Kuinka aloittaa mahtava blogi vuonna 2020 (15 vaihetta + kuvaa)

Vaihe 1 – Löydät oikean blogialustan

Alla oleva opas on turha opas oman blogin perustamiseen. Tämä on sama prosessi, jolla olemme käyttäneet lukemattomia uusia bloggaajia perustamaan ensimmäisen sivustonsa ja ymmärtämään, että loistavan blogin luominen vie vain vähän tutkimusta.


Alle tunnissa tiedät melko kaiken kaiken, mitä sinun on tietää oman blogin perustamisesta.

Nyt tiedän, että jotkut teistä saattavat todella nauttia lukemisesta, joten haluan mainita, että koko tämän oppaan lukeminen vie noin 13 minuuttia ja 45 sekuntia (karkeasti �� ).

Muutama ehto tietää ennen kuin luet

Yksi parhaista tavoista, joilla yrittäjät voivat saada yritystoiminnan alulle, on aloittamalla blogi. Pienyritysten omistajat ovat yllättyneitä mahdollisuuksista, jotka heidän bloginsa tuloksena esitetään.

Saatat kuitenkin ajatella itseäni, erikoisuuteni on evästeiden leipominen, pienten kissanpentujen virkaaminen tai koristekukkien tekeminen paperista. (Kyllä, nämä ovat kaikki todellisia asioita, joilla ihmiset ansaitsevat rahaa.)

Et ehkä tunne, että olet teknisesti taipuvainen. Jos olet juuri aloittamassa yrityksesi aloittamisen, sinulla ei todennäköisesti ole pari suurta istuvaa vain antaaksesi jollekin, jotta he voisivat asettaa blogin sinulle. Vain selvyyden vuoksi en ehdottomasti lyö web-suunnittelijoita. Te kaverit, ja me rakastamme sinua. ��

Älä huoli. Aion näyttää sinulle tee-se-itse-tapa saada bloginne mahdolliseksi käyttämällä tee-se-sinun-parhaita ystäviä, WordPressiä.

Aion olettaa, että tiedät eron verkkosivuston ja blogin välillä. Jos et, niin on helppo tapa ajatella sitä: ”Kaikki blogit ovat verkkosivustoja, mutta kaikki sivustot eivät ole blogeja”.

Blogisi avulla voit näyttää viestejä aikajärjestyksessä siten, että viimeisin viesti näkyy yläosassa. Tietysti, kuten kaikissa asioissa, siihen on enemmän, ja puhun siitä eri oppaassa. Lyhyyden vuoksi siirrytään kuitenkin siihen, mitä tarvitset oman blogin perustamiseen.

Ensinnäkin saadaan yksinkertainen terminologia pois tieltä:
 • Verkkotunnus: Yksinkertaisesti sanottuna, tämä on osoitteesi. Sieltä ihmiset voivat löytää sinut.

 • CMS: Tämä on sinun työpajasi. Tässä rakennat kaikki pienet asiat, jotka tekevät viesteistäsi ainutlaatuisen sinulle, kuten sisältö, kuvat, media, kaikki sivullesi kytketty. Kun tuote on valmis, esität sen maailmalle. Tässä tapauksessa CMS tai työpaja on WordPress.

 • WordPress-teema: Tämä on perusrakenne tai malli, jota käytetään blogin luomiseen. Nämä teemat antavat sinulle peruskehyksen, joka tulee houkuttelemaan yleisöäsi, ja sitten sen avulla voit muokata sitä niin, että se heijastaa myös sinua.

 • Sivujen ylläpito: Jos WordPress-teema on rakenne, sivujen ylläpito on alue, jolla rakennat rakenteen. Täältä kaikki sivustosi tiedot tallennetaan. Siellä on joukko vaihtoehtoja. Jotkut ovat hyviä, ja toiset ovat suoran roskaa. Rahastani, SiteGround on paras vaihtoehto.

Miksi sinun täytyy käyttää WordPressiä

Sisällönhallintajärjestelmä on yksinkertainen tapa määritellä blogin hallinta-, päivitys- ja määritysjärjestelmä. Vuodesta 2018 WordPress on suosituin (ja luotettava) CMS siellä.

Tutkimus osoittaa että 55% verkkosivustoista käyttää WordPressiä, 20% käyttää Joomlaa ja 11% käyttää Drupalia. 

Pari WordPressiä käyttävää suurta sivustoa:

 • New Yorkin ajat
 • Vice.com
 • BBC
 • TechCrunch

verkkosivustot, jotka käyttävät WordPressiä

Jokainen näistä menetelmistä on hieno aloittamaan oma verkkosivusto tai blogi. Jos ehdottaisin yhtä, sanoisin, että jos sinulla olisi enemmän aikaa käsissäsi WordPressin käytön oppiminen on paras vaihtoehto.

WordPress on uskomattoman helppokäyttöinen ja tarjoaa paljon toimintoja, joita et saa muualle. Olen onnistuneesti opettanut ihmisille, joilla ei ole verkkosivustojen rakennuskokemusta, kuinka käyttää WordPressiä alle 45 minuutissa, joten älä ole huolissasi vaikeustasosta.

Joten tästä syystä keskityn WordPressiin eikä mihinkään verkkosivustojen rakentajaan. Minulla on kuitenkin uusi arvostelu kaikista kiinnostuneille.

Nyt sitä mennään! Aika päästä lihaan ja perunoihin!

WordPressin käytön edut

Siellä on paljon erilaisia ​​verkkosivustojen editoijia ja useampi heistä todella haisee verrattuna WordPressin voimaan ja joustavuuteen. Nyt tiedän, että siellä on paljon muita vaihtoehtoja, kuten Tumblr, Blogger ja joukko muita “tee oma ilmainen blogi” -alustoja.

Suosittelen välttämään kaikkia niitä. Syyt ovat melko yksinkertaisia:

 1. Vapaa ei tarkoita ilmaista. Se tarkoittaa, että he lisäävät oman verkkotunnuksensa URL-osoitteeseen, joten ellet halua lucasblog1.tumblr.com tai lucasblog1.blogspot.com (koska onnea nimesi saamiseen), sinulla ei ole omaa URL-osoitetta tai verkkotunnusta. Oman verkkotunnuksesi omistaminen on uskomattoman tärkeää.

 2. Mainitaan tämä kohta uudelleen, oman verkkotunnuksen omistaminen on kuin oman digitaalisen identiteetin omistaminen. Se on sinun ja kukaan muu, älä lainaa sitä joltakin toiselta.

 3. WordPressillä on 72 miljoonaa käyttäjää. Tämä tarkoittaa laajaa online-kehittäjäyhteisöä ja käytettävissänne olevia työkaluja. Kirjaimellisesti kaikki haluamasi muutokset ovat siellä.

 4. Se on uskomattoman helppokäyttöinen ja siellä on kuin zillion Youtube -videota kaikelle mitä haluat.

 5. Se on erittäin turvallinen. Jos et usko minua… NASA käyttää WordPressiä. Oletko parempi kuin NASA? ��

 6. Haluatko kissa-aiheisen verkkosivuston? Ei hätää, siellä on teema. Kaikki mitä haluat, on saatavana teemojen ja laajennusten kautta.

 7. Et vain pysty vastaamaan WordPressin sinulle antamaa mukautusta ja kykyä muokata sivustoasi.

kuva, joka näyttää WordPress-hosting-palvelun edut

Rakkaudesta kaikkeen, mikä on hyvää ja oikeaa tässä maailmassa – älä käytä ilmaista verkkosivustoa

Jos aiot rakentaa jotain, joka edustaa kuka olet ja mitä olet nähnyt tehnyt, syönyt tai luonut aiemmin, älä käytä ilmaista sivustoa.

Haluat omistaa mitä olet luonut, et saa sitä olla jonkun muun omaisuutta. Olen tavannut niin monia ihmisiä, jotka ovat luoneet verkkosivun ajatellen, että se on vain pieni sivuprojekti, ja sitten huomaan, että joko rakastavat sitä tai jolla on todellinen potentiaali ansaita rahaa, mutta he ovat jumissa verkkotunnuksesta.

Et omista verkkotunnusta… tässä on muutamia syitä miksi….
 1. Et omista sisältöä. Käytät heidän omaa ohjelmistoaan, ja he voivat sulkea sinut milloin tahansa. He voivat jopa varastaa sisältösi. Sinulla ei kirjaimellisesti ole oikeutta siihen.

 2. Et halua siirtää URL-osoitettasi. Jos aiot tuoda orgaanista hakuliikennettä (kun ihmiset tekevät hakuja Googlessa) URL-osoitteen vaihtaminen on kirjaimellisesti pahin asia, jonka voit tehdä.

 3. Et voi mainostaa sitä. Mainostaminen toisen henkilön käyttöympäristössä on heidän sääntöjensä vastaista. He omistavat kyseisen liikenteen, eivät sinä.

Onneksi nykyään isännöintimarkkinoiden ollessa yhtä kilpailukykyisiä kuin isännöintiyritykset ovat todella vauhdikkaampia ja tarjoavat laadukkaita hintoja ja paketteja murto-osaan tavanomaisesta.

Hoorayyy!

Tehtävät ennen seuraavaa osaa

 Valitse isäntäalusta, jota haluat käyttää. Suosittelen WordPressin käyttöä. Jos haluat käyttää toista alustaa kuin tämä opas, se ei todellakaan ole niin hyödyllinen sinulle.

 Ota aikaa miettiäksesi verkkotunnusta tai tuotemerkkiä, jota yrität rakentaa

Vaihe 2 – rekisteröi verkkotunnuksesi ja hanki isännöinti

Ennen kuin saat oman yksilöllisen URL-osoitteen, sinun on rekisteröitävä se. Rekisteröinnin tapa on, että käytännössä teet vaatimuksen yksinkertaisesta osoitteesta kirjaimille tai numeroille, jotka on rekisteröity nimesi tai yritykseesi.

Pitäisikö minun hankkia .com tai .org?

Sillä ei ole väliä mitä saat rekisteröintinäkökulmasta. Haluat vain varmistaa, että valitset jotain helppoa muistaa ja tarttuvaa. Mitä lyhyempi, sitä parempi ja vältä numeroiden tai viivojen lisäämistä blogin nimeen.

Voit myös rekisteröityä maalaajennuksen avulla. Esimerkiksi jos olet kotoisin Kanadasta, voit rekisteröidä .ca-verkkotunnuksen tai jos olet kotoisin Iso-Britanniasta, voit hankkia .co.uk.

Kuinka paljon rekisteröinti maksaa?

verkkotunnuksen yksityisyys

Useimmat isännät maksavat noin 10 dollaria vuodessa. Jos maksat enemmän kuin mitä, niin onnittelut, että olet täysin raivostunut!

Yksi asia, jonka haluat ehdottomasti saada yksityisyyden suoja. Tämä estää turhaa ihmisiä näkemästä nimeäsi / osoitteesi / sähköpostiosoitetta verkkotunnuksessa.

Jos sinulla ei ole tietosuojaasetuksia, jokainen afrikkalainen ruhtinas ilmoittaa sinulle roskapostin, joka yrittää lähettää sinulle nopeasti rahaa pankkitilillesi (Internetin vitsivaroitus).

Sivustoalueella on 100% ilmainen yksityisyydensuoja, joka on yleensä mistä 10-20 dollaria ylimääräistä vuodessa.

No, tässä vaiheessa olemme parhaat. ��

Täällä Aussie Hosting -vertailussa verrataan parhaiden australialaisten palveluntarjoajien tietoja auttaaksemme asiakkaita tekemään parhaan päätöksen isännöinnistä. Joten me tiedämme yhden tai kaksi hyvästä isännästä. Itse asiassa ylläpidämme satoja asiakkaiden verkkosivustoja, jotka antavat meille pääsyn yli 4-vuotiaisiin palvelinpalvelintietoihin.

Sorta näin …

käyttö- ja seisokkien seuranta

Sinut hämmentää miljoona erilaista isäntää siellä, mutta kun kyse on perusblogger-ylläpidosta et tarvitse mitään hienoa ja et halua mitään liian halpaa.

 • Liian halpa = Uskomattoman hidas verkkosivusto TONS myyntimäärällä (tulet kuluttamaan enemmän pitkällä tähtäimellä)

 • Liian kallis = Jos ylläpidät blogia, et tarvitse hulluja voimia.

Joten haluamme jotain justtttttt oikein.

Ja se on SiteGround – suositeltu palveluntarjoajamme. Sinua kova painostaa voittamaan SiteGroundin mahtava hinnoittelu ja loistava ympärivuorokautinen asiakastuki. Ne tarjoavat myös WordPress-asennuksia yhdellä napsautuksella. YKSI KLIKKAUS!

Sinun on ensin kirjauduttava sisään, joten katsot heidän hinnoitteluaan. Suosittelen menemään heidän peruselintarvikkeisiinsa ja mitään liian hienoa.

Vaihe 3 – Kuinka WordPress asennetaan sivustolla – (pisin)

Panosta maasi: Hanki hosting-suunnitelma

Ensin haluat napsauttaa tätä linkkiä vieraillaksesi SiteGround-sivustossa. Kun olet siellä, huomaat, että he tarjoavat kolme perustason hosting-suunnitelmaa. He ovat:

 • Käynnistyssuunnitelma (Suositellaan henkilökohtaisille blogeille): Erinomainen vaihtoehto henkilölle, jolla on vain yksi verkkosivusto ja joka on vasta aloittamassa.

 • Kasva iso suunnitelma (Suositellaan sivustoille, jotka aikovat ansaita rahaa) : Tämä on loistava vaihtoehto jokaiselle, joka aloittaa aloittamisen, mutta joka tuntuu vain vähän hetkestä, kun tarvitsee useampaa kuin yhtä verkkosivustoa. SuperCacher saa WordPress-sivustosi toimimaan salamannopeudella.

 • GoGeek-suunnitelma (Suositellaan pienille yrityksille): Tämä on täydellinen vaihtoehto, jos sinulla on suuri sivusto, sinulla on verkkokauppaa tai jos sinulla on muita kehittämistarpeita, kuten lavastus ja GIT-integraatio.

Jos et ole aivan varma mitä tarvitset, suosittelen Grow Big Plan -suunnitelmaa. Se antaa sinulle joustavuuden kasvaa, mutta ei anna enemmän kuin pystyt pureskelemaan. Se on myös hinnoiteltu erittäin kilpailukykyisesti.

Kun olet valinnut suunnitelmasi, nyt on aika laittaa yhteys- ja maksutiedot.

Lopuksi sinun on valittava, kuinka monta kuukautta hosting-palvelua aiot ostaa. Isäntä isännöinnissä on, että mitä enemmän ostat, sitä halvempaa se tulee.

Sitten sinua pyydetään valitsemaan joko verkkotunnus tai käyttämään jo olemassa olevaa. Seuraava selitys on, jos sinulla ei ole verkkotunnusta ja haluat rekisteröidä sen. Jos sinulla on jo verkkotunnus, sinun on osoitettava nimipalvelimet isännöintitietueisiin (Tässä on täydellinen esittely kuinka se tehdään).

SiteGround antaa sinulle ILMAISEN verkkotunnuksen joten sinun on suositeltavaa käyttää tätä vaihtoehtoa, jos sinulla ei ole sellaista.

valitse verkkotunnus

Sinua pyydetään myös täyttämään joitain henkilökohtaisia ​​tietojasi verkkotunnuksen rekisteröintiä varten. Älä kuitenkaan ole huolissasi tästä, jos rekisteröit verkkotunnuksen SiteGroundin tai muun palvelun, kuten Namecheap, kautta, saat ilmaisen yksityisyyden suojan, mikä tarkoittaa, että kukaan ei näe henkilöllisyyttäsi.

Rekisteröintitarkoituksiin suosittelen kuitenkin todellisten tietosi käyttämistä. Muuten voit kadottaa verkkotunnuksesi.

verkkotunnustiedot

WordPressin asentaminen Siteground – 2 menetelmää

Joten on 2 tapaa asentaa WordPress uuteen verkkosivustoosi. Katsotaanpa molempia.

 1. Onko sinulla SiteGround Expert -asennus sinulle (uskomattoman helppo)

 2. Asenna se itse (alla näkyvät 3 yksinkertaista vaihetta)

Tapa 1 – Asenna sivustokenttä

Tämä on yksi syy, miksi rakastan SiteGroundia. Heidän tukitiimi asentaa WordPressin ilmaiseksi sinulle. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on kirjautua isännöintiisi, lisätä kirjautumistiedot ja napsauttaa “Tuki-Välilehti.

Vieritä alaspäin ja näet osion “WordPress-apu.”Seuraa ohjeita ja olet yhtä hyvä kuin kulta.

Sieltä he opastavat sinua askel askeleelta, mukaan lukien pyytämällä sinua valitsemaan salasanasi / kirjautumissivustosi verkkosivustollesi. Koko prosessi vie noin 3 minuuttia.

Tapa 2 – Asenna WordPress itse

Kun olet kirjautunut tilillesi ja maksanut suunnitelmasi. Siirry Siteground.com-sivuston kotisivulle ja kirjaudu tiliisi. Pääset tälle näytölle.

kirjautumissivu SG: lle

Klikkaa Siirry cPanel-vaihtoehtoon ja kun olet siellä, näet cPanel-ohjausalueen sisätilat. Älä pelkää, olet melkein siellä.

Sinun on napsautettava asennusohjelmaa tai Softuclous Installer -sovellusta, sillä molemmat toimivat samalla tavalla. 

Seuraavaksi pääset WordPressiä koskevalle sopimusnäytölle ja ALUMALLA VASEMALLA näet alueen, jonka sanotaan ”Asenna WordPress” napsauttamalla sitä, niin pääset tänne. Seuraa sivun ohjeita.

kuva, joka osoittaa, kuinka cPanel asetetaan WordPress-blogiin

Olet valmis! Onnittelut!

Viimeinen vaihe on sisäänkirjautuminen ja varmistaminen, että kaikki toimii. Sinun on siirryttävä http://yourwebsitesname.com/wp-admin. Kirjoita vain / / wp-admin URL-osoitteen jälkeen ja pääset tälle näytölle. Täältä vain kirjaudu sisään.

Wordpress-sisäänkirjautumisnäyttö

WordPress-teeman asentaminen

WordPressin aloittelijana olet todennäköisesti kuullut kaikista teemoista, jotka voit joko saada ilmaiseksi tai joita voit ostaa. On hyvä idea pelata joitain käytettävissä olevista teemoista nähdäksesi, mikä teema sopii tarpeisiisi. Muista, että teema on sivusi rakenne. Se on mitä ihmiset näkevät. Joten haluat, että teemasi on mahdollisimman houkutteleva.

Vain aloittelijan vinkki, kun aktivoit uuden teeman, se muuttaa heti tapaa, jolla verkkosivustosi näyttää ja toimii maailmalle. Jotkut edellisen teeman toiminnallisuudet eivät välttämättä siirry valitsemasi teemaan, joten on hyvä pikaiseen tarkistuslistaan ​​varmistaaksesi, että uusi teema toimii.

WordPress.org-teemahakemisto on helppo tapa valita teema.

Kirjaudu ensin WordPress-järjestelmänvalvojan alueelle.

Napsauta sitten Ulkonäkö >> Teemat.

Kun olet tehnyt tämän, sinut ohjataan teemasivulle. Kun olet siellä, valitse “Lisää uusi” -painike, ja se tulee yläreunaan.

Seuraavaksi sinulla on mahdollisuus valita uusimmat WordPress-teemat, suositut teemat ja esitellyt teemat. Tässä on loistava luettelo kaikista ilmaisista teemoista verkossa.

Tekemäsi valinnan perusteella näet joko yhden teeman tai näet useita teemoja asettamasi kriteerien perusteella..

Kun löydät asennettavan teeman, laita hiiri kuvan päälle. Näet “Asenna” -painikkeen, “Esikatselu” -painikkeen ja “Tiedot” -painikkeen. Napsauta “Install” -painiketta.

WordPress aloittaa asennusprosessin. Sinulle annetaan viesti, joka osoittaa, että teema on asennettu onnistuneesti, ja sinulle annetaan mahdollisuus aktivoida se.

Joillakin teemoilla on ylimääräisiä vaihtoehtoja, joita voit määrittää tai mukauttaa valitsemasi teeman mukaan. Kun olet valinnut verkkotunnuksesi, ostanut isännöinnin, asentanut WordPressin ja valinnut teeman, olet valmis aloittamaan bloggaaminen.

Nyt tulee hankala osa. Muiden näkemä blogi.

Määritä blogiisi hakukoneystävällinen

Jos haluat blogin, joka on hakukoneystävällinen, on tärkeätä muistaa, että hakukoneet ovat kuin erittäin turha ja pinnallinen ystäväsi, he eivät pidä rumasta. Mitä me tarkoitamme sillä? Tässä on esimerkki siitä, mitä hakukone pitää ruma-URL: nä:

HTTP: // blogiini / 2018 / erityinen aihe / kirjoittaja – minä / ruma blogini

Hakukoneen kannalta viehättävä tapa URL-osoitteesi näyttämiseen on:

HTTP: // blog.com.com/kaunis blogini

Ero on selvä. Ensimmäinen vaihtoehto on täynnä merkityksetöntä tietoa. Toinen URL on puhdas ja asiallinen. Onneksi WordPress auttaa sinua tekemään URL-hakukoneistasi ystävällisen.

Suorita tämä suorittamalla Siirry kohtaan  “Asetukset” >> “Permalinks” ja muuta asetuksesi näyttämään seuraavilta:

Toinen asia, jota hakukoneet vihaavat, kuten oikeat ihmiset, on roskapostia. Valitettavasti ihmiset haluavat roskapostin sivustollesi. He haluavat saada ihmiset käymään blogissaan, he haluavat mainostaa roskapostiaan tai haluavat käyttää blogiasi tapaksi mainostaa tuotteitaan.

Voit kuitenkin lopettaa ne moderoimalla kommenttiasi. Tee se menemällä “Asetukset” >> “Keskustelu” ja napsauta sitten seuraavia vaihtoehtoja:

Aloita viestien ja sivujen kirjoittaminen

Nyt sinulla on WordPress-blogi, joka on täysin toimiva. Sinulla on mahtava verkkotunnus, joka heijastaa sinua ja yritystäsi. Olet valinnut tappaja-teeman, joka sopii sinulle täydellisesti. Olet tehnyt paljon. Kestää muutaman sekunnin ja heiluta itseäsi selkään. Sinulla on täysi oikeus olla ylpeä. Okei, tarpeeksi oma onnittelu. Palataan töihin.

Tässä osiossa haluamme keskittyä kolmeen asiaan:

 • Viestien kirjoittaminen WordPressiin

 • Kuvien, linkkien ja tekstin muotoilun lisääminen

 • Pikavinkit tähtien sisällön kirjoittamiseen

Kuinka lisätä uusi viesti?

Napsauta sivustosi järjestelmänvalvojan puolella vasemmalla olevassa valikossa näkyvää viesti-linkkiä. Napsauta sen jälkeen Lisää uusi.

Sinulle esitetään toinen näyttö, joka näyttää tältä:

Jos tarkastelet tätä kuvaa, huomaat, että ylin kenttä antaa sinun viestille otsikon. Alla, suuressa tilassa, voit kirjoittaa viestin tai todellisen sisällön. Sieltä voit tallentaa sisältösi luonnoksena. Tai jos olet tyytyväinen kirjoittamaasi, voit julkaista sen. Voit valita nämä vaihtoehdot sivun oikeassa yläkulmassa näkyvän valikon avulla. Muita vaihtoehtoja ovat viestin ajoittaminen myöhemmin julkaistavaksi tai viestin merkitseminen yksityiseksi, jotta vain valitut henkilöt voivat nähdä sen.

Kun olet julkaissut viestin, siirry vasemman reunan valikon Kaikki viestit -osaan. Siellä voit tuoda esille kaiken, mitä olet jo lähettänyt, ja muokata sitä harkintasi mukaan.

Tietysti mikään ei voisi olla tylsämpää kuin pelkkä tekstitiili. Katsotaanpa joitain asioita, joita voit tehdä antaaksesi viestillesi vähän elämää.

Kuvien lisääminen WordPress-blogiisi

Kaikista tykkää kuvia. WordPress antaa sinun lisätä kuvia viestiisi muutamalla hiiren napsautuksella. Jos katselet suoraan kentän yläpuolelle, johon postit blogin rungon, näet painikkeen, jonka otsikko on ”Lisää media”. Suosittelemme kuitenkin, että hiiren vasemmalla painikkeella napsautat kohdistinta sen blogin osiossa, jossa haluat kuvan olevan, ennen kuin siirrät kaikki haluamatta lisätä kuvia täällä ja siellä. Jos ei, sinun on siirrettävä sitä myöhemmin, ja se voi olla turhauttavaa.

Sinut ohjataan toiselle sivulle, jolla sinulla on oikeus lähettää tiedostoja. Näytön keskellä näet painikkeen, jonka otsikko on ”Valitse tiedostot”.

Kun olet löytänyt tiedostot, ne ladataan automaattisesti WordPressiin. Kun kuva on ladattu, tarkista se vielä kerran varmistaaksesi, että se on haluamasi kuva, ja napsauta sitten Lisää postitse. Kuva näkyy kirjoittamassasi viestissä missä haluat sen näkyvän. Se on niin helppoa.

Linkkien lisääminen blogiisi

Joten aiot oppia nopeasti bloggaajana, on, että paras tapa saada ihmiset lukemaan sisältöäsi on linkittämällä muille. Siellä on paljon hyviä bloggaajia. Jotkut heistä ovat rehellisesti sanottuna parempia kuin sinä. Heidän kanssaan rakennetut suhteet ja kykysi jakaa heidän sisältöään lisäävät lisäarvoa blogiisi. Joten tässä on miten teet sen.

Kun tarkastelet työkaluriviä, joka sijaitsee aivan kentän yläpuolella, johon olet lisännyt viestisi rungon, näet jotain, joka näyttää ketjulinkiltä.

Kun napsautat Lisää / muokkaa linkkiä -painiketta, sinut ohjataan ponnahdusikkunaan, joka kysyy sinulta tietoja.

 • URL-osoite on sen verkkosivuston osoite, jonka haluat jakaa. Muista sisällyttää ”www: n” eteen ”HTTP: //”. Jos et, linkkisi ei toimi.

 •  linkitettävä teksti on mitä haluat ihmisten napsauttavan päästäksesi linkittämällesi sivustolle. Joten jos linkit sivustoon, joka käsittelee kilpailukykyistä kävelyä, linkkiteksti voi olla “kävely sotilaallisella tarkkuudella”. Kun henkilö napsauttaa sitä, hänet ohjataan linkitettävälle sivustolle.

 • Avaa linkki uudessa ikkunassa / välilehdellä. Haluat aina, että tämä vaihtoehto valitaan, koska jos et, jos henkilö napsauttaa linkkitekstiä, hän poistuu sivulta etkä välttämättä pysty löytämään tietä takaisin.

 • Linkki itsellesi. Voit halutessasi linkittää jotain, joka sinulla on omalla sivustollasi. Voit käyttää hakuosaa löytääksesi kyseisen viestin tai sivun ja lisätäksesi linkin siihen.

Kun kaikki on sanottu ja valmis, napsauta Lisää linkki ja linkki ilmestyy kohtaan, jossa jätit kohdistimen kirjoittaessasi.

Kuinka muokata otsikoita ja muotoilla blogin teksti

Useimmat ihmiset eivät lue blogia, vaan skannaavat sen. He ajavat silmänsä blogin yli F-muodostelmassa etsien lihavoitua tekstiä, joka kiinnittää heidän huomionsa. Jos mikään ei kiinnitä lukijasi silmään, he saattavat yksinkertaisesti kääntyä pois, ja sitä ei halua. Voit estää tämän lisäämällä otsikoita.

Voit lisätä otsikon napsauttamalla työkalurivin vasemmassa alakulmassa olevaa avattavaa valikkoa.

Kuten huomaat, ”Otsake 1” on suurin koko. Tämän tulisi olla sivusi yläosassa. ”Otsaketta 2” tai ”Otsaketta 3” voidaan käyttää sivun alapuolella. Tämä ei vain helpota hakukoneiden lukemista sivustoltasi, mutta tekee siitä myös paljon miellyttävämmän sivustoasi lukeville ihmisille..

Kuinka muokata fontteja

Voit myös muokata fonttejasi joko tekemällä niistä lihavoituna, kursivoimalla ne, korostamalla niitä ja muuttamalla jopa niiden väriä. Tarvitsee vain napin painalluksen.

 • “B” on lihavoitu

 • ”U” on taustalla

 • “A” antaa sinun valita erilaisia ​​värejä avattavasta valikosta

 • ”I” on kursivoitu

Jos olet työskennellyt Microsoft Wordin kanssa, kaikkien näiden komentojen tulisi olla melko yksinkertaisia.

Saa blogiisi toimimaan puolestasi

No, siinä kaikki. Olet käynyt läpi kaikki vaiheet ja perustanut onnistuneen perusblogin. Nyt kysymys on, kuinka voit saada blogin toimimaan sinulle? Tämä voi olla haaste. Mutta olen koonnut joitain oppaita, jotka helpottavat sinua. Lähitulevaisuudessa jaan nämä tiedot kanssasi ja käsittelen mahdollisia kysymyksiä. Siihen asti suosittelen, että tutustuit WordPressiin.

Se on erittäin monipuolinen työkalu. Se on intuitiivinen ja helppo oppia. Esiasetettujen teemojensa ansiosta voit luoda muutamalla hiiren napsautuksella blogin, joka näyttää ammattimaiselta ja kerää sinulle ja yrityksellesi ansaitsemasi huomion..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map