Dreamhost arvostelu

97 päivän rahat takaisin -takuun ja laajan valikoiman isäntäpakettien avulla DreamHost on vakaa pääsy Australian web-hosting-markkinoille.


Niiden käytettävyyslukemat lentävät noin 99,96 prosenttia, ja nopeudella 719 ms, ne ovat ehdottomasti laittaa joitain vaikuttavia numeroita.

Onko DreamHost sitä, jota olet odottanut? Jos mahdollista, niin kauan kuin et etsi Windows-pohjaista alustaa. Muutoin tästä web-hosting-kohtauksen veteraanista on paljon.

Haittoja

  • Asiakastuen saatavuus voi vaikuttaa rajoitetulta
  • Sivustojen muutokset ovat usein saatavissa vain palkkaperusteisesti

DreamHost on ollut toiminnassa noin kaksi vuosikymmentä. He tarjoavat 100-prosenttinen käyttöaikatakuu ja 24/7 asiakastuki. Yhtiö väittää olevansa intohimoinen avoimen lähdekoodin ohjelmistojen ja WordPressin suhteen. 1,5 miljoonan verkkosivuston takana DreamHost on suosittu valinta ylläpitäjille ympäri maailmaa.

Yleiskatsaus DreamHost Web Hosting -palveluun

DreamHost yrittää todella viedä monimutkaisuuden ja arvailuja verkkosivuston rakentamisesta. Ne tarjoavat mukautettu ohjauspaneeli, joka on intuitiivisesti suunniteltu. Täältä ei vaadita ylimmän tason tietoja, jos olet ensimmäistä kertaa verkkovastaava.

Jos joudut rakentamaan verkkosivuston, myös DreamHost voi auttaa sinua täällä. Heillä on helppo navigoida web-rakennustyökalu, joka sisältää runsaasti hyvännäköisiä teemoja. Ihmiset, jotka haluavat WordPressin, löytävät mielellään suosikkialustansa, jota DreamHost itse asiassa tukee, DreamHost on yksi WordPressin suosittelemista verkkopalvelimistas.

Tietysti verkkosivustojen rakentaminen ei ole DreamHostin erikoisuus. Jos haluat todella poikkeavan tavallisesta verkkosivustosta, kannattaa tutustua parhaisiin käytettävissä oleviin verkkosivustojen rakentajiin.

Kun valitset DreamHost, sinulla on aina mahdollisuus olla vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa, jotka tarjoavat asiantuntevaa teknistä tukea. Älä vain odota, että voimme soittaa heille puhelimitse, koska tämä vaihtoehto ei ole käytettävissä.

Kun keskimääräinen nopeus ja käyttöaika ovat korkeat, voit luottaa DreamHostiin antamaan verkkosivustollesi suorituskyvyn, jota se tarvitsee menestyäkseen. Lisäksi löydät lukuisia sovelluksia ja laajennuksia, jotka parantavat verkkosivustosi toimivuutta. Etsi hyödyllisiä lisäosia, kuten Joomla, Tumblr, Shopify, Drupal ja muut.

DreamHost Web-hosting-hinnoittelu

Tämä yritys tarjoaa runsaasti valinnanvaraa isännöintiin. Olipa organisaatiosi suuri tai pieni, löydät tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.

DreamHost-jaettu hosting

DreamHostin jaetut isännöintisuunnitelmat voidaan ostaa kuukausittain, yhden tai kolmen vuoden välein.

Tietysti, Kolmen vuoden paketti antaa sinulle suurimman säästön. Jos olet vasta aloittamassa ja luulet, että kolme vuotta on liikaa sitoutumista, jompikumpi lyhyemmistä vaihtoehdoista todennäköisesti toimisi hienosti eikä maksaisi käsivarsi ja jalka.

Yksi asia on tietoinen siitä, että jos valitset kuukausittain -vaihtoehdon, joudut ostamaan ja rekisteröidä verkkotunnuksesi noin 9,99 dollaria. Pidemmällä aikavälillä verkkotunnus sisällytetään ilmaiseksi.

Dreamhost-shared

Kuten DreamHostin verkkosivusto kertoo, heidän jaetut hosting-suunnitelmansa ovat ihanteellinen paikka aloittelijoille aloittelevalle verkkovastaavalle. Ne ovat yksinkertaisia, selkeitä ja edullisia.

Käyttöliittymä on ystävällinen ja tavoitettavissa, ja blogin, yrityssivuston tai jopa verkkokaupan pitämiseen on olemassa lukuisia vaihtoehtoja. Erilaisista muokattavista teemoista ja yhteensopivista laajennuksista on monipuolinen, mutta helppo käyttää. Säännölliset päivitykset ja 24/7 tuki ovat olennaisia ​​piirteitä.

DreamHost siirtää nykyisen WordPress-verkkosivustosi, jos sinulla sellainen on. Riippumatta siitä, koskeeko tämä sinua vai ei, arvostat saavutettavissa oleva hallintapaneeli, ilmainen verkkotunnus, ilmaiset sähköpostiosoitteet, ilmainen yksityisyydensuoja ja yhden napsautuksen asennus. Varmuuskopiot ovat automatisoituja, ja ilmainen SSL-varmenne pitää liikenteesi turvallisena.

Kun valitset jaetun isäntänä DreamHostin kanssa, saat rajoittamattoman MySQL-tietokannan ja pääsyn lukuisiin edistyneisiin työkaluihin. Ominaisuuksia ovat suojattu kuori, täydellinen Unix-kuori, raaka lokitiedostojen käyttö sekä Pythonin, Perlin ja Railsin tuki..

Tällä hetkellä DreamHost tarjoaa kaksi jaettua hosting-suunnitelmaa.

Jaettu käynnistin

Alkaen vain 2,59 dollaria kuukaudessa kolmen vuoden tilaukselle. Tämä paketti sisältää yhden verkkosivuston, jolla on ilmainen verkkotunnus.

Liikenne on rajoittamaton, ja saat SSD-muistia WordPressin ennakkoasennuksen mukana.

Voit halutessasi lisätä sähköpostiviestin tähän pakettiin nimelliskuukausittain. Viite: tämän paketin kuukausittainen hinta on 4,95 AUD.

Jaettu rajoittamaton

Rajoittamaton suunnitelma alkaa 5,95 dollaria kuukaudessa kolmen vuoden johdantokaudella. Sen jälkeen hinta nousee 7,95 dollaria kuukaudessa.

Tämä paketti tarjoaa sinulle rajoittamattoman määrän verkkosivustoja, rajattoman liikenteen ja rajoittamattoman sähköpostiosoitteen verkkotunnuksellesi ilman lisämaksua. Jos valitset kuukausittaisen vaihtoehdon, sinulta veloitetaan 10,95 dollaria kuukaudessa.

DreamHost VPS -majoitus

VPS-hosting by DreamHost on askel eteenpäin jaetusta hosting-paketista. Kuten muutkin VPS-suunnitelmat, saat resursseja, jotka on omistettu vain verkkosivustollesi. Tämä tarkoittaa parantunut nopeus ja suorituskyky, tiedot, jotka todella laskevat kasvavan verkkosivuston kanssa.

Lisääntyneestä toiminnallisuudesta huolimatta tämän tason asiakkaat saavat silti uskomattoman helpon käyttöliittymän, jonka avulla verkkosivusto on saatavissa ja käynnissä muutamassa minuutissa.

Dreamhost-VPS

Jos verkkosivustosi ja sen tarpeet kasvavat, voit skaalata lisää tallennustilaa ja RAM-muistia sekunneissa. Näillä VPS-paketeilla saat kaiken tarvitsemasi, mukaan lukien sähköposti, SSL, SSD, tietosuojaominaisuudet ja rajoittamaton verkkotunnus.

Kanssa Rajoittamaton kaistaleveys ja 100 prosentin käyttöaikatakuu, verkkosivustosi on tiellä menestykseen. Saat jopa rajoittamaton MySQL-tietokanta ja rajaton sähköpostitili.

Dreamhost VPS

Tällä hetkellä DreamHost tarjoaa neljä VPS-suunnitelmaa. Jokainen niistä voidaan ostaa kuukaudesta toiseen, vuodessa tai kolmessa vuodessa.

VPS Basic

Tämä on tarkoitettu vasta alkavalle verkkosivustolle. Sen mukana tulee yksi Gt RAM-muistia, 30 Gt SSD-tallennustilaa, rajoittamaton määrä verkkosivustoja ja rajaton liikenne. Kuukausittainen suunnitelma maksaa 15 dollaria kuukaudessa. Yhden vuoden paketti maksaa 13,75 dollaria kuukaudessa, ja kolmen vuoden sopimus on 10 dollaria.

VPS-liiketoiminta

Pienyrityksille suunnitellut nämä paketit sisältävät kaksi Gt RAM-muistia, 60 Gt SSD-muistia ja samat rajattomat vaihtoehdot, jotka sisältyvät perussuunnitelmaan. Kuukausittain tämä paketti maksaa 30 AU dollaria kuukaudessa. Yhden vuoden suunnitelmat laskevat hinnan 27,50 AU: iin kuukaudessa, kun kolme vuotta maksaa 20 AU: ta kuukaudessa.

VPS Professional

Tämä paketti tarjoaa samat rajattomat ominaisuudet kuin kaksi edellistä.

Se kuitenkin laajentaa RAM-muistia neljään gigatavuun ja SSD-muistitilaa 120 gigatavuun.

Juoksemalla 60 dollaria kuukausittain, tämän paketin hinta putoaa 55 dollariin kuukaudessa vuodessa ja 40 dollariin kuukaudessa kolme vuotta.

VPS Enterprise

Tämä on tarkoitettu verkkosivustoille, jotka vaativat paljon enemmän resursseja.

Sisältää kahdeksan Gt RAM-muistia ja 240 Gt SSD-tallennustilaa, tämä 120 dollarin kuukausisuunnitelma on hyvä kauppa kasvavalle yritykselle.

Yhden vuoden tilaaminen alentaa hintaan 110 dollariin kuukaudessa, kun taas kolmen vuoden tilaaminen maksaa 80 dollaria kuukaudessa.

Dedicated hosting

Täysin hallittu, omistettu palvelin from DreamHost on suunniteltu yrityksen verkkosivustoille, jotka vaativat täysin sitoutuneita resursseja ja parannettua tietoturvaa.

Asiakkaat voivat valita joko kuukausittain tai vuosittain suunnitelmat, jotka tarjoavat uusinta laitteistoa ja ohjelmistoa.

Verkkosivuston suorituskykyä parannetaan ehdottomasti näiden suunnitelmien avulla. DDoS-suojaus ja 2N + 2-virran redundanssi tarjoavat mielenrauhan, samoin kuin 100%: n käyttöaikatakuu. Huolimatta kaikista näiden pakettien ominaisuuksista, käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen.

dedocated-Dreamhost

Asiakkaat saavat täydellisen pääsyn root- ja shell-käyttöoikeuksiin sekä mahdollisuuden suorittaa palvelimen virrankäyttö tai käynnistää uudelleen tarvittaessa. Muita ominaisuuksia ovat Ubuntu Linux, OPcache, RAID 1 -tallennustila, Node.js, PHP7, Ruby, Python, Perl ja paljon muuta.

DreamHost tarjoaa kaksi pakettia omistettuun isännöintiin.

standardi

Tämä paketti maksaa 169 dollaria kuukaudessa tai 149 dollaria kuukaudessa koko vuodelle. Paketti sisältää Intel Xeon 4-ydinisen 8-säieisen palvelimen, neljä gigatavua RAM-muistia, yhden TB-kiintolevyn ja muut jo mainitut ominaisuudet.

parannettu

Kuukausittain tämä suunnitelma maksaa 299 dollaria. Jos kirjaudut vuodeksi, maksat AU $ 279 kuukaudessa. Näin saat Intel Xeon 12-ytimisen 24-ketjuisen palvelimen, jossa on 16 Gt RAM-muistia ja kaksi TB-kiintolevyä. Jopa vakavasti kasvavan verkkosivuston kohdalla tämän pitäisi olla runsaasti voimaa.

DreamHost WordPress -majoitus

Jos olet omistettu tiukasti WordPress-verkkosivustoille, kannattaa kannattaa tutustua DreamHostin sivustoihin WordPress-hosting.

On syytä huomata, että WordPress tukee DreamHostia sen alustan isäntänä, joten löydät todennäköisesti kaikki tarvitsemasi mukautukset ja voiman täältä.

Kaikki WordPress-isännöintisuunnitelmat sisältävät WordPress-verkkosivustojen välittömän asennuksen, ilmaisen verkkotunnuksen ja käyttäjäystävällisen paneelin.

Dreamhost-WordPress

WordPress-päivitykset ovat automaattisia, ja mukana on paljon yksityisyyden suojaa. Kanssa ilmainen sähköpostimajoitus ja mukana toimitettu SSL-varmenne, tämä on suoraviivainen ja edullinen vaihtoehto WordPress -harrastajille.

DreamHost tarjoaa sekä jaettua että hallittua WordPress-hosting-palvelua. Lisäksi voit käyttää VPS-vaihtoehtoa. Jaetut ja VPS-paketit ovat samat kuin yllä katsotut. Tämä jättää hallinnoidun WordPress-hosting-palvelun ainoaksi jäljellä olevaksi palveluksi, joka on tarkka.

WordPress-hallinta

Tämä isäntäpalvelu, joka tunnetaan nimellä DreamPress, on saatavana kolmella kerroksella ja joko kuukausittain tai vuosittain. Perustila DreamPress-tilaus mahdollistaa noin 100 000 kuukausittaista kävijää. Sillä on mittaamaton kaistanleveys ja 30 Gt SSD-tallennustilaa. Tämä maksaa 19,95 dollaria kuukaudessa tai 16,95 dollaria kuukaudessa vuodessa.

Päivitetyssä DreamPress Plus -paketissa on rajoittamaton CDN ja 60 Gt SSD-muistia noin 300 000 kuukausivierailijalle. Kuukausittain tämä suunnitelma maksaa 29,95 dollaria, ja vuoden tilauksen ansiosta kuukausittainen hinta laskee 24,95 dollaria kuukauteen..

DreamPress Pro on suunniteltu verkkosivustoille, joilla on yli miljoona kävijää kuukaudessa. Siinä on 120 Gt SSD-tallennustilaa ja rajoittamaton CDN. Tämä hinta on 79,95 dollaria kuukaudessa tai 71,95 dollaria kuukaudessa vuodessa, ja se on suhteellisen edullinen paketti.

Kuinka DreamHostin suunnitelmat pärjäävät kilpailuun?

DreamHost toimii hyvin verrattuna muihin Australian verkkoisäntäihin. Se on kuitenkin syytä huomata he eivät tarjoa mitään Windows-pohjaista isännöintiä. Tämä tarkoittaa, että sinun on käytettävä sen sijaan Linuxia. Se ei ole kaupan rikkoja joillekin ihmisille, mutta toisille se on.

Hintatasoisesti on hienoa nähdä, että ero DreamHostin esittelykustannusten ja säännöllisten kustannusten välillä ei ole valtava. Et todennäköisesti koet epämiellyttävää tarra-iskua, kun kampanja-aika päättyy ja alat maksaa säännöllisiä hintoja.

Et ehkä pidä siitä, että ilmaiset verkkosivustojen siirrot eivät ole aina saatavilla DreamHostin kautta. Jos sinulla on muualla ylläpidetty verkkosivusto, jonka haluat siirtää DreamHostiin, se saattaa maksaa sinulle.

DreamHost-asiakastuki

asiakaspalvelutJos tarvitset apua unelmaHostin käytön aikana, voit kysyä sitä sähköpostitse, online-chatissa tai lippuperusteisella järjestelmällä. kuitenkin, et voi ottaa heihin yhteyttä puhelimitse, mikä voi olla hieman päänsärky, kun mielestäsi olisi tehokkaampaa puhua jonkun kanssa. Verkkokeskusteluominaisuus näyttää kuitenkin toimivan hyvin. Vastausajat keskimäärin alle minuutti.

Huomionarvoista on myös DreamHostin mittava tietokanta. Jos sinulla on joitain yleisiä kysymyksiä tai huolenaiheita, löydät todennäköisesti vastaukset, joita tarvitset sieltä.

Upshot

Vaikka DreamHost ei aivan mittaa Australian parhaimpia web-isäntiä, se lupaa silti melko hyvän arvon. Sen käytettävyysnumerot ja nopeus näyttävät hyvältä. Lisäksi sillä on helppokäyttöinen verkkosivustojen rakentaja ja lukuisia vaihtoehtoja pakettien isännöintiin asti.

Teemme parhaamme tutkiaksemme tuotteita itsenäisesti auttaaksemme lukijoitamme paremmin tekemään päätöksiä. Haluamme kuitenkin kuulla mielipiteesi. Hyväksymme informatiiviset ja ei-mainostavat yksittäiset arvostelut. Täytä alla oleva lomake ja julkaisemme arvostelu. Yritysten itse myynninedistämiskatsauksia ei julkaista. Kiitos!

Napsauttamalla alla olevaa painiketta, voin lukea ja hyväksyn Käyttöehdot.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector