9 motive pentru care WordPress este cel mai bun constructor de site-uri și de ce ar trebui să îl folosești

Nu sunteți sigur ce sistem de gestionare a conținutului (CMS) este potrivit pentru site-ul web pe care îl aveți în minte? Știați că mai mult de 32% din toate site-urile de pe internet folosesc WordPress? Chiar și cele mai mari mărci, precum Facebook Newsroom, Vogue, IBM Jobs Blog, BBC America, Sony Music și multe altele folosesc WordPress.


Ei bine, am putea veni cu un milion de motive pentru care ar trebui să folosiți WordPress ca constructor de site-uri, dar iată primele 9 motive convingătoare pentru care este cel mai bun.

Și vorbesc despre self-hosting-ul WordPress.org, nu despre WordPress.com, care este o soluție găzduită. WordPress este foarte ușor de instalat chiar dacă ești începător. Puteți crea un site web personal de branding, un blog sau chiar un magazin de comerț electronic.

Acum, să aruncăm o privire la motivele pentru care WordPress este cel mai bun.

1. WordPress este gratuit și foarte popular

Da, este gratuit, deoarece este gratuit pentru a descărca, instala, utiliza și personaliza în funcție de ce tip de site-ul web ai nevoie.

Lucrul aici este că trebuie să achiziționați un nume de domeniu și web hosting înainte de a crea un site WordPress. Există site-uri care oferă domeniu gratuit și găzduire, dar nu recomand cu adevărat utilizarea acestora. Le puteți folosi dacă faceți doar teste.

Ce este un nume de domeniu? Este adresa site-ului dvs. web. Este ceea ce utilizatorii introduc în bara de adrese a browserului pentru a accesa pagina ta. În cazul meu, numele meu de domeniu este WPCrafter.com.

Ce este o găzduire web? Este considerată casa dvs. pe internet. Este locul în care sunt stocate fișierele și informațiile dvs. Există diferiți furnizori de găzduire web, dintre care puteți alege, în funcție de nevoile site-ului dvs. web.

Dacă doriți să începeți cu un serviciu de găzduire web ieftin, dar sigur, consultați cele mai bune 5 servicii de gazduire web ieftine.

De asemenea, dacă doriți un furnizor de găzduire web, altul decât GoDaddy, consultați lista mea de alternative de găzduire la GoDaddy.

2. WordPress este simplu și ușor de utilizat

Nu-mi dau seama de ce oamenii sunt intimidați de utilizarea WordPress. Adevărul este că este foarte ușor de utilizat chiar dacă ești un începător absolut.

Instalarea WordPress nu necesită nicio abilitate de codare. Aproape toți furnizorii de găzduire web au deja o funcționalitate de instalare cu 1 clic. După ce ați instalat WordPress, puteți adăuga cu ușurință pagini și postări din tabloul de bord admin foarte ușor de utilizat.

Puteți, de asemenea, să actualizați cu ușurință versiunea dvs. WordPress cu notificarea sa pentru actualizare. Vă recomand să faceți backup site-ului dvs. web înainte de actualizare pentru a preveni pierderea de date.

3. WordPress are resurse nelimitate de teme și pluginuri

Vezi, nu trebuie să te gândești la crearea propriilor teme și plugin-uri, deoarece WordPress le-a obținut pe toate pentru tine. Cat de tare e asta?

Aveți nevoie de piei de design pentru site-ul dvs. web? WordPress oferă o gamă largă de teme pre-construite pentru a vă facilita lucrul pe site-ul dvs. web.

În depozitul WordPress puteți găsi diferite șabloane gratuite pentru fiecare nișă și categorie. Deci, nu trebuie să vă faceți griji dacă aveți ceva de utilizat pentru nișa aleasă sau niciuna.

Instalați tema care vă place și apoi personalizați pe baza preferințelor. Puteți schimba culorile, antetul, subsolul, barele laterale, fundalul și alte elemente din tema dvs..

Există, de asemenea, o serie de pluginuri pe care le puteți utiliza pentru funcționalități și funcții suplimentare pe site-ul dvs. web. De exemplu, doriți să adăugați un formular de contact, puteți găsi cu ușurință un plugin de formular de contact în depozitul WordPress.

Puteți crea, de asemenea, o galerie de imagini sau un glisor cu un plugin WordPress, chiar și Google Analytics, comerț electronic, abonament și orice altă caracteristică.

4. WordPress este prietenos cu motorul de căutare

Compania dvs. trebuie să fie căutată, astfel încât să puteți atrage publicul țintă. WordPress este proiectat cu SEO în minte. Dacă site-ul dvs. web este construit pe WordPress, aveți noroc pentru că motoarele de căutare, cum ar fi Google, iubesc WordPress.

Pentru a vă optimiza în continuare site-ul, puteți utiliza chiar și plugin-uri SEO, cum ar fi Yoast SEO.

5. WordPress este sigur și sigur

WordPress este, de asemenea, cunoscut pentru a fi sigur atunci când utilizați pluginuri și teme de la dezvoltatori de încredere. De fapt, multe bănci folosesc această platformă pentru site-urile lor web. Dar, după cum știți, nu putem ști niciodată ce se va întâmpla cu internetul. Nu poate fi niciodată complet securizat.

Așadar, este foarte important să fiți precaut să vă protejați propriul site de internet împotriva atacurilor malware și a hackerilor. Puteți găsi o mulțime de plugin-uri de securitate WordPress pentru site-ul dvs. web. Chiar și comentariile spam pot fi gestionate cu ușurință, așa cum am discutat anterior.

6. WordPress poate gestiona toate tipurile de media

Puteți încărca toate tipurile de fișiere media pe site-ul dvs. web. Acestea includ imagini, GIF-uri, videoclipuri, audio și alte tipuri de fișiere media.

Puteți chiar încorpora videoclipuri sau fotografii de pe diferite site-uri web, cum ar fi Instagram, YouTube, Soundcloud și multe alte site-uri web integrate.

În plus, puteți încărca și afișa documente, PDF-uri și alte fișiere pe care utilizatorii dvs. le pot descărca.

7. WordPress se integrează ușor cu multe aplicații

Dacă doriți să maximizați funcționalitatea site-ului dvs. WordPress, puteți face acest lucru prin integrarea cu aplicațiile.

De exemplu, dacă dețineți un magazin online, puteți integra aplicații de produse, aplicații pentru coșuri de cumpărături și aplicații de plată. Puteți chiar integra aplicații de social media pentru a vă ajuta să creșteți următoarele pe site-ul dvs..

8. Comunitatea WordPress devine din ce în ce mai mare

Pe măsură ce WordPress devine din ce în ce mai popular, comunitatea WordPress crește din ce în ce mai mult. Și-a extins obiectivul cu forumul, forumurile de discuții, canalele sociale și alte media.

Există întâlniri care sunt aranjate de pe tot globul la care puteți participa. Ei vorbesc totul despre WordPress, de la construirea unui site web până la a fi un agent independent de design sau de design WordPress.

Dacă aveți probleme cu configurarea site-ului dvs. WordPress, puteți pur și simplu să căutați pe forumul WordPress.org sau pe orice comunitate WordPress de pe Facebook și din orice alte social media.

9. WordPress este toată lumea

E adevarat. Cu WordPress, există posibilități interminabile. Puteți crea orice fel de site web care vă place pentru afacerea dvs. Puteți crea un magazin online, un blog, un site de forumuri, chiar și un director. Îl numești, WordPress îl are.

Indiferent dacă ești un techie sau nu, WordPress este pentru tine. Puteți utiliza generatorul de pagini drag și drop sau personaliza site-ul dvs. web folosind coduri.

Concluzie

Deci, sunteți convins de puterea WordPress acum? Încercați să descoperiți cum acest CMS poate fi ușor de utilizat și complet personalizabil pentru proprietarii de site-uri web wannabe.

Puteți experimenta puterea WordPress doar începând să-l utilizați.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map