6 από τα καλύτερα δωρεάν στοιχεία Elementor το 2019

Έχουμε βρεθεί σε αυτόν τον δρόμο πριν και σας παρουσιάσαμε το lowdown για τους δημιουργούς σελίδων. Αυτές είναι πολλές προτάσεις δημιουργίας σελίδων για να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη όσον αφορά το σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας χωρίς τα δάκρυα. Σας διδάξαμε επίσης πώς να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress από το μηδέν και ταυτοποιήθηκε τα πιο συνηθισμένα λάθη κατά τη δημιουργία του ιστότοπού σας WP. Και τώρα επιστρέφουμε ξανά στους δημιουργούς σελίδων, με έμφαση στη δημοτικότητα του πρόσθετου Elementor. Δεν θα ήταν ωραίο να γνωρίζουμε ποιο δωρεάν θέμα θα έκανε το Elementor ολοκληρωμένο?


Το Elementor είναι ένας από τους καλύτερους δημιουργούς σελίδων εκεί έξω. Και, αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο, θα θέλατε επίσης ένα θέμα που ταιριάζει καλά με αυτό.

Ορίστε λοιπόν μια λίστα με τα έξι καλύτερα δωρεάν θέματα Elementor που σίγουρα πρέπει να δείτε.

1. Astra

Το Astra είναι ένα δωρεάν θέμα WordPress που έχει εξαιρετική ταχύτητα και απλότητα. Επιτρέπει προεπισκοπήσεις σε πραγματικό χρόνο στον προσαρμογέα WordPress, έτσι ώστε ο χρήστης να αισθάνεται σίγουρος για τις αλλαγές. Πριν ξεχάσουμε, έχουμε μια λεπτομερή αναθεώρηση θεμάτων Astra εδώ.

Βασικά χαρακτηριστικά του Astra:

 • Η απόδοσή του είναι αξιόπιστη καθώς εξαλείφει το jQueries.
 • Διαθέτει προκατασκευασμένους ιστότοπους που έχουν βελτιστοποιηθεί από το Elementor.
 • Περιλαμβάνει μια ευρεία επιλογή ρυθμίσεων προσαρμογής, όπως διατάξεις, γραμματοσειρές, κεφαλίδες και πολλά άλλα.

Ένα άλλο καλύτερο χαρακτηριστικό του Astra είναι ότι προσφέρει μια τεράστια βιβλιοθήκη επιδείξεων που είναι ελεύθερη πρόσβαση. Η ευελιξία του είναι το κλειδί για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που ξεχωρίζει.

Επισκεφθείτε το Astra

2. GeneratePress

Το Generate Press είναι ένα ελαφρύ θέμα που μπορεί να επεκταθεί με ένα premium πακέτο επεκτάσεων. Είναι γνωστό ότι έχει υψηλά πρότυπα κωδικοποίησης και προσβασιμότητας. Διατηρεί τον ιστότοπό σας ασφαλή και διασφαλίζει ότι σχεδόν όλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό σας.

Βασικά χαρακτηριστικά του GeneratePress:

 • Είναι χτισμένο με γνώμονα το SEO.
 • Παρέχει στοιχεία ελέγχου διάταξης για την προσαρμογή των padding, περιθωρίων, πλευρικών γραμμών και άλλων στοιχείων του ιστότοπού σας.
 • Παρέχει πρόσβαση σε περισσότερες από 10 επιδείξεις βελτιστοποιημένες από το Elementor.

Μπορείτε να συνδυάσετε τα στοιχεία ελέγχου διάταξης του GeneratePress με το Elementor για να απλοποιήσετε τη διαδικασία δημιουργίας ενός αποκριτικού ιστότοπου.

Επισκεφτείτε το GeneratePress

3. OceanWP

Το OceanWP είναι γνωστό ότι είναι ο πιο γενναιόδωρος πάροχος θεμάτων δωρεάν πακέτου, καθώς παρέχει τεράστιες επιλογές και ποικιλία θεμάτων, με πιο καινοτόμες δυνατότητες σε σύγκριση με άλλους. Κάντε μια βουτιά και βουτήξτε μέσα την κριτική μας για το OceanWP 2019 εδώ.

Επιπλέον, παρέχει μοναδικά πρόσθετα Elementor για να επεκτείνει τη λειτουργικότητα του δημιουργού σελίδων σας και να αυξήσει την ταχύτητα δημιουργίας του ιστότοπού σας.

Βασικά χαρακτηριστικά του OceanWP:

 • Προσφέρει γρήγορους χρόνους φόρτωσης σελίδας και ενσωματωμένο SEO
 • Έχει υποστήριξη RTL
 • Μια μεγάλη γκάμα δωρεάν προτύπων
 • Περιλαμβάνει εύκολη ενσωμάτωση WooCommerce για διαδικτυακούς πωλητές.

Η υποστήριξη της OceanWP ανταποκρίνεται πλήρως στα θέματα των χρηστών της.

Επισκεφτείτε το OceanWP

4. Πλαίσιο δημιουργίας σελίδων

Το Page Builder Framework είναι ένα εξαιρετικά προσαρμόσιμο πρόσθετο που έχει δημιουργηθεί ειδικά για να συνεργάζεται με δημιουργούς σελίδων όπως το Elementor. Επικεντρώνεται στην ευελιξία και την ταχύτητα που κάνουν τους προγραμματιστές ιστότοπων ικανοποιημένους.

Βασικά χαρακτηριστικά του Page Builder Framework:

Ένα άλλο καλό πράγμα με το Page Builder Framework ενσωματωμένο στο Elementor είναι ότι προσφέρει τον ευκολότερο τρόπο δημιουργίας μιας σελίδας με πλήρη έλεγχο της προσαρμογής και πολλές δυνατότητες για εξερεύνηση.

Επισκεφτείτε το Page Builder Framework

5. Γεια σας Θέμα

Το θέμα Hello είναι νέο στην επιχείρηση, αλλά προσφέρει ένα ελαφρύ και γρήγορο θέμα WordPress. Το Hello Theme προσφέρει 100% συμβατότητα με το Elementor που σας επιτρέπει να σχεδιάζετε τις σελίδες σας χωρίς ταλαιπωρία.

Βασικά χαρακτηριστικά του Θέματος Hello:

Λάβετε υπόψη ότι το θέμα Hello είναι για πάντα δωρεάν, γεγονός που κάνει τους χρήστες χαρούμενους, καθώς μπορούν να επικεντρωθούν στο σχεδιασμό και την προσαρμογή του ιστότοπού τους, χωρίς να ανησυχούν για τη συνδρομή.

Επισκεφτείτε το θέμα Hello

6. Γένεση

Το Genesis Framework έχει σκοπό να παρέχει μια βάση βελτιστοποιημένη για την απόδοση, όπου μπορείτε να σχεδιάσετε και να αποφασίσετε μόνοι σας. Επιτρέπει στους προγραμματιστές να έχουν πρόσβαση στα επαναχρησιμοποιήσιμα πρότυπα για το σχεδιασμό και να το συνδυάζουν με τις ιδέες τους για να προσαρμόσουν πλήρως τα θέματα τους για χρήση στις σελίδες τους.

Βασικά χαρακτηριστικά του Genesis Framework:

 • Παρέχει πολλές επιλογές θέματος για να διαλέξετε.
 • Έχει μια επιλογή προεπισκόπησης σε πραγματικό χρόνο για να ελέγξετε και να ελέγξετε τα σχέδια και να τα επεξεργαστείτε όταν χρειαστεί.
 • Έχει μια προσαρμόσιμη κεφαλίδα όπου μπορείτε να προσθέσετε λογότυπα βάσει κειμένου ή να ανεβάσετε το δικό σας λογότυπο.
 • Είναι ευαίσθητο σε κινητά.

Το Genesis Theme παρέχει επίσης μια μεγάλη ποικιλία νέων διατάξεων και προτύπων από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε για τη μοναδικότητα των ιστοσελίδων τους.

Επισκεφτείτε το Genesis Framework

συμπέρασμα

Η εκκίνηση του δικού σας ιστότοπου μπορεί να είναι λίγο αγχωτική, αλλά με τη βοήθεια των δημιουργών σελίδων και των σχετικών θεμάτων τους, μπορούν να κάνουν τη ζωή σας καλύτερη.

Θυμηθείτε ότι η επιλογή ενός θέματος πρέπει να ταιριάζει με το εργαλείο δημιουργίας σελίδων που έχετε επιλέξει και πρέπει να είναι αξιόπιστα γρήγορη και ελαφριά για να αποφύγετε σφάλματα στον ζωντανό ιστότοπό σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map