5 greșeli comune pe care oamenii le fac atunci când construiesc site-uri WordPress

Deși gândul de a-ți construi site-ul WordPress îți poate pompa mușchii creativi, există obstacole de-a lungul drumului care îți pot distruge impulsul. Fără îndoială, există greșeli pe care începătorii, sau chiar dezvoltatorii experimentați, le fac fără să știe când construiesc site-uri web WordPress. Iar aceste greșeli te-ar putea costa o cantitate semnificativă de timp și bani.


Bine, am enumerat primele cinci greșeli comune pe care oamenii le fac atunci când construiesc un site WordPress, astfel încât să te îndepărtezi de aceste lapsi amatori.

1. Alegerea unei gazde rele

Dacă alegeți un serviciu de găzduire prost, poate duce cu siguranță la mai multe probleme, cum ar fi încărcarea foarte lentă a site-ului dvs. web. Acest lucru poate provoca un impact foarte rău asupra publicului dvs., deoarece nimeni nu are răbdare să aștepte prea mult timp. Dacă aș fi vizitatorul tău, aș sări cu siguranță peste un alt site web pentru a achiziționa produsul sau serviciul pe care mi-l doresc.

Mai bine să nu oferiți concurenților șansa de a vă agăța publicul. Asigurați-vă că alegeți un furnizor de servicii de găzduire web care oferă timp de încărcare rapidă.

De asemenea, asigurați-vă că gazda dvs. web oferă un nivel ridicat de securitate pentru a vă proteja site-ul și că suportul tehnic este disponibil în orice moment al zilei. Dacă se întâmplă ceva, ar trebui să poți să le adresezi pentru ajutor.

Înainte de a cumpăra un plan de găzduire, asigurați-vă că cunoașteți elementele de bază despre găzduirea web și care sunt caracteristicile de căutat înainte de a vă decide.

Dacă aveți un buget, există furnizori de servicii de găzduire web ieftine, dar oferă totuși servicii de încredere.

2. Alegerea unei teme umflate

Atunci când alegeți o temă WordPress, nu vă uitați doar la aspectul exterior al acesteia. Vă recomand să întrebați dezvoltatorul despre lucruri precum calitatea codului. Gândiți-vă la specificațiile de care aveți nevoie cu adevărat pentru site-ul dvs. web.

Aveți nevoie într-adevăr de un player de muzică încorporat sau de un glisor de fundal de pagină completă? Aveți nevoie de atâtea shortcodes care rămân în postările și paginile dvs. chiar dacă decideți să schimbați o temă?

O temă umflată poate cauza grave probleme de securitate. Dezvoltatorii ar putea folosi fragmente de cod care nu sunt optimizate pentru securitate și performanță. În plus, este posibil ca aceste fragmente să nu fie compatibile cu multe plugin-uri.

Alegeți o temă care să fie ușoară și fără balon.

Vizitați tema Astra

3. Alegerea plugin-urilor slab codificate cauzând încetinirea

Există multe plugin-uri predispuse la probleme de vulnerabilitate, deoarece sunt slab codificate și au anumite lacune. Când site-ul dvs. web este vulnerabil, intrusii pot ataca cu ușurință provocând prăbușirea și corupția acestuia.

Problemele de compatibilitate pot apărea și atunci când un plugin este codat greșit. Dacă codul nu este încapsulat, acesta poate provoca un comportament ridicol al site-ului dvs. web.

Evitați să descărcați prea multe pluginuri și cele care nu au fost testate cu versiunea actuală a WordPress-ului dvs..

Fixarea unui site web rupt

4. Nu configurați o copie de rezervă

Backupul regulat al site-ului dvs. web vă face să vă simțiți sigur în cazul în care ceva nu merge grozav. Știi, lucrurile se pot întâmpla foarte repede și cel mai bine este să ai un plan de urgență pentru a-ți salva afacerea de o mulțime de inconveniente.

Dacă eliminați accidental fișierele site-ului dvs. web sau site-ul dvs. este hacked și nu aveți nicio copie de rezervă. Acest lucru va fi serios frustrant, deoarece va trebui să începeți de la sol. Imaginați-vă cât de mult este o problemă.

Puteți lua în considerare un furnizor de găzduire gestionat care face backup în mod automat site-ului dvs. web pentru dvs. De asemenea, puteți utiliza pluginuri precum Updrafts sau WPvivid. Acestea vă vor salva starea de sănătate în cazul în care datele site-ului dvs. web sunt pierdute sau pirate.

5. Nu configurați un plugin SEO

Vrei să fii recunoscut de publicul tău țintă, nu? Atunci nu îndrăzniți să ignorați optimizarea motoarelor de căutare (SEO). Utilizarea cuvintelor cheie potrivite și modul de utilizare a acestora pot afecta clasamentul site-ului dvs..

Există teme care au elemente SEO integrate, dar aveți controlul pentru a vă optimiza conținutul. Un plugin foarte util pentru SEO este Yoast și Rank Matematica. Când aveți acest plugin instalat pe site-ul dvs. web, puteți adăuga cuvântul cheie focalizat și puteți edita fragmentele sau cuvintele care apar sub numele site-ului dvs. în pagina cu rezultatele căutării Google..

De asemenea, vă pot ajuta cu generarea sitemap-ului dvs. XML de care au nevoie motoarele de căutare, astfel încât să vă poată cartografia site-ul.

Concluzie

Acum știți cea mai frecventă greșeală pe care oamenii o fac atunci când își construiesc site-urile WordPress. Acum puteți să le evitați.

Asigurați-vă că fiți atenți la procesul de construire a unui site web, indiferent dacă vă construiți propriul dvs. sau intenționați să angajați un dezvoltator.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map