Bedste dedikerede hosting

billede af webhosting serverDedikeret hosting er til folk der er interesseret i ydelse og sikkerhed. Delt hosting klipper bare ikke det, når du prøver at starte en ny virksomhedswebsite eller håndtere aggressiv trafikvækst.


Uanset hvad en masse delte hostingfirmaer fortæller dig, kan en delt vært ikke pålideligt store mængder trafik effektivt. Delt hosting-planer, der kan håndtere 100.000 besøg om måneden? ��

Flytning til dedikeret hosting giver dig en hel server til at huse din hjemmeside og måde hurtigere belastningstider, flere serverressourcer og sikkerhed. Der er mange dedikerede hostingfirmaer, men hvordan ved du, at de ikke bare er det forhandlere maskeret bag lejet VPS-servere?

I denne vejledning vil vi anbefale et par af vores top dedikerede værter, som vi har brugt til at være vært for vores egne virksomheder eller vores kunder. Vi har ikke inkluderet nogen forhandlere på denne liste og har prøvet alle tjenesterne.

Lad os komme ind på det.

Hvad vi kiggede efter i den bedste dedikerede vært

Okay fyre her er en liste over ting, jeg ser efter, når det kommer til dedikeret hosting. Alle de tjenester, vi har gennemgået, har disse funktioner.

Her er de ikke i nogen rækkefølge:

 1. Ressourcer Ressourcer og flere ressourcer – jo mere du får, jo bedre fungerer din server. Almindelig og enkel. ��
 2. Sikkerhed – DNS-beskyttelse, malware-scanning og skærm-skærme er alle kendetegnende for en kvalitetstjeneste ��
 3. Auto-sikkerhedskopier – At have dit websted automatisk sikkerhedskopieret flere gange om dagen via cloud backup er et must have med dedikeret hosting ✅
 4. Support – 24/7 native engelsk support til dine servere er stor, når du tilføjer funktioner eller leder efter mere info info
 5. Gratis opgraderinger – Gratis SSL, Cloudflare, sikkerhedsopgraderinger og gratis migrationer er det, vi leder efter ✅
 6. Prisfastsættelse – vi ved, hvad dedikerede hosting koster og ikke ønsker at betale en arm og et ben for det ��
 7. datacentre –  Vi kan godt lide at implementere tæt på kundeplaceringer. Udnytter serverne AWS eller Google Cloud? ��️

Med dem i tankerne, lad os springe ind i vores øverste valg. Hvis du gerne vil se nogen af ​​disse værter live-forestillinger, så se på vores vigtigste bedste web hosting anmeldelse eller tjek vores 24/7 live vært tracking her.

Topvalg for dedikeret hosting

Vores udtømmende gennemgang af snesevis af værter resulterede i følgende liste over fire af de bedste dedikerede webhosts. Det er ganske vist en selektiv liste, men vi synes, at hver enkelt er værdig til din overvejelse.

1. Kinsta – Premium Service (Google Cloud Servers)

Nøglefunktioner
 • Google Cloud-platform
 • Gratis webstedsmigrering
 • 24/7 kundesupport
 • Kraftigt instrumentbræt
 • Automatiske sikkerhedskopier af websteder
 • Iscenesættelsessted
 • Gratis SSL


Billede

Indlæsningstid: 320Ms

Uptime: 99,9%

Koste: $ 60,00 / mo

Support: Live chat

Besøg Kinsta.com

Kinsta er vores vigtigste valg til dedikeret webhosting. Det anbefales især for seriøse iværksættere, der ønsker at sikre, at deres websted har så tæt på 100 procent oppetid som muligt.

Selvom Kinsta generelt er dyrere end andre webhosts på vores liste, er vi overbevist om, at omkostningerne til denne service er berettigede. Kinsta er virkelig så god.

Fungerer bedst med WordPress

Selvfølgelig hjælper det at vide, at Kinsta er helt rettet mod WordPress hosting. I betragtning af at så mange websteder er bygget på WordPress i disse dage, er det faktisk ikke meget til ulempe.

Mere specifikt er Kinsta en fuldt styret platform til hosting WordPress-websteder. Dette betyder, at du ikke behøver at have nogen detaljeret teknisk viden for at bruge Kinsta, fordi de har alt det dækket for dig.

Kinsta fungerer på Google Cloud Platform, som i vid udstrækning betragtes som en af ​​de bedste webstedsinfrastrukturer i verden. Du kan endda vælge dit datacenter for at garantere de laveste latenstider.

Hvis du allerede har et websted, du vil flytte til en ny vært, er du heldig med Kinsta. Tjenesten leverer gratis webstedsmigration, der er et øjeblik at bruge. Dette betyder, at dit websted kører hurtigt med minimal eller ingen nedetid.

Grundpakken hos Kinsta involverer ting som fem GB SSD-lagerplads og 50 GB serverbåndbredde. Du har tilladelse til ubegrænset besøgende og sidevisninger, og Kinsta udfører 1.440 oppetidskontrol på hvert websted hver dag. Kinstas kunder får også alle mulige sikkerhedsrelaterede værktøjer som et SSL-certifikat, Force HTTPS og Clear Site Cache.

Automatiske daglige sikkerhedskopier

Brugere elsker scene-stedet, som lader dem eksperimentere med ændringer, før de går live med dem. Kinsta har endda automatiseret daglig backup for at sikre sikkerheden i dine data. Lige så nyttigt er deres kundesupportsystem hurtigt, responsivt og virkelig nyttigt.

Alle disse funktioner gør det svært at gå galt med Kinsta. Indrømmet, deres mest basale pakke koster $ 30 per måned, hvilket kan være for meget for nogle. Forretningskunder vil sætte pris på den brede vifte af pakker, der er tilgængelige i pris fra $ 100 til $ 1.500 pr. Måned for brugere med flere websteder. Pakken på $ 100 er sandsynligvis for lille for de fleste virksomheder, hvilket betyder, at du sandsynligvis vil betale $ 200 pr. Måned eller derover.

Læs vores fulde Kinsta anmeldelse her.

2. HostGator – Fantastisk hastighed / support / ekstra funktioner

Nøglefunktioner
 • Ekstremt hurtigt
 • Masser af gratis opgraderinger
 • Vær vært for flere websteder
 • 24/7/365 Support
 • Gratis SSL


Billede

Indlæsningstid: 417Ms

Uptime: 99,99%

Koste: $ 119,00 / mo

Support: Live chat

Besøg Hostgator.com

Hvis du elsker ideen om Kinsta, men ved, at prisen ikke passer til dit budget, kan du vælge HostGator i stedet.

HostGator er et af de mest kendte navne inden for webhosting. De leverer en række forskellige tjenester som en webstedsbygger, delt hosting, WordPress-specifik hosting og dedikeret hosting. Deres priser er overkommelige, men det betyder ikke, at de ikke tilbyder fremragende tjenester.

hostgator

Hver hostingplan tilbyder masser af funktioner, og selv nye webmastere har ingen problemer med at navigere HostGators interface. Oppetiden med denne vært er enestående, og den har også en vis pålidelig kundesupport.

Pakker til dedikeret hosting starter på kun $ 119 pr. Måned. Til denne pris kan tjenesten tilpasses med så meget som en TB SSD-lagerplads og 32 GB RAM. Månedlige dataoverførsler er ubegrænsede, hvilket betyder, at tilstrækkelig båndbredde aldrig vil være et problem.

HostGators kunder kan tilmelde sig Mojo Marketplace for at få adgang til en række forskellige marketingværktøjer som DaDa Mail. Med fremragende oppetid og kundeservice af høj kvalitet er det svært at gå galt med HostGator, især hvis du har et budget. Du kan få adgang til kundesupport via telefon 24 timer i døgnet eller bruge den praktiske online webchat.

Læs vores fulde HostGator anmeldelse her.

3. A2 Hosting – Bedste budgetmulighed

Nøglefunktioner
 • Bred vifte af e-handelsværktøjer
 • Pengene tilbage garanti
 • Gratis SSL & SSD
 • 24/7/365 Support
 • Bedst egnet til WordPress


Billede

Indlæsningstid: 470Ms

Uptime: 99,99%

Koste: $ 99,59 / mo

Support: Live chat

Besøg A2Hosting.com

A2 Hosting er en anden alt i alt fremragende post i det dedikerede serverfelt. De er især godt tilpasset til håndtering WordPress-websteder, men dette er ikke deres eksklusive fokus. Faktisk har A2 også pakker til delt hosting, VPS-hosting og forhandler-hosting.

A2s dedikerede hostingindstillinger inkluderer kerneservere, der giver kunderne en administreret server og root-adgang eller administrerede servere uden root-adgang. Endelig inkluderer de dedikerede muligheder også ikke-administrerede servere til kunder, der ønsker at tage en virkelig praktisk tilgang til deres hjemmeside.

Priserne for disse dedikerede serverpakker er ret varierede. De forskellige kerneserverpakker spænder fra $ 140 til $ 290 pr. Måned, mens administrerede servere har lignende priser. De ikke-administrerede serverpakker er de mest overkommelige og spænder fra $ 100 til $ 250 pr. Måned.

De fleste af disse pakker har mindst otte GB RAM og 10 TB månedlige dataoverførsler. Derudover får kunderne adgang til mindst to 500 GB harddiske og to CPU-kerner.

Linux-baserede pakker

Alle disse pakker er Linux-baserede, hvilket hovedsageligt forlader Windows ude i kulden. Dette er måske den største ulempe ved at bruge A2 Hosting. Ellers er driftstiden på 99,9 procent beundringsværdig, og 24/7/365 kundesupport er en stor fordel.

Virksomheder, der overvejer at bruge A2 Hosting til salg af produkter, vil have en række e-handelsværktøjer, de kan vælge fra. OpenCart, AbanteCart og PrestaShop er alle repræsenteret såvel som andre. Desuden er den velkendte e-handelsapp Magento tilgængelig via A2.

Hvis du kører en online butik, skal du tage skridt for at sikre transaktionernes sikkerhed. Det betyder tilføjelse af et SSL-certifikat til kryptering af data. A2 vil sælge dig en SSL for så lidt som $ 50 pr. År, der giver 256-bit kryptering. Husk bare, at et SSL-certifikat er inkluderet i pakken af ​​andre udbydere på denne liste.

Læs vores fulde A2 Hosting anmeldelse her.

4. SiteGround – dyrt for kvalitet

Nøglefunktioner
 • Fantastisk oppetid
 • Stor kundesupport
 • Gratis SSL
 • 24/7/365 Support
 • Flere serverplaceringer


Billede

Indlæsningstid: 475Ms

Uptime: 99,99%

Koste: $ 269,00 / mo

Support: Live chat

Besøg SiteGround.com

SiteGround har meget at tilbyde folk, men det har også nogle ret alvorlige ulemper. Ikke desto mindre kan det stadig prale af stor oppetid, solid kundesupport og et gratis SSL-certifikat med alle pakker. På ulempen er SiteGround temmelig dyrt. Du ønsker sandsynligvis kun at gå med denne webhost, hvis du er sikker på, at dit websted har succes.

Tre dedikerede serverpakker er tilgængelige. Med Entry Server-pakken betaler kunderne $ 269 pr. Måned for fire CPU-kerner, en otte MB CPU-cache og 16 GB RAM. Den større Power Server-pakke kører $ 349 pr. Måned og giver opgraderede CPU-urhastigheder, dobbelt så RAM og 960 GB SSD. Super Power Server er den største pakke til $ 729 pr. Måned. Dette ekstra store tilbud skaleres til de største organisationer.

Alle servere er Linux-baserede, og lagerpladserne er skuffende små. SiteGround tilbyder stadig gode e-handelsværktøjer og pålidelige sikkerhedsfunktioner samt hjælpsom kundeservice.

Læs vores fulde SiteGround-gennemgang her.

Hvad er en dedikeret webhost?

En webhost er hovedsagelig et firma, der giver dig den teknologi, du har brug for for at bringe dit websted online. “Hosting” af et websted kan også kaldes “lagring” af det. Grundlæggende gemmer værten dit websted på en specialiseret computer, der kaldes en server.

Når en person indtaster din adresse eller domæne, søger deres computer efter og opretter forbindelse til webhostens server. Dit websted leveres derefter til brugeren via deres browser.

Derfor er din webhost grundlæggende i centrum for din online tilstedeværelse. Dette betyder, at du har brug for en vært, der er hurtig, pålidelig og ikke svigter dig, når dit websted har brug for maksimal oppetid.

De fleste hæderlige webværter leverer mange af de samme funktioner. De kræver sandsynligvis, at du har en domæne, som du kan købe fra en tredjepart. Alternativt kan din webhost hjælpe dig med denne proces. Når du har valgt et domæne og en vært, skal du være i stand til at oprette e-mail-konti. Webhosts giver dig også adgang til FTP, så du nemt kan uploade filer fra din computer til din webserver. Fordi WordPress er så udbredt, leverer mange webværter desuden specifik WordPress-support.

Desuden kan du forvente, at en webhost har interne teknikere, hvis opgave det er at sikre, at alle servere er i gang hver time hver dag. Webhosts tilbyder normalt fuld kundesupport, så hvis du nogensinde støder på et problem, skal du være i stand til hurtigt og nemt at få den hjælp, du har brug for.

Fordelene ved dedikeret hosting

Når det gælder valg af en webhost, er en af ​​dine primære overvejelser, om du skal vælge delt eller dedikeret hosting. Først skal du forstå de grundlæggende forskelle mellem de to typer tjenester.

Delt hosting er nøjagtigt, hvordan det lyder som. Dit websted gemmes på en server sammen med mange andre websteder. Teoretisk set kan der være hundredvis af websteder, der deler plads med dit. Dette betyder, at du tildeles kun en vis mængde båndbredde og diskplads. Overskrid en af ​​disse grænser, og du skal betale ekstra.

Dedikeret hosting er anderledes. Dit websted er det eneste, der optager den pågældende server. Dette betyder, at al den båndbredde og diskplads, der er knyttet til den server, udelukkende hører til dit websted.

Begge typer af hosting har deres fordele og ulemper. Flere faktorer vil hjælpe dig med at bestemme, hvilken type der passer til dit websted.

Delt hosting mindre dyrt

Delt hosting har en tendens til at være en mere overkommelig mulighed. Det er også meget enklere og mere ligetil end dedikeret hosting. Dette skyldes, at personale i webhost tager sig af administrative og sikkerhedsmæssige spørgsmål, så du ikke behøver det. Mennesker og organisationer, der bruger en delt hosttjeneste, bevarer adgang til kontrolpanelet, men de er ikke ansvarlige for at håndtere mange af de mere tekniske overvejelser.

Det lyder som en ret god handel. Der er dog masser af ulemper ved at dele en server. Du har ikke noget som den fleksibilitet, du ville have, hvis du gik med en dedikeret vært. Det skyldes, at værten administrerer ressourcerne og al softwareinstallation.

Sikkerhedsrisici med delt hosting

Deling af serverplads kan også betyde deling af sikkerhedsrisici. Hvis et websted på serveren er kompromitteret, er alle de andre pludselig sårbare. Desuden har nogle websteder, der besætter den samme server, muligvis ikke et etisk formål. Dette kan få din IP sortlistet, selvom dit websted ikke har gjort noget galt.

Websteder, der er placeret på en delt server, kan også opleve problemer med langsom ydeevne på grund af begrænsninger i båndbredde og diskplads.

Dette betyder ikke, at delt hosting nødvendigvis er en dårlig ting. Mange nye websteder klarer sig ganske godt ved hjælp af en delt server. Personer, der bygger et personligt websted, der sandsynligvis kun besøges af venner og familie, kan opleve, at delt hosting er en ideel løsning.

Hvis du er ny med delt hosting eller bare websidebygning generelt, vil jeg anbefale dig at starte med at lege med en gratis webstedsbygger først eller ved hjælp af en af ​​de mange gratis webværter.

Dedikeret hosting kan bruge hele pladsen selv

I modsætning til delt hosting kræver en dedikeret vært ikke, at du deler båndbredde og diskplads med mange andre brugere. Dette betyder, at al hukommelsen er din, og at dit websted kan håndtere meget mere trafik.dedikeret hosting forklaret

En anden primær fordel ved dedikeret hosting er, at det holder din online tilstedeværelse adskilt fra alle andre. Dette betyder, at din IP er mindre tilbøjelig til at blive urimeligt sortlistet, og du kan også nyde større sikkerhed fra hackere og malware.

Mange organisationer sætter pris på at have en dedikeret server, fordi den giver breddegrad til at installere den software, der er nødvendig for at matche behovene på webstedet. Desuden kan de lide at kunne administrere mere end et websted og flere domæner med kornet præcision.

Mere pålidelig ydelse

Indlæsningshastigheder har en tendens til at være mere stabile, hurtigere og mere pålidelige med en dedikeret vært, end de er med en delt vært. Dette er kritiske målinger, da de sikrer en bedre og sjovere oplevelse for besøgende på dit websted. De forbliver sandsynligvis længere på dit websted og er mere tilbøjelige til at foretage et køb, når de har tillid til, at dit websted altid fungerer og fungerer.

Hvis der er en ulempe med dedikeret hosting, kan det være, at det kan være relativt dyrt. Dette er en enorm bekymring for nye organisationer, der måske ikke har mange penge at investere. Det kan være tilrådeligt at begynde med en delt værtudbyder og derefter flytte til en dedikeret vært senere, når pengestrømmen er forbedret.

Den anden potentielle ulempe ved dedikeret hosting er, at det har en tendens til at kræve mere teknisk viden end delt hosting gør. Nogle organisationer overlader disse bekymringer til deres IT-team, men hvad sker der, hvis du ikke har et IT-team? Du kan blive tvunget til selv at handle med dedikeret hosting.

Alternativt kan du kigge efter en administreret hostingtjeneste, der kan håndtere mange af de tekniske aspekter, så du ikke behøver det. Resultatet er, at du får fordel af en dedikeret vært uden at skulle tilegne dig al den tekniske viden.

Ofte stillede spørgsmål om dedikeret hosting

Hvad er forskellen mellem delt hosting og dedikeret hosting?

Delt hosting er en økonomisk tilgang, hvor dit websted er vært på den samme server som mange andre. Dette er en perfekt acceptabel platform for mange websteder, især dem, der ikke er særlig store, og som ikke forventer en stor mængde trafik. Der kan dog være sikkerhedsproblemer, der er forbundet med delt hosting, og større websteder med masser af trafik kan snart overstige deres månedlige tildelinger.

Dedikeret hosting giver en eksklusiv server til kun et websted. Dette har tendens til at sikre bedre pålidelighed, hastighed og sikkerhed. Selvom det er det dyrere alternativ, kræver mange travle, udvidende websteder de ressourcer, de kun kan få fra en dedikeret server.

Et spørgsmål, vi får temmelig ofte, handler om billig webhosting. Hvis du leder efter en rabat vært, men ønsker en dedikeret server, ser du på det forkerte sted.

Hvem skal vælge dedikeret hosting?

Brug af en dedikeret server anbefales til sofistikerede webmastere, der er tilpas med at udføre meget af vedligeholdelsen selv. Desuden har virksomheder og andre organisationer en tendens til at være bedre i stand til at have råd til disse tjenester, og i mange tilfælde kræver de kvaliteten af ​​de tjenester, der leveres af en dedikeret server. Administreret hosting muligvis gør det muligt for folk med mindre teknisk viden at stadig drage fordel af dedikeret hosting.

Hvis du har et websted med høj trafik eller bruger e-handelsapplikationer, kan en udvidet sikkerhed, kapacitet og pålidelighed for en dedikeret vært muligvis være bydende.

Hvad er fordelene ved dedikeret hosting?

Hvis dit websted er stort og har masser af trafik, vil du se fordele ved dedikeret hosting. Forbedret sikkerhed er en af ​​de primære fordele. Dine data er ikke i fare, fordi et andet websted bliver hacket.

Websteder, der er vært på dedikerede servere, har tendens til at nyde mere oppetid. Derfor kan dine besøgende stole på, at dit websted vil være der, når de ser efter det.

En af de største fordele ved en dedikeret server er, at dit websted kan tilpasses til at imødekomme dine unikke behov. Du er altid sikker på optimal funktionalitet.

Vi gør vores bedste for selvstændigt at undersøge produkter for bedre at hjælpe vores læsere med at tage beslutninger. Når det er sagt, vil vi også høre dine meninger. Vi accepterer individuelle anmeldelser, der er informative og ikke-salgsfremmende. Udfyld nedenstående formular, så offentliggør vi din anmeldelse. Salgsfremmende anmeldelser fra virksomhederne selv offentliggør ikke. Tak!

Ved at klikke på knappen nedenfor anerkender jeg, at jeg har læst og accepteret Betingelser for brug.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector