Mitkä ovat hosting-vaihtoehtoni?

web-hosting pienyrityksille 1Jotkut ihmiset sekoittavat web-hosting-alustat Internet-palveluntarjoajien (ISP) kanssa. Web-isäntänäsi voit lisätä ja hallita verkkosivustosi sisältöä, ja Internet-palveluntarjoaja on se, kuinka sinä ja vierailijat näet sen sivuston jälkeen.

Voit käyttää sisällönhallintajärjestelmää kuten WordPress, joka on itsessään isännöintipalvelu, blogin tai verkkokaupan verkkosivusto. Mutta jos aiot johtaa menestyvää yritystä, tarvitset isännöintipalvelun.

Ylläpitoalustan valitseminen on yksi tärkeimmistä tekemistäsi päätöksistä. Valintasi riippuu muun muassa verkkosivustosi toiminnasta, sen tyyppisestä sisällöstä ja odotetusta liikenteen määrästä.

Haluat verkkoisäntä, joka tarjoaa yksityisyyttä, turvallisuutta ja riittävästi kaistaleveyttä, nopeutta ja tilaa tiedostojen tallentamiseksi ja verkkosivustosi ylläpitämiseksi optimaalisella tasolla.

Katso kotisivumme ymmärtääksesi paremmin parhaat isännät Australiassa.

Web-hosting-palvelun käytön edut

Jos haluat pysyä kilpailukykyisenä, tarvitset ammattimaista hosting-palvelua verkkosivustosi hallintaan kustannustehokkaalla ja vaivatonta tavalla. Verkkosivustosi siirtäminen yritykselle antaa sinulle mahdollisuuden nauttia turvallisesta alustasta huolehtimatta skaalautuvuudesta ja päivityksistä tai laitteiden ja ohjelmistojen ylläpidosta. Ne tarjoavat myös tietoturvan ja toiminnallisuuden, jota kaikkien, paitsi suurimpien yritysten, on vaikea ylläpitää itselleen.

Lisäksi nautit:

 • Parempi verkkosivuston suorituskyky
 • Ympärivuorokautinen tekninen tuki
 • Verkkotunnukseen liittyvä sähköposti
 • Luotettavuus ja lisääntynyt käyttöaika

Entä ilmaiset isännöintipalvelut?

Muistatko sanonnan, että saat mitä maksat? Ilmaisia ​​tai edullisia web-hosting-palveluita on saatavana kaikkialla Internetissä, ja uudet palveluntarjoajat ilmestyvät viikossa. On mahdollista löytää hyvä, jos etsit ne kaikki, mutta ilmaisella yrittämisellä on haittoja.

pilvipalvelu

Palveluiden isännöinti vie rahaa kilpailun edellyttämän tekniikan ja tietoturvan ylläpitämiseen. Hyvämaineisen, luotettavan isännän löytämistä tulisi harkita ja sijoittaa.

Muita ilmaisten tai edullisten isännöintipalvelujen haittoja ovat:

 • Vähemmän resursseja, kuten kaistanleveys ja tallennustila
 • Äkilliset muutokset tai sammutukset ilman varoitusta, kuten TOS tai palvelutasosopimukset
 • Tietovuodot ja rikkomukset
 • Paljon seisokkeja ja hitaampia nopeuksia
 • Mahdollisuus kolmansien osapuolien myyntiin tai tietosi jakamiseen

Lue oppaamme paras ilmainen hosting oppia lisää.

Tekniset termit, jotka muistetaan

Yksi hämmentävämpiä asioita isännöintipalvelun valinnassa on sanaston ymmärtäminen. Tämä on erityisen hämmentävää, kun yrität vertailla palveluntarjoajia ja he häikäisevät sinut paljon teknistä keskustelua. Kuinka voit tietää kuinka paljon kaistanleveyttä tarvitset, jos et tiedä miksi se vaikuttaa verkkosivustojesi suorituskykyyn ja latausaikoihin?

Tässä on joitain tärkeitä kaupan ehtoja, joiden avulla voit keskustella hosting-vaihtoehdoista koulutetun kuluttajan näkökulmasta.

Lisäverkkotunnus: Tämä on erillinen verkkosivusto, joka jakaa resurssit ja lisätään joskus osana suunnitelmaa.

Varmuuskopioida: Ylimääräinen kopio kaikista tiedostoistasi ja tiedoista. Sinun pitäisi jo suorittaa säännöllisiä järjestelmän varmuuskopioita, mutta jotkut isäntäpalvelimet tarjoavat ne automaattisena ominaisuutena.

kaistanleveys: Kaistanleveys on tiedonsiirron määrä verkkosivustollesi liittymisen yhteydessä. Käytät kaistanleveyttä liikenteen luomisen, sähköpostien, lähetysten ja latausten kautta. Jotkut isännöintisuunnitelmat tarjoavat rajoittamattoman kaistanleveyden, mutta sinun tulisi valita suurin tarpeisiisi tarvittava määrä.

Wordpress-hostingSisällönhallintajärjestelmä (CMS): Alusta, jota käytät verkkosivustosi hallintaan ja hallintaan. WordPress on suosituin, mutta muihin alustoihin kuuluvat Joomla, Drupal ja muut. Varmista, että Web-isäntä tukee CMS-järjestelmääsi.

cPanel: Tämä on Ohjauspaneeli Määrität palvelimen asetukset.

Dedikoitu IP: IP-osoite, jota vain verkkosivustosi käyttää. Tarvitset erillisen IP: n, jos käytät SSL-todennusta maksujen käsittelemiseen verkkokaupan verkkosivustolla.

Levytila: Tiedostosi, verkkosivujen jne. Tallennussuunnitelmasi mukainen tila.

domain: Verkkotunnuksesi on URL-osoite, jota käytetään verkkosivustoosi pääsyyn. Se on ihmisen luettavissa oleva IP-osoitteesi versio, joka kertoo asiakaspalvelimelle, mihin reitittää liikennettä.

Verkkotunnusjärjestelmä (DNS): Tämä palvelu muuntaa verkkotunnuksen numeron merkkijonoksi, joka edustaa sijaintiasi Internetissä. Kun rekisteröit verkkotunnuksesi, verkkoisäntä luo DNS-tietueen, joka linkittää sen IP-osoitteeseen.

seisokkeja: Verkkopalvelimen tai verkkosivuston kaatumisen, hakkeroinnin tai muun palvelun häiriön aiheuttama aika, prosentteina. Sinun tulisi pyrkiä mahdollisimman pieniin seisokkeihin.

Tiedostonsiirtoprotokolla (FTP): Käytetään tiedostojen lähettämisen ja lataamisen hallintaan. Tarkista, sallivatko isäntäpalvelun tämän ja sisältävätkö ne lisätoimintoja, kuten nimettömän FTP: n tai tilien määrittämisen.

IP-osoite Koneella luettava osoite, jonka avulla palvelimet voivat reitittää liikenteen oikealle verkkosivustolle.

Kielen tuki Palveluntarjoajasi tukemat ohjelmointikielet. Palvelusi tulisi olla vähintään yhteensopiva PHP: n ja Perlin kanssa.

Ylläpito hosting: Maksat palvelusta, ja hosting-yritys hallitsee kaiken puolestasi.

MySQL: Tietokantajärjestelmä, joka sisältyy useimpiin web-hosting-palveluihin. Sitä käytetään monenlaisiin sovelluksiin.

POP 3: Tämä on sähköpostiprotokolla, jonka avulla voit noutaa sähköposteja palvelimelta. SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) on samanlainen protokolla, jonka avulla voit lähettää sähköpostia palvelimelta. Useimmat isännöintipalvelut sallivat sinun lähettää ja vastaanottaa sähköposteja isäntäympäristöltäsi, mutta monet Internet-palveluntarjoajat rajoittavat sinun käyttävän vain heidän postipalveluitaan. Internet Message Access Protocol (IMAP) on samanlainen protokolla, jota ihmiset käyttävät useista tietokoneista eri paikoissa.

Softaculous: Tämän automaattisen asennusohjelman avulla voit siirtää CMS-alustoja, kuten Drupal ja WordPress, isäntäympäristöllesi yhdellä napsautuksella manuaalisen asennuksen sijasta..

Secure Socket Layer (SSL): SSL on salausprotokolla, jota käytetään todentamaan ja suojaamaan verkon kautta liikkuvaa tietoa. Kaikilla valitsemillasi palveluilla tulisi olla tämä tekniikka.

varastointi Suojattu määrä tilaa tietojen tallentamiseksi. Jotkut palvelut rajoittavat säilytyspaketteja, kun taas toiset tarjoavat rajoittamattoman tallennustilan. Valitse suunnitelma, joka tarjoaa tarpeitasi riittävästi tallennustilaa.

Käyttöaste: Aika, jonka verkkosivustosi on valmis ja toimii kunnolla. Isäntäpalvelut näyttävät tämän yleensä prosentteina, joten älä ota yhteyttä sellaisiin palveluntarjoajiin, joiden käyttöaika on vähemmän kuin 99 prosenttia.

Nyt kun olet selvillä siitä, mikä web-isäntä on, miksi tarvitset sellaista, ja joihinkin ehdoista, jotka auttavat sinua löytämään hyvän, tässä on viisi saatavissa olevaa isännöintipalvelun tyyppiä. On olemassa muunlaisia ​​web-hosting-palveluita, mutta ne ovat vähän käytettyjä tai yksinkertaisesti muunnelmia yhdellä näistä alustoista.

1. Jaettu hosting

Jaetulla isännöinnillä saat tietyn määrän tilaa palvelimelle muiden verkkosivustojen kanssa. Jaettu hosting on taloudellinen valinta aloittelijoille. Asteikolla 5–20 dollaria kuukaudessa hinta on oikea, jos olet pieni tai vasta alkamassa. jaettu hosting

Resurssien jakaminen mahdollisesti tuhansien muiden verkkosivustojen kanssa ei kuitenkaan välttämättä toimi, jos odotat liiketoiminnan kasvua, koet säännöllisiä liikennehäiriöitä tai tarvitset tiukempaa suojausta. Jos palvelimen toinen verkkosivusto tuottaa paljon liikennettä, se saattaa aiheuttaa sinun hidastaa tai muuten heikentää suorituskykyäsi.

Jaettu hosting on yleensä mitä saat mukana halpa isännöinti ratkaisut.

Kuka käyttää jaettua hosting-palvelua?

Tämä on hyvä vaihtoehto niille, joilla on pieni toimintabudjetti tai rajoitettu tila laitteistoille ja infrastruktuurille, aloittelijoille, joilla on rajoitettua teknistä tietämystä, ja pienille verkkosivustoille, joilla on vähemmän liikennettä ja joilla ei ole laajennussuunnitelmia.

Plussat
 • Halvimmat vaihtoehdot
 • Hajauttaa palvelimen käyttökustannukset monien asiakkaiden kesken
 • Poistaa asennus-, ylläpito- ja päivityskustannukset
Haittoja
 • Myös palvelimen kanssa liittyvät ongelmat jaetaan
 • Muiden asiakkaiden liikennepiikit voivat hidastaa verkkosivustoasi
 • Resurssien rajoitukset

2. Omistettu hosting

Kun saat omistetun isännöintisuunnitelman, saat koko palvelimen itsellesi. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia muusta liikenteestä, joka hidastaa sinua tai kohtaa turvallisuusriskejä. Sinulla on myös enemmän liikkumavaraa käyttöjärjestelmän valinnassa ja palvelimen määrittämisessä. Dedicated hosting on suositeltavia ratkaisuja pienyritysten isännöinti.

oma hosting

Tämä vaihtoehto vaatii myös suuremman toistuvan kustannuksen, joka voi olla jopa 350 dollaria kuukaudessa tai enemmän, jos tarvitset paljon tallennustilaa, nopeutta ja kaistanleveyttä. Käytettävissä olevien resurssien määrä riippuu kuitenkin palveluntarjoajasta, ja sinun on silti maksettava resurssien kokonaismäärä, vaikka niitä ei käytetä. Jos laitteisto menee, koko palvelin on alhaalla, ja olet vastuussa kaikista ylläpidosta ja päivityksistä.

Lisätietoja oma hosting tässä.

Kuka käyttää erillistä hosting-palvelua?

Tämä vaihtoehto on oikeastaan ​​vain niille, joilla on erittäin erikoistuneet tarpeet, suuret budjetit ja joilla ei ole suunnitelmaa eksponentiaalisesta kasvusta. Ajattele yrityksiä tai henkilöitä, jotka tarvitsevat paljon yksityisyyttä, mutta eivät ole huolissaan skaalautuvuudesta.

Plussat
 • Kaikki resurssit on omistettu asiakkaan tarpeisiin
 • Antaa sinulle paremman hallinnan järjestelmän kokoonpanossa ja tekniikassa
 • Parempi yksityisyyden ja turvallisuuden hallinta
Haittoja
 • Kalleimmat vaihtoehdot
 • Tarvitsetko teknistä tietämystä tai IT-tiimiä asentaa, määrittää ja hallita
 • Ei skaalautuva; käytettävissä olevat resurssit ovat mitä tahansa sopimuksen mukana tulevaa.

3. Pilvipohjainen isännöinti

pilvipalveluPilvipohjaisella isännöinnillä sinulla on globaali palvelinverkko, jotka kaikki toimivat yhdessä. Tämä tarkoittaa, että jos yksi palvelin menee alas, muut palvelimet voivat poimia kuorman.

Sen avulla voit myös maksaa vain käyttämistäsi resursseista, ja voit suurentaa tai pienentää heti. Ei myöskään ole infrastruktuuria tai laitteistoa, jota voi ostaa ja ylläpitää.

VPS-hosting on yksi yleisimmistä pilvitallennusmuodoista.

Kuka käyttää Cloud Hosting -sovellusta?

Jokainen, joka voi joutua laajentamaan ominaisuuksiaan nopeasti, ja ne, jotka tarvitsevat rajoittamattoman tallennustilan ja muut resurssit tilauksesta. Se on myös hyvä ratkaisu verkkokauppasivustoille, jotka saattavat tarvita enemmän kapasiteettia kausiluonteisen tai muun väliaikaisen liikenteen varalle, mutta eivät ole valmiita maksamaan resursseista, joita he eivät käytä kokopäiväisesti. Ennustetaan, että tämä vaihtoehto korvaa perinteiset erilliset ja jaetut palvelimet ajoissa.

Plussat
 • Ei ylläpidettävää laitteistoa tai fyysistä tallennustilaa
 • Maksat vain käyttämästäsi.
 • Muu palvelimen liikenne tai ongelmat eivät vaikuta sinuun
Haittoja
 • Ei kiinteitä kuluja, jotka voivat vaikuttaa budjetointiin
 • Kustannukset saattavat nousta nousevasti, jos liikenne on noussut äkillisesti
 • Olet edelleen jumissa, jos sinulla on tietoturva, DDoS-hyökkäys tai huono PHP ja epävarmat kolmannen osapuolen liitännäiset.

4. VPS-hosting

Monille verkkosivustojen omistajille tästä on tulossa suositeltavampi vaihtoehto. Se on pilvipohjainen, joten saat etuja, jotka johtuvat skaalautuvuudesta pyydettäessä. VPS-suunnitelmat ovat myös yksityisempiä ja turvallisempia.

VPS-hostingKoska niin monet tarjoajat tarjoavat VPS: ää, mukautetun ratkaisun ostaminen antaa sinulle enemmän vaihtoehtoja. Se tarkoittaa myös, että käytettävissänne on enemmän budjettiystävällisiä suunnitelmia.

Kuka käyttää VPS-hosting-palvelua?

Jokainen, joka tarvitsee luotettavia, turvallisia isäntäratkaisuja, voidaan palvella VPS: llä. Hyvä valinta myös, jos sinun täytyy mitoittaa kasvuaikana.

Plussat
 • Edullinen ja joustava
 • Suuri turvallisuus vakoilusta ja tietorikkomuksista
 • Suojaa yksityisyyttä
Haittoja
 • Jaat edelleen resursseja muiden asiakkaiden kanssa.
 • Jos saat huonon palveluntarjoajan, olet edelleen alttiina seisokkeille, äkillisille hinnankorotuksille ja kolmansien osapuolien jakamiselle tai myynnille.

5. Jälleenmyyjän hosting

Jälleenmyyjän isännöinti antaa sinulle kaiken mitä saat jaetusta isännöintipalvelusta, jonka lisäosat heitetään miksaukseen. Saat enemmän toiminnallisuutta ja parempaa hallintaa kokoonpanostasi kuin omistetulla isännöinnillä, mutta alhaisemmat kustannukset, koska resurssit ovat jaettuja.

kuinka jälleenmyyjät toimivatNäiden suunnitelmien avulla voit myydä osan palvelimestasi myös muille asiakkaille. Ajattele sitä, että ostaa duplex-asunnon tai kerrostalon ja vuokrata muut yksiköt asuntolainan maksamiseksi. Näihin suunnitelmiin liittyy usein etuja, kuten automaattinen asiakaslaskutus, omistetut IP-osoitteet ja ilmaiset verkkotunnukset.

Lisätietoja jälleenmyyjän isäntä tässä.

Kuka käyttää jälleenmyyjien majoitusta?

Joku, joka haluaa päästä web-hosting-liiketoimintaan tarvitsematta ostaa kaikkia infrastruktuureja ja laitteistoja. Ne, jotka haluavat ostaa isännöinnin sijoituskohteena ilman päivittäisiä ylläpito- ja turvallisuustehtäviä.

Plussat
 • Välitön voitto sijoittajille
 • Hosting-yritys huolehtii turvallisuudesta ja ylläpidosta
 • Ilmaiset hallinta- ja tekniset työkalut tulevat paketin mukana
 • Ympärivuorokautinen tekninen tuki
 • Pitää kulut alhaisena
Haittoja
 • Voit toimia asukasjohtajana, mikä tarkoittaa, että olet päivystyksessä koko ajan
 • Palvelun laatu riippuu edelleen hosting-yrityksestä

Pohjaviiva

On niin monia vaihtoehtoja web hosting-palveluun nykyään. Tämän avulla jokaisen verkkosivuston omistajan on helppo löytää oikea ratkaisu. Avain saada tarkalleen mitä tarvitset, on tuntea lipo ja keskittyä selkeästi tavoitteisiisi ostaa palvelupalvelu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map