SendinBlue Review: E-mail marketing szolgáltatás költségvetéssel

A legtöbb induló vállalkozás nem ismeri fel az e-mail marketing szolgáltatás értékét. De az üres pontnál bármelyik e-kereskedelem szakértője egyetért azzal, hogy jól olajozott gép lehet kapcsolatba lépni a kilátásokkal és összegyűjteni az ügyfeleket. Ez lehetőséget ad arra, hogy közvetlenül beszéljen az ügyfelekkel, a beérkező levelek között. Nem számít, ha potenciálisak, jelen vannak vagy akár korábbi ügyfelekkel is – az e-mail marketing értéke a kapcsolatok kiépítésén alapul, bármikor, ami számukra kényelmes.


Nem kétséges, hogy az e-mail marketing szolgáltatás az egyik leghatékonyabb módszer az új ügyfelek és a meglévő vásárlók elérésére. Az e-mailek használata a legolcsóbb módszer a profilod és a termékek hirdetésére is.

Kezdőként megfizethető e-mail marketing szolgáltatást vagy akár ingyen is igényel, ha lehetséges, igaz?

Hallottál már valaha a SendinBlue-ról? Ha nem, megvizsgálom annak jellemzőit, árait és támogatását, hogy megtudjam, segíthetnek-e őket egy egyedi e-mail marketingstratégia megteremtésében megfizethető megközelítésben..

Mi az a SendinBlue??

A SendinBlue egy népszerű eszköz, amely e-mail marketing szolgáltatásokat kínál. Kifejezetten kis- és középvállalkozások számára készült, ahol hasznos funkciókat kínál a kezdőknek.

A SendinBlue célja, hogy segítse a vállalkozókat egy egyszerű, mégis hatékony kommunikációs módszer létrehozásában az eladó és az ügyfelek között e-mail használatával..

Ingyenes tervet kínál, amely tökéletes a kezdők számára, hogy üzleti tevékenységükre összpontosítsanak, és befektetéseiket néhány fontosabb elemre takarítsák meg profiljuk javítása érdekében..

A SendinBlue SMS kampányokat is kínál, hogy az eladó üzenetét lejárati idő nélkül továbbítsa ügyfeleinek.

A SendinBlue legjobb tulajdonságai

1. Húzza az e-mail tervezőt

Ezzel az eszközzel nem kell aggódnia az egyedi e-mail kialakítás létrehozása miatt. Ez egy nagyon felhasználóbarát eszköz, ahol elkészítheti e-mail kampányait, anélkül, hogy aggódnia kellene a műszaki bonyolultság miatt.

A drag and drop eszközzel néhány kattintással személyre szabhatja e-mail kampányait, a választott elrendezéstől függően. Ezenkívül gazdag szövegszerkesztővel is rendelkezik, és a HTML-kódokat használhatja preferenciaként.

Ezenkívül választhat az előre megtervezett e-mail elrendezések közül. A drag and drop szerkesztő segítségével átrendezheti a színeket, a beillesztendő szövegeket, fotókat és logókat adhat hozzá személyes érintésével.

A SendinBlue számos különféle sablonnal rendelkezik, amelyek közül választhat, hogy javítsa az e-mail marketing stratégiáját, és fülbemászóvá tegye a címzettjeinek..

2. Marketing automatizálás

A Marketing Automation funkció ingyenes előfizetési fiókokban is elérhető. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy frissítéseket küldjön új termékeihez, promócióihoz és megvásárolt tételeihez, valamint bármilyen más üzenet sorozatot a testreszabott névjegyzékhez..

Ez az eszköz lehetővé teszi az oldal látogatóinak nyomon követését, egy adott e-mail célzását és közvetlenül az oldal nézőinek való elküldését.

A SendinBlue lehetővé teszi a meglévő előre elkészített marketing-automatizálás közül a választást, vagy az Ön igényeinek függvényében létrehozhatja az e-mail stratégiáját. A marketing-automatizálás létrehozása egy felhasználóbarát eszköz, amelyet a SendinBlue kínálhat. Lépésről lépésre biztosítja a felhasználókat, hogy gyorsan megismerkedjenek marketing automatizálásuk felépítésével.

A marketing-automatizálási eszközök megtanulása és használata lehetővé teszi, hogy tartsa a kapcsolatot az ügyfelekkel, és folyamatosan tájékoztassa őket új termékéről, és az eladó számára is előnyös, ha nyomon követi profiljuk nézőit, és automatikusan e-mailt küld nekik.

3. Tranzakciós e-mail szolgáltatások

A SendinBlue tranzakciós e-mail szolgáltatás nagyon kényelmes mind az eladó, mind a vevő számára. Mindkét fél számára előnyös, mivel az eladó automatikusan beállíthat e-mail marketing szolgáltatást minden vevőjének vásárlására.

Használható a szállítmány állapotának nyomon követésére is, ahol a vevő e-mailben visszaigazolást küldhet a rendelés nyomon követésére. Kényelmes a vásárlók számára is, igaz? Nyomon követheti az összes online tranzakciót.

Tartalmaz még névjegykezelési funkciókat, A / B tesztelést, kapcsolat szegmentálást és még sok minden mást, amelyeket szintén ingyenesen kínálhat!

Árazás

Ingyenesen igénybe veheti a SendinBlue alkalmazást, és élvezheti és maximalizálhatja e-mail marketing stratégiáját ingyenes funkcióival is. Ez lehetővé teszi korlátlan névjegyek mentését, de naponta legfeljebb 300 e-mailt küldhet, ami nem rossz a kezdőknek.

A SendinBlue 5 különféle tervet kínál Önnek, amelyek közül választhat, melyik 0 és havonta egészen 66 havonta terjed!

Ingyenes, Lite, Essential, Premium és Enterprise terveket kínál. Ha napi korlátlan e-mailt szeretne küldeni, akkor ez már elérhető a Lite tervében, amely az új vállalkozások tulajdonosai számára nem számít sokba.

Ha hozzáférést szeretne kapni a SendinBlue domináns szolgáltatásaihoz, akkor igénybe veheti a prémium vagy az üzleti tervet, ahol korlátlan automatizálási munkafolyamatot, céloldal-készítőt és időoptimalizálási funkciókat küldhet..

A SendinBlue előfizetések lehetővé teszik az Ön azonnali frissítését az igényeinek függvényében, és nincs hiánya egy adott tervhez. Bármikor csökkentheti a tervét, ha azt akarja.

Támogatás

A SendinBlue kiterjesztett támogatási rendszert kínál a felhasználók számára. Ha igénybe veszi az vállalati tervet, akkor rendelkezhet támogatási fiókkezelőjével, aki segít egyedi e-mail hirdetések és stratégiák létrehozásában, hogy több ügyfelet szerezzen, kampánymutatók és még sok más.

Minden fiókhoz támogatást nyújt minden igénybe vett tervvel. Ingyenes szolgáltatások esetén 60 napos telefonos és csevegési támogatást kaphat 60 napig, valamint a Lite terv felhasználóival. A másik három említett tervvel korlátlan telefon- és csevegési támogatás igénybe vehető.

Vannak olyan weboldalai is, ahol meglátogathatja azokat az oktatóanyagokat és blogokat, amelyek segíthetnek a látvány létrehozásában.

OptinMonster + SendinBlue

Eladóként szeretné az e-mail listáját a lehető legegyszerűbben bővíteni, igaz? Ha igen, akkor érdemes megfontolnia az OptinMonster és a SendinBlue együttes használatát.

Az OptinMonster segítségével elkészítheti egyedi pop-upjait. Sok felugró sablont is kínál, amelyeket felhasználhat, igényeinek függvényében.

Az OptinMonster speciális sablonokat készített pénztárhoz, kuponokhoz, kedvezményekhez, ünnepi promóciókhoz és még sok máshoz. Készítheti az egyedi tervezésű felugró ablakokat is, és teljes ellenőrzést gyakorolhat a tervezés felett.

A SendinBlue felugró űrlapkészítőt kínál, ahol a felbukkanó ablakokat is megtervezheti. De az OptinMonster segítségével javíthatja a felbukkanó ablakokat és kibővítheti az e-mail listáját.

Az OptinMonster nagyszerű tulajdonsága, hogy kilépési szándékkal felbukkanó pop-up van, ahol az oldal látogatói visszatérhetnek az Ön webhelyére. A kilépési szándékkal felbukkanó pop-upok nagyszerűen követik a webhely látogatóit, amikor éppen elmentek a webhelyéről, és egy célzott felugró ablakot küldtek el nekik a pontos időben.

Következtetés

A SendinBlue kiváló eszköz az e-mail marketingbe, különösen a kis- és középvállalkozások tulajdonosai számára. Kiváló szolgáltatásokat kínál ingyenesen, és nem kell aggódnia, hogy túlzottan költene kampányainak fokozására vállalkozása hirdetésére.

A SendinBlue lehetővé teszi, hogy vállalkozása növekedésére összpontosítson, azáltal, hogy felhasználóinak a legjobb tulajdonságait adja meg. Könnyedén frissítheti fiókját, hogy hozzáférjen más csodálatos funkciókhoz, amikor vállalkozása készen áll.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map