Wix-arvostelu

Wixistä on tullut uskomattoman suosittu viime vuosina. Jos käytät Youtubea usein, on suuri mahdollisuus, että sinut on toistuvasti kohdistettu heidän aggressiiviseen mainontaansa.


Vaikka sen suosio on kasvanut valtavasti, onko Wix sen arvoinen vai vain toinen hypeillä toiminut sivuston rakentaja.

Tässä katsauksessa tarkastelemme Wixiä ylhäältä alas ymmärtääksesi paremmin, kenelle se on hyvä ja kenelle se ei ole.

Mennään siihen.

Wix-yleiskatsaus

Wix toimii ajatuksella, että jokaisella pitäisi olla liukas, toimiva ja ammattimainen verkkosivusto. Lisäksi jokaisen pitäisi pystyä rakentamaan tämä verkkosivusto itse tarvitsematta maksaa satoja tai tuhansia dollareita verkkosivuston kehittäjälle tai suunnittelijalle.

Suurimmaksi osaksi Wix onnistuu. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa verkkosivuston luomiseen. Erittäin helppo reitti on käyttää Wixin keinotekoinen älykkyys, ohjelma, joka esittää sinulle joukon kysymyksiä ennen uuden verkkosivuston luomista juuri sinulle. Jos olet lyhyessä ajassa etkä tarvitse mitään, joka on monimutkaisesti räätälöity, tämä saattaa olla ihanteellinen ratkaisu.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää Wix Editor. Uskomattoman suoraviivainen ja intuitiivinen, editorissa on vetämis- ja pudotustoiminnot, joita on suositeltavaa käyttää. Saatat helposti perustaa perussivuston käyttöösi vain tunnin tai kahden sisällä, vaikka aloittaisitkin vain tyhjästä.

TDLR: Wix on täydellinen sivuston rakentaja jollekin, joka haluaa uskomattoman helppokäyttöisen kokemuksen. Et saa täydellisiä mukautuksia sen kanssa tai rakenna hämmästyttävää verkkokauppaa, mutta pystyt rakentamaan pienen verkkosivuston erittäin helposti.

Pitäisi mainita, että se myös kaksinkertaistuu kunnolliseksi verkkokauppaalusta toiseksi vain Shopify.


Kuva

Sitten, siellä on Corvin kirjoittanut Wix. Tämä on vaihtoehto verkkovastaaville, joilla on jonkin verran koodauskokemusta ja jotka haluavat verkkosivustojensa pystyvän tekemään enemmän kuin mitä Wixin mallit ja sovellukset tarjoavat. Se on melko helppokäyttöinen, joten jos haluat harjoittaa koodaushappoja, tämä on oikea paikka tehdä se.

Wix tarjoaa sinulle yli 500 mallia jotka ovat valmiita räätälöitäväksi. Saatavilla hämmästyttävän monissa luokissa, löydät mallin, joka sopii täydellisesti henkilökohtaiseen tai verkkokauppaan liittyvään verkkosivustoosi. Jotkut ominaisuudet, joihin voit sisällyttää, ovat blogit, mediagalleriat ja verkkokaupat. Lisäksi kaikki Wix-mallit on optimoitu mobiililaitteiden katseluun, mikä on kriittistä nykypäivän markkinoilla.

Sen lisäksi, että opastaa sinua verkkosivuston luomisprosessissa, Wix tarjoaa myös web-hosting-palveluita. Jos saat oikean paketin, sinulla voi olla myös oma verkkotunnuksesi. Suorilla SEO-ominaisuuksilla, tiukeilla turvatoimenpiteillä, joihin kuuluu kyky suojata salasanasi verkkosivustollesi tai verkkosivustosi yksittäisille sivuille, ja asiakastukiosastoon, joka tunnetaan reagoivuudesta.

Kuinka käyttää Wixiä

Wixin käyttö on erittäin helppoa. Jopa ihmiset, jotka eivät ole koskaan suunnitelleet verkkosivuston rakentamista aikaisemmin, yllättyvät siitä, kuinka nopeasti he pystyvät luomaan upea ja toimiva verkkosivusto.

Jos prosessin tähän vaiheeseen liittyy haittapuolia, on mahdollista, että valintojen tunteesta tuntemaan häiriöitä. Kuten yllä todettiin, Wixillä on kirjaimellisesti satoja malleja, joista valita.

Lisäksi yrityksellä on yli 200 sovellusta ja palvelua, jotka voidaan lisätä verkkosivustollesi. Se on melkein liian monia valintoja. Joillekin aloittelijoille hauskanpito voi nopeasti kulua korvaamalla sekaannusta ja turhautumista.

Kuinka Wix-mallit toimivat

Hyvä uutinen on, että voit vapaasti ottaa mallin lyhyeksi pyörittämiseksi tarkistaaksesi kaikki sen ominaisuudet. Jos huomaat, että et pidä siitä sen jälkeen, kun olet pelannut sen kanssa vähän, vaihda se toiselle. Malleissa on esikatselualue, jolla voit nähdä kaikki esimerkit ja sivut, joita voit käyttää.

Välttääksesi tämän prosessin hukkua, yritä rajata mallivaihtoehdot aluksi vain niihin, jotka on suunnattu rakennettavan verkkosivustotyypin suuntaan. Kun valinnat ovat pienempiä, olet vähemmän todennäköisesti uupunut. Wix-mallipohjien yleinen muokkaaminen on paljon helpompaa kuin niiden muokaaminen WordPress-sivustot.

Huono uutinen on, että kun verkkosivustosi tulee markkinoille, olet kiinni mallissa. Vaihtaminen toiseen malliin tarkoittaa, että joudut aloittamaan alusta alusta. Siksi on kriittistä, että olet varma, että valitsemasi malli on oikea, ennen kuin aloitat sen mukauttamisen.

Yritä olla tekemättä välitöntä päätöstä siitä, mitä mallia haluat käyttää, jotta et menetä tonnia työtä. Vaihtoehtoisesti voit vain siirtyä Wix Artificial Design Intelligence -sovellukseen ja antaa algoritmin tehdä monia valintoja sinulle.

Kaikilla ei ole kokemusta uupumuksesta, kun he aloittavat Wixin käytön. Itse asiassa monet ihmiset eivät koskaan koe sitä tai se lopulta on ohimenevä sensaatio. Useimmat ihmiset, jotka suunnittelevat verkkosivuston Wixin kanssa, kertovat todella olevan hauska, luova ja palkitseva kokemus. Wix-verkkosivuston rakentaminen voi saavutuksen tunteella olla rauhoittava ensimmäinen askel kohti yrityksen avaamista.

Kenen pitäisi käyttää Wixiä?

Ellei sinulla ole monikansallista yritystä, on vaikea uskoa, että Wix ei pysty tarjoamaan sinulle paljon voimaa, monipuolisuutta ja toimivuutta yrityksesi verkkosivuilla. Vaikka jotkut ihmiset kysyvät toisinaan, onko Wix riittävän skaalautuva kasvavan liiketoiminnan tarpeiden tyydyttämiseksi, on turvallista olettaa, että tämän verkkosivuston rakentaja on enemmän kuin kykenevä, ellei yrityksesi ole kooltaan vertailukelpoinen Amazonin kanssa.

Wixista löydät kaikenlaisia ​​paketteja, jotka on suunniteltu melkein kaikille, jotka saattavat tarvita verkkosivustoa. Ihmiset, jotka haluavat hallita muotiblogia tai rakentaa häät varten verkkosivun, löytävät lukuisia vaihtoehtoja. Jos sinulla on ravintola tai hotelli, Wix tarjoaa sinulle malleja.

Muusikot, valokuvaajat, graafikot, tanssijat, näyttelijät ja performanssitaiteilijat otetaan vastaavasti vastaan. Löydät jopa malleja, jotka ovat juuri sopivia asianajajalle tai CPA: lle, asetteluiden vieressä, jotka ovat ihanteellisia joogastudioille ja elämänvalmentajille.

Jokainen, joka harkitsee samankaltaisen verkkokaupan rakentamista, saattaa haluta tutkia mitä Wix tarjoaa. Saatavana on lukuisia sähköisen kaupankäynnin malleja, ja runsaasti liike-elämän ajattelevia lisäosia on helppo tehdä verkkosivustolle, jossa tuotteitasi voidaan myydä ympäri vuorokauden..

Pohjimmiltaan Wix on niin joustava, että se voi olla ihanteellinen alusta kaikille, jotka haluavat rakentaa verkkosivuston.

Onko Wix skaalautuva?

Ajan myötä verkkosivustosi saattaa menestyä yhä enemmän. Tämä tarkoittaa sitä, että tarvitset enemmän verkkosivuja, enemmän tallennustilaa, suurempaa kaistanleveyttä ja parannettua kykyä myydä. Hyvä uutinen on, että Wix-verkkosivustosi on valmis kasvamaan.

Sinun tarvitsee vain käydä App Marketilla löytääksesi yli 200 sovellusta, jotka tekevät Wix-verkkosivustostasi entistä toimivamman ja tehokkaamman kuin koskaan. Jos tarvitset enemmän vaihtoehtoja kuin mitä voit saada sovelluksella, katso sitten joitain Wixin tarjoamista suuremmista paketeista. Parannetulla tallennustilalla, rajoittamattomalla kaistanleveydellä ja kaikenlaisilla lisäominaisuuksilla tämä voi olla juuri sinun verkkosivustosi laajentamiseksi.

Jos verkkosivustosi kasvaa vieläkin suurempana, harkitse “Enterprise” -pakettia, josta keskustellaan alla. Keskisuurille yrityksille suunniteltu paketti on kestävä, tehokas ja joustava. Oikeilla sovelluksilla se voi helposti palvella tarkoituksiasi vuosia.

Räätälöinti

Wixin luomat mallit näyttävät hyvältä heti laatikosta. Voit tehdä todella kevyitä räätälöintejä vain muutamassa minuutissa ja päätyä silti verkkosivustoon, joka näyttää kuluttaneen sille satoja, ellei tuhansia dollareita..

Tietysti, jos haluat verkkosivustosi erottuvan joukosta, sinun on mukautettava se. Wix tekee tästä tehtävästä paitsi yksinkertaisen myös ilo. Malleihin on ladattu esikuvateksti, jonka haluat tietenkin korvata. Napsauta vain tekstiä ja ala kirjoittaa. Se on niin helppoa. Jos haluat, että teksti on suurempi tai pienempi, vedä kätevää liukusäädintä.

Jos et halua kirjoittaa tekstiä suoraan Wixiin, voit kopioida ja liittää tekstinkäsittelyohjelmasta. Sisällön lataaminen Instagramista tai Facebookista on aivan yksinkertaista.

Jotta verkkosivustosi todella herää henkiin, käytä ominaisuutta, kuten animaatiopainiketta, saadaksesi tietty teksti haalistumaan, zoomaamaan tai esittämään muita silmäänpistäviä käyttäytymismalleja. Lataa ilmaiseksi videotausta, sisällytä interaktiivinen diaesitys tai lisää yhteyslomake. Wix tekee kaiken mahdolliseksi.

Wix tunnustaa, että kuvat voivat olla kriittisen tärkeitä verkkosivustolla kävijöiden houkuttelemiselle. Wix sisältää kirjastovaraston kuvia ja grafiikkaa. Jos haluat lisätä ne malliin, sinun tarvitsee vain vetää ja pudottaa. Voit vaihtoehtoisesti ladata omat valokuvasi, jotta verkkosivustollesi tulee mukautettu.

Mallit

Yksi asioista, jotka tekevät Wixistä niin nautinnollisen, on sen tarjoamat työkalut. Vaikka SEO-ominaisuuksista puuttui aiemmin, Wix on tehnyt valtavia askelia varmistaakseen, että Google ja muut hakukoneet huomaavat verkkosivustosi. Alustan SEO-työkalujen avulla voit mukauttaa URL-osoitteita, muokata metakuvauksia ja lisätä alt-tekstiä kuviin monien muiden toimintojen joukossa..

Wix pystyy myös integroimaan sosiaalisen median tilisi verkkosivustollesi, mikä moninkertaistaa asiakkaiden mahdollisuudet olla vuorovaikutuksessa kanssasi. Näihin ominaisuuksiin kuuluu mahdollisuus lisätä tykkäyksiä, syötteitä, jakoja ja sosiaalisen median painikkeita.

Wix saa myös korkeat arvosanat turvallisuudesta. SSL-varmenteet on rakennettu jokaiselle Wix-verkkosivustolle. Näin ollen jokainen verkkosivustossasi käyvä tietää tietävänsä yhteytensä turvallisen URL-osoitteen vieressä olevan riippulukon kuvakkeen ansiosta.

Toinen kriittinen työkalu on automaattisen tallennuksen ominaisuus. Jos olet yksi niistä ihmisistä, joka unohtaa usein tallentaa työsi, niin tämä ei ole ominaisuus, jota et voi elää ilman. Koska Wix tallentaa työsi säännöllisin väliajoin ja automaattisesti, verkkosivustosi uusimman tallennetun kopion nouto ei ole iso asia.

Wix on lisäksi erityisen hyödyllinen lukuisten kysymysmerkki-kuvakkeiden ansiosta, jotka ovat hajallaan verkkosivustolla, mallisi mukaan lukien. Napsauta kysymysmerkkiä paljastaaksesi mielenkiintoisia ja hyödyllisiä vinkkejä ja vinkkejä, joista suurin osa tulee suoraan Wixin ohjekeskuksesta. Vielä vaikuttavampia ovat kysymysmerkit, joihin on liitetty video-oppaita. On niin kätevää, että sinun ei tarvitse etsiä muualta, kun tarvitset vain nopean vastauksen.

Suuret sovellusmarkkinat

Yksi Wixin vahvimmista ominaisuuksista on sen App Market. Ladattu yli 200 sovelluksella, joista osa on ilmaisia. Markkinat ovat keskitetty palvelupiste kaiken, mitä tarvitset verkkosivustosi parantamiseksi. Siellä on Wix Pro -galleria, jotta voit esitellä valokuvia ja Site Booster -sovellusta, jota käytetään verkkosivustosi löytämiseen hakukoneissa.

Muita hyödyllisiä sovelluksia ovat Wix-lomakkeet, joiden avulla voidaan luoda uskomattoman monenlaisia ​​muotoja, ja Wix-tapahtumat tapahtumien luomiseen ja hallintaan verkossa. Wix Music mahdollistaa streaming ja myydä omia musiikillisia sävellyksiäsi, ja muut sovellukset mahdollistavat tapaamisten online-varauksen, käsittelevät laskutusta ja kirjanpitoa ja helpottavat online-maksuja. Verkkosivustosi optimoimiseksi verkkokauppaa varten löydät lukuisia vaihtoehtoja, ja voit muodostaa yhteyden kaikkiin sosiaalisen median syötteisiin, Etsy-kauppaan ja eBay-markkinoihisi.

Markkinoinnista puhuttaen Ascend by Wix on käytännössä all-in-one-paketti markkinointiratkaisuja kiireiselle ammattilaiselle. Valitse kolmesta nousevasta suunnitelmasta yrityksesi koon mukaan ja missä olet sen kehittämisessä. Nouse sisältää hyödyllisiä työkaluja yhteystietojen hallintaan ja verkkosivustojen kävijöille vastaamiseen live-chatin tai messengerin avulla.

Nousee mahdollistaa myös automatisoitujen prosessien luomisen, kuten uusien jäsenten rekisteröinnit.

wix-automaatio

Mukana on myös kyky luoda ja lähettää laskuja asiakkaille.

wix-lasku

Pakettiin sisältyy myös sellaisia ​​asioita kuin SEO Wiz, joiden avulla verkkovastaavat voivat parantaa SEO-pelien ja sähköpostimarkkinointityökaluja. Sosiaalisten viestien luominen on myös saatavana.

sosiaalinen viesti

Wix sisältää satoja upeita malleja, jotka vain odottavat räätälöityäsi. Ne on ryhmitelty useisiin luokkiin, kuten liiketoiminta, verkkokauppa, valokuvaus, video, musiikki, ravintolat ja ruoka, matkailu ja turismi, terveys ja hyvinvointi, muoti ja kauneus, yhteisö ja koulutus ja muut. Jos joudut rakentamaan verkkosivun tapahtumaa varten, siihen on olemassa malleja. Tarvitsetko salkun tai jatkaa verkkosivustoa? Ne ovat myös saatavilla. Jos haluat aloittaa blogin, löydät lukuisia valmiita vaihtoehtoja. Asia on, että löydät todennäköisesti upea mallin Wix, joka on täydellinen mihin tahansa tarpeisiisi voi.

Tässä on esimerkki matkablogista:

Tämä on tarkoitettu yritykselle:

Asianajotoimisto voi siirtyä kohti tätä mallia:

Valokuvaaja saattaa rakastua tällaiseen galleriaasetteluun:

Olitpa performanssitaiteilija vai tarvitsetko konservatiivista verkkosivustoasi CPA-yrityksellesi, Wixin pitäisi voida sovittaa sinut. Heidän mallivalintansa on käytännössä lyömätön, ja olet todennäköisesti vaikuttunut kaikista ominaisuuksista ja vaihtoehdoista, jotka jokaiseen sisältyy.

Wix-hinnoittelu

Wix sisältää kaksi laajaa pakettitasoa: verkkosivusto ja yritys & verkkokauppa. Ihmiset, jotka haluavat rakentaa henkilökohtaisen verkkosivuston, voivat maksaa vain 13 dollaria kuukaudessaCombo“Suunnitelma. Hinnasta he saavat kaksi gigatavua kaistanleveyttä, 3 gigatavua tallennustilaa, mahdollisuuden olla mainokseton, 30 videot minuuttia ja ilmainen verkkotunnus vuodeksi.

Seuraava askel paketeissa markkinoidaan yrittäjille ja freelancereille. Tämä paketti maksaa 17 dollaria kuukaudessa, ja sen nimi on “Rajoittamaton.”Tämän mukaisesti tämän suunnitelman piiriin kuuluvat ihmiset saavat rajoittamattoman kaistanleveyden ja 10 Gt tallennustilaa. Combo-suunnitelman ominaisuuksien lisäksi tilaajat saavat yhden videotunnin, 300 dollaria mainoskuponkeja, Site Booster -sovellusta ja Visitor Analytics -sovellusta..

Wix sanoo, että heidän seuraava paketti, jota he kutsuvat “ammattilainen,”on heidän paras hintaan 22 dollaria kuukaudessa. Se sisältää kaiken kahdessa alemman tason paketissa 20 Gt tallennustilan, kahden videotunnin, tapahtumakalenterin, ammatillisen logon ja sosiaalisen median logotiedostojen lisäksi.

Suurinta pakettia kutsutaan “VIP.”Se maksaa 39 dollaria kuukaudessa ja sisältää kaiken, mikä sisältyy kolmeen pienempään pakettiin. Lisäksi tilaajat saavat ensisijaisen vastauksen ja VIP-tuen, mikä tarkoittaa, että heidän puhelunsa menevät linjan eteen, kun heillä on kysymys tai ongelma.

Liiketoiminta- ja verkkokauppasuunnitelmat maksujen vastaanottamiseen verkkosivustosi kautta

Kaikkien, jotka haluavat vastaanottaa maksuja verkkosivustonsa kautta, on ilmoittaututtava yhdelle yritys- ja verkkokaupan suunnitelmalle, jotka kaikki ovat palkkiotonta. Tämä sisältää “Business Basic,”, joka maksaa vain 23 dollaria kuukaudessa. Sen lisäksi, että paketti voi hyväksyä online-maksuja, se sisältää rajoittamattoman kaistanleveyden, 20 Gt tallennustilaa, ei Wix-mainoksia, viisi videotuntia, Google Analytics, ilmainen verkkotunnus vuodeksi, 300 dollaria mainostamisessa kuponkeja, Site Booster -sovellusta ja Visitor Analytics -sovellusta.

Seuraava suurin yritys- ja verkkokauppapaketti on “Business rajoittamaton,”ja se maksaa 27 dollaria kuukaudessa. Se sisältää kaiken peruspaketissa paitsi, että siinä on myös 35 Gt tallennustilaa, 10 videotuntia, ammatillinen logo ja sosiaalisen median logotiedostot.

Kanssa “Liiketoiminnan VIP“paketti, asiakkaat maksavat 49 dollaria kuukaudessa saadakseen kaikki kahden halvemman suunnitelman ominaisuudet plus 50 Gt tallennustilaa, Priority Response ja VIP-tuki.

Jos mikään näistä paketeista ei ole aivan sitä, mitä etsit, kannattaa valita täysin muokattavissa oleva “yritys“paketti, joka maksaa 500 dollaria kuukaudessa. Suunniteltu kasvaville yrityksille, jotka tarvitsevat suuremman ja tehokkaamman verkkosivuston. Tämä on skaalautuva paketti, jonka tarkoituksena on auttaa sinua pysymään asiakkaidesi vaatimuksissa.

Jos etsit halvempia vaihtoehtoja, tutustu sivuun parhaat halvat isännät.

Asiakaspalvelu

asiakaspalveluAsiakastuesta Wix on erinomainen. Käy vain heidän verkkosivustollaan löytääksesi Wix-ohjekeskuksen, josta löydät valmiita vastauksia kirjoittamalla kysymyksen tai selaamalla tiettyjä aiheita. Kaikenlaisten artikkeleiden avulla on suhteellisen helppoa saada välitöntä apua yleisiin kysymyksiin ja huolenaiheisiin joutumatta ottamaan yhteyttä asiakastukeen.

Wix-blogi on jälleen yksi hyödyllinen resurssi, joka kattaa laajan aihealueen, joka sisältää verkkosivun rakentamisen perusohjeet ja jopa edistyneemmät aiheet, joita sinun on lähestyttävä verkkosivustosi kypsyessä.

Jos et halua rakentaa omaa verkkosivustoasi, käy Wix-areenalla. Täältä voit löytää ja yhdistää satojen Wix-verkkosivustojen suunnittelijoiden kanssa, jotka luovat mielellään räätälöidyn verkkosivuston juuri sinulle. Selaa gallerioita löytääksesi nopeasti suunnittelijan, jonka tyyli vetoaa sinuun.

Jos tarvitset apua, voit ottaa yhteyttä asiakaspalvelun edustajaan sähköpostitse tai puhelimitse. Nämä ammattilaiset ovat yleensä nopeita, tehokkaita ja avuliaita. Jos olet huolissasi siitä, että joudut odottamaan liian kauan saadaksesi vastauksia, kun tarvitset niitä nopeasti, kirjaudu vain yhteen paketteihin, jotka tarjoavat Priority Response- ja VIP-tukipalvelut. Nämä ominaisuudet asettavat sinut aina linjan eteen.

Lopulliset ajatukset

Wix voi olla paras verkkosivustojen rakentaja tänään. Siinä on satoja malleja yli 200 sovelluksen lisäksi. Kaikkien näiden valintojen ja ominaisuuksien avulla sinun pitäisi pystyä rakentamaan unelma-verkkosivusto.

Siitä huolimatta, että joillakin ihmisillä on vaikea aloittaa Wix-sovellus yksinkertaisesti siksi, että heille on esitetty niin monia valintoja. On suositeltavaa, että uudet asiakkaat yrittävät kaventaa mallipohjavaihtoehtojaan mahdollisimman paljon alussa välttääksesi tämän ongelman. Sitten sovelluksia voidaan lisätä ajan myötä, kun verkkovastaava löytää tarvittavat ja hyödylliset.

Jos haluat rakentaa kauniin verkkosivuston, joka ei riko pankkia, on vaikea mennä pieleen Wixin kanssa. Se on uskomattoman hauskaa ja helppokäyttöinen.

Teemme parhaamme tutkiaksemme tuotteita itsenäisesti auttaaksemme lukijoitamme paremmin tekemään päätöksiä. Haluamme kuitenkin kuulla mielipiteesi. Hyväksymme informatiiviset ja ei-mainostavat yksittäiset arvostelut. Täytä alla oleva lomake ja julkaisemme arvostelu. Yritysten itse myynninedistämiskatsauksia ei julkaista. Kiitos!

Napsauttamalla alla olevaa painiketta, voin lukea ja hyväksyn Käyttöehdot.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map