Ucraft-arvostelu

On vihdoin aika rakentaa ensimmäinen verkkosivustosi. Et ole ohjelmoija tai verkkosivujen suunnittelija, joten tiedät, että tarvitset verkkosivustojen rakentajaa raskaiden nostojen tekemiseen. Prosessin vaikein osa voi olla parhaan verkkosivuston rakentajan valitseminen tarpeitasi vastaavaksi, mikä on tärkeää aivan kuten valitseminen verkkoisäntä.


Ucraft on vankka valinta tarvittaessa rakentaa verkkosivusto , joka näyttää hyvältä ja on raskaana kuvissa.

Valitettavasti Ucraft ei ole täydellinen. On joustavampia vaihtoehtoja, joissa on enemmän ominaisuuksia ja joita on yhtä helppo käyttää.

Ucraft suosii heidän ilmaista pakettiaan. Jos kasat varvasasi verkkovastaavaksi, tämä on täydellinen vaihtoehto. Myös Ucraft on helppo käyttää. Vaikka et olekaan taitava tekniikka, sinulla ei ole liikaa vaikeuksia navigoida editorissa. Ehkä mikä tärkeintä, Ucraft korostaa kuvia. Luovat ammattilaiset saattavat rakastaa tätä alustaa.

Ucraft: yleiskatsaus

Ucraft kuvaa itseään vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentajana, mutta tämä ei ole totta. Sitä voidaan kuvata tarkemmin lohkopohjaiseksi. Tätä alustaa on melkein yhtä helppo käyttää. Se on kuitenkin myös paljon vähemmän joustava. Vaihtoehtojen ollessa rajoitetut, ei juurikaan ole mahdollisuutta, että sinua hukkuvat valinnat. Sen sijaan saatat tuntea olosi rajoitusten takana.

Kuitenkin, Ucraft-mallit näyttävät fantastiselta, ja verkkosivustosi luominen on suhteellisen helppoa. Sinun ei tarvitse teknisiä tietoja tai taitoja rakentaa toimivan ja houkuttelevan verkkosivuston. On jopa mahdollista lisätä blogi, verkkokaupan työkalut ja paljon muuta.

Plussat

 • Ilmainen suunnitelma budjettipohjaiselle
 • Suojaus ja analytiikka tulevat jokaisen paketin mukana
 • Kauniita malleja, etenkin kuva-painaville verkkosivustoille
 • Integrointi Ecwid: n kanssa verkkokauppaan
 • Mukavat blogin työkalut

Haittoja

 • Asiakastuen vaihtoehdot ovat rajoitetut
 • Sisältölohkot näyttävät yleensä liian paljon samanlaisilta
 • Jotkut käyttäjät saattavat haluta paremman hallinnan sivujensa suunnittelulle
 • Ei niin helppokäyttöinen kuin todellinen draganddrop-verkkosivustojen rakentaja

Ucraft-mallit

Ucraft tarjoaa yli 60 mallia, joista valita. Verrattuna muihin verkkosivustojen rakentajiin, joissa on satoja vaihtoehtoja, tämä ei ole suuri kenttä. Siitä huolimatta, jotkut ihmiset arvostavat sitä, että valinnanmahdollisuudet ovat pienemmät, koska se välttää joutumasta liian suureen päätökseen.

ucraft-malli

Mallit-näytön vasemmalla puolella näet luokkia kuten tapahtumat, blogi, yritys, henkilökohtainen, ravintolat ja muut. Tämä helpottaa vaihtoehtojen seulomista.

Monet näistä mallit ovat kauniita.

thrylingiin

Niiden selaaminen paljastaa, kuinka raskas painotus on silmiinpistävään kuvaan.

Stacey

Jos olet taiteilija tai valokuvaaja, sinulla on hyvät mahdollisuudet löytää täydellinen malli työsi esittelyyn.

digart

On hyödyllistä, että Ucraft antaa mahdollisuuden esikatsella kaikkia niiden malleja. Tämän avulla voit napsauttaa läpi tutkia erilaisia ​​vaihtoehtoja ennen valinnan tekemistä. Oikeastaan ​​on välttämätöntä olla varovainen tässä vaiheessa. Kun olet tehnyt valinnan ja aloittanut muokkaamisen, et voi palata takaisin ja vaihtaa malleja.

Onko Ucraft helppokäyttöinen?

Asiat ovat suoraviivaisia ​​Ucraftilla, tosin se ei ole niin helppokäyttöinen kuin todellinen vedä ja pudota -sivuston rakentaja.

Aloittaminen on helppoa. Napsauta vain “Aloita käsityö” -painiketta Ucraft-kotisivulla. Saat a 14 päivän ilmainen kokeilu, eikä sinun tarvitse kirjoittaa luottokorttitietoja.

Sinut ohjataan sivulle, jolla voit valita mallisi. Kun olet valinnut oikean, valitset aliverkkotunnuksesi. Tämä on väliaikainen URL, jonka muoto on “yoursitename.ucraft.net”.

valitse aliverkkotunnus

Ucraft antaa sinun tietää, että voit muodostaa yhteyden oma verkkotunnuksesi aina kun se on kätevää.

Seuraavaksi kirjoitat nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja valitset salasanan. Jos haluat mieluummin kirjautua Facebookin tai Googlen kautta, voit.

ucraft-rekisteröinti

Se on kaikki mitä sinun täytyy tehdä. Nyt kirjoitat editoriin. Tässä työskentelet “lohkojen” parissa, joista tulee lopulta verkkosivustosi komponentteja.

Toimittaja mahdollistaa sen lisää elementtejä, kuten blogi, uutiskirje tai yhteyslomake. Muista, että jokainen elementti sisältyy lohkoon. Valitettavasti niitä ei voi siirtää minnekään, kuin ne voivat tehdä muiden verkkosivustojen rakentajien kanssa. Olet melkein lukittu mihin tahansa sivulle, missä lohko sijaitsee. Siitä huolimatta voit pinota elementtejä päällekkäin rakentaaksesi sisältörikkaan verkkosivuston.

Toimittajan käyttöliittymällä on todella paljas luusto, riisuttu ulkonäkö. Ilman paljon sotkua näytöllä on melko helppo nähdä, mitkä vaihtoehdot ovat. Vasen sivupalkki sisältää kaikki tärkeimmät muokkaustoiminnot ja loput ruudut on varattu verkkosivustosi esikatseluun.

Kun napsautat tai kaksoisnapsautat verkkosivustosi objektia, Ucraft antaa sinun muokata tätä komponenttia. Voit kirjoittaa uutta tekstiä, muuttaa sen muotoilua, korvata kuvia ja jopa lisätä animaatioita.

Ennalta määritetyt lohkot voidaan vetää ja pudottaa sivulle. Ucraft tarjoaa tällä hetkellä noin 100 näistä lohkoista, jotka sisältävät otsikot, kehon asettelut, blogit, otsikot, ostoskärryt ja verkkokaupat. Nämä lohkot kattavat perusteet, mutta vaihtoehtoja, joista valita, ei ole paljon.

Lisäksi monet lohkot näyttävät todella samanlaisilta toistensa suhteen, mikä ei oikein ole erityisen mukautettavissa. Saatat törmätä tukokseen, kun yrität muuttaa fonttia tai pelata sarakkeen kokoa käyttämällä Ucraft-varoitusta päivittääksesi, ennen kuin voit suorittaa nämä tehtävät. Tämä tarkoittaa vain asentaa Suunnittelutyökalut sovellus, joka on ilmainen. Miksi se ei ole käytössä automaattisesti, on mysteeri.

Kaiken kaikkiaan Ucraft on hieman vaikeampi käyttää kuin muut verkkosivustojen rakentajat. Kun toimittaja tutustuu, kaikki on melko yksinkertaista. Niin kauan kuin et odota paljon vaihtoehtoja ja mukautuksia, voit olla tyytyväinen tähän alustaan. Lisäksi on helppo rakentaa upea verkkosivusto tälle alustalle.

Ucraftin ominaisuudet

Ucraftin perusominaisuudet ovat upeat. Jokaisella verkkosivustolla on SSL-varmenne suojata tietosi ja kertoa kävijöille, että verkkosivustosi on luotettava ja luotettava. Löydät myös hakukoneoptimoinnin tai SEO-työkalut, jotka varmistavat, että verkkosivustosi huomaa kaikki suuret hakukoneet.

Ucraftilla ei ole omaa analytiikkasovellusta. Se on ok, koska voit integroida Google Analyticsin verkkosivustoosi, ja se on hieno uutinen tarkistamaan poistumisprosentit, sivustosi kävijämäärät ja paljon muuta.

Samoin sosiaalisen median integraatio on perusosa paketista. Jos käytät Facebookia, Instagramia, Twitteriä, LinkedIniä tai muita sosiaalisen median alustoja, ne voidaan sidottaa verkkosivustollesi.

Koska Ucraft asettaa tällaisen palkkion korkealaatuisista kuvista, ei pitäisi olla yllättävää, että ne tarjoavat kattavia työkaluja kuvien muokkaaminen. Löydät videotaustat myös antamaan verkkosivustollesi vuorovaikutteisemman tunteen.

ucraft-sovellukset

Jokainen Ucraft-mallit on optimoitu katseltavaksi mobiililaitteilla. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse rakentaa toista verkkosivustoa tai huolehtia siitä, että vierailijoilla ei ole hyviä kokemuksia, kun selaat verkkosivustoasi mobiililaitteella.

Jos aloitat yrityksen ja tarvitset logon, voit pyytää Ucraft-apua. He suunnittelevat sinulle logon vastaamalla vain muutamiin kysymyksiin.

Ucraft-verkkosivustoihin on saatavana myös useita kolmansien osapuolien integrointeja. Disqusista zendesk-chat-keskusteluihin on monia vaihtoehtoja verkkosivustosi toimivuuden lisäämiseksi.

Ucraftin hinnoittelu

Ucraft tarjoaa useita hinnoitteluvaihtoehtoja. Niihin kuuluu ilmainen verkkosivusto, joka on pohjimmiltaan aloitussivu, joka sisältää SEO-sovelluksen, Google Analyticsin, SSL-varmenteen ja paljon muuta.

Pro-verkkosivusto paketti maksaa 10 dollaria kuukaudessa, kun maksetaan vuosittain. Jos verkkokaupassasi myydään jopa 50 tuotetta, tämä paketti voi olla täydellinen. Saat useita sovelluksia, monikielisen verkkosivun, ympärivuorokautisen tuen, Google Fontsin, salasanalla suojatut sivut ja yli 70 maksu- ja lähetysvaihtoehtoa.

Pro Shop Vaihtoehto voi olla sinulle, jos verkkokauppasivustossasi on yli 1 000 tuotetta. Se maksaa 21 dollaria kuukaudessa vuodessa ja sisältää kaiken Pro-verkkosivustosuunnitelmassa. Lisäksi saat kuponkeja, myymälänhallintasovelluksen, mahdollisuuden muokata laskuja ja paljon muuta.

Ucraft: n suurin paketti on BigCommerce-suunnitelma 39 dollaria kuukaudessa, kun maksat yhden vuoden etukäteen. Lisäominaisuuksiin kuuluu myynti eBayssa, Amazonissa, Facebookissa ja Yandexissa Google-ostoissyötteen lisäksi.

Ucraft-asiakastuki

Olisi hienoa, jos asiakkaat voisivat ottaa yhteyttä Ucraftiin puhelimitse tai sähköpostitse, mutta saat live-chatin, jonka pitäisi tehdä temppu. Suurimman osan ihmisistä ei tarvitse soittaa. Onneksi heillä on myös blogi ja useita verkko-oppaita, jotka kattavat kaikkein peruskysymykset ja -ongelmat, jos et halua käyttää chat-toimintoa. Ucraft reagoi reaaliaikaisen pikaviestin pyyntöihin nopeasti melko nopeasti testeistämme, jos sinulla on kiireellinen tarve.

Onko Ucraft sen arvoinen?

Jos etsit perussivustoa, jolla on riittävä määrä kelloja ja pilliä ja näyttää upealta, Ucraft voi olla täydellinen sinulle. Sillä on suoraviivainen käyttöliittymä ja edullinen hinnoittelu. 14 päivän ilmaisen kokeilujakson avulla sinulla on aikaa testata palvelu ennen ostamista.

Teemme parhaamme tutkiaksemme tuotteita itsenäisesti auttaaksemme lukijoitamme paremmin tekemään päätöksiä. Haluamme kuitenkin kuulla mielipiteesi. Hyväksymme informatiiviset ja ei-mainostavat yksittäiset arvostelut. Täytä alla oleva lomake ja julkaisemme arvostelu. Yritysten itse myynninedistämiskatsauksia ei julkaista. Kiitos!

Napsauttamalla alla olevaa painiketta, voin lukea ja hyväksyn Käyttöehdot.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map