A 2019 legjobb ingyenes elem elemének 6

Már ezen az úton is lejártunk, és bemutattuk az oldalkészítők alacsony szintje. Ez egy csomó oldalépítő javaslat, amely könnyebbé teszi az életed weblapjának könnyek nélküli tervezése szempontjából. Azt is megtanítottuk neked hogyan tárolhatja a WordPress webhelyet a semmiből és azonosítva a leggyakoribb hibák a WP webhely felépítésekor. És most visszatérünk az oldalkészítőkhöz, hangsúlyt fektetve az Elementor bővítmény népszerűségére. Nem lenne ügyes tudni, hogy melyik ingyenes téma készíti el az Elementort?


Az Elementor az egyik legjobb oldalkészítő. És ha úgy dönt, hogy ezt az eszközt használja, akkor szeretne egy olyan témát is, amely jól illik hozzá.

Tehát itt van egy lista a hat legjobb ingyenes Elementor témáról, amelyeket feltétlenül meg kell nézni.

1. Astra

Az Astra egy ingyenes WordPress téma, amely kiváló sebességgel és egyszerűséggel rendelkezik. Valós idejű előnézeteket tesz lehetővé a WordPress testreszabóban, így a felhasználó magabiztosan fogja érezni magát a változások elvégzésében. Mielőtt elfelejtjük, megvan részletes Astra téma áttekintés itt.

Az Astra főbb jellemzői:

 • Teljesítménye megbízható, mivel kiküszöböli a jQueries-t.
 • Előreépített webhelyekkel rendelkezik, amelyeket Elementor-optimalizáltak.
 • A testreszabási beállítások széles választékát tartalmazza, például elrendezések, betűkészletek, fejlécek és még sok más.

Az Astra másik legjobb tulajdonsága, hogy egy hatalmas demókönyvtárat kínál, amelyekhez szabadon lehet hozzáférni. Rugalmassága kulcsfontosságú a kiemelkedő weboldal létrehozásában.

Látogassa meg az Astra-t

2. GeneratePress

A Generate Press egy könnyű téma, amelyet nagyszerű kibővíteni egy prémium bővítménycsomaggal. Közismert, hogy magas szintű szabványokkal rendelkezik a kódolás és az akadálymentesség szempontjából. Biztosítja webhelye biztonságát, és biztosítja, hogy szinte mindenki hozzáférhessen az Ön webhelyéhez.

A GeneratePress főbb jellemzői:

 • A SEO szem előtt tartásával épült.
 • Elrendezési vezérlőket biztosít a webhely betétének, margói, oldalsávok és egyéb elemek testreszabásához.
 • Több mint 10 elemre optimalizált bemutatóhoz fér hozzá.

Kombinálhatja a GeneratePress elrendezésvezérlőit az Elementor-lal, hogy egyszerűsítse a reagáló weboldal létrehozásának folyamatát.

Látogasson el a GeneratePress oldalra

3. OceanWP

Az OceanWP ismert, hogy a legkíméletesebb ingyenes csomag-szolgáltató, mivel hatalmas lehetőségeket és különféle témákat kínál, innovatív funkciókkal rendelkezik, mint mások. Merüljön el és merüljön bele a 2019-es OceanWP áttekintésről itt.

Plusz egyedülálló Elementor kiegészítőket kínál, amelyek bővítik az oldalépítő funkcionalitását és felgyorsítják a webhely létrehozásának sebességét.

Az OceanWP főbb jellemzői:

 • Gyors oldalbetöltési időket és beépített SEO-t kínál
 • RTL támogatással rendelkezik
 • Ingyenes sablonok széles választéka
 • Tartalmazza a WooCommerce egyszerű integrációját az online eladók számára.

Az OceanWP támogatása teljes mértékben reagál a felhasználók kérdéseire.

Látogasson el az OceanWP oldalra

4. Page Builder Framework

Az Page Builder Framework egy nagyon testreszabható bővítmény, amelyet kifejezetten az olyan oldalépítőkkel való együttműködésre hoztak létre, mint például az Elementor. Középpontjában a rugalmasság és a sebesség áll, amelyek elégedettek a weboldal-fejlesztőkkel.

Az Page Builder Framework legfontosabb jellemzői:

Egy másik jó dolog az Elementorba integrált Page Builder Framework alkalmazásában az, hogy a legegyszerűbb módja annak, hogy oldalt hozzon létre, a teljes testreszabási lehetőségekkel és számos feltárható funkcióval együtt..

Látogasson el a Page Builder Framework webhelyre

5. Helló téma

A Hello téma új az üzleti életben, de könnyű és gyors WordPress témát kínál. A Hello Theme 100% kompatibilitást kínál az Elementorral, amely lehetővé teszi az oldalak gondtalan megtervezését.

A Hello téma főbb jellemzői:

Vegye figyelembe, hogy a Hello téma örökre ingyenes, ami boldoggá teszi a felhasználókat, mivel összpontosíthatnak webhelyük tervezésére és testreszabására, anélkül hogy aggódnának az előfizetési díj miatt.

Látogasson el a Hello Theme oldalra

6. Genesis

A Genesis Framework célja a teljesítményre optimalizált bázis biztosítása, ahol saját magának megtervezheti és eldöntheti. Ez lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy hozzáférjenek a terv újrafelhasználható sablonjaihoz, és ötvözzék azokat ötleteikkel, hogy teljes mértékben testreszabhassák témáikat az oldalakon történő felhasználáshoz..

A Genesis Framework legfontosabb jellemzői:

 • Nagyon sok téma közül választhat.
 • Valós idejű előnézeti opcióval ellenőrizheti és áttekintheti a terveket, és szükség esetén szerkesztheti azokat.
 • Testreszabható fejlécgel rendelkezik, ahol szöveges logókat adhat hozzá, vagy feltöltheti saját logóját.
 • Ez mobil érzékeny.

A Genesis téma számos új elrendezést és sablont kínál, amelyek közül választhat a weboldalak egyedisége szempontjából..

Látogasson el a Genesis Framework oldalra

Következtetés

A saját webhely elindítása kissé stresszes lehet, de az oldalkészítők és a hozzájuk kapcsolódó témák segítségével jobbá tehetik az életed..

Ne feledje, hogy a téma kiválasztásának meg kell egyeznie a kiválasztott oldalkészítővel, és megbízhatóan gyorsnak és könnyűnek kell lennie, hogy elkerülje az élő webhely hibáit..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map