Bästa dedikerade värd

bild av webbhotell serverDedikerad värd är för personer som bryr sig om prestanda och säkerhet. Delad hosting kommer bara inte att minska det när du försöker starta upp en ny affärssida eller hantera aggressiv trafiktillväxt.


Oavsett vad många delade värdföretag säger till dig, kan en delad värd inte pålitligt stora mängder trafik effektivt. Delade värdplaner som kan hantera 100 000 besök i månaden? ��

Att flytta till dedikerad hosting ger dig en hel server för att hysa din webbplats och ditt sätt snabbare lastningstider, fler serverresurser och säkerhet. Det finns många dedikerande värdföretag men hur vet du att de inte bara är det återförsäljare maskerad bakom hyrd VPS-servrar?

I den här guiden kommer vi att rekommendera några av våra bästa dedikerade värdar som vi har använt för att vara värd för våra egna företag eller våra kunder. Vi har inte inkluderat några återförsäljare på den här listan och har testat alla tjänster.

Låt oss komma in på det.

Vad vi letade efter i den bästa dedikerade värden

Okej killar här är en lista över saker jag letar efter när det gäller dedikerad värd. Alla de tjänster vi granskade har dessa funktioner.

Här är de inte i någon ordning alls:

 1. Resurser Resurser och fler resurser – ju mer du blir desto bättre kommer din server att fungera. Lätt och enkel. ��
 2. säkerhet – DNS-skydd, skanning av skadlig programvara och monitorer på värdsidan är alla kännetecken för en kvalitetstjänst ��
 3. Auto-säkerhetskopior – Att ha din webbplats automatiskt säkerhetskopierad flera gånger om dagen via molnskopia är ett måste med dedikerad hosting ✅
 4. Stöd – 24/7 infödda engelska support för dina servrar är bra när du lägger till funktioner eller letar efter mer information ✅
 5. Gratis uppgraderingar – Gratis SSL, Cloudflare, säkerhetsuppgraderingar och gratis migrering är det vi letar efter ✅
 6. Prissättning – vi vet vad dedikerade hosting kostar och vill inte betala en arm och ett ben för det ��
 7. datacenter –  Vi gillar att distribuera i närheten av kundplatser. Utnyttjar servrarna AWS eller Google Cloud? ��️

Med de i åtanke låt oss hoppa till våra bästa val. Om du vill se någon av dessa värdar live-prestationer, titta på vår huvudsakliga bästa webbhotell granskning eller kolla vårt live dygnet runt värdspårning här.

Toppval för dedikerad värd

Vår uttömmande granskning av dussintals värdar resulterade i följande lista med fyra av de bästa dedikerade webbhotellarna. Det är visserligen en selektiv lista, men vi tycker att var och en är värdig att ta hänsyn till.

1. Kinsta – Premium-tjänst (Google Cloud Servers)

Nyckelfunktioner
 • Google Cloud-plattform
 • Gratis webbplatsmigrering
 • 24/7 kundsupport
 • Kraftfull instrumentpanel
 • Automatiserade säkerhetskopior på webbplatsen
 • Sceningsplats
 • Gratis SSL


Bild

Laddningstid: 320Ms

Uptime: 99,9%

Kosta: $ 60.00 / mo

Stöd: Live chat

Besök Kinsta.com

Kinsta är vårt första val för dedikerad webbhotell. Det rekommenderas särskilt för seriösa företagare som vill se till att deras webbplats har så nära 100 procent drifttid som möjligt.

Medan Kinsta generellt sett är dyrare än andra webbhotell på vår lista, tror vi fast att kostnaden för denna tjänst är motiverad. Kinsta är verkligen så bra.

Fungerar bäst med WordPress

Naturligtvis hjälper det att veta att Kinsta är helt inriktad på WordPress-värd. Med tanke på att så många webbplatser är byggda på WordPress idag är det faktiskt inte mycket till nackdel.

Mer specifikt är Kinsta en helt hanterad plattform för webbhotell WordPress webbplatser. Detta betyder att du inte behöver ha någon detaljerad teknisk kunskap för att använda Kinsta eftersom de har allt det som täcks för dig.

Kinsta fungerar på Google Cloud Platform, som allmänt betraktas som en av de bästa webbplatsinfrastrukturerna i världen. Du kan till och med välja ditt datacenter för att garantera lägsta latensnummer.

Om du redan har en webbplats som du vill flytta till en ny värd har du tur med Kinsta. Tjänsten tillhandahåller gratis migrering av webbplatser som är ett ögonblick att använda. Detta innebär att din webbplats kommer igång snabbt med minimal eller ingen driftstopp.

Grundpaketet på Kinsta innebär saker som fem GB SSD-lagring och 50 GB serverbandbredd. Du har tillåtna obegränsade besökare och sidvisningar och Kinsta utför 1440 uppetidskontroller på varje webbplats varje dag. Kinstas kunder får också alla typer av säkerhetsrelaterade verktyg som ett SSL-certifikat, Force HTTPS och Clear Site Cache.

Automatiserade dagliga säkerhetskopior

Användare älskar scenerplatsen, som låter dem experimentera med förändringar innan de går live med dem. Kinsta har till och med automatiserad daglig säkerhetskopiering för att säkerställa säkerheten för dina data. Lika användbart är deras kundsupportsystem snabbt, lyhört och verkligen användbart.

Alla dessa funktioner gör det svårt att gå fel med Kinsta. Visst sagt kostar deras mest grundläggande paket $ 30 per månad, vilket kan vara för mycket för vissa. Företagskunder kommer att uppskatta det breda utbudet av paket som finns tillgängliga i pris från $ 100 till $ 1 500 per månad för användare med flera webbplatser. Paketet på 100 $ är förmodligen för litet för de flesta företag, vilket innebär att du troligen kommer att betala $ 200 per månad eller högre.

Läs vår fullständiga Kinsta recension här.

2. HostGator – Fantastisk hastighet / support / extrafunktioner

Nyckelfunktioner
 • Mycket snabbt
 • Massor av gratisuppgraderingar
 • Vara flera webbplatser
 • 24/7/365 Support
 • Gratis SSL


Bild

Laddningstid: 417Ms

Uptime: 99,99%

Kosta: $ 119,00 / mo

Stöd: Live chat

Besök Hostgator.com

Om du älskar idén om Kinsta men vet att priset inte passar din budget, kanske du vill välja HostGator istället.

HostGator är ett av de mest kända namnen inom webbhotell. De tillhandahåller en mängd olika tjänster som en webbplatsbyggare, delad värd, WordPress-specifik värd och dedikerad värd. Deras priser är överkomliga, men det betyder inte att de inte erbjuder enastående tjänster.

hostgator

Varje värdplan erbjuder många funktioner, och till och med nya webbansvariga kommer inte att ha problem med att navigera i HostGators gränssnitt. Drifttiden med den här värden är enastående, och den har också riktigt tillförlitlig kundsupport.

Paket för dedicerad värd börjar på bara $ 119 per månad. För detta pris kan tjänsten anpassas med så mycket som en TB SSD-lagring och 32 GB RAM. Månadliga dataöverföringar är obegränsade, vilket innebär att tillräcklig bandbredd aldrig kommer att vara ett problem.

HostGators kunder kan registrera sig på Mojo Marketplace för åtkomst till en mängd olika marknadsföringsverktyg som DaDa Mail. Med utmärkt drifttid och högkvalitativ kundservice är det svårt att gå fel med HostGator, särskilt om du har en budget. Du kan få tillgång till kundsupport via telefon dygnet runt eller använda den praktiska webbchatten.

Läs vår fullständiga HostGator-granskning här.

3. A2 Hosting – Bästa budgetalternativ

Nyckelfunktioner
 • Brett utbud av verktyg för e-handel
 • Pengar tillbaka garanti
 • Gratis SSL & SSD
 • 24/7/365 Support
 • Bäst lämpad för WordPress


Bild

Laddningstid: 470Ms

Uptime: 99,99%

Kosta: $ 99,59 / mo

Stöd: Live chat

Besök A2Hosting.com

A2 Hosting är ett annat utmärkt inträde i det dedikerade serverfältet. De är särskilt väl anpassade att hantera WordPress webbplatser, men detta är inte deras exklusiva fokus. Faktum är att A2 har paket för delad värd, VPS-värd och återförsäljarhosting också.

A2s dedikerade värdalternativ inkluderar kärnservrar som ger kunder en hanterad server och root-åtkomst eller hanterade servrar utan root-åtkomst. Slutligen inkluderar de dedikerade alternativen också obehandlade servrar för kunder som vill ta ett riktigt praktiskt tillvägagångssätt med sin webbplats.

Priserna för dessa dedikerade serverpaket är ganska varierande. De olika kärnserverpaketen sträcker sig från $ 140 till $ 290 per månad medan hanterade servrar har liknande priser. De okontrollerade serverpaketen är de mest prisvärda och sträcker sig från $ 100 till $ 250 per månad.

De flesta av dessa paket har minst åtta GB RAM och 10 TB månatliga dataöverföringar. Dessutom får kunder tillgång till minst två 500 GB hårddiskar och två CPU-kärnor.

Linux-baserade paket

Alla dessa paket är Linuxbaserade, vilket främst lämnar Windows ute i kylan. Detta är kanske den största nackdelen med att använda A2 Hosting. Annars är driftstiden på 99,9 procent beundransvärd och kundsupporten 24/7/365 är en stor fördel.

Företag som överväger att använda A2 Hosting för att sälja produkter kommer att ha en rad e-handelsverktyg att välja mellan. OpenCart, AbanteCart och PrestaShop är alla representerade såväl som andra. Vidare är den välkända e-handelsappen Magento tillgänglig via A2.

Om du driver en onlinebutik måste du vidta åtgärder för att säkerställa transaktionernas säkerhet. Det innebär att lägga till ett SSL-certifikat för kryptering av data. A2 kommer att sälja dig en SSL för så lite som $ 50 per år som ger 256-bitars kryptering. Kom bara ihåg att ett SSL-certifikat ingår i paketet av andra leverantörer på denna lista.

Läs vår fullständiga A2 Hosting granskning här.

4. SiteGround – dyrt för kvalitet

Nyckelfunktioner
 • Fantastisk drifttid
 • Bra kundsupport
 • Gratis SSL
 • 24/7/365 Support
 • Flera serverplatser


Bild

Laddningstid: 475Ms

Uptime: 99,99%

Kosta: $ 269.00 / mo

Stöd: Live chat

Besök SiteGround.com

SiteGround har mycket att erbjuda människor, men det har också några ganska allvarliga nackdelar. Ändå skryter det fortfarande bra upptid, gedigen kundsupport och ett gratis SSL-certifikat med alla paket. På nackdelen är SiteGround ganska dyrt. Du kommer antagligen bara att gå med denna webbhotell om du är säker på att din webbplats har lyckats.

Tre dedikerade serverpaket är tillgängliga. Med Entry Server-paketet betalar kunder $ 269 per månad för fyra CPU-kärnor, en åtta MB CPU-cache och 16 GB RAM. Det större Power Server-paketet kostar $ 349 per månad och ger uppgraderade CPU-klockhastigheter, dubbelt RAM och 960 GB SSD. Super Power Server är det största paketet till $ 729 per månad. Detta extra stora erbjudande skalas för de största organisationerna.

Alla servrar är Linuxbaserade och lagringsdelarna är nedslående små. Fortfarande erbjuder SiteGround bra e-handelsverktyg och pålitliga säkerhetsfunktioner samt användbar kundservice.

Läs vår fullständiga SiteGround-granskning här.

Vad är en dedikerad webbhotell?

En webbhotell är i huvudsak ett företag som ger dig den teknik som du behöver för att få din webbplats online. “Hosting” av en webbplats kan också kallas “lagra” den. I huvudsak lagrar värden din webbplats på en specialiserad dator som kallas en server.

När en person skriver in din adress eller domän söker datorn efter och ansluter till webbhotellens server. Din webbplats levereras sedan till användaren via sin webbläsare.

Därför är din webbhotell i grunden mitt i din online-närvaro. Detta innebär att du behöver en värd som är snabb, pålitlig och inte släpper dig när din webbplats behöver maximal drifttid.

De flesta välrenommerade webbhotell har många av samma funktioner. De kommer sannolikt att kräva att du har en domän, som du kan köpa från en tredje part. Alternativt kan din webbhotell hjälpa dig med den här processen. När du har valt en domän och en värd bör du kunna skapa e-postkonton. Webbvärdar ger dig också tillgång till FTP så att du enkelt kan ladda upp filer från din dator till din webbserver. Eftersom WordPress används så mycket används många webbhotell dessutom specifikt WordPress-stöd.

Vidare kan du förvänta dig att en webbhotell har interntekniker vars jobb det är att se till att alla servrar är igång varje timme varje dag. Webbhotell erbjuder vanligtvis full kundsupport så att om du någonsin stöter på ett problem, ska du kunna snabbt och enkelt få den hjälp du behöver.

Fördelarna med dedikerad hosting

När det gäller att välja en webbhotell är ett av dina primära överväganden om du vill välja delad eller dedicerad värd. Först måste du förstå de grundläggande skillnaderna mellan de två typerna av tjänster.

Delad hosting är exakt hur det låter som. Din webbplats lagras på en server med många andra webbplatser. Teoretiskt kan det finnas hundratals webbplatser som delar utrymme med er. Detta innebär att du bara tilldelas en viss mängd bandbredd och diskutrymme. Överskrid någon av dessa gränser, så måste du betala extra.

Dedikerad hosting är annorlunda. Din webbplats är den enda som upptar den specifika servern. Detta innebär att all bandbredd och diskutrymme som är associerad med den servern tillhör enbart din webbplats.

Båda typerna av hosting har sina fördelar och nackdelar. Flera faktorer hjälper dig att avgöra vilken typ som passar din webbplats.

Shared Hosting mindre dyra

Delad hosting tenderar att vara ett mer prisvärt alternativ. Det är också mycket enklare och tydligare än dedikerad hosting. Detta beror på att webbhotellpersonalen tar hand om administrativa frågor och säkerhetsfrågor så att du inte behöver. Människor och organisationer som använder en delad värdtjänst behåller åtkomst till kontrollpanelen, men de är inte ansvariga för att hantera många av de mer tekniska övervägandena.

Det låter som en ganska bra affär. Det finns dock många nackdelar med att dela en server. Du kommer inte att ha något liknande flexibiliteten du skulle ha om du gick med en dedikerad värd. Det beror på att värden hanterar resurserna och all programvaruinstallation.

Säkerhetsrisker med delad värd

Att dela serverutrymme kan också innebära att man delar säkerhetsrisker. Om en webbplats på servern äventyras är alla de andra plötsligt sårbara. Dessutom kanske vissa webbplatser som upptar samma server inte har ett etiskt syfte. Detta kan få din IP-svartlista, även om din webbplats inte har gjort något fel.

Webbplatser som finns på en delad server kan också ha problem med långsam prestanda på grund av begränsningar i bandbredd och diskutrymme.

Detta betyder inte att delad hosting nödvändigtvis är en dålig sak. Många nya webbplatser klarar sig ganska bra med en delad server. Personer som bygger en personlig webbplats som troligtvis bara kommer att besökas av vänner och familj kan finna att delad värd är en idealisk lösning.

Om du är ny med delad hosting eller bara webbplatsbyggnad i allmänhet, rekommenderar jag att du börjar spela med en gratis webbplats byggare först eller använda en av de många gratis webbhotell.

Dedikerad webbhotell kan använda allt utrymme själv

Till skillnad från delad värd kräver en dedikerad värd inte att du delar upp bandbredd och diskutrymme med många andra användare. Detta innebär att allt minne är ditt och att din webbplats kan hantera mycket mer trafik.dedikerad hosting förklarad

En annan viktig fördel med dedikerad hosting är att det håller din online-närvaro åtskild från alla andra. Detta innebär att din IP är mindre benägna att bli orättvist svartlistad, och du kan också få större säkerhet från hackare och skadlig programvara.

Många organisationer uppskattar att ha en dedikerad server eftersom den ger latitud för att installera vilken programvara som behövs för att matcha webbplatsens behov. Dessutom gillar de att kunna hantera mer än en webbplats och flera domäner med granulär precision.

Mer pålitlig prestanda

Belastningshastigheter tenderar att vara stabila, snabbare och mer pålitliga med en dedikerad värd än de är med en delad värd. Dessa är kritiska mätvärden eftersom de garanterar en bättre och trevligare upplevelse för besökare på din webbplats. De stannar förmodligen på din webbplats längre och är mer benägna att köpa när de litar på att din webbplats är igång och fungerar hela tiden.

Om det finns en nackdel med dedikerad hosting kan det vara så att det kan vara relativt dyrt. Detta är en enorm oro för nya organisationer som kanske inte har mycket pengar att investera. Det kan vara tillrådligt att börja med en delad värdleverantör och sedan flytta till en dedikerad värd senare när kassaflödet har förbättrats.

Den andra potentiella nackdelen med dedikerad hosting är att den tenderar att kräva mer teknisk kunskap än delad hosting gör. Vissa organisationer lämnar dessa problem till sitt IT-team, men vad händer om du inte har ett IT-team? Du kan tvingas att ta itu med dedikerad värd själv.

Alternativt kan du leta efter en hanterad webbhotell som kan hantera många av de tekniska aspekterna så att du inte behöver. Resultatet är att du får nytta av en dedikerad värd utan att behöva förvärva all teknisk kunskap.

Vanliga frågor om dedikerad värd

Vad är skillnaden mellan delad hosting och dedikerad hosting?

Delad värd är en ekonomisk metod där din webbplats är värd på samma server som många andra. Detta är en perfekt acceptabel plattform för många webbplatser, särskilt de som inte är särskilt stora och som inte förväntar sig en stor mängd trafik. Det kan dock finnas säkerhetsproblem kopplade till delad värd, och större webbplatser med mycket trafik kan snart överskrida deras månatliga tilldelningar.

Dedikerad hosting är en exklusiv server för bara en webbplats. Detta tenderar att säkerställa bättre tillförlitlighet, hastighet och säkerhet. Även om det är det dyrare alternativet kräver många upptagna, expanderande webbplatser de resurser som de bara kan få från en dedikerad server.

En fråga vi får ganska ofta handlar om billig webbhotell. Om du letar efter en rabattvärd men vill ha en dedikerad server letar du på fel plats.

Vem ska välja dedikerad hosting?

Att använda en dedikerad server rekommenderas för sofistikerade webbansvariga som är bekväma med att göra mycket av underhållet själva. Dessutom tenderar företag och andra organisationer att ha bättre möjlighet att ha råd med dessa tjänster, och i många fall kräver de kvaliteten på tjänsterna som tillhandahålls av en dedikerad server. Hanterad hosting kan göra det möjligt för personer med mindre teknisk kunskap att fortfarande dra nytta av dedikerad hosting.

Om du har en webbplats med hög trafik eller använder e-handelsapplikationer kan en förbättrad säkerhet, kapacitet och tillförlitlighet hos en dedikerad värd vara nödvändig.

Vilka är fördelarna med dedikerad hosting??

Om din webbplats är stor och har mycket trafik, ser du fördelar med dedikerad hosting. Förbättrad säkerhet är en av de främsta fördelarna. Dina data kommer inte att vara i fara eftersom en annan webbplats blir hackad.

Webbplatser som är värda på dedikerade servrar brukar njuta av mer drifttid. Därför kan dina besökare lita på att din webbplats kommer att vara där när de letar efter den.

En av de viktigaste fördelarna med en dedikerad server är att din webbplats kan anpassas för att tillgodose dina unika behov. Du är alltid säker på optimal funktionalitet.

Vi gör vårt bästa för att självständigt undersöka produkter för att bättre hjälpa våra läsare att fatta beslut. Som sagt, vi vill också höra dina åsikter. Vi accepterar enskilda recensioner som är informativa och inte marknadsförande. Fyll i formuläret nedan så publicerar vi din recension. Kampanjrecensioner från företag själva kommer inte att publiceras. Tack!

Genom att klicka på knappen nedan erkänner jag att jag har läst och accepterat Villkor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map