6 najboljih dodataka za web mjesto za WordPress za izgradnju napredne zajednice

Planirate li stvoriti premium sadržaj na svojoj web stranici WordPress i učiniti ga dostupnim samo registriranim članovima? Ako je to slučaj, potreban vam je dodatak na web mjestu za članstvo koji vam omogućuje stvaranje članstva i ograničavanje ekskluzivnog sadržaja samo na vaše članove. U ovom ću članku podijeliti s vama šest najboljih dodataka za članstvo za vaše web mjesto WordPress.


Odabir pravog dodatka za članstvo je jedno od najvažnijih razmatranja pri izgradnji uspješne zajednice za vaše poslovanje, bilo da prodajete internetski tečaj ili sastavljate popis svojih pretplatnika..

Koje pogodnosti možete dobiti na web mjestu članstva?

Prvo, razgovarajmo o tome što vam koristi kada napravite web mjesto za članstvo.

 • Izradite listu e-pošte s visokom stopom angažmana. Možete stvoriti biblioteku svojih sadržaja i omogućiti joj da joj pristupaju samo registrirani korisnici. Na ovaj ćete način moći sastaviti vrlo zanimljiv popis pretplatnika.
 • Izgradite svoj autoritet. Kad stvorite vrijedne sadržaje za svoje članove, pruža vam priliku da izgradite svoj autoritet unutar svoje niše. Omogućuje vam i izgradnju temelja za vernu korisničku bazu.
 • Zaradite ponavljajući prihod. Ako možete nagovoriti svoje članove da plate pretplatu, mogućnosti zarade su beskrajne.

Što tražiti u dodatku za web mjesto?

Dopustite mi da podijelim s vama nekoliko izvanrednih značajki o kojima stvarno trebate razmišljati kad odaberete odgovarajući dodatak za vaše web mjesto.

Jednostavnost korištenja

Ako niste tehničar i ne želite zaposliti programera za postavljanje web-lokacije o članstvu, odaberite dodatak koji je jednostavan za korištenje. Možete kupiti lagani dodatak koji ima sve bitne značajke koje su vam potrebne, a ako su vam potrebne naprednije značajke, možete potražiti dodatak s potpunim značajkama ili instalirati dodatke.

Kompatibilnost

Prvo testirajte dodatak u vašoj WordPress lokalnoj instalaciji prije nego što ga instalirate na proizvodnu web stranicu. Na taj se način osigurava da je vaš dodatak kompatibilan s vašom temom i ostalim trenutno instaliranim dodacima.

Dizajn i značajke

Možda biste željeli pogledati i njegove specifične značajke kao što su značajke upravljanja pretplatom, značajka sadržaja kapati i podrška za pristupnike plaćanja. Postoji puno dodataka za članstvo, ali imaju različite značajke i nemaju sve one značajke koje bi vam trebale za vaše web mjesto.

Dakle, sada pogledajmo naše glavne WordPress dodatke na web mjestu.

1. MemberPress

MemberPress je jedan od najpopularnijih dodataka za web stranice WordPressa. To je vjerojatno jedan od najcjelovitijih dodataka za članstvo sa svim značajkama koje će vam trebati za moćno, potpuno opremljeno mjesto za članstvo.

Koje su glavne prednosti MemberPress-a?

 • Postavljanje je vrlo jednostavno i jednostavno. Možete automatski postaviti stranice za prijavu, cijene, račun i zahvalnice za svoje članove.
 • Ima moćnu kontrolu pristupa u kojoj možete ograničiti pristup svojim postovima, stranicama, kategorijama, oznakama i dokumentima i medijskim datotekama.
 • Ako prodajete internetske tečajeve, možete dodavati sadržaj sadržaja, što znači da ih članovi mogu pregledati nakon određenog vremena.
 • Lako se integrira s različitim marketinškim uslugama e-pošte kao što su MailChimp, AWeber, GetResponse i MadMimi. Ako se bavite podcastingom, MemberPress se integrira i s BluBrry i Amazon Web Services.
 • Ona također ima ugrađenu podršku za Stripe, PayPal i Authorize.net.
 • Također nudi stvaranje stranica s dinamičnim cijenama s unaprijed ugrađenim predlošcima.
 • Omogućuje vam i kontrolu datuma isteka kupona i proizvoda na koje se odnose. Također možete odabrati postotak popusta ili fiksni iznos.

Među njegovim ograničenjima je i to što je on ograničen samo na podršku tri najpopularnija pristupnika plaćanja. Dakle, ako ste u zemlji bez ovih pristupnika plaćanja, razmislite o drugom dodatku za članstvo. Također, još uvijek mu je potrebna veća integracija s drugim popularnim uslugama. Iako možete unajmiti programera za integraciju usluge treće strane.

MemberPress započinje od 258 USD godišnje po redovnoj cijeni.

Posjetite MemberPress

2. Članstva u WooCommerceu

Članstva u WooCommerceu omogućuju vam izgradnju sustava članstva koji je integriran u vašu mrežnu trgovinu. Možete ograničiti svoj sadržaj i unijeti ga u svojstvo svojim članovima.

Jedna stvar koju trebate imati na umu je da je to dodatak WooCommerce, što znači da prvo morate instalirati WooCommerce dodatak prije nego što budete mogli koristiti WooCommerce Članstva. Osim toga, ako planirate prihvatiti ponavljajuća plaćanja, onda vam je potreban i dodatak WooCommerce Pretplate.

Što WooCommerce članstvo može učiniti za vaše poslovanje?

 • Glavna prednost ovog dodatka je da možete postaviti proizvode da budu dostupni samo vašim članovima i pružiti im popuste na cijelom web mjestu..
 • Možete zakazati kada će vaš sadržaj biti vidljiv članovima.
 • Ovaj dodatak omogućuje vam postavljanje opcija besplatne dostave za vaše članove i kupona za ne-članove.
 • Vaši članovi mogu se lako kretati do nadzorne ploče svog članstva.
 • Članove možete uvesti ili izvoziti u CSV datoteku.
 • Ima područje članarina za evidentiranje podataka o kupcima i referencu za jednostavnu komunikaciju s članovima.

Jedna stvar koja mi se ne sviđa kod ovog dodatka je da plaćanje nije ugrađeno. Dakle, također morate instalirati WooCommerce Gateways za plaćanje u dodatnoj cijeni.

Članstva u WooCommerceu počinju od 149 USD godišnje za jednu web lokaciju.

Posjetite WooCommerce Članstva

3. Ograniči sadržaj Pro

Ograniči sadržaj Pro još je jedan dodatak za članstvo koji treba razmotriti jer vam omogućuje jednostavno stvaranje potpuno opremljenog mjesta za članstvo. To je snažni kandidat za dodatak članstvu jer ga je stvorio isti tim koji je stvorio AffiliateWP i dodatak Easy Digital Downloads.

Pogledajmo što sve može učiniti za vaše web mjesto s članstvom u WordPressu.

 • Lako se integrira s vašom stranicom WordPress.
 • Ima ugrađene integracije s različitim pristupnicima plaćanja kao što su PayPal, Braintree, 2Checkout, Stripe i Authorize.net.
 • Možete stvoriti koliko god želite popustnih kodova i ponuditi fiksni iznos ili postotak popusta.
 • Još jedna dobra stvar s ovim dodatkom je da ćete sa svojom funkcijom izvještavanja moći pratiti performanse svog članstva.
 • Svoje podatke možete izvesti i u CSV datoteku.
 • Također možete automatski poslati e-poštu dobrodošlice svojim novim članovima, potvrdu plaćanja e-poštom i podsjetnike o isteku računa.

U usporedbi s ostalim dodacima za članstvo, vidjet ćete da ima manje integracije s drugim uslugama drugih proizvođača, poput davatelja usluga e-pošte. Mislim da je to nešto što treba poboljšati.

Cijene za Ograničeni sadržaj Pro počinju od 99 USD godišnje i mogu doseći i do 499 USD godišnje, ovisno o broju dodanih dodataka i broju web lokacija koje je dopušteno instalirati.

Posjetite Ograniči sadržaj Pro

4. Plaćeno članstvo Pro

Plaćeno članstvo Pro pogodno je za web mjesto koje nudi premium sadržaje, udruge, biltene, proizvode za pretplatu i puno više. Najbolje od svega je to što ga možete koristiti besplatno.

Pogledajmo što možete učiniti s Paid Membership Pro.

 • Možete imenovati i kontrolirati pristup članova vašem sadržaju. Na primjer, možete kategorizirati svoje članove kao zlatne, srebrne ili brončane članove.
 • Integrira se s najkvalitetnijim pristupnicima plaćanja kao što su Stripe, PayPal, Authorize.net, Braintree, CyberSource i 2Checkout. Vašoj web stranici potreban je SSL certifikat kako bi postupak odjave bio siguran i siguran.
 • Možete postaviti jedinstvene informacije o cijenama za svaku razinu članstva.
 • Možete kontrolirati pristup sadržaju za svaku razinu članstva.
 • Možete generirati detaljna izvješća o učinku svog članstva.
 • Tražilicama možete omogućiti da indeksiraju vaš premijski sadržaj tako da vaša web lokacija i dalje može rangirati za pretraživanje po ključnim riječima.
 • Možete prilagoditi obavijesti putem e-pošte.
 • Plaćeno članstvo Pro je sjajno za jednostavnu web stranicu. Međutim, ako imate kompliciranu web lokaciju, tada morate razmotriti dostupne dodatke odgovaraju li potrebama vaše web stranice.

Iako ga možete koristiti besplatno, ne dobivate premium podršku i nadogradnje, kao i druge dodatke koji su vam možda potrebni. Dakle, provjerite njihove cijene koje počinju sa 297 USD godišnje.

Posjetite Plaćeno članstvo Pro

5. S2Member

S2Member je još jedan besplatan dodatak za WordPress članstvo koji možete koristiti za svoju web stranicu. Dolazi s velikim brojem značajki izvan okvira, što ga čini jednim od najopsežnijih dodataka.

Pogledajmo koje su glavne značajke ovog dodatka.

 • Besplatno je i možete ga isprobati je li najbolje za vaše web mjesto. Iako su mogućnosti ograničene, to je dobar početak za mjesto s članstvom.
 • Možete zakazati puštanje vaših sadržaja članovima.
 • Podržava PayPal sa svojom besplatnom verzijom, a Stripe i Authorize.net sa svojom premijskom verzijom.
 • Dobro se integrira s dodacima zajednice kao što su BuddyPress i bbPress.

No, s obzirom na to da nudi mnoštvo značajki, može postojati strma krivulja učenja da ih treba shvatiti, posebno ako tek počinjete.

Budući da besplatna verzija ima ograničene mogućnosti, možda ćete poželjeti dodatne značajke njezine premium verzije koja započinje jednokratnom naknadom od 89 USD.

Posjetite S2Member

6. aMember Pro

aMember Pro je još jedan fleksibilni i jednostavni dodatak za članstvo. Međutim, odmah vam kažem da to nije izvorni WordPress dodatak. To je softver izgrađen na PHP-u koji se može integrirati u WordPress.

Evo nekih stvari koje mogu učiniti za vaše web mjesto s članstvom:

 • Omogućuje vam stvaranje neograničenih razina članstva i predmeta.
 • Omogućuje vam postepeno isporučivanje sadržaja.
 • Integriran je s različitim pristupnicima plaćanja kao što su PayPal, 1ShoppingCart, ClickBank, WorldPay, 2Checkout, Zombaio i mnogi drugi.
 • Jednostavno možete upravljati svojim kupcima i njihovim pretplatama.
 • Možete generirati detaljna izvješća o svojim kupcima i uspješnosti članstva.
 • Dostupni su prijevodi jezika za španjolski, francuski, njemački, ruski, kineski i grčki.

Jedna stvar s kojom ćete se možda susresti s ovim dodatkom jesu problemi s kompatibilnošću s drugim WordPress dodacima na vašoj web stranici. Dakle, budite vrlo oprezni u vezi s tim.

Ovaj dodatak možete dobiti jednokratnim plaćanjem u redovnoj cijeni od 179,95 USD.

Posjetite aMember Pro

Zaključak

Ako vam je potreban jednostavniji i laganiji dodatak za vaše web mjesto, provjerite Ograniči sadržaj Pro. Ali ako vam treba opsežniji, pokušajte koristiti MemberPress.

Zapamtite, najbolje je prvo isprobati u svom WordPressu ili u okruženju kako biste bili sigurni da svojim članovima pružate najbolju uslugu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map