Legjobb e-mail marketing szolgáltatások 2020

e-mail marketingAzt’Tény: az e-mail marketing a legjobb módja annak, hogy elérje közönségét, és folyamatosan vezesse őket a termékéhez vagy szolgáltatásához. Ez valószínűleg az egyik legköltséghatékonyabb módja az emberek széles körének elérésére, és ez is’könnyen beállítható. Sok e-mail marketing szolgáltatás van odakint, de mi’az öt legjobbakat kerekítve, így vágáshoz fordulhat, és dönthet úgy, hogy melyik az Ön számára, anélkül, hogy sok felesleges információt átszitálna..


Nehéz lehet a webhelyére irányítani a forgalmat. Mielőtt áttekintettük az értékeléseket, szeretnénk tudatni velünk a négy dologra, amelyet figyelembe kell venni, amikor az Ön igényeinek megfelelő e-mail marketing szolgáltatást választja:

 • Mennyit költ az e-mail marketingre? Mindenki’A költségvetése más. Azt’havi 20 dollárba kerül, hogy elinduljon a legtöbb tervvel.
 • Van ideje megtanulni egy új szoftverprogram használatát? Mindenki’Az idő korlátozott. Lehet, hogy valaki felelős az e-mail marketing kampányaidért.
 • Milyen funkciókat igényel / akar? Képesnek kell lennie e-mailek küldésére, frissítéseire és a névjegyek rendezésére. Az A / B tesztelés optimális.

Van-e támogató csoport, amely kiszabadíthatja az elakadást? te’Ha kérdésed van, szeretnék beszélgetni valakivel. A telefonos támogatás optimális.

Valóban, a listán szereplő összes e-mail marketing szolgáltatás fantasztikus, ám meg akarjuk mutatni neked, hogy mi teszi őket ilyen nagyszerűvé, és talán néhány dolgot, amelyeket tudnia kell, mielőtt elkötelezne magát bármilyen e-mail marketing szolgáltatással szemben..

Előnyök
 • Sok funkció
 • egy 60 napos ingyenes próbaverzió
 • Megfizethető és méretezhető vállalkozása számára
 • A legjobb kiskereskedelmi és e-kereskedelmi vállalkozások számára
Hátrányok
 • Lehet, hogy nem minden iparágban megfelelő
 • Van egy kis tanulási görbéje
 • Nincs A / B tesztelése, tehát nem láthatja, hogy mely kampányok mentek jobban, mint mások

  2. Runner Up – Mailchimp.com

  mailchimp logó

  Mi a kiváló MailChimp az, hogy ingyenes verziót kínál, így nem kell aggódnia, hogy lejár az ingyenes próbaverzió, majd elakad az esetleg nem tetszik szolgáltatás számlája. Ez az ok sok embernek, mint a Mailchimp. Számos online forrás segít megkönnyíteni az emberek megismerését a MailChimp-rel, és ezt figyelembe vesszük az egyik elérhetőbb szolgáltatás.

  Nagyszerű tapasztalatlan felhasználók számára ��

  Az ingyenes csomag kínál havonta akár 12.000 e-mailt kell elküldeni.  Tegyünk fel néhány gyors matematikát, hogy kiderüljön, hogy ez jó-e: Ha 2000 előfizetőnk lenne (ez az ingyenes csomag maximális összege), hetente e-mailt küldhet nekik, anélkül, hogy túllépnénk a maximális összeget. Ez eléggé szabvány az e-mail marketing iparban, tehát remek lehetőség újszülötteknek és az azt kereső embereknek nedvesítse meg lábát az e-mail marketing segítségével anélkül, hogy pénzt költene.

  e-mail szerkesztő

  Fizetett csomagjaik is nagyon nagyok, de az ár az előfizetők számától függ. Néhány hátrány van a Mailchimp számára, többek között az a tény, hogy az ingyenes opció nem engedélyezi az e-mailek automatikus válaszolását, amelyek figyelembe veszik a gyártási időt. Egy másik olyan szolgáltatás, amely hiányzik a szabad választásból, a szegmentálás, amely elengedhetetlen a kulcsfontosságú ügyfelek megcélzásához.

  Csevegési és e-mail támogatásuk van előfizetőik számára, de nem kínálnak hívástámogatást. Ellenkező esetben a Mailchimp elég robusztus, még ingyenes opcióval is, és úgy gondoljuk, hogy tetszeni fog, milyen könnyű használni.

  Előnyök
  • Ingyenes verzió az ingyenes próbaverzió helyett
  • Akár 2000 előfizető
  • Havonta akár 12 000 e-mailt küldhet!
  • Könnyen kezelhető
  • Nagyszerű műszerfal
  Hátrányok
  • Nincs szegmentálás ingyenes tervvel
  • Nincs automatikus válaszadó, ingyenes tervvel
  • Nincs támogatási támogatás

  3. Aweber.com

  Jó ár / alacsonyabb funkcionalitás

  aweber logó

  Az első hónapját ingyen kaphatja meg, ha feliratkozik Aweber.com. Van nekik egy teljes körű ügyfél-támogatási program heti hét napon keresztül telefonos támogatással, a megadott órákban, és csevegési és e-mail támogatást kínálnak a nem sürgős kérdésekre. Vannak olyan források az interneten, amelyek segítenek az Aweber jobb megismerésében, és áraik nagyjából megegyeznek a ConstantContact.com-tal..

  aweber e-mail készítő

  Havonta kb. 19 dollárt fog fizetni akár 500 előfizetőért, és többet fizet, ha több előfizetőt szerez. Az egyik dolog, ami nem tetszik, hogy árajánlatot kell kérnünk, ha több mint 25 000 előfizetője van. Ez időt vehet igénybe, és sokan nem akarnak várni a vállalatok válaszától. Az Aweber azonban nagyobb cégek számára is alkalmas, és könnyebben méretezhető, mint néhány más e-mail marketing szolgáltatás.

  Reszponzív sablonokat kap ��

  Van A / B tesztelés, amely segít határozza meg kampányának hatékonyságát, és kínál reagáló e-mail sablonok, így előfizetőik megnézhetik őket mobil eszközükön. Könnyen kezelhető műszerfallal rendelkezik, de ha túlterhelten érzi magát az e-mail marketing kampányok felállításával kapcsolatban, sok információ segít kitalálni, és gyakran találkoznak webináriumokkal is, amelyeket a cég rendez fel, hogy támogassa előfizetőit..

  Ennek a terméknek az egyetlen bukása az, hogy többet fizet, mint a többi e-mail marketing szolgáltatás, ezért nagyobb közönség elérése érdekében vegye fel a kapcsolatot velük. Összességében tetszik, hogy sok olyan funkcióval rendelkezik, amelyek növekedhetnek a vállalatával, és az erőforrások nagyon hasznosak.

  Előnyök
  • Egy hónapos ingyenes próbaverzió
  • A / B teszteléssel rendelkezik a kampányok hatékonyságának meghatározására
  • Átfogó ügyfélszolgálat a hét hét napján
  • Rengeteg internetes forrás, amely segít Önnek az indulásban
  Hátrányok
  • Több mint 25 000 előfizető ajánlatának megszerzése időigényes
  • Több e-mail marketing szolgáltatásnál többet fizet

  4. GetResponse.com

  kap válasz emblémát

  Ingyenes próbaverziót kap GetResponse.com ugyanaz, mint az Aweber.com, de a GetResponse.com ára kissé jobb, mint az Aweber.com. 1000 előfizetőnek havonta körülbelül 15 dollárba kerül, és az ár az idővel meglévő előfizetők száma alapján növekszik..

  A cég átfogó Vevőszolgálat e-mailben, csevegőn és telefonon keresztül. A GetResponse.com néven ismert az egyik könnyebb e-mail marketing szolgáltatás az interneten, és ha nem biztos benne, hogyan kezdje tovább, van néhány online oktatóanyag és forrás, amelyek segítenek az e-mail marketing megkezdésében.

  kap válasz e-mail készítőt

  Lehetővé teszi, hogy tudja a legjobb időt az e-mail küldésére Send️

  A GetResponse.com egyik legjobb tulajdonsága az van egy időzítési funkció, amely megmutatja, mikor lehet a legjobb időszak az e-mailek küldésére, ez sok elveszített munkaidőt és erőfeszítést takarít meg, amikor rossz időben célozza meg az embereket. Vannak olyan A / B tesztelési funkciók is, amelyek lehetővé teszik, hogy egy kampány akár öt ismétlését tesztelje, mielőtt elkötelezné az egyiket. Tetszik ez a szolgáltatás, mert azonnali visszajelzést nyújt egy vállalkozás tulajdonosának, aki megpróbálja növelni az eladásokat és az elkötelezettséget.

  A GetResponse.com egyetlen hátránya, hogy nem rendelkezik eseménykezelő eszközökkel, ezért ehhez a darabhoz külön szoftverre van szüksége. Egyébként ez kiváló szerszámkészlet bármely iparág számára, és tartalmaz egy könnyen olvasható irányítópultot, amely nem félelmetes az új felhasználóval.

  Előnyök
  • Ingyenes egy hónapos próbaverzió
  • A / B tesztelés a kampány hatékonysága szempontjából
  • Átfogó ügyfélszolgálat
  • Sok jelentős online erőforrás segít megtanulni a köteleket
  • Időzítő funkció az előfizetők elkötelezettségének fokozására
  Hátrányok
  • Nincs eseménykezelő eszköz
  • A vállalkozás növekedésével költségesebb lehet

  5. ActiveCampaign.com

  aktív kampány logója

  Az ActiveCampaign.com az egyik a rövidebb ingyenes próbaidőszakok közül, melynek véleményünk szerint hosszabbnak kell lennie. Az ingyenes próba csak 14 nap, ami nem tűnik elég időnek olyan elfoglalt vállalkozók számára, akik legalább egy hétig nem ülhetnek le és játszhatnak a műszerfalon..

  Nagyszerű egy-egy támogatás ☎️

  Mit csinálunk ebben e-mail marketing szolgáltatás az, hogy úgy tűnik nagyon testreszabott azok számára, akik egy-egy támogatást és tanácsot keresnek üzleti növekedésükhöz. Nem kínálnak telefonos támogatást, de ha beszélni szeretne egy e-mail marketing szakértővel, akkor kb. 65 dollárt fizethet, ha 30 perces beszélgetést szervez az Active Campaign egyik marketingszakértőjével, és megválaszolja a kérdéseit. Ha a magasabb szintű előfizetési csomagokat választotta, akkor a 65 dolláros díjat lemondják.

  Ilyen vagyunk a szolgáltatás elfogadható áron érkezik: körülbelül 9 dollár havonta 500 előfizető számára. Az ár megemelkedik az ügyfelek új előfizetőinek új szintjeivel. Az Active Campaign testreszabott támogatásával a legtöbb kezdőnek megfelelő helynek tűnik.

  Még személyes találkozót is tarthat a szakértőikkel, ha Chicagó területén tartózkodik. Nincs felmérési eszköz, de integrálható a Felmérési majom. Ugyanakkor több mint 250 e-mail előfizetőnek kell fizetnie, ezért ne feledje. Az Active Campaign ügyes tulajdonsága, hogy dátum-alapú e-maileket küldhet, így értékesítési értesítéseket küldhet, vagy boldog születésnapot kívánhat ügyfeleinek..

  Előnyök
  • Alacsony ár
  • Jó szolgáltatás
  • Képesség személyesen vagy telefonon találkozni vagy beszélgetni e-mail marketing szakértőkkel
  • Dátum alapú kampányok
  • A / B tesztelés
  Hátrányok
  • Rövid ingyenes próbaidőszak
  • Nincs felmérési szoftver
  • Több mint 250 e-mail előfizetőnek kell fizetnie, hogy megkérdezzék őket

  Végső gondolataink az e-mail marketing tervekről

  Az e-mail marketing az évek során jól ment, és minden vállalkozás számára gyakori, hogy valamilyen módon használja az e-mail marketingt. Vannak, akik egyszerűen e-maileket gyűjtenek értékesítési információk kiküldésére, mások az üzleti tevékenységük évente 365 napján történő vezetésére használják őket

  Valószínűleg egynél több e-mailt kaptál egy nagy dobozból egy nap alatt – azért van, mert a nagy fiúk tudják, hogy az emberek milyen gyakran ellenőrzik telefonjukat és e-maileiket. Így van elérje a közönséget ezek a napok. Persze, időbe telik ezeknek a kampányoknak a beállítása, de annyira meggyőzőek, hogy megéri az erőfeszítést és a szükséges időt.

  Legyünk őszinték: az e-mail marketing megfizethető. A lista legdrágább kezdőcsomagja havonta 20 dollár. Minden üzlet megengedheti magának ezt, és költségvetésében helyet kell hagynia erre. Megállapíthatja, hogy egy havi eladás könnyedén meg fogja fizetni az e-mail marketing kampányainak költségeit.

  A vállalkozásának legmegfelelőbb e-mail marketing rendszerének meghatározásához vegye igénybe az ezen szolgáltatások által kínált ingyenes próbaidőszakot. Olvassa el az erőforrásokat, és hajtsa végre a házi feladatát. Ha nem tudja kitalálni, hogyan kell rövid időn belül használni a szoftvert, lépjen tovább. Vannak elérhetőbb szolgáltatások is odakint.

  Összegyűjtöttük előnyeinek és hátrányainak listáját a listán szereplő mind az öt e-mail marketing szolgáltatással kapcsolatban, de fontolja meg, hogy ezek az érvek és hátrányok hogyan befolyásolják vállalkozását. Amit úgy gondolunk, hogy ellentmondás, valószínűleg csak az, amire szüksége van vállalkozásának, vagy nincs rá szüksége, tehát nincs jelentősége a sikerének.

  A legfontosabb, hogy ne késleltesse az e-mail marketing elősegítését az üzleti vállalkozása számára, és ne indítsa el az e-mail marketing kampány indítását. Ezen e-mail marketing szolgáltatások bármelyikét ma felállíthatja, és néhány órán belül megkezdheti az e-mailek gyűjtését. Tehát ne késlekedj.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map