21 temppua verkkosivustosi nopeuden lisäämiseksi

hidas lastausVerkkosivustosi nopeudella voi olla suuri vaikutus liikenteeseen, tuloksiin ja tuloihin. Suorituskykymittarina nopeutta ei pidä aliarvioida. Mukaan Akami, lähes puolet kaikista Internetin käyttäjistä odottaa verkkosivun latautuvan alle kahdessa sekunnissa, ja 40% käyttäjistä napsauttaa verkkosivustoa, jos lataus vie yli kolme sekuntia.


Sisään “Miksi verkkosuorituskyky on tärkeää: ajaako sivustosi asiakkaita pois?”, Gomezin vuonna 2010 tekemässä tutkimuksessa, jossa kyseltiin 1 500 verkkokaupasta, kuinka verkkosivuston suorituskyky vaikuttaa heidän verkkokäyttäytymisensä, opimme seuraavaa:

 • “Sivustojen latausajan lisääntyminen 2: sta 10 sekuntiin lisäsi sivujen hylkäämisastetta 38%.”
 • “Ruuhka-aikoina yli 75% kuluttajista lähti kilpailijan luo’verkkosivustolla viivästymisen sijasta.”

Jyväskylä korostaa edelleen verkkosivujen nopeuden vaikutusta kuluttajien käyttäytymiseen Aberdeen-ryhmä paljastaa, että vain yhden sekunnin viive latausajassa tuottaa 7%: n laskun verkkosivustojen tuloksiin. Lisäksi sivun näyttökerrat vähenevät 11% ja asiakastyytyväisyys laskee 16%. Ikään kuin tätä ei olisi’Koska tarpeeksi lyödä kotiin ja saada meidät kilpailemaan verkkosivustomme latausajan optimoimiseksi, omistajien tulee myös olla tietoisia siitä, että Google käyttää verkkosivuston nopeutta tekijänä sijoittaessasi sivustoasi hakutulossivulla.

Yhteenvetona voidaan todeta, että hidas verkkosivusto johtaa seuraaviin:

 • Vähemmän liikennettä ja sivun katselua
 • Tulosten väheneminen
 • Myynti laskee
 • Negatiivisesti vaikuttanut brändikuva

HostingFacts.com on johtava resurssi onnistuneen verkkosivun luomiseen. Siinä on seuraavat vinkit ja vinkit verkkosivustosi nopeuden lisäämiseen.

Verkkosivustosi nopeudella voi olla suuri vaikutus liikenteeseen, tuloksiin ja tuloihin. Suorituskykymittarina nopeutta ei pidä aliarvioida. Mukaan Akami, lähes puolet kaikista Internetin käyttäjistä odottaa verkkosivun latautuvan alle kahdessa sekunnissa, ja 40% käyttäjistä napsauttaa verkkosivustoa, jos lataus vie yli kolme sekuntia.

Gomezin vuonna 2010 tekemässä tutkimuksessa “Miksi Web Performance Matters: Onko sivustosi ajaa asiakkaita pois?”, Vuonna 2010 tehdyssä tutkimuksessa, jossa kysyttiin 1 500 verkkokaupasta, kuinka verkkosivuston suorituskyky vaikuttaa heidän verkkokäyttäytymisensä, opimme seuraavaa:

 • “Sivustojen latausajan lisääntyminen 2: sta 10 sekuntiin lisäsi sivujen hylkäämisastetta 38%.”
 • “Ruuhka-aikoina yli 75% kuluttajista lähti kilpailijan verkkosivuille viivästymisen sijaan.”

Jyväskylä korostaa edelleen verkkosivujen nopeuden vaikutusta kuluttajien käyttäytymiseen Aberdeen-ryhmä paljastaa, että vain yhden sekunnin viive latausajalla tuottaa 7%: n laskun verkkosivustojen tuloksissa. Lisäksi sivun näyttökerrat vähenevät 11% ja asiakastyytyväisyys laskee 16%. Ikään kuin tämä ei riittäisi pääsemään kotiin ja saamaan meidät kilpailemaan verkkosivustomme latausajan optimoimiseksi, omistajien tulisi myös olla tietoisia siitä, että Google käyttää verkkosivuston nopeutta tekijänä sijoittaessasi sivustoasi hakutulossivulla.

Yhteenvetona voidaan todeta, että hidas verkkosivusto johtaa seuraaviin:

 • Vähemmän liikennettä ja sivun katselua
 • Tulosten väheneminen
 • Myynti laskee
 • Negatiivisesti vaikuttanut brändikuva

HostFacts.com on johtava resurssi onnistuneen verkkosivun luomiseen. Siinä on seuraavat vinkit ja vinkit verkkosivustosi nopeuden lisäämiseen. Tässä oppaassa käsittelemme seuraavia seikkoja:

Vaihe 1: Poista tarpeettomat laajennukset ja lisäosat

Mieti Miken tapaustutkimusta, jossa hän analysoi verkkosivuston nopeutta ja optimoi sen siten, että se siirtyi 4,23 sekunnin latausajasta vain 1,33 sekunnin latausaikaan. Miksi hänen verkkosivustonsa oli niin hidas? Yksi sana. liitännäiset.

Uninstall-pluginTarpeettomat laajennukset ja lisäosat voivat vaikuttaa dramaattisesti verkkosivustosi nopeuteen. Mike’Tapauksessa hän havaitsi, että hämmästyttävä 86% hänen verkkosivustonsa latausajasta johtui laajennuksista. Jos käytät CMS: ää, kuten WordPress (käyttäjät voivat haluta asentaa P3 tai Plugin Performance Profiler, joka tarkistaa WordPress-laajennuksesi löytääksesi pullonkaulat ja tuottaa raportin siitä, kuinka jokainen laajennus vaikuttaa verkkosivustosi suorituskykyyn), Drupal tai Joomla, on tärkeää kiinnittää huomiota laajennuksiin ja lisäosiin, jotka saattavat hidastaa verkkosivustosi toimintaa..

Tämän ongelman ratkaisemiseksi on tärkeää keskittyä paitsi asennettujen laajennusten määrään myös laatu noista liitännäisistä. Kiinnitä huomiota laajennuksiin, jotka lataavat liiallisia skriptejä ja tyylejä. Poista myös laajennukset, jotka suorittavat paljon etäpyyntöjä, sekä laajennukset, jotka lisäävät tietokantakyselyjen määrää verkkosivustosi jokaisella sivulla.

Bottom line: Käytä laajennuksia, jotka ovat ehdottoman välttämättömiä verkkosivustosi toimivuuden parantamiseksi. Hävitä loput.

Harkitse tapausta mikrofoni, jossa hän analysoi verkkosivuston nopeutta ja optimoi sen niin, että se siirtyi 4,23 sekunnin latausajasta vain 1,33 sekunnin latausaikaan. Miksi hänen verkkosivustonsa oli niin hidas? Yksi sana. liitännäiset.

Tarpeettomat laajennukset ja lisäosat voivat vaikuttaa dramaattisesti verkkosivustosi nopeuteen. Miken tapauksessa hän havaitsi, että hämmästyttävä 86% hänen verkkosivustonsa latausajasta johtui plugineista. Jos käytät CMS: ää, kuten WordPress (käyttäjät voivat haluta asentaa P3 tai Plugin Performance Profiler, joka tarkistaa WordPress-laajennuksesi löytääksesi pullonkaulat ja tuottaa raportin siitä, kuinka jokainen laajennus vaikuttaa verkkosivustosi suorituskykyyn), Drupal tai Joomla, on tärkeää kiinnittää huomiota laajennuksiin ja lisäosiin, jotka saattavat hidastaa verkkosivustosi toimintaa..

Tämän ongelman ratkaisemiseksi on tärkeää keskittyä paitsi asennettujen laajennusten määrään myös laatu noista liitännäisistä. Kiinnitä huomiota laajennuksiin, jotka lataavat liiallisia skriptejä ja tyylejä. Poista myös laajennukset, jotka suorittavat paljon etäpyyntöjä, sekä laajennukset, jotka lisäävät tietokantakyselyjen määrää verkkosivustosi jokaisella sivulla.

Bottom line: Käytä laajennuksia, jotka ovat ehdottoman välttämättömiä verkkosivustosi toimivuuden parantamiseksi. Hävitä loput.

Vaihe 2: Vähennä tai poista verkkosivustosi sosiaalisten jakamispainikkeiden määrää

vähentää jakamispainikkeitaÄlä pudota vääristä käsityksistä, että monien sosiaalisten jakamispainikkeiden omistaminen verkkosivustollesi on aina hyvä asia. Se on n’T. On vain vähän tutkimuksia, jotka osoittavat, että verkkosivustojen liikenne kasvaa merkittävästi johtuen sosiaalisen jakamisen painikkeista. Kaikki se sekoittaa kävijät.

Koska suurin osa sosiaalisen jakamisen painikkeista käyttää JavaScriptiä, liian monien painikkeiden käyttäminen voi aiheuttaa verkkosivustojen suorituskykyongelmia. Kun sosiaalisen median sivustolla on katkos, siellä voi olla merkittävää seurauksia verkkosivustoille, joissa painike on asennettu.

Sen sijaan, että sinulla olisi valikoima painikkeita, muokkaa niitä alaosaan tai aseta ne lataamaan asynkronisesti, jotta katkokset eivät vaikuta negatiivisesti verkkosivustosi nopeuteen..

Älä pudota vääristä käsityksistä, että monien sosiaalisten jakamispainikkeiden omistaminen verkkosivustollesi on aina hyvä asia. Se ei ole. On vain vähän tutkimuksia, jotka osoittavat, että verkkosivustojen liikenne kasvaa merkittävästi johtuen sosiaalisen jakamisen painikkeista. Kaikki se sekoittaa kävijät.

Koska suurin osa sosiaalisen jakamisen painikkeista käyttää JavaScriptiä, liian monien painikkeiden käyttäminen voi aiheuttaa verkkosivustojen suorituskykyongelmia. Kun sosiaalisen median sivustolla on katkos, siellä voi olla merkittävää seurauksia verkkosivustoille, joissa painike on asennettu.

Sen sijaan, että sinulla olisi valikoima painikkeita, muokkaa niitä alaosaan tai aseta ne lataamaan asynkronisesti, jotta katkokset eivät vaikuta negatiivisesti verkkosivustosi nopeuteen..

Vaihe 3: Määritä kaikki Analytics-seurantakoodit ja mainosverkostokoodit lataamaan asynkronisesti

Analytics-seurantakoodit ja mainosverkot’ koodit voivat hidastaa verkkosivustoasi. Joskus etäpalvelimet ovat hitaita tai menevät alas, ja tuloksena on pitkä latausaika verkkosivustollesi. sivuston analytiikka

Jos kuitenkin määrität koodit asynkroninen toimitus, voit varmistaa, että alhainen tai hidas palvelin voitti’t vaikuttaa kielteisesti verkkosivustosi nopeuteen.

Vaihe 4: Käytä vanhentuvia otsikoita

sivuston otsikkoKuten tiedät, palvelimen nopeus on tärkeä tekijä verkkosivustosi nopeuteen. Lisää palvelinpyyntöjä tarkoittaa hitaampaa verkkosivustoa. Käytä Expires Headers -sovellusta tämän ongelman ratkaisemiseksi.

Vanhenevat otsikot lyhentävät vierailijoiden palauttamisaikaa ilmoittamalla selaimelle, milloin pyytää tiedostoja palvelimelta tai milloin tiedosto ladataan selaimen välimuistista. Voit esimerkiksi määrittää Expires-otsikon pyytämään tiettyä tiedostoa kerran kuukaudessa, ja siihen asti tiedosto tallennetaan ja ladataan välimuistista..

Verkkosivustosi hyötyy vanhenemispäivien käytöstä kahdella tavalla. Ensinnäkin se vähentää HTTP-pyyntöjen määrää palvelimella. Toiseksi, koska samaa tiedostoa ei pyydetä yhä uudelleen, palvelimen kuormitus on vähemmän.

Seuraa käyttää seuraavia ohjeita hyödyntääksesi vanhenemispäivää verkkosivustollasi tämä GTmetrixin opetusohjelma.

Kuten tiedät, palvelimen nopeus on tärkeä tekijä verkkosivustosi nopeuteen. Lisää palvelinpyyntöjä tarkoittaa hitaampaa verkkosivustoa. Käytä Expires Headers -sovellusta tämän ongelman ratkaisemiseksi.

Vanhenevat otsikot lyhentävät vierailijoiden palauttamisaikaa ilmoittamalla selaimelle, milloin pyytää tiedostoja palvelimelta tai milloin tiedosto ladataan selaimen välimuistista. Voit esimerkiksi määrittää Expires-otsikon pyytämään tiettyä tiedostoa kerran kuukaudessa, ja siihen asti tiedosto tallennetaan ja ladataan välimuistista..

Verkkosivustosi hyötyy vanhenemispäivien käytöstä kahdella tavalla. Ensinnäkin se vähentää HTTP-pyyntöjen määrää palvelimella. Toiseksi, koska samaa tiedostoa ei pyydetä yhä uudelleen, palvelimen kuormitus on vähemmän.

Seuraa käyttää seuraavia ohjeita hyödyntääksesi vanhenemispäivää verkkosivustollasi tämä GTmetrixin opetusohjelma.

Vaihe 5: Ota verkkosivustojen välimuisti käyttöön

Verkkosivun välimuistiVälimuisti välittää huomattavasti sivustosi latausaikaa tallentamalla verkkosivustollesi version vierailijalle’selaimesi ja lataavat sen version joka kerta, kun he palaavat. Välimuisti tallennetaan sitten ja sitä käytetään, kunnes verkkosivusto päivitetään tai asetat sen päivittämään.

Tutkimuksen mukaan täyden välimuistin käytöllä verkkosivustolla on hämmästyttävä vaikutus latausaikaan: 2,4 sekunnista 0,9 sekuntiin!

Välimuistin käyttöönotto on ensin määritettävä, mitä alustaa käytät. Voit asentaa alla olevat laajennukset, jos käytät WordPressiä:

Yksi parhaimmista välimuistin tallentamisen ja suorituskyvyn optimoinnin laajennuksista markkinoilla on tällä hetkellä WP-raketti. Se vaatii investoinnin, mutta tulokset ovat sen arvoisia. Jos käytät Drupalia alustana, seuraa tätä opas optimointitekniikoista.

Katso lisätietoja välimuistin ottamisesta käyttöön seuraavien erinomaisten ohjeiden avulla:

Välimuisti vähentää huomattavasti sivustosi latausaikaa tallentamalla verkkosivustosi version vierailijan selaimeen ja lataamalla version joka kerta, kun hän palaa. Välimuisti tallennetaan sitten ja sitä käytetään, kunnes verkkosivusto päivitetään tai asetat sen päivittämään.

Tutkimuksen mukaan täyden välimuistin käytöllä verkkosivustolla on hämmästyttävä vaikutus latausaikaan: 2,4 sekunnista 0,9 sekuntiin!

Välimuistin käyttöönotto on ensin määritettävä, mitä alustaa käytät. Voit asentaa alla olevat laajennukset, jos käytät WordPressiä:

Yksi parhaimmista välimuistin tallentamisen ja suorituskyvyn optimoinnin laajennuksista markkinoilla on tällä hetkellä WP-raketti.  Se vaatii investoinnin, mutta tulokset ovat sen arvoisia. Jos käytät Drupalia alustana, seuraa tätä opas optimointitekniikoista.

Katso lisätietoja välimuistin ottamisesta käyttöön seuraavien erinomaisten ohjeiden avulla:

Vaihe 6: Sisällönjakeluverkon (CDN) hyödyntäminen

Yhdysvaltain palvelimilla isännöidyt verkkosivustot latautuvat nopeammin Yhdysvaltain käyttäjille (tai vierailijoille, joilla on Yhdysvaltain VPN-palvelu). Maapallon muiden osien käyttäjät kokevat kuitenkin hitaamman verkkosivuston. Tämän ongelman ratkaisemiseksi käytä sisällönjakeluverkkoa tai CDN: tä, joka jakaa verkkosivustotiedostot uudelleen maailman eri puolilla sijaitsevien palvelimien verkossa. Tämä nopeuttaa verkkosivustoasi huomattavasti muiden maiden käyttäjien kannalta.

Jonkin sisällä tapaustutkimus Matthew Woodward, CDN: n käytön osoitettiin lisäävän verkkosivuston nopeutta jopa 60%.

Alla on kaksi parasta käytettävissä olevaa CDN-vaihtoehtoa:

Yhdysvaltain palvelimilla isännöidyt verkkosivustot latautuvat nopeammin Yhdysvaltain käyttäjille (tai vierailijoille, joilla on Yhdysvaltain VPN-palvelu). Maapallon muiden osien käyttäjät kokevat kuitenkin hitaamman verkkosivuston. Tämän ongelman ratkaisemiseksi käytä sisällönjakeluverkkoa tai CDN: tä, joka jakaa verkkosivustotiedostot uudelleen maailman eri puolilla sijaitsevien palvelimien verkossa. Tämä nopeuttaa verkkosivustoasi huomattavasti muiden maiden käyttäjien kannalta.

Jonkin sisällä tapaustutkimus Matthew Woodward, CDN: n käytön osoitettiin lisäävän verkkosivuston nopeutta jopa 60%.

Alla on kaksi parasta käytettävissä olevaa CDN-vaihtoehtoa:

Vaihe 7: Ota Web-isäntä paremmaksi

valitse verkkohotelliOn sanottava, että joskus sinun täytyy vain mennä a parempi verkkoisäntä. Jos olet työskennellyt paljon verkkosivustosi nopeuttamiseksi ja olet käyttänyt kaikki muut mahdollisuudet, mutta latausaika on silti hidas, saattaa olla aika vaihtaa verkkosivustoasi.

Marcus Taylor keskusteli Smashing Magazine -lehdessä siitä, kuinka kaksi hänen asiakasta, joilla molemmilla oli samanlaisia ​​verkkosivustoja, käytti erilaisia ​​hosting-palveluiden tarjoajia ja kokivat rajuja eroja verkkosivustojen vastausaikoissa.

Asiakkaalla, joka käytti luotettavaa, omistettua palvelinta sivuston isännöintiin, koettiin 7 millisekunnin DNS-vastausaika, ja halpaa palvelinta käyttävä asiakas kokenut 250 millisekunnin DNS-vastausajan. Plugins and tweaks vie sinut toistaiseksi vain ilman laadukasta verkkoisäntää.

Koska valita hyvä web-isäntä, on suositeltavaa lukea hosting-arvostelut, jotta voidaan selvittää, mikä verkkoisäntä palvelee verkkosivustoasi parhaiten’s tarvitsee. Sinun tulisi myös verrata web-isäntäkoneita, jotta voit tehdä tietoisimman päätöksen.

Olemme täällä HostingFacts.com-sivustossa tehneet kotitehtävämme ja löytäneet kolme parasta parhaita palveluntarjoajia tuottamaan alle 500 millisekunnin latausajan:

 1. A2-hosting – noin 300 millisekuntia
 2. SiteGround – noin 400 millisekuntia
 3. HostGator Cloud – noin 500 millisekuntia

Wixin kaltaisten rakentajien käyttäminen eliminoi tarpeen löytää laadukasta verkkoisäntää, mutta muille meille on tärkeää tehdä kotitehtävämme löytääksesi paras vaihtoehto.

On sanottava, että joskus sinun tarvitsee vain mennä paremman web-isännän kanssa. Jos olet työskennellyt paljon verkkosivustosi nopeuttamiseksi ja olet käyttänyt kaikki muut mahdollisuudet, mutta latausaika on silti hidas, saattaa olla aika vaihtaa verkkosivustoasi.

Marcus Taylor keskusteli Smashing Magazine -lehdessä siitä, kuinka kaksi hänen asiakasta, joilla molemmilla oli samanlaisia ​​verkkosivustoja, käytti erilaisia ​​hosting-palveluiden tarjoajia ja kokivat rajuja eroja verkkosivustojen vastausaikoissa. Asiakas, joka käytti luotettavaa, omistettua palvelinta sivustonsa isännöintiin, kokenut 7 millisekunnin DNS-vastausajan, ja asiakas, joka käytti halpa palvelin kokenut 250 millisekunnin DNS-vastausaikaa. Plugins and tweaks vie sinut toistaiseksi vain ilman laadukasta verkkoisäntää.

Hyvän verkkoisäntävalinnan tärkeyden vuoksi suositellaan lukemista arvostelujen isännöinti määrittää, mikä verkkoisäntä palvelee parhaiten verkkosivustosi tarpeita. Sinun pitäisi myös vertaa verkkoisäntäjä joten voit tehdä tietoisimman päätöksen.

Olemme täällä HostingFacts.com-sivustossa tehneet kotitehtävämme ja löytäneet kolme parasta parhaita palveluntarjoajia tuottamaan alle 500 millisekunnin latausajan:

 1. A2-hosting – noin 300 millisekuntia
 2. SiteGround – noin 400 millisekuntia
 3. HostGator Cloud – noin 500 millisekuntia

käyttämällä rakentajat kuten Wix eliminoi tarpeen löytää laadukas verkkoisäntä, mutta muille meille on tärkeää tehdä kotitehtävämme löytääksesi paras vaihtoehto.

Vaihe 8: Vaihda verkkosivustosi teema

Sivuston teema voi vaikuttaa suuresti sivuston nopeuteen. Koodin paisuminen tai liian pitkä ja huonosti kirjoitettu koodi heikentää verkkosivustosi suorituskykyä. Katso esimerkki siitä, kuinka paljon eroa verkkosivuston teema voi nopeuttaa, lukemalla Julian Fernandesin tapaustutkimusta, jossa hän pystyi vähentämään latausaikaansa 630 ms: sta 172 ms: iin yksinkertaisesti vaihtamalla aiheensa paremmin kirjoitettuun yksi.

Bottom line: Älä keskity vain teeman ulkoasuun, kun valitset sellaisen verkkosivustollesi. harkitse kuinka tämä teema vaikuttaa verkkosivustosi nopeuteen.

Vaihe 9: Käytä Google-sivunopeutta

PageSpeed ​​on avoimen lähdekoodin palvelinmoduuli, joka parantaa verkkosivustosi nopeutta tekemällä muutoksia ja säätöjä palvelimeen ja tiedostoihin parhaiden käytäntöjen mukaisesti..

asentaminen Latausnopeus itse vaatii vähän teknistä tajua, mutta se voidaan tehdä. Toisaalta, sinun on aina voitava pyytää Web-isäntääsi / kehittäjiä tekemään asennus.

PageSpeed ​​on avoimen lähdekoodin palvelinmoduuli, joka parantaa verkkosivustosi nopeutta tekemällä muutoksia ja säätöjä palvelimeen ja tiedostoihin parhaiden käytäntöjen mukaisesti..

asentaminen Latausnopeus itse vaatii vähän teknistä tajua, mutta se voidaan tehdä. Toisaalta, sinun on aina voitava pyytää Web-isäntääsi / kehittäjiä tekemään asennus.

Vaihe 10: Käytä pienempiä kuvatiedostoja

Suuret kuvat (1mb tai suurempi) johtavat palvelinresurssien sitomiseen, ja niiden lataaminen vie enemmän aikaa. Käytä seuraavia työkaluja optimoidaksesi verkkosivustosi kuvatiedostot pienentääksesi niitä varmistaen samalla, että kuvan laatu ei vaarannu:

Vaihe 11: Pakkaa verkkosivustosi tiedostot Gzipillä

Pienemmät tiedostot tuottavat nopeamman latausajan. Gzip pienentää verkkosivustojen tiedostojen kokoa pakkaamalla ne zip-tiedostoihin, kuten tavallisissa tietokoneetiedostojen pakkaamisessa.

Smashing Magazine korostaa tapausta, jossa verkkosivusto menee 68 kt: sta 13 kt: iin ottamalla käyttöön Gzip.

Käytä tätä opas GTmetrix ottaa Gzip käyttöön verkkosivustollasi.

Vaihe 12: Puhdista tietokanta säännöllisesti

Tietokannan puhdistusJotkut CMS: t, kuten WordPress, ja myös laajennukset, tallentavat tietoja tietokantaan, mikä puolestaan ​​hidastaa verkkosivustoasi ajan myötä.

WordPressin ominaisuudet, kuten jälkitarkistusten, pingbackien ja trackbackien salliminen, riippuvat suuresti tietokannasta varastointia varten. Varo myös laajennuksia, jotka tallentavat tilastotietoja ja käyttäjätietoja ja lokit.

Tämän korjaamiseksi puhdista tietokanta säännöllisesti automaattisilla laajennuksilla, kuten WP-optimointi (WordPressille). Jos sinulla on muuta alustaa, käytä tämä resurssi puhdistaa tietokanta manuaalisesti. Verkkosivustojen omistajat ohittavat nämä toimenpiteet usein, mutta niillä voi olla valtava vaikutus verkkosivustosi nopeuden lisäämiseen.

Jotkut CMS: t, kuten WordPress, ja myös laajennukset, tallentavat tietoja tietokantaan, mikä puolestaan ​​hidastaa verkkosivustoasi ajan myötä. WordPressin ominaisuudet, kuten jälkitarkistusten, pingbackien ja trackbackien salliminen, riippuvat suuresti tietokannasta varastointia varten. Varo myös laajennuksia, jotka tallentavat tilastotietoja ja käyttäjätietoja ja lokit.

Tämän korjaamiseksi puhdista tietokanta säännöllisesti automaattisilla laajennuksilla, kuten WP-optimointi (WordPressille). Jos sinulla on muuta alustaa, käytä tämä resurssi puhdistaa tietokanta manuaalisesti. Verkkosivustojen omistajat ohittavat nämä toimenpiteet usein, mutta niillä voi olla valtava vaikutus verkkosivustosi nopeuden lisäämiseen.

Vaihe 13: Vähennä Javascript- ja CSS-tiedostojen määrää verkkosivustollasi

Vierailijan selain saattaa käsitellä kaikkia verkkosivustosi JavaScript- ja CSS-tiedostoja yksittäisinä tiedostoina. Tämä puolestaan ​​tuottaa useita pyyntöjä, mikä hidastaa verkkosivustosi latausaikaa. Voit vähentää näiden yksittäisten tiedostojen määrää tai pienentää niitä asettamalla ne yhteen paikkaan.

Vaihe 14: Poista useita taustakuvia

Useiden taustakuvien saaminen aiheuttaa palvelimelle useita pyyntöjä kuvien lataamiseksi. Lisää pyyntöjä johtaa hitaampaan latausaikaan. Voit korjata tämän yhdistämällä taustakuvat yhdeksi tiedostoksi. Käytä kuvahaittoja varmistaaksesi, että selainten on tehtävä vain yksi pyyntö taustakuvan lataamiseksi.

Monet verkkosivumallit koostuvat useista erilaisista taustakuvista. Yhdistämällä ne yhdeksi saavutat kolme asiaa. Ensin minimoit palvelimellesi tehtyjen pyyntöjen määrän. Samalla vähennät selainten lataamien tavujen määrää. Viimeisenä voit vähentää edestakaisia ​​viiveitä, joita palvelimen on ladattava muista paikoista.

Tee verkkosivustosi nopeampi käyttämällä SpriteMe. Tämä Smashing Magazine -artikkeli tekee myös hyviä ehdotuksia.

Useiden taustakuvien saaminen aiheuttaa palvelimelle useita pyyntöjä kuvien lataamiseksi. Lisää pyyntöjä johtaa hitaampaan latausaikaan. Voit korjata tämän yhdistämällä taustakuvat yhdeksi tiedostoksi. Käytä kuvahaittoja varmistaaksesi, että selainten on tehtävä vain yksi pyyntö taustakuvan lataamiseksi.

Monet verkkosivumallit koostuvat useista erilaisista taustakuvista. Yhdistämällä ne yhdeksi saavutat kolme asiaa. Ensin minimoit palvelimellesi tehtyjen pyyntöjen määrän. Samalla vähennät selainten lataamien tavujen määrää. Viimeisenä voit vähentää edestakaisia ​​viiveitä, joita palvelimen on ladattava muista paikoista.

Tee verkkosivustosi nopeampi käyttämällä SpriteMe.  Tämä Smashing Magazine -artikkeli tekee myös hyviä ehdotuksia.

Vaihe 15: Käytä yksittäistä avointa yhteyttä palvelinpyyntöjen tekemiseen

käyttö-httpTyypillisesti palvelintiedostopyynnöt täytetään yksittäin. Yhteys avautuu, tiedosto tarttuu, yhteys suljetaan ja uusi yhteys avataan seuraavalle tiedostonkaappaukselle. Tämä ei ole tehokasta, mikä johtaa suurempaan muistin käyttöön ja hitaampaan verkkosivustojen latausaikaan.

Käytä HTTP-tapaa elää, jotta kaikki tiedostopyynnöt tehdään yhden avoimen yhteyden kautta. Prosessi on riittävän yksinkertainen. Kopioi ja liitä seuraava koodi .htaccess-tiedostoon:

Otsikko asetettu Yhteys pitää hengissä

Palvelimestasi riippuen voit myös noudattaa näitä vaiheita tässä tai tässä jotta pysyt hengissä.

Tyypillisesti palvelintiedostopyynnöt täytetään yksittäin. Yhteys avautuu, tiedosto tarttuu, yhteys suljetaan ja uusi yhteys avataan seuraavalle tiedostonkaappaukselle. Tämä ei ole tehokasta, mikä johtaa suurempaan muistin käyttöön ja hitaampaan verkkosivustojen latausaikaan.

Käytä HTTP-tapaa elää, jotta kaikki tiedostopyynnöt tehdään yhden avoimen yhteyden kautta. Prosessi on riittävän yksinkertainen. Kopioi ja liitä seuraava koodi .htaccess-tiedostoon:

Otsikko asetettu Yhteys pitää hengissä

Palvelimestasi riippuen voit myös noudattaa näitä vaiheita tässä tai tässä jotta pysyt hengissä.

Vaihe 16: Etsi rikkoutuneita linkkejä JavaScript-, CSS- ja kuva-URL-osoitteistasi

Jos sinulla on rikkinäisiä linkkejä JavaScript-, CSS- tai kuva-URL-osoitteissa, verkkosivustosi latausajat saattavat olla turhauttavasti hitaita. Sinun tulisi etsiä nämä rikkoutuneet linkit ja ratkaista ne, jotta vierailijoillesi olisi parempi selauskokemus. Kun olet siinä, etsi kaikkia muita rikkoutuneita linkkejä, jotka eivät välttämättä vaikuta verkkosivustosi nopeuteen, mutta vaikuttavat kuitenkin käyttäjän kokemukseen negatiivisesti.

Vaihe 17: Isännöi kaikkia kuvia omalla verkkosivustollasi

Kuvan linkitys tai “inline linkitys” on, kun vältät kuvien lataamista omalle palvelimellesi linkittämällä vain kuvan toisella verkkosivustolla. Teoreettisesti tämä säästää kaistanleveyttä, mutta se voi itse asiassa vähentää verkkosivustosi nopeutta, varsinkin jos kyseisen kuvan isäntäsivusto ei ole latautunut tai itse latautuu hitaasti..

Hyvä nyrkkisääntö on isännöidä kuvia omalla verkkosivustollasi ennen linkittämistä niihin.

Vaihe 18: Isännöi mahdollisimman monta tiedostoa omalla palvelimellasi

On lähes väistämätöntä, että verkkosivustosi luottaa tiedostoihin, kuten sulautettuihin videoihin ja muuhun multimediaan, muihin verkkosivustoihin. Jos ulkoisia pyyntöjä on kuitenkin liian paljon tai jos pyydät hitailta verkkosivustoilta, verkkosivustosi nopeus vaikuttaa negatiivisesti.

Rajoita tätä mahdollisuutta isännöimällä mahdollisimman monta tiedostoa omalle palvelimellesi. Varmista, että tarkistat verkkosivustojen luotettavuuden.

Vaihe 19: Tarkista CMS: n laatu

Koko verkkosivustosi kehyksenä CMS voi vaikuttaa verkkosivustosi nopeuteen. Hyvämaineiset CMS: t, kuten WordPress ja Drupal, sekä yksinkertainen HTML sopivat täydellisesti verkkosivustosi latausajan optimointiin. Vähemmän hyvämaineiset CMS-asemat vaarantavat verkkosivustosi hidasta latausaikaa. On elintärkeää, että suoritat testit ja tee kotitehtäväsi varmistaaksesi, että CMS on paras verkkosivustosi nopeuden optimoimiseksi.

Koko verkkosivustosi kehyksenä CMS voi vaikuttaa verkkosivustosi nopeuteen. Hyvämaineiset CMS: t, kuten WordPress ja Drupal, sekä yksinkertainen HTML sopivat täydellisesti verkkosivustosi latausajan optimointiin. Vähemmän hyvämaineiset CMS-asemat vaarantavat verkkosivustosi hidasta latausaikaa. On elintärkeää, että suoritat testit ja tee kotitehtäväsi varmistaaksesi, että CMS on paras verkkosivustosi nopeuden optimoimiseksi.

Vaihe 20: Kiinnitä huomiota siihen, hidastavatko Php-tiedostosi verkkosivustosi

Vaikka PHP poistaa kaiken, mutta sinun ei tarvitse syöttää samoja tietoja verkkosivustollesi yhä uudelleen, se voi myös hidastaa verkkosivustoasi. Voit korjata tämän kahdella tavalla: korvata PHP-tiedostot staattisilla HTML-tiedostoilla, tai jos mahdollista’Käytä sitä PHP-kiihdyttimellä.

PHP-kiihdyttimet ovat hyödyllisiä sivustoille, joiden on luotettava voimakkaasti PHP: hen. Tämä Wikipedia-artikkeli on hyödyllinen lueteltaessa muutama hyvä PHP-kiihdytin, joita voit hyödyntää.

Vaikka PHP poistaa kaiken, mutta sinun ei tarvitse syöttää samoja tietoja verkkosivustollesi yhä uudelleen, se voi myös hidastaa verkkosivustoasi. Voit korjata tämän kahdella tavalla: korvata PHP-tiedostot staattisilla HTML-tiedostoilla, tai jos et voi tehdä niin, käytä PHP-kiihdytin.

PHP-kiihdyttimet ovat hyödyllisiä sivustoille, joiden on luotettava voimakkaasti PHP: hen. Tämä Wikipedia-artikkeli on hyödyllinen lueteltaessa muutama hyvä PHP-kiihdytin, joita voit hyödyntää.

Vaihe 21: Poista omien kuvien ulkoinen linkitys käytöstä

Kun muut verkkosivustot linkittävät omia kuviasi, ne räjäyttävät käytännössä kaistanleveyden. Joka kerta kun jokin heidän vierailijoistaan ​​yrittää katsella kuvia, palvelimellesi pyydetään. Poista hotlink-yhteys käytöstä estääksesi tätä!

Noudata tässä annettuja neuvoja artikkeli Hongkiatista kuvien linkityksen estämiseksi. Tämän lisäksi työkalu antaa sinun luoda .htaccess-tiedoston kuvien linkityksen estämiseksi.

Kun muut verkkosivustot linkittävät omia kuviasi, ne räjäyttävät käytännössä kaistanleveyden. Joka kerta kun jokin heidän vierailijoistaan ​​yrittää katsella kuvia, palvelimellesi pyydetään. Poista hotlink-yhteys käytöstä estääksesi tätä!

Noudata tässä annettuja neuvoja artikkeli Hongkiatista kuvien linkityksen estämiseksi. Tämän lisäksi työkalu antaa sinun luoda .htaccess-tiedoston kuvien linkityksen estämiseksi.

Aloita nyt testaamalla verkkosivustosi nopeutta!

Nyt kun olet noudattanut yllä olevia vinkkejä ja temppuja verkkosivustosi nopeuden ja suorituskyvyn parantamiseksi, testaa hetki verkkosivustosi nopeuteen nähdäksesi tekemämme vaikutukset. Jätä kommentti alle, jos olemme auttaneet sinua optimoimaan ja parantamaan verkkosivustosi kokemusta.

Nämä ovat suosikkityökaluni verkkosivustosi nopeuden arvioimiseksi:

Pingdom-verkkosivuston nopeustesti: Tämän työkalun avulla voit keskittyä minimoimaan verkkosivustosi latausajan ja vähentämään tehtyjen palvelinpyyntöjen määrää. Lisäksi siinä on vertailutyökalu, jonka avulla voit nähdä verkkosivustosi suorituskyvyn muihin verkkosivustoihin nähden.

GTMetrix: Täällä sinulle annetaan luokitus A: sta F: seen Google Pagespeed Insightsin ja Yslowin suorittamien analyysien jälkeen. Optimointiehdotuksia on annettu.

Verkkosivun analysaattori: Käytä tätä työkalua selvittääksesi sivukoko ja latausaika. Parannusehdotuksia on annettu.

Google Pagespeed Insights: Täältä saat pisteet jopa 100. Hieno ominaisuus on, että tämän työkalun avulla voit testata matkapuhelimen nopeutta.

YSlow: Tämä verkkosivuston nopeuden mittaustyökalu on pois Yahoo!: N verkkosivustojen suorituskykyä koskevista säännöistä.

Verkkosivun testi: Täällä verkkosivustosi nopeutta arvioidaan asteikolla, joka nousee sataan 100.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map