Paras omistettu hosting

kuva web-hosting-palvelimestaDedicated hosting on tarkoitettu ihmisille, jotka välittävät suorituskyvystä ja turvallisuudesta. Jaettu hosting ei vain leikkaa sitä, kun yrität käynnistää uuden yrityksen sivuston tai käsitellä aggressiivista liikenteen kasvua.


Huolimatta siitä, mitä monet jaetut isännöintiyritykset kertovat, jaettu isäntä ei voi luotettavasti käyttää paljon liikennettä tehokkaasti. Jaetut hosting-suunnitelmat, jotka voivat käsitellä 100 000 käyntiä kuukaudessa? ��

Siirtyminen omistettuun isännöintiin antaa sinulle koko palvelimen verkkosivustosi ja tapaasi varten nopeammat lastausajat, enemmän palvelinresursseja ja tietoturvaa. On paljon omistautuvia hosting-yrityksiä, mutta mistä tiedät, että ne eivät ole vain jälleenmyyjät naamioituminen vuokrauksen takana VPS-palvelimet?

Tässä oppaassa aiomme suositella muutamia omistautuneimpia isäntämme, joita olemme tapanneet isännöidä omille yrityksillemme tai asiakkaillemme. Emme ole sisällyttäneet jälleenmyyjiä tähän luetteloon ja olemme kokeilleet kaikkia palveluita.

Mennään siihen.

Mitä odotimme parhaiten omistautuneessa isännässä

Hyvä kaverit tässä on luettelo asioista, joita etsin omistetun isännöinnin yhteydessä. Kaikilla tarkistamillamme palveluilla on nämä ominaisuudet.

Tässä he eivät ole missään järjestyksessä:

 1. Resurssit Resurssit ja lisää resursseja – mitä enemmän saat paremmin palvelimesi toimii. Helppo ja yksinkertainen. ��
 2. turvallisuus – DNS-suojaus, haittaohjelmien tarkistaminen ja isäntäpuolen näytöt ovat kaikki laatupalvelun tunnusmerkkejä ��
 3. Automaattiset varmuuskopiot – omalla isännöinnilläsi on oltava sivustosi automaattinen varmuuskopio useita kertoja päivässä pilvivarmuuskopion avulla
 4. Tuki – 24/7 englanninkielinen tuki palvelimillesi on erinomainen lisättäessä ominaisuuksia tai etsiessäsi lisätietoja ✅
 5. Ilmaiset päivitykset – Ilmainen SSL, Cloudflare, tietoturvapäivitykset ja ilmaiset siirrot ovat etsimämme ✅
 6. hinnoittelu – tiedämme, mitä omistettu isännöinti maksaa, emmekä halua maksaa siitä käsiä ja jalkaa ��
 7. tietokeskuksiin –  Haluamme ottaa käyttöön lähellä asiakaspaikkoja. Hyödyntävätkö palvelimet AWS: ää tai Google Cloudia? ��️

Ottaen huomioon nämä, hyppäämme parhaimpiin suosikkeihimme. Jos haluat nähdä jonkin näistä isännistä live-esityksen, katso tärkeimpiä paras web-hosting-arvostelu tai tarkista 24/7 live-tilassa isäntäseuranta täällä.

Suosituimmat osoitteet omistettuun hosting-palveluun

Kymmenien isäntien kattava katsaus antoi seuraavan luettelon neljästä parhaiten omistautuneesta verkkoisäntästä. On totta, että tämä on valikoiva luettelo, mutta uskomme, että jokainen niistä on huomion arvoinen.

1. Kinsta – Premium-palvelu (Google Cloud Servers)

Avainominaisuudet
 • Google Cloud -alusta
 • Sivustojen vapaa siirto
 • 24/7 asiakastuki
 • Tehokas kojelauta
 • Automatisoidut verkkosivustojen varmuuskopiot
 • Lavastuspaikka
 • Ilmainen SSL


Kuva

Lataa aika: 320Ms

Käyttöaste: 99,9%

Kustannus: $ 60.00 / mo

Tuki: Live Chat

Käy Kinsta.com-sivustossa

Kinsta on kärjessä oleva valinta omistettuun web-isännöintiin. Sitä suositellaan erityisesti vakaville yrittäjille, jotka haluavat varmistaa, että heidän verkkosivustonsa käyttöaika on mahdollisimman lähellä sataprosenttia.

Vaikka Kinsta on yleensä kalliimpaa kuin muut listallamme olevat web-koneet, uskomme vakaasti, että tämän palvelun hinta on perusteltu. Kinsta on todella hyvä.

Toimii parhaiten WordPressin kanssa

Tietenkin se auttaa tietämään, että Kinsta on täysin suunnattu kohti WordPress-hosting. Koska WordPressiin rakennetaan nykyään niin monia verkkosivustoja, se ei oikeastaan ​​ole haittapuoli.

Tarkemmin sanottuna Kinsta on täysin hallittu alusta isännöintiä varten WordPress-verkkosivustot. Tämä tarkoittaa, että sinulla ei tarvitse olla yksityiskohtaista teknistä tietämystä käyttääksesi Kinstaa, koska heillä on kaikki tämä katettu puolestasi.

Kinsta toimii Google Cloud Platform -palvelussa, jota pidetään laajalti yhtenä maailman parhaista verkkosivustoinfrastruktuureista. Voit jopa valita tietokeskuksesi varmistaaksesi pienimmät latenssiluvut.

Jos sinulla on jo verkkosivusto, jonka haluat siirtää uuteen isäntään, olet onnea Kinstaan ​​kanssa. Palvelu tarjoaa ilmaisen verkkosivustojen siirron, jota on helppo käyttää. Tämä tarkoittaa, että verkkosivustosi on valmis ja toiminut nopeasti ilman, että seisokkeja on vähän tai ei ollenkaan.

Kinsan peruspaketti sisältää mm viisi Gt SSD-tallennustilaa ja 50 Gt palvelimen kaistanleveyttä. Sinulle on annettu rajoittamaton kävijä- ja sivun katselukerta, ja Kinsta tarkistaa 1 440 käyttöaikaa jokaisella verkkosivustolla joka päivä. Kinsnan asiakkaat saavat myös kaikenlaisia ​​tietoturvaan liittyviä työkaluja, kuten SSL-varmenteen, Force HTTPS: n ja Tyhjennä sivuston välimuistin.

Automatisoidut päivittäiset varmuuskopiot

Käyttäjät rakastavat lavasivustoa, jonka avulla he voivat kokeilla muutoksia ennen asumista heidän kanssaan. Kinsta on jopa automatisoinut päivittäisen varmuuskopion tietosi turvallisuuden varmistamiseksi. Yhtä hyödyllistä heidän asiakastukijärjestelmänsä on nopea, reagoiva ja aidosti avuksi.

Kaikkien näiden ominaisuuksien avulla on vaikea mennä pieleen Kinstassa. Myönnettynä, niiden peruselintarvikepaketti maksaa 30 dollaria kuukaudessa, mikä voi olla joillekin liian paljon. Yritysasiakkaat arvostavat laajaa valikoimaa paketteja, joiden hinta vaihtelee 100–100 dollaria kuukaudessa käyttäjille, joilla on useita verkkosivustoja. 100 dollarin paketti on todennäköisesti liian pieni useimmille yrityksille, mikä tarkoittaa, että maksat todennäköisesti 200 dollaria kuukaudessa tai enemmän.

Lue koko Kinsta-arvostelu tässä.

2. HostGator – nopea nopeus / tuki / lisäominaisuudet

Avainominaisuudet
 • Erittäin nopea
 • Tonnia ilmaisia ​​päivityksiä
 • Isäntä useita sivustoja
 • 24/7/365 tuki
 • Ilmainen SSL


Kuva

Lataa aika: 417Ms

Käyttöaste: 99,99%

Kustannus: $ +119,00 / kk

Tuki: Live Chat

Käy Hostgator.com-sivustossa

Jos rakastat Kinsta-ideaa, mutta tiedät, että hinta ei vastaa budjettiasi, kannattaa valita sen sijaan HostGator.

HostGator on yksi tunnetuimmista nimistä web-isännöinnissä. Ne tarjoavat erilaisia ​​palveluja, kuten verkkosivustojen rakentaja, jaettu hosting, WordPress-erityinen isännöinti ja oma hosting. Niiden hinnat ovat kohtuuhintaisia, mutta tämä ei tarkoita, etteivät ne tarjoa erinomaisia ​​palveluja.

hostgator

Jokainen hosting-suunnitelma tarjoaa runsaasti ominaisuuksia, ja jopa uusilla verkkovastaavilla ei ole mitään vaikeuksia navigoida HostGator-käyttöliittymässä. Käynnistys tämän isännän kanssa on erinomainen, ja sillä on myös todella luotettavaa asiakastukea.

Omistetun isännöinnin paketit alkavat vain 119 dollarilta kuukaudessa. Palvelu on räätälöitävissä tähän hintaan yhden TB: n SSD-tallennustilan ja 32 Gt RAM-muistin kanssa. Kuukausittainen tiedonsiirto on rajoittamatonta, mikä tarkoittaa, että riittävä kaistaleveys ei tule koskaan ongelma.

HostGatorin asiakkaat voivat ilmoittautua Mojo Marketplacen käyttöoikeuteen moniin markkinointityökaluihin, kuten DaDa Mail. Erinomaisen käytettävyyden ja korkealaatuisen asiakaspalvelun ansiosta HostGatorin kanssa on vaikea mennä pieleen, varsinkin jos budjetti on suuri. Voit käyttää asiakastukea puhelimitse ympäri vuorokauden tai käyttää kätevää online-verkkokeskustelua.

Lue koko HostGator-arvostelu tässä.

3. A2-hosting – paras budjettivaihtoehto

Avainominaisuudet
 • Laaja valikoima verkkokaupan työkaluja
 • Rahat takaisin takuu
 • Ilmainen SSL ja SSD
 • 24/7/365 tuki
 • Soveltuu parhaiten WordPressille


Kuva

Lataa aika: 470Ms

Käyttöaste: 99,99%

Kustannus: $ 99,59 / kk

Tuki: Live Chat

Käy A2Hosting.com-sivustossa

A2-hosting on toinen erinomainen tulo omistettuun palvelinkenttään. Ne ovat erityisen hyvin sovitettu käsittelemään WordPress-verkkosivustot, mutta tämä ei ole heidän yksinomainen painopisteensa. Itse asiassa A2: lla on myös jaetun isännöinnin, VPS-isäntä- ja jälleenmyyjä-isäntäpaketteja.

A2: n omistettuihin hosting-vaihtoehtoihin kuuluvat ydinpalvelimet, jotka tarjoavat asiakkaille hallitun palvelimen ja pääkäyttäjän pääsyn tai hallitut palvelimet ilman pääkäyttäjän oikeuksia. Lopuksi, omistettuihin vaihtoehtoihin kuuluu myös hallitsemattomia palvelimia asiakkaille, jotka haluavat käyttää todella käytännöllistä lähestymistapaa verkkosivustollaan.

Näiden omistettujen palvelinpakettien hinnat ovat melko erilaisia. Eri ydinpalvelinpaketit vaihtelevat 140 dollarista 290 dollariin kuukaudessa, kun taas hallittujen palvelimien hinnat ovat samanlaiset. Hallitsemattomat palvelinpaketit ovat edullisimpia, ja ne vaihtelevat 100 dollarista 250 dollariin kuukaudessa.

Suurimmalla osalla näistä paketeista on vähintään kahdeksan Gt RAM-muistia ja 10 TB kuukausittaisia ​​tiedonsiirtoja. Lisäksi asiakkaat saavat pääsyn vähintään kahteen 500 Gt kiintolevyyn ja kahteen suorittimen ytimeen.

Linux-pohjaiset paketit

Kaikki nämä paketit ovat Linux-pohjaisia, mikä jättää Windowsin lähinnä kylmään. Tämä on ehkä suurin haittapuoli A2 Hosting -sovelluksen käyttämisessä. Muuten 99,9 prosentin käyttöaika on ihailtavaa, ja 24/7/365 asiakastuki on merkittävä etu.

Yrityksillä, jotka harkitsevat A2 Hosting -sovelluksen käyttöä tuotteiden myyntiin, on joukko verkkokaupan työkaluja, joista valita. OpenCart, AbanteCart ja PrestaShop ovat edustettuina samoin kuin muut. Lisäksi tunnettu sähköinen kaupan sovellus Magento on saatavana A2: n kautta.

Jos ylläpidät verkkokauppaa, sinun on ryhdyttävä toimenpiteisiin liiketoimien turvallisuuden varmistamiseksi. Tämä tarkoittaa SSL-varmenteen lisäämistä tietojen salaamiseksi. A2 myy sinulle SSL: n vain 50 dollarilla vuodessa, joka tarjoaa 256-bittisen salauksen. Muista vain, että muut luettelossa olevat tarjoajat ovat sisällyttäneet SSL-varmenteen pakettiin.

Lue koko A2-hosting-arvostelu tässä.

4. SiteGround – kallista laatua

Avainominaisuudet
 • Upea käyttöaika
 • Suuri asiakastuki
 • Ilmainen SSL
 • 24/7/365 tuki
 • Useita palvelinpaikkoja


Kuva

Lataa aika: 475Ms

Käyttöaste: 99,99%

Kustannus: $ 269,00 / kk

Tuki: Live Chat

Käy sivustossa SiteGround.com

SiteGroundilla on paljon tarjottavaa ihmisille, mutta sillä on myös joitain melko vakavia haittoja. Siitä huolimatta se ylpeilee loistava käyttöaika, vankka asiakastuki ja ilmainen SSL-varmenne kaikilla paketeilla. Haittapuolina SiteGround on melko kallis. Haluat todennäköisesti vain mennä tämän web-isäntään, jos olet varma verkkosivustosi menestyksestä.

Saatavana on kolme erillistä palvelinpakettia. Entry Server -paketin avulla asiakkaat maksavat 269 dollaria kuukaudessa neljästä suorittimen ytimestä, kahdeksan megatavun prosessorin välimuistista ja 16 Gt RAM-muistista. Suurempi Power Server -paketti näyttää 349 dollaria kuukaudessa ja tarjoaa päivitetyt suorittimen kellonopeudet, kaksinkertainen RAM-muistin ja 960 Gt SSD. Super Power Server on suurin paketti, hintaan 729 dollaria kuukaudessa. Tämä erityisen suuri tarjonta on mitoitettu suurimmille organisaatioille.

Kaikki palvelimet ovat Linux-pohjaisia, ja säilytysmäärärahat ovat pettymysten pienet. Silti SiteGround tarjoaa hyviä verkkokaupan työkaluja ja luotettavia turvaominaisuuksia sekä hyödyllistä asiakaspalvelua.

Lue koko SiteGround-arvostelu tässä.

Mikä on omistettu Web-isäntä?

Verkon isäntä on pääasiassa yritys, joka tarjoaa sinulle tekniikan, jota tarvitset verkkosivustosi tuomiseen verkkoon. Verkkosivuston “isännöinti” voidaan kutsua myös “sen tallentamiseksi”. Pohjimmiltaan isäntä tallentaa verkkosivustosi erikoistuneelle tietokoneelle, jota kutsutaan palvelimeksi.

Kun henkilö kirjoittaa osoitteesi tai verkkotunnuksen, hänen tietokone etsii ja muodostaa yhteyden verkkoisäntäpalvelimeen. Sitten verkkosivustosi toimitetaan käyttäjälle heidän selaimensa kautta.

Siksi Web-isäntäsi on pohjimmiltaan online-läsnäolosi keskipisteessä. Tämä tarkoittaa, että tarvitset isäntän, joka on nopea, luotettava ja joka ei anna sinun alas, kun verkkosivustosi tarvitsee maksimaalisen käytettävyyden.

Maineikkaimmissa verkkoisäntäkoneissa on monia samoja ominaisuuksia. He todennäköisesti vaativat, että sinulla on verkkotunnuksen, jonka voit ostaa kolmannelta osapuolelta. Vaihtoehtoisesti verkkoisäntäsi voi auttaa sinua tässä prosessissa. Kun olet valinnut verkkotunnuksen ja isännän, sinun pitäisi pystyä perustamaan sähköpostitilit. Web-isännät antavat sinulle myös pääsyn FTP: hen, jotta voit ladata tiedostoja helposti tietokoneeltasi verkkopalvelimellesi. Koska WordPressiä käytetään niin laajasti, monet web-isännät tarjoavat lisäksi erityistä WordPress-tukea.

Lisäksi saatat odottaa, että verkkoisäntällä on sisäisiä teknikkoja, joiden tehtävänä on varmistaa, että kaikki palvelimet ovat toiminnassa joka tunti joka päivä. Web-isännät tarjoavat yleensä täyden asiakastuen, joten jos joutut ongelmiin, sinun pitäisi voida nopeasti ja helposti saada tarvitsemasi apu.

Dedicated Hosting -palvelun edut

Web-isännän valinnassa yksi ensisijaisista näkökohdista on valita jaettu vai omistettu isäntä. Ensinnäkin sinun on ymmärrettävä näiden kahden palvelun tyyppiset peruserot.

Jaettu hosting on juuri miltä kuulostaa. Verkkosivustosi on tallennettu palvelimelle monien muiden verkkosivustojen kanssa. Teoriassa voi olla satoja verkkosivustoja, jotka jakavat tilaa omaasi. Tämä tarkoittaa, että sinulle on varattu vain tietty määrä kaistanleveyttä ja levytilaa. Ylitä jompikumpi näistä rajoituksista ja joudut maksamaan ylimääräisen.

Dedicated hosting on erilainen. Verkkosivustosi on ainoa, joka käyttää kyseistä palvelinta. Tämä tarkoittaa, että kaikki kyseiseen palvelimeen liittyvä kaistaleveys ja levytila ​​kuuluvat yksinomaan verkkosivustollesi.

Molemmilla isännöintityypeillä on edut ja haitat. Useat tekijät auttavat sinua päättämään, mikä tyyppi sopii verkkosivustollesi.

Jaettu hosting on halvempaa

Jaettu hosting on yleensä edullisempi vaihtoehto. Se on myös paljon yksinkertaisempaa ja selkeämpää kuin omistettu isännöinti. Tämä johtuu siitä, että verkkoisäntähenkilökunta hoitaa hallinto- ja turvallisuusasiat niin, että sinun ei tarvitse. Ihmiset ja organisaatiot, jotka käyttävät jaettua isäntäpalvelua, säilyttävät pääsyn ohjauspaneeliin, mutta he eivät ole vastuussa monien teknisempien näkökohtien käsittelemisestä.

Se kuulostaa aika hyvältä kaupalta. Palvelimen jakamisessa on kuitenkin paljon haittoja. Sinulla ei ole mitään sellaista joustavuutta, joka sinulla olisi, jos menisit omistautuneen isännän kanssa. Tämä johtuu siitä, että isäntä hallitsee resursseja ja kaiken ohjelmiston asennuksen.

Turvallisuusriskit jaetulla isännöinnillä

Palvelintilan jakaminen voi myös tarkoittaa tietoturvariskien jakamista. Jos palvelimen yksi verkkosivusto vaarantuu, kaikki muut ovat yhtäkkiä haavoittuvia. Lisäksi joillakin samassa palvelimessa olevilla verkkosivustoilla ei ehkä ole eettistä tarkoitusta. Tämä saattaa saada IP: n mustalle listalle, vaikka verkkosivustosi ei olisi tehnyt mitään vikaa.

Jaetulle palvelimelle sijoitetut verkkosivustot saattavat myös kohdata ongelmia hitaassa suorituskyvyssä kaistanleveyden ja levytilan rajoitusten vuoksi.

Tämä ei tarkoita, että jaettu hosting on välttämättä huono asia. Monet aloittelevat verkkosivustot pärjäävät melko hyvin jaetun palvelimen avulla. Ihmiset, jotka rakentavat henkilökohtaisen verkkosivuston, johon todennäköisesti käyvät vain ystävät ja perheenjäsenet, saattavat huomata, että jaettu hosting on ihanteellinen ratkaisu.

Jos olet uusi jaetun isännöinnin tai vain verkkosivustojen rakentamisen suhteen yleensä, suosittelen, että aloitat pelaamisen ilmainen verkkosivustojen rakentaja ensin tai käyttämällä yhtä monista ilmaiset web-isännät.

Dedicated Hosting antaa kaiken tilan käyttää itse

Toisin kuin jaetussa isännöinnissä, oma palvelin ei edellytä kaistanleveyden ja levytilan jakamista monien muiden käyttäjien kanssa. Tämä tarkoittaa, että koko muisti on sinun ja verkkosivustosi pystyy käsittelemään paljon enemmän liikennettä.omistettu hosting selitetty

Toinen ensisijainen etu omistetusta isännöinnistä on, että se pitää online-läsnäolosi erillään kaikista muista. Tämä tarkoittaa, että IP-osoitteesi ei todennäköisesti pääse epäoikeudenmukaisesti mustalle listalle, ja saatat myös nauttia suuremmasta turvallisuudesta hakkereilta ja haittaohjelmilta..

Monet organisaatiot arvostavat omistetun palvelimen saamista, koska se tarjoaa mahdollisuuden asentaa kaikki tarvittavat ohjelmistot verkkosivuston tarpeiden täyttämiseksi. Lisäksi he pitävät siitä, että pystyvät hallitsemaan useita verkkosivustoja ja useita verkkotunnuksia rakeisella tarkkuudella.

Luotettavampi suorituskyky

Kuormitusnopeudet ovat yleensä vakaampia, nopeampia ja luotettavampia erillisen isäntälaitteen kanssa kuin jaetun isännän kohdalla. Nämä ovat kriittisiä mittareita, koska ne takaavat paremman ja nautinnollisemman kokemuksen verkkosivustosi kävijöille. He pysyvät todennäköisesti verkkosivustossasi pidempään ja tekevät todennäköisemmin ostoksen, kun luottavat verkkosivustosi ylläpitoon ja toimintaan jatkuvasti..

Jos omistettuun isännöintiin liittyy haittapuolia, se voi olla suhteellisen kallista. Tämä on valtava huolenaihe uusille organisaatioille, joilla ei ehkä ole paljon rahaa sijoittaa. Voi olla suositeltavaa aloittaa jaetulla palveluntarjoajalta ja siirtyä myöhemmin omistettuun isäntään, kun kassavirta on parantunut.

Toinen mahdollinen haitta omistettuun isännöintiin on, että se yleensä vaatii enemmän teknistä tietämystä kuin jaettu isäntä. Jotkut organisaatiot jättävät nämä huolenaiheet IT-tiimilleen, mutta mitä tapahtuu, jos sinulla ei ole IT-tiimiä? Saatat joutua pakottamaan itse omistamaan hosting-palvelun.

Voit vaihtoehtoisesti etsiä hallittua isännöintipalvelua, joka pystyy käsittelemään monia teknisiä näkökohtia, joten sinun ei tarvitse. Tuloksena on, että saat hyötyä omistautuneesta isäntästä joutumatta hankkimaan kaikkia teknisiä tietoja.

Dedicated hosting – UKK

Mitä eroa on jaetun ja erillisen isännöinnin välillä?

Jaettu hosting on taloudellinen lähestymistapa, jossa verkkosivustosi isännöi samaa palvelinta kuin monet muutkin. Tämä on täysin hyväksyttävä alusta monille verkkosivustoille, etenkin niille, jotka eivät ole erityisen suuria ja joille ei odoteta suurta liikennettä. Jaettuun isännöintiin saattaa kuitenkin liittyä tietoturvaongelmia, ja suuret verkkosivustot, joilla on paljon liikennettä, voivat pian ylittää kuukausittaiset varat.

Dedicated hosting tarjoaa yksinoikeuden palvelimen vain yhdelle verkkosivustolle. Tällä varmistetaan parempi luotettavuus, nopeus ja turvallisuus. Vaikka se on kalliimpi vaihtoehto, monet kiireiset, laajenevat verkkosivustot vaativat resursseja, joita he voivat saada vain omistetulta palvelimelta.

Yksi kysymys, jonka saamme melko usein, koskee halpa web-hosting. Jos etsit alennusisäntää, mutta haluat erillistä palvelinta, etsit väärään paikkaan.

Kenen pitäisi valita omistettu hosting?

Omistetun palvelimen käyttämistä suositellaan edistyneille verkkovastaaville, jotka haluavat tehdä suuren osan ylläpidosta itse. Lisäksi yrityksillä ja muilla organisaatioilla on taipumus paremmin varaa nämä palvelut, ja monissa tapauksissa ne vaativat erillisen palvelimen tarjoamien palvelujen laatua. Ylläpito-isännöinti voi antaa niille, joilla on vähemmän teknistä tietämystä, mahdollisuuden hyödyntää erillistä isännöintiä.

Jos sinulla on paljon liikennettä käyttävä verkkosivusto tai käytät verkkokauppasovelluksia, omistetun isännän parannettu turvallisuus, toimintakyky ja luotettavuus voi olla välttämätöntä.

Mitkä ovat omistetun isännöinnin edut?

Jos verkkosivustosi on suuri ja sillä on paljon liikennettä, näet etuja omistautuneelle isännöinnille. Parannettu turvallisuus on yksi tärkeimmistä eduista. Tietosi eivät ole vaarassa, koska toinen verkkosivusto hakkeroidaan.

Verkkosivustot, joita ylläpidetään erillisillä palvelimilla, nauttivat yleensä enemmän käyttöaikaa. Näin ollen kävijät voivat luottaa siihen, että verkkosivustosi on siellä, kun he etsivät sitä.

Yksi omistetun palvelimen tärkeimmistä eduista on, että verkkosivustosi voidaan räätälöidä palvelemaan yksilöllisiä tarpeitasi. Sinulle taataan optimaalinen toimivuus aina.

Teemme parhaamme tutkiaksemme tuotteita itsenäisesti auttaaksemme lukijoitamme paremmin tekemään päätöksiä. Haluamme kuitenkin kuulla mielipiteesi. Hyväksymme informatiiviset ja ei-mainostavat yksittäiset arvostelut. Täytä alla oleva lomake ja julkaisemme arvostelu. Yritysten itse myynninedistämiskatsauksia ei julkaista. Kiitos!

Napsauttamalla alla olevaa painiketta, voin lukea ja hyväksyn Käyttöehdot.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector