Mikä on luodinkestävä isännöinti?

Vaikka termi “luodinkestävä” saattaa tuntua hyvältä, se ei oikeastaan ​​ole. Verkkoteollisuuden turvallisuushenkilöt käyttävät nimeä viitaten isännöintipalveluihin, jotka ovat renkaita, kun kyse on siitä, mitä he sallivat asiakkaidensa ladata ja jakaa verkkosivuillaan..


Uskottavammilla web-palveluntarjoajilla on tyypillisesti tiukat ohjeet ja pitkä luettelo säännöistä, jotka ohjaavat sitä, mitä asiakkaat voivat ja eivät voi laittaa sivustoilleen..

Lisäksi suurin osa web-hosting-yrityksistä ei tietoisesti isännöisi hakkereita ja vahingollisia organisaatioita, jotka ovat aikoneet rikkoa lakeja tai varastaa sekä tietoja että rahaa. Luodinkestävät isännät, ovat kuitenkin ylpeitä siitä, että tarjotaan turvapaikka tällaisille rikollisille.

Mitä tapahtuu luodinkestävissä isäntäpalvelimissa?

Usein nämä luodinkestävät verkkoisäntäkoneet ovat löytyy maista, joissa lainvalvonta on lempeämpää tietoverkkorikollisuuksista. Tämä tarjoaa hedelmällisen kentän varjoisille organisaatioille ja hakkereille, kun he tietävät, että “Don’älä kysy’t kertoa” isäntälähestymistapa antaa heidän toimia rankaisematta ja ilman syytteitä tietojen varkauksista, lahjonnasta, laittomasta ihmiskaupasta ja kiristyksestä.

Lähde: McAfee / CSIS 2018 -raportti

Luodinkestävän isännän päätavoite on pysyä verkossa ja pitää heidän asiakkaansa’s tiedot ja käyttöoikeustiedot ovat suojattuja vaikka lainvalvontaviranomaiset olisivat ottaneet ne yhteyttä. Tässä todella on termi “luodinkestävä” tulee, kun he esittäytyvät tuhoutumattomina.

Sinä’olet todennäköisesti kuullut bot-hyökkäyksistä, lunastusohjelmista, haittaohjelmista ja tietojenkalasteluhyökkäyksistä. Mitä et ehkä tiedä, onko maanalainen verkko, joka tukee, helpottaa ja isännöi näitä hakkereita. Näiden luodinkestävien isäntien asetukset on määritetty samoin kuin laillisten isäntäyritysten, mutta ne ovat erittäin lempeitä sen suhteen, mitä heidän palvelimilleen sallitaan.

Luodinkestävät isännät hyödyntävät eri maiden lainkaita lakeja piilottaakseen järjestelmän ja hyötyäkseen isäntien hakkereiden taustalla olevasta laittomasta toiminnasta..

Nämä tuhoisat organisaatiot, joilla on löyhkeät säännöt ja väitetty suoja lainvalvonnalta, ovat kasvualusta kaikelle, mikä on ruma Internetissä. He isännöivät hakkereita, rikollisia ja laitonta sisältöä. Tässä’Se on vain maku siitä, mitä saatat löytää luodinkestävältä isännältä’palvelimet.

haittaohjelmat

Hakkerit tarvitsevat kodin kannattavimmille työkaluilleen, ja tärkein niistä on haittaohjelma, joka auttaa heitä hyökkäämään tietokoneisiin ja verkkosivustoihin. Hakkerit käyttävät haittaohjelmia vahingoittaa tietoja, ottaa haltuunsa käyttäjän koneet, hankkia lunnaita ja hakkeroida sivustoja ohjelmistoheikkouksien kautta. Tietokalastelu on erinomainen esimerkki hakkerointitekniikasta, joka auttaa haittaohjelmia pääsemään tietokoneeseen.

Mustamarkkinoiden verkkosivustot

Luodinkestävä palvelin ylläpitää todennäköisesti kaikkia verkkosivustoja, jotka edistävät tietojen, salakuljetuksen tai varastettujen tavaroiden laitonta käyttämistä tai laitonta kauppaa. Näillä sivustoilla järjestetään laitonta rahapelaamista, lapsipornografiaa, ihmiskauppaa, verkkoja, terroristeja, hakkerointia, varastettuja luottokorttitietoja, huumeita, vääriä passeja ja monia muita mustien markkinoiden materiaaleja ja toimintaa. Jos voit nimetä laittoman tai laittoman toiminnan, se tapahtuu todennäköisesti jollakin näistä sivustoista.

Bot-verkot

Botit ovat toinen hakkereiden työkalu, jota käytetään hyökkäämään verkkopalvelimiin palvelunestojärjestelmissä (DDoS), joissa sadat, tuhannet tai jopa miljoonat etätietokoneet ovat vaarantuneet ja olennaisesti muuttuneet tietämättään “bot” haittaohjelmien avulla syötetään sivustoja. Tämä on toinen hakkereiden suosikki työkalu, joka kaataa usein verkkosivuja ja maksaa vähittäiskauppiaille, yrityksille ja organisaatioille miljoonia menetyksiä tuloista tai liikenteestä.

Tieto on valtaa

Vaikka saattaa olla tarpeeksi helppoa välttää luodinkestävän isännöintipalvelun käyttöä valitsemalla vain tunnettu, tarkistettu isännöintisivusto, joka ei poista tai lieventä tarvetta tehostettuihin turvatoimenpiteisiin. Se ei myöskään tarkoita, että luodinkestävien isäntien kautta kauppaavat hakkerit katoavat. Vaiheiden toteuttaminen ja turvatoimenpiteet auttavat kiristämään tietoturvaa ja pitämään verkkosivut turvallisina päivittäin, kun näyttää siltä, ​​että hyökkäyksiä on tulossa kaikilta puolilta.

Paras tapa torjua hakkereita ja luodinkestävää majoitusta on poistaa verkkosivustosi kohteena ja tehdä siitä mahdollisimman turvallinen..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map