Com instal·lar WordPress al vostre ordinador i després migrar per viure

De vegades és molt més fàcil crear un lloc web a l’ordinador local i, quan acabis, transferiu-lo al vostre compte d’allotjament web.


Ho faig tot el temps i també ho utilitzo per provar diferents plugins o temes a l’ordinador local que no tinc intenció d’utilitzar realment. És més que provar.

També ho faig servir per depurar el meu lloc web. Així, si hi ha algun problema amb el meu lloc web, puc posar-lo a la meva computadora local i puc eliminar-lo i destruir-lo. Es tracta de trobar el que pot causar un problema o provar afegint funcions noves.

La manera més fàcil de fer-ho és tenir un entorn de desenvolupament local. I us mostraré com fer-ho en aquest tutorial.

Ara, no us costarà res, avui. Bé, hi ha una opció de pagament. No l’utilitzarem en aquest tutorial.

Per tant, us mostraré com podeu configurar aquesta configuració al vostre equip i, a continuació, us mostraré com agafar el lloc web i empènyer-lo al vostre compte d’allotjament web..

Programari per instal·lar WordPress al vostre PC

Així que teniu tres opcions per instal·lar i gestionar fàcilment WordPress a l’ordinador local.

DesktopServer

Un d’ells és DesktopServer. Ara, aquesta té una versió gratuïta i una de pagament. Això és fabulós, atreveix-te a dir que és millor en el sentit que si teniu problemes si teniu la versió de pagament, hi ha una manera d’aconseguir assistència

Laragon

Hi ha un altre programa únic per a PC anomenat Laragon. Actualment no utilitzo Laragon, però ho he fet servir durant sis mesos. Actualment no l’utilitzo.

La vaig utilitzar més per curiositat per veure si seria millor que Flywheel.

I, si bé ho he trobat interessant, encara hi ha més feina, menys interfície d’usuari, menys funcions útils que he trobat amb aquesta opció.

Aleshores, quan vaig substituir el meu antic ordinador per un de nou, em vaig dir a mi mateix, saps què? Això és agradable i tot. Torno al local. Per mi és molt més senzill.

Tot i això, pot ser que us agradi fer servir. Jo, personalment, no ho prefereixo, però crec que és molt bo i hi ha un grup de persones que probablement ho preferissin.

Local de Flywheel

L’aplicació que actualment faig servir personalment i que probablement l’he utilitzada durant els últims tres anys, es diu local per Flywheel.

Ara, Flywheel és una empresa d’allotjament web. El que van fer és que van comprar aquesta eina anomenada local i la van utilitzar com a imant de plom. No hi ha captures ni cap compra per fer-lo servir.

El cas, mai he tingut cap problema en utilitzar aquest complement. Vull dir que hi ha hagut un petit error aquí, un error en els darrers tres anys, però darrerament ha estat força sòlid per a mi.

I funcionarà en un PC o un Mac i en realitat el tinc instal·lat al meu PC i al meu Mac.

Ara, aquí està el cas, se sap que alguns ordinadors antics tenen algun problema. Des que vaig executar això i no l’he trobat mai, però he sentit a parlar d’altres persones que tenen equips més antics que tenen algun problema.

Així que per a aquest tutorial, anirem per sobre de local per Flywheel.

Com instal·lar WordPress al vostre ordinador

Alguns dels lemes de configuració us mostren com configurar-lo correctament i algunes de les funcions més importants. I només cal que ho descarregueu. Ara, si teniu un PC o un Mac, podreu seguir-lo.

Només cal fer clic a la descàrrega gratuïta. Podríeu introduir informació real, informació falsa. Crec que només et porta a baixar. En realitat A més, crec que podríeu Google. Local per descàrrega de flywheel i només podeu obtenir l’enllaç de descàrrega directa, però només cal triar la vostra versió. I, odio, quan es fa contacte.

Demaneu el meu número de telèfon, com ara, vull això, no vull donar-vos el meu número de telèfon. Per què demanes el meu número de telèfon? De tota manera, podeu continuar i descarregar i s’instal·larà com qualsevol altre programa que instal·lareu a l’ordinador. Us estalviaré d’haver de seure per això. Ara, un cop tingueu local el volant instal·lat, serà el que serà la interfície.

Podeu veure la meva. Instal·lacions actives, WordPress, instal·lacions de WordPress separades aquí mateix. Podeu posar-vos el nom, podeu tenir tots aquests paràmetres diferents i puc col·locar aquest gran cercle verd aquí quan vull afegir un lloc nou. Així que primer, fem un cop d’ull a la configuració que teniu disponible.

Ara, en un PC, simplement colpejaràs la icona d’hamburguesa i aniràs aquí mateix on diu les preferències, i aquí és on accedirem a la configuració. Així que m’agrada tenir totes les meves coses en mode fosc. El local ens proporciona un mode fosc, però podeu tenir un mode de llum si és la vostra preferència. Fins i tot faig servir el mode fosc al meu Mac.

Bé. Nou lloc per defecte. Així que sempre que creeu un lloc nou, podeu definir quins seran alguns elements per defecte, de manera que no cal que el tragueu manualment cada vegada. Per tant, podeu establir el vostre correu electrònic d’administrador, voldreu fer-ho. Podeu definir alguns, uh, també podeu crear un entorn personalitzat i incloure-hi alguns valors per defecte.

Així doncs, us permetrà escollir la vostra versió PHP, la vostra, la meva versió SQL i fins i tot el servidor web preferit. Així, jo, penso en això, només escrivia el preferit, però també podria anar amb l’entorn personalitzat. Si aneu personalitzats, m’agrada anar amb una versió PHP alta. Ara mateix, el més alt que ofereixen és el 7,2, que és la meva preferència per provar.

Sabeu, que l’entorn de la prova es troba a un, però aquí teniu totes aquestes opcions. Podríeu definir-lo al que vulgueu. És adequat perquè els vostres llocs tinguin un tipus de portàtil en el sentit que podríeu moure’l d’un local mitjançant volant instal·lat a un altre local de manera volant. Instal·lem aquí mateix. A continuació, es detallen algunes opcions avançades.

A continuació, es mostra una configuració molt arriscada d’aquests volums Docker ràpids. No el recomano. Ja havien publicat una versió fa un any i mig quan van publicar aquesta versió, que estava per defecte i no va causar més que problemes, però es tracta de programari gratuït. I això va ser fa molt de temps. D’acord, la resta aquí està bé.

Uh, i aquí teniu una llista d’aquestes coses anomenades models. Per tant, podeu configurar una instal·lació de WordPress amb la pila d’eines que utilitzeu per defecte i podeu desar-la com a model. Així, quan aneu a S. Creeu un lloc web nou, només podríeu crear-lo basant-se en aquest model i, a continuació, tots els plugins i tot el que ja estigui instal·lat..

Bé, aquí és on podreu gestionar i suprimir aquests models. D’acord, així que aquestes són les preferències per a l’app. Ara. Quan creeu un lloc local, també hi ha preferències que passarem en un moment. Llavors, per què no anem més endavant i creem el nostre primer lloc junts. Heus aquí una opció.

Només vaig a fer clic sobre el plus. El primer pas és donar nom a aquest lloc. Ara ho he anomenat local per a la vida, i hi ha algunes opcions avançades, per la qual cosa probablement no voldreu embolicar-vos. Amb el domini del lloc local, tret que vulgueu canviar l’URL, el qual s’enllaçarà. Et toca.

No us embordeu amb la ruta del lloc local, però aquí és on podeu triar la creació basada en un model. Així, vaig tenir aquest model que vaig crear, i si volgués utilitzar aquest model com a punt de partida, podria fer-ho. Però no ho faré. I llavors passaré endavant i feu clic a continua. Així doncs, això em permet saber quin aire.

Permeteu-me triar quin entorn vull utilitzar per a aquest lloc web. Per tant, puc anar amb el preferit o el que vaig enumerar com a personalitzat i em permet saber exactament quines són les diferents especificacions del preferit. Així que només recomanaria anar amb el preferit. Passaré endavant i feu clic a continuar i aquí és on heu definit el nom d’usuari i la contrasenya per a aquesta instal·lació i ja s’ha omplert a l’adreça de correu electrònic que s’utilitza en funció del que introduïm en les preferències.

Ara també hi ha una opció avançada. Si voleu convertir aquest lloc web en un lloc web de WordPress multi-lloc, teniu aquesta opció aquí. El que m’agrada fer és utilitzar el mateix nom d’usuari i contrasenya. Per a cada lloc web que acabi creant, així que vaig a avançar i posar un nom d’usuari i una contrasenya. Bé. Ara que ho he fet, vaig a avançar i a fer clic a afegir lloc i només caldrà un moment o dos.

Jeez. No sé si realment es grava en la meva pantalla. És un d’aquests senyals d’avís on només heu de fer clic sobre sí per aprovar. Ara. No sé si es va gravar, però, si sou a un Mac, obtindreu una llista emergent per introduir la vostra contrasenya màxima i només cal trigar un moment o dos per avançar i crear aquesta opció..

D’acord, ara que s’ha creat el lloc, us avançaré i us donaré una visió general de les opcions que teniu aquí per al lloc. Primer de tot, ja ho veureu. Afegit a l’esquerra aquí a la llista dels vostres llocs i aquí teniu algunes opcions. Hi ha una base de dades, SSL i utilitats. Ara, per obtenir una visió general, us oferirà una llista dels detalls del vostre entorn.

Aquesta és la versió PHP, la meva versió SQL i tot aquest tipus de coses, i també hauràs de tenir l’opció d’ajustar-les si vols. L’opció de base de dades és una eina molt interessant. Quan faci clic en això, serà efectivament, aquí, deixa’m fer-ho. Aquí teniu la base de dades i puc aprofitar les dades de la base de dades.

Si volgués, i em trobo amb coses per allà. És una mica del costat de la tecnologia. SSL, ara voleu crear un certificat SSL, i l’eina aquí dirà: confiança. Feu clic en aquest botó. Us demanarà que introduïu la vostra contrasenya si sou a un Mac. Si esteu en un PC, us donarà aquell missatge d’advertència en aquest moment.

Només cal fer clic sobre sí i, a continuació, es canviarà per dir de confiança, com aquesta eina anomenada porc porc. Així que quan feu clic en això, es capturaran tots els correus electrònics que el vostre lloc envia. I de fet, aquí teniu el correu electrònic que va capturar, que és el vostre lloc que acaba de configurar. Així, normalment, això hauria d’haver sortit a la meva paraula, però en lloc d’això, es va capturar amb correu electrònic.

Això és realment bo per fer proves. Bé. Aquí aquí, hi ha aquesta característica fantàstica que es diu enllaç en directe. El que significa això és amb el vostre lloc web i local, si no, no podeu dir que teniu un client i que esteu construint el lloc web d’un client i que hi hagi en alguna altra oficina. Evidentment, bé, no els podeu donar un enllaç per mirar el lloc web perquè sou a casa o a l’oficina darrere d’un tallafoc i un encaminador..

Això no és públic. Tot és privat, però podeu fer clic aquí on diu l’enllaç en directe. De fet, permeteu-me que activeu això ràpidament. A veure, anem a veure. Tinc un tallafoc al meu equip. Aquí està. Només es va crear dinàmicament en aquest segon fragment creat. Un enllaç que podria proporcionar al meu client i, quan facin clic sobre ell, mostrarà aquest lloc web.

Això és realment bo per a comentaris del client. Així que si esteu construint, així és com podríeu donar-los un enllaç, podrien veure-ho i, després, aneu aquí. Quan hagueu acabat donant-vos els comentaris, feu clic a desactivar i ja no tenen accés per veure el lloc. Això és molt bo perquè, un cop us donin els comentaris, és possible que no vulgueu que mantinguin fitxes del que feu.

Així que podeu continuar endavant i desactivar-ho. Ara l’últim que volia mostrar-vos és que podríeu fer clic amb el botó dret al vostre lloc quan estigui en aquesta llista i hi ha opcions addicionals. Així, tenim el tauler de control de llocs web per a WordPress. Ens connectarem per primera vegada en un moment, podríeu mostrar la carpeta.

Aquí és on es troben els fitxers reals al vostre equip. Característiques SSH, reiniciar, aturar, clonar, exportar i desar com a model. Així és com crearíeu un lloc nou, introduïu els temes que voleu utilitzar, els vostres complements que vulgueu fer servir i, després, deseu-lo aquí, per a un model. Així, la propera vegada que aneu a fer un lloc, podeu començar amb aquest model.

També podeu canviar el nom de domini i suprimir-lo si voleu mantenir les coses bones i ordenades. Aquí Així doncs, vaig a iniciar la sessió per primera vegada. Només necessito fer clic en aquest botó d’administració aquí mateix i em portarà aquí mateix a l’inici de sessió i seguiré endavant i iniciar la sessió ara. D’acord, així que abans de fer clic al botó d’inici de sessió, vull cridar l’atenció sobre alguna cosa que podríeu veure a la part superior esquerra.

Aquí Diu que no és segur, i és que cada vegada que es crea local. Un lloc. Per algun motiu, no crea automàticament aquell certificat SSL i no configura el lloc per funcionar amb un certificat SSL. Així que només assegureu-vos que el primer que voleu fer quan hàgiu creat això, voleu fer clic a la pestanya SSL, feu clic en aquest botó aquí.

Dirà confiança i, a continuació, crearà el certificat SSL en el següent que feu. Et registres i el primer que farem és anar a la configuració general i aquí és quan veiem l’URL d’aquest lloc web. Anirem a aparèixer en un S allà i un S allà. Farem clic a desar els canvis.

Ens expulsarà del lloc, però comproveu-ho. Ara el lloc és segur i està utilitzant el certificat SSL que hem generat. Aquest és el primer que voleu fer cada vegada que inicieu un projecte mitjançant qualsevol d’aquests entorns locals, però sobretot locals mitjançant flywheel. Així que vaig a avançar i tornar a iniciar la sessió.

Bé. Així que ara estic connectat i aquí estic. És una instal·lació local de WordPress que s’executa des del meu equip. És fantàstic. Per tant puc entrar aquí i configurar algunes coses. I el que farem és que seguirem i ho transferirem al nostre compte d’allotjament web. Així que vaig a llançar un tema amb molta rapidesa aquí.

I, uh, no em convé instal·lar un lloc real, encara que Astro ho faci molt fàcil. Bé? Ara només passaré endavant i. Activeu el lloc i ho tancaré. Així que podreu veure quan vaig a visitar el lloc, podeu veure que tinc l’astròcit que diu local per viure i tot això. Aleshores, el que faríeu és que aneu aquí i que configuréssiu el vostre lloc web, perquè quedés bé i bonic.

Interactuar amb el client i tot això, obtenir-lo com vulguis i, a continuació, seguiries enviant-ho al teu entorn en viu. Ara el que us mostraré com fer és agafar el lloc web que heu creat al vostre entorn de desenvolupament local. Voleu prendre aquest lloc i el migrem al vostre compte d’allotjament web.

Ara m’agrada utilitzar dos llocs d’allotjament web. Podeu visitar WP crafter.com/siteground Tinc un enllaç a continuació. També m’agrada utilitzar maneres de núvol. I podríeu visitar formes WP crafter.com/cloud, i us posaré un enllaç a continuació i un tutorial que tinc sobre aquesta empresa d’allotjament web. És una mica diferent d’un servei.

Per tant, migrarem aquest lloc web a un d’aquests serveis. Ara el que hem de fer és crear el nostre compte d’allotjament web. Per tant, no podré recórrer amb aquest vídeo, però hem de fer servir un complement per crear una còpia de seguretat. Aleshores agafarem aquest connector i el posarem al nou hosting i anirem a penjar.

Afegirem de nou aquest connector allà, penjarem la còpia de seguretat i la restaurarem. En realitat és un procés molt senzill. Hi ha dos plugins que podeu utilitzar per això. Un d’ells és aquí, tot en una migració. Molta gent utilitza això. Funciona de manera molt fiable. Tenen una versió gratuïta. És bastant limitat en la grandària del lloc web i no utilitzarem aquest complement en aquest vídeo.

I si voleu saber per què, podeu venir aquí i llegir algunes d’aquestes crítiques dolentes, i per això no utilitzaré aquest vídeo. I està bé. Però és molt limitat en la mida del lloc. No fan clara aquesta limitació. Ells volen que aneu allà i la instal·leu i, simplement, us adonareu quan és massa tard i, a continuació, us apressen per guanyar diners..

Evitaré tot això i en lloc d’això anem a utilitzar aquest complement aquí. Es diu transferència i còpia de seguretat. Amb aquest complement, podreu. Migreu el vostre lloc web, si podríeu utilitzar-lo també com a solució de còpia de seguretat. Tot i que prefereixo utilitzar Uptracs per això. Uh, però això és gratuït i no hi ha limitacions en la mida de la còpia de seguretat.

I fins i tot hi ha algunes funcions innovadores on, si els vostres llocs web són públics, podeu impulsar-los enrere i enrere. No vaig a cobrir tot això en aquest vídeo. Així que anem endavant i instal·lem aquest complement al nostre lloc web. Així doncs, aniré a plugins, afegiré nou, i vaig a fer una cerca de WP. Viu una còpia de seguretat, i aquí la tens.

D’acord, així que seguiré endavant i faré una instal·lació d’això. Aleshores, ho farem servir per fer una còpia de seguretat que només restaurarem al nostre compte d’allotjament web. D’acord, avançaré i activaré això i afegirà una nova opció de menú que digui WP viva. Ara, no cal que el mantingueu, aquest complement instal·lat al vostre lloc web.

Després de fer la migració, us correspon completament. També podeu utilitzar-ho per fer còpies de seguretat. Solc utilitzar actualitzacions personalitzades, però també podeu utilitzar-ho per a còpies de seguretat. Bé, hi ha dues maneres de fer una migració amb aquest complement. Un d’ells s’anomena migració automàtica. No vaig a fer-ho en aquest vídeo.

En canvi, vaig a fer còpies de seguretat. Baixeu la còpia de seguretat i, a continuació, feu una restauració. Així, us avançaré i feu clic a una còpia de seguretat. Ara, aquí mateix. Ara em farà la meva còpia de seguretat, però hi ha moltes opcions. Si utilitzeu com a eina de còpia de seguretat, podeu fer una còpia de seguretat de Dropbox a la unitat de Google. Crec que un núvol, aquí hi ha un parell d’icones.

Amazon S tres espais oceànics digitals. Hi ha tots aquests llocs on podeu fer la vostra còpia de seguretat i els envieu les còpies de seguretat després que els realitzeu. D’acord, així que ara que es fa la còpia de seguretat i es troba al meu ordinador local, instal·leu el meu WordPress de manera local, em desplaçaré cap avall. Aquí hi ha la còpia de seguretat aquí. Feu un clic aquí on es diu que descarregueu, i es descarrega en una part aquí mateix, i hi ha l’enllaç de descàrrega real.

Faig clic sobre això. I podeu veure que el heu descarregat al meu ordinador local aquí mateix. De manera que serà allà on els fitxers es descarreguen al vostre ordinador. Estic en un PC, de manera que serà a la carpeta de descàrregues, però probablement serà el mateix si utilitzeu un Mac. Aleshores, el que podríeu fer és suprimir-ho si volíeu.

Així doncs, l’eliminaré. Hi faré clic, d’acord I la còpia de seguretat s’ha esvaït. Puc anar aquí a plugins i puc desactivar aquest complement i ja no el necessito. He extret el que volia, però podeu activar-lo i tornar a fer aquest procés quan vulgueu fer una còpia de seguretat nova. Així, aquí teniu una instal·lació de WordPress.

Per tant, el que passa és el següent pas: aneu a la vostra empresa d’allotjament web on tingueu el vostre nom de domini. Instal·leu WordPress mitjançant el seu instal·lador de WordPress. En aquest cas, tinc aquesta configuració establerta al lloc. El nom de domini és: creem un lloc web.com, de manera que sempre que tinguis allotjament amb SiteGround, un dels passos és crear automàticament una instal·lació de WordPress..

L’única cosa és que no tingui el vostre lloc web des de la vostra màquina local. Això ho solucionarem ara mateix. Aleshores, el que fas és iniciar la sessió en aquest lloc, anar al mateix procés, anar a plugins, afegir nous, i farem una cerca per a WP, còpia de seguretat viva, i farem el mateix. Instal·leu-lo ara, i llavors l’activarem.

I només penjarem la còpia de seguretat que acabem de crear i fem clic a restaurar. Així que quan es desplaça cap avall, aquí hi ha aquesta pestanya que diu: penjar. Si hi faig clic. Puc trobar la còpia de seguretat o només la vaig a arrossegar i deixar anar. Aquí teniu la meva còpia de seguretat, arrossegueu. Es va a penjar i probablement, a mi m’agrada un molt impressionant, a veure, clico a la càrrega aquí.

Potser això ho començarà. Bé. Allà anem. I aquí està el mesurador de progrés. Tinc internet molt bona. Per a les velocitats de càrrega. Així, potser triguem un minut o dos en funció de la mida del lloc, però per a mi, podeu veure que ja està tot. I després allà ho tenim. Així que ara estic al lloc, estic intentant empènyer-ho tot i podreu veure la meva còpia de seguretat aquí.

Ara el que faré, realment faré una còpia de seguretat ràpida d’aquest lloc. Així, puc restaurar-lo realment després de fer aquest vídeo. Així que només faré una còpia de seguretat ràpida real, però només hem de restaurar el que acabem de penjar. Així que en un moment, veureu, probablement tindré aquí dues còpies de seguretat, la que acabo de crear, i la que acabo de penjar.

Heus aquí el que acabo de penjar. Feu clic a restaurar i, seguidament, obtindrem aquesta opció que necessitem escollir. La primera opció és restaurar i substituir el domini, i és el que voldríem perquè es tractava d’un URL diferent, un domini diferent al nostre lloc web local. Volem escollir això.

Ara, si només restablís una còpia de seguretat que es feia al mateix lloc web exacte amb el mateix URL, jo triaria l’altra elecció. Per tant, vaig a fer clic a restaurar, a fer clic a, d’acord, i el que això es farà és que només vagi endavant i restaureu tot en totes les referències. A aquest URL. Totes les referències a l’URL antic es substituiran dinàmicament amb la nova URL, que en aquest cas és la creació d’un lloc web.

Ara, el nom d’usuari i la contrasenya no són els que tenia quan vaig crear aquest lloc web públic. És el nom d’usuari i la contrasenya de la versió de la màquina local, així que us avançaré i entraré ara. Tot bé. Vaig a fer clic a Iniciar sessió. I va funcionar. I diu que aquí, la migració ha estat completa. Alguna altra informació.
Tanquem això i aquí hi ha un avís per a fer una còpia de seguretat o fer una revisió. I si vaig al lloc en directe, veureu que era exactament el que semblava a la màquina local. Heus aquí el aspecte semblat. Això és com sembla ara després d’haver-lo migrat. I aquí, aquí és el lloc local.

I així es veu aquí. És la mateixa cosa exacta. Migració perfecta, molt fàcil de fer, sense cost. No heu de mantenir instal·lat el complement de migració si no ho heu de fer, així que només podeu anar i desactivar-lo si voleu, però no serà més fàcil que això. És un procés molt fàcil passar el vostre lloc web d’una sal local a una instal·lació en directe.
La meva preferència és utilitzar aquest complement gratuït aquí. No hi ha limitació a la mida dels llocs web. Ara hi ha una altra característica que us mostra si, en lloc d’aquest procés de baixar la còpia de seguretat al meu equip i, després, penjar-la, hi ha una funció on podeu configurar-la als dos llocs.

Per tant, només l’empentes d’un lloc a un altre. No el vaig tapar en aquest vídeo. M’agrada fer-ho d’aquesta manera, així que tinc més mans sobre el control granular. Uh, però de totes maneres, ho he cobert tot en aquest vídeo. Si teniu alguna pregunta. No dubteu a preguntar-me a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map