15 bedste domænenavnegeneratorer

domænenavn findHvis du har gennemgået processen med at prøve at vælge et domænenavn, ved du, at det er alt andet end let.


Du’du leder efter et domænenavn, som folk vil huske, noget der har betydning og noget, der nøjagtigt beskriver, hvad dit brand handler om.

Selv hvis du er i din søgning efter webhosting finder du et domænenavn, der markerer alle disse felter, kan du opdage, at domænenavnet allerede er taget. Eller den .com, du vil have med det domænenavn, er allerede taget. Så du er tilbage på nul. Mere planlægning, mere notering og mere hovedpine.

Vidste du, at der er værktøjer til rådighed til at hjælpe dig med at finde det rigtige domænenavn? I denne artikel skal vi gennemgå 15 domænenavnegeneratorer med håb om at finde en der passer til dig.

Nogle mennesker overser dette værktøj, fordi de mener, at det kun er til at generere forretningsnavne.

Sandheden er, at Shopify Business Name Generator også gør et godt stykke arbejde med at levere domænenavnideer.

Start processen ved at indtaste det nøgleord, du vil have dit domænenavn til at have.

Derfra vil du blive givet hundreder af forslag. Webstedet vil opfordre dig til at oprette en Shopify shop ved hjælp af det domænenavn, de giver.

Du kan dog tage det domænenavn, de giver, og gå et andet sted for at købe adressen. Vi foreslår, at du bruger .com-udvidelsen.

Læs mere om Shopify på vores bedste e-handel platform opskrivning.

2. Lær domænesøgning

Med dette værktøj, hele dit søgningen begynder med kun et nøgleord. Derfra er du i stand til at søge efter domæneindstillinger. Bliv ikke overrasket, hvis dine søgeresultater returnerer hundreder eller endda tusinder af domænenavnideer.

Alle de resultater, der returneres, er .com-domæner. Nogle af funktionerne i dette værktøj inkluderer muligheden for at søge for at se, om dine egne idéer til domænenavne er tilgængelige, spore din søgehistorik, gemme de domænenavne, du kan lide, og mange flere.

Hvis du har en vag idé om et domænenavn, men du har brug for hjælp med nøgleord, er dette et godt værktøj at bruge.

3. NameStall

NameStall kan hjælpe dig med at søge efter domænenavne. Dette værktøj giver dig mulighed for at søge efter tilgængelige domænenavne efter ved hjælp af nøgleord og andre filtre som f.eks:

 • Grundlæggende engelske ord
 • Dele af tale
 • Populære nøgleord
 • Industri kategorier

Du er også i stand til at bestemme, hvor du vil have nøgleordene placeret, i starten af ​​dit domæne eller i slutningen.

Du kan bestemme, om du ønsker, at din webadresse skal bindes sammen, og også bestemme den udvidelse, du ønsker, til din adresse. Du får præsenteret muligheder for domænenavne, inklusive dem, der er taget, samt dem, der er tilgængelige. Ved blot at klikke på “Tilmeld,” kan du vælge det ønskede domænenavn.

NameStall har et øjeblikkeligt domænesøgeværktøj og et værktøj til at give forslag til domænenavne. De tilbyder en brandable liste med domænenavne såvel som højt-betalende nøgleord, som du muligvis bruger, der er forbundet med din branche.

4. Navn Mesh

Name Mesh fungerer godt, hvis du har et antal nøgleord i tankerne. Vælg to eller tre søgeord, og sæt dem derefter i søgefeltet. Derefter genererer dette værktøj din liste. Værktøjet giver dig ideer ved hjælp af kategorier som:

 • SEO
 • Ny
 • almindelige
 • Kort

Når du har søgt efter nøgleordene, er du i stand til at filtrere resultaterne ved hjælp af domæneudvidelser, længden på domænet eller uregistrerede domæner. Name Mesh vil også foreslå andre søgeord, som du muligvis ønsker at søge efter.

5. Panabee

Panabee er et værktøj der giver dig mulighed for at starte med to nøgleord. Derfra begynder forslag til domænenavn at rulle ud. Panabee gør det muligt for dig at generere et domænenavn, søge efter et virksomhedsnavn og søge efter et domænenavn.

Hvis det domænenavn, du vil bruge, er taget, kan du besøge GoDaddy for at se, om der er andre udvidelser tilgængelige med det samme domænenavn.

Hvis du ikke gør det’t ligesom en af ​​de indstillinger, du får, lader Panabee dig se relaterede udtryk, som du kan søge efter. Panabee gør det ikke’t viser dig bare, hvis dit valgte domænenavn bliver brugt, det viser dig også, hvis det er’bliver brugt som brugernavn i sociale medier.

6. Umulighed!

Umuligheden! har et lidt anderledes tag på generation af domænenavne i modsætning til nogle af de andre værktøjer, vi’ve allerede nævnt.

Du starter med at komme med et nøgleord. Derefter, du vælger verb, substantiv og adjektiver der kan føjes til begyndelsen eller slutningen af ​​dit søgeord.

Du’har fået muligheden for at vælge mellem en fire bogstavs, fem bogstavs eller en seks bogstavsindstilling. Eller du kan beslutte at blande noget med dit søgeord.

Du vil blive overrasket over de sjove ideer, du går væk med. Hvis du kan lide nogle af ideerne, kan du besøge GoDaddy for at købe domænenavnet.

7. Jeg vil have mit navn

Jeg vil have mit navn fungerer bedst, hvis du allerede har et domænenavn i tankerne som du vil bruge.

Indtast den ønskede adresse, og jeg vil have mit navn vil fortælle dig, om den er tilgængelig.

Hvis ikke, viser de dig alternative muligheder, og hvor meget de kan koste. Brug filterværktøjet til at blokere for utilgængelige domæner.

8. Cool Name Ideas

Dette værktøj er en forretningsnavngenerator, der lader dig vide, om dit domænenavn er tilgængeligt.

En cool funktion med dette værktøj er, at det giver dig mulighed for at filtrere dine indstillinger baseret på ting som dit kundegrundlag og størrelsen på din virksomhed, alt sammen med målet om at hjælpe dig med at finde det navn, der matcher din virksomhed.

Nogle af de avancerede funktioner giver dig mulighed for at vælge længden på nøgleordet og placeringen af ​​det nøgleord, du har’har valgt.

Du’kan du se, om domænenavnet er tilgængeligt, og om Twitter-håndtaget bruges af nogen.

9. Dot-o-Mater

Dot-o-Mater er perfekt til dig, hvis du ved, at du vil have et domænenavn, men ikke ved, hvor du skal starte. Denne service gør det muligt for dig vælg et antal kategorier at bruge som start og slutning af dit domænenavn.

Du får en dejlig liste over tilfældige indstillinger. Du har endda mulighed for at vælge bestemte ord, hvis du har nogle ideer i tankerne. Brug ridsekassen til at holde styr på dine yndlingsideer.

Web 2.0 Navnegeneratoren tilbyder nogle tilfældige forretningsidéer eller navnemuligheder, selvom du ikke gør det’t har idéer til nøgleord.

10. Direkte domænesøgning

Direkte domænesøgning er et godt værktøj, hvis du allerede kender det ønskede domænenavn.

Du starter med at sætte din idé i, og værktøjet fortæller dig, om den er tilgængelig eller ikke. Derefter søger det i alternativer, hvis det ønskede domænenavn ikke er tilgængeligt.

Det vil også lade dig vide, hvilke der er på auktion og giver dig mulighed for at købe dem fra GoDaddy.

Omvendt har du det muligheden for at finde ejeren af ​​webstedet og prøv at fremsætte et tilbud til det domæne.

11. Navn Station

Du kan starte med Name Station ved at oprette en gratis konto ved hjælp af din e-mail eller sociale medier. Derfra vil du kunne få adgang til:

 • Offentligt navn konkurrence
 • Forslag til søgeord
 • Checkere med øjeblikkelig tilgængelighed
 • Generatorer af domænenavne

Du kan bruge filtre som navnelængde, lokalnummer og andre. Selvom du ikke gør det’Hvis du har nogen søgeordsidéer, kan du finde ideer ved at søge baseret på din branche.

12. Domæner Bot

Domæner Bot er et værktøj, som du kan bruge til at søge i tilgængelige domæner samt modtage forslag til domæner.

Start med at indtaste et nøgleord og dig’Jeg kan se et antal ideer baseret på nøgleordet.

Du’Jeg kan også se kombinerede søgeordsindstillinger eller lignende søgeord.

13. Domain Puzzler

Domain Puzzler er et enkelt og ligetil værktøj. Det giver dig mulighed for at vælge dine ideelle søgeord, vælge den relevante domæneudvidelse og derefter starte søgningen efter ideer.

Det, der er fantastisk ved dette værktøj, er det det giver dig mulighed for at medtage et antal nøgleord i modsætning til kun en eller to med nogle af de andre værktøjer på denne liste. Dette værktøj kombinerer søgeord i en række variationer.

Når du har fundet de domænenavne, du kan lide, skal du oprette en favoritliste. Du kan endda sammenligne og kontrastere siderangering af forskellige domænenavnindstillinger.

14. Nameboy

Nameboy gør det muligt for dig at finde de domænenavne, der er tilgængelige, baseret på de nøgleord, du har’har valgt.

Nameboy giver dig en liste over foreslåede domænenavne. Diagrammerne, de leverer, gør det nemt for dig at se de udvidelser, der er taget, samt de tilgængelige.

Du’Jeg kan se hvilke domænenavne der er til salg, samt hvilke bindestreger, forslag eller rimord, der er tilgængelige.

Dette er et godt værktøj, hvis du ikke har nogen idé om, hvilke søgeord du vil bruge og er åbne for en række forskellige forslag.

15. Bust et navn

Bust a Name tilbyder en række forskellige værktøjer, der hjælper dig med ikke kun at finde et domænenavn, men finde et, der passer til dine særlige behov. Du kan søge efter nøgleord og derefter Brug filtre til “starter” med eller “ender” med at tilføje variation til dit søgeord.

Du’kan du bestemme, hvor naturligt du ønsker, at dit domænenavn skal se ud, samt antallet af tegn, du vil have det. Du vil være i stand til at filtrere gennem udvidelser, som .net, .com og .org. Du kan endda bruge “Lav et tilfældigt domæne” værktøj til at fremkalde din fantasi.

Når du bruger disse 15 domænenavnegeneratorer bedst, skal du være i stand til at oprette et domænenavn, der beskriver din virksomhed og passer til dine behov.

Bust a Name tilbyder en række forskellige værktøjer, der hjælper dig med ikke kun at finde et domænenavn, men finde et, der passer til dine særlige behov. Du kan søge efter nøgleord og derefter bruge filtre til “starter” med eller “ender” med for at tilføje variation til dit søgeord.

Du’kan du bestemme, hvor naturligt du ønsker, at dit domænenavn skal se ud, samt antallet af tegn, du vil have det. Du vil være i stand til at filtrere gennem udvidelser, som .net, .com og .org. Du kan endda bruge “Lav et tilfældigt domæne” værktøj til at fremkalde din fantasi.

Når du bruger disse 15 domænenavnegeneratorer bedst, skal du være i stand til at oprette et domænenavn, der beskriver din virksomhed og passer til dine behov. Har du andre domænenavnegeneratorer, som du synes, vi bør tilføje til vores liste? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map