Cum să instalați WordPress pe calculatorul dvs., apoi migrați la Live

Uneori este mult mai ușor să construiești un site web pe computerul tău local, iar atunci când ai terminat, transferă-l în contul tău de găzduire web.


Fac acest lucru tot timpul și îl folosesc și pentru a testa diferite pluginuri sau teme pe computerul meu local pe care nu am intenția să le folosesc cu adevărat. Este mai mult doar testarea.

Și de asemenea folosesc acest lucru pentru a depana site-ul meu. Deci, dacă există o problemă cu site-ul meu web, pot să-l aduc pe computerul meu local și îl pot distruge și distruge. Încercând să descoperiți ce ar putea cauza o problemă sau testați adăugând noi funcții.

Cel mai simplu mod de a face acest lucru este de a avea un mediu de dezvoltare locală. Și am să vă arăt cum să faceți asta în acest tutorial.

Acum, nu va costa nimic, azi. Ei bine, există o opțiune plătită. Nu o vom folosi în acest tutorial.

Așa că vă voi arăta cum puteți configura această configurare pe computer, apoi vă voi arăta cum să vă luați site-ul și să-l împingeți în contul dvs. de găzduire web.

Software pentru a instala WordPress pe computer

Deci, aveți trei opțiuni pentru a instala și gestiona cu ușurință WordPress pe computerul local.

DesktopServer

Una dintre ele chiar aici este DesktopServer. Acum aceasta are o versiune gratuită și o versiune plătită. Acest lucru este fabulos, îndrăznesc să spun că este mai bine în sensul că, dacă aveți vreodată probleme dacă aveți versiunea plătită, există o modalitate de a obține suport

Laragon

Există un alt program exclusiv pentru PC numit Laragon. În prezent nu folosesc Laragon, dar am folosit asta timp de șase luni. În prezent nu îl folosesc.

Am folosit-o mai mult dintr-o curiozitate pentru a vedea dacă ar fi ceva mai bun decât local de Flywheel.

Și în timp ce mi s-a părut interesant, există încă mai mult de lucru pentru ea, mai puțină interfață de utilizator, funcții mai puțin utile pe care le-am găsit folosind aceasta.

Deci, când am înlocuit vechiul meu computer cu unul nou, mi-am spus, știi ce? E drăguț și totul. Mă întorc la local. Este doar o mulțime de mult mai ușoară pentru mine.

Totuși, acesta ar putea fi ceva pe care ai prefera să-l folosești. Eu personal nu o prefer, dar cred că este foarte bine și există un anumit grup de oameni care ar prefera acest lucru.

Local de Flywheel

Aplicația pe care o folosesc personal astăzi și probabil că am folosit-o în ultimii trei ani, este numită locală de Flywheel.

Acum, Flywheel este o companie de găzduire web. Ceea ce au făcut este că au cumpărat acest instrument numit local și l-au folosit ca magnet de plumb. Nu există capturi sau achiziții care să o utilizeze.

Lucrul însă, nu am avut niciodată o problemă folosind acest plugin. Adică s-ar putea să fi existat o mică eroare aici, o eroare acolo în ultimii trei ani, dar a fost destul de solid pentru mine în ultima vreme.

Și va funcționa pe un PC sau un Mac și de fapt îl am instalat pe PC și pe Mac.

Acum, iată lucrul, se știe că unele computere mai vechi au o problemă. De când am executat acest lucru și nu l-am întâlnit niciodată, dar am auzit despre alte persoane care au computere mai vechi care au o problemă care folosește acest lucru.

Așadar, pentru acest tutorial, vom trece peste local pe Flywheel.

Cum să instalați WordPress pe computer

Unele dintre setările lemme vă arată cum să-l configurați corect, iar unele dintre funcțiile extraordinare cu aceasta. Și deci tot ce trebuie să faci este să descarci asta. Acum, dacă vă aflați pe un computer sau un Mac, veți putea urmări.

Doar faceți clic pe descărcare gratuită. Puteți introduce informații reale, informații false. Cred că te duce doar la o descărcare. De fapt. De asemenea, cred că ai putea Google. Descărcare locală prin flywheel și puteți obține doar linkul de descărcare simplă, dar alegeți doar versiunea dvs. Și uh, îl urăsc atunci când se formează un contact.

Cereți numărul meu de telefon, cum ar fi, vreau acest lucru, nu vreau să vă dau numărul meu de telefon. De ce îmi ceri numărul de telefon? Uh, oricum, poți merge înainte și descărca și se va instala ca orice alt program pe care l-ai instala pe computer. Te voi scuti de faptul că trebuie să stai prin asta. Acum, după ce ați instalat local flywheel, acesta va fi aspectul interfeței.

Îl poți vedea pe al meu. Instalații active, WordPress, instalații WordPress separate aici. Trebuie să-l numiți, trebuie să aveți toate aceste setări diferite pentru el și pot atinge acest mare cerc verde aici când vreau să adaug un site nou. Așadar, mai întâi, să aruncăm o privire la setările pe care le aveți disponibile.

Acum, pe un computer, ar fi doar să apăsați pictograma hamburger și apoi să mergeți chiar aici, unde spune preferințe, și de aici vom accesa setările. Așa că îmi place să am toate lucrurile mele în modul întunecat. Localul ne oferă un mod întunecat, dar puteți avea modul de lumină dacă aceasta este preferința dvs. Eu chiar folosesc modul întunecat de pe Mac.

Bine. Setare implicită pentru site nou. Așadar, de fiecare dată când creați un site nou, puteți seta care vor fi unele elemente implicite, deci nu trebuie să le completați manual de fiecare dată. Așadar, puteți seta adresa de e-mail de administrator, veți dori să faceți acest lucru. Puteți seta unele, uh, puteți crea, de asemenea, un mediu personalizat și puteți introduce unele valori implicite acolo.

Prin urmare, acest lucru vă va permite să alegeți versiunea dvs. PHP, versiunea dvs. SQL și chiar serverul dvs. web preferat. Așadar, eu cred că am scris doar preferat, dar aș putea merge la fel de bine cu mediul personalizat. Dacă mergeți personalizat, îmi place să merg cu o versiune PHP ridicată. În momentul de față, cea mai mare ofertă este 7,2, care este preferința mea de a testa.

Știți, ca mediul de testare să fie la un, dar aveți toate aceste opțiuni chiar aici. Ați putea să-l setați la ceea ce doriți. Este corect pentru site-urile dvs. sunt un fel de portabile, în sensul că l-ar putea muta dintr-un local prin flywheel instalat într-un alt local de zbor. Vom instala aici. Iată câteva opțiuni avansate.

Iată o setare foarte riscantă pentru aceste volume rapide de Docker. Nu-l recomand. Au lansat o versiune în urmă cu un an și jumătate, când au lansat acest lucru, acesta a fost pornit implicit și nu a provocat decât probleme, dar este software gratuit. Și asta a fost cu mult timp în urmă. Bine, totul altceva e în regulă.

Uh, și iată o listă cu aceste lucruri numite planuri. Așadar, puteți configura o instalare WordPress cu stiva implicită de instrumente pe care le utilizați și puteți salva asta ca un model. Așadar, atunci când accesați S. Creați un site nou, puteți să-l creați doar pe baza acestui model și apoi toate pluginurile și totul este deja instalat.

Ei bine, aici veți gestiona și șterge aceste planuri. Bine, deci acestea sunt preferințele pentru aplicație. Acum. Când creați un site local, există și preferințe pe care le vom trece peste o clipă. Așadar, de ce nu mergem înainte și începem să creăm împreună primul nostru site. Iată o opțiune.

Voi face doar clic pe plus. Primul pas este să dai un nume acestui site. Acum l-am numit local la viață și există câteva opțiuni avansate aici, așa că probabil nu veți dori să vă încurcați. Cu domeniul site-ului local, cu excepția cazului în care doriți să schimbați adresa URL care va fi conectată la aceasta. Depinde de tine.

Nu vă încurcați cu calea site-ului local, dar aici este locul unde puteți alege să creați acest lucru pe baza unui plan. Așadar, am avut acest model pe care l-am creat și dacă aș dori să folosesc acest model ca punct de plecare, aș putea face asta. Dar nu am de gând. Și apoi voi merge mai departe și dați clic pe continuare. Așa că mă anunță ce aer.

Permiteți-mi să aleg ce mediu doresc să folosesc pentru acest site web. Așadar, pot merge cu cea preferată sau ceea ce am enumerat ca fiind personalizat și mă anunță exact care sunt specificațiile diferite ale celei preferate. Așa că aș recomanda doar să mergi cu preferința. Voi merge mai departe și dați clic pe continua și aici este unde ați setat numele de utilizator și parola pentru această instalare și este deja preumplut în adresa de e-mail folosită pe baza a ceea ce am introdus în preferințe.

Acum există și o opțiune avansată. Dacă doriți să faceți acest site într-un multi-site WordPress, aveți această opțiune acolo. Ce îmi place să fac este să folosesc același nume de utilizator și parolă. Pentru fiecare site pe care îl creez, așa că voi merge înainte și să introduc un nume de utilizator și o parolă. Bine. Acum că am făcut asta, o să merg înainte și să dau clic pe site-ul Adăugare și va dura doar un moment sau două.

Jeez. Nu știu dacă asta se înregistrează de fapt pe ecranul meu. Este unul dintre aceste semne de avertizare în care trebuie doar să faceți clic pe da pentru a aproba. Acum. Nu știu dacă s-a înregistrat asta, dar dacă sunteți pe un Mac, veți obține un pop-up pentru a introduce parola maximă și atunci trebuie doar un moment sau două pentru a merge mai departe și a crea acest lucru.

Bine, acum după ce site-ul a fost creat, voi merge mai departe și vă voi oferi o imagine de ansamblu asupra opțiunilor pe care le aveți chiar aici pentru site. În primul rând, îl vei vedea. Adăugat în stânga aici pe lista site-urilor dvs. și aici sunt câteva opțiuni. Există o bază de date, SSL și utilități. Acum, pentru prezentare generală, vă va oferi o listă cu detaliile despre mediu.

Aceasta este versiunea PHP, versiunea mea SQL și tot felul de chestii și, de asemenea, veți avea o opțiune pentru a regla acestea dacă doriți. Opțiunea bazei de date este un instrument foarte fain. Când fac clic pe asta, va fi efectiv, aici, permiteți-mă să o fac. Iată baza de date și pot săpa în datele bazei de date.

Dacă aș fi vrut și mă aflu că merg acolo pentru lucruri. Este puțin din partea techie. SSL, acum doriți să creați un certificat SSL, iar instrumentul chiar aici va spune, încredere. Dă clic pe butonul respectiv. Vă va solicita să introduceți parola dacă sunteți pe un Mac. Dacă sunteți pe un computer, vă va oferi acel mesaj de avertizare pentru PC în acel moment.

Doar faceți clic pe da, și apoi acest lucru se va schimba pentru a spune de încredere, cum ar fi acest instrument numit mascul de porc. Așadar, atunci când faceți clic pe aceasta, aici vor fi capturate toate e-mailurile trimise de site-ul dvs. Și, de fapt, iată e-mailul pe care l-a capturat, care este site-ul dvs. tocmai a fost configurat. Deci, în mod normal, acest lucru ar fi trebuit să plece la mine, dar în schimb, a fost prins folosind poșta electronică.

Acest lucru este foarte bun pentru testare. Bine. Acum aici este această caracteristică foarte interesantă numită link live. Deci, ce înseamnă asta este cu site-ul dvs. și local, dacă nu, nu puteți spune că aveți un client și construiți site-ul unui client și se află într-un alt birou. Evident, bine, nu le poți da un link să se uite la site-ul web, deoarece te afli acasă sau la birou, în spatele unui firewall și a unui router.

Acest lucru nu este public. Este totul privat, dar puteți face clic aici unde spune link live. De fapt, permiteți-mi să activez asta repede. Să vedem. Am un firewall pe computer. Iata. Doar dinamic în acea secundă divizată creată. Un link pe care l-aș putea oferi clientului meu, iar atunci când fac clic pe acesta, acesta va afișa acest site web.

Acest lucru este foarte bun pentru feedback-ul clienților. Așadar, dacă construiți, așa puteți să le oferiți un link, ei ar putea să-l vadă, iar apoi mergeți aici. Când ați terminat să vă oferi feedback, faceți clic pe dezactivați și nu mai au acces pentru a vedea site-ul. Acest lucru este dincolo de bine, deoarece, odată ce vă oferă feedback, este posibil să nu doriți să păstreze filele cu privire la ceea ce faceți.

Deci poți merge mai departe și dezactiva asta. Acum, ultimul lucru pe care am vrut să-ți arăt a fost că poți face clic dreapta pe site-ul tău atunci când este în această listă și există opțiuni suplimentare. Așadar, avem tabloul de bord de administrare a site-ului pentru WordPress. Vom fi conectat pentru prima dată într-o clipă, puteți arăta folderul.

Aici sunt fișierele reale pe computer. Funcțiile SSH, repornește, oprește, clonează, exportă și salvează ca un model. Astfel, veți crea un site nou, introduceți temele pe care doriți să le utilizați, pluginurile pe care doriți să le utilizați, apoi salvați-l aici, un model. Așa că data viitoare când mergeți să faceți un site, puteți începe cu modelul respectiv.

Puteți, de asemenea, să schimbați redenumirea domeniului și să o ștergeți dacă doriți să păstrați lucrurile frumos și bine. Aici. Așa că mă voi autentifica pentru prima dată. Trebuie doar să faceți clic pe acest buton de administrare chiar aici, și mă va duce chiar aici la autentificare și voi merge înainte și mă va autentifica acum. Bine, așa că înainte de a face clic pe butonul de conectare, vreau să vă atrag atenția asupra unui lucru pe care l-ați putea vedea în partea stângă sus.

Aici. Se spune că nu este sigur și asta pentru că ori de câte ori se creează local. Un site. Din anumite motive, nu creează automat acel certificat SSL și nu configurează site-ul pentru a funcționa cu un certificat SSL. Așadar, asigurați-vă că primul lucru pe care doriți să îl faceți atunci când ați creat acest lucru, doriți să faceți clic pe fila SSL, faceți clic pe acest buton aici.

Își va spune încredere și atunci va crea certificatul SSL în următorul lucru pe care îl faci. Vă conectați și primul lucru pe care îl vom face este să accesăm setările generale, iar aici vom vedea adresa URL a acestui site web. Vom apuca într-un S acolo și un S acolo. Vom face clic pe salvarea modificărilor.

O să ne dea afară de pe site, dar verifică asta. Acum site-ul este sigur și utilizează acel certificat SSL pe care l-am generat. Acesta este primul lucru pe care doriți să îl faceți de fiecare dată când începeți un proiect folosind oricare dintre aceste medii locale, dar mai ales locale prin flywheel. Așa că o să merg înainte și mă autentific din nou.

Bine. Așa că acum sunt conectat și iată. Este o instalare locală de WordPress care rulează pe computerul meu. E fantastic. Asa ca pot sa intru aici si sa stabilesc cateva lucruri. Și ce vom face este să mergem și vom transfera acest lucru în contul nostru de găzduire web. Așa că o să arunc o temă cu adevărat rapid chiar aici.

Și, nu, o să mă ocup să instalez un site real, deși Astro îl face super ușor. Bine? Acum voi merge înainte și. Activează site-ul și îl voi închide. Deci, puteți vedea când merg să vizitez site-ul, puteți vedea că am astrocitul spune local pentru a trăi și toate astea. Așadar, ceea ce ai face este să te duci aici și să-ți creezi site-ul, să-l faci să pară tot frumos și drăguț.

Interacționează cu clientul tău și toate acestea, obține-l exact cum dorești, iar apoi ai merge mai departe și l-ai trimite în mediul tău viu. Acum, ceea ce am să vă arăt cum să fac este să luați site-ul dvs. web pe care l-ați creat pe mediul dvs. de dezvoltare locală. Vei lua acest site și îl vom migra în contul tău de găzduire web.

Acum îmi place să folosesc două site-uri de gazde web. Puteți vizita WP crafter.com/siteground Voi avea un link mai jos. De asemenea, îmi place să folosesc un mod de cloud. Și puteți vizita căile WP crafter.com/cloud și voi pune mai jos un link către acest lucru și un tutorial pe care îl am la acea companie de gazduire web. Este un pic diferit de un serviciu.

Vom migra acest site către unul dintre aceste servicii. Acum ceea ce trebuie să facem este să ne creăm contul nostru de găzduire web. Așa că nu am de gând să parcurg acest lucru în acest videoclip, uh, dar trebuie să folosim un plugin pentru a crea o copie de rezervă. Apoi vom lua acest plug și îl vom pune pe noul hosting și vom încărca.

Vom adăuga din nou plug-ul acolo, vom încărca backup-ul și îl vom restaura. Este de fapt un proces foarte simplu. Deci, puteți folosi două pluginuri pentru acest lucru. Una dintre ele este chiar aici, toate într-o singură migrare. Mulți oameni folosesc asta. Funcționează foarte fiabil. Au o versiune gratuită. Este destul de limitat la cât de mare poate fi site-ul și nu vom folosi acest plugin în acest videoclip.

Și dacă ai vrea să știi de ce, poți veni aici și să citești câteva dintre aceste recenzii proaste despre acesta, și de aceea nu voi folosi acest lucru în acest videoclip. Și este în regulă. Dar este foarte limitată în ceea ce privește dimensiunea site-ului. Ei nu clarifică această limitare. Vreau să te duci acolo și să-l instalezi și atunci pur și simplu se întâmplă să afli când este totul prea târziu și apoi te cam strâng pe bani în acel moment.

Voi evita toate astea și în schimb vom folosi acest plugin chiar aici. Se numește transfer și backup. Cu acest plugin, veți putea să puteți. Migrează-ți site-ul, vei putea să-l folosești și ca soluție de rezervă dacă vrei. Deși prefer să folosesc Uptracs pentru asta. Uh, dar acest lucru este gratuit și nu există limitări ale dimensiunii copiei de rezervă.

Și există chiar și câteva caracteristici inovatoare unde, dacă ambele site-uri web sunt publice, le poți împinge înainte și înapoi. Nu voi acoperi toate acestea în acest videoclip. Așadar, să mergem mai departe și să instalăm acest plugin pe site-ul nostru web. Așa că o să merg la pluginuri, să adaug noutăți și voi face o căutare pentru WP. Vii înapoi, și iată.

Bine, așa că voi merge înainte și voi face o instalare a acestui lucru. Și apoi vom folosi acest lucru pentru a face o copie de rezervă pe care o vom restabili doar pe contul nostru de găzduire web. Bine, voi merge înainte și voi activa acest lucru și va adăuga o nouă opțiune de meniu care spune WP viu. Acum, nu trebuie să păstrați acest lucru, acest plugin instalat pe site-ul dvs. web.

După ce facem migrația, depinde complet de tine. Puteți utiliza acest lucru și pentru backup. Am tendința să folosesc actualizări personal, dar, puteți folosi și pentru backup-uri. Ei bine, există două moduri de a face o migrare cu acest plugin. Una dintre ele se numește migrare automată. Nu voi face asta în acest videoclip.

În schimb, voi face backup. Descărcați backup și apoi faceți o restaurare. Așa că voi merge mai departe și va face clic pe o copie de rezervă. Acum, chiar aici. Acum îmi va face backup, dar există o mulțime de opțiuni. Puteți, dacă utilizați acest lucru ca instrument de rezervă, puteți face backup la Dropbox pe unitatea Google. Cred că într-un nor, există câteva pictograme aici.

Amazon S trei spații digitale oceanice. Există toate aceste locuri pe care le poți face înapoi, pe care le trimiți copiile de rezervă după ce le faci. Bine, așa că acum, când backup-ul este făcut și este pe computerul meu local, instalarea mea locală de WordPress, mă voi derula în jos. Iată backup-ul chiar aici. Faceți clic aici unde scrie descărcare și este descărcat într-o parte chiar aici și există linkul de descărcare reală.

Fac clic pe asta. Și puteți vedea că l-a descărcat pe computerul meu local chiar aici. Deci, va fi oriunde fișierele sunt descărcate pe computer. Sunt pe un computer, deci va fi în directorul descărcărilor, dar probabil că va fi la fel dacă utilizați un Mac. Deci, ceea ce ai putea face este să ștergi asta dacă vrei.

Așa că o voi șterge. Voi face clic pe, bine. Și acea copie de rezervă a dispărut. Pot merge aici la pluginuri și pot dezactiva acest plugin și nu mai am nevoie. Am extras ceea ce mi-am dorit, însă îl puteți activa și face acest proces din nou când doriți să faceți o copie de rezervă nouă. Iată, așadar, o instalare WordPress.

Așa că ceea ce se întâmplă este următorul tău pas este să te duci la compania de găzduire web, unde ai numele de domeniu. Vei instala WordPress folosind programul lor de instalare WordPress. În acest caz, am instalat acest lucru pe teren. Numele de domeniu este, haideți să creăm un site web, astfel încât, de fiecare dată când primiți găzduire cu SiteGround, unul dintre pași este să creați automat o instalare WordPress pentru dvs..

Singurul lucru este că nu are site-ul dvs. web de la mașina dvs. locală. Asta vom rezolva chiar acum. Deci, ceea ce faceți este să vă conectați la acel site, să mergeți la același proces, să mergeți la pluginuri, să adăugați noi și vom face o căutare pentru WP, backup viu și vom face același lucru. Instalează-l acum, apoi îl vom activa.

Și doar vom încărca acel backup pe care tocmai l-am creat și vom face clic pe restaurare. Deci, când defilez în jos, aici există această filă care spune, încărcați. Dacă fac clic pe el. Pot găsi copie de siguranță sau o să o trag și să o dau peste. Iată backup-ul meu, drag drop. Se va încărca și este probabil, mi-a plăcut un minunat, să vedem, fac clic pe upload aici.

Poate asta o va începe. Bine. Acolo mergem. Și iată contorul de progres. Am un internet foarte bun. Pentru viteza de încărcare. Așa că, în funcție de dimensiunea site-ului, s-ar putea să dureze un minut sau două, dar pentru mine, puteți vedea că totul este terminat. Și atunci o avem. Așa că acum sunt pe site, încerc să împing totul, și puteți vedea backup-ul meu este chiar aici.

Acum, ce voi face, voi efectua o rezervă rapidă a acestui site. Așa că îl pot restaura cu adevărat după ce fac acest videoclip. Așa că o să fac o copie rapidă reală, dar tot ce trebuie să facem este să restaurăm ceea ce tocmai am încărcat. Așadar, într-o clipă, veți vedea, probabil că voi avea două backup-uri aici, cea pe care tocmai am creat-o și apoi cea pe care tocmai am încărcat-o.

Aici este cel pe care tocmai l-am încărcat. Voi face clic pe restaurare, apoi vom primi această opțiune chiar aici, pe care trebuie să o alegem. Prima opțiune este restaurarea și înlocuirea domeniului și aceasta este cea pe care o vom dori pentru că era o adresă URL diferită, un domeniu diferit pe site-ul nostru local. Vrem să alegem asta.

Acum, dacă aș restabili doar o copie de rezervă care a fost făcută pe același site exact cu aceeași adresă URL, aș face cealaltă alegere. Așa că voi face clic pe restaurare, voi face clic pe, bine, iar ceea ce va face este că va merge înainte și va restaura totul în fiecare referință. La adresa URL. Fiecare referire la adresa URL veche va fi înlocuită dinamic cu noua adresă URL, care în acest caz este să creăm un site web.

Acum, numele de utilizator și parola nu sunt cele pe care le-am avut atunci când am creat acest site web public. Este numele de utilizator și parola din versiunea mașinii locale, așa că o să merg mai departe și o să introduc asta acum. In regula. Voi face clic pe logare. Și a funcționat. Și spune chiar aici, migrația este completă. Alte informații.
Haideți să închidem asta și iată un prompt de rezervă sau de a face o recenzie. Și dacă merg pe site-ul live, vei vedea că este exact cum arăta pe mașina locală. Deci, iată cum arăta. Uite, așa arată acum după ce l-am migrat. Și apoi aici, acesta este site-ul local.

Și așa arată aici. Este același lucru exact. Migrare perfectă, foarte ușor de făcut, fără costuri. Nu trebuie să mențineți pluginul de migrare instalat dacă nu este necesar, așa că puteți să îl accesați și să îl dezactivați dacă doriți, dar nu poate fi mai ușor decât atât. Este un proces super ușor pentru a muta site-ul dvs. web dintr-o sare locală într-o instalare live.
Preferința mea este să folosesc acest plugin gratuit chiar aici. Nu există nicio limitare la dimensiunea site-urilor web. Acum, există o altă caracteristică foarte mișto, care vă arată în locul în care acest proces de descărcare a copiei de rezervă pe computerul meu și apoi încărcarea acesteia, există o caracteristică în care puteți să o configurați pe cele două site-uri.

Așa că pur și simplu îl împinge de la un site la altul. Nu l-am acoperit în acest videoclip. Îmi place să o fac în acest fel, așa că am mai multe mâini pe controlul granular. Uh, dar oricum, am acoperit totul în acest videoclip. Dacă aveți o întrebare. Nu ezitați să mă întrebați mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector