Beste e-mailmarketingservices 2020

email reclameHet’een feit: e-mailmarketing is de beste manier om uw doelgroep te bereiken en hen betrokken te houden bij uw product of dienst. Het is ook een van de meest kosteneffectieve manieren om een ​​breed scala aan mensen te bereiken, en dat is het ook’is eenvoudig in te stellen. Er zijn veel e-mailmarketingservices, maar wij’We hebben de vijf beste afgerond, zodat u kunt doorgaan en kunt beslissen welke het beste bij u past zonder veel onnodige informatie te doorzoeken.


Het genereren van verkeer naar uw website kan moeilijk zijn. Voordat we ingaan op de beoordelingen, willen we u eerst de vier dingen laten weten waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de juiste e-mailmarketingservice voor uw behoeften:

 • Hoeveel moet u uitgeven aan e-mailmarketing? Iedereen’s budget is anders. Het’Het kost je ongeveer $ 20 per maand om aan de slag te gaan met de meeste plannen.
 • Heeft u tijd om te leren hoe u een nieuw softwareprogramma gebruikt? Iedereen’s tijd is beperkt. Misschien kan iemand de leiding hebben over uw e-mailmarketingcampagnes.
 • Welke functies heb je nodig / wil je? U moet e-mails, updates kunnen verzenden en uw contacten kunnen ordenen. A / B-testen is optimaal.

Is er een ondersteuningsteam beschikbaar om u uit de problemen te helpen? U’Ik wil met iemand kunnen chatten als je een vraag hebt. Telefonische ondersteuning is optimaal.

Eerlijk gezegd zijn alle e-mailmarketingservices op deze lijst geweldig, maar we willen je laten zien wat ze zo geweldig maakt, en misschien een paar dingen waar je op moet letten voordat je je inzet voor een e-mailmarketingservice.

Voordelen
 • Veel functies
 • een gratis proefperiode van 60 dagen
 • Betaalbaar en schaalbaar met uw bedrijf
 • Het beste voor detailhandel en e-commercebedrijven
Nadelen
 • Wellicht niet geschikt voor alle industrieën
 • Heeft een beetje een leercurve
 • Heeft geen A / B-tests, dus u kunt niet zien welke campagnes het beter deden dan andere

  2. Tweede plaats – Mailchimp.com

  mailchimp-logo

  Wat is er geweldig aan MailChimp is dat het een gratis versie biedt, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat een gratis proefperiode afloopt en dan vast komt te zitten met een rekening voor een dienst die je misschien niet leuk vindt. Veel mensen houden om deze reden van Mailchimp. Er zijn veel bronnen online om mensen te helpen kennis te maken met MailChimp, en er wordt over nagedacht een van de meer toegankelijke services om te gebruiken.

  Geweldig voor onervaren gebruikers ��

  Het gratis abonnement biedt tot 12.000 e-mails per maand om te verzenden.  Laten we wat snel rekenen om te zien of dat een goede deal is: als je 2000 abonnees had (wat het maximale bedrag is voor het gratis abonnement), kun je ze elke week een e-mail sturen zonder je maximale bedrag te overschrijden. Dat is vrij standaard in de e-mailmarketingbranche, dus het is een geweldige optie voor nieuwkomers en mensen die er naar op zoek zijn maak je nat met e-mailmarketing zonder geld uit te geven.

  e-maileditor

  Hun betaalde pakketten zijn ook behoorlijk goed, maar de prijs hangt af van het aantal abonnees dat je hebt. Er zijn een aantal nadelen aan Mailchimp, waaronder het feit dat de gratis optie niet toestaat automatisch te reageren op e-mails, wat uw productietijd kan opeten. Een andere functie die ontbreekt in de vrije keuze, is segmentatie, die essentieel is om belangrijke klanten te targeten.

  Ze hebben wel een chat- en e-mailondersteuning voor hun abonnees, maar ze bieden geen telefonische ondersteuning. Anders is Mailchimp behoorlijk robuust, zelfs met een gratis optie en we denken dat je het leuk zult vinden hoe gemakkelijk het is om te gebruiken.

  Voordelen
  • Gratis versie in plaats van gratis proefperiode
  • Maximaal 2000 abonnees
  • Verstuur tot 12.000 e-mails per maand!
  • Makkelijk te gebruiken
  • Geweldig dashboard
  Nadelen
  • Geen segmentatie met gratis abonnement
  • Geen autoresponder met gratis abonnement
  • Geen telefonische ondersteuning

  3. Aweber.com

  Goede prijs / lagere functionaliteit

  aweber logo

  Je krijgt je eerste maand gratis als je je aanmeldt Aweber.com. Zij hebben een full-service klantenondersteuningsprogramma met telefonische ondersteuning zeven dagen per week tijdens de aangegeven uren, en ze bieden chat- en e-mailondersteuning voor die niet-dringende vragen. Er zijn enkele bronnen op internet om u te helpen Aweber beter te leren kennen, en hun prijzen zijn ongeveer hetzelfde als ConstantContact.com.

  aweber e-mailbouwer

  Je betaalt ongeveer $ 19 per maand voor maximaal 500 abonnees, en meer als je meer abonnees krijgt. Een ding dat we niet leuk vinden, is dat je een prijsopgave moet krijgen als je meer dan 25.000 abonnees hebt. Dat kan tijd kosten en veel mensen willen niet wachten op een reactie van bedrijven. Aweber is echter geschikt voor grotere bedrijven en kan gemakkelijker worden geschaald dan sommige andere e-mailmarketingservices die er zijn.

  U krijgt responsieve sjablonen ��

  Het heeft A / B-tests om u te helpen bepaal de effectiviteit van uw campagne, en het biedt responsieve e-mailsjablonen zodat uw abonnees ze op hun mobiele apparaten kunnen bekijken. Het heeft een eenvoudig te gebruiken dashboard, maar als u zich overweldigd voelt bij het opzetten van uw e-mailmarketingcampagnes, is er veel informatie om u te helpen erachter te komen, en er zijn regelmatig webinars die door het bedrijf worden gehost om zijn abonnees te ondersteunen.

  Het enige nadeel van dit product is dat het meer kost dan sommige van de andere e-mailmarketingservices en vereist dat u contact met hen opneemt voor een groter publiek. Over het algemeen vinden we het leuk dat het veel functies heeft die met uw bedrijf kunnen meegroeien en dat de bronnen zeer nuttig zijn.

  Voordelen
  • Gratis proefperiode van één maand
  • Heeft A / B-tests om de effectiviteit van campagnes te bepalen
  • Uitgebreide klantenondersteuning zeven dagen per week
  • Veel internetbronnen om u op weg te helpen
  Nadelen
  • Een offerte aanvragen voor meer dan 25.000 abonnees is tijdrovend
  • Kost meer dan sommige andere e-mailmarketingservices

  4. GetResponse.com

  krijg reactie logo

  U krijgt een gratis proefperiode bij GetResponse.com hetzelfde als Aweber.com, maar de prijs van GetResponse.com is iets beter dan Aweber.com. Het kost ongeveer $ 15 per maand voor 1000 abonnees en de prijs stijgt op basis van het aantal abonnees dat je in de loop van de tijd hebt.

  Het bedrijf biedt uitgebreid Klantenservice via e-mail, chat en telefonische ondersteuning. GetResponse.com staat bekend als een van de eenvoudigere e-mailmarketingservices op internet, en als u niet zeker weet hoe u verder moet gaan, zijn er enkele tutorials en bronnen online om u op weg te helpen met e-mailmarketing.

  ontvang antwoord e-mailbouwer

  Laat je de beste tijd weten om een ​​e-mail te sturen ⏲️

  Een van de beste eigenschappen van GetResponse.com is dat het heeft een timingfunctie die u zal vertellen wanneer de beste tijd van de dag is om uw e-mails te verzenden, Dit bespaart u veel verloren werkuren en moeite om mensen op het verkeerde moment te targeten. Er zijn ook A / B-testfuncties, waarmee u maximaal 5 herhalingen van een campagne kunt testen voordat u zich eraan vastlegt. We vinden deze functie leuk omdat deze directe feedback geeft aan een bedrijfseigenaar die de verkoop en betrokkenheid probeert te vergroten.

  Een van de enige nadelen van GetResponse.com is dat het geen tools voor evenementbeheer heeft, dus je hebt voor dat stuk aparte software nodig. Anders is dit een uitstekend gereedschapsset voor elke branche, en het beschikt over een gemakkelijk te lezen dashboard dat niet intimiderend is voor de nieuwe gebruiker.

  Voordelen
  • Gratis proefperiode van één maand
  • A / B-tests voor effectiviteit van campagnes
  • Uitgebreide klantenondersteuning
  • Veel belangrijke bronnen online om u te helpen de kneepjes van het vak te leren
  • Timerfunctie om de betrokkenheid van abonnees te vergroten
  Nadelen
  • Geen tools voor evenementbeheer
  • Kan meer kosten naarmate uw bedrijf groeit

  5. ActiveCampaign.com

  actief campagnelogo

  ActiveCampaign.com heeft een van de kortere gratis proefperioden, die naar onze mening langer zouden moeten zijn. De gratis proefperiode is slechts 14 dagen, wat niet genoeg tijd lijkt voor een aantal drukke bedrijfseigenaren die misschien niet voor een week gaan zitten en met het dashboard spelen.

  Geweldige een-op-een ondersteuning ☎️

  Wat we hier leuk aan vinden e-mailmarketingservice is dat het lijkt zeer op maat gemaakt voor mensen die op zoek zijn naar een-op-een ondersteuning en advies over het laten groeien van hun bedrijf. Ze bieden geen telefonische ondersteuning, maar als u met een e-mailmarketingexpert wilt praten, kunt u ongeveer $ 65 betalen om een ​​sessie van 30 minuten te krijgen bij een van de marketingexperts van Active Campaign en al uw vragen beantwoord te krijgen. Als je hebt gekozen voor de duurdere abonnementspakketten, wordt die vergoeding van $ 65 kwijtgescholden.

  Daar houden we van de service komt binnen tegen een redelijke prijs: ongeveer $ 9 per maand voor 500 abonnees. De prijs gaat omhoog met elk nieuw niveau van klantabonnees dat u krijgt. Met de ondersteuning op maat van Active Campaign lijkt het voor de meeste beginners een goede plek om te beginnen.

  Je kunt zelfs een persoonlijke ontmoeting hebben met hun experts als je in de buurt van Chicago bent. Het heeft geen enquêtetool, maar kan worden geïntegreerd met Enquête Monkey. Je moet wel voor meer dan 250 e-mailabonnees betalen, dus houd daar rekening mee. Een leuke functie van Active Campaign is dat u op datum gebaseerde e-mails kunt verzenden, zodat u verkoopmeldingen kunt verzenden of u uw klanten een gelukkige verjaardag kunt wensen.

  Voordelen
  • Lage prijs
  • Goede service
  • Mogelijkheid om e-mailmarketingexperts persoonlijk of telefonisch te ontmoeten of te spreken
  • Op datum gebaseerde campagnes
  • A / B-testen
  Nadelen
  • Korte gratis proefperiode
  • Geen enquêtesoftware
  • Moet betalen voor meer dan 250 e-mailabonnees om ze te kunnen onderzoeken

  Onze laatste gedachten over e-mailmarketingplannen

  E-mailmarketing heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld en het is voor elk bedrijf gebruikelijk om e-mailmarketing op de een of andere manier te gebruiken. Sommige mensen verzamelen eenvoudig e-mails om verkoopinformatie te verzenden, en anderen gebruiken ze om hun hele bedrijf 365 dagen per jaar te stimuleren

  Je hebt waarschijnlijk op één dag meer dan één e-mail ontvangen van een grote kassa – dat komt omdat de grote jongens weten hoe vaak mensen hun telefoons en e-mails controleren. Dat is hoe jij bereik uw publiek tegenwoordig. Natuurlijk kost het tijd om deze campagnes op te zetten, maar ze zijn zo aantrekkelijk dat ze de moeite en de tijd die het kost waard zijn.

  Laten we eerlijk zijn: e-mailmarketing is redelijk betaalbaar. Het duurste startpakket op deze lijst is $ 20 per maand. Elk bedrijf kunnen zich dat veroorloven en moeten er in hun budget ruimte voor maken. U zult merken dat u met één verkoop per maand gemakkelijk de kosten van uw e-mailmarketingcampagnes kunt betalen.

  Profiteer van de gratis proefperiodes die bij deze services worden aangeboden om het beste e-mailmarketingsysteem voor uw bedrijf te bepalen. Lees de bronnen en maak je huiswerk. Als u niet weet hoe u de software binnen een korte periode moet gebruiken, ga dan verder. Er zijn meer toegankelijke services.

  We hebben het samengebracht een lijst met voor- en nadelen voor elk van de vijf e-mailmarketingservices op deze lijst, maar bedenk hoe die voor- en nadelen op uw bedrijf wegen. Wat wij denken is een nadeel, is misschien precies wat uw bedrijf nodig heeft of niet nodig heeft, dus uw succes is niet van invloed.

  Het belangrijkste is dat u niet op de hoogte blijft van wat e-mailmarketing voor uw bedrijf kan betekenen, en het uitstellen van een e-mailmarketingcampagne niet uitstelt. U kunt al deze e-mailmarketingservices vandaag instellen en binnen een paar uur beginnen met het verzamelen van e-mails. Dus wacht niet langer.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map