BuddyBoss-teemakatsaus 2020

BuddyBoss-teema: Yleiskatsaus

Jos olet koskaan halunnut luoda verkkoyhteisön yrityksellesi tai yrityksellesi, BuddyBoss-teema on ainoa teema, jota ikinä tarvitset. Se on ainutlaatuinen teema omalla liigalla, ja mukana tulee ilmainen lisäosa, nimeltään BuddyBoss Platform.


Yhdessä käytettäessä BuddyBoss-teema ja -alusta voivat auttaa ketään, jopa ei-tekijöitä, rakentamaan sosiaalisen verkostoitumisen sivuston, joka on samanlainen kuin nykyaikaiset sosiaalisen verkostoitumisen sivustot. Sinulla on lisäominaisuuksia, jotka ostetaan yleensä erikseen muissa teemoissa, ja voit integroida sen useisiin WordPress-laajennuksiin tarpeidesi laajentuessa ja kehittyessä.

Tässä katsauksessa puhumme:

 1. Buddy Boss -teema ja Buddy Boss -ympäristö: Lyhyt historia
 2. Asiat, joita voit tehdä Buddy Boss Combo -sovelluksella
 3. Buddy Boss -ympäristön perustaminen
 4. Yhteisön verkkokomponentit
 5. Teeman mukauttaminen
 6. Myy sisältösi BuddyBoss + LearnDash -sovelluksella
 7. Integroi useampaan WordPress-laajennukseen
 8. BuddyBoss: Hinnoittelu
 9. BuddyBoss: Tuki
 10. BuddyBoss Review: Mitä pidän siitä
 11. BuddyBoss Review: Mitä en pidä siitä
 12. BuddyBoss-arvostelu: Lopulliset ajatukset

Buddy Boss -teema ja Buddy Boss -ympäristö: Lyhyt historia

Varmuuskopioimme vähän: miten BuddyBoss-teema ja -alusta toteutuivat?

Buddy Boss -teema ja -alusta korvaavat BuddyPressin, WordPress-laajennuksen, jonka avulla voit luoda sosiaalisen verkostoitumisen sivuston. BuddyPressillä oli innovatiivisuutta, mutta sillä oli paljon rajoituksia, ja sillä on koko yhteisö kolmansien osapuolien laajennuksia joihinkin edistyneempiin ominaisuuksiin, kuten foorumin luomiseen. Paljon lisäosien käyttäminen ei vain vaikeuta asioita, mutta lisää myös käyttäjien kustannuksia.

Joten BuddyBoss Teeman luojat ajattelivat, entä jos meillä on kaikki nämä edistyneet ominaisuudet saman katon alla? Se helpottaisi asioita!

Ja se tapahtui. Nyt BuddyBoss-yhdistelmällä voit tehdä paljon muutakin kuin sosiaalisen verkostoitumisen sivuston, mutta voit myös luoda keskustelupalstoja ja sosiaalisia ryhmiä ilman lisälaajennusta, isännöidä ilmaisia ​​ja maksettuja kursseja ja paljon muuta.

Tässä vaiheessa haluan selventää, mitä kukin niistä tekee. BuddyBoss-alusta lisää toimintoja WordPressiin, jotta verkkoyhteisön luominen on helppoa. Näihin toimintoihin kuuluu mahdollisuus luoda käyttäjäprofiileja, sosiaalisia ryhmiä, foorumeita, sähköpostikutsuja ja niin edelleen.

BuddyBoss-teema varmistaa, että kaikki näyttää hyvältä ja kauniilta. Voit käyttää mitä tahansa WordPress-teemaa BuddyBoss-ympäristössä, mutta se ei tule näyttämään yhtä hyvältä kuin BuddyBoss-teeman kanssa.

Esimerkiksi käyttäjäprofiili näyttää seuraavalta, kun et käytä BuddyBoss-teemaa:

käyttäjäprofiili ilman BuddyBoss-teemaa

Voit edelleen luoda käyttäjäprofiilin Buddy Boss Platformin avulla, mutta se ei näytä niin mahtavalta.

Vertaa tätä nyt siihen, kuinka Buddy Boss -teema näyttää siltä:

käyttäjäprofiili BuddyBoss-teeman kanssa

Nyt se näyttää todelliselta sosiaaliselta profiililta.

Vieraillessasi voit luoda sosiaalisen verkostoitumisen sivuston ilmaisella laajennuksella Buddy Boss Platform, mutta jos haluat, että kaikki näyttää hyvältä ja kauniilta heti laatikosta, on parasta käyttää BuddyBoss-teemaa. Nämä kaksi ovat tiiviisti integroituneita, joten voit mukauttaa sivustosi ja muut asetukset yhdessä paikassa.

Ne ovat myös yhteensopivia vanhan BuddyPressin kanssa, joten jos sinun on siirrettävä sosiaalisia profiileja ja muuta tietoa, se toimii ilman kiinnitystä.


Asiat, joita voit tehdä Buddy Boss Combo -sovelluksella

 1. Sosiaalinen verkosto / yhteisö mukana käyttäjäprofiilit, uutissyötteet, aikataulut, yksityiset viestit, sosiaaliset ryhmät, foorumit, jäsenyhteydet ja jopa sähköpostikutsut muille kuin jäsenille. Kaikille näistä ei tarvita ylimääräistä laajennusta!
 2. Myy sisältösi. Buddy Boss integroituu LearnDashin ja WooCommercein kanssa, joten voit myydä sisältöä tilauksen tai kertaluonteisen maksun perusteella.
 3. Luo eLearning-verkkosivusto. Voit luoda, ylläpitää ja hallita kurssejasi LearnDash-integroinnin avulla.
 4. Integroi muiden WordPress-laajennusten kanssa pelaajien kokemuksen pelaamiseksi, työpaikkojen luomiseksi, koko sivuston kattavien tai yksinoikeudellisten tapahtumien luomiseksi jne.

Buddy Boss -ympäristön perustaminen

Koska Buddy Boss -yhdistelmällä voi tehdä paljon asioita, ainoa mahdollinen haittapuoli on sen kaiken asettaminen voi viedä kauan. Hajallaan olevat asetukset ja vaihtoehdot, ja kaikki muut (joita aion selittää myöhemmin) eivät myöskään auta. Mutta välttääksesi eksymisen taustan käyttöliittymän monimutkaisuudesta suosittelen, että katsot ja seuraat heidän videoesittelyitään tässä.

Nämä videot näyttävät kaiken alustan perustamisesta ja määrittämisestä teeman muuttamiseen, jotta kaikki toimii moitteettomasti ja näyttää hyvältä.

Tässä osiossa käsittelen vain muutamia tärkeitä asioita, jotka sinun on tehtävä / osaatava ymmärtääksesi, miten alusta toimii ja miten käytät sitä.


BuddyBoss-alustan ymmärtäminen

Kuten aiemmin totesin, alusta tarjoaa paljon ominaisuuksia, mikä on hienoa, mutta jotkut asetukset ovat melko hajallaan ja kaikkialla. Se liittyy tapaan, jolla he järjestivät alustan. Ominaisuuden käyttöönotto, sen asettaminen ja muotoilu tapahtuvat useissa eri paikoissa.

Otetaan esimerkiksi kirjautuminen / rekisteröintisivu.

Voit mukauttaa kirjautumis- / rekisteröintisivua BuddyBoss > Teema-asetukset > Kirjaudu / rekisteröidy. Täällä voit lisätä logon, muuttaa logon kokoa, käyttää taustakuvaa, lisätä otsikon ja kuvauksen ja paljon muuta.

Mutta hanki tämä: Voit muuttaa kirjautumis- / rekisteröintisivun väriä Muotoilu, erillinen osa teema-asetuksista.

Minusta tuntui järkevältä, että sinulla olisi niin sanotusti kaikki sivun muotoilutarpeet saman katon alla, mutta näin ei ole, miten asiat järjestetään BuddyBoss-alustalla.

Joten anna minun antaa tilannekuvan siitä, miten asiat toimivat alustan ympärillä:

BuddyBoss-alustan eri osat

Kun tarkastelemme tätä katsausta, huomaat, että alustan eri alueiden välillä on paljon edestakaista liikkumista vain tietyn ominaisuuden mukauttamiseksi. Aluksi se tulee olemaan hieman ylivoimainen ja hämmentävä, mutta saat pian sen ripustettua ja alat tuntea sen kuin käteesi takana.

Komponenttien valitseminen

Ennen kuin teet mitään muuta, sinun on ensin valittava komponentit, jotka haluat sosiaalisessa verkostoitumissivustossasi.

Jos menet BuddyBoss > komponentit, näet luettelon komponenteista, jotka voit ottaa käyttöön verkkosivustollasi. Tämän pitäisi nähdä:

komponentit

Valitse vain sen komponentin ruutu, jonka haluat ottaa käyttöön verkkosivustollasi, valitse Aktivoida joukossa ylhäällä olevien bulkkitoimintojen joukossa ja osuma Käytä.

Jos esimerkiksi haluat, että käyttäjät voivat lähettää yksityisiä viestejä toisilleen, sinun on aktivoitava Yksityinen viestit ensimmäinen. Jos haluat jäsenten pystyvän lähettämään sähköpostikutsut muille kuin jäsenille liittyäksesi verkkoon, voit aktivoida kyseisen komponentin täällä ja niin edelleen.

Jos haluat määrittää kunkin komponentin asetukset, napsauta asetukset suoraan sen alla. Voit myös löytää asetukset kohdasta BuddyBoss > asetukset.

Komponentti- ja rekisteröintisivujen asettaminen

Sinun tulisi myös määrittää WordPress-sivut juuri aktivoimiesi komponenttien sivuille. Siirry kohtaan BuddyPress > sivut, ja sinun pitäisi nähdä kaksi osaa: Komponenttisivut ja Rekisteröintisivut.

Komponenttisivuille nämä luodaan WordPressin automaattisesti, kun komponentit on otettu käyttöön, joten todennäköisesti sinun ei tarvitse aluksi muuttaa mitään täällä. Mutta jos haluat esimerkiksi määrittää uuden sivun sosiaalisiin ryhmiin, voit tehdä sen luomalla uuden sivun ja valitsemalla uuden sivun avattavasta valikosta:

uuden sivun lisääminen komponenttisivulle

Varten Rekisteröintisivut, sinun on luotava sivu palvelusehdoille ja tietosuojakäytännölle ja linkitettävä ne vastaaviin rekisteröintiosioihin. Jos sinulla on tappiota siitä, mitä tässä vaiheessa tehdä, voit tarkistaa video-opetusohjelman, johon he ajatteli linkittäneet osan alaosassa:

linkki opetusohjelmaan rekisteröintisivujen asettamisesta

Löydät nämä opetuslinkit hajallaan eri alustan eri osista. Todella hieno kosketus, joka tekee asioista hieman helpompaa uusille käyttäjille.

Asetusten määrittäminen

Haluat myös säätää asetuksia verkkosivustoille pääsyn, käyttäjäprofiilien, sosiaalisten ryhmien ja muiden asetusten hallitsemiseksi. Mene BuddyBoss > asetukset ja käy läpi jokainen vaihtoehto huolellisesti. Aloita yleisistä asetuksista ja siirry läpi kaikkien luokkien läpi.

Tässä on tilannekuva asetuksista:

BuddyBoss Platofrm -asetukset

Jos luot verkkoyhteisöä, on järkevää antaa muiden kuin jäsenten rekisteröidä uusia tilejä. Voit myös antaa jäsenten sallia poistaa profiilinsa ja valita kenelle näytät työkalurivin.

Alla yksityisyys, Voit rajoittaa pääsyn verkkosivustoosi koskemaan vain kirjautuneita jäseniä, mutta kirjautumis- / rekisteröintisivut ovat silti kaikille näkyviä.

Toinen mielenkiintoinen asia, jonka voit tehdä täällä, on vapauttaa tietyt URL-osoitteet yksityisyydestä. Haluat ehkä, että jotkut sivut, kuten esimerkiksi markkinointisivut, näkyvät yleisölle, ja liitä vain sivun URL-osoite kohtaan Julkinen sisältö laatikko ja osuma Tallenna muutokset.

Myös tästä osiosta löydät asetukset käytössä oleville komponenteille, kuten profiileille, ryhmille, foorumeille, toiminnalle, medialle, yhteyksille, kutsuille ja haulle.

Tässä voit yleensä määrittää, mitä käyttäjät voivat tehdä verkkosivustosi sisällä. Jos esimerkiksi haluat, että he pystyvät lähettämään profiilikuvan ja kansikuvan käyttäjäprofiileistaan, mene vain BuddyBoss > asetukset > Profiilit ja valitse asianmukainen ruutu.

Demotietojen tuominen

Toinen asia, jonka haluat tehdä ennen teeman kanssa pelaamista, on tuoda esittelytietoja. Sivustosi on tyhjä laatikosta, eikä sinulla ole näyteprofiileja tai sosiaalisia ryhmiä pelataksesi. Jotta näet asioiden näyttävän käyttöliittymästä, on parasta tuoda esittelytiedot.

Tuo demosivut siirtymällä kohtaan Buddy Boss > Työkalut. Näet sitten luettelon Oletustiedot voit tuoda. Voit tuoda esittelyjäseniä, ryhmiä ja foorumeita. Jotta asiat olisivat helpompaa tiellä, ehdotan, että tulet kaiken kerralla. Napsauta kutakin ruutua ja paina Tuo valitut tiedot.

tuomalla demotietoja

Kun se on valmis, annat sitten muutaman käyttäjän profiilin, sosiaalisen ryhmän ja foorumin, joiden kanssa työskennellä.

Tässä on esimerkkejä sosiaalisista ryhmistä:

demo sosiaaliset ryhmät

Yhteisön verkkokomponentit

Nyt sinulla on kaikki valmiudet alkaa luoda verkkoyhteisö, jonka olet aina kuvitellut. Kuten aiemmin totesin, BuddyBoss-yhdistelmä tarjoaa sisäänrakennetut tehokkaat ominaisuudet edistyneiden verkkoyhteisöjen luomiseen, kuten Facebook tai Twitter.

Tähän mennessä omalla kokemuksellani on ehdottomasti yksinkertaisempaa luoda sosiaalisen verkostoitumisen sivusto BuddyBossin avulla. Mitään ominaisuuksia ei tarvita ylimääräisiä laajennuksia. Heillä on myös yksityiskohtainen videokuvaus siitä, kuinka jokainen ominaisuus määritetään, jotta et jää yksin selvittämään asioita.

Käyttäjäprofiilit

Sisäänrakennettu BuddyBossilla on kyky mukauttaa käyttäjäprofiileja. Jos menet BuddyBoss > Profiilit, voit lisätä uusia kenttiä, kuten sähköpostiosoitteen, yhteyshenkilön numeron, syntymäpäivän ja muut. Se todella riippuu sinusta ja siitä, mitä haluat käyttäjien kertovan itsestään.

käyttäjäprofiilit

Asiat ovat täällä hieman hämmentäviä, koska voit lisätä kenttiä taustaprofiileihin käyttäjäprofiileihin, mutta sinun on siirryttävä käyttäjäprofiilin elementteihin uudelleen Profiilin selaus joka vie sinut BuddyBossista.

Kun napsautetaan, Profiilin selaus avautuu uudessa välilehdessä ja vie minut käyttöliittymän teemamuokkaimeen. Tämä on hankalaa, jos en halunnut poistua taustan asetussivulta. Pidän parempana, jos se aukeaa uudessa välilehdessä, tai, vielä parempaa, että tämä vaihtoehto löytyy taustaohjelmasta kaiken muun ohella.

Yksityinen viestit

Voit ottaa yksityisen viestin myös käyttöön, jos haluat, että käyttäjät voivat viestiä toisilleen. Ota tämä käyttöön vain siirtymällä kohtaan BuddyBoss > komponentit ja aktivoi Yksityinen viestit.

Yksityinen viestiominaisuus sisältää lisäasetuksia. Yhdelle jäsenet voivat kirjoittaa nimen suoraan postilaatikkoonsa, jotta he voivat lähettää viestin kenellekään poistumatta omasta profiilistaan.

He voivat myös lähettää valokuvia, hymiöitä ja GIF-tiedostoja yksityisviestien avulla, mutta sinun on ensin otettava tämä ominaisuus käyttöön. Ota se käyttöön vain siirtymällä osoitteeseen BuddyBossy > asetukset > tiedotusvälineet. Siellä näet nämä vaihtoehdot:

median käyttöönotto yksityisessä viestinnässä

Muista tarkistaa kaikki nämä ruudut ja tallentaa muutokset.

Pidän yksityisestä viestintäominaisuudesta: käyttöliittymä on hyvin samanlainen kuin muut suositut viestinvälityssovellukset, joten käyttäjät voivat käyttää sitä kerralla viettämättä liikaa aikaa yrittäessään ymmärtää asioiden toimivuutta.

Käyttäjät voivat valita useita kuvia kerralla, etsiä viestejään ja käyttää sisäänrakennettuja hymiöitä. Rakastan myös sitä, että voit muuttaa hymiöiden ihonvärit.

Ainoa asia, joka mielestäni parantaa sitä entisestään, on se, että käyttäjillä on tapa etsiä hymiötä kirjoittamalla.

Toinen vähäinen haitta, jonka olen löytänyt, on, että et voi lähettää viestiä napsauttamalla enteriä. Sinun on todella napsautettava Lähetä-painiketta, joka on räjähtävä, jos olet työpöydälläsi etkä halua häiritä hiirtä tai ohjauslevyä.

En myöskään tiedä, onko kyse vain minusta, mutta GIF-tiedostot eivät lataudu loppuun.

Tässä on kurkistus siitä, kuinka yksityiset viestit toimivat:

yksityiset viestit

Sosiaaliset ryhmät

Toinen BuddyBossin hieno ominaisuus on kyky luoda sosiaalisia ryhmiä käyttäjien kiinnostuksen perusteella.

Ota tämä ominaisuus käyttöön siirtymällä kohtaan BuddyBoss > komponentit ja aktivoi Sosiaaliset ryhmät.

Jos olet tuonut esittelytiedot, sinulla on näyte joukko sosiaalisia ryhmiä, ja sosiaalisen ryhmän hakemiston tulisi näyttää tältä:

demo sosiaaliset ryhmät

Lisää tämän ominaisuuden asetuksia löytyy BuddyBoss > asetukset > ryhmät. Täällä voit antaa kaikkien käyttäjien luoda sosiaalisia ryhmiä, antaa järjestelmänvalvojien ladata kansikuvan ja avataarin, ottaa käyttöön ryhmätyypit jne..

Voit myös asettaa oletuskannen kuvan sosiaalisille ryhmille sekä kannen kuvan leveyden ja korkeuden BuddyBoss > Teema-asetukset > Kansikuva.

Taustassa voit nähdä luettelon kaikista sosiaalisista ryhmistä siirtymällä BuddyBoss > ryhmät. Täältä voit muokata, poistaa tai katsella sosiaalisia ryhmiä.

Foorumin keskustelut

Toinen BuddyBossin sisäänrakennettu ominaisuus on kyky luoda keskusteluita foorumista, ominaisuus, jota aiemmin oli mahdollista saavuttaa vain kolmansien osapuolien liitännäisillä. Foorumin keskusteluissa jäsenet voivat puhua keskenään Q & A-muodossa, kuten Reddit, mikä on todella hyödyllistä, jos haluat jäsenten auttavan toisiaan tai keskustelemaan keskenään.

foorumin keskustelu

Jotta voit luoda foorumeita, mene vain BuddyBoss > komponentit ja aktivoi Foorumin keskustelut. Jos menet BuddyBoss > asetukset > Foorumin keskustelut, pystyt panemaan täytäntöön enemmän sääntöjä, kuten estämään kommenttien tai viestien muokkaamisen tietyn ajan kuluttua, sallii tilien ulkopuolisten vieraskäyttäjien luoda keskusteluja tai kommentteja, antaa jäsenille tilata foorumeita ja niin paljon muuta.

Se on todella tehokas ominaisuus, joka voi viedä sosiaalisen verkostosi toiselle tasolle. Se on hyödyllinen etenkin e-oppimisen verkkosivustoilla, joissa haluat opiskelijoiden pystyvän keskustelemaan aiheista yhdessä.

Sisään Teema-asetukset > foorumit, voit mukauttaa foorumeita muuttamalla asettelua, käyttämällä mukautettua bannerikuvaa, lisäämällä foorumin otsikon ja kuvauksen jne..

Täältä on myös hienoa, että jokainen sosiaalinen ryhmä voi luoda oman fooruminsa, ja he voivat luoda useita. Esimerkiksi sosiaalisessa ryhmässä “Graafinen suunnittelu” he voivat käydä seuraavia keskustelufoorumeita:

sosiaalisten ryhmien keskustelufoorumit

Jäsenyhteydet

Jäsenet voivat myös muodostaa yhteyden toisiinsa lähettämällä yhteyspyynnön aivan kuten Google+ -palvelussa tai ystävyyspyynnön Facebookissa.

Jokaisella jäsenprofiililla on Kytkeä -painike profiilikuvan vieressä. Jäsenet voivat napsauttaa tätä painiketta lähettääksesi yhteyspyynnön.

sininen Yhdistä-painike käyttäjäprofiileissa

Kun jäsen on lähettänyt yhteyspyynnön, se voidaan peruuttaa.

Jäsenet näkevät tämänkaltaisen ilmoituksen, kun joku on lähettänyt yhteyspyynnön:

ilmoitus kutsusta muodostaa yhteys

Voit ottaa tämän ominaisuuden käyttöön BuddyBoss > komponentit > Jäsenyhteydet.

Verkkohaku

Toinen todella kätevä ominaisuus on verkkohaku, jossa käyttäjät voivat etsiä koko verkosta viestejä yhdellä hakupalkilla.

verkkohaku

Voit valita, minkä tyyppisiä viestejä voidaan etsiä. Siirry kohtaan BuddyBoss > asetukset > Hae. Täällä voit tehdä tiettyjä viestejä tai tietoja, joista voidaan tehdä hakuja, kuten jäsenten nimet, sähköpostiosoite, käyttäjänimi, kappaleteksti, numerot, keskustelu, vastaukset ja enemmän.

Sähköposti-kutsut

BuddyBoss antaa jäsenille myös lähettää sähköpostikutsut jokaiselle, joka haluaa liittyä verkkoon, olipa kyse sitten työtoverista, ystävistä tai perheenjäsenistä. Heillä tarvitsee vain kutsuneen nimi ja sähköpostiosoite.

Näin jäsenet voivat lähettää sähköpostikutsuja:

lähettämällä sähköpostikutsut

Voit myös valita, haluatko, että jäsenet voivat muuttaa sähköpostisi otsikkoa ja sisältöä siirtymällä osoitteeseen BuddyBoss > asetukset > kutsut.


Teeman mukauttaminen

Seuraava askel on aloittaa teeman mukauttaminen niin, että se näyttää miltä haluat. BuddyBoss-teema tarjoaa paljon mukautusvaihtoehtoja, joten voit antaa merkkituotteesi, miellyttävän kokemuksen jäsenillesi.

Navigointivalikkojen luominen

Ensimmäinen asia, jonka haluat luoda, on navigointivalikot, koska tämä on lähinnä tapa mennä verkkosivustolle.

Buddy Boss -teemalla voit luoda kaksi päävalikkoa: otsikkorivivalikko ja BuddyPanel-valikko.

otsikkopalkki ja BuddyPanel-valikko

Otsikkorivivalikko

Otsikkorivivalikko on otsikkosi valikko. Luo otsikkorivivalikko siirtymällä kohtaan WordPress-taustakuva, vie hiiri hiiren päälle Ulkomuoto, ja napsauta valikko. Näet sitten kentän, johon voit kirjoittaa a Valikon nimi. Kirjoita valikon nimi, kuten otsikkorivivalikko, ja napsauta Luo valikko.

Kuinka luoda valikko

Sitten sinulle näytetään luettelo sivuista, jotka voit lisätä valikkoosi. Valitse valintaruudut siitä, mitä haluat lisätä, ja paina Lisää valikkoon. Näet sitten valikon otsikon alla palkit, joita voit vetää ja pudottaa järjestyksessä. Voit myös luoda alikohdan jokaiselle sivulle sisennämällä palkin.

Päällä Valikkoasetukset alaosassa, älä unohda napsauttaa Otsikkopalkki.

luomalla otsikkorivivalikon

Useimpien muiden teemojen kanssa sinulla ei ole paljon vapautta otsikon näyttämisessä, mutta Buddy Boss -teema tarjoaa sinulle lisää muokkausvaihtoehtoja otsikolle ja alatunnisteelle..

Löydät otsikon mukautusvaihtoehdot kohdasta BuddyBoss > Teema-asetukset. Tässä osiossa voit lähettää logosi, muuttaa otsikon asettelua ja jopa muuttaa sen väriä. Esitän sinulle myöhemmin yksityiskohtaisemmin erilaisia ​​aiheita, joita voit tehdä Teema-vaihtoehdoissa.

BuddyPanel-valikko

BuddyPanel-valikko on mukava ominaisuus tästä teemasta, joka lisää verkkosivuston kokemusta sosiaalisesta verkostosta. Luo BuddyPanel-valikko siirtymällä kohtaan WordPress-hallintapaneeli > Ulkomuoto > valikko. Luo uusi valikko ja anna sille otsikko.

Napsauta vasemmalla puolella Buddy Boss ja valitse niiden kohteiden ruudut, jotka haluat näyttää BuddyPanel-valikossa. Klikkaus Lisää valikkoon, ja Valikkoasetukset voit valita, haluatko näyttää tämän paneelin sekä kirjautuneille että kirjautuneille käyttäjille. Henkilökohtaisesti mielestäni on järkevämpää luoda erilainen paneeli näille kahdelle käyttäjätyypille. Joten tässä esimerkissä näytän sen vain kirjautuneille käyttäjille.

BuddyPanel näyttää oletuksena hämmästyttävältä, ja siellä on paljon muuta, jotta voit mukauttaa sitä.

Yhden tapauksessa voit muuttaa BuddyPanel-valikkokohtien kuvaketta oikeassa valikko osiossa. Napsauta valikkokohteen pudotusvalikkoa ja napsauta kuvaketta. Näet sitten ponnahdusikkunan, jossa on paljon kuvakkeita, joista valita. Tämä on BuddyBoss-alustan aika hieno lisätty ominaisuus, jonka avulla BuddyPanel-valikon mukauttaminen on niin helppoa..

vaihtamalla BuddyPanel-valikkokuvakkeita

Voit myös muuttaa BuddyPanelin väriä, ja aion näyttää sen myöhemmässä osassa.

Koti- ja blogisivujen asettaminen

Kun valikot on valmis, haluat myös asettaa koti- ja blogisivusi. Kotisivu on ensimmäinen asia, jonka jäsenet näkevät kirjautuneena sivustoosi. Voit valita, näytetäänkö uutissyöte, aikajana, jäsenhakemisto, blogi tai kurssilista.

Aseta koti- ja blogisivu siirtymällä WordPress-kojetaulu > asetukset > lukeminen. Kun olet siellä, valitse Staattinen sivu kotisivuksi ja määritä haluamasi sivu kotisivuksi ja blogisivuksi.

kotisivun ja blogisivun asettaminen

Esimerkiksi, jos valitset Uutisvirta kotisivuksi, tämä on ensimmäinen asia, jonka jäsenet näkevät kirjautuneena sisään:

uutissyöte etusivuna

Nyt sinulla on Twitter-tyyppinen aktiviteettiseinä, joka täytetään automaattisesti sivustosi viimeaikaisten toimintojen kanssa. Jäsenet voivat kirjoittaa tilan ja mainita jonkun käyttämällä @, ladata kuvan tai GIF: n ja liittää hymiöitä. He voivat myös halutessaan lähettää sen profiiliin tai ryhmään. Se on aika siistiä.

Voit tietysti määrittää etusivuksi toisen sivun tarpeitasi ja mieltymyksesi mukaan.

Voit myös tehdä muutamia asioita etusivullasi. Jos siirryt WordPress-hallintapaneeliin ja napsautat sivut, näet luettelon kaikista sivuistasi, mukaan lukien tällä hetkellä määritetty etusivu. Napsauta tätä sivua siirtyäksesi Gutenberg-editoriin.

Etusivu

Kun olet sisään, jos napsautat Sivumääritteet, näet avattavan valikon, jossa näkyy kolme mallivaihtoehtoa:

sivun asettelun muuttaminen

Koko näytön sivu poistaa otsikon ja sivupalkin, kun taas Ei sivupalkkia ilmeisesti poistaa sivupalkin. Pelaa ympäri näitä vaihtoehtoja, kunnes löydät haluamasi asettelun. Voit tehdä saman kaikilla muilla sivuillasi. Joten jos haluat luoda markkinointisivun, jolla ei ole häiriötekijöitä, kuten otsikot ja sivupalkit, koko näytön tila on loistava vaihtoehto.

Jos haluat lisätä sivupalkin etusivulle (tai jollekin muulle sivulle), mene vain WordPress-kojetaulu > Ulkomuoto > widgetit.

widgetit ja sivupalkit

Lisää widget sivupalkkiin vetämällä ja pudottamalla sitä sivupalkin sisäpuolelle. Voit antaa sille nimen ja tehdä muita muutoksia.

Tässä esimerkissä haluan lisätä sivupalkin Uutissyötteen etusivulleni. Sivun sivupalkit on merkitty Aktiviteetti -> Hakemisto vasemmalla (sivupalkki näkyy vasemmalla puolella) ja Aktiviteetti -> Hakemisto oikealla (sivupalkki näkyy oikealla puolella). Parasta on, että voin käyttää molempia sivupalkkeja, jos haluan. Tässä on esimerkki tämän tekemisestä:

lisäämällä sivupalkkeja

Pidän tässä prosessissa siitä, että se ei pakota uutta tapaa tehdä asioita. Jos olet jo tottunut käyttämään WordPressiä, sen widgettejä ja sisältöeditoria, voit tehdä suurimman osan näistä asioista helposti. Vaikka onkin parempi, että kaikki nämä mukauttamisominaisuudet ovat vain yhtenäisessä osiossa jokaiselle sivulle, ainakaan alusta ei pakota uutta käyttöliittymää käyttäjiin, joiden oppiminen vie jonkin aikaa.

Mitä blogisivulle (ja mihin tahansa sivulle), voit melko paljon tehdä täsmälleen saman asian. Voit lisätä sivupalkin (mutta voit lisätä vain yhden sivupalkin) ja käyttää mitä tahansa haluamaasi widgettiä.

Voit myös muuttaa blogisivusi asettelua, mutta tällä kertaa teet sen BuddyBossissa. Mene BuddyBoss > Teema-asetukset > blogi. vuonna Blogiarkiston asettelu, näet kolme vaihtoehtoa: Lista, Muuraus tai Ruudukko.

blogin arkistoasettelu

Pidän henkilökohtaisesti muurausta parhaiten, mutta se on todella sinun. Katsotaanpa nopeasti, miten kolme asettelua eroavat toisistaan:

erilaisia ​​blogisivumalleja

Voit tehdä enemmän räätälöintejä jopa yksittäisillä blogin viestisivuilla. Voit esimerkiksi muuttaa esillä olevan kuvan asettelua, ottaa kirjoituskentän käyttöön tai poistaa sen käytöstä ja ottaa käyttöön / poistaa käytöstä sosiaalisen jakamisen painikkeet. Tämä on erityisen todella siistiä, koska sinun ei tarvitse käyttää toista laajennusta sosiaaliseen jakamiseen. Vaikka itse painikkeita ei voida muokata, se on parempi kuin ei mitään, ja se on huolestuttavampi asia.

Tutki vain blogi kohta alla Teema-asetukset, kokeile asioita ja katso, mitkä asetukset toimivat sinulle parhaiten.

Teema-asetukset

Olen maininnut teemavaihtoehdot muutaman kerran edellisissä osioissa, ja tässä voit porata pieniksi kappaleiksi ja muokata verkkosivustosi näyttämistä typografiasta väreihin. En aio näyttää sinulle kaikkea mitä voit tehdä täällä, nämä oppaat olemassa juuri tästä syystä, mutta annan yleiskuvan mielenkiintoisista tavoista, joilla voit mukauttaa teemaasi.

Mene vain BuddyBoss > Teema-asetukset nähdäksesi käytettävissä olevat teeman mukautusvaihtoehdot.

Logo

Täällä oleva logon lähetysosa on erittäin käyttäjäystävällinen, koska se sisältää erilaisia ​​vaihtoehtoja. Useimmissa teemoissa logon mukauttamismahdollisuudet ovat hyvin rajalliset, mutta BuddyBoss-teeman avulla voit tehdä muutamia erilaisia ​​asioita.

lisäämällä logo

Voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä logot pöytätietokoneissa ja mobiililaitteissa. Saatat ihmetellä, miksi sen pitäisi olla vaihtoehto, mutta jotkut ihmiset eivät halua logoaan mobiililaitteissa, koska se on aivan liian suuri ja häiritsee käyttäjän kokemusta.

Jos otat käyttöön BuddyBoss-sovelluksen avulla mobiililogon, voit lähettää toisen logon, jonka mitat ovat pienemmät. Voit myös säätää sen kokoa.

ylätunniste

Sanoin aiemmin, että voit tehdä paljon enemmän otsikollasi, ja tässä voit tehdä sen.

Voit valita kolmesta asetteluvaihtoehdosta, joita useimmat muut teemat eivät anna sinulle. Voit valita, onko logosi otsikon vasemmalla puolella, keskellä tai BuddyPanelissa. BuddyPanel on parempi sijainti logollesi, jos se on korkea ja tarvitset enemmän tilaa.

mukauttamalla otsikko

Voit ottaa käyttöön myös tahmean otsikon, joka on otsikko, joka tarttuu sivun yläosaan, kun käyttäjät vierittävät.

Toinen asia, jota voit säätää, ovat otsikon korkeus, varjon ottaminen käyttöön / poistaminen käytöstä ja otsikon oikeassa kulmassa näkyvien painikkeiden vaihto.

Ainoa puuttuva asia on kyky antaa eri otsikko eri sivuille, koska joskus haluat pystyä tekemään sen.

BuddyPanel

Tässä voit ottaa BuddyPanelin käyttöön tai poistaa sen käytöstä. Huomaa, että se näkyy vain, jos olet luonut sen varten valikon Ulkomuoto > valikko.

Voit myös näyttää sen näytön vasemmalla tai oikealla puolella.

sidebars

Jos haluat pystyä muuttamaan eri sivujen sivupalkkien sijaintia, tässä voit tehdä sen. Sinulla on mahdollisuus näyttää sivujen sivupalkki vasemmalla tai oikealla puolella yhdellä napsautuksella.

Typografia

Verkkosivustosi typografian muuttaminen vaatii kolmannen osapuolen liitännäisiä monille teemoille, mutta BuddyBoss-teemassa on sisäänrakennettu Google Fonts -tyyppien muokkausohjelma, jossa voit valita satojen kirjasimien joukosta sivustollesi..

Voit valita typografian sivuston otsikolle (jos logo on poistettu käytöstä), rungolle ja otsikoille (H1 – H6). Voit myös muuttaa fontin painoa ja tyyliä, osajoukkoja ja fonttikokoa. Ja koska voit asettaa erilaisen typografian jokaiselle otsikolle, se antaa sinulle paljon enemmän mukautusmahdollisuuksia.

Muotoilu

Tyylillä voit muuttaa värimaailmaasi sekä otsikkosi, BuddyPanel-, alatunniste- ja runkoelementtien värejä. Pidän tästä eniten siitä, että voit muuttaa melkein minkä tahansa verkkosivustosi osan väriä, joten on erittäin helppoa pysyä uskollisena tuotemerkkisi väreille.

Esimerkiksi tässä on kuinka muuttaa otsikkosi värejä:

otsikon värin muuttaminen

Voit tehdä paljon enemmän verkkosivustosi tyyliä varten, ja mielestäni sinun pitää hauskaa tutkimaan vaihtoehtojasi.

blogi

Olen jo osoittanut, että voit valita kolmesta blogisivun asettelusta. Blogisivun mukauttamiseen on itse asiassa paljon muita vaihtoehtoja. Voit esimerkiksi muuttaa esitellyn kuvan näyttötapaa. Voit myös ottaa käyttöön / poistaa käytöstä liittyviä viestejä, rajoittaa kuinka monta aiheeseen liittyvää viestiä näytetään, poistaa käytöstä / ottaa käyttöön blogin kirjoituskentän ja lisätä uutiskirjeen lyhytkoodin.

Vaikka vaihtoehtoja on paljon, osa ominaisuuksista on edelleen rajoitettu. Esimerkiksi esiteltyjen kuvien näyttövaihtoehdot eivät ole riittävän joustavia. Ei ole mahdollista näyttää viestin otsikkoa esitellyn kuvan päällä tai lisätä peittokuva.

Blogitekstin rungossa ei ole mitään keinoa muuttaa riviväliä tai säätää sisältöalueen leveyttä.

Ei voi myöskään muuttaa tapaa, jolla aiheeseen liittyvät artikkelit näytetään. Joten jos haluat näyttää ne luettelona pieninä esiteltyinä kuvina, sitä ei voi tehdä.

On myös mahdollisuus ottaa kelluvat sosiaaliset linkit käyttöön, joten sinun ei tarvitse enää käyttää kolmannen osapuolen laajennusta siihen. Ainoa haittapuoli on, että et voi muuttaa kuvakkeiden ulkoasua. Se näyttää melko siistiltä, ​​koska se on joka tapauksessa, joten se ei ole niin suuri ongelma. Mutta jos he voivat lisätä lisää mukautusvaihtoehtoja kelluviin sosiaalisten osakkeiden kuvakkeisiin, se olisi hienoa.

Sisäänkirjautumis- / rekisteröintisivu

Toinen todella hieno ominaisuus on kyky mukauttaa kirjautumis- / rekisteröintisivusi niin, että se heijastaa tuotemerkkiäsi eikä vain tavallista WordPressin kirjautumis- / rekisteröintialuetta.

Sisäänkirjautumis- / rekisteröintisivulle voidaan muodostaa mukautettu taustakuva, joka näyttää hyvältä. Voit lisätä kuvaan myös otsikon ja tekstikuvauksen peittokuvana. Rajoitus asetusten kanssa, mielestäni voit näyttää vain saman viestin sekä sisäänkirjautumis- että rekisteröintisivuilla, joskus haluat ehkä näyttää eri viestit näille eri sivuille. Esimerkiksi sen sijaan, että sanot “Liity meihin!” kirjautumissivulla on järkevämpää sanoa ”Tervetuloa takaisin!”

Tässä on esimerkki siitä, kuinka voit muokata kirjautumissivua:

kirjautumissivun mukauttaminen

Muut teemat, jotka voit tehdä teema-vaihtoehdoissa:

 • Muokkaa 404-sivusi
 • Pelaa ympäri alatunnisteella (voit lisätä widgettejä, vaihtaa värejä, lisätä lyhytkoodin, kuten uutiskirjeen rekisteröinnin, sosiaaliset linkit, vaihtaa tarran (valkoinen tarra) jne.)
 • Lisää mukautettuja koodeja
 • Pienennä CSS ja Javascript
 • Ota ylläpitotila käyttöön
 • Aseta käyttäjän profiilien oletuspeitekuvat
 • Muokkaa foorumeita (muuta asettelua, käytä bannerikuvaa, lisää foorumin otsikko ja kuvaus jne.)

Kaiken kaikkiaan Teema-asetusten mukauttamisvaihtoehdot ovat melko edistyneet, mutta helppo muokata. Ylimääräisiä laajennuksia tai koodausta ei tarvita typografian muuttamiseen, otsikoiden muuttamiseen, värien muuttamiseen ja muuhun.


Myy sisältösi BuddyBoss + LearnDash -sovelluksella

Verkkoyhteisön lisäksi voit myös myydä sisältöä verkkosivustollasi integroimalla BuddyBoss-teeman LearnDashiin.

Jos käytät jo LearnDashia, hyvä uutinen on, että BuddyBoss on ryhtynyt ylimääräisiin toimiin varmistaakseen, että heidän alustaansa ja teemaansa on integroitu täydellisesti LearnDashiin. Tämän avulla on niin helppoa myydä sisältöä ja rakentaa yhteisö tämän sisällön ympärille.

Jos et ole perehtynyt LearnDashiin, se on oppimisen hallintajärjestelmän WordPress-laajennus, jonka avulla voit luoda, isännöidä ja hallita verkkokursseja yhdessä paikassa. Tämä on premium-laajennus, joka sinun on ostettava erikseen. Integroimalla sen WooCommerce -sovellukseen, voit myydä kursseja kertaluonteisella maksulla tai tilauksen perusteella.

LearnDash on itsessään niin uskomaton laajennus. Siinä on tehokas sisäänrakennettu kurssien rakentaja, jonka avulla voit rakentaa kursseja tyhjästä, luoda tietokilpailuja ja tehtäviä, luoda mukautettuja varmenteita ja niin paljon muuta. Voit tarjota kursseja ilmaiseksi tai kertaluonteisesti tai toistuvasti. Mahdollisuudet ovat rajattomat LearnDashin avulla.

Vaikka en aio mennä perusteellisesti kurssin luomiseen LearnDashissa (voit tarkistaa arvosteluani täältä), haluan näyttää sinulle, kuinka voit mukauttaa tapaa luettelosivulle ja yksittäiselle kurssille sivut näyttävät.

Integrointi LearnDash

Aloita LearnDashin käyttö siirtymällä kohtaan liitännäiset > Lisää uusi ja asenna ja aktivoi LearnDash.

Asennuksen jälkeen LearnDash, uusi sivu, jonka URL-osoite on “omaverkkotunnuksesi.com/kurssit”, luodaan automaattisesti.

Tällä sivulla jäsenet voivat nähdä kaikki sivustosi käytettävissä olevat kurssit. En aio mennä perusteellisesti kurssin luomiseen LearnDash-ohjelmassa (voit tarkistaa arvosteluani LearnDashista täältä), mutta haluan näyttää sinulle, kuinka voit mukauttaa tapaa, jolla kurssilista ja yksittäinen kurssi sivut näyttävät.

Mutta ennen kaikkea muuta, mene LearnDash > asetukset ja varmista, että Aktiivinen malli on LearnDashissa LearnDash 3.0 ja EI perintöä. LearnDash 3.0 on äskettäin julkaistu versio, joka tekee jokaisesta kurssisivusta näyttävän mahtava heti batista, joten sinun ei tarvitse tehdä laajoja mukautuksia.

Kurssilistan mukauttaminen

Kun LearnDash on asennettu ja aktivoitu, jos menet BuddyBoss > Teema-asetukset, näet uuden osion nimeltä LearnDash:

LearnDash teema-vaihtoehdoissa

Tässä voit pelata ympäri kurssiluettelosivun näyttämisen kanssa. Voit ottaa käyttöön luokkasuodattimen, jonka avulla jäsenet voivat nähdä kurssit yhdessä luokassa. Taksonomia-kentässä voit valita, voivatko käyttäjät suodattaa luokan tai tunnisteiden perusteella.

Voit ottaa myös ohjaajansuodattimen käyttöön, jonka avulla käyttäjät voivat nähdä kaikki ohjaajakurssit. Jos olet ainoa ohjaaja, voit tehdä ilman tätä suodatinta.

Voit myös näyttää kurssin kirjoittajan ja luontipäivämäärän kursseilla, oppitunneilla tai aiheilla.

Näin näyttää kurssin hakemistosivu ja erilaiset käyttäjien käytettävissä olevat suodatus- ja katseluvaihtoehdot:

kurssin hakemistosivu

Kuten voitte nähdä, jäsenet näkevät, mihin kursseihin he ovat ilmoittautuneet ja joita ei ole ilmoittautuneet, ja mitä kursseja he eivät ole vielä aloittaneet. Myös etenemispalkit näkyvät.

Tässä vaiheessa on hyvä idea lisätä tämä sivu otsikkovalikkoon, jotta jäsenet pääsevät helposti tänne.

Kurssisivun mukauttaminen

Voit muokata kunkin yksittäisen kurssisivun näyttämistä oikealla LearnDash-sivustolla. Voit lisätä otsikon, lyhyen kuvauksen, kansikuvan, esitellyn kuvan ja paljon muuta.

Voit mukauttaa kurssisivua siirtymällä kohtaan LearnDash > Kurssit ja napsauta kurssia, jonka haluat mukauttaa. Sinut viedään Gutenbergin toimittajaan, jossa voit lisätä tai muokata otsikkoa ja kurssin kuvausta.

Jos vierität alas oikealla puolella, näet vaihtoehdot ladata kansikuva ja esitelty kuva. Nämä ovat hienoja tapoja parantaa kurssisivua ja tehdä siitä houkuttelevampi opiskelijoillesi.

BuddyBossin lisäominaisuus on kyky asettaa esikatseluvideo esitellyn kuvan sijasta. Näin se tehdään:

videokurssin esikatselun asettaminen

Kun jäsenet alkavat kurssin, heidät viedään tuntisivulle. LearnDash-toiminnossa on tarkennustila, joka poistaa kaikki häiriötekijät, kuten valikot ja sivupalkit, jotta opiskelijat voivat keskittyä oppituntiin. Kun sitä käytetään BuddyBossin kanssa, tarkennustila näyttää tältä:

LearnDash-tarkennustila

Huomaa, että otsikkorivivalikko katosi, jolloin sivu on sotkea.

Tuntisivun sisällä on paljon hienoja vaihtoehtoja parantaa oppilaiden oppimiskokemusta. He voivat vaihtaa vaalean ja pimeän tilan välillä erilaisissa valaistusolosuhteissa ja siirtyä koko näytön tilaan, jotta käyttöliittymä olisi entistä häiritsemätöntä.

Kurssien yhdistäminen sosiaalisiin ryhmiin

Toinen todella hieno asia, jonka voit tehdä BuddyBossin ja LearnDashin kanssa, on luoda luokkahuonetyyppinen asetus yhdistämällä Learndash-kurssit sosiaalisiin ryhmiin. Tällä tavoin sosiaalinen ryhmä voi toimia luokkahuoneena, jossa käyttäjät (opiskelijat) pääsevät kursseilleen yhdessä paikassa.

Pystyt nimeämään järjestäjät / opettajat jokaiselle sosiaaliselle ryhmälle, ja voit yhdistää useita kursseja sosiaaliseen ryhmään.

Prosessi on todella yksinkertainen ja helppo tehdä. Jos olet kiinnostunut tästä ominaisuudesta, voit katsoa sen kokonaisuuden oppitunti jonka on luonut BuddyBoss oppiaksesi miten se tapahtuu.


Integroi useampaan WordPress-laajennukseen

BuddyBoss-teema on myös yhteensopiva useimpien hyvin koodattujen WordPress-laajennusten kanssa, mikä antaa sinulle paljon mahdollisuuksia siihen, mitä voit tehdä verkkosivustollasi.

Pelikokemuksen käyttö

Käyttäjien kokemuksen pelaaminen on loistava tapa kannustaa online-yhteisösi jatkuvaa käyttöä ja sitoutumista. Voit esimerkiksi rohkaista käyttäjiä liittymään foorumin keskusteluihin antamalla pisteitä jokaisesta aloittamastaan ​​vastauksesta tai keskustelusta. Voit sitten tehdä nämä pisteet lunastettavissa jollain tavalla.

Jos haluat pelata jäsenesi kokemusta, voit integroida BuddyBossin GamiPressiin. GamiPress on ilmainen WordPress-laajennus, jonka avulla voit antaa pisteitä käyttäjille vuorovaikutuksessa verkkosivustosi kanssa, myöntää heille tunnusmerkit saavutuksista ja mahdollistaa sijoitusjärjestelmän, joka motivoi käyttäjiä täyttämään kaikki vaatimukset.

Työnvälitysosasto

Jos rakennat alan ammattilaisten yhteisöä, työpaikkojen lähettäminen on loistava tapa lisätä arvoa jäsenillesi. Se on suuri käyttäjämagneetti, ja se motivoi käyttäjiä palaamaan takaisin sivustollesi.

Voit integroida BuddyBossin ilmaiseen WP Job Manager -sovellukseen, jonka avulla voit luoda työpaikkojen lähettämistä koskevan osan verkkosivustollesi..

Kun olet asentanut ja aktivoinut WP Job Manager -sovelluksen, näet uuden kentän WordPressin vasemmassa reunassa paneelissa nimeltään Työpaikkailmoitukset. Tässä voit määrittää laajennuksen asetukset.

Laajennus luo automaattisesti kolme sivua: Job Dashboard, Post a Job -sivu ja Työt -sivu. Näin näyttävät nämä sivut ja myös työpaikkailmoituksen malli:

työluettelot

Jos haluat hakijoiden pystyvän hakemaan lomaketta, sinun on ostettava lisäosa. Löydät lisää lisäosia sivustosta Työpaikkailmoitukset > Lisäosia.

Luo tapahtumakalentereita

Jos käytät säännöllisiä tapahtumia yhteisöllesi, ajoitetun tapahtumakalenterin luominen on hyvä idea pitää verkon käyttäjät silmällä. Tapahtumakalenterin luomiseen tarvitaan kalenterin WordPress-laajennus, kuten Events Calendar Pro.

Tapahtumakalenterin avulla voit paitsi luoda tapahtumakalentereita myös myydä lippuja ja varata varauksia suoraan verkkosivustollesi..

Luo mobiilisovellus

Tiiviillä integraatiolla AppBossin kanssa voit luoda mobiilisovelluksen sosiaaliseen verkostoitumiseen. Kaikki työpöydällä olevat tiedot synkronoidaan sovelluksen kanssa, joten kun käyttäjien on luovuttava työpöytäistunnosta, he voivat noutaa oikealle sinne, missä he lopettivat sovelluksen. Voit myös lähettää push-ilmoituksia.

Tämä on hieno työkalu verkko-opiskeluun liittyville verkkosivustoille, jotta heidän kurssinsa saataisiin paremmin liikkuville käyttäjille ja lisätään käyttäjien sitoutumista.


BuddyBoss: Hinnoittelu

Kun tarkastelet kaikkia asioita, joita voit tehdä BuddyBossilla, ja kun katsot sen hintaa, on vaikea olla hämmästynyt siitä, mitä varasta se on. 228 dollarin vuotuisella maksulla voit rakentaa brändillesi tehokkaan sosiaalisen verkostoitumisen sivuston. Lisää vain 60 dollaria ja voit rakentaa viisi sivustoa vuodessa. Ja saat pääsyn kaikkiin teeman ominaisuuksiin – lisäosia ei tarvita.

BuddyBoss hinnoittelu

Jos olet kiinnostunut sivuston asennuksesta, suunnittelusta tai siirrosta, sinun on maksettava kertaluonteinen 00 asennusmaksu plus / kuukausi. Jos haluat heittää valmiiksi for you-mobiilisovelluksen, kertaluonteinen perustamismaksu nousee 8000 dollariin ja kuukausimaksu 249 dollariin..

Jos haluat pystyä kokeilemaan sitä nähdäksesi itsesi ja huomaa, että se ei vastaa tarpeitasi, voit hyödyntää heidän 14 päivän rahat takaisin -takuun.


BuddyBoss: Tuki

Tukea tarjotaan vain yhden kanavan, asiakaspalvelun, kautta. He eivät tällä hetkellä tarjoa tukea muiden kanavien, kuten sosiaalisen median ja sähköpostin kautta, joten ainoa tapa saada apua on lähettämällä lippu heidän asiakaspalveluunsa..

Tämä on hieman pettymys, koska on jo vuosi 2019, yrityksillä tulisi olla monikanavatuki, joka kohtaa asiakkaat siellä missä he ovat. Esimerkiksi live-chat-sovellukset tarjoavat asiakkaille paljon nopeamman tavan saada apua kuin lipun lähettäminen.

Joten tuen suhteen, BuddyBoss voi parantua harppauksin lisäämällä lisää tapoja asiakkaiden saada apua.


BuddyBoss Review: Mitä pidän siitä

 • Se konsolidoi tehokkaat sosiaalisen verkostoitumisen sivuston ominaisuudet, kuten yksityiset viestit ja sosiaaliset ryhmät saman katon alla, mikä helpottaa verkkoyhteisön rakentamista kuin koskaan..
 • Se integroituu täydellisesti LearnDashin ja monien muiden WordPress-laajennusten kanssa, mukaan lukien sivunmuodostajat, kuten Elementor Pro.
 • Teeman mukauttaminen on laaja, ja siinä on paljon enemmän ominaisuuksia kuin muilla premium-teemoilla.
 • Se on erittäin halpaa ottaen huomioon sen edistyneet ominaisuudet.

BuddyBoss-arvostelu: Mitä en pidä siitä

 • Köysien oppiminen voi olla vaikeaa, ja joudut katsomaan oppaita saadaksesi miten se toimii.
 • Asetukset tuntuvat aluksi kaikkialla, et voi tuntua löytävänsä jotain, mikä lisää uusien käyttäjien ylivoimaista tunnetta.
 • Joistakin ominaisuuksista puuttuu mukautusvaihtoehtoja.

BuddyBoss Review: Viimeiset ajatukset

BuddyBoss-teema on käsin johtava WordPress-teema sosiaalisen verkostoitumisen sivuston luomiseen. Markkinoilla ei ole kirjaimellisesti mitään muuta kuin sellaista.

Sen integrointi saman yrityksen kehittämään BuddyBoss Platform -laajennukseen yhdistää kaikki ominaisuudet ja komponentit yhdessä paikassa ja poistaa lisäosien ja laajennusten tarpeen. Jos etsit helpointa, mutta edistyneintä tapaa luoda sosiaalisen verkostoitumisen sivusto, jota voit laajentaa tiellä, BuddyBoss-teema ja -alusta ovat kaikki mitä tarvitset.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map