Ruututilan arvostelu

Squarespace-palvelun käyttäminen verkkosivustosi rakentajana antaa sinulle kaikki työkalut, joita tarvitset kauniiden verkkosivustojen luomiseen.


Useiden viime vuosien aikana Squarespace on todella kehittynyt yrityksenä. Alkuperäinen tuote oli hyvin paljasrunkoinen versio siitä, mikä näytti vain vanhan koulun Dreamweaver WYSIWYG-editorista (hyvin vanha sivustojen rakentaja).

Siitä lähtien sitä on laajennettu molemmilla rakentajien toiminnallisuuksilla, mikä antaa käyttöliittymällesi täydellisen uudistuksen ja sijoittaa satoihin ilmaisiin teemoihin ja oppaisiin..

Squarespace -sovelluksella saat tehokkaan verkkosivujen rakentajan ja toimittajan, josta on helppo ja tehokas oppia. Useiden viikkojen oppimiskäyrän sijasta, jota tarvitset WordPressille, voit oppia melkein kaiken mitä tarvitset viikossa.

Tämän toiminnon ansiosta Squarespace on loistava uusille bloggaajille tai yrityksille, jotka tarvitsevat yksinkertaisen tietokeskeisen verkkosivuston. Joitakin sivustoja ja toimintoja on mielestämme Squarespace ole paras.

Tässä katsauksessa tarkastelemme kuinka Squarespace sijoittuu yhä kilpailukykyisimpien parhaiden verkkosivustojen rakentajien luokkaan.

Nopea erittelymme

Ruututilan avulla voit rakentaa kauniin verkkosivuston nopeasti ja helposti melkein ilman oppimiskäyrää.

He tekevät tämän tarjoamalla sinulle mahdollisuuden valita joukosta uskomattomia malleja. Kun malli on valittu, voit lähettää mediaa, kirjoittaa tekstiä ja lisätä kourallinen muita hyödyllisiä kohteita. Tässä vaiheessa voit järjestää nämä eri elementit teeman sisällä.

Jos haluat mennä vielä pidemmälle mukauttamista varten – se on vaikeaa. Ruututila kukoistaa mallinnetussa maailmassa. Tuon maailman ulkopuolella ilmestyy esteitä. Muut verkkosivustojen rakennusvaihtoehdot ovat parempia kuin Squarespace, jos mukauttaminen on mitä olet.

Monet ihmiset ovat kunnossa kauniiden verkkosivustojen rakentamisessa nopeasti ja helposti ilman, että mallilla on melkein mitään oppimiskäyrää. Siinä ei ole mitään vikaa.

Squarespace tarjoaa myös 14 päivän ilmaisen kokeilujakson ihmisille, jotka haluavat kokeilla sitä. Kärki – Muista perua ennen 14 päivää, muuten sinua veloitetaan. 

Joten tiivistääRuututila on hieno ihmisille, jotka haluavat rakentaa uskomattoman helpon istuimen ilman paljon vaihtoehtoisuutta. 

Kuinka neliötila toimii

Kun aloitat Squarespace-tilassa, sinulla on kaksi vaihtoehtoa.

  1. Aloita vastaamalla muutamiin kysymyksiin.
  2. Aloita selaamalla malleja.

Jos sinä’Suosittelemme napsauttamalla ensimmäistä vaihtoehtoa. Pohjimmiltaan, mitä Squarespace aikoo tehdä, on kysyä sinulta, mitä aiot tehdä verkkosivustosi kanssa ja sijoittaa sinut malliluokkaan, jota voit tarkastella.

Täällä vastasin yhteen kysymykseen, joka heillä oli. Sanoin heille, että halusin luoda verkkosivuston salkkuoni. Sen mukaan, mitä vastaat, Squarespace vie sinut malliryhmään ja ehdottaa mallia sinulle.

henkilökohtaiset verkkosivustot

Minulle tehtiin ehdotus Jasper-mallista. Jasper-malli on rakennettu erityisesti ihmisten esittelyyn’s salkut. Jos olisit vastannut toiseen luokkaan, Squarespace olisi ehdottanut eri mallia. Päätin vain valita Jasperin ja siirtyä eteenpäin.

Boom, sinulla on verkkosivusto ja sinä’uudelleen ilmaisessa kokeiluversiossasi. Voit päivittää aina heti. Hienoa Squarespacessa on, että voin vain ladata muutaman kuvan ja tehdä ne verkkosivustollani heti. Hieman enemmän mukauttamista on aina hyvää, mutta huomaa, että sitä ei ole’t paljon liikkumista voit tehdä.

Elät ja kuolet mallin mukaan.

Se ei ole’t sanoa, että voit’t rakentaa kaunista verkkosivustoa. Tässä on esimerkki verkkosivustosta rakennettu Squarespaceen, joka näyttää mitä on mahdollista lyhyessä ajassa.

Kenelle neliötila on (Vihje – Sivustot kuvilla)

Ruututila sopii parhaiten ihmisille, jotka haluavat esitellä valokuvia. Tämä voi olla mikä tahansa henkilö, mutta se todella sopii ihmisille, jotka esittelevät valokuvausta ja muuta taidetta. Kuten alla olevista malleista voidaan nähdä, kauniin esittelyn luominen on erittäin mahdollista Squarespace-tilassa.

kaivot

Tämän lisäksi Squarespace on tarkoitettu myös kaikille, jotka haluavat rakentaa verkkosivuston, mutta eivät halua sen olevan vaikeaa. Ei ole liioittelua sanoa, että voit polttaa mallin ja vaihtaa vain kuvia ja tekstiä 30 minuutissa ja hankkia itsellesi täydellinen verkkosivusto.

En ehdota Squarespace-sovelluksen käyttöä verkkokauppaan, ellet myy vähemmän kuin viittä tuotetta etkä välitä muiden verkkoympäristöjen tarjoamasta ylimääräisestä verkkokaupan toiminnallisuudesta.

Mitä pidämme neliötilasta

Seuraavassa osiossa käydään läpi palvelun ilkeitä rakeita elementtejä korostaaksemme sitä, mitä pidämme ja ei pidä.

Helppokäyttöisyys

Niitä on paljon verkkosivustojen rakentajat enemmän vaihtoehtoja kuin Squarespace. Palaa takaisin makuuhuonekalusteeni analogiaan – voit käyttää verkkosivustojen rakentajaa, jossa voit valita koko huonekalukaupan ja jopa valita huoneesi talossa. Ne verkkosivustojen rakentajat, kuten Wix, tarjoavat täydellisen räätälöinnin.

Täydellinen mukauttaminen tuo enemmän oppimiskäyrää ja lisää vaikeuksia. Squarespace doesnt’t todella ei ole oppimiskäyrää, ja se ei ole’t ollenkaan vaikeaa.

Jos haluat mennä verkkosivuston rakentajan ulkopuolelle, voit valita omat huonekalut, talosi, huoneesi ja naapurustosi tähän asiaan. Että’mitä se’kuten WordPressin käyttäminen. Jos haluat käyttää HTML-koodia, sinä’rakennat talosi ja huonekalut uudelleen tyhjästä.

Nykypäivän Internetin kauneus on, että se tarjoaa Squarespace-palvelun kaltaisille palveluille mahdollisuuden antaa sinun kaltaisillesi ihmisille mahdollisuuden rakentaa upeita verkkosivustoja.

Hieno asia Squarespacessa on kuinka intuitiivinen kaikki on. Voit selata eri elementtejä valitaksesi ja muokata kyseisen elementin asetuksia.

Tai voit napsauttaa vain verkkosivulle sijoitettua sisältöä ja muokata asetuksia joutumatta etsimään etsimääsi..

Ruututilan mallit

Ruututilan taikuus on mallissa. Pelkästään tämä olisi syy valita Squarespace Wixin kaltaisten kilpailijoiden kanssa. He todella ovat markkinoiden parhaat mallit verkkosivujen rakentajille. Voisin valita minkä tahansa tarjotuista malleista ja olla varma, että he voivat rakentaa verkkosivuston, josta kuka tahansa voisi olla ylpeä.

Ruututila jakaa niiden mallit luokkiin. Verkkosivustosi kuuluu todennäköisesti johonkin luokkaan – sinun tarvitsee vain valita yksi.

Kun kapetat sitä, on yleensä kaksi vaihtoehtoa. Hääluokassa voit valita Julian tai Sonny.

Kun olet käynyt läpi kaksi parasta, saatat tuntea itsesi turvasatamaan’sille ei ole annettu tarpeeksi vaihtoehtoja. No, jokaisessa luokassa on myös osasto nimeltään “muut saatat pitää”. Hääluokasta löydät 6 muuta mallia nimeltään Anya, Naomi, Sonora, Charlotte, Aubrey ja Kin.

Mitä emme pidä Squarespace-ohjelmasta

Räätälöinti

Squarespace -palvelun edut vaikuttavat suoraan Squarespace-haittoihin.

Jos jotain on erittäin helppo käyttää, se tarkoittaa yleensä, että se ei tarjoa kovin monia vaihtoehtoja. Verkkosivun rakentamiseen on niin monia tapoja nyt, että ei ole mitään syytä yrittää sovittaa pyöreä tappi neliön reikään.

Ruututilaa ei vain ole tarkoitettu käytettäväksi verkkosivustojen rakentajana, johon voit rakentaa mitä haluat. Koko sen tarkoitus on työskennellä mallin sisällä, joka varmistaa, että sinulla on esteettisesti miellyttävä verkkosivusto.

Vaihtoehtoja on – vain niitä on rajoitettu.

Blogit ja SEO

Blogitoiminnot ovat hienot Squarespace-tilassa. Se ei selvästikään tee sitä’t pidä kynttilää WordPressissä toiminnallisuuden suhteen, mutta se saa silti työn päätökseen.

Rehellisesti, se’on parempi kuin muut verkkosivustojen rakentajat, koska siinä on ominaisuuksia, kuten tykkääminen, kommentit ja jakamiskuvake. Voit myös ottaa käyttöön RSS-syötteen ja määrittää podcasting-integraation.

Lisäksi se tarjoaa bloggaajalle mahdollisuuden ajoittaa viestit julkaistavaksi myöhemmin. Tämä on hieno ihmisille, jotka haluavat kirjoittaa kourallinen blogin kirjoituksia. Sen avulla he voivat porrastaa julkaisupäiviä sen sijaan, että pommittaisi ihmisiä uusilla blogiviesteillä.

SEO: lla ei ole plugineja, jotka auttaisivat sinua arvioimaan kuinka hyvin sinulla on’olen optimoinut sivun. Muilla alustoilla on helppo käyttää pluginia kertomaan mitä olet’olet tehnyt väärin ja oikein.

Ruututilan avulla voit myös muokata URL-rakenteita ja otsikoita, jotka menevät pitkälle hakukoneiden organisaatiossa. Paljon yksinkertaisia ​​verkkosivustojen rakentajia ja alustoja ei tarvitse tehdä’t salli niin paljon.

Jos SEO on päätavoitteesi, mutta voit kirjaimellisesti’t käyttää WordPressiä – Ruututila on hyvä valinta. Jos sinä’suunnittelet jatkavan kaikkia SEO-palveluita, mutta voi’Käytä WordPressiä, olet todennäköisesti voittanut’t voida mennä kaikki SEO. WordPress on edelleen kuningas blogi- ja SEO-maailmassa.

Jos haluat rakentaa lopulta erittäin SEO-keskittyneen sivuston, kuin sinun pitäisi harkita WordPress-isäntä.

Asiakaspalvelu

Haluan aloittaa sanomalla, että Squarespace’Asiakastuki ei ole huono.

Se on kuitenkin tavallaan ärsyttävää.

Squarespace-alueella on hämmästyttävä tietokanta, ohjekeskus, opetusluettelo ja foorumin läsnäolo. Tämä on suunnittelussa ja he tietävät tämän. Ruututila on yksinkertainen – kysymyksiä ei pitäisi esittää’t olla lukuisia. Kuitenkin, jos haluat puhua ihmisen kanssa, se on vaikeaa.

Yhtiö haluaa sinun käyttävän kaikkia heidän apumateriaalejaan ennen kuin otat heihin yhteyttä. Tämä on ymmärrettävää, koska ne säästävät aikaa ja rahaa osoittamalla käyttäjiä jo luotujen materiaalien suuntaan vastaamaan melkein kaikkiin kysymyksiin.

Joskus sinun on puhuttava jonkun kanssa. Kun haluat tehdä niin’s vaivaa. Sivusto antaa sinun napsauttaa joukko vaihtoehtoja sanomalla miksi sinun täytyy puhua jonkun kanssa. Vaikka tämä on hyödyllinen tietyillä tavoilla, pääasiassa koska se viittaa tarkkaan ohjeartikkeliin, videoon tai muihin resursseihin, joita saatat saada, se on silti ärsyttävää.

Mitä tapahtui, kun pystyin pyytämään apua? ��‍♂️

Saan sen, jotkut ihmiset väärinkäyttävät järjestelmää. Niille meistä, jotka esittävät kysymyksen vain kerran sinisellä kuulla, voi olla erittäin ärsyttävää maksaa palvelusta, jos meillä ei ole tarvittaessa pääsyä asiakastukeen tarvittaessa..

Ruututilan hinnoittelu

Hieno asia Squarespacessa on, että se tarjoaa 14 päivän ilmainen kokeilu. Kokeilun avulla voit aloittaa sivustosi rakentamisen ja nähdä kuinka pidät ohjelmistosta. Tämä on enemmän kuin tarpeeksi aikaa nähdä, haluatko todella käyttää Squarespacea.

Ilmaisen kokeilujakson päätyttyä sinulle tarjotaan neljä erilaista vaihtoehtoa. Kaksi normaalille verkkosivustolle ja kaksi verkkokaupalle

henkilökohtainenliiketoimintaPerus verkkokauppaEdistynyt verkkokauppa
Kustannukset, jos maksat kuukausittain$ 16$ 26$ 30$ 46
Kustannukset, jos maksat vuosittain$ 12$ 18$ 26$ 40
ominaisuudetRajoittamaton kaistaleveys ja tallennustila, mobiililaitteille optimoitu verkkosivusto, verkkosivustot, ilmainen räätälöity verkkotunnus, SSL-suojaus, 24/7 asiakastuki, 2 avustajaaKaikki henkilökohtaisessa muodossa, rajoittamattomat avustajat, ammatillinen sähköposti Googlelta, 100 dollarin Google Ads -hyvitys, ponnahdusikkunat, täysin integroitu verkkokauppa, rajoittamaton suojaus, lahjoitusten vastaanottaminen, 3% tapahtumamaksu, mobiilitietopalkki, CSS- ja JavaScript-ominaisuudet, premium-lohkot ja integraatiot ja ilmoituspalkkiKaikki liiketoiminnassa, ei transaktiomaksuja, mobiililaitteille optimoitu kassalle, kaupan metrikoille, varastolle, tilauksille, veroille, kuponkeille, etikettien tulostamiseen, integroituun kirjanpitoon, verkkotunnuksen kassalle, asiakastileille, tuotteille InstagramissaKaikki e-kaupassa, tilaukset, edistynyt ostoskorin automaattinen palautus, joustavat alennukset, lahjakortit ja tilausliittymä

Jos maksetaan vuosittain – Squarespace-tilaukset ovat oikein kilpailijoiden mukaisia. Jos maksetaan kuukausittain – kustannukset ovat suhteellisen korkeat. Kuten kaikkien verkkosivustojen rakentajien kohdalla, maksat palkkion helppokäyttöisyydestä ja kaikki yhdessä ratkaisusta.

Ruututilan historia

Anthony Casalena loi Ruudun tilan välttämättömyydestä. Hän halusi isännöidä omaa blogiaan ja huomasi, että siellä ei ollut’t kaikki itsensä ylläpitämät blogitointivaihtoehdot normaalille ihmisille. Tämä oli vuosi 2004, ja vaihtoehtoja oman verkkosivustosi rakentamiseksi olivat niukkoja.

Alkuperäinen laina vanhemmiltaan sai hänelle kaksi palvelinta, joita hän säilytti asuntolansa huoneessa Marylandin yliopistossa. Anthony oli ainoa työntekijä vuoteen 2007 saakka ja halusi varmistaa, että kaikilla Squarespacea käyttävillä on verkkosivusto, josta he voivat olla ylpeitä. Yrityksen rakentamisessa seuraavien vuosien aikana päätavoitteena oli tarjota esteettisesti miellyttävä tapa ihmisille rakentaa omia verkkosivustojaan.

Vuonna 2014 Squarespace uudisti verkkosivuston toimintatavan täysin nykypäivän kauniiksi suunnittelualustaksi. Heidän piti tehdä tämä pysyäkseen kilpailukykyisenä ja tarjotakseen mobiilioptimoinnin. Tämän muutoksen ansiosta kaikki Squarespace-mallit ja mallit voidaan nähdä mobiililaitteissa yhtä helposti kuin verkkosivuston työpöytäversio..

Nyt yritys on arvoltaan lähes 2 miljardia dollaria.

Kuulla Squarespace -tarina ja Anthony Casalena’Matka rakentamaan mitä Ruututila on tänään, katso Kuinka rakensin Tämä jakso, jossa on perustaja. Jos olet fani web-suunnittelu, se on kuunneltava.

Ohje

Onko Squarespace parempi kuin WordPress?

Lyhyt vastaus on ei. Pitkä vastaus on, että se voi olla. Katso yllä olevat kysymykset. Ruututilaa on paljon helpompaa käyttää kuin WordPress, ja sillä on noin yksi kahdeskymmenesosa oppimiskäyrästä. Aloittelijana WordPress voi olla pelottava.

Onko ruuduton tila?

Squarespace tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilujakson. Tämän avulla voit testata palvelun tehdäksesi koulutetun päätöksen siitä, haluatko maksaa palvelusta kokopäiväisesti.

Mikä verkkosivustojen rakentaja on paras?

Kaiken kaikkiaan Wix on paras verkkosivustojen rakentaja. Squarespacea on kuitenkin paljon helpompaa käyttää, ja sillä voidaan luoda kaunein verkkosivusto lyhyimmässä ajassa.

Lue lisää oppaastamme parhaat sivuston rakentajat.

Onko ruututila vaikea?

Ei, Squarespace on yksi helpoimmista verkkosivustojen rakennuspalveluista. On muutama, joka on helpompaa, mutta ne eivät ole’t yhtä hyvä kuin Squarespace.

Onko Ruututila Hyvä aloittelijoille?

Ruututila on loistava valinta, jos sinusta tuntuu, että olet aloittelija ja olet hieman huolestunut verkkosivuston rakentamisesta. Wix on myös loistava valinta, ja sitä tulisi käyttää, jos tunnet itsesi hieman luottavaisemmaksi kykyihisi oppia ohjelmisto. Käytä Squarespace, jos sinä’etsit yksinkertaisin tapa lähestyä verkkosivustoa.

Jos haluat nähdä pari muuta vaihtoehtoa, tutustu paras verkkokauppapaikkaopas.

Onko Ruututila hyvä verkkokauppaan?

Ruututila on hyvä yksinkertaiseen verkkokauppaan. Jos haluat mennä pidemmälle, Shopify on paras verkkokaupparatkaisu.

Kuinka kallis on neliö?

Tavallisille verkkosivustoille on olemassa kaksi hinnoitteluvaihtoehtoa. Voit maksaa 12 dollaria kuukaudessa 18 dollaria kuukaudessa.

Onko Ruututila parempi kuin Wix?

Molemmat vaihtoehdot tarjoavat etuja. Ruututila on ihmisille, jotka haluavat rakentaa kauniin verkkosivuston fantastisen mallin sisälle, kun taas Wix on ihmisille, jotka etsivät enemmän muokattavuutta.

johtopäätös

Jos sinä’Etsitkö helppoa tapaa luoda kaunis verkkosivusto, Squarespace on sinulle paras valinta. Jos et’Suunnittelet itse verkkosivuston isännöimistä ja WordPressin käyttöä, ja sinulla on vain kourallinen vaihtoehtoja verkkosivujen rakennusalueella. Tässä on valintamme paras verkkoisäntä.

Että’missä Squarespace tulee. Jos sinä’Haluatko luoda loistavan verkkosivuston kauniisiin malleihin, niin Squarespace ei ole mielenkiintoinen asia. Ongelmia syntyy, kun haluat mukauttaa toimitettujen mallien ulkopuolelle.

Squarespacea käyttäessäsi tunnin sisällä pystyt rakentamaan verkkosivuston, johon olet täysin tyytyväinen, tunnissa..

Teemme parhaamme tutkiaksemme tuotteita itsenäisesti auttaaksemme lukijoitamme paremmin tekemään päätöksiä. Haluamme kuitenkin kuulla mielipiteesi. Hyväksymme informatiiviset ja ei-mainostavat yksittäiset arvostelut. Täytä alla oleva lomake ja julkaisemme arvostelu. Yritysten itse myynninedistämiskatsauksia ei julkaista. Kiitos!

Napsauttamalla alla olevaa painiketta, voin lukea ja hyväksyn Käyttöehdot.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map