5 connectors per reduir la vostra llista de correu electrònic

El màrqueting per correu electrònic ha mort. No! No importa el nínxol en què estiguis ara mateix, si hi ha una cosa que has de centrar més en la creació de la teva llista de correu electrònic.


Si voleu que la vostra empresa en línia tingui èxit, crear la vostra llista de correu electrònic és el camí a seguir perquè el màrqueting per correu electrònic és una de les millors maneres pràctiques de relacionar-vos amb els vostres clients i augmentar les vostres conversions..

Si teniu una llista de correu electrònic atractiva, us pot resultar més rendible que els resultats que obteniu de canals de xarxes socials com Facebook o Twitter. Només cal que la subscripció sigui molt fàcil per als lectors.

Podeu afegir formularis d’optin a les ubicacions clau del vostre lloc web, com ara la barra lateral i a sota de l’àrea de contingut. Alguns complements poden ajudar-vos a fer-ho de forma brisa.

1. Popups Elementor Pro

Podeu dissenyar finestres emergents excepcionalment boniques i atractives amb un dels complements més populars del constructor de pàgines Elementor i la seva funció emergent Popup Builder..

Captura els teus avantatges i augmenta el teu percentatge de conversions mitjançant el disseny de finestres emergents intel·ligents que atrauen els lectors a participar. Popups Elementor utilitza la mateixa interfície que Elementor per poder aplicar les mateixes opcions d’estil a les vostres finestres emergents.

També podeu triar entre més de cent belles plantilles. Podeu crear una opció específica en una pàgina de WordPress determinada.

Altres funcions sorprenents, a part de la captura de plom:

  • Integreu fàcilment els vostres formularis al proveïdor de serveis de màrqueting de correu electrònic per fer créixer la vostra llista de subscriptors.
  • Creeu una finestra emergent amb intencions de sortida per animar els lectors a romandre al vostre lloc web o a comprar el vostre producte tot just quan estan a punt de sortir.
  • Creeu belles formes d’inici de sessió per als vostres usuaris.
  • Divulgueu el contingut premium només als usuaris que hagin participat.
  • Creeu una finestra emergent per a donar-vos la benvinguda als vostres usuaris en el moment en què arriben al vostre lloc web.
  • Executeu la vostra promoció i venda dins d’una finestra emergent.

Tanmateix, Elementor Popups no té proves A / B ni analítica integrada. I només està disponible quan esteu a Elementor Pro.

Elementor Pro comença a partir de 49 dòlars anuals per a un sol lloc.

Visita Elementor

2. Converteix Pro

Convertir Pro és un popular plugin de generació de ploms i d’opinions per correu electrònic creat per Brainstorm Force, els creadors del complement Astra Theme i Schema Pro. Amb la seva funcionalitat d’arrossegar i deixar anar, podeu crear de forma fàcil i ràpida formes d’optin de conversió simples i mòbils.

Podeu configurar activadors de comportament per orientar els visitants amb el missatge adequat i el moment adequat. Això significa augmentar el percentatge de conversions i crear una llista de correu electrònic molt segmentada.

També podeu integrar el connector amb proveïdors de serveis de màrqueting de correu electrònic principals, com ActiveCampaign, MailChimp, AWeber, SendinBlue, ConvertKit, GetResponse i molts altres..

Una altra gran característica de Convert Pro és que podeu crear els vostres formularis dirigits a països concrets o a països de la UE o a tots els països de la UE. També podeu configurar els vostres formularis per mostrar-los només en dispositius específics.

Una cosa que trobo a faltar amb Convert Pro és la seva escassa selecció de plantilles per a alguns dels tipus de formularis optin. Però bé, sempre es pot crear des de zero fent servir l’editor d’arrossegar i deixar anar. Fins i tot podeu realitzar una forta personalització amb les plantilles existents.

El pla de preus Pro Convertir comença a partir de 99 dòlars anuals o 399 dòlars per a una subscripció per a tota la vida.

Visita Convertir Pro

3. OptinMonster

Si no ets usuari de WordPress, OptinMonster és una excel·lent eina per millorar els seus avantatges i augmentar els seus ingressos.

Com funciona?

Simplement seleccioneu una plantilla preconstruïda que ofereix i personalitzeu sempre que vulgueu amb el seu fàcil arrossegar i deixar anar el creador. Configureu els desencadenants del comportament amb la seva potent caracterització d’orientació i segmentació. I, a continuació, obteniu tots els detalls que necessiteu per millorar la vostra estratègia de generació de plom.

OptinMonster també té funcions de prova dividida per determinar quin mètode funciona millor per augmentar les vostres conversions. Podeu provar diferents titulars, dissenys i contingut per veure quina forma d’optin té la taxa de conversió més alta.

També podeu evitar que els vostres visitants abandonin la vostra pàgina afegint una finestra emergent abans de tancar la pàgina. Podeu oferir-los un imant de plom descarregable o oferir un descompte o convidar-los a xerrar amb assistència tècnica i qualsevol altra cosa que ajudi a fer créixer la vostra llista de correu electrònic. No us perdeu la nostra ressenya de vídeo OptinMonster 2 i passeig.

OptinMonster oscil·la entre 9 $ al mes i 49 $ al mes, cosa que és significativament més cara que totes les alternatives.

Visita OptinMonster

4. WPFusion

Si busqueu una manera d’afegir la funcionalitat d’adhesió i aprofitar els visitants del vostre lloc i les dades de CRM, llavors WPFusion pot ser la més adequada per a vosaltres..

WPFusion utilitza etiquetes i integra desenes de complements de WordPress al vostre CRM. Mentre que el vostre CRM proporciona un compromís amb clics a partir d’enllaços dels vostres missatges de correu electrònic, WPFusion proporciona la sol·licitud d’integraments dels clics dels enllaços del vostre lloc web.

Això significa que podeu iniciar disparadors automatitzats per a les vostres campanyes de correu electrònic en funció de l’activitat de l’usuari a nivell de lloc web. WPFusion permet etiquetar de manera intel·ligent les persones.

WPFusion té una funcionalitat d’un complement de membres, on podeu controlar quin contingut ve un usuari específic basat en etiquetes del vostre CRM. Per tant, si voleu que el vostre imant de descàrrega només pugui ser vist per un tipus de client determinat, ho podeu fer.

WPFusion té una versió gratuïta. Però, la versió professional comença a partir de 247 dòlars anuals.

Visita WPFusion

5. ConvertKit

Si sou un blogger, un podcaster o altres empreses que creen públics, ConvertKit és el proveïdor de serveis de correu electrònic que necessiteu.

Convertiu els lectors casuals en subscriptors dissenyant i incrustant formularis al vostre lloc web per començar a créixer la vostra llista de correu electrònic. Podeu organitzar els vostres subscriptors fàcilment etiquetant-los en funció de l’activitat, els interessos i molt més.

Amb aquestes etiquetes, podeu segmentar el vostre públic i després enviar-los el missatge adequat en el moment adequat. Això significa enviar-los un correu electrònic més personalitzat que capti l’emoció del lector i, eventualment, convertir-los en el vostre client.

Una altra característica interessant de ConvertKit és que podeu reenviar el vostre correu electrònic de transmissió a les persones que no l’han obert la primera vegada que l’envieu. Si ho preferiu, podeu canviar la vostra línia de temes.

ConvertKit té un conjunt limitat de desencadenants i accions per a una automatització avançada. I, només podeu dividir línies d’assumpte de prova i no el contingut, l’automatització i el termini d’entrega. A més, ofereix plantilles de correu electrònic, però cal tenir coneixements HTML / CSS. Per tant, si no ets un tech-tech, això és alguna cosa que cal considerar.

En general, ConvertKit és un potent programari de màrqueting de correu electrònic dissenyat específicament per a creadors i blocaires de contingut.

El pla de preus de ConvertKit comença a partir de 24 dòlars mensuals per entre 0 i 1.000 subscriptors. A mesura que creixeu els vostres subscriptors, haureu d’actualitzar el vostre pla.

Visita ConvertKit

Conclusió

Si voleu crear i fer créixer la vostra llista de correu electrònic amb èxit, heu de saber quins complements són els més adequats per a les vostres necessitats empresarials. Les que he enumerat més amunt es troben entre les millors eines per evitar la vostra llista de correu electrònic.

Necessiteu un proveïdor de serveis de correu electrònic. Necessiteu una eina per capturar els vostres clients. Necessiteu una eina d’automatització de màrqueting.

La creació de la vostra llista de correu electrònic no ha de ser tediosa. Amb les eines adequades, podeu començar a crear la llista de subscriptors com la pólvora.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector