Üzleti e-mail fiókok létrehozása: egyszerű lépések a saját @ Domain.com e-mail címhez

A domain név megvásárlása után meg kell keresnie a domain névhez társított e-mail címet. És a domainjével azonos nevű e-mail cím használata erős benyomást kelt professzionálisként. Nem kell zseniálisnak kitalálnia, hogy az üzleti életben nem szabad senkivel foglalkoznia, aki „[Email protected]‘e-mail címükként.


Ami még szenzációs, hogy létrehozhat egy e-mailt a csapat tagjai számára, hogy megjelenítse a cég nevét! Kivéve azt a tényt, hogy a domain.com e-mail címe vonzó marketing tippet mutat a márkája számára is.

Nagyon ajánlott az üzleti felhasználók számára, hogy hozzanak létre egy e-mailt, amely a domain nevéhez kapcsolódik, nem pedig a Gmailhez, ez pedig inkább személyes felhasználást tesz lehetővé..

Lásd az alábbi példát a domain nevével e-mailben:

Domain név: www.closet.com

Az email címed: [Email protected]

Ennek elérése érdekében az Ön feladata, hogy felhívjuk a figyelmet az egész belső és külső folyamaton.

1. Regisztráljon egy domain nevet és a webtárhelyet

Domain név megvásárlásához ellenőrizheti bármelyik domain regisztrálót, hogy megkapja-e domainjét (pl., A GoDaddy egy nagy domain regisztrátor, aki tárhelyet is kínál). Ezek a regisztrátorok vállalkozásának megfelelő domainneveket is javasolnak, amelyek közül választhat, különösen akkor, ha soha többé nem lehet az Amazon.com vagy az eBay.com tulajdonosa.!

Ezután össze kell kapcsolnia a domain nevet a választott webhely-fiókkal, hogy folytathassa e-mail fiókja létrehozását vállalkozása számára. Javaslom a SiteGround használatát a webhely hostolásához.

Miután csatlakoztatták mind a regisztrátort, mind a gazdagépet, jelentkezzen be webtárhely-fiókjába az e-mailek létrehozásának megkezdéséhez.

Látogasson el a SiteGround oldalra

2. Jelentkezzen be a cPanelbe, és hozzon létre e-mail fiókokat

Ha host Site szolgáltatót használja a SiteGround szolgáltatással, jelentkezzen be a cPanel irányítópultjába, és megjelenik egy „Mail” szakasz. Kattintson az E-mail fiókok elemre.

Töltse ki a következő mezőket:

 • Email
 • Jelszó
 • Jelszó megerősítése

Ha hozzá szeretne adni egy postafiók-kvótát, akkor ezt megteheti. Alapértelmezés szerint a kvótát 250 MB-ra állítja, ami nem rossz. Ne feledje, hogy csökkentheti és növelheti a levelezési korlátozásokat, a tárhelyi tervtől függően.

A folyamat befejezéséhez kattintson a ‘Fiók létrehozása’ gombra. A fenti lépések megismételésével több e-mail fiókot is létrehozhat a domain névhez. Ez az!

3. Nyissa meg az e-mail fiókját

Az e-mail fiókok létrehozása után a Webmailre kattintva érheti el.

Az e-mail eléréséhez kattintson a Bejelentkezés a Webmailbe elemre.

Válasszon egy alapértelmezett webmail alkalmazást, és innen láthatja a postafiókját.

E-maileket küldhet és fogadhat a webmail alkalmazáson keresztül.

Az e-mail címeket különböző eszközökön kapcsolhatja úgy, hogy beállítja a konfigurációs szkripteket a kívánt alkalmazásban vagy eszközön.

Állítsa be e-mail fiókját a G Suite segítségével

Az e-mail fiókok létrehozása után összekapcsolhatja azokat a G Suite segítségével a Google Cloud segítségével. Könnyebb használni, mint egy webmail alkalmazás használata. A webmail emellett csak az e-mailek küldésére és fogadására kínál más alkalmazásokat. A G Suite azonban biztosítja az összes olyan népszerű Google alkalmazást, mint a Gmail, a Google Fotók, a Dokumentumok, a Drive stb.

A G Suite csomagja csak havonta 5 dollár lehet, és elérheti az összes kínált alkalmazást és szolgáltatást.

E-mail fiók regisztrálása a G Suite alkalmazásban

Menj G Suite webhelyen, és válassza ki a választott tervet.

Miután kiválasztotta a tervét, írja be vállalkozásának szükséges részleteit a folytatáshoz.

Ezt követően megkérdezik, hogy vásárolt már-e egy domaint. Mivel ezt már korábban elvégezte, válassza a „Van domain” lehetőséget, és rákattinthat a „Next” gombra.

Írja be üzleti nevét vagy domain nevét. Ha kész, kattintson a „Next” gombra.

Írja be felhasználónevét és jelszavát. Ez a felhasználónév lesz az e-mail fiókneve, és csatolva lesz a domain névhez.

Miután elvégezte ezeket a lépéseket, megjelenik egy ‘Sikeres’ üzenet.

Kattintson a „Go to Setup” gombra a telepítési folyamat befejezéséhez.

A Beállítás képernyőn kezdje el összeállítani a csapat tagjait további fiókok létrehozásához. Jelölje be a „Hozzáadtam az összes felhasználói e-mail címet, amely jelenleg a (z) [domain]” lehetőséget választja, majd kattintson a „Next” gombra.

Ellenőrizze domainjének tulajdonjogát a metacímke lemásolásával, vagy töltsön fel HTML-fájlt a hostfiókjába ellenőrzés céljából. A domain tulajdonjogának ellenőrzéséhez ezen módszerek közül csak az egyiket használja.

Jelentkezzen be webhelyére, és telepítse a Helyezze be a fejlécek és láblécek beépülő modult.

A telepítés után nyissa meg a Beállítások, majd a „Fejlécek és lábléc beszúrása” elemet, és írja be a metacímkét a „Szkriptek a fejlécbe” szövegmezőbe. Kattintson a Mentés gombra.

Az összes beállítás után szükség lesz a MX-rekordokra a domain névhez, hogy a G Suite működőképes legyen az e-mail fiókjai számára..

MX rekordok létrehozása:

Nyissa meg a cPanelét, és keresse meg a Levelezési szekciót. Kattintson az MX Entry elemre. Vegye figyelembe, hogy egyes kifejezések vagy szakaszok különböznek a többi tárhely szolgáltatótól. A SiteGround-t használom. Csak ki kell kitalálnia, mi felel meg vagy hasonlít ehhez.

Válassza ki a domain nevét, majd kattintson a Google MX beállítása elemre.

Más tárhelyszolgáltatók számára valószínűleg vissza kell térnie a G Suite webhelyére, és ellenőriznie kell a „Megnyitottam a domainomhoz tartozó vezérlőpanelt” lehetőséget. Tekintse meg az MX-rekordokat, amelyeket a Google-tól a cPanelre másolhat. Menj vissza a hostfiókodba, és lépj be az MX Records-ba. Kattintson a „Rekord hozzáadása” elemre.

Lépjen a G Suite webhelyére, és jelölje be a „’Létrehoztam az új MX rekordokat“ lehetőséget. Törölje a meglévő MX Records bejegyzéseket, amelyek a domain nevére mutatnak. Az összes MX-rekord törlése után mentse el az MX-rekordokat kézzel, és jelölje be az „Én mentettem az MX-rekordokat” lehetőséget. Kattintson a „Domain ellenőrzése és e-mail beállítása” gombra, és a folyamat befejeződött.

Most rendszergazdaként jelentkezhet be Gmail vagy G Suite fiókjába, és ezt különféle eszközökön keresztül könnyedén felhasználhatja.

Következtetés

Ha márkás e-mail fiókkal rendelkezik, akkor legitim és profi. Nagyobb lesz a potenciális és meglévő ügyfelekkel szembeni bizalmi tényezője, mivel ez nagyszerű módja az üzleti kérdésekkel való kommunikációnak, amikor tudod, hogy nem foglalkoznak repülõ éjszakai szervezettel..

A domain név és az üzleti e-mail megszerzése olcsó, és minden olyan vállalkozás, amely alapvetően nem tudja megtenni, nem indokolja senkinek a bizalmát. A kapcsolatok növekedésével megteheted plugins segítségével e-mail listákat készíthet vagy felerősítse az e-mail marketing szoftvert az üzleti elképzelés továbbfejlesztése érdekében.

Kezdje el most, és hozzon létre üzleti e-mailt, hogy hitelességgel ápolja az ügyfélkapcsolatokat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map