11 Ghiduri de rezolvare a problemelor pas cu pas pentru problemele comune de WordPress din 2019

Să fim clar: WordPress nu este un cadou perfect care vine într-o cutie, completat de manuale și ghiduri de depanare. În lumea reală, WordPress este un program open-source, liber de utilizat și fără o echipă dedicată de asistență pentru clienți, FAR este de a fi o platformă fără cusur.


Erorile pot fi o rezolvare dificilă sau rapidă. niste greșelile începute de obicei de către WordPress au fost discutate anterior aici. Dar, de exemplu, întâmpinați o problemă în care vă aflați în procesul de dezvoltare a site-ului dvs., iar informațiile nu se reflectă pe browserul dvs..

Fixarea rapidă cu acest lucru este să ștergeți memoria cache a browserului. Informațiile de pe site-ul web se vor încărca mai rapid dacă acestea sunt stocate în cache. Așadar, dacă browserul nu încarcă informațiile recent adăugate pe site-ul dvs., este posibil ca memoria cache să nu fi primit încă informațiile complet. Așadar, o simplă „curățare a cache-ului” din browser o va rezolva și sunteți gata să mergeți!

În afară de ștergerea memoriei cache a browserului, am enumerat 11 dintre cele mai frecvente probleme întâmpinate în dezvoltarea unui site Web WordPress și cum să le rezolvăm fără a transpira gălețile.

1. Eroare server intern

Eroarea 500 Server intern este foarte frecventă pentru codul de stare HTTP, ceea ce înseamnă că ceva nu este corect pe server, dar serverul nu este specific cu privire la problema. Când apare acest mesaj, trebuie să investigați care este cauza acestei erori.

Iată câteva cauze ale erorii serverului intern:

 • Fișier .htaccess corupt – pentru a remedia această problemă, pur și simplu accesați rădăcina site-ului dvs. prin protocolul de transfer de fișiere (FTP) și redenumiți .htaccessfile în .htaccess_old. Încercați să reîncărcați site-ul dacă funcționează.

  Dacă da, accesați Setări, apoi Permalinkets pentru a vă reseta Permalink. Acest hack va crea un nou fișier .htaccess.

 • Plugin sau problemă – dacă ați observat că vă confruntați cu aceste probleme, încercați să dezactivați plugin-urile și să reveniți la vechile teme și plugin-uri care funcționează pentru site-ul dvs..
 • Atingerea limitei PHP – dacă mesajul de eroare afirmă că ați ajuns deja la limita dvs. PHP, la fel de bine vă poate crește PHP-ul prin crearea unui fișier text gol numit php.ini.

  Lipiți codul în fișier, salvați-l și încărcați-l în folderul dvs. / wp-admin / utilizând FTP.

  memorie = 64MB

  Această soluție poate funcționa temporar și va trebui să găsiți o altă soluție care să funcționeze bine.

Dacă niciuna dintre acestea nu funcționează, încercați să reîncărcați folderele / wp-admin și / wp-include dintr-o nouă instalare a WordPress folosind un client FTP. Asigurați-vă că selectați „Suprascriere”, astfel încât fișierele vechi să fie înlocuite.

2. 403 Eroare interzisă

Iată câteva cazuri în care apare acest mesaj de eroare:

 • Acces refuzat pe pagina de autentificare WordPress
 • Când vizitați orice pagină de pe site-ul dvs. WordPress
 • În timpul procesului de instalare
 • Fișier .htaccess corupt
 • Permisiuni de fișiere incorecte pe serverul dvs.
 • Modificări accidentale făcute de compania dvs. de găzduire

Puteți, de asemenea, să primiți eroarea „Acces refuzat” pe pagina dvs. în loc de statutul interzis 403. În principal, aceste erori provin din configurația slabă a pluginurilor de securitate, care pot bloca mai multe adrese IP.

Dacă credeți că aveți de-a face cu permisiunile de fișiere, soluția rapidă pentru aceasta este de a contacta furnizorul de găzduire pentru a verifica permisiunile de fișiere. Dar, dacă doriți să îl accesați singuri, conectați-vă site-ul WordPress utilizând Clientul FTP. Accesați folderul rădăcină unde sunt stocate toate fișierele dvs. WordPress. Faceți clic dreapta pe dosar și selectați Permisiunile fișierelor.

După ce urmați pașii, veți vedea caseta de dialog cu permisiunile fișierelor:

 • Toate dosarele trebuie să aibă permisiunea fișierului de 744 sau 755
 • Toate folderele de pe site-ul WordPress trebuie să aibă permisiunea fișierului de 644 sau 640

Nu uitați să setați parametrii în consecință.

Încercați să recesionați site-ul dvs. web dacă această soluție funcționează. Dacă nu, puteți selecta permisiunea de fișier la 744 sau 755. Bifați caseta de lângă „Recurse în subdirectorii”, apoi verificați opțiunea „aplicați numai directoarelor”, apoi faceți clic pe OK. Repetați procesul pentru fișierele WordPress.

3. Eroare la pagina 404 care nu a fost găsită

Eroarea 404 este că mesajul apare atunci când vizitatorul site-ului dvs. dorește să acceseze o anumită postare pe pagina dvs. care nu a putut fi găsită. Acest lucru s-a întâmplat când fișierul .htaccess a fost șters și rescris, iar legătura permanentă nu a fost setată corect.

Pentru a rezolva această problemă, accesați secțiunea Permalinks din meniul Setări din tabloul de bord WordPress și Salvați modificările. Procedând astfel, setările vor actualiza și reîmprospăta noile reguli. Această soluție rapidă funcționează 99% din timp.

Dacă acest lucru nu funcționează, încercați să actualizați manual fișierul .htacess din folderul în care se află / wp-content și / wp-include. Schimbați permisiunea pe 666 pentru a o putea scrie. Repetați soluția inițială, apoi treceți din nou la 660.

Puteți încerca, de asemenea, acest cod în fișierul dvs. .htaccess.

1 # ÎNCEPE WordPress
2
3 RewriteEngine Pornit
4 RewriteBase /
5 RewriteRule ^ index.php $ - [L]
6 RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -F
7 RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -D
8 RewriteRule. /index.php [L]
9
10 # END WordPress

4. Ecranul alb al morții (WSoD)

Aceasta apare ca un ecran gol, fără informații de pe un site web. Acest lucru se datorează în principal eșecurilor PHP sau bazei de date, în special:

 • Probleme de compatibilitate cu plugin-uri – pentru a rezolva rapid acest lucru, încercați să dezactivați apoi reactivarea pluginurilor din nou.
 • Probleme cu teme – acest lucru se întâmplă mai ales când ați creat un nou site web pe WordPress și ați activat o nouă temă. Pentru a rezolva acest lucru, încercați să vă conectați la tabloul de bord și să activați tema implicită WordPress. Dacă nu puteți accesa zona de administrare, accesați site-ul dvs. utilizând FTP și căutați / wp-content / theme / folder. Apoi redenumiți folderul temei active.
 • Directorul tematic lipsă sau redenumit – O eroare front-end „Directorul temei„ {theme-name} ”nu există.” display-uri. Conectați-vă la tabloul de bord WordPress, schimbați temele, redenumiți-vă directorul sau editați înregistrările „temă” și „foaie de stil” în wp_options.

Am discutat WSOD în detaliu în această postare.

5. Eroare la stabilirea unei conexiuni la baza de date

Dacă această eroare apare pe site-ul dvs., ar putea exista o problemă cu conexiunea din baza de date, care ar putea fi cauzată de următoarele:

 • Informații wp-config.php incorecte – Asigurați-vă că următoarele detalii sunt corecte:
  • numele bazei de date
  • numele de utilizator al bazei de date
  • parola bazei de date
  • gazda bazei de date

Dacă sunteți sigur că aceste detalii sunt corecte, încercați să vă resetați parola MySQL manual

 • Problemă cu gazda dvs. web – Contactați gazda web deoarece problema ar putea fi un server în jos sau o problemă de spațiu a bazei de date.
 • Site web hacked – Încercați să folosiți Sucuri pentru a scana site-ul dvs., asigurați-vă că aveți pluginuri securizate în loc, care scanează site-ul dvs. web fără a-l încetini și îl puteți remedia în doar un minut.

6. Actualizare automată WordPress eșuată

Uneori, actualizarea automată WordPress eșuată apare ca:

 • Ecran alb alb fără nicio informație
 • Avertisment de actualizare eșuat
 • Un mesaj de eroare PHP

Pentru a remedia aceste probleme, actualizați manual site-ul dvs. WordPress sau preluați backup-urile anterioare ale site-ului.

7. Eroare de conexiune deconectată

Acest tip de eroare apare mai ales pentru că site-ul dvs. web rămâne fără memorie sau încearcă să acceseze mai mult decât se poate gestiona serverul dvs..

Mai jos sunt câteva idei de remediere rapidă pe care le puteți utiliza pentru a rezolva această eroare:

 • Solicitați furnizorului dvs. de găzduire să vă crească limita de memorie sau să adăugați acest cod în fișierul dvs. wp-config.php

  define ( „WP_MEMORY_LIMIT“, ’64M’);

 • Măriți timpul maxim de execuție în fișierul dvs. php.ini

8. Lipiți „Modul de întreținere” după actualizare

Veți ști cu ușurință această eroare, deoarece mesajul „Mod de întreținere” va apărea pe site-ul dvs. web. Pentru a remedia acest lucru imediat, ștergeți fișierul de întreținere din directorul de instalare a site-ului dvs. WordPress și reîmprospătați-vă site-ul.

9. eroare de sintaxă

Eroarea de sintaxă se întâmplă când adăugați unele coduri la WordPress și este posibil să fi omis ceva sau să fi introdus ceva care nu se potrivește cu cele anterioare în vigoare.

Pentru a remedia această problemă, trebuie să revizuiți din nou codurile introduse și să corectați sintaxa problematică. De cele mai multe ori, parantezele sau personajele lipsă sunt vinovații obișnuiți.

10. Obținerea blocării din WordPress Admin (wp-admin)

Motive comune pentru care sunteți blocat în zona de administrare WordPress:

1. Parolă incorectă

Dacă ați uitat parola sau site-ul dvs. web a fost hacked, puteți încerca să vă resetați parola de la phpMyAdmin. Pentru a începe, accesați tabloul de bord al cPanel și faceți clic pe pictograma phpMyAdmin sub Baza de date. După lansare, selectați baza de date WordPress.

PHPMyAdmin-edit-utilizator

Căutați tabelul cu „{table-prefix} _users” (de exemplu, wp_users) și faceți clic pe „Browse..

Sub coloana funcțiilor, selectați MD5 din meniul derulant. Acest lucru vă asigură că parola dvs. este criptată cu hash-ul MD5 atunci când este stocată în baza de date.

2. Privilegii de administrare pierdute

Dacă site-ul dvs. web este hacked, este posibil să puteți accesa zona de administrare, dar nu veți putea să modificați temele sau pluginurile. Aceasta înseamnă că permisiunea dvs. a fost modificată.

Pentru a remedia acest lucru, puteți adăuga un nou utilizator de admin la baza de date prin MySQL. Mergeți doar la tabloul de bord cPanel și actualizați tabelul wp_users.

Faceți clic pe „Inserați” pentru a crea un cont nou și adăugați următoarele:

 • ID: orice număr
 • logare utilizator: nume de utilizator nou
 • user_pass: Parolă Nouă. Asigurați-vă că selectați MD5 în meniul funcțiilor.
 • user_nicename: poreclă
 • USER_EMAIL: e-mail pe care doriți să îl asociați cu acest cont
 • user_url: adresa URL a site-ului dvs. web
 • user_registered: data / ora pentru momentul în care este înregistrat acest utilizator
 • Starea utilizatorului: Setați la 0.
 • numele afisat: numele pe care doriți să îl afișați pentru acest utilizator pe site

După ce ați terminat, faceți clic pe „Du-te” și apoi actualizați tabelul wp_usermeta cu următoarele detalii:

 • unmeta_id: aceasta este generată automat
 • numele de utilizator: id-ul l-ai adăugat mai devreme
 • meta_key: wp_capilities.
 • meta_value: introduceți acest lucru: a: 1: {s: 13: “administrator”; s: 1: “1”;}

Inserați un alt rând cu următoarele detalii:

 • unmeta_id: aceasta este generată automat
 • numele de utilizator: id-ul l-ai adăugat mai devreme
 • meta_key: wp_user_level
 • meta_value: 10.

Asta e și faceți clic pe „Du-te”. Acum puteți utiliza numele de utilizator nou adăugat ca autentificare pentru wp-admin.

3. Erori PHP (erori de sintaxă)

Acest lucru se întâmplă de obicei atunci când un cod rău de pe un alt site web a fost copiat și lipit pe site-ul dvs. Puteți rezolva acest lucru accesând programul FTP, eliminând codul pe care l-ați adăugat, de obicei în fișierul funcții.php, apoi reîncărcând fișierul.

Alte cauze ale blocajului includ:

 • Un plugin instalat sau un cod care încearcă să facă modificări în secțiunea de admin
 • Erori la stabilirea conexiunii la baza de date
 • Ecranul alb al morții

11. WordPress

Erori de conținut ale barei laterale

Câteva probleme posibile de ce au apărut aceste erori și idei pentru a remedia acest lucru:

 • Codul HTML nu este valabil – acest lucru se întâmplă de obicei atunci când dezvoltatorul site-ului uită să închidă
  etichetați cu
  Pentru a verifica acest lucru, puteți copia codul într-un program de verificare a validării HTML pentru a ști ce cod HTML are nevoie de remediere.
 • Tema a fost coruptă – dacă ați afla că toate codurile dvs. sunt introduse corect, tema dvs. ar putea fi problema. Actualizați tema la o nouă versiune dacă este disponibilă sau reinstalați ultima versiune a temei.
 • Lățime sau raport incorect – asigurați-vă că toate marginile dvs. se potrivesc cu dimensiunea una cu cealaltă.
 • Proprietate float – Asigurați-vă că plutește la stânga și float: dreapta se adaugă la elementele corecte. CSS incorect va sparge afișarea site-ului dvs. web.
 • Fișier style.css rupt – angajarea unui dezvoltator merită dacă ești un non-tech

Concluzie

Fiecare proprietar de site-ul web trebuie să fie la curent cu cele mai frecvente probleme pe care le poate întâmpina un site WordPress. De asemenea, ar trebui să fiți atenți chiar și la depanarea simplă pentru a evita perioadele de oprire prelungite care vă pot cauza pierderea de vizitatori sau profituri.

O echipă de depanare de apel sau de întreținere a site-ului web ar putea fi cea mai bună rută dacă se întâmplă ceva neașteptat pe site-ul dvs. web care nu vă poate controla. De asemenea, asigurați-vă că toate codurile site-ului dvs. web sunt securizate și criptate corespunzător pentru a nu fi hacked.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map