30+ Amazing WordPress -tilastot

Wordpress-hostingYli kolmannes kaikista WordPressin (WP) käyttämistä verkkosivustoista on epäilemättä se suosituin ja laajimmin käytetty sisällönhallintajärjestelmä ympäri. [1] Se on CMS: n takana enemmän verkkosivustoja kuin kaksi seuraavaa alustaa yhdessä. Keyword.com: n mukaan “WordPress” saa Googlen palvelua 34 miljoonaa kertaa kuukaudessa.


Mutta tämä luku on vain jäävuoren huippu, kun kyse on WP: n käytöstä, sekä hyvistä että huonoista. Se tunnetaan parhaiten blogiympäristönä, mutta suurin osa tämän sivuston verkkosivustoista on verkkokaupan eturyhmiä, joista suuri osa kuuluu Fortune 500 -yrityksille, kuten Fortune.com, CNN ja New York Post, tai tekniikan jättiläisille, kuten Microsoft ja Facebook News. . Se on jopa Whitehouse.govin ja Ruotsin virallisen hallituksen verkkosivuston takana oleva alusta. [2]

Harkitsetpa WP: tä ensimmäistä kertaa tai olet kiinnostunut siitä, kuka käyttää alustaa ja miten he sitä käyttävät, meillä on numerot ja tarinat niiden takana.

Mikä tekee WordPressistä niin suuren verkkosivunrakentajan?

WordPress-kehitysPelkästään tämä otsikko saattaa aiheuttaa kiistelyjä. Internetissä käydään raivoavaa keskustelua siitä, onko kyseessä todella sivunmuodostaja vai yksinkertaisesti paras alusta sisällön luomisen ja julkaisemisen hallintaan.

Lyhyt vastaus on, että se on molemmat.

Se on CMS, jolla on laaja valikoima tehokkaita sivujen rakennusteemoja ja laajennuksia, kuten Beaver Builder ja Divi.

Versioissa 5.0 ja uudemmissa on myös sisäänrakennettu oletuseditori nimeltä Gutenberg, joka muistuttaa enemmän perinteisten verkkosivustojen rakentajien vetämis- ja pudotustoimintoja kuin vanha sananmuokkausalusta, joka muistuttaa MS Wordia. Kaikkien laajennusten ja teemojen on tuettava Gutenbergiä, joten yhteensopivuudesta ei ole huolta.

WordPress eroaa monista verkkosivustojen ja sivujen rakentajista siinä, että muut alustat tarjoavat hosting-palveluita, mutta ne eivät salli sinun valita omaa yksilöivää verkkotunnusta, etkä itse omista itse luomaasi sisältöä. Jos haluat siirtyä maahan toinen isäntäalusta, on epätodennäköistä, että pystyt tuomaan minkä tahansa verkkosivustosi sisällöstä mukanasi. Sinulla ei ole ongelmaa WordPressissä.

Kaksi erilaista versiota WordPressistä

WordPressillä on kaksi versiota, wordpress.com ja wordpress.org. Dot com -versio on itse ylläpitämä alusta, joka antaa sinulle ilmaisen perussivuston, mutta se voi suorittaa jopa 5000 dollaria vuodessa yritysratkaisun; joka jättää sinulle myös sisällön omistajuuden ja yksilöllisen verkkotunnuksen puutteen ongelman. WordPress.org on täysin ilmainen käyttää. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on valita ja rekisteröidä verkkotunnus ja löytää isäntäratkaisu joka tukee WP-tekniikkaa.

Vaikka WordPress saattaa aluksi vaikuttaa hieman pelottavalta, jos et ole tekniikan taitava, sillä on melko matala oppimiskäyrä. Koodaus on rakennettu lisäosiin ja teemoihin, mutta kokeneet kooderit voivat muuttaa ja mukauttaa mitä tahansa koodia eritelmiin.

Toisaalta aloittelijat voivat nopeasti oppia kuinka räätälöidä WordPress ilman koodaustietoa ja rakentaa laadukas verkkosivusto. Tämä tekee siitä loistavan alustan aloittelijoille ja tekniikan asiantuntijoille.

Plugins ja teemat

Yksi parhaimmista asioista WordPressissä on tekniikka ja kehykset, jotka tukevat CMS: ää ja lisäävät verkkosivustojen toimintoja. Puhumme paljon kiitetyistä ja joskus pettyneistä WP-laajennuksista ja teemoista.

Koska WordPress on avoimen lähdekoodin alusta, on satoja ilmaisia ​​teemoja ja laajennuksia, jotka voidaan asentaa suoraan WordPress-verkkosivusto. Itse asiassa niitä on tällä hetkellä 55 094 laajennusta WP-kirjastossa. Kehittäjät ympäri maailmaa ovat luoneet palkkiolaajennuksen ja teemat melkein jokaiselle ominaisuudelle, tarkoitukselle ja mieltymykselle.

Mitä he tekevät?

Teemat ovat käyttöliittymäkehyksiä, jotka asennetaan WP-taustakoodin päälle. Teemoissa on sisäänrakennetut moduulit ja sivujen rakennusominaisuudet, jotka määrittävät WP-verkkosivustosi ulkoasun ja ulkoasun.

Ilmaisten ja premium-teemojen runsaus

On teemoja, jotka on luotu rakentamaan verkkosivustoja tietyille aloille, kuten kiinteistövälitys, journalismi ja digitaalikauppa. Voit käyttää yhtä sadasta ilmaisista teemoista verkkosivustolla tai ostaa mukautettuja, premium-teemoja yrityksiltä, ​​kuten Teemametsä, jolla on saatavilla yli 11 000 WP-teemaa. Prosentti WordPress-verkkosivustojen omistajista käyttää premium-teemoja, ja premium-teeman lisenssin keskimääräiset kustannukset ovat 40 dollaria. [3] [4]

Kun ostat teemoja hyvämaineiselta kehittäjältä, etuna on kehittäjätuki, päivitykset ja tietoturvakorjaukset. Teemojen skaalautuvuudesta ei tarvitse huolehtia myöskään. Niitä voidaan skaalata ylös tai alas, kun yrityksesi kasvaa maksmatta enemmän kuin web-rakentajille.

Sinulla ei tarvitse olla niin paljon huolestuttava ilmaisista teemoista, kun lataat ne WordPress-verkkosivustolta. Nuo ovat testattu ja tarkistettu laajasti tukea laadukkaita CSS- ja HTML-koodauksia sekä tarkistaa turvallisuus- ja yksityisyysstandardit. Varmista vain, että pidät ne ajan tasalla ja poistat vanhoja teemoja tai laajennuksia, joita et enää käytä.

Laajennukset ovat lisäosia, jotka antavat WordPress-verkkosivustoillesi toimivuuden. Nämä on myös jaettu tuhansien ilmaisten, kolmansien osapuolien laajennusten ja premium-lisäosien kesken. Minkälaista toimintoa tai ominaisuutta tarvitsetkin käyttökokemuksen parantamiseksi, löytyy vähintään kymmenkunta laajennusta tai widgettiä. Nämä vaihtelevat sähköpostinhallintaa tukevista laajennuksista turvallisuuden lisäämiseen ja kaikkeen väliseen. Voit jopa asentaa Google Analytics -laajennuksen ja integroida Google-tunnuksesi järjestelmänvalvojan hallintapaneeliin.

Nyt kun sinulla on pieni tausta siitä, mikä WordPress on ja mitä se tekee, katsotaan vielä joitain tilastoja alustan takana.

WordPress-käyttö

wp-käyttöTilastot WordPressin ylläpitämien verkkosivustojen prosenttiosuudesta eivät kerro tarinaa siitä, kuinka laajalle se on maailmanlaajuisesti tullut. Nämä kohdat sisältävät sekä yleisiä että erityisiä tosiasioita ja tilastoja WordPressin käytöstä.

 • On arvioitu, että WordPress on 59,9 prosentin voima kaikista sisällönhallintajärjestelmistä. [5]
 • CMS on saatavana 162 eri kielellä eri puolilla maailmaa. [6]
 • 71 prosenttia kaikista WordPress-blogeista on englantia; seuraava yleisin kieli on espanja, jonka osuus markkinoista on 4,7 prosenttia. [7]
 • Vuonna 2014 muiden kuin englanninkielisten WordPress-versioiden lataukset ohittivat ensimmäistä kertaa englanninkielisten versioiden versiot. [8]
 • Se on Intian suosituin verkkosivustojen rakennusalusta, joka saa 47 prosenttia CMS: n markkinaosuudesta. [9]
 • Lähes 3000 10 000 parhaasta verkkosivustosta on WordPressin hallinnassa. [10]
 • Pelkästään vuonna 2016 WP-blogeissa julkaistiin lähes 117 913 148 357 sanaa. Isäntätuomioistuin
 • WP-verkkosivustoon lisätään joka toinen sekunti 17 uutta viestiä. [11]
 • 805 uutta WP-verkkosivustoa julkaistaan ​​päivittäin. [12]

WordPress-yhteisö ja tuki

Oletko huolissasi ilmaisen avoimen lähdekoodin alustan tuen puutteesta? Näiden tilastotietojen pitäisi saada mielesi helposti.

 • WordPressillä ei ole toimitusjohtajaa; Sitä hoitavat täysin avoimen lähdekoodin yhteisön vapaaehtoiset. [13]
 • WordPressin perustajat Matt Mullenweg ja Mike Little perustivat foorumin vuonna 2003 B2B cafelogiksi. Hän perusti voittoa tavoittelemattoman WordPress-säätiön suojelemaan avoimen lähdekoodin projektia ja varmistamaan, että se pysyy aina ilmaisena. [14]
 • Yhdysvalloissa on 175 ja yli 185 WordCampsia Yhdysvaltojen ulkopuolella. [15] [16]
 • Tällä hetkellä löydät 840 MeetUp-ryhmät yhteensä 511 000 aktiivista jäsentä ja kasvaa.
 • WordPress tunnetaan omistautunut kehittäjien ja käyttäjien yhteisö. Viimeinkin WP-foorumilla oli yli 2 030 000+ avointa aihetta.
 • Siellä on 70 kehittäjää keskeisessä WP-kehitysryhmässä, ja he ovat kirjoittaneet yli 430 000 koodiriviä alustan ytimen luomiseksi.
 • Monet kehittäjät, jotka myötävaikuttavat WP: n kasvuun, ovat vapaaehtoisia, mutta Keskimääräinen palkka WP-kehittäjälle on 49 185 dollaria vuodessa.

WordPressin kasvu

WP ei vain tue liiketoiminnan kasvua, vaan itse alusta kasvaa ja kehittyy joka päivä. Tässä on joitain tosiseikkoja tämän tueksi.

 • WordPressin uusin versio on 5.2. Sitä kutsutaan Jaco, ja se on ladattu 27 360 603 kertaa, 300 sen jälkeen kun kirjoitin tämän lauseen. Voit katsoa latauslaskuria reaaliajassa tässä.
 • Alexa Top 1 miljoonan verkkosivuston joukossa on 74 versiota niitä käyttävästä WP: stä.

Pro-vinkki: Vain 27,9 prosentilla käyttäjistä on asennettu uusin WordPress-versio. Varmista, että päivität tai asennat uusimman WP-version. Se sisältää uuden oletuseditorin, ja se on vähemmän alttiita hakkeroinnille.

Sosiaalisen median sitoutuminen

Yksi perusteellisimmista tavoista lisätä verkkosivustosi liikennettä ja yleistä Web-läsnäoloa on sosiaalisen median kautta. WordPress voi auttaa myös sosiaalisen sitoutumisen alalla.

WordPress-laajennukset ja -teemat

Vain asentamasi laajennukset rajoittavat WP-verkkosivustosi toiminnallisuuden rajoituksia. Tässä on joitain tilastoja laajennuksen kehittämisestä ja käytöstä.

 • top WP -laajennus on All-in-One-SEO-paketti, jossa on yli 25 aktiivista versiota ja 13 miljoonaa latausta. Pyöristämällä viisi parasta ovat Akismet, Google XML Sitemaps, Contact Form 7 ja NextGEN Gallery. Isäntätuomioistuin; Akismet ja yhteyslomake 7 ovat molemmat ilmaisia.
 • Yksi suosituimmat premium-laajennukset on Visual Composer. Yli 2300 kappaletta myydään viikossa.
 • Akismet on kaikkien aikojen eniten ladattu laajennus, yli 82 miljoonalla latauksella.
 • muut Suosituimmat lisäosat ovat Yoast SEO ja JetPack, joka on peruskäynnistyspaketti WP-aloittelijoille. Heillä on yli 5 miljoonaa latausta kukin.
 • Akismet Anti-Spam on estänyt useita biljoonia roskapostikommentteja ja lopettanut yli 23 miljardin hakkerointiyrityksen. Isäntätuomioistuin
 • WordFence Pelkästään maaliskuussa 2019 estettiin yli 4 952 346 311 hyökkäystä WP: n verkkosivustoille. Se torjuu 90 000 hyökkäystä 60 sekunnin välein.
 • WooCommerce-laajennus sillä on 23 prosenttia kaikista verkkokauppasivustoista, ja se on ladattu yli 30 miljoonaa kertaa.
 • suosituin sivunmuodostajan laajennus on Elementor, noin 430 000 latausta viikossa.
 • Siellä on uusi WP-oletusteema julkaistaan ​​vuosittain.
 • Siellä on lähes 6 000 ilmaista teemaa WP-hakemistossa.
 • kaksi parasta ilmaista teemaa ovat Divi ja Genesis, kumpikin 10 prosenttia kaikista WP-verkkosivustoista.
 • Kaikkien aikojen premium-teema on Teemametsän Avada; sillä on yli 450 000 hankintaa.

Pro-vinkki: Yksi WP-verkkosivustojen suurimmista haavoittuvuuksista on vanhentuneiden laajennusten ja teemojen käyttäminen. Päivitä laajennukset, asenna suojauskorjaukset välittömästi ja poista vanhat, vanhentuneet, käyttämättömät ja tukemattomat laajennukset kokonaan. Niiden poistaminen käytöstä ei tee heistä turvallisempia.

Pro-vinkki: Käytä vain hyvämaineisten kehittäjien laajennuksia, jotka on testattu ja tarkistettu.

WordPress-tietoturva

Vaikka et harjoittaisi verkkokauppaa, verkkoturvallisuus on silti tärkeä. Nämä ovat WP: n verkkosivujen turvallisuuden takana olevia hyviä ja huonoja numeroita.

 • Suosio tekee sinusta kohteen. Sucurin tekemässä tutkimuksessa, yli 70 prosentilla kaikista arvioiduista tartunnan saaneista verkkosivustoista oli WP: n ylläpitämää.
 • Kahdeksan prosenttia hakkeroiduista verkkosivustoista oli tunkeutunut etuoven läpi heikkojen salasanojen takia.
 • Suosituimpia hakkeroituja käyttäjänimiä olivat admin, test, Administrator, root
 • Yksi suurimmista riskeistä on käynnissä vanhentuneet versiot WP-ydinohjelmistosta.
 • Alle 1/3 WordPress-sivuston omistajista käyttää uusinta versiota. Tämä aiheuttaa a vakava turvallisuusriski.
 • 41 prosenttia hyväksikäytöstä oli turvallisuusvirheiden sallima isäntäympäristöissä.
 • Suojaushaavojen erittely näyttää tältä:
  • 52 prosenttia vanhoista tai epäluotettavista laajennuksista
  • 37 prosenttia WP: n ytimestä
  • 11 prosenttia teemoista
 • Siellä on yli 90 000 hyökkäystä WP: n verkkosivustoille minuutissa.
 • Virheellinen WordPress-laajennus oli vastuussa kaikkien aikojen suurimmasta journalistisesta vuodosta Panama paperit. Tämä vuoto johti 4,8 miljoonan sähköpostin paljastumiseen.
 • yleisin WP hyödyntää ovat takaovet, ajomatkalataukset, lääketieteelliset hakkerit ja haitalliset uudelleenohjaukset.

Pro-vinkki: Älä koskaan käytä oletussalasanaa missään alustassa.

WordPress-isäntäympäristön valitseminen

WordPressin suosio ei ole pelkästään sen skaalautuvuus ja monipuolisuus, vaan se, että se on ilmainen ja helppo integroida moniin erilaisiin ympäristöihin. Ainoat WP: n käytöstä aiheutuvat kustannukset ovat teema- ja laajennusostokset, verkkotunnuksen rekisteröinti ja ylläpito. Tämä voi käydä yhteensä niin vähän kuin 50 dollaria vuodessa. [30]

Monet hosting-paketit antavat sinulle verkkotunnuksen rekisteröinnin osana palvelua, ja he jopa heittävät verkkotunnuskohtaisia ​​sähköpostiosoitteita. Jos sinulla on vain yksi verkkosivusto, saman isäntä- ja verkkotunnuksen rekisteröijän valitsemisen pitäisi olla riittävä. Mutta jos sinulla on suuren määrän verkkosivustoa tai useita verkkotunnuksia, saattaa olla parempi pitää rekisteröijä ja hosting-alusta erillään.

Kun etsit paras hosting-ratkaisu WP-verkkosivustollesi, ota huomioon seuraava:

 • Vähimmäisvaatimukset. Minkä tahansa isäntäalustan tulee tukea WP-vähimmäisvaatimuksia PHP-version 7.3 tai uudemman, MySQL-version 5.6 tai uudemman tai MariaDB-version 10.1 tai uudemman kanssa, ja niiden on oltava HTML-tukea.
 • skaalautuvuus. Haluat suurimman mahdollisen nopeuden ja kaistanleveyden, ja että muut resurssit ovat riittäviä verkkosivustotyypillesi, odotetulle liikenteelle ja kasvulle.
 • Tuki. Asiakastuen tulisi olla saatavana ympäri vuorokauden ympäri monilla eri tavoilla.
 • Käyttöaste. Monet isännöintipalvelut takaavat tietyn prosenttiosuuden käyttöajasta; Yli 99 prosenttia on vakio, mutta varmista, että saat tämän takuun kirjallisesti.

Jos käytät verkkosivustoasi tietokoneelta, jossa on Linux-käyttöjärjestelmä, se on yhteensopiva PHP: n ja MySQL: n kanssa. Windows-käyttöjärjestelmää tukevat isäntäalustat ovat yhteensopivia ASP: n, .NET: n, Microsoft Accessin ja Microsoft SQL: n (MSSQL) kanssa..

Lopulliset ajatukset

Nyt kun sinulla on joitain tosiasioita varmuuskopiointia varten, mitä monet meistä tietävät jo WordPressin eduista, voit aloittaa tänään luomalla ihanteellisen verkkosivuston, joka julkaisee blogiisi, viihdyttää yleisöäsi tai kasvattaa online-yritystäsi. Varmista vain, että otat huomioon myös tietoturvaa ja hakukoneoptimointia koskevia varoituksia varmistaaksesi, että verkkosivustosi ja liikenteesi ovat suojattu yleisiltä tietouhkilta, ja että olet määrittänyt WP: n ja maksimoinut parantaaksesi hakukoneesi sijoitusta ja sisällönjakelua.

[1] https://kinsta.com/wordpress-market-share/
[2] WinningWP
[3] https://themeforest.net/
[4] https://winithemes.com/blog/infographic-the-current-capacity-of-wordpress/
[5] https://w3techs.com/technologies/details/cm-wordpress/all/all
[6] https://digital.com/blog/wordpress-stats/
[7] https://99firms.com/blog/wordpress-statistics/
[8] http://www.wpblogington.com/data/wordpress-2015.php
[9] https://www.codeinwp.com/blog/wordpress-statistics/
[10] http://trends.builtwith.com/cms
[11] http://torquemag.io/13-surprising-wordpress-statistics/
[12] https://w3techs.com
[13] https://www.isitwp.com/interesting-wordpress-stats-facts/
[14] https://www.codeinwp.com/blog/wordpress-statistics/
[15] https://central.wordcamp.org/news/2016/03/30/wordcamps-in-2015/
[16] https://www.codeinwp.com/blog/mesmerizing-wordpress-stats/

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector