Cum să vă dublați site-ul dvs. Viteza Tutorial site-ului

Îți voi arăta cum să dublezi viteza site-urilor site-urilor tale web atunci când folosești SiteGround, nu trebuie să plătești nimic, toate instrumentele pe care le vom folosi sunt deja incluse în pachetul tău de găzduire.


Asadar, haideti sa începem.

Permiteți-mi să spun încă de la debutul acestui videoclip că acesta nu este deloc un pitch de vânzări pentru SiteGround.

Este destinat în mare parte persoanelor care au deja SiteGround și doresc să facă site-urile lor să se încarce mai rapid.

Acum, avantajul SiteGround este, în mod normal, instrumentele pe care le-ați folosi pentru a face site-ul dvs. doar mai rapid vă vor costa sute de dolari pe an, dar nu atunci când aveți SiteGround.

Au inclus deja.

Chestia este că majoritatea oamenilor nici măcar nu știu ce este inclus.

Sunt atât de multe și, dacă utilizați SiteGround, veți afla despre acest lucru în această postare.

Acum, desigur, dacă nu aveți SiteGround, poate doriți să vizionați acest videoclip și apoi să decideți dacă vă place ce includ gratuit în pachetele lor.

Miturile vitezei site-ului

Acum, înainte de a intra prea mult în el, vreau să elimin o parte din miturile despre viteza site-ului în jurul existenței unui site web.

Mitul 1: site-urile lente nu se situează bine în Google

Există mai mulți factori de clasificare mai importanți, iar viteza site-ului este cel mai puțin important dintre toți.

Ceea ce se întâmplă cu adevărat este că viteza lentă a site-ului produce o experiență proastă a utilizatorului.

O experiență proastă a utilizatorului duce la o rată de respingere crescută.

Așa este cât de curând cineva părăsește site-ul dvs. web când merge pe site-ul dvs..

Și acesta este un factor important de clasare.

Așadar, un site web lent nu vă afectează clasamentele așa cum credeți. Este într-adevăr ceea ce duce la o rată ridicată de respingere.

De câte ori ai mers pe un site web și ești acolo?

Au trecut patru sau cinci, șase secunde. Nu se încarcă informațiile pe care le doriți. Și știți că pe Google există alte nouă înregistrări pe pagina respectivă.

Ce faci?

Apăsați site-ul, faceți clic înapoi și acesta este un factor de rang care vă afectează clasamentul.

Deci, ceea ce încercăm să facem este să optimizăm site-ul dvs. pentru experiența utilizatorului, nu pentru Google.

Mitul 2: Site-urile lente sunt cauzate de constructorii de pagini

Al doilea mit este că viteza site-ului dvs. web este redusă de către constructorul de pagini pe care ați ales să-l utilizați sau de tema pe care ați ales-o să o utilizați pentru a crea site-ul dvs..

Ei bine, ușor, dar nu este la fel de mare ca un factor sunt oamenii, ai vrea să crezi.

Este doar un marketing bun.

5 piloni ai vitezei site-ului

In regula. Acum că am eliminat aceste mituri, este timpul să începeți să vă optimizați site-ul și să treceți peste cei cinci piloni ai vitezei site-ului..

Pilonul 1: Oferiți o găzduire bună

Acum, primul pilon al vitezei site-ului va fi o bună găzduire web.

Acum, lucrul bun este că utilizați SiteGround, care este o gazdă web fantastică.

Așadar, acest pilon este destinat mai mult persoanelor care utilizează găzduire cu buget redus sau găzduire gratuită, deoarece ajungeți să obțineți ceea ce plătiți când vine vorba de găzduire.

Acum, dacă nu utilizați SiteGround, îmi amintesc că am un link mai jos care va reduce 70% și includ și un bonus pentru curs.

Deci SiteGround are trei planuri. Vei dori să fii pe planul cu creștere mare sau cu planul GoGeek.

Știu că este tentant să economisești 2 dolari pe lună doar obținând planul inițial, dar aceste alte două planuri includ opțiuni suplimentare de performanță care pur și simplu nu sunt disponibile în planul de pornire..

Așadar, dacă sunteți în plan de pornire, ați putea continua în acest videoclip, dar poate doriți să luați în considerare să contactați SiteGround și să faceți upgrade la planul de creștere mare.

Acum, când instalați WordPress pe SiteGround, acestea vor include un plugin numit SG Optimizer.

Aici sunt la o instalare WordPress. Voi face clic pe pluginuri și puteți vedea că este chiar aici, SG Optimizer. Acum, când aveți activat acest lucru, va exista o nouă opțiune aici, care spune optimizatorul SG, și aici sunt toate setările pentru acest plugin.

Al doilea pilon al vitezei site-ului este optimizarea imaginilor. Pe măsură ce începeți să creați site-ul dvs. WordPress, veți dori să încărcați imagini. Acum, problema este că imaginile tind să fie la o calitate mult mai mare decât ai nevoie, ceea ce duce la dimensiuni de fișiere foarte mari. Deci, de fiecare dată când cineva îți vizitează site-ul, trebuie să descarce imagini mari.

Așa că veți obține câștiguri de performanță grozave. Prin optimizarea imaginilor respective. Acum, de obicei, trebuie să plătiți pentru un serviciu lunar pentru a optimiza imaginile, dar nu dacă aveți SiteGround. Este inclus în pluginul optimizator SG. Deci, aici suntem la setările pluginurilor. Ultima opțiune aici spune că optimizarea imaginilor.

Vom merge mai departe și vom face clic pe asta, iar aici este posibil să dorim să le activăm. Așadar, prima este să optimizați o nouă imagine pe măsură ce sunt încărcate pe site-ul dvs. web. Veți dori să activați această opțiune. Așadar, ceea ce înseamnă asta este data viitoare când încărcați o imagine, optimizatori SG, urmând să aibă grijă doar de dvs..

Următoarea opțiune este dacă aveți deja imagini încărcate, puteți face clic pe acest buton chiar aici și se va întoarce înapoi și va optimiza toate imaginile din biblioteca dvs. media, iar asta este tot ceea ce trebuie să optimizați imaginile. Al treilea pilon al vitezei site-ului este utilizarea unei rețele de livrare de conținut.

Aici. Sunt conectat la SiteGround și voi face clic aici unde spune site-urile, apoi voi face clic aici unde spune instrumentele site-ului, apoi voi face clic pe unde spune, viteza. Și apoi voi face clic aici unde spune CloudFlare, și aici este posibilitatea de a activa integrarea CloudFlare cu SiteGround.

Acum, atunci când activați CloudFlare, ceea ce se întâmplă este că unele dintre elementele de pe site-ul dvs. vor fi împinse către nori, apariții și rețea de servere de pe glob. Acum, ceea ce înseamnă asta este dacă cineva din cealaltă parte a globului. Accesați site-ul dvs. web, imaginile și o mulțime de acestea, o mare parte a activelor legate de site-ul dvs. web.

Pentru ca acesta să se încarce, vom încărca de fapt de la un server local la ei. Geografic. Ceea ce va face acest lucru este să îmbunătățească drastic timpul de încărcare și viteza site-ului pe care vizitatorii le vor avea pe site-ul site-ului dvs. Acum, CloudFlare are un plan de bază gratuit. De asemenea, au un plan premium. Folosesc CloudFlare de cel puțin cinci ani și nu am folosit niciodată nimic altceva decât planul de bază, va fi mai mult decât ceea ce aveți nevoie și veți vedea o îmbunătățire uriașă a vitezei pe site-ul dvs..

Așa că o să derulez în jos și iată care sunt cei trei pași pentru ca acest lucru să funcționeze pe site-ul nostru web. Așa că haideți să mergeți înainte și să faceți clic pe butonul de configurare. În acest pas, puteți crea un nou cont de flacără în cloud sau puteți face clic aici unde spune conectarea existentă și conectați-vă la contul dvs. existent de flacără în cloud.

Deci, având în vedere că am deja un cont de flacără în cloud, mă voi conecta folosind contul meu existent. Dar pentru tine, dacă nu ai cont, mergi mai departe și creează unul nou. Grozav. M-am conectat la contul meu și ați creat un cont nou. Așadar, următorul pas este să alegeți numele dvs. de domeniu aici în care doriți să vă conectați, flăcarea în cloud, apoi veți dori să faceți clic pe activare gratuit pentru a vă conecta site-ul dvs. la CloudFlare.

Acum, aici puteți vedea, de asemenea, unele setări de flacără de cloud pe care le veți putea folosi pe site-ul dvs. web. Al patrulea pilon al site-ului este utilizarea. Cache-ul și ce este caching-ul, creează o copie statică a site-ului dvs. web, astfel încât atunci când oamenii văd site-ul dvs., mai puține activități trebuie să se desfășoare în culise, care ar putea încetini vizitatorii care văd site-ul dvs..

Știu că este un fel de explicație complicată, doar pentru a înțelege asta dacă utilizați WordPress. Trebuie să folosiți o formă de cache. Acum, beneficiul uriaș al utilizării SiteGround este faptul că fac o mulțime de aceste aspecte în mod transparent în spatele scenei din acest cont de gazduire a serverului. Doar o fac pentru tine, dar trebuie să o pornești de fapt.

Iată-mă aici, conectat la panoul de control al terenului. Așadar, puteți doar să faceți clic pe unde spune viteză. Și atunci există aici această nouă opțiune care spune caching. Vom dori să mergem înainte și să facem clic pe asta. Și aici vom activa. Două tipuri diferite de memorie în cache pe site-ul dvs. web. Așadar, primul este locul în care se spune cache static și veți vedea o listă cu site-urile web pe care le-ați conectat la SiteGround și tot ce trebuie să faceți este să îl comutați doar mergând astfel.

Și acum banii dvs. sunt interzise. Există un al doilea tip de memorie cache numit Memcached. Să facem clic pe asta, iar acesta este un tip de memorie în cache care se va aplica întregului cont de găzduire. Vom merge înainte și vom face clic aici pentru a comuta și asta. Acum amândouă în cache. Mecanismele au o modalitate de a vă goli numerarul.

Și modul în care ai putea să o faci dacă ești conectat la SiteGround este această mică mătură care se află la dreapta aici și spune bani cash. Puteți face clic pe acest lucru pentru a clăti Memcached, iar atunci când sunteți pe banii statici, există și opțiunea de a adăuga bani acolo. Acum trebuie să activăm aici și câteva opțiuni.

Pe site-ul dvs., în pluginul de optimizare SG. Prima filă este setările super casher. Vom dori să comutăm acest lucru aici, unde se spune caching dinamic, apoi vom dori să comutăm acest lucru aici, unde se spune ca Memcached. Acum există câteva opțiuni suplimentare pentru memorie în cache dinamică de care poate doriți să fiți conștienți.

Prima opțiune este chiar aici, unde puteți să curățați memoria cache și să o goliți. De asemenea, va apărea o opțiune în bara de administrare din partea de sus. Pentru a goli numerarul. Următorul este purjarea automată a numerarului. Veți dori să lăsați acest lucru activat. Principalele opțiuni de care doriți să fiți conștienți este chiar aici. Se spune, excluzând adresele URL.

În funcție de tipul de site web pe care îl aveți, pot exista anumite părți ale site-ului dvs. web pe care nu puteți include încasarea, deoarece va cauza o problemă. Puteți vedea acest lucru de obicei cu site-urile web bazate pe comerț electronic. Acest lucru se datorează faptului că aceste tipuri de site-uri web au o mulțime de opțiuni dinamice pe el, iar încasarea pur și simplu nu va funcționa, corect?

Așadar, este aici unde vei pune URL-urile către paginile pe care vrei să le excludi din memorie în cache. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți adresa URL aici și apoi să faceți clic pe locul în care spune că excludeți pentru a o adăuga pe lista de excluderi, iar acum va fi site-ul dvs. Complet incasat. Ultimul pilon al unei viteze de site va fi optimizarea suplimentară a performanței.

Acum, optimizatorul sau pluginul SG vă va oferi câteva opțiuni diferite. Deci, primul ar fi lenes la încărcarea imaginilor. Ce înseamnă acest lucru este atunci când un vizitator încarcă pagina ta. Nu le va afișa sau nu va încărca o imagine până când nu vor defila la partea din pagină unde se presupune că se află acea imagine.

Acest lucru va face ca site-ul dvs. web să se încarce mai repede și să se simtă mult mai repede pentru vizitatorii site-ului. Așadar, pentru a activa asta, vom face clic aici unde spune optimizarea imaginii și iată opțiunea care spune o imagine de încărcare leneșă. Vom comuta asta. Ne oferă câteva opțiuni suplimentare, dacă vrem.
Sarcină leneșă Acestea ar include Gravatar, RS, miniaturi, imagini responsive, widgeturi și încărcare leneșă pe dispozitive mobile. Deci, puteți comuta aceste opțiuni după cum doriți. Îmi plac sigur încărcarea leneșă, Gravatar, RS și miniaturile. Restul sunt opționale pentru tine. Dacă există o problemă cauzată de încărcarea leneșă, puteți exclude anumite părți ale site-ului dvs. din încărcarea leneșă.

Ați pune clasa CSS la acele elemente. Este puțin tehnic. Ați face asta chiar aici și apoi faceți clic pe Exclude. Acum există optimizări suplimentare, nu? Iată o opțiune pentru optimizările de mediu. Veți dori să derulați în jos și să vă asigurați că compresia G zip este activată.

În cele din urmă, optimizările frontale chiar aici. Acum, acestea ar putea fi un pic complicate și puteți uneori să vă confruntați cu un pic de probleme, așa că vă recomand să le activați unul câte unul. Verificați apoi dacă nu a provocat niciun comportament ciudat pe site-ul dvs. web. Acum ar trebui să fiți destul de sigur să comutați la minifierea ieșirii HTML.

De asemenea, ar trebui să fiți în siguranță activând toate diferitele opțiuni de modificare. Iată, așadar, unul pentru a minimiza fișierele JavaScript. Iată una pentru a minifica fișierele CSS. Acum amânarea face blocarea scriptului Java. Acest lucru ar putea cauza probleme. Și când veți activa acest lucru, veți primi un avertisment chiar aici și puteți confirma dacă doriți să activați sau nu.

Așadar, acesta este unul în care, cu siguranță, veți dori să verificați din prima parte dacă a cauzat sau nu o problemă. Iată o altă opțiune de a combina fișiere CSS, iar acest lucru ar putea cauza și unele probleme. După cum puteți vedea, nu declanșează un mesaj de avertizare. Dar știi doar că asta poate provoca probleme.

Uneori. În continuare, am optimizat încărcarea fonturilor Google care este inofensivă. Să activăm asta. Următoarea este eliminarea șirurilor de interogare din resursele statice. Acest lucru a provocat probleme în trecut, așa că trebuie doar să fii atent. Aceasta este o opțiune pe care o vedeți să provoace o problemă atunci când un plugin sau o temă din partea autorului lansează o nouă actualizare și apoi lucrurile încep să devină neplăcute pe site-ul dvs..

Ultimul este emojis dezactivat. Aceasta nu înseamnă că emojii nu vor lucra pe site-ul dvs. web. Înseamnă doar că va fi încărcat într-un mod mai optim. Acum voi arunca o privire rapidă la partea din față a site-ului meu web pentru a mă asigura că nu există probleme vizibile, iar apoi voi face un test rapid de viteză.

Iată site-ul, și până acum arată bine. Imaginile mele se încarcă, nu? Aceste pictograme mici arată. De obicei, asta ai văzut problema. Dacă aveți probleme în care vă confruntați, spațiul este corect. Uneori acestea s-ar putea suprapune dacă ar exista și o problemă.

Totul pare perfect. De fapt, acesta arată foarte bine. Bine, așa că o să merg la GT metrics.com și o să merg mai departe și să lipesc URL-ul pe site-ul web, cu un clic înapoi, un clic chiar aici, se spune că testează-ți site-ul. Durează doar un moment și ceea ce va face este să descarci site-ul tău.

Și o să vă dea câteva date. O să vă anunțe cât a durat să se încarce. Îți va spune câte cereri au fost și va veni cu un scor arbitrar. Acum, vă recomand să nu puneți prea multă greutate în acest scor. După cum puteți vedea, scorurile sunt. Destul de mare și a și un B aici, cu un timp de încărcare foarte rapid de 1,2 secunde, o pagină, laturile sub un megabyte și doar 32 de solicitări.

Acesta este un site web care utilizează mentorul Ella. Acum, spun mereu, nu puneți prea multă greutate în aceste scoruri aici. Ceea ce contează cu adevărat este cum se simte site-ul dvs. web când vine cineva pe site-ul dvs., dar puteți vedea din acest test că site-ul se încarcă extrem de rapid. Ceea ce este foarte bun pentru un site cu toate aceste imagini.

Ei bine, acolo îl ai. Așa puteți face site-urile dvs. web folosind încărcarea SiteGround incredibil de rapid și sper că ați văzut la fel de bine valoarea extraordinară pe care o obțineți de la SiteGround. În mod normal, ar trebui să plătiți sute de dolari pe an pentru a obține pluginuri care fac tot ceea ce includ doar pentru dvs..

Deja cu serviciul pe care îl ai cu ei. Acesta este unul dintre motivele pentru care vă recomand să utilizați SiteGround, datorită tuturor acestor bunătăți suplimentare pe care le includ pentru dvs. și nu trebuie să mergeți să le cumpărați și sunt susținute oficial de gazda dvs. web. SiteGround, dacă nu aveți SiteGround, luați în considerare utilizarea linkului pe care îl am mai jos sau WP crafter.com/siteground dacă ați comandat SiteGround, includ un bonus pentru curs pentru a merge cu acesta.

Asta te va ajuta să obții la maxim. Construirea unui site web și cel mai mult din teren. Dave, ai găsit ceva valoare în acest videoclip și sper că ai făcut-o. Luați în considerare să dați acest lucru degeaba și să-l împărtășiți unui prieten.

Și dacă aveți întrebări, vă încurajez să întrebați în secțiunea de comentarii de mai jos.

Îmi place să vă răspund la întrebare și să vă ajut în orice fel pe care îl pot. Hei, mulțumesc pentru vizionare și ne vedem în videoclipul următor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector