Καλύτερες υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 2020

μάρκετινγκ μέσω emailΤο’Είναι γεγονός: το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσεγγίσετε το κοινό σας και να τους διατηρήσετε αφοσιωμένους στο προϊόν ή την υπηρεσία σας. Συμβαίνει επίσης να είναι ένας από τους πιο οικονομικούς τρόπους προσέγγισης ενός ευρέος φάσματος ανθρώπων, και αυτό’Είναι εύκολο να δημιουργηθεί. Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκεί έξω, αλλά εμείς’στρογγυλοποιήσαμε τα πέντε καλύτερα, ώστε να μπορέσετε να ακολουθήσετε το κυνήγι και να αποφασίσετε ποιο είναι το κατάλληλο για εσάς χωρίς να κοσκινίζετε πολλές περιττές πληροφορίες.


Η αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας μπορεί να είναι δύσκολη. Πριν μπείτε στις κριτικές, θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα τέσσερα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή της σωστής υπηρεσίας μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τις ανάγκες σας:

 • Πόσα πρέπει να ξοδέψετε στο μάρκετινγκ μέσω email; Ολοι’Ο προϋπολογισμός είναι διαφορετικός. Το’θα σας κοστίσει περίπου 20 $ το μήνα για να ξεκινήσετε με τα περισσότερα σχέδια.
 • Έχετε χρόνο να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε ένα νέο πρόγραμμα λογισμικού; Ολοι’ο χρόνος είναι περιορισμένος. Ίσως κάποιος να είναι υπεύθυνος για τις καμπάνιες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.
 • Τι χαρακτηριστικά χρειάζεστε / θέλετε; Πρέπει να είστε σε θέση να στείλετε email, ενημερώσεις και να οργανώσετε τις επαφές σας. Η δοκιμή A / B είναι η βέλτιστη.

Υπάρχει διαθέσιμη ομάδα υποστήριξης για να σας βγάλει από μια μαρμελάδα; Εσείς’Θέλω να είμαι σε θέση να συνομιλήσω με κάποιον αν έχετε κάποια ερώτηση. Η τηλεφωνική υποστήριξη είναι η βέλτιστη.

Αληθινά, όλες οι υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτήν τη λίστα είναι καταπληκτικές, αλλά θέλουμε να σας δείξουμε τι τις κάνει τόσο μεγάλες και ίσως μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν δεσμευτείτε σε οποιαδήποτε υπηρεσία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πλεονεκτήματα
 • Πολλά χαρακτηριστικά
 • δωρεάν δοκιμή 60 ημερών
 • Προσιτό και επεκτάσιμο με την επιχείρησή σας
 • Ιδανικό για επιχειρήσεις λιανικής και ηλεκτρονικού εμπορίου
Μειονεκτήματα
 • Ενδέχεται να μην είναι κατάλληλο για όλες τις βιομηχανίες
 • Έχει λίγο καμπύλη μάθησης
 • Δεν έχετε δοκιμές A / B, επομένως δεν μπορείτε να δείτε ποιες καμπάνιες έκαναν καλύτερα από άλλες

  2. Επιλαχών – Mailchimp.com

  λογότυπο mailchimp

  Τι είναι εξαιρετικό MailChimp είναι ότι προσφέρει μια δωρεάν έκδοση, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη λήξη μιας δωρεάν δοκιμής και, στη συνέχεια, να κολλήσετε με έναν λογαριασμό για μια υπηρεσία που ίσως δεν σας αρέσει. Πολλοί άνθρωποι συμπαθούν το Mailchimp για αυτόν τον λόγο. Υπάρχουν πολλοί πόροι στο διαδίκτυο για να βοηθήσετε τους ανθρώπους να εξοικειωθούν με το MailChimp και αυτό θεωρείται μία από τις πιο προσιτές υπηρεσίες για χρήση.

  Ιδανικό για άπειρους χρήστες ��

  Το δωρεάν πρόγραμμα προσφέρει έως και 12.000 μηνύματα το μήνα για αποστολή.  Ας κάνουμε μερικά γρήγορα μαθηματικά για να δούμε αν είναι καλή: Εάν είχατε 2000 συνδρομητές (που είναι το μέγιστο ποσό για το δωρεάν πρόγραμμα), θα μπορούσατε να τους στέλνετε ένα email κάθε εβδομάδα χωρίς να υπερβείτε το μέγιστο ποσό. Αυτό είναι αρκετά τυπικό στη βιομηχανία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οπότε είναι μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους και άτομα που το αναζητούν Βγάλτε τα πόδια τους με το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς να ξοδέψετε χρήματα.

  πρόγραμμα επεξεργασίας email

  Τα πληρωμένα πακέτα τους είναι πολύ καλά, αλλά η τιμή εξαρτάται από τον αριθμό των συνδρομητών που έχετε. Υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα στο Mailchimp, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι η δωρεάν επιλογή δεν επιτρέπει την αυτόματη απόκριση σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα οποία μπορούν να καταναλώσουν τον χρόνο παραγωγής σας. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που λείπει από τη δωρεάν επιλογή είναι η τμηματοποίηση που είναι ζωτικής σημασίας για τη στόχευση βασικών πελατών.

  Έχουν υποστήριξη συνομιλίας και email για τους συνδρομητές τους, αλλά δεν προσφέρουν υποστήριξη κλήσεων. Διαφορετικά, το Mailchimp είναι αρκετά ανθεκτικό, ακόμη και με μια δωρεάν επιλογή και πιστεύουμε ότι θα θέλατε πόσο εύκολο είναι να το χρησιμοποιήσετε.

  Πλεονεκτήματα
  • Δωρεάν έκδοση αντί για δωρεάν δοκιμή
  • Έως 2000 συνδρομητές
  • Στείλτε έως και 12.000 email κάθε μήνα!
  • Εύχρηστος
  • Εξαιρετικό ταμπλό
  Μειονεκτήματα
  • Χωρίς τμηματοποίηση με δωρεάν πρόγραμμα
  • Χωρίς autoresponder με δωρεάν πρόγραμμα
  • Χωρίς υποστήριξη κλήσεων

  3. Aweber.com

  Καλή τιμή / χαμηλότερη λειτουργικότητα

  λογότυπο aweber

  Θα λάβετε τον πρώτο μήνα δωρεάν κατά την εγγραφή σας Aweber.com. Εχουν ένα πρόγραμμα εξυπηρέτησης πελατών πλήρους εξυπηρέτησης με τηλεφωνική υποστήριξη επτά ημέρες την εβδομάδα κατά τις καθορισμένες ώρες, και προσφέρουν υποστήριξη συνομιλίας και email για αυτές τις μη επείγουσες ερωτήσεις. Υπάρχουν ορισμένοι πόροι στον ιστό για να σας βοηθήσουν να γνωρίσετε καλύτερα το Aweber και η τιμολόγηση τους είναι περίπου η ίδια με το ConstantContact.com.

  aweber email builder

  Θα πληρώνετε περίπου 19 $ το μήνα για έως και 500 συνδρομητές και θα πληρώνετε περισσότερα καθώς κερδίζετε περισσότερους συνδρομητές. Ένα πράγμα που δεν μας αρέσει είναι να λάβουμε μια προσφορά σχετικά με τις τιμές, εάν έχετε περισσότερους από 25.000 συνδρομητές. Αυτό μπορεί να πάρει χρόνο και πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν να περιμένουν για μια απάντηση από εταιρείες. Ωστόσο, το Aweber είναι κατάλληλο για μεγαλύτερες εταιρείες και μπορεί να κλιμακωθεί ευκολότερα από κάποιες άλλες υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκεί έξω.

  Λαμβάνετε Αποκριτικά Πρότυπα ��

  Έχει δοκιμές A / B για να σας βοηθήσει καθορίστε την αποτελεσματικότητα της καμπάνιας σας, και προσφέρει πρότυπα αποκριτικής αλληλογραφίας, ώστε οι συνδρομητές σας να μπορούν να τα βλέπουν στις κινητές συσκευές τους. Διαθέτει έναν εύχρηστο πίνακα ελέγχου, αλλά εάν αισθάνεστε συγκλονισμένοι με τη ρύθμιση των καμπανιών μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, υπάρχουν πολλές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να το καταλάβετε και υπάρχουν συχνά διαδικτυακά σεμινάρια που φιλοξενεί η εταιρεία για να υποστηρίξει τους συνδρομητές της..

  Το μόνο μειονέκτημα αυτού του προϊόντος είναι ότι κοστίζει περισσότερο από μερικές από τις άλλες υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και απαιτεί από εσάς να επικοινωνήσετε μαζί τους για μεγαλύτερο κοινό. Συνολικά, μας αρέσει ότι έχει πολλές δυνατότητες που μπορούν να αναπτυχθούν με την εταιρεία σας και οι πόροι είναι πολύ χρήσιμοι.

  Πλεονεκτήματα
  • Δωρεάν δοκιμή ενός μήνα
  • Έχει δοκιμές A / B για τον προσδιορισμό της αποτελεσματικότητας των καμπανιών
  • Πλήρης υποστήριξη πελατών επτά ημέρες την εβδομάδα
  • Πολλοί πόροι διαδικτύου για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε
  Μειονεκτήματα
  • Η λήψη προσφοράς για περισσότερους από 25.000 συνδρομητές είναι χρονοβόρα
  • Κοστίζει περισσότερο από κάποιες άλλες υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

  4. GetResponse.com

  λήψη λογότυπου απόκρισης

  Θα λάβετε μια δωρεάν δοκιμή με GetResponse.com το ίδιο με το Aweber.com, αλλά το σημείο τιμής του GetResponse.com είναι λίγο καλύτερο από το Aweber.com. Κοστίζει περίπου 15 $ το μήνα για 1000 συνδρομητές και η τιμή αυξάνεται με βάση τον αριθμό των συνδρομητών που έχετε με την πάροδο του χρόνου.

  Η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη πελατών μέσω email, συνομιλίας και τηλεφωνικής υποστήριξης. Το GetResponse.com είναι γνωστό ως μία από τις ευκολότερες υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον Ιστό, και αν δεν είστε βέβαιοι πώς να προχωρήσετε, υπάρχουν μερικοί διαδικτυακοί οδηγοί και πόροι που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

  Λάβετε το πρόγραμμα δημιουργίας email απόκρισης

  Σας ενημερώνει την καλύτερη στιγμή για να στείλετε ένα email ⏲️

  Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά για το GetResponse.com είναι αυτό έχει ένα δυνατότητα χρονισμού που θα σας πει πότε είναι η καλύτερη ώρα της ημέρας για να στείλετε τα email σας, που σας εξοικονομεί πολλές χαμένες ώρες εργασίας και προσπάθεια που στοχεύει άτομα σε λάθος στιγμή. Υπάρχουν επίσης δυνατότητες δοκιμών A / B, οι οποίες σας επιτρέπουν να δοκιμάσετε έως και 5 επαναλήψεις μιας καμπάνιας προτού πραγματοποιήσετε μια. Μας αρέσει αυτή η δυνατότητα επειδή παρέχει άμεσα σχόλια σε έναν ιδιοκτήτη επιχείρησης που προσπαθεί να αυξήσει τις πωλήσεις και την αφοσίωση.

  Ένα από τα μοναδικά μειονεκτήματα του GetResponse.com είναι ότι δεν διαθέτει εργαλεία διαχείρισης συμβάντων, επομένως θα χρειαστείτε ένα ξεχωριστό λογισμικό για αυτό το κομμάτι. Διαφορετικά, αυτό είναι εξαιρετικό σύνολο εργαλείων για οποιονδήποτε κλάδο και διαθέτει έναν ευανάγνωστο πίνακα ελέγχου που δεν προκαλεί εκφοβισμό στον νέο χρήστη.

  Πλεονεκτήματα
  • Δωρεάν δοκιμή ενός μήνα
  • Δοκιμή A / B για την αποτελεσματικότητα της καμπάνιας
  • Πλήρης υποστήριξη πελατών
  • Πολλοί σημαντικοί πόροι στο διαδίκτυο για να σας βοηθήσουν να μάθετε τα σχοινιά
  • Χρονοδιακόπτης για αύξηση της αφοσίωσης των συνδρομητών
  Μειονεκτήματα
  • Δεν υπάρχουν εργαλεία διαχείρισης εκδηλώσεων
  • Μπορεί να αρχίσει να κοστίζει περισσότερο καθώς μεγαλώνει η επιχείρησή σας

  5. ActiveCampaign.com

  ενεργό λογότυπο καμπάνιας

  Το ActiveCampaign.com διαθέτει μία από τις μικρότερες δωρεάν δοκιμαστικές περιόδους, τις οποίες πιστεύουμε ότι πρέπει να είναι μεγαλύτερες. Η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος είναι μόνο 14 ημέρες, κάτι που δεν φαίνεται αρκετό χρόνο για μερικούς απασχολημένους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που μπορεί να μην καθίσουν να παίξουν με τον πίνακα ελέγχου για τουλάχιστον μια εβδομάδα.

  Εξαιρετική υποστήριξη One-On-One ☎️

  Τι μας αρέσει γι ‘αυτό υπηρεσία μάρκετινγκ email είναι ότι φαίνεται πολύ προσαρμοσμένο σε άτομα που αναζητούν υποστήριξη και συμβουλές για ένα άτομο για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους. Δεν προσφέρουν τηλεφωνική υποστήριξη, αλλά αν θέλετε να μιλήσετε με έναν ειδικό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να πληρώσετε περίπου 65 $ για να λάβετε μια συνεδρία 30 λεπτών με έναν από τους ειδικούς μάρκετινγκ της Active Campaign και να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις σας. Εάν έχετε επιλέξει τα πακέτα συνδρομής υψηλότερου επιπέδου, τότε θα παραιτηθεί η χρέωση 65 $.

  Μας αρέσει αυτό η υπηρεσία έρχεται σε λογική τιμή: περίπου 9 $ το μήνα για 500 συνδρομητές. Η τιμή αυξάνεται με κάθε νέο επίπεδο συνδρομητών πελατών που λαμβάνετε. Με την προσαρμοσμένη υποστήριξη από την Ενεργή καμπάνια, φαίνεται ότι είναι το σωστό μέρος για να ξεκινήσουν οι περισσότεροι αρχάριοι.

  Μπορείτε ακόμη και να κάνετε μια προσωπική συνάντηση με τους ειδικούς τους εάν βρίσκεστε στην περιοχή του Σικάγου. Δεν διαθέτει εργαλείο έρευνας, αλλά μπορεί να ενσωματωθεί με Έρευνα μαϊμού. Ωστόσο, θα πρέπει να πληρώσετε για περισσότερους από 250 συνδρομητές email, γι ‘αυτό λάβετε υπόψη σας. Ένα τακτοποιημένο χαρακτηριστικό που έχει η Ενεργή καμπάνια είναι ότι μπορείτε να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βάσει ημερομηνίας, ώστε να μπορείτε να στέλνετε ειδοποιήσεις πώλησης ή να ευχόμαστε στους πελάτες σας χρόνια πολλά.

  Πλεονεκτήματα
  • Χαμηλή τιμή
  • καλη εξυπηρετηση
  • Δυνατότητα να συναντηθείτε ή να μιλήσετε με ειδικούς μάρκετινγκ μέσω email προσωπικά ή μέσω τηλεφώνου
  • Καμπάνιες βάσει ημερομηνιών
  • Δοκιμή A / B
  Μειονεκτήματα
  • Σύντομη δωρεάν δοκιμαστική περίοδος
  • Δεν υπάρχει λογισμικό έρευνας
  • Πρέπει να πληρώσουν για περισσότερους από 250 συνδρομητές email για να τους ερευνήσουν

  Οι τελικές μας σκέψεις σχετικά με τα σχέδια μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

  Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει προχωρήσει με την πάροδο των ετών και είναι συνηθισμένο για κάθε επιχείρηση να χρησιμοποιεί μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με κάποιο τρόπο. Μερικοί άνθρωποι απλώς συλλέγουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να στείλουν πληροφορίες πώλησης και άλλοι τα χρησιμοποιούν για να οδηγήσουν ολόκληρη την επιχείρησή τους 365 ημέρες το χρόνο

  Πιθανότατα έχετε λάβει περισσότερα από ένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από ένα μεγάλο κουτί σε μια μέρα – αυτό συμβαίνει επειδή οι μεγάλοι γνωρίζουν πόσο συχνά οι άνθρωποι ελέγχουν τα τηλέφωνα και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους. Έτσι είσαι εσύ προσεγγίστε το κοινό σας αυτές τις μέρες. Σίγουρα, χρειάζεται χρόνος για να ρυθμίσετε αυτές τις καμπάνιες, αλλά είναι τόσο συναρπαστικές που αξίζουν τον κόπο και το χρόνο που χρειάζεται.

  Ας είμαστε ειλικρινείς: το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι αρκετά προσιτό. Το πιο ακριβό πακέτο εκκίνησης σε αυτήν τη λίστα είναι 20 $ το μήνα. Κάθε επιχείρηση μπορούν να το αντέξουν οικονομικά και πρέπει να κάνουν χώρο στον προϋπολογισμό τους για αυτό. Θα διαπιστώσετε ότι μια πώληση το μήνα θα πληρώνει εύκολα το κόστος των καμπανιών μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

  Για να προσδιορίσετε το καλύτερο σύστημα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επιχείρησή σας, επωφεληθείτε από τις δωρεάν δοκιμαστικές περιόδους που προσφέρονται με αυτές τις υπηρεσίες. Διαβάστε τους πόρους και κάντε την εργασία σας. Εάν δεν μπορείτε να καταλάβετε πώς να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό σε σύντομο χρονικό διάστημα, προχωρήστε. Υπάρχουν πιο προσβάσιμες υπηρεσίες εκεί έξω.

  Έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα για καθεμία από τις πέντε υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτήν τη λίστα, αλλά σκεφτείτε πώς αυτά τα υπέρ και τα κατά βαρύνουν την επιχείρησή σας. Αυτό που πιστεύουμε ότι είναι ένα μειονέκτημα, μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η επιχείρησή σας ή δεν χρειάζεται, επομένως δεν επηρεάζει την επιτυχία σας.

  Το πιο σημαντικό, μην σταματήσετε να ενημερώνεστε για το τι μπορεί να κάνει το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επιχείρησή σας και μην αναβάλλετε να ξεκινήσετε μια καμπάνια μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να ρυθμίσετε οποιαδήποτε από αυτές τις υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σήμερα και να ξεκινήσετε τη συλλογή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσα σε λίγες ώρες. Μην καθυστερείτε λοιπόν.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map