizarea a eșuat

Un alt motiv obișnuit pentru a avea WSOD este din cauza temelor, a pluginurilor sau a actualizărilor de bază care au fost întrerupte în timpul expirării serverului și nu putem face nimic pentru programările de timp de server.

Pentru a rezolva această problemă, accesați site-ul dvs. prin SFTP sau cPanel și ștergeți fișierul de întreținere. Acest lucru va restaura site-ul dvs. web și îl veți putea accesa prin wp-admin.

Încercați să verificați și să faceți din nou actualizarea sau să actualizați manual temele și pluginurile.

Sfaturi despre cum se poate reduce WSOD din întâmplare

 1. Efectuați verificări periodice și copii de rezervă. Utilizați alte servicii cloud, cum ar fi Dropbox sau hard disk extern și asigurați-vă că utilizați un plugin fiabil pentru a restabili copia de rezervă, dacă este nevoie.
 2. Verificați dublu fiecare linie a codului pentru a preveni erorile de sintaxă.
 3. Folosiți un furnizor de găzduire care are suport 24/7.
 4. Luați în considerare utilizarea unui plugin precum un Jurnal de activitate al utilizatorului pentru a păstra un jurnal detaliat al modificărilor, actualizărilor și alte activități pe site-ul dvs.

Concluzie

În concluzie, WSOD poate fi o problemă dificilă pentru a identifica exact ceea ce o declanșează. Pentru a minimiza problemele WSOD, mențineți întotdeauna verificări regulate ale site-ului și păstrați copiile de siguranță ale site-ului dvs. web. De asemenea, consultați-ne Ghid de depanare pentru cele mai frecvente probleme WP.

Nu trebuie să fiți „înfricoșat-alb” atunci când acest temut WSOD apare pe ecran, tot ce trebuie să faceți este să testați toți vinovații posibili pentru a vă restabili site-ul în culoarea sănătății..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map