15 legjobb domain névgenerátor

domain név megtalálásaHa már megpróbált egy domain nevet kiválasztani, akkor tudja, hogy ez nem más, mint egyszerű.


te’olyan doménnevet keres, amelyre az emberek emlékezni fognak, valamit, amelynek van értelme, és olyat, amely pontosan leírja, hogy mi az Ön márkája.

Még akkor is, ha keres webtárhely ha olyan domain nevet talál, amely jelöli ezeket a négyzeteket, előfordulhat, hogy a domain nevet már elvették. Vagy a .com, amelyet a domain névvel szeretne, már elkészült. Tehát visszatért a nullához. Több tervezés, több jegyzetelés és több fejfájás.

Tudta, hogy vannak olyan eszközök, amelyek segítenek megtalálni a megfelelő domain nevet? Ebben a cikkben 15 domain névgenerátort fogunk áttekinteni annak reményében, hogy megtalálja az Ön számára megfelelőt.

Vannak olyan emberek, akik figyelmen kívül hagyják ezt az eszközt, mert úgy gondolják, hogy csak üzleti nevek generálására szolgál.

Az igazság az, hogy a Shopify üzleti névgenerátor nagy munkát végez a domain név-ötletek megvalósításában is.

Indítsa el a folyamatot annak a kulcsszónak a megadásával, amelyet meg szeretne kapni a domain névében.

Innentől kapsz több száz javaslat. A webhely arra ösztönzi Önt, hogy hozzon létre egy Shopify üzlet az általuk biztosított domain név használatával.

Ugyanakkor elveheti az általuk biztosított domain nevet, és másutt megkeresheti a címet. Javasoljuk, hogy használja a .com kiterjesztést.

Tudjon meg többet a Shopify-ról a legjobban e-kereskedelmi platform felírása.

2. Tanulja meg a domainkeresést

Ezzel az eszközzel az egész A keresés csak egy kulcsszó használatával kezdődik. Innentől kezdve kereshet domain opciókat. Ne lepődj meg, ha a keresési eredmények száz vagy akár több ezer domain név ötletet eredményeznek.

Az összes visszaadott eredmény .com domain. Az eszköz néhány funkciója magában foglalja a keresést annak megállapítására, hogy elérhetőek-e a saját domain név-ötletei, nyomon követheti a keresési előzményeket, mentheti a tetsző domainneveket, és még sok más.

Ha homályos elképzelése van egy domain névről, de segítségre van szüksége a kulcsszavakkal kapcsolatban, ez egy remek eszköz.

3. NameStall

A NameStall segíthet a domain nevek keresésében. Ez az eszköz lehetővé teszi a rendelkezésre álló domainnevek keresését a kulcsszavak és más szűrők, például:

 • Alapvető angol szavak
 • A beszéd részei
 • Népszerű kulcsszavak
 • Ipari kategóriák

Azt is meghatározhatja, hogy hová helyezi a kulcsszavakat, a domain elején vagy a végén.

Megadhatja, hogy a webcím elválasztásra kerül-e, és meghatározhatja a címének kiterjesztését. A domain nevek lehetőségeit kapja meg, beleértve a már elfogadott és a rendelkezésre álló domainneveket is. Egyszerűen kattintva “Regisztráció,” akkor kiválaszthatja a kívánt domain nevet.

A NameStall azonnali domain-kereső eszközzel, valamint egy domain névre vonatkozó javaslatok szolgáltatására szolgáló eszközzel rendelkezik. Kínálnak a domain nevek márkanevű listáját, valamint a magas fizetésű kulcsszavakat, amelyeket használhat az iparához kapcsolódóan.

4. Neve Mesh

A Mesh név remekül működik, ha számos kulcsszóval rendelkezik. Válasszon két vagy három kulcsszót, majd tegye őket a keresőmezőbe. Innentől az eszköz generálja a listáját. Az eszköz ötleteket ad az alábbi kategóriák felhasználásával:

 • SEO
 • Új
 • Gyakori
 • Rövid

Miután megkereste a kulcsszavakat, kiszűrheti az eredményeket domain kiterjesztésekkel, a domain hosszával vagy nem regisztrált domainekkel. A Mesh név más kulcsszavakat is javasol, amelyekre kereshet.

5. Panabee

A Panabee egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi, hogy két kulcsszóval kezdje. Innentől kezdve megjelennek a domain névre vonatkozó javaslatok. A Panabee lehetővé teszi domain név létrehozását, üzleti név keresését és domain név keresését.

Ha elkészült a használni kívánt domain név, akkor felkeresheti a GoDaddy webhelyet, hogy megnézhesse, vannak-e más kiterjesztések ugyanazzal a domain névvel.

Ha nem’A megadott lehetőségekhez hasonlóan a Panabee lehetővé teszi a kapcsolódó kifejezések megtekintését, amelyekre kereshet. A Panabee nem’t csak azt mutatja meg, hogy a választott domain nevet használják-e, azt is megmutatja, ha használta’felhasználónévként használják a közösségi médiában.

6. Lehetetlenség!

Lehetetlenség! valamivel eltérő módon kezeli a domain név generálását, szemben a többi eszközünkkel’már említettem.

Először egy kulcsszóval áll elő. Akkor, az igeket, főneveket és mellékneveket választja ki amelyeket hozzáadhat a kulcsszó elejéhez vagy végéhez.

te’megkapta azt a lehetőséget, hogy válasszon egy négy betű, öt betű vagy egy hat betű közül. Vagy dönthet úgy is, hogy bármit összekever a kulcsszóval.

Meg fog lepődni azon szórakoztató ötletekkel, amelyekkel elindulsz. Ha tetszik néhány ötlet, keresse fel a GoDaddy webhelyet a domain név megvásárlásához.

7. Szeretném a nevemet

Szeretném a nevemet akkor a legjobban akkor működik, ha már rendelkezik egy domain névvel amit használni szeretne.

Írja be a kívánt címet, és azt akarom, hogy a nevem megmondja, ha elérhető.

Ha nem, akkor megmutatják az alternatív lehetőségeket, és hogy mennyit fizethetnek. A szűrőeszköz segítségével blokkolja a nem elérhető domaineket.

8. Hűvös névötletek

Ez az eszköz egy üzleti névgenerátor, amely tudatja vele, hogy elérhető-e domain név.

Rendkívüli tulajdonsága ennek az eszköznek az, hogy lehetővé teszi az opciók szűrését az olyan dolgok alapján, mint az Ön ügyfélkör és vállalkozásának mérete, mindezt azzal a céllal, hogy segítsen megtalálni a vállalkozásának megfelelő nevet.

Néhány speciális szolgáltatás lehetővé teszi, hogy kiválassza a kulcsszó hosszát és a kulcsszó helyét’választottam.

te’megtudhatja, elérhető-e a domain név, és vajon a Twitter kezelője használja-e azt.

9. Dot-o-Mater

A Dot-o-Mater tökéletes az Ön számára, ha tudja, hogy domain nevet akar, de nem tudja hol kezdje. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi válasszon több kategóriát a domain név kezdetének és végének a felhasználása.

Kap egy szép listát a véletlenszerű lehetőségekről. Még akkor is választhat bizonyos szavakat, ha van néhány ötlete. Használja a semmiből a kedvenc ötleteit.

A Web 2.0 névgenerátor kínál véletlenszerű üzleti ötleteket vagy névbeállítási lehetőségeket, még akkor is, ha nem’Nincs kulcsszóötlete.

10. Azonnali domainkeresés

Azonnali domainkeresés nagyszerű eszköz, ha már ismeri a kívánt domain nevet.

Kezdje azzal, hogy beteszi az ötletet, és az eszköz megmondja, létezik-e vagy sem. Ezután alternatívákat fog keresni, ha a kívánt domain név nem érhető el.

Ezenkívül tudatja Önnel, hogy melyik aukcióra áll fel, és lehetővé teszi, hogy megvásárolja azokat a GoDaddy-től.

Ezzel szemben van lehetőséget a webhely tulajdonosának megtalálására és próbáljon ajánlatot tenni arra a domainre.

11. Névállomás

A Névállomással kezdheti úgy, hogy ingyenes fiókot hoz létre az e-mail vagy a közösségi média segítségével. Innentől hozzáférhet:

 • Nyilvános névverseny
 • Kulcsszójavaslatok
 • Azonnali rendelkezésre állás ellenőrzői
 • Domain név generátorok

Használhat olyan szűrőket, mint a név hossza, kiterjesztése és mások. Még ha nem is’nincsenek kulcsszóötletei, ötleteket találhat az iparág alapján történő kereséssel.

12. Domains Bot

A Domains Bot olyan eszköz, amellyel megkeresheti a rendelkezésre álló domaineket, és fogadhat domain-javaslatokat.

Kezdje azzal, hogy beír egy kulcsszót, és te’Látni fog egy sor ötletet a kulcsszó alapján.

te’A kombinált kulcsszóopciókat vagy hasonló kulcsszavakat is látni fogja.

13. Domain rejtvényfejtő

A Domain Puzzler egy egyszerű és érthető eszköz. Ez lehetővé teszi az ideális kulcsszavak kiválasztását, a megfelelő domain kiterjesztés kiválasztását, majd az ötletek keresésének megkezdését.

Ami nagyszerű ezen eszköznél, az az lehetővé teszi számos kulcsszó felvételét ellentétben egy vagy kettővel a listán szereplő egyéb eszközökkel együtt. Ez az eszköz a kulcsszavakat számos változatba egyesíti.

Miután megtalálta a kívánt domainneveket, hozza létre a kedvencek listáját. Még összehasonlíthatja és összehasonlíthatja a különféle domain névopciók rangsorolását.

14. Névfiú

A Nameboy lehetővé teszi, hogy megtalálja a rendelkezésre álló domainneveket az Ön kulcsszavai alapján’kiválasztotta.

A Nameboy megadja a javasolt domain nevek listáját. Az általuk rendelkezésre bocsátott táblázatok megkönnyítik a megvásárolt és a rendelkezésre álló kiterjesztések megtekintését.

te’Látni fogom milyen domain nevek vannak eladó, valamint milyen összeválasztható javaslatok vagy rímszó szavak állnak rendelkezésre.

Ez egy nagyszerű eszköz, ha fogalma sincs arról, hogy milyen kulcsszavakat szeretne használni, és nyitva áll különféle javaslatokkal.

15. Mutasson be egy nevet

A Bust a Name számos eszközt kínál, amelyek segítségével nem csak egy domain nevet, hanem az Ön igényeinek megfelelőt is megtalálhat. Kereshet kulcsszavakat, majd szűrők használata “kezdődik” vagy “véget ér” val vel a változatosság hozzáadása a kulcsszóhoz.

te’meg tudja határozni, hogy a domain névnek milyen természetesnek kell lennie, valamint azt, hogy hány karaktert szeretne. Szűrhet olyan kiterjesztéseken, mint a .net, .com és .org. Használhatja még a “Készítsen véletlenszerű tartományt” eszköz, amely felébreszti a képzeletét.

A 15 domain névgenerátor lehető legjobban kihasználva képesnek kell lennie egy olyan domain név létrehozására, amely leírja az üzleti vállalkozást és megfelel az Ön igényeinek.

A Bust a Name számos eszközt kínál, amelyek segítségével nem csak egy domain nevet, hanem az Ön igényeinek megfelelőt is megtalálhat. Kereshet kulcsszavakban, majd szűrőket használhat a “kezdődik” vagy “véget ér” -val, hogy változatosságot adjon a kulcsszóhoz.

te’meg tudja határozni, hogy a domain névnek milyen természetesnek kell lennie, valamint azt, hogy hány karaktert szeretne. Szűrhet olyan kiterjesztéseken, mint a .net, .com és .org. Használhatja még a “Készítsen véletlenszerű tartományt” eszköz, amely felébreszti a képzeletét.

A 15 domain névgenerátor lehető legjobban kihasználva képesnek kell lennie egy olyan domain név létrehozására, amely leírja az üzleti vállalkozást és megfelel az Ön igényeinek. Van más domain névgenerátora, amelyet véleményed szerint fel kellene vennünk a listánkba? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector