5 tapaa optimoida kuvia tehokkaammin

Elämme visuaalisessa maailmassa. Menevät ovat päivät, jolloin verkkosivujen kävijät käyttävät kärsivällisyyttä sivun latautuessa ja lukeessa pitkän muotoista sisältöä ilman siihen liittyviä kuvia. Olipa verkkosivusi blogi, myymälä, brändin aloitussivu tai uutissivusto, sinulla on oltava kuvia, jotka eivät vain tarjoa visuaalista kiinnostusta, mutta myös latautuvat nopeasti.


Kuinka optimoit kuvia tehokkaampaan verkkokäyttöön? Katsotaanpa.

1. Aloita korkealaatuisella, keskikokoisesta korkeaan tarkkuudella ja jatka tasalaatuisuutta

Kaikki maailman manipuloinnit ja optimointi voittivat’t auttaa, jos et’Minulla ei ole korkealaatuista kuvaa työskennellä. Sinä et’t tarvitse olla ammattimainen valokuvaaja tai käyttää kallista DSLR-kameraa käyttääksesi korkealaatuisia, korkearesoluutioisia kuvia. Runsaasti valokuvien nähtävyyksiä tarjoaa korkearesoluutioisia valokuvia, joiden valinta vaihtelee tarpeeksi sopimaan mihin tahansa verkkosivustoon tai blogin aiheeseen.

Asettamalla asetetun kuvakoko käytettäväksi koko sivustossa, on huomattavasti vähemmän vivahtaa joka kerta, kun haluat lisätä kuvia. On yleinen myytti, että Web-kuvien tulisi olla 72 pikseliä tuumaa kohti (PPI). PPI: llä ei todellakaan ole vaikutusta tiedostokokoon tai näytön ulkonäköön.

Sinun tulisi valita keskikokoinen kuva ja muistaa, että tiedostokoko voidaan aina pakata. On tärkeätä muistaa, että haluat kuvien latautuvan nopeasti ja samalla tarjoamaan kirkkaan, pikselöimätöntä ulkoasua. Korkeampaa resoluutiota tarvitaan vain, jos tarkoituksena on tulostaa kuva.

2. Käytä oikeita tiedostotyyppejä

Kuvilla on kaksi yleistä tiedostotyyppiä: JPEG (kehittänyt yhteinen valokuva-asiantuntijaryhmä) ja PNG. JPEG-kuvia voidaan pakata ja ne ovat ihanteellisia alueille, joilla tarvitaan poikkeuksellisen pieni tiedosto.

JPEG on myös häviöllinen, mikä tarkoittaa, että kuvan laatu vaarantuu joka kerta sen manipuloinnin, muuntamisen tai pakkaamisen kanssa.

PNG-kuvat ovat häviöttömiä, eli ne eivät menetä tarkkuutta manipuloidessaan tai pakattaessa. PNG-kuvat tukevat myös läpinäkyvyyttä, mikä tarkoittaa, että kuvan ympärillä voi olla läpinäkyvä tausta, joka tarjoaa paljon muokkaamisen joustavuutta ja puuttuvan ruudun, joka toimii JPG-kuvan säilönä.

PNG-kuvatiedostot ovat ihanteellisia grafiikoille ja kuville, jotka eivät ole valokuvanlaatuisia, paitsi jos taas pieni tiedostokoko on tarpeen ja kuvanlaatu ei ole yhtä tärkeä. JPG-kuvat ovat parhaita valokuville, joissa on paljon värejä ja variaatioita. Joka tapauksessa kaikki Web-kuvat tulisi tallentaa ja ladata yhdessä näistä kahdesta tiedostomuodosta.

3. Kuvien koon muuttaminen sivukuormituksen optimointia varten

Googlen mukaan’s Webguide, kuvat muodostavat usein suurimman osan verkkosivun ladattuista tavuista, ja ne voivat myös viettää huomattavan määrän visuaalista tilaa.” Tämä tarkoittaa, että kuvat ovat todennäköisimmin syyllisiä sivuille, joiden latausajat ovat hitaat.

Muistamme, että haluamme sivut latautuvat nopeammin kuin 3 sekuntia johtuen siitä, että verkkokäyttäjät haluavat poistua kyseisen ajan kuluttua, siitä tulee on tärkeää, että kuvien kokoa muutetaan ja optimoidaan sivun latausnopeuden mukaan.

4. Anna kuvatekstit ja vaihtoehtoinen teksti

alt tag tekstiVaihtoehtoinen teksti tai ALT-tunnisteet, käytetään tarjoamaan kuvan kuvaus näytönlukijoille ja hakukoneille. Kuvan mukana olevia otsikkotunnisteita ja kuvauksia käytetään edelleen SEO-tarkoituksiin, niiden tulisi sisältää osuvia avainsanoja ja tarjota myös erinomainen kappale yleistä tietoa kuvasta verkkokävijöille..

SEO-arvon lisäämisen lisäksi näillä tunnisteilla ja määritteillä on valtava rooli tarjoamalla arvokasta tietoa sokeille ja näkövammaisille koska näytönlukijat lukevat kuvaukset ääneen ja auttavat yksilöä tietämään, mistä kuvasta on kysymys.

5. Varmista, että nimeet kuvatiedoston oikein

Image SEO ottaa myös kuvatiedoston nimen huomioon. Haluat, että hakukoneet tietävät kuvan aiheen, ja he tekevät tämän lukemalla kuvatiedoston nimen.

Jos käytät satunnaista, käsittämätöntä nimeä kuvatiedostoillesi, hakukoneilla ei ole aavistustakaan siitä, mitä he ovat, ja siitä seuraa menetetty SEO-mahdollisuus. Varmista, että tiedostonimet ovat kuvaavia ja sopivat kuvaan. Älä käytä yleisiä, automatisoituja tiedostojen nimeämistä koskevia käytäntöjä, kun lataat tiedostoja verkkoon. Sinun pitäisi olla hyvä mennä.

Bonusvaihe kuvien optimointiin

Jos kaikki nämä tiedot saavat pään pyörimään, onneksi – joitain laajennuksia voidaan käyttää huolehtimaan kaikista kuvan optimointi-, muotoilu-, pakkaus- ja merkintätarpeista. Plugins kuten WP Smush, EWWW-kuvanoptimointityökalu, Insanity, ShortPixel ja SEO-ystävälliset kuvat tarjoavat kaikki erilaisia ​​ominaisuuksia, jotka keskittyvät kuvan pakkaamiseen niin paljon kuin mahdollista, säilyttäen samalla laatu ja poistamalla tarpeettomat tai käyttämättömät metatiedot ja värit.

Näitä plugineja voidaan käyttää myös määrittämään oikeat ALT- ja TITLE-määritteet kuvatiedostoille, joten ne ovat optimoitu SEO, mikä on elintärkeää tänään’Kuva-raskas hakumaailma. Useat laajennukset optimoivat kuvatiedostot automaattisesti, kun lataat ne, ja jopa optimoivat sivustossasi jo olevat kuvat.

Sinun ei pitäisi’t luottaa vain laajennukseen koska kuvien lataamiseen on vielä joitain parhaita käytäntöjä, vaikka lisäosaa käytetään. Sinun on aina käytettävä oikeaa muotoa – GIF animaatioissa, PNG yksityiskohdille, korkea resoluutio ja JPG tavallisille valokuville ja kuvakaappauksille..

SEO-optimoidut kuvat voittoa varten!

Kun kaikki verkkosivustosi’Kuvat on muotoiltu riittävästi suorituskykyä varten ja kaikki ominaisuudet, tunnisteet ja kuvaukset on lisätty, sivustosi toimii paremmin hakukoneissa, näyttää paremmalta selaimissa ja latautuu paljon nopeammin kävijöille. Kuvan optimointi lisää suorituskykyä, hakukoneoptimointia ja auttaa pitämään kävijöitä esittämällä upeita, selkeitä kuvia, jotka latautuvat nopeasti. Kuvan optimointi ei ole järkevää, ja laajennuksen käyttö tekee siitä vieläkin helpomman.

Sanomattakin on selvää, että kuvien optimoinnin Web-käyttöä varten sinun pitäisi myös valita oikea, aluksi. Varmista, että kuvat edistävät tuotemerkkiäsi, viestiäsi ja tarjoavat tietyn määrän kiinnostusta ja virikkeitä verkkokävijöille.

Generic stock -kuvat ovat tuhat senttiä ja eivät todennäköisesti resonoidu yleisösi kanssa. Jos hyvät varastossa olevat kuvat eivät vastaa tarpeitasi, kannattaa ostaa vielä tarkempia, laadukkaita, ainutlaatuisia kuvia lausunnon antamiseksi. Se on melkein yhtä tärkeä kuin valitsemasi verkkoisäntä!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map