6 av de bästa gratis elementtema under 2019

Vi har varit på väg innan och presenterat dig nedbyggnaden på sidbyggarna. Det är många förslag på sidbyggare för att göra ditt liv enklare när det gäller att designa din webbsida utan tårarna. Vi har också lärt dig hur du är värd för din WordPress-webbplats från början och identifierad de vanligaste misstagen när du bygger din WP-webbplats. Och nu kommer vi tillbaka till sidbyggare igen, med betoning på populariteten för Elementor-plugin. Skulle det inte vara snyggt att veta vilket gratis tema som skulle göra Elementor komplett?


Elementor är en av de bästa sidbyggarna där ute. Och om du väljer att använda det här verktyget vill du också ha ett tema som passar bra.

Så här är en lista över de sex bästa gratis Elementor-teman som du definitivt behöver kolla in.

1. Astra

Astra är ett gratis WordPress-tema som har utmärkt hastighet och enkelhet. Det möjliggör förhandsvisningar i realtid i WordPress-anpassningen så att användaren känner sig säker på att göra ändringarna. Innan vi glömmer, har vi det en detaljerad Astra-temaöversikt här.

Viktiga funktioner hos Astra:

 • Dess prestanda är pålitlig eftersom det eliminerar jQueries.
 • Det har förbyggda webbplatser som är Elementor-optimerade.
 • Inkluderar ett brett urval av anpassningsinställningar som layouter, teckensnitt, rubriker och många fler.

En annan bäst egenskap hos Astra är att det erbjuder ett enormt bibliotek med demos som är gratis att komma åt. Dess flexibilitet är nyckeln till att hjälpa dig skapa en webbplats som sticker ut.

Besök Astra

2. GenereraPress

Generate Press är ett lätt tema som är utmärkt att utöka med ett premiumpaket med tillägg. Det är välkänt för att ha höga standarder för kodning och tillgänglighet. Det håller din webbplats säker och säkerställer att nästan alla kan komma åt din webbplats.

Nyckelfunktioner hos GeneratePress:

 • Det är byggt med SEO i åtanke.
 • Ger layoutkontroller för att anpassa stoppning, marginaler, sidofält och andra element på din webbplats.
 • Ger tillgång till mer än 10 Elementoroptimerade demos.

Du kan kombinera GeneratePress-layoutkontroller med Elementor för att förenkla processen att skapa en lyhörd webbplats.

Besök GeneratePress

3. OceanWP

OceanWP är känt för att vara den mest generösa temaproducenten av gratispaket eftersom den erbjuder stora alternativ och en mängd olika teman, med mer innovativa funktioner jämfört med andra. Ta ett dopp och dyka in vår OceanWP-översikt 2019 här.

Dessutom ger det unika Elementor-tillägg för att utöka funktionen för din sidbyggare och öka hastigheten för att skapa din webbplats.

Viktiga funktioner hos OceanWP:

 • Erbjuder snabb laddningstid för sidor och inbyggd SEO
 • Har RTL Support
 • Ett brett utbud av gratis mallar
 • Inkluderar enkel WooCommerce-integration för onlinesäljare.

OceanWPs stöd är fullt lyhört när det gäller användarnas frågor.

Besök OceanWP

4. Sidbyggerram

Page Builder Framework är ett mycket anpassningsbart plugin som specifikt skapats för att fungera med sidbyggare som Elementor. Fokus ligger på flexibiliteten och hastigheten som gör webbplatsutvecklarna nöjda.

Nyckelfunktioner i Page Builder Framework:

En annan bra sak med Page Builder Framework integrerat i Elementor är att det erbjuder det enklaste sättet att skapa en sida med full kontroll över anpassning och många funktioner att utforska.

Besök sidan Builder Framework

5. Hej tema

Hello Theme är nytt i branschen, men det erbjuder ett lätt och snabbt WordPress-tema. Hello Theme erbjuder en 100% kompatibilitet med Elementor som gör att du kan designa dina sidor utan krångel.

Huvudfunktioner för Hello Theme:

Observera att Hello Theme är för alltid gratis, vilket gör användarna glada eftersom de kan fokusera på att designa och anpassa sin webbplats utan att oroa sig för prenumerationsavgiften.

Besök Hello Theme

6. Genesis

Genesis Framework är tänkt att ge en prestationsoptimerad bas där du kan designa och bestämma själv. Det gör att utvecklarna kan komma åt de återanvändbara mallarna för designen och kombinera den med sina idéer för att helt anpassa sina teman som ska användas på deras sidor.

Nyckelfunktioner i Genesis Framework:

 • Det ger många temalternativ att välja mellan.
 • Den har ett förhandsgranskningsalternativ i realtid för att kontrollera och granska designen och redigera dem när du behövde.
 • Den har en anpassningsbar rubrik där du kan lägga till textbaserade logotyper eller ladda upp din egen logotyp.
 • Det är mobilkänsligt.

Genesis Theme tillhandahåller också ett brett utbud av nya layouter och mallar som du kan välja mellan för deras unika sidor.

Besök Genesis Framework

Slutsats

Att starta din egen webbplats kan vara lite stressande, men med hjälp av sidbyggare och tillhörande teman kan de göra ditt liv bättre.

Kom ihåg att att välja ett tema bör matcha din valda sidbyggare, och det bör vara tillförlitligt snabbt och lätt för att undvika fel på din live-webbplats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map