Beste dedikerte hosting

bilde av web hosting serverDedikert hosting er for folk som bryr seg om ytelse og sikkerhet. Delt hosting vil ikke kutte det når du prøver å starte opp et nytt forretningssted eller håndtere aggressiv trafikkvekst.


Uansett hva mange delte vertsselskaper forteller deg, kan en delt vert ikke pålitelig store mengder trafikk effektivt. Delte hostingplaner som kan håndtere 100 000 besøk i måneden? ��

Flytting til dedikert hosting gir deg en hel server for å huske nettstedet ditt og måten raskere lastetid, flere serverressurser og sikkerhet. Det er mange dedikerende hosting selskaper, men hvordan vet du at de ikke bare er det forhandlere maskerte bak leid VPS-servere?

I denne guiden vil vi anbefale noen av våre topp dedikerte verter som vi har brukt som vert for våre egne virksomheter eller våre kunder. Vi har ikke inkludert noen forhandlere på denne listen og har prøvd alle tjenestene.

La oss komme inn på det.

Hva vi så etter i den beste dedikerte verten

OK folkens her er en liste over ting jeg ser etter når det gjelder dedikert hosting. Alle tjenestene vi har gjennomgått har disse funksjonene.

Her er de ikke i noen rekkefølge:

 1. Ressurser Ressurser og flere ressurser – jo mer du blir jo bedre serveren din vil fungere. Enkelt og greit. ��
 2. Sikkerhet – DNS-beskyttelse, skanning av malware og monitorer på vertsiden er alle kjennetegn på en kvalitetstjeneste ��
 3. Autolagring – Å ha sikkerhetskopiert av nettstedet ditt flere ganger om dagen via cloud backup er et must med dedikert hosting ✅
 4. Brukerstøtte – 24/7 engelsk engelsk-støtte for serverne dine er flott når du legger til funksjoner eller ser etter mer info ✅
 5. Gratis oppgraderinger – Gratis SSL, Cloudflare, sikkerhetsoppgraderinger og gratis migrasjoner er det vi ser etter ✅
 6. Priser – vi vet hva dedikert hosting koster og ønsker ikke å betale en arm og et bein for det ��
 7. datasentre –  Vi liker å distribuere på nær kundeplass. Utnytter serverne AWS eller Google Cloud? ��️

Med de i tankene, la oss hoppe inn i toppvalgene våre. Hvis du vil se noen av disse liveopptredenene til vertene, kan du se på hovedbasen beste gjennomgang av webhotell eller sjekk live 24/7 vert sporing her.

Toppvalg for dedikert hosting

Vår uttømmende gjennomgang av dusinvis av verter resulterte i følgende liste over fire av de beste dedikerte webvertene. Riktignok er dette en selektiv liste, men vi synes at hver og en er verdig din vurdering.

1. Kinsta – Premium Service (Google Cloud Servers)

Nøkkelegenskaper
 • Google Cloud-plattform
 • Gratis nettsted migrering
 • 24/7 kundestøtte
 • Kraftig instrumentpanel
 • Automatiserte sikkerhetskopier av nettsteder
 • Iscenesettelsessted
 • Gratis SSL


Bilde

Lastetid: 320Ms

oppetid: 99,9%

Koste: $ 60.00 / mo

Brukerstøtte: Live chat

Besøk Kinsta.com

Kinsta er det viktigste valget vårt for dedikert webhotell. Det anbefales spesielt for seriøse gründere som ønsker å sikre at nettstedet deres har så nær 100 prosent oppetid som mulig.

Selv om Kinsta generelt sett er dyrere enn andre webverter på listen vår, mener vi bestemt at kostnadene for denne tjenesten er berettiget. Kinsta er virkelig så bra.

Fungerer best med WordPress

Det hjelper selvfølgelig å vite at Kinsta er helt rettet mot WordPress hosting. Gitt at så mange nettsteder er bygget på WordPress i disse dager, er det faktisk ikke mye til ulempe.

Mer spesifikt er Kinsta en fullstendig administrert plattform for hosting WordPress nettsteder. Dette betyr at du ikke trenger å ha noen detaljert teknisk kunnskap for å bruke Kinsta fordi de har alt det dekker for deg.

Kinsta opererer på Google Cloud Platform, som er mye å betrakte som en av de beste nettstedinfrastrukturene i verden. Du kan til og med velge datasenteret ditt for å garantere laveste latenstid.

Hvis du allerede har et nettsted som du vil flytte til en ny vert, er du heldig med Kinsta. Tjenesten gir gratis migrering av nettsteder som er et blunk å bruke. Dette betyr at nettstedet ditt vil være i gang raskt med minimal eller ingen driftsstans.

Grunnpakken på Kinsta innebærer ting som fem GB SSD-lagring og 50 GB serverbåndbredde. Du har ubegrenset besøkende og sidevisninger, og Kinsta utfører 1440 oppetidskontroller på hvert nettsted hver dag. Kinstas kunder får også alle slags sikkerhetsrelaterte verktøy som et SSL-sertifikat, Force HTTPS og Clear Site Cache..

Automatiserte daglige sikkerhetskopier

Brukere elsker sceneområdet, som lar dem eksperimentere med endringer før de kommer i live med dem. Kinsta har til og med automatisert daglig sikkerhetskopi for å sikre sikkerheten til dataene dine. Like nyttig er kundesupportsystemet raskt, responsivt og virkelig nyttig.

Alle disse funksjonene gjør det vanskelig å gå galt med Kinsta. Gitt, koster den mest grunnleggende pakken $ 30 per måned, noe som kan være for mye for noen. Foretakskunder vil sette pris på det brede utvalget av pakker som er tilgjengelige i pris fra $ 100 til $ 1500 per måned for brukere med flere nettsteder. Pakken på $ 100 er sannsynligvis for liten for de fleste virksomheter, noe som betyr at du sannsynligvis vil betale $ 200 per måned eller over.

Les vår fulle Kinsta anmeldelse her.

2. HostGator – Stor hastighet / støtte / ekstrafunksjoner

Nøkkelegenskaper
 • Ekstremt raskt
 • Massevis av gratis oppgraderinger
 • Vert for flere nettsteder
 • 24/7/365 Support
 • Gratis SSL


Bilde

Lastetid: 417Ms

oppetid: 99,99%

Koste: $ 119.00 / mnd

Brukerstøtte: Live chat

Besøk Hostgator.com

Hvis du elsker ideen om Kinsta, men vet at prisen ikke passer budsjettet ditt, kan det være lurt å velge HostGator i stedet.

HostGator er et av de mest kjente navnene i webhotell. De tilbyr en rekke tjenester som en nettstedsbygger, delt hosting, WordPress-spesifikk hosting og dedikert hosting. Prisene deres er rimelige, men dette betyr ikke at de ikke tilbyr fremragende tjenester.

hostgator

Hver vertsplan tilbyr mange funksjoner, og til og med nye webansvarlige vil ikke ha problemer med å navigere i HostGators grensesnitt. Oppetiden med denne verten er enestående, og den har også en virkelig pålitelig kundesupport.

Pakker for dedikert hosting starter på bare $ 119 per måned. For denne prisen kan tjenesten tilpasses med så mye som en TB SSD-lagring og 32 GB RAM. Månedlig dataoverføring er ubegrenset, noe som betyr at tilstrekkelig båndbredde aldri vil være noe problem.

HostGators kunder kan registrere seg på Mojo Marketplace for å få tilgang til en rekke markedsføringsverktøy som DaDa Mail. Med utmerket oppetid og kundeservice av høy kvalitet, er det vanskelig å gå galt med HostGator, spesielt hvis du har et budsjett. Du kan få tilgang til kundesupport via telefon 24 timer i døgnet eller bruke den praktiske online nettpraten.

Les vår fulle HostGator anmeldelse her.

3. A2 Hosting – Beste budsjettalternativ

Nøkkelegenskaper
 • Bredt utvalg av verktøy for netthandel
 • Pengene tilbake-garanti
 • Gratis SSL og SSD
 • 24/7/365 Support
 • Egner seg best for WordPress


Bilde

Lastetid: 470Ms

oppetid: 99,99%

Koste: $ 99,59 / mnd

Brukerstøtte: Live chat

Besøk A2Hosting.com

A2 Hosting er en annen utmerket oppføring i det dedikerte serverfeltet. De er spesielt godt tilpasset å håndtere WordPress nettsteder, men dette er ikke deres eksklusive fokus. Faktisk har A2 pakker for delt hosting, VPS hosting og forhandler hosting også.

A2s dedikerte hostingalternativer inkluderer kjernetjenere som gir kunder en administrert server og root-tilgang eller administrerte servere uten root-tilgang. Til slutt inkluderer de dedikerte alternativene også ikke-administrerte servere for kunder som ønsker å ta en virkelig praktisk tilnærming med nettstedet sitt.

Prisene for disse dedikerte serverpakkene er ganske varierte. De forskjellige kjerne-serverpakkene varierer fra $ 140 til $ 290 per måned mens administrerte servere har lignende priser. De ikke-administrerte serverpakkene er de rimeligste, alt fra $ 100 til $ 250 per måned.

De fleste av disse pakkene har minst åtte GB RAM og 10 TB månedlig dataoverføring. I tillegg får kunder tilgang til minimum to 500 GB harddisker og to CPU-kjerner.

Linux-baserte pakker

Alle disse pakkene er Linux-baserte, noe som hovedsakelig lar Windows være ute i kulden. Dette er kanskje den største ulempen ved å bruke A2 Hosting. Ellers er oppetiden 99,9 prosent beundringsverdig, og kundestøtten 24/7/365 er en stor fordel.

Bedrifter som vurderer å bruke A2 Hosting til å selge produkter vil ha en rekke e-handelsverktøy å velge mellom. OpenCart, AbanteCart og PrestaShop er alle representert så vel som andre. Videre er den kjente e-handelsappen Magento tilgjengelig gjennom A2.

Hvis du driver en nettbutikk, må du ta skritt for å sikre transaksjonene. Det betyr å legge til et SSL-sertifikat for kryptering av data. A2 vil selge deg en SSL for så lite som $ 50 per år som gir 256-biters kryptering. Bare husk at et SSL-sertifikat er inkludert i pakken av andre leverandører på denne listen.

Les vår fulle A2 Hosting gjennomgang her.

4. SiteGround – dyrt for kvalitet

Nøkkelegenskaper
 • Fantastisk oppetid
 • Stor kundestøtte
 • Gratis SSL
 • 24/7/365 Support
 • Flere serverplasseringer


Bilde

Lastetid: 475Ms

oppetid: 99,99%

Koste: $ 269.00 / mnd

Brukerstøtte: Live chat

Besøk SiteGround.com

SiteGround har mye å tilby folk, men det har også noen ganske alvorlige ulemper. Likevel skryter det fortsatt god oppetid, solid kundestøtte og et gratis SSL-sertifikat med alle pakker. På ulemper er SiteGround ganske dyr. Du vil sannsynligvis bare ønske å gå med denne webhotellet hvis du er sikker på suksessen til nettstedet ditt.

Tre dedikerte serverpakker er tilgjengelige. Med Entry Server-pakken betaler kundene $ 269 per måned for fire CPU-kjerner, en åtte MB CPU-cache og 16 GB RAM. Den større Power Server-pakken har $ 349 per måned og gir oppgraderte CPU-klokkehastigheter, dobbelt RAM og 960 GB SSD. Super Power Server er den største pakken til $ 729 per måned. Dette ekstra store tilbudet er skalert for de største organisasjonene.

Alle servere er Linux-baserte, og lagringsplassene er skuffende lite. Fortsatt tilbyr SiteGround gode e-handelsverktøy og pålitelige sikkerhetsfunksjoner samt nyttig kundeservice.

Les vår fulle SiteGround-gjennomgang her.

Hva er en dedikert webvert?

En webvert er i hovedsak et selskap som gir deg teknologien du trenger for å bringe nettstedet ditt online. “Hosting” av et nettsted kan også bli referert til som å “lagre” det. I hovedsak lagrer verten nettstedet ditt på en spesialisert datamaskin som kalles en server.

Når en person skriver inn adressen eller domenet ditt, leter datamaskinen etter og kobler til webvertenens server. Nettstedet ditt blir deretter levert til brukeren via nettleseren.

Følgelig er webhotellet i utgangspunktet sentrum for din online tilstedeværelse. Dette betyr at du trenger en vert som er rask, pålitelig og ikke slipper deg ned når nettstedet ditt trenger maksimal oppetid.

De fleste anerkjente webverter tilbyr mange av de samme funksjonene. De vil sannsynligvis kreve at du har en domene, som du kan kjøpe fra en tredjepart. Alternativt kan webhotellet hjelpe deg med denne prosessen. Når du har valgt et domene og en vert, bør du kunne sette opp e-postkontoer. Nettverter gir deg også tilgang til FTP, slik at du enkelt kan laste opp filer fra datamaskinen din til webserveren. Fordi WordPress er så mye brukt, tilbyr mange webhoteller i tillegg spesifikk WordPress-støtte.

Videre kan du forvente at en webvert har interne teknikere som har som oppgave å sikre at alle servere er oppe og går hver time hver dag. Nettverter tilbyr vanligvis full kundesupport, slik at hvis du noen gang får et problem, skal du kunne raskt og enkelt få den hjelpen du trenger.

Fordelene med dedikert hosting

Når det gjelder valg av webhotell, er et av de viktigste vurderingene dine om du skal velge delt eller dedikert hosting. Først må du forstå de grunnleggende forskjellene mellom de to tjenestetypene.

Delt hosting er akkurat slik det høres ut. Nettstedet ditt er lagret på en server med mange andre nettsteder. Teoretisk sett kan det være hundrevis av nettsteder som deler plass med deg. Dette betyr at du tildeles bare en viss båndbredde og diskplass. Overskrid en av disse grensene, så må du betale ekstra.

Dedikert hosting er annerledes. Nettstedet ditt er det eneste som opptar den aktuelle serveren. Dette betyr at all båndbredde og diskplass som er tilknyttet den serveren, utelukkende tilhører nettstedet ditt.

Begge typer hosting har sine fordeler og ulemper. Flere faktorer vil hjelpe deg å bestemme hvilken type som passer for nettstedet ditt.

Delt vertshus mindre kostbart

Delt hosting har en tendens til å være et rimeligere alternativ. Det er også mye enklere og mer enkelt enn dedikert hosting. Dette er fordi webhotellpersonell tar seg av administrative og sikkerhetsmessige forhold, slik at du ikke trenger det. Mennesker og organisasjoner som bruker en delt vertskapstjeneste beholder kontrollpanelet, men de er ikke ansvarlige for å håndtere mange av de mer tekniske hensynene..

Det høres ut som en ganske god avtale. Imidlertid er det mange ulemper med å dele en server. Du vil ikke ha noe som fleksibiliteten du ville ha hvis du gikk med en dedikert vert. Det er fordi verten vil administrere ressursene og all programvareinstallasjon.

Sikkerhetsrisikoer med delt hosting

Å dele serverplass kan også bety deling av sikkerhetsrisiko. Hvis ett nettsted på serveren er kompromittert, er alle de andre plutselig sårbare. Noen nettsteder som okkuperer den samme serveren, har kanskje ikke et etisk formål. Dette kan få IP-listen din svartelistet, selv om nettstedet ditt ikke har gjort noe galt.

Nettsteder som ligger på en delt server kan også oppleve problemer med treg ytelse på grunn av begrensninger i båndbredde og diskplass.

Dette betyr ikke at delt hosting nødvendigvis er en dårlig ting. Mange nye nettsteder gjør det ganske bra med en delt server. Personer som bygger et personlig nettsted som sannsynligvis bare vil bli besøkt av venner og familie, kan oppleve at delt hosting er en ideell løsning.

Hvis du er ukjent med delt hosting eller bare å bygge nettsted generelt, vil jeg anbefale deg å begynne å leke med a gratis nettsted byggherre først eller å bruke en av de mange gratis webverter.

Dedikert hosting lar deg bruke hele plassen selv

I motsetning til delt hosting, krever en dedikert vert ikke at du deler opp båndbredde og diskplass med mange andre brukere. Dette betyr at alt minnet er ditt, og at nettstedet ditt kan takle mye mer trafikk.dedikert hosting forklart

En annen hovedfordel med dedikert hosting er at det holder din online tilstedeværelse atskilt fra alle andre. Dette betyr at IP-en din er mindre sannsynlig å bli urettferdig svartelistet, og du kan også glede deg over større sikkerhet fra hackere og malware.

Mange organisasjoner setter pris på å ha en dedikert server fordi den gir rom for å installere den programvaren som er nødvendig for å matche nettstedets behov. Dessuten liker de å kunne administrere mer enn ett nettsted og flere domener med granulær presisjon.

Mer pålitelig ytelse

Lasthastigheter har en tendens til å være jevnere, raskere og mer pålitelige med en dedikert vert enn de er med en delt vert. Dette er kritiske beregninger fordi de sikrer en bedre og morsommere opplevelse for besøkende på nettstedet ditt. De vil sannsynligvis holde seg på nettstedet ditt lenger og være mer sannsynlig å kjøpe når de stoler på at nettstedet ditt er oppe og fungerer til enhver tid.

Hvis det er en ulempe med dedikert hosting, kan det være at det kan være relativt dyrt. Dette er en stor bekymring for nye organisasjoner som kanskje ikke har mye penger å investere. Det kan være lurt å begynne med en delt vertsleverandør og deretter flytte til en dedikert vert senere når kontantstrømmen har blitt bedre.

Den andre potensielle ulempen med dedikert hosting er at det har en tendens til å kreve mer teknisk kunnskap enn delt hosting gjør. Noen organisasjoner overlater disse bekymringene til IT-teamet, men hva skjer hvis du ikke har et IT-team? Du kan bli tvunget til å takle dedikert hosting selv.

Alternativt kan du se etter en administrert hostingtjeneste som kan håndtere mange av de tekniske aspektene slik at du ikke trenger det. Resultatet er at du får fordelen av en dedikert vert uten å måtte tilegne deg all teknisk kunnskap.

Vanlige spørsmål om dedikert hosting

Hva er forskjellen mellom delt hosting og dedikert hosting?

Delt hosting er en økonomisk tilnærming der nettstedet ditt er vert på samme server som mange andre. Dette er en perfekt akseptabel plattform for mange nettsteder, spesielt de som ikke er spesielt store og som ikke forventer en stor mengde trafikk. Imidlertid kan det være sikkerhetsproblemer knyttet til delt hosting, og større nettsteder med mye trafikk kan snart overstige månedlige tildelinger.

Dedikert hosting tilbyr en eksklusiv server for bare ett nettsted. Dette har en tendens til å sikre bedre pålitelighet, hastighet og sikkerhet. Selv om det er det dyrere alternativet, krever mange travle, utvidende nettsteder ressursene de bare kan få fra en dedikert server.

Et spørsmål vi får ganske ofte handler om billig webhotell. Hvis du leter etter en rabatt vert, men ønsker en dedikert server, leter du på feil sted.

Hvem bør velge dedikert hosting?

Det anbefales å bruke en dedikert server for sofistikerte webansvarlige som er komfortable med å utføre mye av vedlikeholdet selv. Videre pleier bedrifter og andre organisasjoner å ha bedre råd til disse tjenestene, og i mange tilfeller krever de kvaliteten på tjenestene som tilbys av en dedikert server. Administrert hosting kan gjøre det mulig for personer med mindre teknisk kunnskap å fortsatt dra fordel av dedikert hosting.

Hvis du har et nettsted med høy trafikk eller bruker e-handelsapplikasjoner, kan det være viktig å forbedre sikkerheten, muligheten og påliteligheten til en dedikert vert.

Hva er fordelene med dedikert hosting??

Hvis nettstedet ditt er stort og har mye trafikk, vil du se fordeler med dedikert hosting. Forbedret sikkerhet er en av de viktigste fordelene. Dataene dine vil ikke være i fare fordi et annet nettsted blir hacket.

Nettsteder som er vert på dedikerte servere har en tendens til å ha mer oppetid. Følgelig kan de besøkende stole på at nettstedet ditt vil være der når de ser etter det.

En av hovedfordelene med en dedikert server er at nettstedet ditt kan tilpasses for å imøtekomme dine unike behov. Du er trygg på optimal funksjonalitet til enhver tid.

Vi gjør vårt beste for selvstendig å forske på produkter for bedre å hjelpe leserne våre med å ta beslutninger. Når det er sagt, ønsker vi også å høre dine meninger. Vi godtar individuelle anmeldelser som er informative og ikke-markedsførte. Fyll ut skjemaet nedenfor, så publiserer du anmeldelsen din. Salgsfremmende anmeldelser fra selskaper selv vil ikke bli publisert. Takk!

Ved å klikke på knappen nedenfor, erkjenner jeg at jeg har lest og godtar Vilkår for bruk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map