Legjobb dedikált tárhely

kép a web hosting szerverrőlDedikált tárhely azok számára, akik érdekelnek a teljesítményben és a biztonságban. A megosztott tárhely egyszerűen nem csökkenti azt, amikor új üzleti webhelyet próbál elindítani, vagy kezelni az agresszív forgalomnövekedést.


Függetlenül attól, hogy mit mond a megosztott hosting cégek, a megosztott host nem képes megbízhatóan nagy mennyiségű forgalmat hatékonyan elérni. Közös tárhely-tervek, amelyek havonta 100 000 látogatást tudnak kezelni? ��

A dedikált tárhelyre való áttérés révén teljes szervert kap a webhely és az utca elhelyezésére gyorsabb betöltési idő, több szerver erőforrás és biztonság. Nagyon sok odaadó webhely üzemeltető cég, de honnan tudod, hogy nem csak ezek? viszonteladók álarcosodás bérelt mögött VPS-kiszolgálók?

Ebben az útmutatóban néhány, a legjobban elkötelezett házigazdánkat ajánljuk, amelyeket saját vállalkozásunk vagy ügyfeleink házigazdájaként használtunk fel. Nem vettünk fel viszonteladót ebbe a listába, és kipróbáltuk az összes szolgáltatást.

Menjünk bele.

Amit a legjobb dedikált gazdagépen keresettük

Rendben, srácok, itt van egy lista azokról a dolgokról, amelyeket keresel, amikor a dedikált tárhelyről van szó. Az összes szolgáltatás, amelyet áttekintettünk, rendelkezik ezekkel a jellemzőkkel.

Itt semmilyen sorrendben nincsenek:

 1. Erőforrások és további források – minél többet kapsz, annál jobb lesz a szerver működése. Sima és egyszerű. ��
 2. Biztonság – A DNS-védelem, a rosszindulatú programok ellenőrzése és a gazdaoldali monitorok egyaránt a minőségi szolgáltatás jellemzői ��
 3. Automatikus biztonsági mentések – Ha a webhelyet naponta többször automatikusan biztonsági másolatot készít felhőalapú biztonsági mentés révén, akkor kötelező a dedikált tárhely használata ✅
 4. Támogatás – Nagyon jó a 24/7 anyanyelvi támogatás szervereinél, ha funkciókat adunk hozzá vagy további információt keresünk ✅
 5. Ingyenes frissítések – Ingyenes SSL-t, Cloudflare-t, biztonsági frissítéseket és ingyenes migrációt keresünk ✅
 6. Árazás – tudjuk, hogy mennyire fizet a dedikált tárhely, és nem akarunk érte és karjával fizetni it
 7. adatközpontok –  Szeretnénk az ügyfelek közelében elhelyezkedni. A kiszolgálók kihasználják az AWS-t vagy a Google Cloud szolgáltatást? ��️

Figyelembe véve ezeket, ugorjunk a legjobb válogatásunkba. Ha szeretné látni a házigazdák valamelyikét élő előadással, kérjük, nézd meg a fő legjobb web hosting áttekintés vagy nézd meg 24/7-eket élőben házigazda követés itt.

Legjobb választás a dedikált tárhelyért

Több tucat gazdagép átfogó áttekintése eredményeként a négy legjobb dedikált internetes házigazda következő listáját kaptuk. Igaz, hogy ez egy szelektív lista, de úgy gondoljuk, hogy mindegyik megérdemli a megfontolást.

1. Kinsta – Prémium szolgáltatás (Google Cloud Servers)

Főbb jellemzők
 • Google Cloud platform
 • Ingyenes webhely-migráció
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Erőteljes műszerfal
 • Automatizált webhelyről készült biztonsági mentések
 • Megállóhely
 • Ingyenes SSL


Kép

Betöltési idő: 320Ms

üzemidő: 99,9%

Költség: $ 60.00 / hó

Támogatás: Élő chat

Látogassa meg a Kinsta.com oldalt

A Kinsta a legelső választásunk a dedikált web hosting számára. Különösen ajánlott azoknak a komoly vállalkozóknak, akik arra törekszenek, hogy webhelyük működési ideje a lehető legkevesebb 100% legyen.

Noha a Kinsta általában drágább, mint a listánkon szereplő többi webtárhely, szilárdan meggyőződésünk, hogy ennek a szolgáltatásnak a költsége indokolt. A Kinsta valóban olyan jó.

A WordPress segítségével működik legjobban

Természetesen segít megtudni, hogy Kinsta teljes mértékben az irányába mutat WordPress tárhely. Mivel manapság oly sok webhely épül a WordPress-re, ez valójában nem hátrány.

Pontosabban: a Kinsta egy teljesen menedzselt platform a tároláshoz WordPress webhelyek. Ez azt jelenti, hogy a Kinsta használatához nem kell semmiféle részletes műszaki ismerettel, mert mindegyikük fedezi Önt.

Kinsta a Google Cloud Platformon működik, amelyet széles körben a világ egyik legjobb webhely-infrastruktúrájának tekintnek. Még az adatközpontot is kiválaszthatja a legkisebb késleltetési szám garantálása érdekében.

Ha már van weboldala, amelyet új gazdagépre szeretne költöztetni, szerencséd van a Kinsta számára. A szolgáltatás ingyenes weboldal-migrációt biztosít, amely egy pillanat alatt használható. Ez azt jelenti, hogy webhelye gyorsan feláll és működik, minimális állásidővel vagy anélkül.

A Kinsta alapcsomagja olyan dolgokat foglal magában, mint például öt GB SSD tárhely és 50 GB szerver sávszélesség. Korlátlan számú látogatót és oldalmegtekintést engedhet meg Önnek, és a Kinsta minden weboldalon naponta 1440 ellenőrzést végez. A Kinsta ügyfelei mindenféle biztonsággal kapcsolatos eszközt kapnak, mint például SSL tanúsítvány, Force HTTPS és Clear Site Cache.

Automatizált napi biztonsági mentések

A felhasználók szeretik a megállóhelyet, amely lehetővé teszi számukra, hogy kísérletezzenek a változásokkal, mielőtt velük élnek. A Kinsta akár napi automatikus biztonsági másolatot készít az adatok biztonságának biztosítása érdekében. Ugyanolyan segítőkész, hogy ügyfélszolgálati rendszere gyors, reagáló és valóban hasznos.

Mindezek a tulajdonságok megnehezítik a Kinsta hibáit. Nyilvánvaló, hogy legalapvetőbb csomagjuk havonta 30 dollárba kerül, ami néhánynak túlságosan sok lehet. Az üzleti ügyfelek értékelni fogják a rendelkezésre álló csomagok széles skáláját, melyek ára több, mint 100 dollártól 1500 dollárig terjed, ha több webhelyet használó felhasználók számára. A 100 dolláros csomag valószínűleg túl kicsi a legtöbb vállalkozás számára, ami azt jelenti, hogy valószínűleg havonta 200 dollárt fizet.

Olvassa el teljes Kinsta felülvizsgálata itt.

2. HostGator – nagy sebesség / támogatás / extra szolgáltatások

Főbb jellemzők
 • Rendkívül gyors
 • Rengeteg ingyenes frissítés
 • Több hely gazdagépe
 • 24/7/365 támogatás
 • Ingyenes SSL


Kép

Betöltési idő: 417Ms

üzemidő: 99,99%

Költség: $ 119.00 / mo

Támogatás: Élő chat

Látogassa meg a Hostgator.com oldalt

Ha szereted a Kinsta ötletét, de tudod, hogy az ár nem felel meg a költségvetésnek, akkor érdemes inkább a HostGator-ot választania.

A HostGator az egyik legismertebb név a web hostingban. Különféle szolgáltatásokat nyújtanak, mint például weboldal készítő, megosztott tárhely, WordPress-specifikus tárhely és dedikált tárhely. Áraik megfizethetőek, de ez nem azt jelenti, hogy nem nyújtanak kiemelkedő szolgáltatásokat.

Hostgator

Minden hosting terv rengeteg funkciót kínál, és még az új webmestereknek sem lesz gondjuk a HostGator felületén navigálni. A gazdagép üzemeltetési ideje kiemelkedő, és rendelkezik valóban megbízható ügyfélszolgálattal is.

A dedikált tárhelycsomagok havi 119 dollárban kezdődnek. Ennél az árnál a szolgáltatás testreszabható egy TB SSD tárolóval és 32 GB RAM-mal. A havi adatátvitel korlátlan, ami azt jelenti, hogy a megfelelő sávszélesség soha nem jelent problémát.

A HostGator ügyfelei feliratkozhatnak a Mojo Marketplace-re különféle marketing eszközökhöz, például a DaDa Mail eléréséhez. A kiváló rendelkezésre állás és a magas színvonalú ügyfélszolgálat miatt nehéz a baj a HostGator használatával, főleg ha költségvetéssel rendelkezik. Az ügyfélszolgálathoz telefonon keresztül, a nap 24 órájában, vagy a kényelmes online webes chat segítségével férhet hozzá.

Olvassa el teljes HostGator áttekintés itt.

3. A2 tárhely – a legjobb költségvetési lehetőség

Főbb jellemzők
 • Széles választékú e-kereskedelmi eszköz
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Ingyenes SSL és SSD
 • 24/7/365 támogatás
 • A WordPresshez legjobban megfelelő


Kép

Betöltési idő: 470Ms

üzemidő: 99,99%

Költség: $ 99.59 / hó

Támogatás: Élő chat

Látogassa meg az A2Hosting.com oldalt

Az A2 tárhely egy újabb körüli kiváló bejegyzés a dedikált szerver területén. Különösen jól alkalmazhatók kezelésre WordPress webhelyek, de ez nem kizárólagos figyelmük. Valójában az A2 csomagok vannak a megosztott tárhely, a VPS és a viszonteladói tárhely számára is.

Az A2 dedikált tárhelyi lehetőségei közé tartoznak azok a központi kiszolgálók, amelyek felügyelt kiszolgálót és root hozzáférést, vagy felügyelt kiszolgálókat biztosítanak az ügyfelek számára root hozzáférés nélkül. Végül a dedikált lehetőségek magukba foglalják a nem kezelt szerverek is az ügyfelek számára, akik valóban gyakorlati megközelítést akarnak alkalmazni webhelyükön.

A dedikált szervercsomagok ára meglehetõsen változatos. A különféle központi szervercsomagok havonta 140 és 290 dollár között mozognak, míg a kezelt szerverek hasonló áraival rendelkeznek. A nem kezelt szervercsomagok a legolcsóbbak, havonta 100 és 250 dollár között mozognak.

E csomagok többsége legalább nyolc GB RAM-ot és 10 TB havi adatátvitelt tartalmaz. Ezenkívül az ügyfelek legalább két 500 GB-os merevlemezhez és két CPU-magához férhetnek hozzá.

Linux alapú csomagok

Mindezek a csomagok Linux-alapúak, amelyek elsősorban hideget hagynak a Windows-ról. Ez talán a legnagyobb hátránya az A2 tárhely használatának. Egyébként a 99,9 százalékos rendelkezésre állás csodálatos, és a 24/7/365 ügyfélszolgálat jelentős előnyt jelent..

Azok a vállalkozások, amelyek az A2 Hosting használatát fontolgatják termékek eladására, számos e-kereskedelmi eszközzel rendelkeznek, amelyek közül választhatnak. Az OpenCart, az AbanteCart és a PrestaShop képviseltetve vannak valamint mások. Ezenkívül a jól ismert Magento e-kereskedelmi alkalmazás elérhető az A2-en.

Ha online áruházat működtet, akkor lépéseket kell tennie a tranzakciók biztonságának biztosítása érdekében. Ez azt jelenti, hogy hozzáadunk egy SSL tanúsítványt az adatok titkosításához. Az A2 évente 50 dollár értékű SSL-t fog eladni, amely 256 bites titkosítást biztosít. Ne feledje, hogy az SSL tanúsítványt a csomag más szolgáltatói is tartalmazzák.

Olvassa el teljes A2 tárhely áttekintése itt.

4. SiteGround – drága a minőségért

Főbb jellemzők
 • Fantasztikus üzemidő
 • Nagyszerű ügyfélszolgálat
 • Ingyenes SSL
 • 24/7/365 támogatás
 • Több szerver hely


Kép

Betöltési idő: 475Ms

üzemidő: 99,99%

Költség: $ 269.00 / mo

Támogatás: Élő chat

Látogassa meg a SiteGround.com oldalt

A SiteGround nagyon sokat kínál az emberek számára, de van néhány meglehetősen komoly hátránya is. Ennek ellenére még mindig büszkélkedhet nagyszerű üzemidő, szilárd ügyfélszolgálat és ingyenes SSL tanúsítvány minden csomaggal. A hátránya, hogy a SiteGround meglehetősen drága. Valószínűleg csak akkor szeretne vele részt venni ezzel a webgazdaval, ha biztos benne a webhely sikerében.

Három dedikált szerver csomag érhető el. Az Entry Server csomag segítségével az ügyfelek havonta 269 dollárt fizetnek négy CPU-magért, nyolc MB-os CPU-gyorsítótárért és 16 GB RAM -ért. A nagyobb Power Server csomag havonta 349 dollárral fut, és továbbfejlesztett CPU órajel-sebességet, kétszer a RAM-ot és 960 GB SSD-t biztosít. A Super Power Server a legnagyobb csomag, havonta 729 dollár. Ez az extra-nagy ajánlat a legnagyobb szervezetek számára készült.

Az összes kiszolgáló Linux alapú, és a tárolók kiábrándítóan kicsik. Ennek ellenére a SiteGround jó e-kereskedelmi eszközöket és megbízható biztonsági funkciókat, valamint hasznos ügyfélszolgálatot kínál.

Olvassa el teljes SiteGround áttekintés itt.

Mi az a dedikált webtárhely??

Az internetes házigazda alapvetően egy olyan cég, amely biztosítja az Ön számára a technológiát, amelyre szükség van webhelyének online megjelenítéséhez. A webhely “tárolására” is hivatkozhatunk annak “tárolására”. Alapvetően a gazda tárolja az Ön webhelyét egy speciális számítógépen, amelyet szervernek hívnak.

Amikor egy személy beírja az Ön címét vagy domainjét, a számítógépe megkeresi és csatlakozik a webgazda szerveréhez. Ezután webhelyét a böngészőn keresztül juttatják el a felhasználóhoz.

Ennek megfelelően az internetes host alapvetően az online jelenlét középpontjában áll. Ez azt jelenti, hogy gyors, megbízható gazdagépre van szüksége, amely nem engedi el, ha webhelyének maximális rendelkezésre állása szükséges.

A legtöbb elismert webtárhely ugyanazokat a szolgáltatásokat nyújtja. Valószínűleg megkövetelik, hogy rendelkezzen a tartomány, amelyet harmadik féltől megvásárolhat. Alternatív megoldásként a webgazda segíthet ebben a folyamatban. Miután kiválasztotta a domaint és a gazdagépet, képesnek kell lennie e-mail fiókok beállítására. A webgazda emellett hozzáférést biztosít az FTP-hez, így fájlokat könnyen feltölthet a számítógépről a webkiszolgálóra. Mivel a WordPress oly széles körben használják, sok webtárhely ezen felül speciális WordPress támogatást is nyújt.

Ezenkívül azt várhatja el, hogy egy internetes házigazda házon belüli technikusokkal rendelkezzen, akiknek feladata annak biztosítása, hogy minden szerver minden nap óránként működjön és működjön. A webgazda általában teljes ügyfélszolgálatot kínál, így ha valaha is felmerül valamilyen probléma, gyorsan és egyszerűen megkaphatja a szükséges segítséget..

A dedikált tárhely előnyei

Az internetes házigazda kiválasztásakor az egyik elsődleges szempont, hogy megosztott vagy dedikált tárhelyet válasszon. Először is meg kell értenie a kétféle szolgáltatás közötti alapvető különbségeket.

Pontosan ez a megosztott tárhely. Az Ön webhelyét sok más webhelyen tárolják egy szerveren. Elméletileg lehet, hogy több száz webhely osztja meg a helyét a tiéddel. Ez azt jelenti, hogy csak egy bizonyos sávszélességet és lemezterületet rendel hozzá Önnek. Ha meghaladja a fenti korlátokat, akkor külön fizetnie kell.

A dedikált tárhely eltérő. A webhely az egyetlen, amely az adott szervert foglalja el. Ez azt jelenti, hogy az összes, a szerverhez társított sávszélesség és lemezterület kizárólag az Ön webhelyéhez tartozik.

Mindkét típusú hostingnak vannak előnyei és hátrányai. Számos tényező segít eldönteni, melyik típus illeszkedik az Ön webhelyéhez.

Shared Hosting olcsóbb

A megosztott tárhely általában olcsóbb lehetőség. Ez is sokkal egyszerűbb és egyértelműbb, mint a dedikált tárhely. Ennek oka az, hogy a webgazda személyzete gondoskodik az adminisztratív és biztonsági ügyekről, így nem kell. Azok az emberek és szervezetek, amelyek megosztott host szolgáltatást használnak, megőrzik a vezérlőpanel hozzáférését, ám nem felelősek a sokkal technikaibb szempont megvitatásáért.

Ez nagyon jó üzletnek tűnik. A szerver megosztására azonban számos hátrány van. Nincs olyan rugalmassága, mint amennyire akkor lenne, ha elkötelezett házigazdával járna. Ennek oka az, hogy a gazda kezeli az erőforrásokat és az összes szoftver telepítést.

Biztonsági kockázatok megosztott tárhely esetén

A kiszolgálóterület megosztása a biztonsági kockázatok megosztását is jelentheti. Ha a szerver egyik weboldala veszélybe kerül, akkor a többi hirtelen sebezhető. Ezenkívül egyes webhelyeknek, amelyek ugyanazt a szervert foglalják el, nem lehet etikai célja. Ez azt eredményezheti, hogy IP-je feketelistára kerül, még akkor is, ha webhelye nem tett semmi rosszat.

A megosztott szerveren elhelyezett webhelyek a sávszélesség és a lemezterület korlátozása miatt szintén problémákat tapasztalhatnak a lassú teljesítmény miatt.

Ez nem azt jelenti, hogy a megosztott tárhely szükségszerűen rossz dolog. Számos új webhely meglehetősen jól működik egy megosztott szerver használatával. Azok az emberek, akik olyan személyes weboldalt készítenek, amelyet valószínűleg csak barátok és a család látogat meg, előfordulhat, hogy a megosztott tárhely ideális megoldás.

Ha még nem ismeri a megosztott tárhelyet vagy általában csak a weboldalépítést, azt javaslom, hogy kezdje el a játékot a ingyenes weboldal készítő először, vagy a sok közül egyet használva ingyenes webtárhely.

Dedikált tárhely lehetővé teszi, hogy az összes helyet egyedül használja

A megosztott tárhelytől eltérően, egy dedikált gazdagépnek nincs szüksége a sávszélesség és a lemezterület felosztására sok más felhasználóval. Ez azt jelenti, hogy az összes memória a tied és a webhely sokkal több forgalmat képes kezelni.magyarázat a dedikált tárhelyről

A dedikált tárhely másik elsődleges előnye, hogy online jelenlétét mindenki mástól elkülönítve tartja. Ez azt jelenti, hogy az Ön IP-je kevésbé valószínű, hogy tisztességtelenül feketelistára kerül, és nagyobb biztonságot élvezhet a hackerek és a rosszindulatú programok ellen.

Sok szervezet nagyra értékeli egy dedikált szerver rendelkezését, mivel ez lehetőséget ad arra, hogy telepítse a webhely igényeinek kielégítéséhez szükséges szoftvereket. Sőt, szeretik, hogy egynél több webhelyet és több domaint is pontosan pontosan tudnak kezelni.

Megbízhatóbb teljesítmény

A terhelési sebesség általában egyenletesebb, gyorsabb és megbízhatóbb egy dedikált gazdagépen, mint a megosztott gazdagépen. Ezek kritikus mutatók, mivel jobb, élvezetesebb élményt nyújtanak webhelye látogatói számára. Valószínűleg hosszabb ideig maradnak az Ön webhelyén, és nagyobb valószínűséggel vásárolnak, ha bíznak abban, hogy webhelye folyamatosan működik és működik.

Ha vannak hátrányok a dedikált tárhelyen, előfordulhat, hogy viszonylag drága lehet. Ez komoly aggodalomra ad okot az új szervezetek számára, amelyeknek nincs sok pénze befektetni. Célszerű lehet kezdeni egy megosztott host szolgáltatóval, majd később egy speciális host felé költözni, amikor a cash flow javult.

A dedikált tárhely másik lehetséges hátránya, hogy általában több technikai ismeretet igényel, mint a megosztott tárhely. Egyes szervezetek ezeket az aggodalmakat az informatikai csapatuknak hagyják, de mi történik, ha nincs IT-csapata? Lehet, hogy magának kénytelen foglalkozni a dedikált tárhely szolgáltatással.

Alternatív megoldásként egy menedzselt hosting szolgáltatást is kereshet, amely számos műszaki szempontot kezel, így nem kell. Ennek eredményeként elkötelezett vendéglátó előnyeit élvezheti anélkül, hogy minden műszaki tudást el kellene szereznie.

Dedikált szerver – GYIK

Mi a különbség a megosztott és a dedikált tárhely között??

A megosztott tárhely olyan gazdaságos megközelítés, amelyben webhelyét ugyanarra a szerverre tárolja, mint sok másra. Ez egy nagyon elfogadható platform sok weboldal számára, különösen azok számára, amelyek nem különösebben nagyok és amelyek nem számítanak nagy forgalomra. Vannak biztonsági aggályok azonban a megosztott tárhelyhez kapcsolódóan, és a nagyobb forgalmú nagyobb webhelyek hamarosan meghaladhatják havi allokációjukat.

A dedikált tárhely exkluzív szervert biztosít egy weboldalhoz. Ez általában jobb megbízhatóságot, sebességet és biztonságot nyújt. Noha ez a drágább alternatíva, sok elfoglalt, bővülő webhely olyan erőforrásokat igényel, amelyeket csak dedikált szerverről lehet beszerezni.

Az egyik kérdés, amelyet gyakran megkapunk, az olcsó webtárhely. Ha kedvezményes állomást keres, de dedikált szervert szeretne, akkor rossz helyre keres.

Ki választhat dedikált tárhelyet??

Dedikált szerver használata ajánlott azoknak a kifinomult webmestereknek, akik a karbantartás nagy részét maguk elvégzik. Sőt, a vállalkozások és más szervezetek hajlamosabbak megfizetni ezeket a szolgáltatásokat, és sok esetben megkövetelik egy dedikált szerver által nyújtott szolgáltatások minőségét. A kezelt tárhely lehetővé teszi, hogy a kevésbé műszaki ismeretekkel rendelkezők továbbra is kihasználhassák a dedikált tárhely előnyeit.

Ha nagy forgalmú webhelye van, vagy e-kereskedelmi alkalmazásokat használ, akkor szükség lehet a dedikált gazdagép fokozott biztonságára, képességére és megbízhatóságára.

Milyen előnyei vannak a dedikált tárhelynek??

Ha a webhely nagy és rengeteg forgalommal rendelkezik, akkor látni fogja a dedikált tárhely előnyeit. A fokozott biztonság az egyik elsődleges előny. Az Ön adatait nem veszélyezteti, mert egy másik webhelyet feltörnek.

A dedikált szerveren tárolt webhelyek inkább élvezik az üzemidőt. Ennek megfelelően a látogatók bízhatnak abban, hogy webhelye ott lesz, amikor csak keresik.

A dedikált szerver egyik fő előnye, hogy webhelyét testreszabhatja úgy, hogy kiszolgálja az Ön egyedi igényeit. Biztosíthatja mindenkor az optimális funkcionalitást.

Mindent megteszünk a termékek független kutatása érdekében, hogy jobban segítsük olvasóinkat a döntések meghozatalában. Ennek ellenére szeretnénk meghallgatni a véleményét is. Az informatikai és promóciós jellegű egyedi értékeléseket elfogadjuk. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, és közzétesszük az Ön véleményét. Maguk a cégek promóciós áttekintéseit nem teszik közzé. Köszönöm!

Az alábbi gombra kattintva tudomásul veszem, hogy elolvastam és elfogadtam a Használati feltételek.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map